עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם. כבר הייתי עם הבעיה הזו והורדתי את TEAKUI והיא שינתה את רוב האייקונים, אבל ישנם אייקונים שנתקעו על הE של אקספלורר יש לי סרגל כלים של גוגל וכשאני מנסה להוסיף לו את החיפוש של יוטיוב אז האייקון עולה בצורת סימן שאלה , כאילו שהוא לא מצליח למצוא את האייקון הוספתי מועדפים חדשים וגם האייקון שלהם לא מתעדכן... למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by xlSnaK,

הורדתי קובץ ISO עכשיו יש לי NERO 7 אז איך אני צורב את הוינדוס כך שיהיה BOOTABLE ?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבצורה אוטומטית (בתיזמון מוגדר מראש)תוכל לגבות/להעתיק סיפריה מהארד דיסק משותף (הארד דיסק של החברה) להארד דיסק במחשב שלי. האם יש כזו תוכנה שכזאת? אפילו בתשלום.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  4. התקנתי אתמול את האנטי ווירוס AVAST, והפעלתי סריקת BOT במשך הלילה (זאת סריקה שמתבצעת עוד לפני שהווינדאוס עולה). הבעיה היא, שאחרי סיום הסריקה הווינדאוס אוטומטית עולה, כך שלא הספקתי לראות את התוצאות. יש דרך לראות לוג של סריקה ומה נמצא בה?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by kokos1,

יש לי את התוכנה אימיול וכשאני ממזער את האימיול הוא מופיע לי בקטן בצד למעטה איפו שהשעון . אבל אני לא יודע למה מופעי על הסימן של החמור על העיניים מין סרט שחור . מישהוא יוכל להגיד לי איך אני מוריד שלא יהיה את הסרט הזה?

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  6. יש לי בעיה חוזרת של התקנה של דריבר סאונד בלוח אם ASUS M2N-VM DVI אין לי כרגע סאונד והלוח מסרב לקבל את הדריבר וניסיתי לעדכן אותו מהאתר של אסוס אך ללא הצלחה הקודק הוא של רילטק ALC662 HIGH DEFINITION והורדתי גם את הדריבר מהאתר שלהם אך ללא הצלחה. ויש לי אותה בעייה גם בלוח ASUS M2N-E בדיוק ואפילו ניסיתי 3 מערכות הפעלה מגירסאות שונות וזה לא עזר אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא. תודה מראש. אסף

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by Demagh,

כותרת ^^

8. אני לא מוצא רשימה של התוכנות עם החוקים שלהם..

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  9. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by nimrods,

שלום לכולם...! יש לי בעייה באייסיקיו מתי שאני מקיש את הסיסמה שלי של האייסיקיו אז זה אומר לי שהסיסמה שגיאה וזה לי יכול להיות כי לכול מספר שאני מנשה להכנס זה אומר לי שהסיסמה שגיאה למשהו יש גם תבעייה הזאת.? חחח תעזרו לי בבקשה..! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by ohadedwi,

שלום רב! יש לי פרויקט בPremiere שאני רוצה לשמור כסרט. עכשיו שמרתי כמה פעמים, ובכל פעם שאני שומר, הסרט לא יוצא טוב ומופיעים בו כל מיני בעיות כמו: פיקסלים מהצד, תמונות שיוצאות מהתבנית,ותמונות חתוכות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני צריך לכוון את ההגדרות של השמירה, ככה שהסרט יצא בדיוק כמו הפרויקט. אני לא יודע אם זה משנה, אבל הסרט אמור להיות מוצג בעזרת מקרן. תודה מראש. מצורפות תמונות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. איך מורידים ומתקינים אקספלורר 7 ללא פעולת האקטיבציה? שלום איך מורידים אקספלורר 7 לגירסא ווינדוס "לא חוקי". תודה.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  13. היי, לאחרונה החלה אצלי בעיה,שלאחר זמן מסויים,לא ניתן לעבור בין הטאבים הפתוחים ב-FF, א אני סוגר אותו ופותח מחדש הכל בסדר. מישהו נתקל? תודה.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  14. היי אנשים.. זה ממש חשוב לי, התמונות מהטיול היו על המחשב, פירטמתי את המחשב ושכחתי לגבות יש לי את הכרטיס זכרון עדיין שעבר פירמוט אחד (במצלמה) אני זוכר שלפני שנה או יותר עשיתי את זה, וזה שחזר לי 90% מהמידע שהיה שם. אני לא זוכר מה שם התוכנה, זוכרים? משהו ממולץ? תוודה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  15. Started by matizami,

אני רוצה שהפיירוול יאפשר את האימיול, יש יש לי LOW-ID. שאני מבטל את הפיירוול, אז אין בעיה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by Ferrari599,

יש לי עבודה של כ 320 עמודים, ועם כמעט כל שינוי קטן, כל הטקסט זז וכותרות יורדות עמוד וכו. אני עברתי על כל העבודה כבר עשרות פעמים כדי לתקן הכל וכל הזמן הטקסט זז. מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת? אפשר "לנעול" עמודים?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. אני רוצה להוסיף מנוע חיפוש לתיבת החיפוש שבאה עם FIRFOX אבל כשחיפשתי ברשת אמרו לי לפתוח את פנקס הרשימות להעתיק למחוק לשנות...ולא בדיוק הבנתי. אני יודע שב-EI7 הולכים למנוע חיפוש הרצוי מקלידים לחיפוש מילה מסוימת ואז מעתיקים את הכתובת לאשף של EI וזה מוסף לבד. אין אפשרות כזו ב-FIREFOX

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שתדע לנעול את המחשב, אפילו עדיף לפני הבוט של הוינדוס, שינעל את המחשב עד שיכניסו למחשב DISK ON KEY שהוכן מבעוד מועד. קיימת כזו תוכנה? תודה!!

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by davidz85,

אני אחרי התקנה נקיה של ויסטה, לא שזה קשור אבל בכל אופן... כשאני מנסה לפתוח חלון שיחה, המסנג'ר קופא, ואני חייב לסגור את התהליך שלו כדי לשחרר את המחשב. זה כל פעם עם משתמש אחר ברשימה, כאילו התוכנה בוחרת רנדומלית מתי להיתקע. מישהו יכול להציע פיתרון? :s05:

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  20. שלום, עשיתי על הארדיסק של 232 גיגה דחיסה , הוא היה כולו מלא, ועכשיו יש לי 30 גיגה פנוים. למה זה קורה ומאיפה הגיגות האלו הגיעו? יכול להיות נמחק לי משהו?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by jean-paul,

שלום, אני מנסה ללכוד סרטוני flv בזרת כל התוכנות שהציעו בפורום זה אולם איני מצליח. ככל הנראה הבעיה היא שהסרט נמצא בלינק עם סיומת html. מישהו מכיר או יודע איך אני יכול ללכוד סרטים אילו? בברכה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by tamiravigan,

פתאום לחבר שלי נכנס וירוס אין לא אנטי וירוס יש לו ADWARE הקובץ הוא wans.exe בSYSTEM32 איך מסירים אותו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  23. שאני נכנס אליו הוא עושה לי שגיאה שלח/אל תשלח גם אחרי התקנה של גירסא חדשה יותר זה עושה את זה.. מה זה?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by IlanF,

אני לא ממש יודע איפה לשאול את השאלה הזאת, אז מצטער מראש אם זה לא המקום המתאים.. יש לי כמה קבצים חשובים של VISIO שנפגמו לי, הם נותנים לי שגיאה 100 שמחיפוש בגוגל אומר שהקובץ פגום. עכשיו מגיעה השאלה איך אני יכול לתקן אותם? לפחות שיהיה אפשר לראות מה יש בהם ולהעתיק לקובץ אחר?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום לכם, הרבה זמן שלא נכנסתי ואני רואה שהוא שוקק חיים מתמיד... יש לי בעיה כבר זמן רב מאד בו שני הדפדפנים שלי נתקעים לי על ימין ועל שמאל בתדירות של כל חמש דקות בערך ואולי פחות. ובגלישה מהירה באינטרנט זה מורגש מאד מאד. התקיעות יכולות להימשך לעיתים כשתי דקות. אשמח אם תייעצו לי מה לבדוק או לעשות. עשיתי עד עכשיו בדיקה של אנטי וירוס, ובדיקה של תוכנות ריגול ב Ad-Aware. הבעיה היא בשני הדפדפנים היחידים שלי. אז יכול להיות שזו בעיה בסיסית יותר שאני פשוט לא מודע אליה... תודה!

• 6 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים