תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה ליצור קובץ IMAGE בסיומת ISO. בד"כ מה שהייתי עושה, הייתי צורב בנרו לIMAGE והייתה לי אפשרות לבחור בין ISO לNRG. עכשיו הוא נותן לי רק NRG ואני צריך ISO. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמיר סרטים לפורמט mp4 של האייפוד ובדרך גם תצמיד כתוביות במידה ולא אשמח לתוכנה של הצמדת כתוביות ותוכנה להמרה לאייפוד אני צריך שההמרה תשמור על רזולוציית הסרט בתודה מראש, דור.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
BSplayer היא תוכנת Media קלה ונוחה מאוד בסגנון MEDIA PLAYER שמנגנת כל כל סוגי הקבצים ( avi / mpg / asf / wmv / wav / mp3...) אבל בעיקר סרטי Divx\Xvid מעצבנים בעזרתה אפשר בקלות לטעון קובץ כתוביות ואפילו לכוון אותה למצב שאיך שתפתחו את הסרט הכתובית שלו תופיע.. (שמות זהים) הורדה: http://www.bsplayer.org/index.php?p=download&PHPSESSID=11afd5fc29c49949ec789ac494233d6d קיימת גרסאת פרו בתשלום התכונה העיקרית בפרו היא שאפשר לשחק עם הכתוביות, לשנות BITRATE וכו'... ברגיל אפשר רק לטעון, כמובן לשנות פונטים, מיקום וכל השטויות אבל לא BT RATE
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש על העזרה הכנתי באנר בתוכנת Adobe After Effects CS4 והבאנר מורכב אך ורק מטקסט ואפקטי פלאש על הטקסט אורך הבאנר הוא כ41 שניות בערך עכשיו קראתי שכדי לסגור אותו לקובץ שיוכלו לשדר אותו באינטרנט זה צריך להתבצע על ידי פקודת Make Movie בחלון Composition לחצתי ואח"כ לחצתי על render והוא אכן סגר לי את הקובץ באותה איכות טובה שבתוכנה אבל שומו שמיים! הקובץ שוקל לי 168Mb! מאה שישים ושמונה מגה בייט! מה קורה.. מה אני עושה.. איך אני יכול לשמור את הבאנר הזה שערכתי שעות ולסגור אותו בקובץ קטן שיוכלו לשדר אותו באתרי האינטרנט? אני חש מבוכה היות וסגרו איתי מחיר וכל זה ועכשיו הפאדיחה הזו.. אז כל מי שיוכל לעזור לי ולרשום לי ממש את הפרטים לסגירת באנר במשקל קטן אודה לו מאוד!
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
היי. אני משתמש בנגן VLC. ברצוני לגרום לכך שכל פעם שאני פותח קובץ דרך הנגן, הוא ייפתח בחלון חדש והחלון הקודם של VLC יישאר פתוח. בהגדרות, ביטלתי את "אילוץ הרצת מופע אחד בלבד" אבל עדיין זה לא עוזר, כל פעם שאני פותח קובץ מדיה זה סוגר את הקובץ הקודם שהיה פתוח. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לא ניתן לגרור אותו, מה עושים? windows7 ultimate הם מחוברים על כרטיס מסך אחד ליציאת DVI אחד ליציאת VGA
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי XP PRO ובאינטרנט אקספלורר הוא מוציא לי כל הזמן את הודעת השגיאה הבאה : A RUNTIME ERORR HAS ACCORRED DO YOU WHISH TO DEBUG ? אם תסבירו איך אני שם פה תמונה מהמחשב אני יוכל להראות לכם את ההודעה בקיצור איך אני יכול להפסיק את זה , אחרי ההודעה הוא לא מציג את הנתונים באותו דף שהיה אמור להיפתח
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
טוב אז זוכרים שהבאתי עיצוב מזעזע בצבעים של ירוק זוהר ושחור טוב החלטתי שאני לא מוכן להמשיך הלאה עם העיצוב ההוא ועיצבתי משהו חדש.. טוב אז זהו העיצוב החדש.. הרמקולים בצד ימין למעלה נראים לכם מוכרים?? ארתור נראה לי שהניק שלו זה AR6_N הכין לי אותם תודה לך!!! כל השאר זה אני הכנתי לא להעיר בקשה על החלק הריק במרכז כי אני מודע לבעיה וכנראה שיש לזה פתרון זוהי גירסה נראה לי כמעט סופית של העיצוב תהנו... אההה ולפני שאנשים "חכמים" יעירו השם שלי זה קרידיט ובשביל שלא יעתיקו אז אני מבקש... אל תעירו הערות חכמות... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
