עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shayc,

שלום חברים, אני מעוניין ליצור תוכנה שתרוץ כל יום בשעה קבועה שמה שהיא תעשה: 1. תיגש לקובץ אקסל ספציפי ותריץ מאקרו ששמור בתוכו 2. לאחר מכן התוכנה תשמור את הקובץ בספרייה קבועה כלשהיא בשם של התאריך לאותו יום כלומר זה אמור להיות תוכנה שרצה כל יום שומרת נתונים על בסיס יומי אוטומטית מאחר ויש לי רקע דל בתכנות חשבתי אולי יש איזו תוכנה שתקליט את הפעולות שאני רוצה לעשות ואז אפשר יהיה להמיר את זה לקוד ולקובץ הרצה exe (או משהו כזה) אני מניח שלהריץ את הקובץ בשעה קבועה כל יום זה יהיה קצת יותר בעיייתי אם אני עושה הקלטה מסוג כזה. אני אשמח אם מישהו יוכל לתרום מהידע שלו לגבי תוכנות כאלו או לכוון אותי איך עושים דבר כזה. תודה!

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by VIPERANAF,

יש לי תתכונה הזאת DC++ התוכנה עבדה מצוין אבל קניתי ראוטר וברגע שחיברתי אותו וניסיתי לעשות חיפוש לא באים שום תוצאות מהתוכנה אני 99 אחוז בטוח שזה קשור לפתיחת הפורט של הראטור (סידרתי גם את הנורטון) אני לא מבין כל כך בראוטרים אז מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  3. Started by Haflo,

יש הרי מספר תוכנות צריבה שידוע שהם צורבות גם דיסקים מוגנים, CloneCD CDRWin Blind Write וכדומה.... מה ידוע לכם עליהם? הם באמת צורבות דיסקים מוגנים?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by tomermu,

אני משתמש בויסטה עם SP2. מותקן לי אופיס 2007. כשאני פותח מסמך וורד או אקסל או כל תכנה אחרת מהאופיס, בכל פעם התכנה כאילו מתקינה עצמה. נפתח לי האינסטולר של חלונות ואני צריך לחכות כדקה עד סיום ההתקנה. (זה קרה אגב גם ב SP1) ניסיתי למצוא פתרון ללא הצלחה. כבר הסרתי והתקנתי כמה פעמים גם זה לא עזר. מישהו יודע מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by PuLsE,

בעיה בעת התקנת Icq מצרפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by OHANA,

אני מנסה להתחבר לצ'ט של נענע ומופיעות לי שתי הודעות של שגיאה... שתי התמונות עם השגיאות מצורפות למודעה הזאת... תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  7. שלום .. יש לי בעיה במחשב כבר משהו כמו חודש .. הבעיה היא שאני נגיד נכנס לסרט אני רואה אותו הפוך לגמרי ב 190 מעלות.. לא בכל הסרטים זה קורה אבל ברובם .. יש מישהו שיודע אולי איך מטפלים בבעיה ? אשמח לשמוע את דעתכם .. תודה מראש לכל העוזרים ..

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by tal_p,

אם יש אתרים , כמו למשל WALLA, שאני רוצה שאי אפשר יהיה לגשת אליהם, יש אפשרות לחסום אותם דרך ה IE?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  9. עשיתי גיבוי של ה win בנורטון גוסט והקובץ הוא 7 GB אני אמור לצרוב אותו על דיסק? או שיש דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by Shmuliklik,

אם אני רוצה לשלוט על המחשב שלי בבית מהעבודה, עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?ה (בהנחה שאני משאיר אותו מחובר לרשת ודלוק, כמובן)

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. שלום חברים, נתקלתי לאחרונה במשהו מוזר, האמת שלאחרונה כי אופי העבודה שלי היה מאז ומתמיד בפוטשופ היה מיועד למדית מחשב, אז עבדתי בRGB. לאחרונה אני עובד על הפקת ספר. מה שאומר שהעבודה מיועדת לדפוס. את כל הניואנסים הקטנים שמשתנים מכורח כך אני מבין (מעבר ל300DPI, מעבר לCMYK , מעבר תצוגה לס"מ/מ"מ מפיקסלים וכו'...) בכל מקרה, שמתי לב שבמעבר לCMYK נעלמו לי חצי מהפילטרים (או בכלליות- הFILTER GALLERY), כשהעברתי חזרה לRGB הם חזרו. למה זה? אני לא מוצא סיבה הגיונית לדבר, אם מישהו יסביר לי אשמח. כמו כן, איך משנים את תהליך העבודה בהתאם? האם לעבוד בRGB, לסיים עם הפילטרים ואז להעביר את המסמך לCMYK? זה קצת מעצבן היות טכלח הסקאלת צבעים שאני בונה עליה תשתנה לי בסוף העבודה, מה שיוביל כנראה לאי ש…

12. האם יש כזאת תוכנה שבה אני קובע את הרקעים שהתחלפו וכל כמה זמן הם יתחלפו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by EroSenin,

טוב יש לי כריס רשת מובנה בלוח ואני צריך בשבילו דרייבר. הלוח שלי הוא MSI PT880 NEO

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by levydor,

שלום לכולם, מחפש תוכנה ללכידת ועריכת וידאו. הורדתי את pinnacle videspin שאני מכיר והיא טובה לי, אבל יש בה חסרון אחד: אין לה לכידת וידאו... http://www.videospin.com/Redesign/ חיפשתי תוכנה ללכידת וידאו והיה נראה ש debut טובה ולוכדת גם ממצלמות וגם מהמסך ויופי טופי... http://debut-video-capture-software.software.informer.com/ אבל אחרי שהורדתי, התקנתי, חיברתי, התוכנה לא מזהה את המלצה לא בחיבור Firewire (אופטימלי מבחינת המחשב ) וגם לא ב USB2 (שאז המחשב מזהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט רגילה). מבקש עזרה: או מה צריך לעשות כדי שהתוכנה תזהה את המצלמה? לחילופין: מבקש המלצה על תוכנה ללכידת וידאו טובה וחינמית (אין לי בעיה גם עם המלצה לתוכנה אחרת שגם לוכדת וגם עורכת). המחשב: win7 מצלמת פנ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gif,

יש לי את התוכנה NERO 7 . לאחרונה היא עושה לי בעיות רבות והחלטתי לעדכן לגרסא 8 . אני מנסה להתקין את גרסא 8 ונתקל בבעיה ולא יכול להתקין . יש לציין שהדיסק ניבדק והותקן על מחשב אחר . הסרתי את הגרסא הקודמת , עדיין לא יכול לשדרג . הסיריאלי של התוכנה תקין ותקף , את התוכנה אני מתקין על מחשב אחר ללא שום בעיה תודה וצום קל!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eninyo,

שלום, אני מנסה ללחוץ על לינק של קובץ ASX ואני לא מצליח לשמוע אותו. זה קובץ של שידורי רדיו באינטרנט. הינה דוגמה: http://www.oranim.ac.il/radio.asx התקנתי את חבילת KLITE אבל עדיין לא מתליח לשמוע. יש לי BSPLAYER וגם ווינדוס מדיה פלייר 11. מישהו יודע איך גורמים לקובץ הזה להשמע? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. אז ככה...אני מחפש איפה ההגדרות משתמש והמועדפים יושבים פיזית על המחשב...כי אני רוצה להעתיק אותם למחשב אחר..... תודה,

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Falcon4g3,

שלום לכם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט מה-WebCam שלי סרטון וידאו של כשעה. ניסיתי את WinDVR והקלטתי וידאו באורך של 45 דקות, כאשר לאחר 30 דקות בערך, ההקלטה דפוקה (כנראה בגלל הקידוד שמתבצע יחד עם ההקלטה או משהו :-\ ) אשמח לשמוע על תוכנות יעודיות לביצוע פעולה זו. תודה רבה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  19. שלום אני לא יכול להתחבר ל"יYAHOO" מסנגיר הוא כותב שהחשבון שלי לא אקטיבי לא יודע מזה בכלל אני כל הזמן מחובר לYAHOO מה לעשות כל רשימת החברים אני לא יכול להכנס לשם ואין לי גיבוי על הרשימה מי שיודע ונתקל בבעיה דומה בבקשה תנו תגובה (שמעתי שYAHOO הולך להיות בתשלום או חלק מהתוכנה האם זה נכון ?)

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  20. היו לי משהו כמו 8 הורדות ו4 שיתוף,כיביתי את המחשב ניקיתי קצת אבק בתוך המארז וגם הוצאתי את החוט של הSATA והחזרתי אותו בדיוק לאותו חיבור. עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי ניקוי האבק ואני מפעיל את Azureus ופתאום אין שום קובץ להורדה,ועלה החלון של ההגדרות הראשוני כאילו רק עכשיו התקנתי את התוכנה. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by k22,

לארחונה התקנתי ויסטה ועושה לי הרבה צרות... אני מנסה להתקין את התוכנה demon tools ולא מצליח וגם את התוכנהSpyware Doctor שאני מנסה חהפעיל אותו רשום (Error while unpacking program, code LP5. Please report to author.) ואז רשום שגיאת ישום איך אפשר להתקין את שתי התוכנות האלה (לא יודע אם שייך יש לי מעבדE6400+2gigaזיכרון והוינדוס הוא ויסאה אולטמיט 32)

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. אהלן, התקנתי XP מחדש (כולל פירמוט) והתקנתי K-lite full. אבל סרטי הוידאו על המחשב נראים ממש לא טוב, הקול בסדר גמור, אבל התמונה מעוותת וצבעונית (בעיקר צבעי יסוד כאלה). יש לציין שבמדיה פלייר קלאסיק התמונה והקול בסדר גמור, שזה אומר שכנראה יש לי בעיה בהגדרות של המדיה פלייר 9 שלי. הצעות לפתרון?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  23. יש לי מכשיר סלולארי עם כבל. עד לפני 4 ימים הכל היה תקין אבל פתאום מה שקרה הוא שאני מחבר את המכשיר והמחשב לא מזהה אותו. הוא מזהה שחיברתי משהו אבל שם אותו תחת הכותרת Unknown Device ואפילו שם לו דרייבר! ניסיתי כבר להוסיף חומרה חדשה ולהתקין את הדרייבר של הכבל אבל המחשב פשוט לא נותן לי... מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  24. ^ שלום. חרשתי את הרשת ולא מצאתי. עכשיו תורכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אז ככה אני מכין דיסק משלי של הווינדוס עם התוכנה NLITE עכשיו אני רוצה להוסיף את הדרייבר הזה שיש עם ה-SATA ואני רוצה את ההכי מעודכן שיתאים למערכת ההפעלה של SP2 אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא כי חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי פשוט ד''א יש לי את הלוח אם הבא: abit nf7-sl

• 3 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.