עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאני מנסה לנגן כל מיני קבצי וידאו שונים במחשב זה נותן לי אותה הערה, ואז אני רק רואה את התמונה בלי הסאונד.. למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה.. תמונה מצורפת של השגיאה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by daniel89,

שלום לכולם, יש לי יוטורנט 1.6.1 . מתי שאני פותח את הutorrent זה מוריד סבבה יחסית... אחרי בערך שעה וחצי-שעתיים ככה שהתוכנה פועלת רצוף כל ההורדות מפסיקות להוריד. (גם download וגם upload על 0.0 Kb/s) וזה ממש מעצבן שכל הזמן צריך לסגור לכמה זמן את התוכנה ולהפעיל אותה מחדש בשביל שתמשיך להוריד. אם זה חשוב יש לי אינטרנט ברשת אלחוטית (יש ראוטר ומודם) במהירות 2.5MB (וגם הפיירול של הוינדווס מבוטל). תודה לעוזרים, דניאל.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. היי אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו (TRIMMING, SPLITTINGת CAPTIONS) יש לי את ULEAD VIDEO STUDIO 6, אבל היא כל הזמן מתרסקת לי אני לא מחפש משהו מסובך כמו PREMIER תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לחבר שלי בעיה בחשבון הgmail והוא מצליח לשלוח אימיילים מהחשבון ורושם תקלה : 8004210B ניסיתי להיכנס להגדרות החשבון והכל נראה שם בסדר הכתובת : שרת דואר יוצא (smtp) : רישמו smtp.gmail.com הכל בסדר אבל שאני מנסה לעשות גם שםם בדיקת חשבון הוא לא מצליח ורושם שעבר הזמן (שגיאה) מה זה יכול להיות? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני לא מתעסק הרבה עם התוכנה, אבל אם כבר אני פותח אותה פעם ביומיים אז נראה לי עדיף שתיהיה תוכנה טובה ומתוחכמת * אני לא מעוניין להחליף לגירסא כבדה יותר, יש לי רק 512מגה ראם, ואני לא רוצה שפעולות ימשכו יותר זמן. * אני ממש לא רוצה להחליף לגירסא שאני לא אמצא את הידיים והרגליים בה, בקיצור אם נוספו אפשרויות אז שהאפשרויות הרגילות ישארו במיקום הנוכחי. הפוטושופ שלי לא כזה ענתיקה (7.0.1) האם יש לי סיבה להחליף לאחד חדש יותר? ואם כן, לאיזה גירסא.

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  6. אני לא יודע איפה לפרסם את זה אז פתחתי את זה פה... תעבירו אם צריך... אז ככה, יש לי שלושה קובץ MPG שאני רוצה לקודד ל AVI בדחיסת XVID. לאחרש שקודדתי אותו ל AVI בדחיסת XVID, אני מגלה שיש דיליי בין הסאונד לתמונה בקובץ. הפתרון לבעיה זו אמור להיות פשוט לכאורה אם הדיליי היה קבוע. אך אצלי בתחילת הקובץ אין דיליי כלל והפער בין הקול לתמונה נפתח ככל שהזמן עובר. ניסיתי אינספור שיטות דחיסה לווידאו ולאודיו, אך כלום לא עוזר. בחיפושי בגוגל מצאתי נושאים שעוזרים לפתור בעיות עם דיליי קבוע, מה שלי אין. אשמח שלמוע הצעות לפתרון או הפניה להודעה בפורום מחו"ל שם הייתה אותה הבעיה והיא נפתרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  7. אני משתמש כרגע ב-winamp כי אני שומע הרבה רדיו של וינאמפ.. תגידו.. אני יכול לשמוע רדיו גם בתוכנות אחרות? כי נגיד ניסיתי לשמוע את הרדיו שאני שומע בWMP ולא עבד.. =\ תודה..

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש מוד חדש של אימיול שיחליף את מה שיש לי עכשיו(TLN). מישהו מכיר חיה כזאת? לא אכפת לי להעלות במהירות גבוהה- יש לי עד 64 ק"ב העלאה. או שעדיף בכלל את האימיול הרשמי והמוכר ? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by THE-MASTER,

שלום לכל חברי הפורום אני בעד תוכנות חינמיות ומשתדל להשתמש רק בהם. עכשיו חיפשתי ברשת תוכנה חינמית ופשוט לא מצאתי. אני תמיד מצליח למצוא תוכנות מצויינות חינמיות בכל תחום אך פה פשוט אני לא מוצא שום דבר. חיפשתי באתר SNAPFILES.com ב כלי דיסק ולא מצאתי שום דבר שעונה על הדרישות אני זוכר שגם חיפשתי פעם ולא מצאתי שום דבר אלא רק תוכנות שדורשות MONEY. אם מישהו יכול להציע לי משהו אשמח מאוד.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי SK5000 של פלאפון ויש לי שם מלא זכרונות רכשתי לפני כמה ימים מאר"הב איפון 16G ואני מחפש תוכנה שיכולה להעביר לי את הזכרונות למחשב ומשם לפלאפון דרך אינפרא אדום יש מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. Started by kobt,

לפעמים אני לא יכול לכתוב... בדף אחד... אני חייב לסגור את הדף ולפתוח חדש.. לא משנה כמה רפרשים אני יעשה וכמה זמן אני יחכה זה לא יכתוב לי..

