עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום בעיה פשוטה למראית עין אבל לא הצלחתי לפתור אותה איך מוסיפים מספור לעמוד במסמך word כאשר קיים לוגו בראש ו/או תחתית העמוד, מבלי לדרוס את הלוגו. כמובן שאפשר לשתול את הלוגו ידנית לאחר המספור אבל זה לא יעיל מבחינתנו, מדובר על מסמכים מוכנים מראש, ולהעתיק ולהדביק את הלוגו כל פעם זה פתרון איטי (זה מה שאנחנו עושים עכשיו). תודה רבה למי שיגיב.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by G1,

ברשימת שירים שאמורים להיות רשומים בעברית ה-winamp 3 מראה ג'יבריש. איך מסדרים את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  3. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

מחפש תוכנה לגילוי מקור של אתרים, מבלי להיכנס אליהם (בלי לעשות view source)... יש אתרים שנותנים לך את האפשרות הזאת, גם האתרים יתקבלו בברכה. רצוי תוכנות.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי בעיית מיקום בטבלה, צירפתי ציור שמראה את הבעיה, כפי שאתה רואים כשאתם מסמנים עם העכבר את כל הטבלה חלק מהריבועים "צבועים" חלקית ורק השניים האחרונים צבועים במלואם, איך אני גורם שכל הריבועים יהיו "צבועים" במלואם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  5. איזה תוכנה יש בשביל תרגום סרטים (THE BEST)

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי WIN XP SP2 PRO הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שימוש בקובצי MP3 ולא משנה עם איזה תוכנה. למשל רציתי לחתוך קטע משיר לפלאפון וזה מה שיצא: http://www.upfree.net/5299025 ככה זה נישמע לאחר החיתוך. אם אני מנסה לצרוב שירים מMP3 ל cd audio אני מקבל את השגיאה הבאה NERO 7: יש שירים MP3 מסויימים שכן אפשר להוסיף אותם לרשימת צריבה, וחלק אי אפשר וזה מציג את ההודעה שהעלתי. ניסתי להתקין מלא תוכנות,מקודדים כלום לא עוזר, אפילו עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש ולא עזר! לא יודע מה קרה למחשב... אגב זה רק סקין של וויסטה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  7. אני לא יודע אם זה חוקי או לא, אבל אני חושב שזו תוכנה Freeware. בכל מקרה אני מעוניין לדעת היכן ניתן להוריד את התוכנה הנ"ל עבור מערכת הפעלה כלומר שלא תעבוד תחת דוס אלא תחת ווינדוס.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

The comp runs just GREAT ! but when i turn the ICQ its start taking all the virtual memory till it gives error "low memory" and the whole damn comp gets stucked, i already tried to reinstall and it fixed the problem, but then it appears again. Here is a picture to demonstrate situation: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  9. המחשב הוא פנטיום 3 עם 192 זיכרון פנימי, יש להתחשב בעובדות כי נורטון לא בא בחשבון במקרה כזה.

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by alex28,

שלום חברים אני מחפש תוכנה שיכול להפוך את קובץ PDF לקובץ AZW תודה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  11. אוקיי, אני התחלתי לעבוד עם התוכנות הנ"ל. Traktor DJ - עם התוכנה הזאת הבנתי שאפשר להוציא את מוזיקת הרקע משיר, אפשר לדעת איך אני עושה זאת בדיוק? CuBase - איתה אני צריך הסבר כללי שיסביר לי קצת את הבסיס על התוכנה. בעיקר את הדברים הבסיסיים שאני צריך לדעת בה. FruityLoops - הבנתי שבתוכנה הזאת אני יכול להוציא את הסמפלים(יש לה מאגר סמפלים), איך אני עושה זאת+ הייתי מעוניין בהסבר כללי עליה. אם למישהו יש סבלנות לעזור לי, אפילו בקצת, אני אשמח. ואם מישהו מכיר מדריכים טובים שמפרטים את הבסיס על כל תוכנה, גם זה יהיה נחמד מאוד. *הדבר שהכי חשוב לי לדעת - איך אני מוציא את מוזיקת הרקע מהשירים בתוכנה טרקטור די ג'יי? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by yoniby,

שלום, ברצוני לגבות את הספר כתובות, הודעות - נכנסות ויוצאות ואנשי קשר. איך מגבים? עדיף שללא התערבות של תוכנה חיצונית. תודה, יונתן.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

שאני נכנס לאפשרויות יש דבר כזה שנקרא DUBBLE BUFFERING מישהו יודע מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  14. במקום עבודתי ישנו מחשב שמותקן בו xp באנגלית כמו כן אדמינסטרטור אף אחד לא יודע מה הסיסמה ולא ניתן להתקין בו תוכנות חדשות. הציעו לי לעשות כך אני מצטט- תלחץ על winkey+r ע"מ לפתוח את שורת ההפעלה. תקליד את הפקודה netplwiz ואנטר. לאחר מכן, תוריד את הV מהאופציה 'משתמשים צריכים להזין שם משתמש וסיסמא כדי להשתמש במחשב זה' ותאשר. הבעיה שהמחשב לא מוצא קובץ כזה . אז מה עושים איך מתקינים תוכנות חדשות? תודה על הנסיון לעזור .

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  15. את רוב השאלה הבנתם מהכותרת שזה בעצם איך לפתוח קובץ עם סיומת sfv באמת זה דחוף מאוד, אז בבקשה תעזרו לי :-X :-\ :-X

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  16. Started by gabriel6,

שלום, נתקלתי בתופעה בה כאשר DELEGATE מאשר פגישה (והודעת האישור נשלחת) הפגישה ביומן לא מתעדכנת. הורץ כבר outlook /cleanfreebusy אך עדיין הבעיה ממשיכה אשמח לעצות - כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  17. לאחר שנות שימוש רבות בBSPLAYER, שוכנעתי לעבור לVLC. הכל עובד טוב ויפה, רק שבהגדרות המקשים לא הצלחתי לשנות פעולות מסויימות להפעלה באמצעות העכבר בלבד. הכוונה היא שאם בBS יכולתי להגדיר שPAUSE יעבוד בלחיצה על הכפתור השמאלי של העכבר, בVLC לא הצלחתי לשנות זאת. ניתן, כמובן לשנות את המקש לשילוב אחר על המקלדת, אך ללא אופציה לשליטה מהעכבר. האם אני מפספס משהו או שפשוט לא ניתן לשלוט מהעכבר? תודה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by H.I.V,

היי היום הנורטון אומר לי שיש לי וירוס שנקרא Backdoor blarul והוא בא מהאוברנט ועכשיו אני לא יכול לפתוח את האוברנט יותר אפילו שהתקנתי אותו מחדש מישהו שמע עליו ויודע מה הוא עושה?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי ספר שאני עובד עליו כבר חודשים באינדיזיין גירסת CS4 ME בכל פעם שאני רוצה לעשות לקובץ יצוא ל PDF מה שקורה זה שכל המספרים במסמך נעלמים כולל מספרי העמודים שמוגדרים מדף האב. הבנתי מהמורה שלי שזאת בעיה מוכרת ושיש לסמן את כל הדפים ולעשות APPLY MASTER TO PAGES כדי לשחרר את המספרים מדך האב למסמך אבל זה לא עוזר בבקשה עם מישהו יכול לעזור אני חייב להדפיס את הספר ממש בקרוב. תודה מראש טל.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  20. שלום רב, אני מחפש תוכנת צריבה פשוטה לשימושים: צריבת דיסקים של מוזיקה, סרטים, מידע, העתקת דיסקים. החשיבות היא לפשטות ההפעלה והשימוש. התוכנה לא חייבת להיות חינמית. תודה מראש לכל הממליצים

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by רן.ט,

מישהו יכול להגיד לי איך צורבים או משתמשים בקובץ tar?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  22. היי people! אני מעוניינת לצרוב סרט על דיסק. בנוסף יש לי קובץ של כתוביות בנפרד. איך אני אמורה לצרוב אותו כדי שאני אוכל לצפות בסרט, בdvd , יחד עם הכתוביות? תודה....

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by אלפקה סורית,

^^^

24. Started by garnett,

שלום window.open אני מנסה לפתוח דף חדש בעזרת פונקציה .אך לא הצלחתי להפעיל פונקציה בג'וואה סקריפט בקוד של הכפתור כתוב כך on (release) { getURL("javascript:newwin()"); } HTMLוזה מה שכתוב ב <html> <head> <SCRIPT language="JavaScript"> function newwin() { window.open('myPage.html','newPage','width=640,height=640,toolbar=no'); } </SCRIPT> </head> <body> <!--url's used in the movie--> <a href="javascript:newwin()"></a> <!--text used in the movie--> <!-- saved from url=(0013)about:internet --> <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwav…

• 3 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים