תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס 7 64BIT התקנתי אותו באנגלית (האפשרות היחידה) אחרי זה הגדרתי את שפת כתיבה גם לעיברית , התקנתי חבילת הפיכה לעיברית הכל טוב וזה אבל שאני שומע שיר בווינדוס מדיה פלאייר השם שלו כתוב בג'יבריש שאני מוריד כל דבר ששמו בעברית זה שומר לי אוטומטית את השם שלו בג'יבריש אני לא יכול לשמור את מה שאני רושם בעברית בכתבן של הווינדוס כי זה רושם לי שזה כתוב בפורמט לא נכון. עזרה בבקשה איך אני מסדר את הבעיה הזאת :-\
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ MPG שאני מנסה לצפות בו דרך מדיה פלייר של windows 7 אבל יש בעיות צפיה קלות, וחשבתי להתקין נגן אחר שיריץ את הסרט בצורה חלקה. האם יש קשר בין הדברים?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי אנשים.. ממש נמאס לבדוק טמפרטורות בביוס כל שניה... אז אני מחפש תוכנה שיכולה איכשהו לתת לי מידע על הטמפרטורה של המחשב שלי.. מעבד/בורד לא משנה מה.. תודה :]
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה ב SECURITY CENTER. הוא לא עובד. כשאני מפעיל אותו באופן ידני דרך SERVICES , הוא עובד לכמה שניות (אולי דקה) ואז שוב נכבה. סרקתי את המחשב לרוגלות ולא מצאתי כלום. התקנתי SPYBOT, MALWAREBYTES,NOD32,WEBROOT ADAWARE ועוד כלמיני תוכנות נגד רוגלות, וסרקתי שוב כל הלילה על מקסימום סריקה. בבוקר ראיתי שנמצא משהו והוא נמחק. הכל טוב ויפה אבל עדיין אני לא מצליח להפעיל את ה SECURITY CENTER. וד.א. אני לא יודע אם זה קשור, ה WINDOWS DEFENDER לא עולה. ואי אפשר להתקינו מחדש. חפרתי באינטרנט וניסיתי הכל (שינוי ברג'יסטירי, סריקה של COMBOFIX ועוד כלמיני תיקונים לבעיה הזו. היום גם ביצעתי עדכון לWINDOWS וכלום לא עוזר). בעיה שטותית שאין לי אליה פתרון. אשמח לעזרה כלשה…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה למדפסת משולבת שיש לי HP DESKJET F2280 אם אפשר להחליף את התוכנה המקורית בתוכנה אחרת
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
נגיד אם אני שולח הודעה למישהו בחו"ל אז היא היא מועברת?בלוין? ואם הרבה אנשים עושים ככה אז זה לא מעמיס עליו?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך מעיפים את המטרד הזה?? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לאחר שאתמול פירמטתי את המחשב והתחלתי להתקין את הכל כרגיל כשהגעתי לשלב התקנת הדרייברים של הכרטיס קול (realtek high definition audio driver) הוא התחיל לתת לי הודעת שגיאה ! ניסיתי למחוק את מה שהתקין ולהתקין מחדש, ניסיתי להוריד גירסא יותר חדשה של דרייברים אך לא הועיל הדבר ! האם למישהו יש הצעה לפתרון ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכון כלשהו? אני רוצה להתקין שוב את ה 9 הרגיל (בלי ה B) כי אני חושב שזה הוריד לי את איכות הוידאו...
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אם אני מגדיר ללא הגבלה של UPLOAD ו DOWNLOAD הוא מוריד לאט יחסית אם אני מגביל ל 4KB ב UPLOAD הוא מתחרפן ומוריד ממש מהר... יש למשהו מושג למה זה ככה? אגב זה הגרסא החדשה... ה 5 שיצאה לפני שבועיים בערך. תודה יניב
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני כרגע אחריי פורמט,עם norton internet security 2004 האינטרנט מוריד לי מאתרים שהורדתי על 80-90 פתאום מוריד לי על 10 יכול להיות שזה בגלל הנורטון? עשיתי סריקה מלאה ולא נמצאו וירוסים או ואני משתמש ב windows 2000 pro
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. אני שמח להזמינכם למופע חד פעמי של פרוייקט האנימציה של תזמורת המהפכה ב26.2- היכל התרבות ראשון לציון. אולם ענק עם מסך ענק -תענוג!!! הזמנה מצורפת בתמונה . למי שראה במקרה את MUSICAL CHAIRS הסרטון שהצגתי פה בפורום לא מזמן- זהו הסרט שפותח את הערב. הערב מאוד איכותי ומהנה ומומלץ מאוד. תבואו. קליפיפ מהופעות קודמות: http://video.google.com/videoplay?docid=-6664693514367532958&hl=en הנחות למנויי ההיכל ב-50 ¤, סטודנטים וסגל אקדמי ב-45 ¤ מחיר כרטיס: 80 ¤ *אודות פרויקט האנימציה של תזמורת המהפכה זהו פרויקט ראשון מסוגו בארץ בו 11 צמדים של אנימטורים ומלחינים יצרו במשותף במהלך כשנתיים דיאלוג בין מוסיקה ואנימציה. התזמורת מבצעת מוסיקה מקורית לרקע סרטי …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. כשאני כותב כתובת (או מילה מסוימת) בלי סיומת או www, אני מופנה משום מה למנוע החיפוש נטקס/netex. רציתי לדעת איך אפשר לשנות את זה לגוגל או כל מנוע חיפוש אחר, אבל בלי למשל להתקין את סרגל כלים של מנוע חיפוש מסויים (את של גוגל למשל). 2. מכירים את הסמל הקטן הזה, חץ לבן קטן שמוטבע משמאל לאייקונים בדסקטופ, ואומר שהאייקון הוא קיצור דרך. אז החצים הקטנים האלה נעלמו לי, יש אפשרות להחזיר אותם? אפשרות איפשהו ב-windows? * אני מודע לאפשרות של שינוי המסל דרך מאפיינים, שאין בה שום דרך לשנות את החצון הקטן. ** אני לא מתכוון להחזיר את הסמלים האלה בכלל, כי זה לא אסתטי, אבל אני מעוניין לדעת אם קיימת האפשרות. תודה, ויום נעים.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני צריך מישהו שמבין באויד ומוכן להדריך אותי טלפונית מחר בבוקר בערך בי10 ל2 ככה
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
איזה תוכנה פשוטה יש לעריכת מוסיקה, אני צריך לשנות מקצבים (TEMPO) ולחתוך ולחבר קטעים שונים. תודה לעונים. (הכי חשוב שתהיה ידידותית למשתמש).
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם וסופש נעים. מותקן אצלי במחשב נייד FIRE FOX 3.5.1 על WINDOWS ויסטה. ברגע שאני מפעיל את ה FF לוקח לו זמן עד שהוא מגיב , רשום לי למעלה NO RESPONSE. ועוד בעיה שנתקלתי בה שבפייסבוק הדפדפן עובד איתו ממש לאט, לעומת ה IE. לפעמיים ב FF מפסיק להגיב בכלל אני סוגר אותו דרך TASK MANAGER ב PROCESS אבל זה לא מגיב ונשאר שם ללא שום שינוי. אשמח לעזרה מכם
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לא יודע מה זה הדבר הבלתי נסבל הזה שנקרא קוד 10, דבר אחד אני יודע הרצתי באינטרנט חיפוש על זה מצאתי בלי סוף דברים שקשורים אבל שום פיתרון ממשי. ואני גם לא ממש יודע האם מדובר בבעיה חומרתית או תוכנה. אחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס דרך ה"מנהל התקנים" הווינדוס הוא מזהה שזה אכן אבל יש לידו סימן קריאה כזה צהוב וכאשר אני לוחץ על מאפיינים רשום לי שם: This device cannot start (code 10) קודם כל איך זה קרה, יום אחד הדרייבר של הכרטיס קול עשה לי בעיות (כאילו לא הצלחתי לפתוח אותו לשחק עם הטרבל שם באסים והכל) אז החלטתי למחוק אותו ולהתקים מחדש, כאשר התקנתי מחדש הווינדוס רשם לי שיש בעיה: This device cannot start (code 10) אחרי שבועיים ככה החלטתי לפרמט כי המצב הזה שהייתי בלי כרטיס קול ה…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליצור איתה קבצי gif ברזולוציה שאני רוצה, מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני מנהל רשת בחברה קטנה , שהמשתמשים נכנסים לאינטרנט דרך שרת אחר, השרת עמוס עד 100% , שמתי לב שזה מפני שאנשים רבים פותחים הרבה חלונות אקספלורר שהאקספלורר סגור , המעבד בקושי מגיע ל10%, רציתי אם כך לאפשר למשתמשים לפתוח רק חלון אינטרנט אחד בלבד בכל פעם , אך אינני מוצא שום אפשרות כזו בשום מקום , מישהו מכיר? תוכנה ? או משהו ?
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בתור טכנאי אני זקוק לדיסק BOOT עם המון המון כלים אנא תמליצו לי על משהו...
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש הרבה זמן דרייברים למקלדת הזאת Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard נכון זאת המקלדת הסטנדרטית של מיקרוסופט אבל יש לי כמה כפתורים שלא עובדים כמו מסנגר,המוזיקה שלי, התמונות שלי והמסמכים שלי. אני מאוד רוצה שהם יעבדו אמרו לי שצריך דרייבר מסוים ואני לא מוצא אותו ! אם זה באמת נכון שצריך דרייבר !? אם כן תעזרו לי בבקשה למצוא אותו !
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנה (תחת Windows) המאפשרת לראות בצורה ויזואלית פשוטה וברורה, את כל צרכני רוחב הפס במחשב שלי, הן מבחינת ההעלאה והן מבחינת ההורדה. כלומר, תוכנה שתציג לי את כל התוכנות/תהליכים הרצים במחשב, ואת רוחב הפס שהם צורכים, לדוגמא: סקייפ: 10Kb D/L, 15KB U/L כרום: 1500Kb D/L, 0KB U/L (ואם אפשר גם Drill Down עם פירוט, מה טוב, לא קריטי) מסנג'ר: 120Kb D/L, 55KB U/L אשמח להמלצה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליצור קובץ IMAGE בסיומת ISO. בד"כ מה שהייתי עושה, הייתי צורב בנרו לIMAGE והייתה לי אפשרות לבחור בין ISO לNRG. עכשיו הוא נותן לי רק NRG ואני צריך ISO. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-