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  12. הדבר הזה ccPxySvc.exe הופך את חיי לסיוט, הוא משתמש ברוב כוח העיבוד שלי כל הזמן 50-70 אחוז ודופק את המהירות של כל היישומים שלי, עיזרו לי להיפטר או להבין למה החיים שלי כרגע בזבל.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by dudi2002,

אני עושה עבודה מסויימת בחלקים בתוכנת הword של מייקרוסופט. הבעיה היא שאני מנסה לשמור כל פעם את החלק שעשיתי היום, ופתאום נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצליח לשמור (save as), וכותב לי את השגיאה הבאה: error writing updated settings to registery. מה הבעיה? זה ממש מתסכל שאי אפשר לשמור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by LI,

שלום וחג שמח, אני מקווה שהשאלה שיש לי קשורה לפורום הזה- יש לי קובץ ווידיאו של הופעה כלשהי ואני רוצה לצרוב רק את פס הקול שלה. איך אפשר לעשות את זה? LI

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה בתוכנה אימולטור אז ככה: דבר ראשון התקנתי את התוכנה אימולטור עשיתי את windows XP professional לקובץ iso וצרבתי אותו, עכשיו עשיתי מחשב וירטואלי בתוכנה אם ההגדרות האלה: בהתחלה עשיתי את האפשרות Typical אחרי זה Microsoft windows אפשרות windows XP professional אחרי זה בחרתי את התיקיה הזאת לשים בא את המחשב C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Windows XP Professional לאחר מכן.. את האפשרות הראשונה ב Network connection אחרי זה נתתי לו 20 ג'יגה ולא סימנתי וי כלשהוא אחרי זה שיניתי את ההגדרות ב Edit Virtual machine settings הכל כמו שצריך עשיתי ואז כמובן שעשיתי ריסט הוא אומר לי את השגיאה הזאת (שאני עושה power On): "Unable to open kernel device …

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  16. פירמטתי את המחשב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שיחזור מערכת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום רב לאחרונה התקנתי במחשב וינדוס 7 אולטימייט חוקי בעברית יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 יש לי לוח אם של אסוס P5Q משמע כרטיס קול של ריילטק HD . הוינדוס 7 מתקין דרייברים לבד והוא התקין לי את הרמקולים בצורה טובה אך קיימת בעייה שאין לי מושג מה מקורה כשאני שומע שירים בתוכנה של וינאמפ או מדיה פלייר או יוטיוב אני שומע תשירים באיכות מעולה דרך חמשת הרמקולים והסאב. אך כשאני שומע רדיו דרך סרגל הכלים או ישירות מהאתר של הרדיו דרך וינאמפ או מדיה פלייר או הנגן של הסרגל כלים צד ימין של הרמקולים לא עובד יש תחנות שרק 2 הרמקולים האמצעים עובדים ויש תחנות שרק הרמקול המרכזי עובד משהו מוזר ניסיתי הכל .. קודם כל הגדרתי בוינדוס בתצורת רמקולים שיש לי 5.1 ואז עשיתי משהו שניקרא SPEAKER FI…

18. מערכת הפעלה Vista64 Ulitimate. מדובר בקבצים שמקודדים ב- XVID/X264, קורה גם ב- BSPLAYER וגם ב- media player classic. משתמש ב- CCCP גרסא אחרונה, ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש גם אותה וגם את נגני הוידיאו, אך עדיין מדי פעם באופן אקראי מופיעות נקודות ירוקות על המסך. אם אני מנגן את הסצינה שוב, לעיתים הנקודות לא מופיעות שוב ולעיתים במיקום שונה. מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מצאתי בתפריט של הקאזה את המושג הבא. כבר זמן די רב שאני מנסה לברר מהו ועד כה חיפושי העלו חרס.. אז בואו נשים סוף לדרמה. למישהו יש הגדרה? ויותר מכך, מה הקשר לקאזה? איך שימושו או אי שימושו משפיע על הקצבים השונים ובכלל איך הוא משפיע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by DisCus,

למה כשאני מצלם עם Fraps סרטון וידאו ב-GTA IV כמות הפריימים צונחת וגורמת לתקיעות? יש לי מפרט מעולה שמריץ את המשחק הזה מצוין, אבל אי אפשר ליצור Gameplay נורמלי בצורה הזאת מבלי לחוות תקיעות...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הspysweeper והpestpatrol חוסמים תכנות ריגול לפני שהם פורצים למחשב? כי אני תמיד משאיר אותם במצב ON והם די כבדים ולעיתים תכופות יש תקיעות בגלל התוכנות האלה ואני אפילו לא יודע אם זה מועיל במשהו שהם פועלים ברקע . עדיף לא להפעיל אותם ברקע ורק לפעמים לעדכן ולסרוק איתם? אגב, יש תוכנות אחרות יותר אפקטיביות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי בעיה, אני צריך להפעיל קבצי JPG על ווינדוס 98, אך נרשם לי שם שזהו UNKNOWN FORMAT כלומר הוא לא מזהה את סוג הקובץ, כיצד אני יכול לגרום לו לזהות את הקובץ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. שלום חברים! אני מנסה להעביר קובץ וידאו ששוקל 4GB מכונן ה-DVD שלי למחשב. הקובץ הוא בפורמט AVI. אני מקבל הודעת שגיאה כזו, באמצע התהליך. יש למישהו מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  25. Started by motogt,

1. לאיפה נעלם לי הPLAYLIST במדיה פלייר?(מצורף תמונה) 2. איך אני עושה שבמחשב שלי כל התיקיות יוצגו בצורת DETAILS ואני לא אצטרך לעבור תיקייה תיקייה. תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.