תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנת Remote Control אשר תיהיה יעילה וציבה מהירה ובטוחה! מטרותי הם להתחבר למחשב שלי ממקומות מרוחקים ולתפעל אותו, לעיטים מדובר גם על עבודות שדורשות משאבים כגון קימפול רינדור הרצת מספר תוכנה דיאגנוסטיקה בו זמנית ודברים מהסוג הזה.. איני רוצה שהתוכנה תעשה בעיות בזמן שהמחשב שנימצא בשליטה עובד במאמץ. בנוסף אנוכי ירצה מידי פעם להפעיל סרט על המחשב שלי (שנמצא במקום מרוחק מהבית) ולגרום למחשב בבית להראות את אותו הסרט באיכות טובה ובלי "תקיעות וריצודים" - בישביל אחי הקטן האם קיים שד כזה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי בעייה ב-UTORRENT הוא לא מגביל לי את ה-UPLOAD למרות שאני מגדיר את זה וההגדרות נשמרות אבל עדיין זה מעלה במהירות הכי גבוהה. :-\ רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מעיפים את המטרד הזה?? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש איזה אתר שכשאני מנסה להכנס אליו אמרו לי שחסמו את האייפי שלי לכניסה לאתר בקיצור אני חסום אז ניסיתי דרך אתר פרוקסי להכנס וזה גם לא הצליח אולי תתנו לי תוכנה שמזייפת או חוסמת אייפי או פשוט עוד אתריי פרוקסי... תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחופה - אני צריך לעבוד על הפרוייקט שלי (פרוייקט ב-VB6 עם אקסס), ואני לא מצליח לעבוד, ברגע שאני פותח Form שמור הוא קורס! ניסיתי להתקין גרסאות שונות של VB6, וכולן קורסות... ניסיתי גם להתקין מחדש את ה-Runtime Packet של VB6, כלום לא עוזר.. על מחשב אחר אין בעיה שכזו - בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במחשב שלי... :-| [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כאשר אני בא לפתוח קובץ סרטים (avi לדוגמא ולא מוזיקה) אני מקבל את ההודעה הזו http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=10714255&alid=378093&uid=F00DBEA77E8D4383B23C3B2556CDEEA3&AlbumIsOpen=False ,לאחר שחיפשתי כמו ילד טוב בגוגל את הנכתב הבנתי שזה קשור איכשהו לdirectx נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והבנתי שיש צורך להוריד את 'WGA עשיתי CONTIUE התקנתי את התוסף לחצתי על VAILTION וחיכיתי וזה לא נכנס למרות שהאקספלורר טוען.... עכשיו התקנתי דיירקטX 9.0C דרך היטמן החדשכיבתי עשיתי REBOT ועדיין הבעיה מופיעה רצוי לציין שהבעיה משפיע על תפקוד המחשב מאיטה אותו וכו'. יכשיו אני חושב שהינדוס שלי מקורי כי sp2 מותקן עליו...(בעבודה של אבא שלי שמו לי אותו)אין לי מושג מה לעשות בקשר לשני…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טוב, אז ניסיתי את קלמווין פה ושם והא אחלה אנטי וירוס סך הכל. דבר אחד לא ברור לי- עצם העובדה שהוא בקוד פתוח לא עושה אותו לקל לעקיפה?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני משתמש בPLEX MEDIA CENTER/Server ואני רוצה לדעת אם יש דרך לשם שם ספרייה של משחקים ? אני ישמח לעוד תוכנות יעילות לHTPC
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי WINDOWS 8 וכמו שאתם יודעים התוכנה Windows Defender באה באופן מובנה עם WIN8 . עכשיו הבעיה היא שהתוכנה לא מתעדכנת באופן אוטומטי נכנסתי להגדרות התוכנה ואין שם שום אופציה לכוון את מועד העדכונים אשמח אם תעזרו לי לתקן את הבעיה הזאת כי זה ממש תרחה כל פעם לעדכן ידנית את האנטי וירוס...
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה קורה אנשים בקיצור חבר שלי לחץ על איזה וירוס בפייסבוק וזה השבית לו את הלפטופ הוא לא יכול אפילו לשמוע שירים יש לי פה דיסק און קי והוא ביקש ממני לעזור לו. עכשיו תעזרו לי אתם... תמליצו על איזה אנטיוירוס טוב. אני תכננתי להוריד אנטי וירוס לשים אותו בדיסק און קי ואז להפעיל אצלו ב SAFE MODE ולנסות להסיר. זה יעבוד לי מה אתם אומרים?. למה אני אף פעם לא היה לי וירוס או משהו כזה שנים לא התעסקתי בזה... יש לו מערכת הפעלה XP מקורית .. תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם יש המלצה על תוכנת עדכון דרייברים שיכולה להקל על חיינו והיא ידועה כטובה? אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לאחר שנות שימוש רבות בBSPLAYER, שוכנעתי לעבור לVLC. הכל עובד טוב ויפה, רק שבהגדרות המקשים לא הצלחתי לשנות פעולות מסויימות להפעלה באמצעות העכבר בלבד. הכוונה היא שאם בBS יכולתי להגדיר שPAUSE יעבוד בלחיצה על הכפתור השמאלי של העכבר, בVLC לא הצלחתי לשנות זאת. ניתן, כמובן לשנות את המקש לשילוב אחר על המקלדת, אך ללא אופציה לשליטה מהעכבר. האם אני מפספס משהו או שפשוט לא ניתן לשלוט מהעכבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב שכנראה פגע בו וירוס רציני והוא לא נדלק, הוא מגיע עד הרשימה של כל המצבים מצב בטוח וכו' ואני ניסיתי את כל המצבים אז הוא כאילו מנסה להיטען ועושה ריסט ומפעיל מחדש לבד! לקחתי את הדיסק קשיח למחשב אחר והוא לא מוצא וירוס. האם יש תוכנה טובה ופשוטה שאפשר לשחזר איתה ת-windows דרך ה-boot?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום. עד היום השתמשתי ב Raxco PerfectDisk 2008, היום התקנתי WIN7 PRO והתוכנה לא עובדת. מישהו מכיר תוכנת דפרגמנטציה שכן עובדת בWIN7?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
עברתי על רשימת התוכנות המומלצות מהנעוץ והגעתי לזה, השאלה שלי אם אפשר להריץ איתם 1080 ? ואם יש לי coreavc pro על המחשב מה אני צריך להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספר שאני עובד עליו כבר חודשים באינדיזיין גירסת CS4 ME בכל פעם שאני רוצה לעשות לקובץ יצוא ל PDF מה שקורה זה שכל המספרים במסמך נעלמים כולל מספרי העמודים שמוגדרים מדף האב. הבנתי מהמורה שלי שזאת בעיה מוכרת ושיש לסמן את כל הדפים ולעשות APPLY MASTER TO PAGES כדי לשחרר את המספרים מדך האב למסמך אבל זה לא עוזר בבקשה עם מישהו יכול לעזור אני חייב להדפיס את הספר ממש בקרוב. תודה מראש טל.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בתופעה בה כאשר DELEGATE מאשר פגישה (והודעת האישור נשלחת) הפגישה ביומן לא מתעדכנת. הורץ כבר outlook /cleanfreebusy אך עדיין הבעיה ממשיכה אשמח לעצות - כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אחרי איתחול מחשב נעלמה לי רשימת אנשי הקשר בSKYPE וגם ההיסטוריה ריקה. כשאני מנסה להוסיף איש קשר מחדש מופיעה העודעה שהוא כבר קיים. גירסה 4.0.0.215.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בעיה קצת מוזרה... היה לי צורב DVD ישן של LG שעשה המון בעיות. באיזשהו שלב הוא פשוט נעלם מהתצוגה ב"מחשב שלי" ולא הגיב כשהכנסתי דיסקים. יש לציין שתוכנות כמו EVEREST וכן הביוס זיהו אותו בלי בעיה. החלטתי שבכל מקרה הגיע הזמן להחליף צורב, קניתי חדש ו.... אותה בעיה יש לציין שהצורב מחובר ב-IDE רגיל לבד (MASTER). מלבדו אין עוד חיבור IDE, כך שיכול להיות שהחיבור דפוק (החלפתי כבל) אבל אם כך מדוע המחשב מזהה את הצורב? אשמח לתשובות, אני די חסר אונים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. עד לא מזמן הכל עבד לי חלק, יכולתי לצפות בכל סוגי הווידאו דרך תוכנת הBSplayer. לאחרונה משום מה אני לא יכול לנגן קבצי AVI, ואין לי מושג למה. לא זכור לי ששיניתי שום דבר במחשב. מהות התקלה היא כך: כשאני מפעיל את הקובץ הוא מפעיל את התוכנה אך לא מנגן את הקובץ, כלומר אין התקדמות של הזמן. וכשאני סוגר את התוכנה הוא נותן לי הודעת שגיאה. יש לציין שאני יכול לנגן קבצי MKV דרכו בלי שום בעיה, לכן חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה בקודקים. אך אם מפעילים את הקבצים דרך windows media player הכל עובד כמו שצריך. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, אך ללא הצלחה. אני אשמח אם מישהו יוכל להציע פתרון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום! ב-Internet Explorer, ליד כפתור Home, יש כפתור Read Mail. כרגע לחיצה עליו פותחת את ה-Outlook. רציתי לדעת איך אני גורם לכפתור הזה לפתוח את חשבון ה-Gmail שלי. תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, לאחרונה החלטתי לשדרג את עצמי מתוכנות העריכה החינמיות שבאות עם המחשב / שיש באינטרנט בחינם. לאור העובדה שאני משתמש במאק, ואין לי 1,000 דולר להוציא על פרימייר (שאיתה דווקא יש לי לא מעט ניסיון אבל היא באמת יקרה), אני נוטה לבחור ב-final cut express 4 של אפל. האם יש המלצות לתוכנות מתחרות, או לחילופין ביקורות ודעות לגבי fce4? נגיד פרימייר אלמנטס היא רק לווינדוזץ למאק יש רק את גרסת הפרו היקרה. התקציב הוא מקסימום 200 דולר (עלות התוכנה של אפל), והשימושים הם מזדמנים בלבד אבל אני רוצה משהו שמאפשר לי שליטה יחסית נרחבת בו. המחשב הוא איימאק 21.5 אינץ' עם 4gb זכרון ומעבד core 2 dou 3.06ghz. תודה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי לפני שבוע ביקשתי ממכם תוכנה להריץ סרטי HD דרך הכרטיס מסך עזרתם לי עם התוכנה מידה פלייר סינמה וכרגע יש לי בעיה יש לי סרט של בלו ריי שלוקח 40 גיגה והוא בא בתוך תיקיה שבא יש עוד כמה תיקיות ועוד תיקיה שיש שם תחלקים של הסרט אז ככה קודם כל ניסיתי להדליק חלק חלק דרך התוכנה סינמה וזה לא נתן לי והשאלות שלי הם כאלו: 1:האם זה אפשרי לעשות ככה שלוחצים על קובץ אחד וזה ישר מדליק תסרט בלי ללחוץ חלק חלק 2: האם יש תוכנה שתריץ HD BLUE REY דרך כרטיס מסך 3: למה הסרט של BLUE-REY בא עם 5-6 תיקיות ובפנים כל מיני קבצים מוזרים אם מישו יודע למה אני מתכוון !? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
כבר תקופה מסויימת (אולי אפילו מעל חצי שנה) יש תסמינים קלים לוירוס, ולא היה לי אנטי וירוס. לפעמים היה קופץ windows help and support ולא היה מפסיק לקפוץ עד שהייתי מקליד משהו ב feedback ועושה OK, לפעמים קפץ מלא google chrome support ולפעמים mozilla help and support, וכשאני אומר "מלא" אני מתכוון כמה מאות טאבים. ניקיתי את המחשב מאיזה 9 וירוסים/רוגלות לפני כחודש בעזרת תוכנה חינמית, והיום התקנתי את האנטי וירוס (ESET חבילת אבטחה). סיימתי לסרוק את המחשב (כולו) ומצאתי 0 סיכונים. כעבור זמן מה הייתה מעין "התקפה משולבת": גם מאות טאבים בכרום, גם windows help and support, גם ESET support (זה היה חדש לי) ואני מניח שאם מוזילה היה פתוח אז גם שם. תסתכלו גם על מה שפתוח ב taskbar, לא בדיוק …
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בתוכנת SmartFTP כדי להעביר קבצים משרת FTP אחד לשרת FTP אחר. האם ישנה תוכנה שיכולה לעשות upload (או download - תלוי מאיזה כיוון מסתכלים) של קובץ על שרת HTTP רגיל לשרת FTP ?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-