עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lavender,

התקנתי את התוכנת אנטי וירוס AVG לפני כשבוע ולא היו שום בעיות איתה עד עכשיו שאני מנסה להתקין עידכונים זה נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה אני צריכה לעשות??... תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  2. יש לי קובץ DAT של המשחק מי רוצה להיות מיליונר ואני רוצה משם את הצלילים עכשיו... פתחתי את ה DAT עם ה WINRAR וגיליתי את כלללללללללללל הצללים של המשחק... אבל... אני מנסה להוציא או לנגן... ויש סיסמה יש לי תוכנה שפורצת סיסמאות RAR ZIP וכל זה... אבל זה קובץ DAT והתוכנה לא מכירה את הקובץ... מה אני עושה???? (אני רוצה להוציא את הצלילים)

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by Electric Boom,

אהלן, יש לי מספר נגנים במעט שמאפשרים הצגה בפורמט 16:9 עדיין נתקלים בפסים השחורים המעצבנים האלה האם יש תכנה שמאפשרת סקיילינג כדי לנצל את כל שטחו של המסך?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by JUDO007,

מה האימיול הכי טוב שיש ברשת? אם אפשר לינק בבקשה

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  5. צריך למחוק וירוס (לא אצלי ;D ) , שלא נמחק בתוך התוכנה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  6. Started by motaboy,

יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX440. לא משנה איזה גירסאת דריוורים אני מתקין, אני לא יכול לקרוא מה שכתוב בתוך ההגדרות של הכרטיס (סתם מאפיינים של התצוגה אפשר לקרוא כמובן). יש לי עוד ווינדוס מותקן על המחשב במחיצה שונה, ושם הבעיה לא קיימת. משמע, חסר לי פונט. ניסיתי את כל הגירסאות, international, uk english, וכו', ושום דבר לא עוזר. רעיונות? תודה מראש, צום קל וגמר חתימה טובה.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by Frozen-Ice,

שלום הפייפוקס 3 לא נותן לי להוריד כלום !! כל פעם שאני מוריד הוינדוס משחזר את עצמו תמונת סך מצורפת [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by matan360,

חייב שתעזרו לי אם זה זה משגע אותי כבר ... כל פעם הסאונד של המחשב שלי פתאום נופל ושאני לוחץ על התקני שמע , זה רושם לי "אין התקני ערבול פעילים זמינים. כדי להתקין התקני ערבול, פתח את לוח הבקרה , לחץ על מדפסות וחומרה אחרת, ולבסוף לחץ על הוספת חומרה חדשה". ושאני עושה את זה זה לא מוצא כלום בכלל.... וכשאני עושה ריסטרט הסאונד חוזר לי למחשב ועוד פעם אחרי כמה דקות נעלם. בבקשה תעזרו לי אם אתם יודעים מזה.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  9. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by holy_cows,

אני כרגע אחריי פורמט,עם norton internet security 2004 האינטרנט מוריד לי מאתרים שהורדתי על 80-90 פתאום מוריד לי על 10 יכול להיות שזה בגלל הנורטון? עשיתי סריקה מלאה ולא נמצאו וירוסים או ואני משתמש ב windows 2000 pro

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני אחרי פירמוט של ווינדוס xp והתחיל לקפוץ לי שגיאה מדי פעם שמטרידה אותי באמת מאז הפירמוט הזה הגלישה שלי יותר איטית משום מה בשגיאה רשום: could not find the file "flash.ocx מה זה?מאיפה זה הגיע? איך מתקנים את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  12. האם יש תוכנה לדגום וידאו למחשב באופן שהחומר גלם יחתך בכל עצירת מצלמה? אח"ז אני צריך לערוך בפרימייר

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  13. יש לי הרבה זמן כבר את המחשב עם אותם כונני דיסקים פשוט יום אחד הם החליטו שהם לא מצליחים לקרוא אף אחד מהדיסקים ולצרוב אף דיסק שאני מכניס אליהם מה אני יכול לעושת חוץ מלפרמט ומה גם שהעברתי כבר דיסק שמנקה את הראש

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  14. אני בחרתי את הסרט רטטוי עם התרגום כדי לראות את זה ב dvd ועכשיו שאני מנסה לעשות את זה זה כותב לי ששזה שגיאה בסוף!! ועכשיו זה מה שהוא כותב לי בהתחלה < בחרתי בדיוק לפי המשקל של הסרט 701 מגה ! מה לעשות ? תודה לעוזרים !!

