עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ככה לפחות זה נראה לי. אני עובד עם FF 3.03 על WinXP-S2 ומחשב חזק. מאז ששידרגתי לגירסה 3 אני נתקל בתופעה שבהפעלה ראשונה של הדפדפן (15 טאבים פתוחים) לוקח לפעמים 15 דקות עד שהדפדפן "מתחמם" ובזמן הזה אם אני מנסה לפתוח URL חדש או לרפרש טאב קיים הוא כותב בשורת הסטטוס looking up _www.stam.co.il יש לציין שבאותו זמן ב IE פתיחת URL חדש היא מיידית. אני שובר ת'ראש הרבה זמן בבעיה הזאת ??? ניסיתי התקנה חדשה ופרופיל חדש (ללא תוספים) וגם ניטרלתי את כל תוכנות ההגנה אבל ללא הועיל אשמח לרעיונות תודה

2. Started by Scofieild,

אני ממש מקווה שתעזרו לי, כי בכל מקום ששאלתי לא הצליחו לפתור לי את הבעיה. לתוכן. כל פעם שאני מנסה לשנות את התמונה שלי באיי סי קיו, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img370.imageshack.us/img370/3055/61782104sb9.jpg מיותר לציין שמחקתי והתקנתי עשרות גרסאות שונות, כולל את האיי סי קיו החדש (6) ועדיין מופיעה לי אותה הבעיה. לא משנה אם אני לוחץ כן או לא, אי אפשר לשנות את התמונה. אני חושב שזה אולי בגלל הג'אבה סקריפט, אבל מותקן אצלי הכל וגם כשאני סוגר את הקאספרסקי, ההודעה עדיין מוצגת. למישהו הפיתרון..? ???

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by AviGothic,

היתי עד לא מזמן עם WIN XP והכול עבד טוב. התקנתי VISTA 64BIT המחשב עובד מצויין חוץ מהשמע, אני לא שומע כלום לא מאוזניות ולא מהרמקולים. מנהל ההתקנים מראה שהדרייבר עובד תקין והכול בסדר. ניסיתי הכול(ממממ...טוב כמעט הכול)! כול מה שיש בHELP של מערכת ההפעלה, עדכנתי לדרייבר הכי חדש לפי לוח האם שלי וכו... לפי מערכת ההפעלה הכול תקין אצלי אבל אני עדיין לא שומע כלום. (הפעלתי את הרמקולים, הווליום בסדר, החיבורים בסדר או כול דבר שכיח אחר כבר נבדק...) אני ממש עובד עצות.... מפרט המשחב שלי: מעבד: amd athlon 64 x2 Dual core ptocessor 3800+ 2.00GHz זיכרון: 4GB מערכת הפעלה: vista 64- bit כרטיס מסך: gf 7900 gs דגם לוח האם: GA-M55plus-S3G כרטיס קול מובנה. אם צריך עוד משהו אשמח להוסיף, תודה מראש …

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by Danny_Malis,

יש לי בעייה עם התוכנה הנ"ל, היא תוקעת לי את המחשב ולא רוצה לעבוד. האם יש פתרון ? (המפרט בחתימה).

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. Started by gabig12,

היי יש לי רוגלות במחשב ניסתי למחוק אותם עם ADAWERE והם לא נמחקים הנה תמונה: כל פעם שאני מריץ את ADAWERE הוא מוצא לי את אותם קבצים ולא מוחק אותם ניסיתי לעדכן את התוכנה ניסיתי להשתמש ב-SPYBOT ניסיתי את hijackthis אפילו ניסיתי למחוק את הקובץ ידני ב- SAFE MODE וכלום לא עוזר בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב הם עוד הפעם חוזרים. והנה הלוג שלי ב-hijackthis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 08:52:17, on 15/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDO…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by Lanzar,

פעם הייתי מפרמט את המחשב וזהו... אבל הפעם ממש אין לי כוח לזה... צירפתי תמונה שתיראו את הבעיה... זה התחיל לפני איזה 3 חודשים, ועכשיו זה ממש מוגזם... על רגע קופצים לי חלונות, וכל מיניי חרא כזה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by Liran -,

שלום לכם ??? אז ככה, יש לי בעיה ואין לי מושג כבר מה עוד אפשר לעשות איתה ... נכנס לי Spyware למחשב (ראו תמונה למטה) שכל פעם שאני נכנס לדפדפן זה מעלה לי אותו, ניסיתי להסיר אותו כמעט בכל דרך אפשרית, דרך תוכנות להסרת Spy, אנטי וירוס, מחיקת קבצי Cookie וכד'. מישהו מכיר את הבעיה ? נתקל בה והצליח לסדר אותה ? נ.ב. התמונה שהוזכרה למעלה : התוכנות שבהם נעזרתי וניסיתי להסיר את ה - Spy הן : Ad-Aware SE 6 ?Spy Sweeper Spyware Doctor ואנטי וירוס - Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition 9 בתודה מראש, The Wizard

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by emperor,

שלום לכולם, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש. התקנתי וינדוס XP +כל ההגנות שראיתי לנכון כגון: NOD32, פיירוול של וינדוס+ של קומודו, וינדוס דפנדר, ad aware ועוד , מיד לאחר ההתקנה. כמוכן הורדתי את כל העדכונים הדרושים של הוינדוס. למרות כל אלו כבר בהפעלה השנייה התגלו עשרות רוגלות ומפגעים אחרים שלא מאפשרים את הגלישה באינטרנט, כלומר ישנם המון אתרים שהוא מסרב להיכנס וישנם כאלו שהוא נכנס אולם הלינקים לא עובדים. עשיתי סריקות ומחקתי את הכל (או את הרוב לפחות) אבל עדיין לא עזר ובהפעלה הבאה זה חזר. עשיתי פרמוט והתקנתי את הכל שוב (התקנתי תוכנות אלו בגרסאות אחרות) ושוב זה חוזר.... החיבור לאינטרנט הוא דרך חייגן. מה ניתן לעשות??? תודה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by Oranl,

שלום, יש לי בעיית SPYWARE: מופיעה לי על שולחן העבודה הודעה ענקית שאומרת "warning spyware detected on your computer". לפי חיפושים הבנתי שזה DESKTOP HIJACKER אבל אין לי מושג איך אני מסיר אותו. זה גם הופך את הגלישה לבלתי נסבלת.. אני זקוק לעזרה בדחיפות, תודה לעוזרים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by imac,

למשל שאני פותח חלון שני הוא פותח אותו בלי הStatus Bar וכל הזמן אני צריך ללכת לVIEW וSHOW STATUS BAR זה מעצבן יש למשהו רעיון? (אל תגידו לי SP1 כי גם שזה היה מותקן הייתה הבעיה הזאת) תודה לתגובות

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  11. Started by shkup,

אני מקבל אות בשחור לבן בלבד על הטלויזיה. היה לי את זה גם ב-XP אבל אחרי שהייתי מעביר ל-Composite ומשחק עם שיטות השידור זה היה נפתר. (מה שלא קורה פה לא משנה כמה ניסיתי). למישהו יש רעיון? אולי יש תוכנת TV OUT שיכולה להוות תחליף לשימוש בדרייבר? (פעם הייתה תוכנה כזו אבל שכחתי איך קוראים לה ואני לא בטוח שהיא קיימת יותר).

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by oggio,

מזה זמן רב שאני נתקל בהודעה כי יש לי במחשב תולעת Brontok.AQ worm. אני עובד עם NOD32 והצרה היא שהוא לא יודע להעיף את זה. פירמטתי במיוחד את המחשב, העלתי את ה-IMAGE של ה-GHOST, עשיתי עדכונים, ומיד אחרי שהתקנתי שוב את NOD32 הוא הקפיץ לי הודעה שקיימת לי התולעת הזו. ניסיתי גם (לאחר שבדקתי ברשת) תוכנת מחיקה של התולעת הספציפית של SOPHOS וכן התקנתי את BitDefender אבל בינתיים כלום לא עזר. כל הזמן הזה, איכשהוא גם המחשב השני שברשת מראה לי את אותה התולעת. אני חסר אונים.... מישהו נתקל בתופעה ויודע איך מעיפים אחת ולתמיד את הדבר הזה?

