עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני הבנתי שHD אינו שונה מבחינת תכונות מDVD רגיל רק שהוא מגיע בדיסקים בעלי נפח הרבה יותר גדול והמשמעות סרט איכותי יותר יש בNERO VISION את האופציה לצרוב על דיסק רגיל 4.7 גיגה בHD ואני לא מבין מה ההבדל יהיה מצריבת DVD רגיל כי הנפחים יהיו זהים... [attachment deleted by admin]

2. יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ואני לא מצליח להוריד קבצים מהאימיול כל פעם שאני רוצה להוריד שירים/תוכנות אני מוריד ממחשב אחר בבית שיש לו את אותו האימיול . פתחתי פורטים לשתי המחשבים נסיתי לשנות אותם וזה לא עוזר במחשב שלי אני לא מצליח למצוא קבצים נמשל אלבום של משינה הוא מוצא את רשימת הקבצים האלה: rar.7 Windows משינה Limeware.exe משינה watch.exe משינה remix.exe משינה Key.rar משינה best quality.exe משינה No serial(crack).rar משינה Adult game.exe משינה Razorback.exe משינה BDRip.rar משינה HDTV.exe משינה יש לי אנטי וירוס של AVIRA מבקש את עזרתכם נסיתי כבר הכל.... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  3. במשחק הזכרון הצפצוף אמור לחזור על עצמו כל פעם מחדש אחרי שהמשתמש הצליח לזכור את הצפצופים http://www.siz.co.il/my.php?i=zmoldlaztfyw.swf אני צריך פקודה מסוימת שתפעיל לי כל פעם את המצגת פלאש מחדש והכוונה היא לא ל- GO TO AND PLAY אלא פקודה שתדלג על פריים מסוים בשביל שהסרט ימשיך לנגן ולא יחזור כל פעם להתחלה אם המשתמש הצליח לזכור אני חושב שזו פקודת תנאי.. אם משתמש הצליח לזכור צפצופים אז חזור מההתחלה על השלב אך דלג על פריים על מנת לעבור לשלב הבא מקווה שהבנתם

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  4. היי. יש לי NOD32. היום הורדתי קובץ כלשהו שנראה לי חשוד, אז בדקתי אותו עם התוכנה. הכל היה בסדר, האנטי וירוס שלי אמר שהקובץ תקין ואין מה לחשוש. אז הפעלתי את הקובץ. בדיוק שניה אחרי שהפעלתי את הקובץ, התחילו לקפוץ לי חלונות של NOD32 עם הודעות שנכנסו לי וירוסים. החלטתי לעשות סריקה, ובזמן שאני עושה סריקה - ה NOD32 יוצא אחרי 5 דקות מהסריקה ולא ניתן לבצע סריקה. בקיצור, עשיתי הפעלה מחדש, פתאום ה explorer.exe לא עלה עם הוינדוס, ועלתה הודעת שגיאה שממש הפחידה אותי: "על מנת להגן על מחשבך, userinit.exe נסגר (זה כל מה שמפעיל את המחשב בריבוט). אז ניסיתי להפעיל את האקספלורר ידנית דרך מנהל המשימות, וגם מנהל המשימות קרס. אז עשיתי שוב, ומנהל המשימות נפתח, ופתחתי את האקספלורר. לאחר מכן, אחרי ה…

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by matan360,

חייב שתעזרו לי אם זה זה משגע אותי כבר ... כל פעם הסאונד של המחשב שלי פתאום נופל ושאני לוחץ על התקני שמע , זה רושם לי "אין התקני ערבול פעילים זמינים. כדי להתקין התקני ערבול, פתח את לוח הבקרה , לחץ על מדפסות וחומרה אחרת, ולבסוף לחץ על הוספת חומרה חדשה". ושאני עושה את זה זה לא מוצא כלום בכלל.... וכשאני עושה ריסטרט הסאונד חוזר לי למחשב ועוד פעם אחרי כמה דקות נעלם. בבקשה תעזרו לי אם אתם יודעים מזה.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by tomer_et,

לא יודע בדיוק איך התוכנה הזאת הגיע אלי אבל ראיתי שיש לי על המחשב את תוכנת AudioCatalyst. משהו יודע מה היא עושה ולמה היא קשורה והכי חשוב... איך מעיפים אותה מהמחשב??? כשאני מנסה להסיר אותה בדרך הרגילה אני מקבל הודעה שאומרת: could not open install.log מה עושים.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by amit22,

מה הwindos הכי מהיר אני שואל את זה כי היה לי xp והוא נימחק ולא היה לי את הקוד אז אבא שלי התקין windos 2000 והוא ניראה לי איטי יותר

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  8. באיזה Ports תוכנת ICQ עובדת? (במיוחד העניין של שליחה וקבלת קבצים?)

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  9. אני רוצה סינכרון מהסרטים ביין כל המידע ה"אופיסי " שזורם ביין הנייד לנייח שלי זו התצורה שאני עובד כיום : אופיס 2003 יומן פגישות > אופיס/אוטלוק 2003 + נוקייה דוא"ל > אוטלוק אקספרס מחשבים : מישרדי נייח > כל המידע הקריטי נמצא רק עליו מישרדי נייד ( אופיס 2000) > שמשמש בעיקר לפרזנטציות! ( ואינו מסונכרן) פעם אחת ולתמיד > אני רוצה לעשות כאן סדר אני רוצה שהפגישות שלי והדואר יהיו מסונכרנים ביין המחשבים אני רוצה שתקייה אחת של מידע חשוב > גם כן תהייה זהה ומסונכרנת ביין שני המחשבים אף פעם לא עשיתי את זה > מי עוזר לי ? >>> ממש צ'ק ליסט לאיך כדאי לעבוד? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by MoRtZkInG,

היי, אצל חבר במחשב התחיל ה-Photoshop לעבוד לאט. יש לו מספיק זיכרון, ופעם, כשרק קנו את המחשב התוכנה טסה. מדובר במחשב חדש ומתוחזק. עכשיו, אחרי חצי שנה, התוכנה התחילה לגמגם. נשאלת השאלה אם לפני שרצים להסיר אותה ולהתקין מחדש, יש מה לעשות? האם יש קבצים זמניים של התוכנה שכדאי למחוק ואיך עושים את זה (יש לתוכנה כלי אוטומטי לזה?).

