תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה רשימות ואני רוצה לדעת איזה תאים זהים בכל אחד מהם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה טובה לנעילת תיקיות. ראיתי שיש מגוון תוכנות בחיפוש בגוגל אני מחפש המלצה כלשהי על תוכנה שמישהו משתמש בה, אשמח אם לתוכנה תהיה אפשרות להציג הודעות ועוד לגבי התיקיות הנעולות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי נרו 6 אני מנסה לצרוב סרט ששוקל 705MB לתוך דיסק עם נפח 900MB כשאני לוחץ על BURN זה מוציא לי הודעה שאין מספיק מקום בדיסק מה לעשות ??? ובקשר לאוברבורן עשיתי עד 100 דקות גבול...וזה לא עוזר...
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מודע לחוקי הפורום אבל זה קשור לתוכנה עצמה ואני חייב לדעת אם מישו פה יודע. אם זה עדיין לא חוקי אז אני מצטער מראש :s05:
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איך אני מוחק את ה-directx כי בטעות התקניתי directx 10 ויש לי xp וניסיתי למחוק אותו ועכשיו שאני רושם בהפעלה dxdiag אז זה כותב לי שאין לי directx וכשאני מנסה להתקין חדש זה עושה הודעת שגיאה ויוצא מההתקנה מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשלוחצים קליק ימני על LINK ובוחרים OPEN IN NEW WINDOW החלון החדש שנפתח הופך ךהיות החלון הפעיל ועובק ל"קידמת המסך" ומסתיר את החלון הקודם, יש דרך כלשהי לגרום לחלון חדש להפתח ברקע ולחכות בשקט עד שאני אחליט שהגיע תורו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה שממירה קבצי מיד לפוקמט נורמלי (MP3, OOG, WMA ואפילו WAV.....).
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיודע אם יש פיתרון! כתבתי מסמך באופיס 2007.תוכנת הוורד שמרה אותו כקובץ docx.אני לא מצליח לפתוח אותו באופיס 2003 שיש לי בבית. מישהוא יודע מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום .. רציתי לדעת אם בתוכנה google earth אפשר להתקרב ממש קרוב ולראות דברים יותר ברורים וכל זה .. כי איזה מישהו אמר לי שיש איזושהי דרך להתקרב ממש קרוב ולראות את התמונה ברורה הרבה יותר.. אם מישהו יודע איך הוא יכול לעזור לי .. אשמח מאוד לשמוע את דעתו .. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב אז היום ראיתי את הקליפ של הגורילז fell good inc הושפעתי קשות חח סתם לא פשוט סתם הייתה לי השראה חמודה ורציתי לנסות כמה מברשות חדשות שלי..אז עבדתי על זה בין 10 לגג 15 דקות.. הנה התוצאה.. והתחלתי הכל מ0 זה 100% פוטושופ. והנה המשהו הקטנטן לפני יומיים חיפשתי משהו לאכול לא מצאתי באתי למחשב ראיתי מה השעה הסתכלתי בחלון ועשיתי מה שעשיתי חח עבודה של חמש דקות אבל עדיין.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהרצת 3DMark- התקנתי את התוכנה ושמתי סיריאל, אבל שאני מנסה להריץ את זה, מופיע לי מסך כזה: http://img222.imageshack.us/img222/2267/10984713el3.jpg כפי שרואים, ישר אחריי שאני מריץ, זה נתקע כזה ועושה "לא מגיב". ניסיתי לחכות ולתת לזה איזה שעה וזה המשיך בדרכו... המפרט שלי זה: INTEL P4 3GHZ hyper threading ATI HD3850 256MB PCI-E GEIL 2GB DDR2 667MHZ 160GB SATA2 FSP 400W PNR DX9 WINDOS XP HOME EDITION
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לא חשוב, מצאתי... הם פשוט קוראים לזה סקייל במקום רי סייז...
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מאסתי בNERO. אני צריך תוכנת צריבה פשוטה יחסית וקלה אבל הכי הכי חשוב לא כבדה! אני לא רוצה משו שמכביד על המחשב כשהוא פועל... לא כמו נרו.. אם יש הצעות אני אשמח..
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כול סרט שיש לו סיומת AVI פשוט לא עובד, לא ב Bsplayer לא בVLC ולא ב WMP. יש לי את הקודק K-Lite Codec Pack,והורדתי עוד כמה קודקים של AVI אבל כלום לא פועל. אה וזה בכול סירטי AVI לא רק אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NERO7, דורש PLUGIN להמרה ל-AUDIO CD , לא מצאתי את ה- PLUGIN הנדרש
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IE8 וכשאני פותח את הדפדפן אז במנהל המשימות מופיעים לי 2 תהליכים בשם הזה, אם אני סוגר את אחד התהליכים אז מופיע לי הודעה בדפדפן שאומרת שהדף שוחזר עקב תקלה, וכשאני מנסה לסגור את התהליך השני אז הדפדן נסגר. כשאני סוגר את הדפדן בעצמו אז שני התהליכים נעלמים. מדוע מופיעים לי 2 תהליכים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
asus p4p800 deluxe הפכתי את כל רשת ולא מצאתי. בגלל שאין לי את הדריבר אני לא שומע קול במחשב כי הכרטיס קול מובנה. שמתי את הדריבר של XP אבל הוא לא מתאים
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קודם את אלו של הלוח אם ואחר כך את אלו של הכרטיס מסך נכון???
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
התוכנה שמסנכרנת בין המכשיר למחשב ... איבדתי את דיסק ההתקנה והמחשב לא מזהה את המכשיר... (אם אני לא טועה זו אותה התוכנה לכל המכשירים של מוטורולה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפה... שלום,יש לי את התוכנה Mercora למי שלא יודע אפשר לשמוע איתה שירים על ידי חיפוש השיר מבלי להוריד. עכשיו יש לי שם כמה שירים שאני רוצה להמיר אותם לקבצי MP3 על ידי הקלטה ושאני אוכל להעביר אותם לmp3 תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו בדרך כלל כשאני עושה חתימה ובכלל מתעסק בפוטושופ אני רואה אות זה יפה וכשאניע ושה חתימות וכ'ו אז הצבעים יוצאים יפים לעין והכל אבל כשאני מעלה את זה לפורום בפורמט JEPG עלה איכות הכי טובה...רואים אחרת ורואים יותר מגעיל ולא כמו שהצבעים צריכים להיות באמת..למה זה?ויש דרך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אם למשהו יש את ההתקנה הזאת בבקשה ליצור קשר באי סי קיו 227651622.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא יודע כל כך אם זה קשור לפה ,אך בכל אופן לפעמים אני פותח כמה חלונות של דפדפן כרום במקביל או של IE ,ואני רוצה שאחד החלונות יהיה תמיד בטופ ,ואני לא מוצא אפשרות כזאת...יש דרך?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-