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי בעיית מיקום בטבלה, צירפתי ציור שמראה את הבעיה, כפי שאתה רואים כשאתם מסמנים עם העכבר את כל הטבלה חלק מהריבועים "צבועים" חלקית ורק השניים האחרונים צבועים במלואם, איך אני גורם שכל הריבועים יהיו "צבועים" במלואם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by alonf29,

אני רוצה למחוק מהספרית מוזיקה את כל האלבומים והשירים שמופיעים שם. איך ניתן לעשות זאת? *ניסיתי להוריד את התיקיה מה"ניהול ספרייה" וזה לא עזר.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by GaLmgnT,

שלום! ב-Internet Explorer, ליד כפתור Home, יש כפתור Read Mail. כרגע לחיצה עליו פותחת את ה-Outlook. רציתי לדעת איך אני גורם לכפתור הזה לפתוח את חשבון ה-Gmail שלי. תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  18. ה FONT ב PREFERENCE הוא על HEBREW, בנוסף הסרתי והתקנתי שוב ולא עוזר, מראה ג'יבריש. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  19. אז התקנתי היום את NIS או בשם המלא של הגרסה - Norton Internet Security 2005 AntiSpyware Edition בכל אופן הבעיות האלה קרו לי גם פעם משום מה כשהתקנתי את NIS 2003 אז וויתרתי עליו ועברתי ל KASPERSKY אבל אני לא מרוצה פשוט ואני רוצה לסדר את הבעיות המוזרות האלה אז ככה מאז שהתקנתי את זה צצו שתי בעיות - בעיה ראשונה - זו בעיה שקרתה לי גם פעם כשהתקנתי את 2003, בגללה וויתרתי על NIS, מה שקורה בעצם זה שכשNIS דלוק, יעני מגן על המחשב והכל, אז האינטרנט עובד לאטטטטטטטטטט מאוד, שום דבר לא מוריד כמו שצריך, אני לא יכול לגלוש כמו שצריך למשל ברוטר, זה מוצא את האתר אבל לוקח לו מלא מלא מלא זמן לטעון את האובייקטים של הדף, ברגע שאני מכבה את NIS , הכל חוזר לקדמותו ועובד יפה, כנ"ל בהורדות וכל…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  20. אשמח לקבל המלצה לתוכנה (תחת Windows) המאפשרת לראות בצורה ויזואלית פשוטה וברורה, את כל צרכני רוחב הפס במחשב שלי, הן מבחינת ההעלאה והן מבחינת ההורדה. כלומר, תוכנה שתציג לי את כל התוכנות/תהליכים הרצים במחשב, ואת רוחב הפס שהם צורכים, לדוגמא: סקייפ: 10Kb D/L, 15KB U/L כרום: 1500Kb D/L, 0KB U/L (ואם אפשר גם Drill Down עם פירוט, מה טוב, לא קריטי) מסנג'ר: 120Kb D/L, 55KB U/L אשמח להמלצה, תודה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  21. קיבלתי דואל עם קובץ מצורף. הבעיה שהקובץ הינו קובץ EXE והאוטלוק חוסם כל גישה לקובץ. איך מתגברים על הבעיה ומנטרלים את האווטלוק? מערכת הפעלה WIN 7 תוכנת OUTLOOK 2007.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by yonir,

שלום, קניתי כרטיס טלוויזיה DVB-T. (דגם Gigabyte GT-PTV-TAF-RH) אני משתמש בProgDVB Pro בשביל לראות את השידורים. הצלחתי לקבל אות וידאו תקין, אבל אני לא שומע כלום. נראה לי יש לי בעיה עם ה-codec של הסאונד, משתמש כרגע בזה של FFDShow. זה אמור לעבוד? יש איזה Codec אחר שכדאי להשתמש בו? תודה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  23. Started by LazyBoy,

אהלן. אני עוזר מאמן בג'יו ג'יטסו, והמאמן שלי רוצה ליצור אתר. מאחר וכבר המון שנים לא עשיתי משהו כזה, חשבתי לקבל פה טיפה עזרה. הכנתי איזה דוגמא של הדרישות מהאתר. (משמע, תפריט) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור בעיצוב מושך את העין ולתת רעיונות. את כל התוכן הממשי אני אוסיף לבד לאחר ש"השלד" יהיה בנוי. אם תוכלו ליצור תמונת מסך של העיצוב ולהעלות לפה אז ככה יהיה לי הכי קל להראות את זה למאמן שלי. כמו שעשו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=127569.0 תרגישו חופשי לשחק עם העיצוב והצבעים כמה שאתם יכולים, האתר אמור להיות קטנטן אבל מושך את העין. החלק החשוב ביותר הוא שאני אוכל להכניס את התוכן בקלות יחסית לבד. עוד אפשרות חשובה זה ליצור תפריט דינאמי (כמו שיש היום) בשבי…

• 3 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.