תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש בגיבוי המובנה של ווינדווס 7 כדי לגבות את המחשב שלי על דיסק חיצוני. האם אתם מכירים תוכנות גיבוי חינמיות טובות מהגיבוי של הווינדווס? אני מגבה את תמונת המערכת ואת כל הקבצים והתמונות סדר גודל של כ 200 ג'יגה. רוצה גיבוי כל לילה תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום פורום תוכנות גרפיות אני מחר מתחיל קורס השתלמות שלא ממש קשור למחשב אבל קשור לתוכנות גרפיות מקצועיות ועל כן יש לי כמה שאלות. הקורס הוא מפעיל כוון CNC בבית ספר להנדסאים בטכניון (לא ממש גרנדיוזי כמו שנשמע) ואני מניסיון של חברים יודע שסולידוורקס וסימטרון הן יחסית מובילות בשוק.אולם היום דיברתי עם הרכז שלי ואני הולך ללמוד תוכנה שכלל לא מוכרת לי (לא ממש משנה כי אני לא ממש בתחום ואם זאת את השתים הראשונות אני יחסית מכיר בשם ) שם התוכנה הוא inventor שאלתי היא כזו האם התוכנה הזו אכן טובה לשימוש בתעשיה והאם היא אכן כמו שתי הראשונות?? הפקידת השמה שהפנתה אותי לקורס הזה אמרה שהוא נבנה לפי דרישת התעשיה אולם אני מעדיף דעה של חברי\מנהלי פורום ולא פקידה שיש לה אינטרס סמוי.אשמח מאד לי…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אין לי מושג למה, אבל כשאני לוחץ על הכפתור הקטן בצד ימין של ה FULL SCREEN בזמן שאני צופה בסרטים, הוא נלחץ אך אינו נכנס לFULL SCREEN. ניסתי מספר סרטים, ובכולם כאשר אני לוחץ על תפריט ה VIEW, האפשרות FULL SCREEN אינה ניתנת לבחירה (DISABLED). לא שיניתי שום דבר, ובקאזזה למשל אני מצליח להגדיל לFULL SCREEN. הלכתי גם לתפריט ה OPTIONS ב TOOLS, ושם שיחקתי עם ההגדרות ב VIDEO ACCELERATION תחת ה PERFORMANCE TAB, וגם ניסתי לשנות לDEFAULT, אך שום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייבר ללוח אם הבא ל win7 דרייבר שכולל כרטיס קול הכל כל מה שצריך .הדגם הוא 43 neo-f 7.1 GLAN MSI אם אין עדיין אז שיצא תתנוו לי.תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
באיזה Ports תוכנת ICQ עובדת? (במיוחד העניין של שליחה וקבלת קבצים?)
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי people! אני מעוניינת לצרוב סרט על דיסק. בנוסף יש לי קובץ של כתוביות בנפרד. איך אני אמורה לצרוב אותו כדי שאני אוכל לצפות בסרט, בdvd , יחד עם הכתוביות? תודה....
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש ב- Office 2007 אך איני מסתדר עם הגדרת ברירת המחדל של עיצוב הגופן והפיסקה ביחידות המערכת Word, PowerPoint, Excel, Outlook אשמח מאוד לקבל סיוע בנושא זה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
שלום בעיה פשוטה למראית עין אבל לא הצלחתי לפתור אותה איך מוסיפים מספור לעמוד במסמך word כאשר קיים לוגו בראש ו/או תחתית העמוד, מבלי לדרוס את הלוגו. כמובן שאפשר לשתול את הלוגו ידנית לאחר המספור אבל זה לא יעיל מבחינתנו, מדובר על מסמכים מוכנים מראש, ולהעתיק ולהדביק את הלוגו כל פעם זה פתרון איטי (זה מה שאנחנו עושים עכשיו). תודה רבה למי שיגיב.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כשאני מפעיל דרך הMSN Messenger את האתר של Hotmail בשביל לראות את תיבת הדואר הנכנס שלי, היא מופעלת דרך הIE ולא דרך הFIREFOX. כיצד ניתן לפתור זאת? עוד משהו.. שמתי לב שהוא הרבה פחות מהיר מהINTERNET EXPLORER, לא רק בטעינה הכללית של האתרים אלא במיוחד בטעינת קבצים של תמונות. איך אפשר לפתור את זה? כי זה באמת אחלה דפדפן אבל דברים קטנים כאלו יגמרו לי לחזור לEXPLORER של MICROSOFT.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה קורה אנשים בקיצור חבר שלי לחץ על איזה וירוס בפייסבוק וזה השבית לו את הלפטופ הוא לא יכול אפילו לשמוע שירים יש לי פה דיסק און קי והוא ביקש ממני לעזור לו. עכשיו תעזרו לי אתם... תמליצו על איזה אנטיוירוס טוב. אני תכננתי להוריד אנטי וירוס לשים אותו בדיסק און קי ואז להפעיל אצלו ב SAFE MODE ולנסות להסיר. זה יעבוד לי מה אתם אומרים?. למה אני אף פעם לא היה לי וירוס או משהו כזה שנים לא התעסקתי בזה... יש לו מערכת הפעלה XP מקורית .. תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
למרות שכל הפרטים נכונים זה מראה את זה.. :\ תודה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי סורק mustek 600cp עריכת המודר:: הכותרת שונתה. בפעם הבאה הת'רד יינעל.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
אני משתמש בפוטושופ 7 ואני דיי NOOB בפוטושופ ורציתי לדעת באיזה פילטר אני אמור להשתמש על מנת לקבל מן אפקט כזה של... כמו פאזל כזה, שכל התמונה הופכת לתבליט של פאזל ואפשר לעשות כל מיני צורות כמו פאזל, משולשים, ריבועים וכל מיני... מישהו יודע למה אני מתכוון? אה ואם משהו מהשאלה לא ברורה או לא הבנתם משהו קטן תגידו לי... תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר דרך להכניס סמן/תג בלתי נראה לעין בתמונה ?? לא כדי למנוע העתקות אלא יותר כדי להוכיח מקור למי שעשה את התמונה והכוננה היא לא לwatermark תודה
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, לפעמים (כ 50%) מהפעמים שאני מדליק את המחשב אז רואים רק את התמונה של הדסקטופ והעכבר, אני יכול ללחוץ קליק ימני ולסמן קופסה בדסקטופ וגם ללחוץ על המקש השמאלי ולראות את התפריט אך לא יותר מזה. כדי להתגבר על הבעיה אני חייב לעשות ריסטרט, לפעמים גם כמה ריסטאקטים. אני חושב שזו בעית תוכנה ולא חומרה בגלל שבדיוק החנות החליפה לי זכרונות וכרטיס מסך כי הם היו בעיתיים, אז יותר סביר לדעתי שזו בעית תוכנה או במערכת ההפעלה. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקנתי את הדריבר החדש של ATI כולל את הנט הזה שזה היה צריך להתקין, ושזה סיום אני מנסה לפתוח את הקיצורר דרך של CCC וזה לא נפתח. מה הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן. אני עוזר מאמן בג'יו ג'יטסו, והמאמן שלי רוצה ליצור אתר. מאחר וכבר המון שנים לא עשיתי משהו כזה, חשבתי לקבל פה טיפה עזרה. הכנתי איזה דוגמא של הדרישות מהאתר. (משמע, תפריט) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור בעיצוב מושך את העין ולתת רעיונות. את כל התוכן הממשי אני אוסיף לבד לאחר ש"השלד" יהיה בנוי. אם תוכלו ליצור תמונת מסך של העיצוב ולהעלות לפה אז ככה יהיה לי הכי קל להראות את זה למאמן שלי. כמו שעשו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=127569.0 תרגישו חופשי לשחק עם העיצוב והצבעים כמה שאתם יכולים, האתר אמור להיות קטנטן אבל מושך את העין. החלק החשוב ביותר הוא שאני אוכל להכניס את התוכן בקלות יחסית לבד. עוד אפשרות חשובה זה ליצור תפריט דינאמי (כמו שיש היום) בשבי…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה EXTRACT לקובץ RAR/7ZIP גדול הוא מוצא שגיאה כלשהי ובמחשב השני שלי הכל עובר חלק בלי שגיאות והתוכנות בגירסאות העדכניות ביותר הרצתי memtest86 והכל בסדר שם איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, כדי להגן על המחשב ולשמור על תפקדו היעיל, באילו תוכנות יש להצטייד? אני משתמש באנטיוירוס של Avira, וכן בפיירוול של Windows 7. האם זה מספיק?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה NTI CD-Maker 6 Platinum מתי שאני פותח אותה נפתחת לי הודעה "No Suppoored drive detected" ומתי שאני רוצה לצרוב משהו זה לא צורב לי נפתח לי חלון ששואל אותי איפה לישמור את הדיסק ואני לא יודע מה זה זה קרה לי רק אחרי שהחלפתי צורב מה אני צריך לעשות
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לא ידעתי אם עדיף להקפיץ או לפתוח חדש בכל אופן הייתי מעוניין לקבל הזמנה arnonzspam @gmail.com . תודה, למי שיבוא לו לבזבז עליי .
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין winks של מסנגר אבל אני נתקל בבעיה הורדתי את *.mco אינסטולר אבל משום מה זה עושה כאילו מתקין אבל לא! הבנתי שחוץ מהנ"ל אני צריך לשים עוד קובץ ב sys32 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מהי הגרסא האחרונה של Freehand ואיפה אני יכול למצוא מדריכים בשבילה (עדיף בעיברית אבל אני יסתדר גם אם אנגלית) אגב מישהו יכול להעלות לכאן עבודות שהוא עשה בFreehand? תודה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-