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  11. כאן כתוב HIGH וכאן LOW.... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  12. כרגע אני משתמש בZONE ALARM ויש לי הרגשה שהיא חוסמת את הBT מלהגיע למהירות גבוהה. אז יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  13. מחפש תוכנה שמעלימה את כל ההיסטורית חיפוש שכתבתי במנועי חיפוש לדוגמה בגוגל יש תוכנה טובה כזאת?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  14. אני מחפש תוכנה שמחליפה את הרקע כל כמה זמן תלוי איך אני מגדיר. היה לי פעם משו כזה אני רק לא זוכר את השם, מי שמכיר שיכתוב את השם ואם יש לינק עוד יותר טוב

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by arbily,

פירמטתי את המשחק מווינודס 7 לאותו אחד. יש לי 64 bit. התקנתי את כל הדרייבים מהאתר הזה: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2837#dl התקנתי גם את הדרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו, כל ההוינדוס שלי זז לאט והוא לא מתפקד כמו שצריך. אפליקציות מגניבות בווינדוס 7 לא עובדות וזה. אני זוכר שבפעם שעברה התקנתי משהו וזה פתר לי את הבעיה. (תפריט ההתחל אפורה ואני לא רואה את החלונות בקטן וכאלה דברים). מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by RonCohen,

אני משתמש בPLEX MEDIA CENTER/Server ואני רוצה לדעת אם יש דרך לשם שם ספרייה של משחקים ? אני ישמח לעוד תוכנות יעילות לHTPC

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי הם אלה שקיבלתי לכן אני מחפש תוכנה שתראה את המפרט תודה מראש

18. Started by bad-sector,

אני מחפש אנציקלופדיה ומילון בעברית למחשב... יש לי אחת ישנה של דוס, אבל אין בה עברית ב COMMAND של XP.... אני רוצה אחת נורמלית, מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by mj23,

היי לפני שבוע ביקשתי ממכם תוכנה להריץ סרטי HD דרך הכרטיס מסך עזרתם לי עם התוכנה מידה פלייר סינמה וכרגע יש לי בעיה יש לי סרט של בלו ריי שלוקח 40 גיגה והוא בא בתוך תיקיה שבא יש עוד כמה תיקיות ועוד תיקיה שיש שם תחלקים של הסרט אז ככה קודם כל ניסיתי להדליק חלק חלק דרך התוכנה סינמה וזה לא נתן לי והשאלות שלי הם כאלו: 1:האם זה אפשרי לעשות ככה שלוחצים על קובץ אחד וזה ישר מדליק תסרט בלי ללחוץ חלק חלק 2: האם יש תוכנה שתריץ HD BLUE REY דרך כרטיס מסך 3: למה הסרט של BLUE-REY בא עם 5-6 תיקיות ובפנים כל מיני קבצים מוזרים אם מישו יודע למה אני מתכוון !? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  20. Started by tusik,

צריך לינק לתוכנה (לא דוסית/ביוסית) שתמדוד לי טמפ' ל amd וללוח שלי , יש המלצות ? תודה

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  21. אני לא מתעסק הרבה עם התוכנה, אבל אם כבר אני פותח אותה פעם ביומיים אז נראה לי עדיף שתיהיה תוכנה טובה ומתוחכמת * אני לא מעוניין להחליף לגירסא כבדה יותר, יש לי רק 512מגה ראם, ואני לא רוצה שפעולות ימשכו יותר זמן. * אני ממש לא רוצה להחליף לגירסא שאני לא אמצא את הידיים והרגליים בה, בקיצור אם נוספו אפשרויות אז שהאפשרויות הרגילות ישארו במיקום הנוכחי. הפוטושופ שלי לא כזה ענתיקה (7.0.1) האם יש לי סיבה להחליף לאחד חדש יותר? ואם כן, לאיזה גירסא.

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by GrayFox,

מה מהצב אנשים רציתי את עצהתכם בקשר ל2 תוכנות EMULE BITTORRENT אני רוצה להשתמש ב2 התוכנות הללו אבל אני לא יודע אילו להוריד שהם הכי טובים ואפקטיביים מאחר ויש המון גרסאות אז אם תוכלו לעזור לי אני מודה לכם מאוד

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by ychig,

למרות שכל הפרטים נכונים זה מראה את זה.. :\ תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by STRENGTH,

אני הייתי בהורדה ואז הייתה לי הפסקת חשמל..בעעעעע אבל עכשיו אני רואה שכמה מהורדות שלי נעלמו!! בעע איך זה יכול לקרות? אז הלכתי ל TEMP ואני ראיתי שהם עדיין שם..אבל עכשיו אני צריך להתחיל את ההורדה מהתחלה? זה 2 GB בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה עושים בא לע :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה ANYWAY

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  25. התקנתי ג'בה 6.5 הגירסה האחרונה מה הבעיה פה?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים