עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי היתה מותקנת לי תוכנת jdownloader שעבדה יופי. אתמול פירמטתי את כונן C והתקנתי מחדש עם קובץ אימג' של גוסט.בקובץ זה לא היתה מותקנת תוכנת jdownloader ולכן התקנתי אותה שוב,עם אותו קובץ התקנה,ששמרתי במחיצה אחרת. במקום שמגדירים את ה reconnect,הגדרתי כמו בפעם הקודמת כך: וזה לא עובד!....אם אני מחובר לאינטרנט,זה מנתק אבל לא מחבר מחדש. אם אני לא מחובר,זה מחבר אותי... אבל כאמור,התוכנה לא מצליחה לנתק ושוב להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל היא: נסיתי גם את הקובץ של vatos locos מכאן,ושוב אותה תוצאה.... אגב,אם אני מפעיל את הקובץ ההוא כקובץ batch (בלי קשר ל jdownloader),הקובץ עובד. האינטרנט מתנתק ומתחבר מחדש.אך כאמור,כאשר אני מעתיק אותו כקובץ טקסט בשדה המתאים בתוכנה…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  2. או שקודם מתקינים מהדיסק ואחר כך מאתר היצרן ?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  3. אני רוצה שכל ההודעות שנשלחות אלי מ2 כתובות מייל מסוימות יכנסו מייד לדואר זבל, איך אני מגדיר את זה? אני משתמש בGMAIL ומוזילה טאנר בירד אם זה עוזר. תודה!

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  4. היי, יש לי כבר הרבה זמן את הבעיה [מאז שאני על WIN7 נראה לי...], לא משנה אם אני צופה/עורך תמונות בFAX VIEWER, פוטושופ CS5 או צייר הן תמיד באיכות מאוד גרועה [קונטרסטים גבוהים, ספקטרום צבעים מצומצם (מעברים בין צבעים לא חלקים) ואיבוד פרטים] בעוד שאם אני צופה בתמונות דרך הדפדפן האיכות טובה. אילו הגדרות ואיך אני מגיע אליהן/עורך אותן על מנת לקבל איכות טובה גם בעת צפייה בתמונות דרך תוכנות כגול הFAX VIEWER/ פוטושופ CS5? בתודה מראש. **כרגע הכ.מסך הוא HD4870 אך גם עם הקודם הייתה הבעיה [8800GT].[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 18:32:07 איך זה שלאף אחד אין תשובה לשאלה, היא לא נראית לי כל כך מסובכת, אני פשוט דפר בעניינים האלה.[br]פורסם בתאריך: 22.09.2010 בשעה 18:25:09הקפצה??!?!?…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by eytan76304,

כשנכנסים למנהל משימות ה iexplore.exe =178,580K לעיתים יותר למטה ה Commit Charge מראה 1225M/1244 מערכת XP IE7 זיכרון 500K איך לשפר ביצועים

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  6. אני מחפש הרבה זמן דרייברים למקלדת הזאת Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard נכון זאת המקלדת הסטנדרטית של מיקרוסופט אבל יש לי כמה כפתורים שלא עובדים כמו מסנגר,המוזיקה שלי, התמונות שלי והמסמכים שלי. אני מאוד רוצה שהם יעבדו אמרו לי שצריך דרייבר מסוים ואני לא מוצא אותו ! אם זה באמת נכון שצריך דרייבר !? אם כן תעזרו לי בבקשה למצוא אותו !

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by BlackJackH,

הורדתי את התוכנה והיא לא מורידה לי בכלל.... מישהו יכול להגיד לי מה לכתוב בהגדרות?......קראתי איזה מדריך באנגלית שאומר שאפשרי להוריד על 450..... זה נכון?....

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

שהיא לא Tversity.. תודה

9. Started by dorddor,

שלום, אשמח מאוד לעזרה, בערך בכל תוכנה שאני פותח במחשב, כשאני רוצה לפתוח רשימה נגללת (לדוגמה אם אני רוצה לשנות סוג קובץ כשאני רוצה לשמור) אז הרשימה נפתחת ונסגרת ברגע ואין לי אפשרות ללחוץ על משהו אחר. כדי להסביר יותר טוב צירפתי תמונה שסימנתי בה למה אני מתכוון כשאני אומר רשימה נגללת: מוקף בעיגול השחור, אם אני לוחץ על החץ הקטן מצד ימין. בנוסף, בסרטון שנמצא כאן: http://www.askesis.com/swf/dropdown/drop%20down%20issue.html ניתן לראות בדיוק את הבעיה, לוחצים על הרשימה הנגללת והיא נעלמת, שימו לב גם על הtaskbar למטה, איפה שרואים אילו תוכנות פתוחות, איך התוכנה שבה לוחצים קופצת ימינה וחוזרת. אשמח מאוד לעזרה כי זה ממש מפריע לי. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  10. הי אני לא לגמרי בטוח שזה המקום - אבל לקרובת משפחה שלי יש בעיה ואני אמור לעזור לה - בתור אחראי המחשוב המשפחתי.. היא נמצאת בעיצומו של פרוייקט גדול ב Pinnacle Studio שבו היא השקיע עשרות (אם לא מאות שעות עבודה..) , הבעיה היא שהיא החליטה "לעשות סדר" ותוך כדי הפרוייקט שעדיין לא מרונדר היא שינתה את מיקומי הקבצים שעליו מבוסס הפרוייקט וכצפוי הם נעלמו מהטיים ליין , מדובר כנראה על כמות מאוד גדולה של קבצי וידאו ומעט קול שזה( פחות בעיה) השאלה האם יש דרך להשיב את המצב לקדמותו בצורה כלשהי ? המערכת היא WIN7 64BIT (ומפרט מאוד חזק..) לא בוצע אימאג לקשיח או גיבוי לפרוייקט עצמו (לחומרי הגלם יש גיבוי חיצוני) - שגיאה שלי שלא לחצתי עליה לבצע אימאג של הקשיח בצורה סדירה כנראה.. אשמח מאוד אם למישה…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  11. Started by overload,

אני רוצה להקליט שיר מהרדיו של המדייה פלייר. איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  12. שלום לכם פורום תוכנה, הצתברו בזמן האחרון כמה שאלות שלי עליכם, אז אני ישאל את כולם בדיון אחד: 1. אני מעוניין להתחיל ללמוד פוטושופ, קצת לימדתי את עצמי וקצת חבר אבל זה לא עזר. מישהו יכול להמליץ לי על הספר מתחילים הכי מומלץ לפוטושופ, הבנתי שיש כמה ספרים בעברית, רציתי לדעת איזה מהם הכי טוב. הכסף זה לא מגבלה אני רוצה טוב לא זול. 2. יש לי כרטיס לכידת וידיאו פשוט של ASUS שקניתי בKSP, אני רוצה תוכנה שתיהיה גם ללכידת הוידיאו, גם לעירכתו. התחלתי להשתמש בStudio 9 איך התוכנה? כדאי לי לקנות אחרת? מה התוכנה הכי פשוטה וידידותית? או שפשוט להישאר איתה כי היא טובה? יצא בכלל סטודיו 10 כבר? 3. תוכלו להמליץ לי על תוכנה הכי טובה לצריבת DVD. האם NERO היא טובה, אם כן איזה גירסה של נרו. אני לא מחפ…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by abirdh,

שלום, אבא שלי ביקש ממני היום להתקין לו עברית בDOS של המחשב שלו, הוא אמר לי שהוא זקוק לזה לצורך תוכנת הנהלת חשבונות שלו, מישהו יכול לעזור לי אם הוא יודע איך מתקינים ומאיפה אני קונה/מוריד את זה? תודה מראש, אביר.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by Friend,

שלום, יש לי קובץ MPG שאני מנסה לצפות בו דרך מדיה פלייר של windows 7 אבל יש בעיות צפיה קלות, וחשבתי להתקין נגן אחר שיריץ את הסרט בצורה חלקה. האם יש קשר בין הדברים?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  15. ...

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  16. כמובן בעזרת המקשים של המקלדת המולטימדיה קיים חייה כזאת?

17. Started by boss,

אני מוריד אתר IE7 מקור אחרי התקנתי תוכנה IE7 וריסט..אני פותח את דפדפן נתקע וגם מחשב נתקע...הסרתי IE7 וריסט..שוב התקן IE7 אותו דבר קודם נתקע..מה לעשות..אני מת רואה דפדפן חדש בבקשה תעזרו לי

18. Started by shafankis,

מישהו יודע אם ואיך מנקדים ב-WORD? תודה מראש שפן כיס

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  19. נגיד אם אני שולח הודעה למישהו בחו"ל אז היא היא מועברת?בלוין? ואם הרבה אנשים עושים ככה אז זה לא מעמיס עליו?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by rbu99fm,

אני אמור לכתוב מסמך ב- Word שיהיה בעל סיומת Html? איך אני כותב את המסמך? איך אני מעלה אותו לרשת? ???

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by isparks,

קצת קשה למצוא אותה באתרים המקובלים...

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  22. שלום לאחר שאתמול פירמטתי את המחשב והתחלתי להתקין את הכל כרגיל כשהגעתי לשלב התקנת הדרייברים של הכרטיס קול (realtek high definition audio driver) הוא התחיל לתת לי הודעת שגיאה ! ניסיתי למחוק את מה שהתקין ולהתקין מחדש, ניסיתי להוריד גירסא יותר חדשה של דרייברים אך לא הועיל הדבר ! האם למישהו יש הצעה לפתרון ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by Gnome,

איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכון כלשהו? אני רוצה להתקין שוב את ה 9 הרגיל (בלי ה B) כי אני חושב שזה הוריד לי את איכות הוידאו...

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by Imtheman,

יכול להיות שהתוכנה הפכה לחינמית ?? הורדתי את אותה בגרסה 10.3 ולכל אורך ההתקנה היא לא מבקשת ממני שום סיריאל או תשלום כל שהיא עבורה מיותר לציין שהגרסה שהורדתי לא פרוצה .

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by IG,

שיעשה את העבודה מבלי להאט את המחשב. תודה.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים