עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lancer,

התקנתי ICQ 5.1.לאחר ההתקנה הופיע הודעה שיש גרסא חדשה ל ICQ אז הורדתי אותה והתקנתי. פעם ראשונה התחברתי בצורה תקינה לחשבון.בפעם הבאה שניסיתי להתחבר קיבלתי את ההודעה הבאה http://www.drivehq.com/file/DF.aspx/icq+problem.JPG?isGallery=&share=&shareID=0&fileID=236487391&pay=&sesID=mj14qtbd2go2fe555c2iscvs ניסיתי כבר מליון פעם למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  2. שלום, בחודש האחרון אני לא מצליח להכנס לMSN SPACES שלי או של יוזרים אחרים. לא מופיע האייקון של כניסה ל SPACE שלי במסנגר למעלה, וכשאני מנסה לראות SPACE של אחרים אני מקבל הודעה שאי אפשר להיכנס עכשיו ולנסות להיכנס מאוחר יותר : We cant get to this space right now. Please try again later. כדאי לציין שזה קורה רק כשאני משתמש במסנגר (יוזר) שלי וזה קורה על כל מחשב, יוזרים אחרים של מסנגר מצליחים להכנס לSPACES על אותם מחשבים שניסיתי. יש למישהו מושג ?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by intel suck,

אני לא יכול להיכנס למסנג'ר אני לוחץ על תיקון בעיות וזה אומר לי שהבעיה היא בשער ברירת המחדל זה קרה לי כבר מליון פעמים ונמאס לי כבר מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  4. לוח אם: GA-MA790X-UD4P מערכת הפעלה:windows7 pro 64bit לאחר התקנה של דרייבר עדכני לכרטיס רשת תואם למערכת הפעלה (הורדה דרך האתר של ג'יגהבייט) השימוש היה חלק למשך מספר שבועות. לאחר כיבוי והפעלה של המחשב הכרטיס רשת לא זיהה לי את החיבור (סימן של איקס על האייקון של הרשת). לאחר "גלגול" לדרייבר הקודם (הדרייבר שהותקן ע"י הווינודוס בזמן התקנת המערכת) הרשת זוהתה ללא בעייה (וללא צורך באתחול מחדש). לפני ה"גלגול" ביצעתי סריקה לרוגולות ולווירוסים. המקרה התרחש פעם נוספת בעבר ע"ג מערכת הפעלה win7 ultimate 64bit rtm. בעבר הייתי מתחבר באמצעות חייגן וכיום באמצעות חיבור קווי לנתב. אך התסמינים זהים. הדרייבר לא מזהה חיבור לרשת. יש רעיונות? הצעות? הסברים לנושא?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  5. היי קיימת ברשותי תוכנת "ליגטורה" המאפשרת שינוי טקסט בקובץ תמונה. העניין הוא כאשר אני סורק מסמך כלשהו הוא מציג את הכתב כולו מבולבל וחסר האם יש קובץ שניתן להתקין ע"מ לסדר זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by intel suck,

משום מה בכל הסרטים שאני מדביק להם כתוביות (מאותו סוג ועם אותו שם) הכתוביות מופיעות לי בג'יבריש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by raiman1,

הורדתי סרט וכתוביות בנפרד . כשאני גורר את הכתוביות לסרט , במקום להרות לי את הכתוביות זה מראה לי ריבועים. מה לעשות כדי לפתור את זה?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by arigo,

שלום יש לי בעיה בשימוש בתוכנת MPCH - media player classic homecinema בכך שאני לא מצליח להפעיל גם את התרגום SRT לעיתים הוא כותב משהו למה לא ולעיתים סתם לא מוסיף את התרגום איך לפתור את הבעיה ? הגירסה היא 1.3.1249.0

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. שלום רב, אני מנסה להשתמש בתוכנה PocketDivXEncoder בכדי להדביק כתוביות לגוף הסרט. (. עד עתה השתמשתי בתוכנה AVIRECOMP אולם לאחרונה בהרבה מקרים בתוצאה הסופית לא היה סנכרון מושלם.) בקיצור, בשלב שבו אני מתבקש לבחור בכתובית, נפתח חלון (כפי שמופיע בתצלום) ושם ברירת המחדל היא IS0 8859-8i שעד כמה שידוע לי זהו הקוד המתאים לפונטים בעברית. אבל אז בסיום התהליך, מתברר שבמקום הכתובית בעברית, מופיעים רק קווים לבנים. ניסיתי לבחור באופציה של IS0 8859-8,אבל התוצאה זהה. הכתובית עצמה תקינה. עובדה שהכתב נראה היטב במחשב, כשאני מפעיל את הסרט יחד עם הכתובית באמצעות SUBTITLES WORKSHOP כמו כן גם כשאני מצמיד את הכתובית לסרט בעזרת AVIRECOMP הכתב מופיע היטב, רק שאין סינכרון מושלם. השאלה- מה עושים? איז…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי סרט ותרגום באותה תיקייה ובאותו שם . כשאני מפעילה את הסרט , התרגום נטען בנגן , אבל העברית הפוכה , לא כתב ראי , אלא סדר המילים במשפט מתהפך מימין לשמאל משום מה.. ניסיתי לראות בהגדרות של הכתוביות בתוכנה , אבל לא ראיתי אופציה מתאימה . מישהו יודע מה מקור הבעיה ואם ניתן לטפל בזה ? אציין , שאותו סרט\תרגום, נטען טוב בנגן אחר כדוגמת ה-BSPLAYER (פשוט רוצה להסיר אותו כי הוא לא ממש תומך בהכל וה-GOM יותר מתאים ) .

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בפוטושופ גרסא CS2 וכשאני כותב בעברית הכתב יוצא הפוך כלומר:"תירבע" איך ניתן לפתור תקלה כזו?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. לאחרונה צצה אצלי במחשב בעיה מאוד מוזרה ואין לי מושג מה גרם לכך. הבעיה לפעמים קורה ולפעמים לא, לא ברור לי למה... כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו למשל או את דפדפן האינטרנט\קובץ EXE המסך נתקע ופשוט מתחיל לעמעם כל כמה שניות (כמו הבהוב כזה). אני לא חושב שזה משהו שהתקנתי כי לא זכור לי שהתקנתי משהו בזמן האחרון וגם וירוס לא נמצא בסריקה של AVAST ואני כבר לא יודע, אולי זה קשור לחומרה? אם למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות אשמח מאוד. תודה.

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  13. מי שנכנס כנראה מבין למה אני מתכוון. ובכן משום מה עם הקודק הספציפי הזה בלבד ובתוכנה הזו ה-AVI שמתקבל רץ בהילוך איטי. לוירטואל דאב למשל אין בעיה לעבוד עם Huffyuv ולהוציא וידאו טוב. ניסיתי כל מיני גירסות של FlyDS ו-Huffyuv ללא הצלחה ומה שמוזר שבעבר לא היתה קיימת בעיה כזו. אני רוצה דווקא את FlyDS בגלל כמה תכונות שיש בה. מי שיוכל לתת עצה יבוא על הברכה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by razabc,

שלום, לא מזמן התחלתי להשתמש ב- VMWare Workstation 8 ע"מ להפעיל יישומים (תוכנות בעיקר וגם משחקים) על Windows XP. ההוסט שלי הוא Windows 7 Home Premium 64 bit, והתקנתי בתוכו, בעזרת התוכנה, Windows XP Pro שבא מעודכן ל- SP3. הבעיה היא שמשום מה הגסט (Guest) צורך המון זיכרון, ועובד לאט (אולי בגלל שצורך המון זיכרון). הקצתי לגסט 512 מ"ב RAM. אפילו בפעולה פשוטה יחסית, כמו התקנת עדכונים של Windows Update רמת צריכת הזיכרון נעה בין 70-100%. התקנתי את VMWare Tools, וזה לא פותר את הבעיה. לא נראה לי שהמחשב שלי חלש כדי להפעיל את שתי המערכות ביחד. המפרט (נייד): Toshiba Satellite A500-1DN Intel Core2Duo T6600 4GB RAM DDR2 HD 320 GB, 5400 RPM nVidia GeForce G230M אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  15. יש לי ת'אימיול שנה וחצי ולא היו שום בעיות של LOW ID וכו' הבעיה התחילה לפני כמה ימים לא מבין מה קרה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by evy,

יש איזשהו R שנמצא ליד מהירות ההורדה ,ואני בטוח שהוא מסמן לי משהו על הגבלה במהירות ההורדה. בעיקרון אני לא מצליח לעלות על 30 קב"ש בהורדה,אין לי מושג למה,ולא הרבלתי את המהירויות העלאה\הורדה ,יש למישהו מושג איך מטפלים בזה,או לפחות מה הבעיה? יש תמונה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by טל הלמן,

אני חיברתי את המיקרופון שלי למחשב , מיקרופון פשוט שאני אוכל להקליט דברים ולדבר עם חברים אבל המיקרופון לא עובד. זה מסמן לי שהמיקרופון התחבר והוא חובר נכון אבל אני לא מצליח בשום מקום להקליט או לדבר... עשיתי בדיקה מלא פעמים כיביתי את המחשב וזה לא עובד... מה לעשות ? ((מיקרופון חדש שעכשיו קניתי)) תודה [:

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  18. מי שיש לו עכבר כלשהו של לוג'יטק בטח שם לב לחוסר הנדסת האנוש בדרייברים שלהם לגבי הגדרת מס' השורות בעת סיבוב הגלגלת בעכבר(ע"ע בסקירה על הMX700), קיצר סמתי לב TWEAK UI בTAB של הMOUSE ישנה אופצייה להגדיר את מס' השורות בצעדים בודדים וזה עוקף את ההגדרה של הדרייבר. עד כאן הכל טוב ויפה ואפילו [glow=red, 2, 300]נפלא![/glow] אבל מה, אליה וקוץ בה! בכל איתחול של המחשב ההגדרה הזו מתאפסת(לעשה חוזרת לערך הראשוני שלה(שורה אחת)) וצריך להגדיר אותה מחדש, מישהו יודע על איזה טריק או שיטה כלשהיא לגרום לו לזכור את ההגדרה או משהו בסגנון? למנהלים: לא ידעתי באיזה פורום למקם את ההודעה תעבירו אותה כראות עינכם

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה המצב ?? כשאני מדפיס משהו ב WORD ועושה מסגרת לעמוד ומדפיס המסגרה מלמטה נקטעת , איך אפשר לסדר את זה ?? אני מדפיס על דפי A4 . תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. לילה טוב, לאחרונה קניתי מחשב חדש משום מה בימים האחרונים יש לי כל הזמן מסך כחול מערכת הפעלה VISTA אם זה משנה הנה מה שמופיע לי Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 873215B2 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini120207-02.dmp C:\Users\Royi\AppData\Local\Temp\WER-52915-0.sysdata.xml C:\Users\Royi\AppData\Local\Temp\WERE4E1.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0…

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by DreadBoy,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי נהייה איטי (מעבד E8400 4GB DDR2 ועוד כמה דברים לא יודע אם רלוונטים...) מערכת חזקה... הקטע הוא שאני שם לב שלוקח למערכת זמן רב מדי בשביל לעבד מידע ויש מין תחושה שמשהו פשוט לא בסדר שמתי לב לזה שבכניסה למערכת הפעלה (VISTA HOME) לוקח למחשב יותר מדי זמן להכנס מהLOGIN MENU לDESKTOP לאחר שאני מזין סיסמא ונכנס למשתמש יותר מדי זמן WELCOME אחרי זה כמה דקות את עד שכל התוכנות נטענות (ואין הרבה חוץ ממסנגר זון אלרם וסטים בלי לכלול אינטרנט אנטי וירוס ודרייברים למינהם) גם לפתוח את הדפדפן לוקח לו זמן... ואני רואה את המד שבGADGETS קופץ ל% גבוהים מדי... אז אחרי שבדקתי והסתכלי בEVEREST שמתי לב לדבר הזה... רציתי לדעת למה זה ככה והאם זה צריך להיות ככה אני…

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by maverick,

מישהו יודע מה יכול לגרום לבעית שידור של וידאו? מופיע לי מסך שחור במקום תמונה. בנט מיטינג זה עובד מצויין.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום שאני מריץ קובצי MPG בBS PLAYER אני רואה מסך ירוק ואני רק שומע..התקנתי את החבילה האחרונה של K-LITE וזה לא עוזר..יש לי גם DIVX ו XVID וזה לא עוזר.. מה הבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by xxdragonxx,

זה עושה לי בעיה של מקודדים בסרטונים של מדיה פלייר ואני לא יודע איזה מקודדים להתקין איזה למחוק איזה צריך זה הכל מסתבך .. איך אפשר לדעת איזה מקודדים צריך לאותו קובץ ספציפי?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by pergola,

אני נכנס לתוך תיקיית - המסמכים שלי, וכשאני בודק כמה GB יש שם זה מראה לי 26GB.. כשאני בודק על כל מסמסך ומסמך בפני עצמו אנ יבקושי מגיע ל6GB.. שז לאיפה נעלמו ה20GB האלו?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.