תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אולי שנתיים בערך לא נגעתי בפוטושופ. אז מה דעתכם? לא להגיב על הלבן ברקע בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי XP חדש על כונן C כמו כן יש לי את כונן D שבו אני משתמש לגיבוי למוזיקה לסרטים לתוכנות ועוד... לאחר כמה שעות שהתקנתי תוכנות רגילות כמו תמיד אחרי פרמוט,שמתי לב שנעלמה לי תקיית הסרטים תקייה של כ 40 GB הבעיה היא שהיא נעלמה אבל לא נמחקה כלומר חסרים כ40GB שרשומים כמשומשים אבל לא מופיעים בפועל כמו כן בדקתי אם במקרה היא מוסתרה - ולא. ביצעתי חיפוס של הקבצים שאני זוכר את שמם ולא מצאתי כלום האם ישנה אפשרות להציל את הקבצים ע"י תוכנות?
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי Firefox בעל ממשק בעברית. איך אני משנה אותו שיהיה עם ממשק אנגלית? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זה לא סוד שבזמן האחרון ספקיות האינטרנט עושות שימוש מסיבי בתוכנות רובוטיות שמצליחות ליירט את התעבורה שמעוברת בתוכנות p2p (emule,utorrent,sababadc) ולצמצם את רוחב הפס לאותם גולשים. הם עושים זאת באמצעות מספר כלים כמו ניתוח חבילות המידע המעוברות והפורטים מהם מתבצע המשלוח . אני בטוח שחלק גדול מכם שמו לב שזמן ההורדה התארך משמעותית. לכן אנחנו חייבים לשנות אסטרטגיה על מנת לשמור על זכויותינו בתור לקוחות שמשלמים במיטב כספם ולנקוט בצעדי התגוננות באמצעות שימוש באמצעים כמו : *firewall שמאפשר שינוי ופתיחה של פורטים בקלות ובמהירות . *שימוש בתוכנות p2p מתקדמות שמצפינות את תעבורת התקשורת (חבילות המידע ) היוצאת והנכנסת . מהו לדעתכם ה-firewall הידידותי ביותר למוריד הכבד ,כזה שמאפשר שינוי ו…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן התוכנה שאני מחפש מופיעה בתמונה הזאת : http://img151.imageshack.us/my.php?image=43603157xb7.jpg זה שולחן העבודה של אחד מחברי הפורום [היה לי משעמם אז עברתי על נעוצים מפורום כללי P:] התוכנה מופיעה בתור סרגל כלים כזה למעלה, אם אני לא טועה כל פעם שבאים ללחוץ על אחד האיקונים הוא זז בצורת אנימציה שכזאת מישהו יודע מה שם התוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
לפני שפירמטתי תמחשב כל הסרטים עם הכתוביות פעלו גם ב MEDIA PLAYRT וגם ב WINAMP פשוט היה צריך לשנות את השם של הכתוביות לשם של הסרט רק בסיומת שונה וזה פעל לבד..לאחר הפירמוט שום סרט לא פועל עם כתוביות בצורה זאת בשני התוכנות WM 11 ו WINAMP הכי חדש.... מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לוח אם גיגבייט ga-p35-s3g הדיסק שהגיע איתו לא עובד הורדתי שתי גרסאות של דריבר מהאתר שלהם. realtek r1.92 התקנת הגירסה נעצרת באמצע וקופץ החלון הבא: no driver was supported in this driver pakage. וגם גירסה סטנדרטית של מיקרוסופט. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.audiokarma.org/ בעיה מאוד מוזרה , אשמח אם אמצא בעזרתכם פיתרון , בכל המחשבים שאני נגיש אליהם , אני יכול לעשות חיפוש באתר הנ"ל ללא שום קושי . ואילו בלפטופ שלי T61 כאשר אני רוצה לעשות חיפוש באתר אני מגיע לדף לבן ,כלומר אחרי שאני לוחץ "חפש " אני מגיע לדף ריק .... חשבתי אולי הפיירפוקס אשם אז ניסיתי גם ב IE TAB - ללא הצלחה ניסית ב IE 7 - גם ללא הצלחה מחקתי עוגיות - לא עזר שיניתי IP - לא עזר וכמובן גם הפעלה מחדש יש למישהו רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ערב נעים! הורדתי סרט שמורכב מ-4 קבצי VOB + קובץ ZIP המכיל 7 קבצים מסוג: IFO, VOB ו BUP. איך אני יכול להפעיל את הסרט עם התפריטים (פעם זה עבד אבל פירמטתי מאז את המחשב), תודה ושבת שלוםף מושיקו
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי דבר כזה . יש לי אפשרות של סטריאו מיקס אבל היא באפור . יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה? ניסתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שוב . אני לא יודע אם זה של הצ'יפ או של הלוח אמ. יש ביכלל דרך לדעת? הכרטיס קול שלי זה: alc 883 אשמח לפיתרון. תודה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
עזרה...[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 18:56:57 ביינתים הצלחתי להתחברבכל זאת אני עדיין רוצה לדעת למה לא יכולתי להתחבר...אני מבין שהבעיה לא הייתה בראוטר כך שצריך להעביר את ההודעה לפורום תוכנה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חברים שלום האם מישהו יודע איך אפשר להשיג את הדרייורים לכרטיס עריכת וידיאו לPinnacle DC-10 Plus לויסטה 64 ביט! זה מאוד חשוב לי הכרטיס עלה לי הון תועפות פעם(מעל 1000 שקל) ואני לא יכול להשמתש בו היום בWINDOWS VISTA64 אלא רק בWINXP תודה
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי כל כמה זמן קופצת לי הודעה שהתוכנה FLEC006 כבתה ולא עובדת יותר, עכשיו אני חושד שזה איזשהו וירוס, ניסיתי להתקין גם נוד 32 וגם נורטון 2005 ובשניהם במהלך ההתקנה התקבלה שגיעה , איך אני מסדר את זה שאני אוכל להתקין אותם ולהעלים את הוירוס/טרוייני הזה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רכשתי ג'ויסטיק של חברת andgame מדגם andgame DUAL STICK Pro Gamer Controller נהרס לי הכונן DVD ואינני יכול להתקין את הדרייברים שמצורפים איתו האם יש מקום \ מישהו שאפשר להשיג את הדרייברים משם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הדרייבר של המודם שלי (wow ale 130) והוא דורש לפני העדכון למחוק את הדרייבר הקודם. עכשיו הגעתי לתקיה של הדרייבר ולחצתי על uninstall והופיעה הבעיה הבאה: http://img161.imageshack.us/img161/3536/62535047vc8.jpg עזרה מישהו? ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום, באופן אישי מעולם לא חיבבתי את WINRAR אבל בערך כל העולם משתמש בה אז אני מניח שהתוכנה בסדר, השאלה שלי מה במחשב שלי לא בסדר שמונע מהתוכנה הזו לעבוד חלק איתו. הבעיה היא שכל קובץ מפוצל שאני מוריד (מ2 קבצים ומעלה) כל קובץ כזה.הרבה מאוד זמן לא נתקלתי בקובץ כזה שהורדתי מהאינטרנט וגם הצלחתי לחלץ התקלה שמופיע היא: C:\Documents and Settings\אלכס\שולחן העבודה\fielaname.rar: Packed data CRC failed in fielname.daa. The volume is corrupt עשיתי פירמוט (בלי קשר לבעיה) וזה עדיין חוזר. אני מבין שהברירת מחדל היא "בעיה בקבצים" אבל לא ייתכן שכולם מורידים, אצלהם הכול בסדר וכאשר אני מוריד אני נתקבל בבעיה הזו. העניין היותר בעייתי הוא שלדעתי בפועל אין שום בעיה, מישהו שלח לי קובץ גדול ש…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן פירמטתי לקרוב שלי את המחשב, התקנתי XP וכל שאר הדברים... הוא מנוי באינטרנט זהב (015) דרך בזק, עם מודם קטן לבן כזה... באתרים מסויימים באינטרנט, כמו למשל GMAIL או האתר של ISSTA, הוא מקבל ב-80-90% מהפעמים הודעה (לא דף) לאחר שמנסים להיכנס לדף שאומר שאי אפשר להיכנס לדף (לא זוכר בדיוק...). אבל זה רק במקום מסויים - כל ה-GOOGLE עובד, ורק ה-GMAIL עצמו לאחר שמכניסים שם משתמש וסיסמא נתקע. באתר של ISSTA למשל יש מקום בחירת טיסות ותאריכי טיסות, ולאחר שבוחרים את זה האתר רושם שהוא מחפש טיסות, וכשהוא מתחיל להציג את הדף המעודכן עולה ההודעה הזאת... לא עוזר REFRESH. ואני גם לא יודע למה אבל לפעמים זה פשוט עובד... יש למישהו פתרונות? יכול להיות שהתקנת IE7 תעזור?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אם למישהו יש המלצות לאיזה תוכנת צריבה לווינדוס Vista SP1 x64 אז שיתן שם של תוכנה שתומכת תודה.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קודם כל - בכל פורום שפניתי אליו, וגם בפורום משחקים באתר הזה, לא רצו ולא ניסו לעזור לי, אולי פורום תוכנה יבינו. אז שלום לכם, פעם במחשב שלי יכולתי להריץ את המשחק הנ"ל על High עם קצת תקיעות פעם בהרבה זמן. היום אני לא יכול להריץ אותו אפילו על Low, כאילו, כן.. אבל אני אסביר. כשאני נכנס למשחק ועושה new game יש בעיה, ועכשיו, פעם אחת זה פעל לי כששמתי את הפקודה "mat_dxlevel 70", עד שהגעתי לנקודת שמירה מסוימת והמשחק קורס שם. בדיון הבא תוכלו לראות את מלוא הבעיה ותוכלו לראות מה הציעו לי שם. הקישור - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=923372א נא עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי ויסטה...והMCE מציג את הוידאו באיחור של כמה שניות.... שרואים TV אז אין בעיה... אבל שאני רוצה לשחק בPS זה בעיה רצינית... יש איזה תוכנה שלא גורמת לאיחור בהצגת הוידאו... חשבתי אולי על מדיה פלייר אבל אני לא מוצא שם איזהו דבר שקשור ללכידה... וגם יש לי MV2P....הוא מציג את התמונה ממש מהר...ובלי איחורים...אבל את הסאונד הוא לא משמיע...(והוא לא מושתק)... בתודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ואם זה לא נא להפנות לפורום המתאים הבעיה שלי היא כזאת יש לי קבצי mp3 במחשב שעבדו לכאורה באופן תקין ולפני יומיים ללא שום התקנה של תוכנות נוספות על המחשב הקבצים חלקם התחילו לזייף חלקם קופצים וחלקם עובדים רגיל על מחשב אחר באותה רשת השירים נשארים עם אותה הבעיה וב psp השירים בכלל לא עובדים התופעה לא קרתה בכל השירים כנראה איזה וירוס או משהו כזה אשמח לשמוע אם נתקלתם בתופעה הזאת ואם אתם מכירים דרך לתקן בעיה כזאת תודה רבה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא פתרון, כל פעם שאנ י מעלה את המחשב הוא מודיע לי הוא לא מזהה את ה usb reciver ועוד כמה התקנים של usb יש לוח של asus p5w dh ומערכת ויסטא כל העידכונים שעשיתי לא עזרו מה אפשר עוד לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות ספק הכוח נראה לי שהוא לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להיות בטוח שזו הבעיה
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת מאוד בפירפוקס כשאני לוחת על קישור בלחצן גלגלת(פתיחה קישור בלשונית חדשה), הדף קופץ למעלה. מה לעשות?ז ה קורה גם בFF 2 וגם ב3RC
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה המצב? אני הנחתי שזה הפורום הנכון אך אם לא מנהלים תעבירו בבקשה :]. בקיצור, אני צריך המלצה לתוכנת צריבה מעולה וגירסתה (בעיקר למשחקים אבל שתהיה טובה גם לסרטים ומוזיקה - אם זה אפשרי ).. ודרך אגב, יש לי AntiVirus Nod32 גירסא 3.0.650.0.. איך האנטיוירוס? וגם זאת הגירסא הכי חדשה שלו? סליחה שחפרתי אבל מקווה שתענו לי על השאלות במהרה :] תודה!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-