אניי חושב שאחרי מליון סקיצות הצלחתי סוף סוף להגיע לתוצאה שתספק אותי..והנה היא לפניכם.. זה העיצוב הבא של האתר שלי מקווה שהוא יצא יפה לפחות בעייני הוא יפה מינמאליסטי בלי יותר מדי שטויות וכו.. דרך אגב העיצוב הקודם שהצגתי לכם למכירה למי שרוצה באייסיקיו מספר 214779762 או פה בפרטי זה לא משנה לי.. זה העיצוב הקודם.. http://img453.imageshack.us/my.php?image=1copy9wm.jpg דרך אגב בקרוב מאוד אני יתן לינק לאתר איך שהוא פועל.. ***להתעלם מהטעות שלי בסלוגן תוקן פשוט לא היה לי כח לעלות מחדש זה FOR ולא OF***
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את פוטושופ כשאני נכנס לפוטושופ זה מבקש ממני עוד סיסמה ולמלא פרטים את הפרטים אני יכול למלות אבל אני לא יודע מהי הסיסמה השתמשתי בסיסמה כבר בהתקנה בעלת 6 תיבות ועכשיו זה מבקש סיסמה בעלת 5 תיבות איזה סיסמה לכתוב ומה עושים???צריך תשובה דחופה אף אחד לא עונה לי תודה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנת אנטי וירוס AVG לפני כשבוע ולא היו שום בעיות איתה עד עכשיו שאני מנסה להתקין עידכונים זה נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה אני צריכה לעשות??... תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את האימיול הנ"ל וישירות ראיתי שיפור בזמן הורדה וחיפוש. בכל מקרה, שמתי לב שכשאני צובר קרדיטס, אני רוצה לצאת מהאימיול אבל בכל פעם שאני מנסה לצאת מהאימיול אני מקבל הודעת שגיאה "error saving credits, try exiting witout saving credits" ואז קורה שהוא יוצא לי מהאימיול ללא שמירת הקרדיטים, מה הקטע של זה? אצל בן דוד שלי זה לא עושה בעיות בכלל ורק פה זה עושה לי בעיות, אולי WIN7 הבעיה? בכל מקרה מישהו מכיר שיטה להתחמק מזה?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הוצאתי את פנטיום 120 עם 32MB ממחסן התקנתי עליו win98 עכשיו אני רוצה להשתמש בו להורדות ב-אימיול ותוכנות דומות כולל שרת FTP ועוד כמה שימושים. אני מבקש המלצות לתוכנות שונות שיהיו מסוגלות לחיות בסביבה כזאת (מהירות 120MHZ,ו- 32MB זיכרון , נדמה לי שכרטיס מסך 2MB) כבסיס אני מחפש אנטיוירוס אמין שמתעדכן לעיתים דחופות כמו כן פיירוול. כמו כן תוכנה שתאפשר FTP עם הגבלות כניסה לפי סיסמה. גם תוכנות שימושיות אחרות התקבלו בשמחה!!! (אם ניתן ציינו יתרונות וחסרות לתוכנות שאתם מזכירים - והאם הן דורשות רכישה, שיתופיות ...) בנוסף אם אתם חושבים שמ"ה אחרת תהיה יציבה יותר תמליצו (לינקס לא בא בחשבון עכשיו אין לי זמן ללמוד לטפל בו) כמעט שכחתי אני רוצה לבצע remote control על המחשב מחשב אחר ב…
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
טוב אז הוא: PLEXTOR 4824A לא רוצה לצרוב דיסק של 90 דקות עם תכנת NERO, האם יש לבצע הליך כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חבר די שקט בפורום בענייני חומרה הרבה זמן, תמיד בא להתייעץ, מעולם לא ידעתי שיש כאן פורום גרפיקה, ומכוון שאני רואה שתחום ה-תלת די חלש, החלטתי להעלות נוכחות ולהראות קצת דברים שלי. בכל מקרה, מדובר בפרוייקט שאני עובד עליו כבר חודש ומשהו, בהפסקות (רק סופי שבוע.. אני חייל). פרוייקט אנימציה קצרצרה (משהו כמו 10-15 שניות) עם דגש על למידת תהליך העבודה מהתחלה ועד הסוף ממידול,טקסטור,ריגגינג,רינדור ו-פוסט פרודקטיון. לגבי תוכנות אני עובד עם XSI 5.1, Mudbox 1.0 ,Photoshop CS2, DIgital Fusion 5.0 XSI - תוכנת תלת ראשית. מאדבוקס - פיסול. פוטושופ - טקסטורות. Fusion - לפוסט. רקע קצת אליי - מתעסק בתלת כבר די הרבה זמן כמה שנים כבר.. חייל, בקרוב מאוד משתחרר (3 חודשים).…
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתחיל כרגע לעסוק בעיצוב, ואחותי בארצות הברית אז רציתי שהיא תקנה לי נייד. אבל יש לי כמה שאלות. מה עדיף MAC או WINDOWS? והאם צריך כרטיס גרפי מיוחד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי. יש לי NOD32. היום הורדתי קובץ כלשהו שנראה לי חשוד, אז בדקתי אותו עם התוכנה. הכל היה בסדר, האנטי וירוס שלי אמר שהקובץ תקין ואין מה לחשוש. אז הפעלתי את הקובץ. בדיוק שניה אחרי שהפעלתי את הקובץ, התחילו לקפוץ לי חלונות של NOD32 עם הודעות שנכנסו לי וירוסים. החלטתי לעשות סריקה, ובזמן שאני עושה סריקה - ה NOD32 יוצא אחרי 5 דקות מהסריקה ולא ניתן לבצע סריקה. בקיצור, עשיתי הפעלה מחדש, פתאום ה explorer.exe לא עלה עם הוינדוס, ועלתה הודעת שגיאה שממש הפחידה אותי: "על מנת להגן על מחשבך, userinit.exe נסגר (זה כל מה שמפעיל את המחשב בריבוט). אז ניסיתי להפעיל את האקספלורר ידנית דרך מנהל המשימות, וגם מנהל המשימות קרס. אז עשיתי שוב, ומנהל המשימות נפתח, ופתחתי את האקספלורר. לאחר מכן, אחרי ה…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הי בשבועיים האחרונים ב 3 מחשבים אני מקבל הודעה בסיום הורדה של no permission to write to hd עקב הבעיה אני לא יכול להוריד כלום כי כל הקבצים יורדים פגומים האם משהו נתקל בזה? אני לא יודע מה גורם לבעיה הזו אם אני מוריד בפירפוקס גם בסיום הורדה נקטעת ונוצר קובץ פגום אבל מדובר רק בקבצים בגודל גיגה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי לכם בעיה נורא מוזרה יש לי התקנתי CLONE CD הגרסא החדשה ביותר והוא מזהה את הכל כמו שצריך (כונן CD ROM LG X52 וצורב חדש מהיום!!! LITE ON X52) וכשאני מנסה לצרוב CD COPY אחד לאחד של דיסק מוגן הוא בקושי מצליח לקרוא מהסידי רום 2 KB או משהו כזה ולאורך זמן הוא פשוט לא קורא את הדיסק ולא מכין לו image. האם זה אמור להיות ככה? אולי זה שגם יש לי נרו מותקן מפריע לקלון סידי? בבקשה עזרה אני פשוט לא יכול לצרוב את הדיסק הזה תודה גל
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר ל audio device on high definition audio bus . התקנתי את הדרייבר של הסאונד למחשב , אבל משום מה זה מראה לי שלא התקנתי את זה , ובתוך ה- device manger הוא מופיע על צהוב.. המחשב הוא מחדש חדש של lenovo 7298 , חדש מהארגז.. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לראות וידאו במחשב אני מכניס דיסק DVD ויש לי קונן DVD מערכת הפעלה בעברית XP בבקשה תעזרו לי פליז... תמונה: http://up201.siz.co.il/up3/mzeh3ncjzymx.jpg
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה בדומה לPAINT שילדים יוכלו לצייר כל מיני צורות לא קשות ולצבוע אותם, תוכנה יותר איכותית מPAINT שהיא לא MICROSOFT OFFICE והיא קלה לילדים בכיתה ג או ד להבנה, חינמית ותומכת VISTA, תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP פרו (עברית). היקנתי כמה דרייברים ללוח אם למשל כרטיס קול. כרטיס מסך. ונישאר אחרון שיש בעיה בחומרה דריייבר שנימצא בהתקנים בתוך חלונות XP. מחשב שלי --> קליק ימיני בעכבר -->מאפיינים-->חומרה --->מנהל התקנים.... יש סימן קריאה עיגול צהוב שכתוב: Intel® management egine interface ונסיתי להגיע לאתר של אינטל ומצאתי דרייבר כזה בגירסה 2 והיפעלתי מחדש... והיקנתי אותו ולא עזר,עדין יש לי סימן קריאה צהוב. הורדתי גירסה 3 וזה לא נותן להתקין כי לא מתאים לשפה חלונות XP. חשבתי שאולי כרטיס מסך שיש לי הוא Asus Ati - x1950 היסרתי דרייברים כרטיס מסך וזה לא עזר עדין רואים עיגול צהוב סימן קריאה. אני לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת... פשוט יש בעיה בחלונות XP בזמן עבו…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-