עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי תוכנה (וזה לא חייב להיות דווקא לא חוקי) שמותקנת במחשב אך אני כדי שהיא תפעל אני צריך לצרוב אותה על דיסק ולהכניס את הדיסק כול פעם שאני ארצה להפעיל אותה (לא CRACK)... איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by Alex89,

אני מחפש תוכנה קלה למדפסת משולבת שיש לי HP DESKJET F2280 אם אפשר להחליף את התוכנה המקורית בתוכנה אחרת

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by at,

הוצאתי את פנטיום 120 עם 32MB ממחסן התקנתי עליו win98 עכשיו אני רוצה להשתמש בו להורדות ב-אימיול ותוכנות דומות כולל שרת FTP ועוד כמה שימושים. אני מבקש המלצות לתוכנות שונות שיהיו מסוגלות לחיות בסביבה כזאת (מהירות 120MHZ,ו- 32MB זיכרון , נדמה לי שכרטיס מסך 2MB) כבסיס אני מחפש אנטיוירוס אמין שמתעדכן לעיתים דחופות כמו כן פיירוול. כמו כן תוכנה שתאפשר FTP עם הגבלות כניסה לפי סיסמה. גם תוכנות שימושיות אחרות התקבלו בשמחה!!! (אם ניתן ציינו יתרונות וחסרות לתוכנות שאתם מזכירים - והאם הן דורשות רכישה, שיתופיות ...) בנוסף אם אתם חושבים שמ"ה אחרת תהיה יציבה יותר תמליצו (לינקס לא בא בחשבון עכשיו אין לי זמן ללמוד לטפל בו) כמעט שכחתי אני רוצה לבצע remote control על המחשב מחשב אחר ב…

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  4. לאחר שנות שימוש רבות בBSPLAYER, שוכנעתי לעבור לVLC. הכל עובד טוב ויפה, רק שבהגדרות המקשים לא הצלחתי לשנות פעולות מסויימות להפעלה באמצעות העכבר בלבד. הכוונה היא שאם בBS יכולתי להגדיר שPAUSE יעבוד בלחיצה על הכפתור השמאלי של העכבר, בVLC לא הצלחתי לשנות זאת. ניתן, כמובן לשנות את המקש לשילוב אחר על המקלדת, אך ללא אופציה לשליטה מהעכבר. האם אני מפספס משהו או שפשוט לא ניתן לשלוט מהעכבר? תודה

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by liranman,

איך אני מתקין PHP על המחשב?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by J.allmighty,

שלומות, : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  7. לפני כחודש המחשב(של חבר שלי) הפסיק להיכנס לשומר מסך, אחרי עדכון דרייברים הבעיה נפתרה באופן חלקי. המחשב ניכנס לשומר מסך אך לא ניכבה אחרי הזמן המוגדר. ניסיתי לעשות הכל ואני לא מצליח לסדר את הבעיה. (אם זה לא הפורום המתאים, אז תעבירו את הת'רד. אני לא כל כך הבנתי כי זה קשור לתוכנה ואולי גם לחומרה). אם זה משנה, המפרט: Intel Pentium E2200 Gigabyte G31M-S2L Qimonda DDR2 2GB NVIDIA GeForce 9400GT 1GB אם צריך גם את הספק, אז תגידו ואני יבדוק. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by ידין 10,

מחשב חדש לחלוטין עם הרחבה של הזכרון הפנימי ל - 2MB נתקע מייד או אחרי זמן לא ארוך של גלישה באינטרנט. בינתיים משמש רק לגלישה ועל כן איני יודע אם היה נתקע גם ביישומים אחרים. מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by berner,

חברי שלום חפשתי ולא מצאתי מדריך לצריבה , מתברר שיש המון בעיות בעת הצריבה הנובעות מחוסר ידע או נסיון . האם יש מישהוא או חברים שיכולים לרכז את הכל כולל הדגמות ( למשקיענים שבנינו) כמו כן בנושא תוכנות הצריבה מתברר שיש בינהם טובים לפעולות וסוגי צריבה שונות -- האם יש חברים שיכולים להגדיר את ההבדלים ומה ומתי כדאי להשתמש בתוכנה כל שהיא . בברכה ואשמח שתקפצו על האתגר הזה למבינים שבנינו והעשרת הידע בינינו בצעתי חיפוש אבל הכל מפוזר ורצוי לרכז כמו שעשו לגבי צורבים תודה וחג שמח :saint:

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  10. שלום. יש לי בעיה, כשאני מבצע שיחה עם מישהו בסקייפ, הוא משום מה שומע את כל מה שהולך אצלי במחשב. לדוגמה: שיחקתי עם חבר ג'נרלס וניהלנו שיחה בסקייפ במקביל והוא שמע את כל מה שהלך עם הצבא שלי. או עוד אחת אני מדבר עם מישהו ושומע מוסיקה במקביל והוא שומע את זה. במיקסר של הכרטיס קול, באיזור שידור (RECORD) הכל על מיוט חוץ מהמקרופון. (אגב אין אפשרות אצלי ששניים יהיו פועלים, נגיד מקרופון וליין האוט) משהו מוזר ומציק

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by genia,

אני מחפש איזה תוכנה(אם יש FREE SOURCE) אז מעולה שלא תהיה כבדה מידי שתאפשר לי להראות ולראות שולחן עבודה של מחשב אחר,אני לא צריך את אופצית ההשתלטות,אך אם היא מובנית זה כמובן לא יפריע. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  12. בכל אתר שצריך ACTIVEX שזה כמעט 100% מהאתרים האקספלורר רושם לי: your security settings do not allow websites to use ActiveX controls installed on your computer... ז"א אין לי אפילו את האופציה להתקין ACTIVEX שאני מזכיר שזה בין השאר פלאש וג'אוה. שיחקתי עם כל הגדרות האבטחה של אקספלורר ולא מצאתי פיתרון... אם מישהו פה יעיר את עיניי אני באמת אשמח! תודה מראש : )

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  13. אני צריך תוכנה שיכולה לקרוא את האיי פיי של אנשים באיי סיי קיו

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by dragon772,

לפני שפירמטתי תמחשב כל הסרטים עם הכתוביות פעלו גם ב MEDIA PLAYRT וגם ב WINAMP פשוט היה צריך לשנות את השם של הכתוביות לשם של הסרט רק בסיומת שונה וזה פעל לבד..לאחר הפירמוט שום סרט לא פועל עם כתוביות בצורה זאת בשני התוכנות WM 11 ו WINAMP הכי חדש.... מה עושים?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  15. הורדתי סוס טרויאני מאיזה אתר ולא פתחתי אותו.יש מצב שהמחשב שלי נדבק בלי שפתחתי את הסוס?

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by Holy,

נסיתי כבר משהו כמו 5 קודקים שונים ל-AC3 שמצאתי באינטרנט (כולל פה באתר) על win2k, למרות שכתוב עליהם שהם תומכים יש לי מלא בעיות. ב-2 מהם כל פעם שאני מפעיל את הסרט התוכנה קורסת באחד לא שמענו כלום באחד שמעו ממש דפוק ובאחד שמעו ממש חלש (לקחתי את זה מאחד התראדים פה) וכשנסיתי לשנות את ההגדרות של הדיקודר לווליום חזק יותר זה דפק את הקול. הווליום כל הזמן עולה ויורד בלי שליטה, ממש מוזר. על כל הקודקים שהורדתי כתוב שיש תמיכה ב-win2k אני מבקש מאנשים שהריצו AC3 על win2k לינק לקודק טוב בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  17. ערב טוב לכל הנמצאים אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני אמא לילדים והתחברתי לאינטרנט לפני שבוע. לצערי שמתי לב שילדיי גולשים באתרים לא פונוגרפיים. רציתי לדעת האם יש לכם תוכנה חינמית מומלצת על מנת למנוע כניסה לאתרים אלו. ידוע שבוינדוס XP יש גירסאות אבטחה,אבל כאשר הפעלתי את זה ראיתי שהוא חוסם לי גם אתרים רגילים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ערב טוב תהילה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי בעיה די מעצבנת עם התוכנה הזו, בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ (לא משנה איזה) המחשב עושה ריסטרט. ניסיתי למחוק את חבילת הקודק שהייתה לי על המחשב, אבל גם זה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה ויותר חשוב איך לפתור אותה?

19. Started by mtomy,

שלום לכולם. יש לי תופעה מוזרה עם WINDOWS 98 SEלאחר כשעה שעתיים שאני לא נוגע במחשב אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה ואין לי אפשרות לבצע שום דבר חוץ מלבצע איתחול של המחשב. החלפתי כרטיס מסך וזיכרון ועדיין יש לי את התופעה. למישהו יש רעיון ? בתודה מראש על כל תשובה טומי

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  20. שלום לכולם וסופש נעים. מותקן אצלי במחשב נייד FIRE FOX 3.5.1 על WINDOWS ויסטה. ברגע שאני מפעיל את ה FF לוקח לו זמן עד שהוא מגיב , רשום לי למעלה NO RESPONSE. ועוד בעיה שנתקלתי בה שבפייסבוק הדפדפן עובד איתו ממש לאט, לעומת ה IE. לפעמיים ב FF מפסיק להגיב בכלל אני סוגר אותו דרך TASK MANAGER ב PROCESS אבל זה לא מגיב ונשאר שם ללא שום שינוי. אשמח לעזרה מכם

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  21. שלום לכולם, כאשר אני פותח קובץ אופיס - וורד\אקסל\פאואר פוינט, הוא נפתח באקספלורר עצמו ותוקע לי את המחשב - אם מחכים שהוא יסתדר אחרי זמן של כדקה באקספלורר עדיין מופיע הTOOLBAR של תוכנת ה-OFFICE שנפתחה. העליתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

אני צריך תוכנת צריבה, לא חייב חינמית.. שמסוגלת לצרוב ISO'S, על דיסקים גם של 4GB וגם ל 8GB שמסוגלת לצרוב קבצי וידאו (AVI, MKV) שמסוגלת לצרוב DATA שלא תיהיה מסורבלת כמו נרו, ניסיתי להשתמש בה והתחרפתי... אם אין ברירה אז אפשר גם 2 תוכנות צריבה...

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by amir85,

שנים שלא השתמשתי ב EMULE אבל אני צריך להתקין אחד עכשיו ורציתי לדעת מלבד הגרסאה המקורית והמוד Xtreme שאני עובדתי איתו מה הגרסאה ממולצת שלכם?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by eladdb,

לחברי הפורום היקרים שלום! לאחרונה (לפני שלושה ימים) נתקלתי בבעייה מרגיזה , החלו להופיע לי מסכים כחולים באופן רנדומלי (לפחות כך אני חושב) , ביצעתי סריקת וירוסים מקיפה במחשב (NOD32) , וניסיתי מספר אפשרויות בדיקה שונות שהמליצו עליהם בכל הפורומים (הישראלים ולא הישראלים) שדובר בהם על הנושא להלן הפעולות שניסיתי: -צריבת הביוס (כיוון שהבנתי שרוב המסכים הכחולים הללו נגרמים עקב בעיות אי תאימות זיכרון, לאחרונה החלפתי לוח אם [ASUS P5G41T-M LX] הלוח תומך זיכרונות עד תדר של 1333 MH/s לוחות הזיכרון שלי הם 1666 MH/s ושיארתי שצריבת הביוס תביא לפתרון הבעייה- כידוע התבדתי. - קראתי בפורום מסויים בחול שהבעייה עלולה להיווצר בגלל דרייברים דפוקים הרצתי בדיקה ב Everest המחשב נמצא תקין. -בדקתי את …

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

שמתי לב שבימים האחרונים הכניסה לגוגל לא מאובטחת. למה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים