עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, אני מחפש תוכנת צריבה פשוטה לשימושים: צריבת דיסקים של מוזיקה, סרטים, מידע, העתקת דיסקים. החשיבות היא לפשטות ההפעלה והשימוש. התוכנה לא חייבת להיות חינמית. תודה מראש לכל הממליצים

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by roeesnir,

לוח - Asus P5GD2-X מערכת הפעלה - Win 7 H P 32bit ניסיתי את הדרייבר של XP מהאתר של Asus. לא עזר. ובאתר של C-Media אני לא מוצא את הדרייבר הזה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by eyal00,

שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות שלא תהיה כבדה כמו ACDSEE. תודה

4. Started by royk50,

טוב ננסה בעיברית כי ללילדים פה יש קשיים נתן להמהיר את ההורדות מסרברים ציבוריים ע"י שמוש ברשימות של כתובות "מורעלות" זה די אלמנטרי לא מזמן שחקתי עם הגדרות מתקדמות שלutorrent וראיתי את האופציה הבאה: utorrent/preferences/advanced/ipfilter.enable ON מדובר בקובץ הנמצא בדרך כלל ב: c:\Documents and Settings\USER_NAME\Application Data\utorrent\ipfilter.dat הקובץ במקור מכיל כלום ע"י שמוש בתוכנת blocklist manager נתן ליצר רשימה מאוד מרשימה של כתובות מורעלות מזויפות וכו ואם טיפ טיפה רצון אפשר ליצר אתה קובץ ש utorrent קורא בשמחה תחת(options/IPfilter/emule/donk) מה היתרון על שמוש בתוכנות כמו protowall ,PG2 או פשוט בקבצי HOSTS ? לדעתי היתרון הוא ש utorrent מראש לא מנסה …

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  5. היי אנשים במחשב עליו מותקנת XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) נתקלתי בבעיה רצינית עם הכוננים האופטיים. ועוד שתי בעיות של עם כרטיסי PCI (כתבתי בת'רד נוסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459674.new היות ונראה לי שלא קשור) 1. כרגע, משום מה כל דיסק DVD ריק שאני מכינה אל שניהם מופיע כדיסק מלא ולכן בצורב לא ניתן לצרוב עליו. ניסתי שתי חבילות שונות של דיסקים ריקים. אחת של אופיס דיפו והשנייה של ורביטיים. ניסיתי גם לצרוב בכמה תוכנות אולם גם באלו שבתחילה אפשרן לי לצרוב, תמיד בשלב כלשהו הצריבה נכשלה. 2. מידי פעם אחד האופטיים (או שניהם) פתאום אינו מסוגל לקרא דיסקים מלאים (DVD ו-CD) והדבר היח…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  6. שלום אני מחפש תוכנה או חומרה שבכול נקודת זמן יכול להחזיר לי בדיוק את כל התוכנות ו- WIN למצבם בנקודה מסויימת . כך שאם יש בעיה בתוכנה , וירוסים במחשב וכל הנזקים למינהם , הכול ימחק וישאר לי רק מה שתיכננתי לזמו מסויים ( VISTA +תוכנות צד ג' ) לא מעווניין "במרכז הגיבוי והשיחזור" של ווינדוס כי זה בדיחה של תוכנה שעובדת אולי בתאוריה

7. Started by Joli,

שלום! יש לי כרטיס טלויזיה במחשב, כשהיה לי ווינודס XP הכל עבד כמו שצריך, אחרי שהתקנתי את ה 7 בכל פעם שאני פותח את התוכנה (WINPVR) הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת: ניסיתי לעדכן את הדריברים של הכרטיס אבל הוא רשם לי שיש לי את העדכון הכי חדש שיש... הינה הסוג של הכרטיס: תודה רבה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by man,

שלום, אני מחפש תוכנה לשיתוף קבצים בין מחשבים דרך רשת האינטרנט. כלומר אני רוצה לשתף את הקבצים עם חבר שלי ועוד אנשים..(ורק איתם). בקיצור ליצור רשת שיתוף קבצים פרטית. פעם ראיתי כזאת תוכנה מה שאני זוכר שהדרשת להכניס ססמא ואז היית נכנס לרשת או משהו כזה. אשמח אם מישהו מכיר את התוכנה או שיש לו הצעה אחרת לשתף קבצים (לא דרך icq- איטי מידי!) בין מחשבים. חשוב שהמהירויות הורדה יהיו גבוהות . תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by mj23,

היי לפני שבוע ביקשתי ממכם תוכנה להריץ סרטי HD דרך הכרטיס מסך עזרתם לי עם התוכנה מידה פלייר סינמה וכרגע יש לי בעיה יש לי סרט של בלו ריי שלוקח 40 גיגה והוא בא בתוך תיקיה שבא יש עוד כמה תיקיות ועוד תיקיה שיש שם תחלקים של הסרט אז ככה קודם כל ניסיתי להדליק חלק חלק דרך התוכנה סינמה וזה לא נתן לי והשאלות שלי הם כאלו: 1:האם זה אפשרי לעשות ככה שלוחצים על קובץ אחד וזה ישר מדליק תסרט בלי ללחוץ חלק חלק 2: האם יש תוכנה שתריץ HD BLUE REY דרך כרטיס מסך 3: למה הסרט של BLUE-REY בא עם 5-6 תיקיות ובפנים כל מיני קבצים מוזרים אם מישו יודע למה אני מתכוון !? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  10. Started by SEFi,

מחפש

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by 1_Nike_1,

כשאני מפעיל דרך הMSN Messenger את האתר של Hotmail בשביל לראות את תיבת הדואר הנכנס שלי, היא מופעלת דרך הIE ולא דרך הFIREFOX. כיצד ניתן לפתור זאת? עוד משהו.. שמתי לב שהוא הרבה פחות מהיר מהINTERNET EXPLORER, לא רק בטעינה הכללית של האתרים אלא במיוחד בטעינת קבצים של תמונות. איך אפשר לפתור את זה? כי זה באמת אחלה דפדפן אבל דברים קטנים כאלו יגמרו לי לחזור לEXPLORER של MICROSOFT.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  12. שלום לכולם! הבעייה אצלי בקול היא כזאת: 1. יש לי מערכת רמקולים למחשב של Logitech X-530. 2. כרטיס קול Realtech AC'97 On-Board (ידוע שזה גרוע אבל מספק..) 3. אני עובד עם Windows Vista Hebrew. 4. הורדתי את העדכונים האחרונים + עדכון לכרטיס קול. 5. לא התקנתי אף מקודד במחשב (חשבתי שמשם הבעיה אז הסרתי הכל בשלב זה) תיאור הבעיה: *** חשוב לציין, שהיה לי Windows XP הקול עבד מצויין ושמעו בכל הרמקולים!!!*** לפני שהורדתי את העדכון לכרטיס קול מאתר Microsoft Update, נכסנתי למאפיינים של "חומרה וקול -> צליל" מ "לוח הבקרה" ושם יש "קביעת תצורה", רציתי לקבוע תצורה של 5.1 אבל אין שם! (יש רק Stereo), אז התקנתי את העדכון של הכרטיס קול מאתר Microsoft Update ואז היה לי. הגדרתי את התצורה…

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by qwerty1987,

נמאס מה-NERO שמתנפחת ללא פרופורציה כל גרסא חדשה. מחפש אלטרנטיבה ל-Win 7 64bit. אם יש חינמית שלא נחותה מאחרות - מה טוב.

14. לא יודע מה זה הדבר הבלתי נסבל הזה שנקרא קוד 10, דבר אחד אני יודע הרצתי באינטרנט חיפוש על זה מצאתי בלי סוף דברים שקשורים אבל שום פיתרון ממשי. ואני גם לא ממש יודע האם מדובר בבעיה חומרתית או תוכנה. אחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס דרך ה"מנהל התקנים" הווינדוס הוא מזהה שזה אכן אבל יש לידו סימן קריאה כזה צהוב וכאשר אני לוחץ על מאפיינים רשום לי שם: This device cannot start (code 10) קודם כל איך זה קרה, יום אחד הדרייבר של הכרטיס קול עשה לי בעיות (כאילו לא הצלחתי לפתוח אותו לשחק עם הטרבל שם באסים והכל) אז החלטתי למחוק אותו ולהתקים מחדש, כאשר התקנתי מחדש הווינדוס רשם לי שיש בעיה: This device cannot start (code 10) אחרי שבועיים ככה החלטתי לפרמט כי המצב הזה שהייתי בלי כרטיס קול ה…

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  15. אני יודע שזאת שאלה די טיפשית אבל עכשיו התקנתי מחדש את הדריבר\תוכנה של המקלדת ועכשיו כשאני לוחץ על הלחצן media נפתח לי התוכנה שאיתה אני מעביר שירים לMP3 שהיא גם נגן (musicmatch jukebox), אז איך אני עושה שהלחצן הזה יפתח לי את ה winamp? מקווה שהבנתם .

