עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאני רוצה למחוק דיסק RW יש לי 2 אפשרויות בנרו אחד מהיר ואחד מחיקה מלאה.מה ההבדל? תמונה להבין למה אני מתכוון http://img217.imageshack.us/img217/3387/75465641nh5.jpg

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  2. Started by g_s,

אני לא מצליח לצרוב את הסוג קובץ הזה ככה שאני יוכל לראות אותו משהו יכול לעזור לי בקשה! מדובר בהופעה

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by giladr,

יש לי בעיה איתו, התקנתי מחדש XP ו IE7 לפני יומיים, כולל ADOBE FLASH PLAYER 9. הכל תקין. משום מה הנגן וידאו של החברה הזאת לא עובד ב IE7, על OPERA אין בכלל מה לדבר כי אין לוידאו הזה שום תקן נורמלי. מצרף דוגמא: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=566125&TypeID=1 חס וחלילה גם שתהיה תמיכה נורמלית (או תמיכה בכלל) באתר של castup האלה... במצב FULL SCREEN אני רואה את השידור ב 10*10 פיקסלים וב 16 צבעים... יענו רוב התמונה בצבע תכלת או סגול... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת אני אשמח. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by e-r-a-n,

לא יודע אם זה הכי קשור לפה.. אבל נדמה לי שזה המקום לת'ארד.. בכלמקרה.. זה עלול להיות טיפה קשור למירק, אבל לא בטוח. היה לי פה כמה בעיות לא מזמן, סרקתי לוירוסים, ונמצאו 8 וירוסים שונים, בניהם משהו שנקרא IRC BOUNCH או משהו בסגנון, הוא לא יכל למחוק אז האנטיוירוס שם אותם בהסגר. במירק יש את האיידנט נכון? אז נגיד וכתבתי באיידנט ERAN אז שאני מתחבר לשרת כלשהו (לא משנה איזה) כתוב בכלל zK0rK0rv, מה שמעלה קצת חשד.. ושאני נכנס לאיזה ערוץ מסוים במירק (לא אנקוט בשמות) אז נפתח לאחר דקה כמעט חלון דוס מהמיקום: C:\winnt\system32\ddeshare.exe וכתוב בתוכו: syn v1.2 [03 Jun 2002] By Kalibre (metinsdr@hotmail.com) ואז ישר הכרטיס רשת כאילו עשו לו DISABLE\ENABE, מתכבה ונדלק מח…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by Or ei,

איפה אני יכול למצוא את התוכנה הנ"ל של ATI ? ניסיתי לחפש באתר שלהם אבל מצאתי רק FAQ תודה

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by meir3420,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש Q6600 לא שזה נראה לי משנה את העניין אבל הנה הבעייה..... עד לא מזמן הייתי נכנס לפייסבוק ורואה אנשים מחוברים בצ'אט המובנה הזה שהם עשו ויכול להתכתב איתם תוך כדי.... לאחר שקניתי את המחשב החדש אגב מותקן עליו ויסטנ ועל הקודם היה מותקן XP אני לא מצליח להתכתב בצ'א שם או שהצלחתי כבר עם המחשב החדש ואני לא זוכר.... סביר להניח שיש איזו שהיא חסימה מסויימת וזה לא בהגדרות האתר... בוודאות אלא בהגדרות הדפדפן אני משתמש ב Avant Browser 11.7 build 18 למרות שניסיתי גם באקספלורר שמגיע עם הוויסטה וגם שם הוא לא שולח את ההודעות שאני כותב הצ'אט פועל והכל אבל ההודעה מסומנת נשלחת ובםועל לא נשלחת.... כנראה יש איזה חסימה שוויסטה מפעיל על דברים כאלה ואם לא הווינדוס אז הדפדפ…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  7. שלום בזמן האחרון, אני לא יודע אם לקרוא לזה וירוס, יש משהו שמקפיץ לי מלא אתרים בטאב חדש בכל דפדפן שיש לי על המחשב (כרום, פיירפוקס ואקספלורר), כל פעם שאני לוחץ על קישור. לדוגמה אני מחפש "דפי זהב" בגוגל וכשאני לוחץ על הכתובת נפתח לי אתר כשלהו בטאב חדש. חשבתי לפרמט (בלי שום קשר כבר הגיע הזמן), אבל יש לי שני HDD במחשב ז"א שאני לא אדע אם נפטרתי מהוירוס הזה. אני משתמש באנטיוירוס של אוירה ולא מצליח למצוא כלום... עצות?

8. Started by odedwo,

אאוטלוק 2003 כשהתקינו לי את המחשב, הוא הגיע עם חשבון דואר אקסצ'יינג'. דרך לוח בקרה, הגדרתי את הג'ימייל שלי, אבל אני לא מצליח להסיר את האקסצ'יינג', והאאוטלוק לא עולה בכלל. למישהו יש פתרון? כרטיס קול משום מה, כרטיס הקול שלי לא מזוהה, על אף שהוא און-בורד. איך אני מתגבר על העניין הזה?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  9. Started by bad-sector,

אני מחפש אנציקלופדיה ומילון בעברית למחשב... יש לי אחת ישנה של דוס, אבל אין בה עברית ב COMMAND של XP.... אני רוצה אחת נורמלית, מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  10. שלום לכולם היום סוף סוף החלטתי להיפטר מה-XP שיש ולהוסיף את המקום לכונן של הוויסטה שלי, עכשיו אני צריך כמה דברים ממש קטנים מה-XP אז אני מתקין עכשיו אותו בVirtual PC של Microsoft. עכשיו השאלה שלי, האם הווינדוס הווירטואלי שהוא מקבל ווירוס, האם הוא מדביק רק את המחשב הווירטואלי, או שהוא יכול לפגוע גם במחשב המארח...? ובקשר לדרייברים עדיין לא הגעתי לקטע , מתקינים כרגיל, או שיש דרך אחרת?

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by mj23,

היי לפני שבוע ביקשתי ממכם תוכנה להריץ סרטי HD דרך הכרטיס מסך עזרתם לי עם התוכנה מידה פלייר סינמה וכרגע יש לי בעיה יש לי סרט של בלו ריי שלוקח 40 גיגה והוא בא בתוך תיקיה שבא יש עוד כמה תיקיות ועוד תיקיה שיש שם תחלקים של הסרט אז ככה קודם כל ניסיתי להדליק חלק חלק דרך התוכנה סינמה וזה לא נתן לי והשאלות שלי הם כאלו: 1:האם זה אפשרי לעשות ככה שלוחצים על קובץ אחד וזה ישר מדליק תסרט בלי ללחוץ חלק חלק 2: האם יש תוכנה שתריץ HD BLUE REY דרך כרטיס מסך 3: למה הסרט של BLUE-REY בא עם 5-6 תיקיות ובפנים כל מיני קבצים מוזרים אם מישו יודע למה אני מתכוון !? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  12. יש במחשב של אבא שלי בעייה עם סקייפ שאין במחשב שלי: סקייפ מבקשת ממני בכל הפעלה להקליד את שם המשתמש והסיסמה שלי, ולא מאפשרת לי לשמור אותם, כך שבהפעלה הבאה, לא אצטרך להקליד אותם. ניסיתי לבצע הסרה עם Revo Uninstaller והתקנה מחדש, וזה לא עזר. איך פותרים את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by G@L,

איך אני יכול לעשות ש QUAKE 3 יציג על כמה FPS המשחק עובד? אני חושב שזאת פקודה שכותבים בקונסול? תודה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  14. שלום. מכיוון שאני לא ממש אוהב את ויסטה ויש לי 4 גיגה זיכרון הפיתרון היה מערכת שרת 2003.אבל פה יש בעיה קטנה שתוכנות AV חינמיות לא ממש הולכות יד ביד עם מערכות שרת ועם מנסים זה מפנה אותי למחלקה העסקית של החברה {ככה AVG כתבו לי בהתקנה..]. מה עושים? יש מערכת לשרת חינמית וטובה כי כרגע יש לי דמו של AVAST גרסה 4.8 server edition והיא מעולה אבל היא תפוג בעוד 30 יום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  15. אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה שיודעת לעשות הכל בעצם בכל מה שקשור לצריבת DVD (כולל שיכפול של DVD בצורת On the Fly)

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by pro,

אני מחפש אותה אתם יודעים שאתם רושמים והיא מדברת

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  17. בזמן האחרון יש לי יותר מידי בעיות עם ה - IEXPLORER. אני רוצה להסיר אותו ולהתקין אותו מחדש. מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לעשות את זה? אני עובד עם WIN XP PRO SP1 בהסרת תוכנה אני רואה רק אפשרות להסיר את הגישה אל הדפדפן מה - DESKTOP וה - STER MENU. HELP בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  18. הכוונה שאם אני כותב מילה בחיפוש , שלא יופיעו לי כל המילים האחרות שחיפשתי

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  19. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  20. אהלן! נגן הפלאש המובנה בקרום פשוט מקרטע ברמה שזה בלתי נסבל בכלל לפתוח יוטיוב על 480P. זכור לי בעבר שהיה מותקן לי הפלאש פלייר החיצוני, וביטלתי את זה הפנימי של הקרום והכל עבד הרבה הרבה יותר טוב. אך כעת - לא משנה כמה פעמים ניסיתי, ההתקנה של הפלאש החיצוני מהאתר הרשמי שלהם נכשלת. למה ההתקנה לא עובדת?

21. כמו שכתוב...

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  22. הודעה על BACKDOOR TROJAN מטעם האנטי וירוס NORTON אני קבל הודעה כזאת בתדירות ולעיתים ברצף של 10 ויותר הודעות ההודעה : NORTON ANTIVIRUS VIRUS ALRET HIGH RISK NORTON ANTIVIRUS HAS DETECTED AND REMOVED A VIRUS FROM YOUR COMPUTER HIDE DETALIS (קישור) OBJECT NAME C:DOCUMENTS AND S...\MCM3[1].EXE VIRUS NAME BACKDOOR.TROJAN (קישור) ACTION TAKEN THE FILE WAS AUTOMATICALY DELETED בסוף ההודעה אני נדרש ללחוץ על כפתור "OK" ההודעה מופיעה פעמים רבות שבכל פעם בOBJECT NAME מופיע משהו אחר נראה כמו שם של קובץ אחר אם זה בא לומר שנמחק הקובץ או הוירוס מה ההודעות חוזרות כ"כ הרבה פעמים כמו כן האם זה אומר שעלי לנקוט באיזה צעד דרך התוכנה, כלומר תוכנת NORTON גשהיא מותקנת ה…

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  23. במקום עבודתי ישנו מחשב שמותקן בו xp באנגלית כמו כן אדמינסטרטור אף אחד לא יודע מה הסיסמה ולא ניתן להתקין בו תוכנות חדשות. הציעו לי לעשות כך אני מצטט- תלחץ על winkey+r ע"מ לפתוח את שורת ההפעלה. תקליד את הפקודה netplwiz ואנטר. לאחר מכן, תוריד את הV מהאופציה 'משתמשים צריכים להזין שם משתמש וסיסמא כדי להשתמש במחשב זה' ותאשר. הבעיה שהמחשב לא מוצא קובץ כזה . אז מה עושים איך מתקינים תוכנות חדשות? תודה על הנסיון לעזור .

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  24. http://planet.nana.co.il/ewingum/Eichut.bmp (15.6Kb - אפשר כבר לראות בדפדפן) feel free to use

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  25. Started by overload,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי את מה שאני צריך אני צריך שמישהו יהיה נחמד ויסביר לי בדיוק מה אני עושה כדאי להתחיל להוריד ב MIRC 6.12, מההתחלה עד הסוף (אפשר גם בפרטי, אפשר גם לא). ועד שאלה: יש לHW ערוץ בIRC ? תודה 8)

• 9 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים