עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tal,

היי כולם יש לי מספר איסיקו כבר המון שנים...רק 6 ספרות..#196367 מסתבר שהשבוע מישהו פיצח את הקוד והשתלט לי על החשבון הוא החליף סיסמא, שינה את כל הנתונים..פשוט הרס לי הכל ניסיתי לשחזר את הקוד ע"י שליחת הקוד לאימייל, אבל האתר הדפוק שלהם לא מזהה את האימייל שלי מה בכל זאת אפשר לעשות ? תודה (ואל תתנו לי עצות כגון: תקנה מספר חדש בEBAY )

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  2. כאשר פותחים תיקייה יש אפשרות להציג אותה בכל מיני אפשרויות: סמלים גדולים, סמלים בינוניים, רשימה , פרטים וכו' וכו'. אני רוצה שכל תיקייה שאפתח במחשב (עם מערכת הפעלה וינדוס 7)תיפתח בצורה של רשימה ולא בשום צורה אחרת. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by tzahi16,

רציתי לשאול איך אני יוצר דיסק שיהיה BOOTABLE עם תפריט דוסי שאני יוכל להפעיל דרכו תוכנות אשר ישבו בדיסק. נ.ב- לא ידעתי לאיפה לשייך את השאלה הזאת. אשמח אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by shanibh,

טוב אז יש לי כמה דרישות מהתוכנה, אני לא בטוח שבאמת קיימת כזו אבל אם שמעתם על משהו דומה אשמח אם תעזרו לי הדרישות: 1. גרפים יכולים להווצר גם עם נתונים מספריים, כמו באקסל, או לחלופין עם פונצקיה. 2. אפשרות של הדגשת נקודה ספציפית על הגרף 3. אפשרות של חיבור נקודה ספציפית עם קווים מקווקוים לציר ה-X וה-Y 4. אפשרות כתיבה ליד כל גרף כדי לדעת מה הוא מסמן 5. אפשרות לכתיבת ערך ליד הצירים לפי הנקודה, או לכתוב מספרים רציפים בקיצור תוכנה מתוחכמת של גרפים שאפשר לשרטט גרפים מתוחכמים ולשלוט בהן כפי שאני רוצה...מכירים משהו כזה??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by urib,

שלום לכל חברי הפורום הנפלאים. אני פונה בעיקר לתלתיסטים ואנימטורים בינינו... כאדם שעובד בתחום המושיין-גרפיקס שנים, במיוחד על C4D ו3D מקס. אני רוצה להמליץ לכם בחום על העדכון האחרון של התכנה המופלאה בלנדר 2.8. חייב להודות שעד כה התעלמתי מהתכנה מהסיבה של UI לא ידידותי בתכנה, לאחרונה התחלתי להתעסק בגרסה האחרונה של בלנדר 2.8 ומפה לשם, הופתעתי לטובה עד כמה התכנה עלתה לליגת המקצוענים בגרסה 2.8. ה-UI בתכנה עבר שדרוג מאפס... המנשק יותר נוח לעבודה, תוקנו כל קיצורי דרך הקודמים, התפריטים גמישים יותר לחווית המשתמש. וגולת הכותרת בבלנדר החדשה, מנוע הרנדר החדש Eevee מדובר במנוע בזמן-אמת רב עוצמה שעובד ישירות על View port! לא מצריך חומרה חזקה במיוחד.…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by didi18,

פתחתי שני משחקים עם התוכנה הזאת ושני המשחקים עושים לי את אותה בעיה... פותחת כונן.. התקנתי..... הכל טוב ויפה אבל כשאני באה לשחק, מופיעה לי הודעה שאין לי דיסק מקורי... כשהכונן עם המשחק עדיין קיים לא מבינה מה הבעיה =\

7. שבוע טוב. אני בדרך כלל לא מתנתק מהמסנגר, לפני יומיים באו אלי כמה חברים אז יצאתי ממנו שלא יכנסו לי לדברים שמה, ומאז שאני מנסה להתחבר שוב תמיד זה לא מצליח, רשום לי שאין אפשרות להיכנס כי השירות אינו זמן כעת. הקוד שגיאה שרשום לי זה 80048820. לא יודע יומיים זה כבר לא עובד. ניסיתי ריסט למחשב לכבות ולהדליק תאינטרנט, בסוף גם מחקתי תמסנגר והתקנתי עוד פעם מחדש, זה לא עוזר... למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לילה טוב

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. שלום לכולם.... אני משתמש בדפדפן אקספלורר.... רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את ההסיטוריה של כל האתרים שביקרתי בהם.... (כל פעם מופיע לי רשימה כזאתי בשורת החיפוש) רציתי לדעת אם יש עוד רדך כלשהי חוץ מ: "כלים- אפשרויות אינטרנט- ומחיקת היסטוריה..( כמו שבתמונה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום. יש לי מדפסת HP מסוג psc 1215. הדריבר שאני מקבל עם המדפסת, כלול בתוכו עוד מספר רב של תוכנות שהוא מתקין אוטומטי. הבעיה היא שהמחשב שלי דיי ישן, והתוכנות האלה ממש כבדות ומאיטות את המחשב בצורה ניכרת :-[. האם אפשר למצוא ברשת רק את התקן הדריבר שמזהה את המדפסת בלי כל התוכנות המעצבנות האלה?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  10. דרוש מעצב אתרים לפרוייקט בינוני-גדול. אני לא יכול למסור הרבה פרטים לגבי הפרוייקט בשלב הראשוני, אבל ככל שהזמן יעבור ותהיה התקדמות אני מבטיח שותפות מלאה בכל הקשור לפרוייקט. בינתיים אני יכול להגיד שהחיפוש הוא אחר מישהו/מישהי יצירתי שיש לו/לה מספיק זמן לעצב אתר. העיצוב עצמו לא ידרוש שבועות של עבודה. חשוב לציין כמובן שכרגע לא מדובר בתשלום כלשהו תמורת העבודה אבל כמו שציינתי, אם הפרוייקט יניב רווחים אז אני מבטיח שותפות מלאה. אם אתם רק חדשים בתחום העיצוב ובא לכם על איזה פרוייקט או סתם אנשים נחמדים שרוצים לקחת חלק במשהו מאוד כיף צרו איתי קשר באימייל laufgas@gmail.com או במסנג'ר gamerplayer@hotmail.co.il. ניתן לשלוח אימייל גם לאיתמר לכתובת legim38@gmail.com . אין שום הגבלה - כל מי …

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  11. מחפש המלצה על תוכנה לקיטלוג קבצים ודיסקים ושתתמוך גם בעברית. עדיף שתיהיה ידידודית וקלה לשימוש. תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by dror_gh,

יש לי בעיה. אני משתמש ב KETAMINE וזה עובד לי מעולה. נתתי לחבר שלי להתקין אותה והוא התקין (בלי KAD - כמוני) וגם בדקתי איתו שהפורטים פתוחים דרך האתר והכל טוב. הפורטים בסדר גמור והכל טוב. שהוא מנסה להתחבר לSERVER מסוים זה רושם לו : the server appers to be dead וזה רושם את זה על כל הסרברים. מישהו יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי כרטיס TV במחשב ויש לי בעיה בתוכנה של בכרטיס TV כשאני נכנס לתוכנה של הכרטיס TV זה רושם לי ככה: cannot find any video capture device והכרטיס TV של winfast ((DLEADTEK דגם: winfast TV 2000 xp והיום בבוקר זה עבד לי..! תודה מראש לעוזרים...!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  14. יש לי מירנדה לייט 3. אני מקבל הודעות שההודעות שלי לא התקבלו כשאני שולח הודעות לבעלי ICQ6 (למרות שהוא כן מקבל). למישהו יש מושג איך לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by YOSSI007,

כשאני מוריד קבצי bin שאמורים להיות bootable וצורב אותם לדיסק הקובץ שנצרב לא נצרב ב-boot זה כבר קורא לי כמה פעמים מה אני עושה לא נכון? בעיה מציקה מקווה שתעזרו לי... תודה...

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by ben060,

שלום, בעבר היתה לי תוכנה שבאמצעוה העברתי קבצים ממקום למקום ויכלתי לדלג על קבצים, להגביר רת המבירות של ההעברה וכו' אשמח אם תביאו לי תוכנה שיכולה לעזור גם הפעם. תודה בן

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by Electric Boom,

שלום זה קורה לי בפעם המי יודע כמה - יום בהיר אחד ונעלמו לי *כל* הכתובות על תיקיותיהן יש דרך לאחזר אותן? עריכה: הכוונה היא לא לכתובות שבהיסטוריה, אלא למועדפים(עם התיקיות והכל)

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

אני מנסה לצרוב 2 קבצי 350 על דיסק ריק שך 700 מ''ב אבל תמיד מופיעה השגיאה שאין יותא מקום בדיסק נביתי כמעט הכל אבל עדיי זה לא עזר! אז מה לעשות ואם יש למישהו לינק לתוכנה הקטנה שמסירה את ניקו מה מערכת זה גם טוב

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  19. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by .y.s,

אני מחפש מדריך בעברית או קישורים לתוכנה Ghost 7

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  21. אני צריך למצוא דרייבר לכרטיס קול מובנה, אך אני לא יודע את סוג לוח האם .מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי צורב dvd ואני רוצה לצרוב סרט שיש לי על המחשב לנגן ה dvd שלי בסלון. חיפשתי בנרו 6 את האפשרות לצרוב סרט בפורמט dvd אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה נמצאת האפשרות הזאת בנרו? ואם אין את האפשרות בנרו, אז על איזה תוכנה חינמית או בתשלום אתם ממליצים לי להשתמש שתוכל לצרוב סרט בפורמט dvd? תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by Googleness,

מכירים? דפדפן מבוסס כרומיום מבית חברת קומודו... עקרונית עובד זהה לכרום עם ההרחבות והערכות נושא וכל מה שמסביב רק שיש אקסטרה פיצ'רים שנוגעים לאבטחה. לינק לדף הבית: http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php לינק לביקורת: http://www.pcworld.com/article/194167/comodo_dragon_a_chromium_browser_with_extra_armor.html וביקורות של משתמשים (תגללו למטה): http://download.cnet.com/Comodo-Dragon/3000-2356_4-11433531.html התקנתי אותו כדפדפן משני (אני משתמש בפיירפוקס X.3) עד שייצא פיירפוקס 4.. ואני מוצא את עצמי משתמש בו הרבה פעמים לגלישה במקום הפיירפוקס, סך הכל לא רע בכלל.

24. Started by wooper,

היי רק באתר hwzone אני מקבל את ההודעה הזו http://img403.imageshack.us/img403/5492/20240721uz9.jpg תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.