16. Started by Yehudaa,

הלוח אם הוא אסוס p4R800 VM התקנתי את כל הדרייברים ועדיין בקר ה SM אין לו דרייבר (סימן שאלה במנהל ההתקנים ) מה אני צריך להתקין ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה באינטרנט אקספלורר שנתקלתי בה אצל חברים נוספים שלי גם. הבעיה היא שחלק מהדפים באינטרנט אקספלורר מוצגים כריקים פשוט דף לבן וכשאני מנסה לעלות אותם בפיירפוקס הדפים עולים מצויין למישהו יש אולי פתרון לבעיה? דרך אגב אני מריץ windows XP service pack 2 ואינטרנט אקספלורר גירסה 6 תודה

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  18. לאחרונה התקנתי מערכת ויסטה. לאחר ההתקנה שמתי לב שחלק ממאגר התמונות שלי, לא נפתח על ידי המערכת, וגם לא על ידי פוטו שופ, פלאש ושאר תוכנות. למיטב הבנתי מדובר בפומט JPEG אבל יש במחשב תמונות אחרות בJPEG שדווקא נפתחות.. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  19. Started by celad,

שלום לכולם.. רכשתי מחשב חדש לפני כחודש והיום צצה לה בעיה ראשונה.. כל הלילה ה UTORRENT וה JDOWNLOADER עבדו במרץ.. ושקמתי בבוקר והתסכלי על המחשב אני רואה שכל ההורדות/שליחות הופסקו ומצורפת להם השגיאה הבאה: "not enough storage is available to process this command" כמו כן הודעה זהה קיבלתי מהסקייפ. חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר רלוונטי לגבי.. אשמח לעזרתכם. מפרט: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 WINDOWS 7

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by ronbubl,

החל מהיום בבוקר (יכול להיות שגם מאתמול) איני מסוגל להריץ סרטים במחשב. התקנתי מחדש את נגן ה BSPLAYER התקנתי מחדש חבילת מקודדים KLITE ועדיין כלום. למישהו יש מושג ????

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by subarel,

שאלה דיי פשוטה, חבר שקונה מחשב לעריכה גרפית ב 3d max ואני לא יודע אם להמליץ לו על Q6600 או לחסוך קצת כסף ולקחת E8200. לא מכיר את התוכנה.. האם היא תומכת בריבוי ליבות והאם היא מנצלת אותם?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  22. תוכלו להמליץ לי בבקשה על תוכנות שבעזרתן ניתן לבדוק את תצורת המחשב?.. יש לי מחשב חדש ואני לא רוצה לקחת שו סיכונים בעניין..

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by avigdo,

הורדתי קאזה V2. הכל עובד למעט כתיבה בעברית - יוצא הכל גיבריש. לא מצאתי שם את ה ENCODING שח\יש באקספלורר. איך מתקנים? מע הפעלה XP.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  24. יש לי איזה דיסק, שאחד הקבצים עליו אני לא מצליח להעתיק אותו עד הסוף למחשב, אני זוכר שהייתה תוכנה כזאת שוקראת דיסקים שרוטים משהוא מכיר את השם?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by chenrp,

שלום לכולם. יש לי בעיה ב SECURITY CENTER. הוא לא עובד. כשאני מפעיל אותו באופן ידני דרך SERVICES , הוא עובד לכמה שניות (אולי דקה) ואז שוב נכבה. סרקתי את המחשב לרוגלות ולא מצאתי כלום. התקנתי SPYBOT, MALWAREBYTES,NOD32,WEBROOT ADAWARE ועוד כלמיני תוכנות נגד רוגלות, וסרקתי שוב כל הלילה על מקסימום סריקה. בבוקר ראיתי שנמצא משהו והוא נמחק. הכל טוב ויפה אבל עדיין אני לא מצליח להפעיל את ה SECURITY CENTER. וד.א. אני לא יודע אם זה קשור, ה WINDOWS DEFENDER לא עולה. ואי אפשר להתקינו מחדש. חפרתי באינטרנט וניסיתי הכל (שינוי ברג'יסטירי, סריקה של COMBOFIX ועוד כלמיני תיקונים לבעיה הזו. היום גם ביצעתי עדכון לWINDOWS וכלום לא עוזר). בעיה שטותית שאין לי אליה פתרון. אשמח לעזרה כלשה…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.