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by redead,

הורדתי איזה משהו ושאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעה The filename or extension is too long. מה ניתן לעשות עם הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by ButtholeSurfer,

בזמן האחרון שמתי לב שמידי פעם המחשב עושה ריסט מעצמו , קרו לי 2 מקרים היום שהמחשב סתם עשה ריסט מעצמו. אני משתמש באקס פי סרביס פאק 2 , חומות האש של הסרביס לא מופעלת כי אני משתמש ב בחומת אש של kerio גרסה 2.1.4 ומשתמש באנטי וירוס נורטון 6 האם כל זה לא מספיק כדי להגן על המחשב שלי ? לא נראה לי שזה עוזר , כי בסוף כל יום , כשאני מריץ את ה ad aware אני מוצא לפחות 5 או 6 תוצאות בצבע אדום.. האם הגרסה של הקריו לא טובה ? פשוט שניסיתי להשתמש בגרסאות אחרות של התוכנה , הם גרמו למחשב שלי להתקע עם מסך כחול ולאבד זכרון dump. יכול להיות שיש לי torjan במחשב ? ובגלל זה יש את הבעיות של האתחול ? ועוד משהו ,אני גולש עכשיו בלי חייגן. וכשגלשתי עם חייגן לא קרה לי אף פעם מקרה כזה , וכמעט אף פעם לא ה…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  15. שלום לכולם פתאום היום כשאני מנסה להיכנס לגוגל מופיע לי דבר כזה: http://ufu.co.il/viewer.php?file=8q9...2rjgmki03c.png כשאני לוחץ לו להמשיך בכל זאת, ואז הוא נותן לי להיכנס לגוגל אבל שורת הפקודה מופיעה ככה http://ufu.co.il/viewer.php?file=i28...wfmhs37gej.png אני לא מבין מה אני עושה, גם למייל הוא לא נותן לי להיכנס... http://ufu.co.il/files/qyyd6e6z2t6u7yzkx90y.png ובכל אתר מאתמול מופיע לי למטה שורה שכתוב בה: Internet Explorer blocked this website from displaying content with security certificate errors גם באתר הזה, מישהו יודע ממה זה נובע או מה אפשר לעשות עם זה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. עשיתי סריקת וירוסים אחרי פירמוט וזה מצא לי את הדבר הבא עכשיו בשביל לתקן את זה אני צריך לרכוש את התוכנה, אז ניסיתי להתקין נוד32 אבל הוא לא מצא כלום. חוץ מלקנות את הפנדה, יש דרך שאני יכול למחוק את הקובץ ידנית? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  17. שלום... טוב..אממ אתמול שיחקתי אנביאיי ברשת עם חבר , פתאום זה סגר לי את המשחק היה רשום שיש בעיה עם איזה קובץ cdx.* ב my document/nba live 2004/database/mpdata אחרי זה נכנסתי ל"מיקומי רשת" וראיתי שנפתח לי שם פאב של רוטר ...מחקתי אותו פתחתי את הפיירוול zone alarm וזה מקפיץ לי כל שניה הזהרה שרשום בה אייפי מסוים ו netBios name מה אני עוד צריך לעשות? *בדקתי גם ב trojan remover אם מישהו יכול לעזור לי אז באמת תודה רבה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by ruff stuff,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני שומע במקוטע במסנגר שלי שהוא גירסא 6.1 . הצד השני שומע אותי טוב אבל אני שומע רק חצאי משפטים מה אפשר לעשות? ???

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by asafsee1,

שלום הבעיה היא שבאופציה שמאפשרת בדיקת איות, ניתן לבצע בדיקת איות על השפה העברית, אבל לא מתבצעת בדיקת איות על מילים באנגלית בשום אופן. כנל לגבי כל תוכנות האופיס WORD EXECL OUTLOOK רעיונות למישהו?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by kenny1254,

אני מאבד זיכרון בווינדוס בצורה שדי חוזרת על עצמה מהבחינה שכשאני מסתכל על הכונן הקשיח הוא כותב לי למשל 3 ג'יגה פנויים, וכשאני עושה אפשרויות על כל הקבצים אני אמור לקבל בכונן זה כ-7 ג'יגה פנויים, אם מישהו יוכל לעזור לי להחזיר את המקום הפנוי באיזושהי דרך. תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by Psy,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. בכל מקרה עד אתמול הכל עבד רגיל, בלי בעיות מיוחדות מאתמול האקספלורר התחיל לזחול, אבל ממש לזחול. גם עכשיו, כשאני עושה CTRL ALT DEL אני רואה שהוא משתמש בהרבה משאבים מעל 130,000 שימוש בזיכרון. דבר ראשון הפעלה מחדש, לא תרם כלום.... האפשרות הראשונה שיכולה היתה להיות זה רוגלות. השתמשתי ב4 תוכנות שונות של SPYBOT למיניהם כולל אנטיוירוס קספרסקי ו AD AWARE ואפילו ניקיון כללי עם CCLEANER. שום דבר...עדיין האקספלורר עובד בכבדות. ניסיון הבא, התקנה מחדש של אינטרנט אקספלורר 7, שוב הבעיה נשארה בעינה... מה יכולה להיות הסיבה לכך ??? זה לא שהאינטרנט עובד לאט (הוא מוריד על מהירות גבוהה לפי החיבור שלי) זה פשוט האקספלורר עצמו שפתאום משתמש בהמון משאבים.... המפרט: WIN …

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  22. אהלן, לפני שאני אתחיל לפרט את הבעיה, אני אתן קצת רקע: לפני כמה חודשים [בערך 3-4 לא זוכר בדיוק] נשרף כרטיס המסך שלי, Geforce 9800GTX. עד אותו היום הרצתי WIN7 בשמחה וללא שום בעיות מיוחדות. לאחר שהכרטיס נשרף, שלחתי אותו למימוש אחריות בחנות מחשבים מסוימת בארץ, שאת שמה אני לא אציין. באופן מתמיהה, החבר'ה בחנות החליטו להחליף לי את הכרטיס בכרטיס מסדרת RADEON HD אבל נחות [לא זוכר בדיוק איזה זה היה, 3450 או משהו מגוחך בסגנון]. בכל אופן, אחרי שהמחשב חזר - הכל היה תקין [למעט כרטיס המסך המזעזע] אחרי שעשיתי קצת רעש עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את הכרטיס בGeforce 250GTS, שזה בתכלס כרטיס שווה ערך וביצועים ל9800GTX. החזרתי את המחשב לחנות וכעבור יום הוא חזר אלי. התקנתי דרייברים ולכאורה הכ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Vaz,

יש לך בעיה כבר כמה ימים במחשב , תוך כדי עבודה הכל נהיה איטי , ואי אפשרר לעבוד על המחשב , ששאני מנסה לעבור מחלונות לחלונות זה לא זז , או אפילו להעביר שיר בווינאמפ כמעט אי אפשר מרוב איטיות , כל המחשב חושב ולא זז ו שאני לוחץ ctrl +alt+delete אני רואה ש sysdem ide process עם 99 אחוז cpu וזה ממשיך ככה דקות ארוכות ממש אי אפשר לעבור מחלון לחלון מרוב איטיות והיתה לי כמה פעמים הודעה משהו שרשום פה " there's unfinished shockwave script that running , click to stop him or the computer will be undertable" ולחצתי כן לבטל אותו , ובכל זאת אחרי כל חצי שעה עבודה במחשב המצב נהיה בלתי נסבל מרוב איטיות ממש לוקח דקות לרשום הודעב באיסיקיו או למזער חלון באינטרנט. יכול להיות שזה וירוס ?? גם…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by slimshady21,

שלום. קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש: 3800X2, 7800GT, ג'יגה ראם, DFI INFINITY, 80GB. השתמשתי בו והוא היה מהיר וטוב כמו שציפיתי, אבל שבוע אחרי הייתה הפסקת חשמל, שגרמה לכמה בעיות (הוינדוס לא עלה ועוד). ועכשיו הוינדוס עובד בסדר, רק שהכל מתבצע יותר לאט- לוקח להוינדוס לעלות לאט, לפעמים כשאני מפעיל כמה תוכנות (הסרת ספייוורים, ווינאמפ, אינטרנט ועוד משהו למשל) אז זה גם נעשה איטי, ולוקח לו זמן לפתוח כל דבר. ואפילו במשחקים- למשל את DOW הוא מריץ לי לפעמים רק על 30FPS (!), ו- BF2 ממש מכביד על המחשב (וזה רק הדמו ) וזה ממש מבאס כי זה מחשב יקר וציפיתי שהוא יטוס לי לעומת המחשב המעפן הקודם שלי!! ועכשיו אין כמעט הבדל.. אז רציתי לדעת אם יש איזה מצב שחלק מהחומרה ניזוקה מההפסקת חשמל? אול…

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by mimoni9,

הורדתי את שתי התוכנות הנ"ל התקנתי אותם ופתחתי להם פורטים בראוטר ועידכנתי ת אותם פורטים בשתי התוכנות (כמובן שלכל תוכנה יש פורט אחר). ועדיין שתי התוכנות מורידות נורא נורא לאט יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה וב AZUREUS זה מוריד לי בחות מ 20KB וב EMUKE זה מוריד על פחות מ 30KB. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.