עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gilp123,

שלום, איך אפשר לתפוח קובץ אחד גדול המרוכב ממספר קבצי RAR. למשך X.rar Y.rar כולם מרכבים קובץ אחד גדול. ידוע לי שאפשר אך איני יודע איך. תודה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  2. למשל אני רוצה להעתיק את הקישור הזה http://www.universities-colleges.org.il/%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D/ רק שהקישור הארוך הזה לא יפה לעין ואני רוצה שיוצג באופן קצר ותמציתי ככה זה נראה במסמך http://www.universities-colleges.org.il/%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D/

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אני מחפס תוחנה שבודקת את כרטיס מסך שלי-------- וגם את זכרון וגם בצועי המחשב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אז ככה יש לי 2 הראד דיסקים במחשב ואחד מהם בעל 2 מחיצות C ו-D ואחד רק E קישור לתמונה: http://img199.imageshack.us/img199/733/1111111fkg.jpg אז זה לא נראה הגיוני כי המחשב בן שנה וחצי והבתחלה הוא היה מהיר לאחר תקופה שהוא התחיל להיות איטי מחקתי הרבה משחקים מהמחשב והוא שוב חזר לפעול מהר יותר ועכשיו שוב אבל זה פשוט לא הגיוני כי הארד בסך הכל לא כזה מלא. וחשוב להזכיר שאני משתמש במסירי רוגלות ואנטי וירוס ככה שאין למחשב וירוסים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי יש לי את מילון ספיר והוא מיועד ל 95 או 98 כיצד אני יכול להריץ אותו על 'ןמ XP? יש אמולטורים? בתודה יהודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  6. אני לא יודע האם זה הפורום הנכון, אז אני מפרסם זאת כאן. נוכחתי לשים לב לכך, שבאתר של Gigabyte, אין יותר גרסאות חדשות של דרייברים לכרטיס הקול ולכרטיס הרשת מתוצרת Realtek המובנים בלוח האם שבמחשב שלי, וכן ל-Chipset של לוח האם שלי שהוא של אינטל. האם מותר לי לעדכן את הדרייברים שלהם ישירות דרך האתר של Realtek ושל אינטל? או שזה עלול לגרום לרכיבים האלו להפסיק לתפקד?

7. Started by navk2,

1.הורדתי סירטון של DIVX ושאני בא להפעיל אותו יש לי שגיאה ראשונה של הנגן DIVX שחסר לי איזה משהו ואחרי זה יש לי התראה של ווינדוס שתוכנה כלשהיא הפסיקה לפעול (ראה תמונה),חשוב להזכיר שמתי שאני מפעיל את הנגן בלי קשר לסרט הכול עובד סבבה. עידכון : אם אני מפעיל עם BSPLAYER או עם מדיה פלייר אז ראוים אבל בלי קול. אז תיתיחסו רק לשגיאה של ה- DIVX PLAYER. 2.אני משתמש בתוכנת האימיול 0.47C לא מזמן שמתי לב שמישהו מוריד ממני במהיריות שהם מעבר להגבלה שלי ובכלל מעבר למיהרות העלאה של האינטרנט שלי (לא זוכר כמה, 128 אני חושב והוא מוריד ממני לפעמים על 60) , ולא רק זה במיקרה אני מוריד בדיוק באותה מהירות (ראה תמונה). תודה ! ניפתר אם תשימו לב תיראו שגם מה שמוצג למטה הוא ה DWONLOAD ולא ה- UPLOAD ואז…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by gkman,

לא. אני לא גלשתי לפורנו. הקלדתי כתובת שגויה בטעות- ועכשיו כל פעם שאני מתחיל להקליד את הכתובת (הנכונה) עולה לי בהצעות הכתובת השגויה- ואני משתמש הרבה בהשלמה האוטומטית של כרום אבל זה תמיד משלים לי לכתובת השגויה- וזה למרות שמחקתי מההיסטוריה! אני חושב שיכול להיות שלא מחקתי כמו שצריך כי זה קרה כבר פעם ובסוף מחקתי את כל ההיסטוריה וזה נעלם(אני לא רוצה שוב כי אז זה להכניס סיסמאות וכו' שוב). אז אני ישחזר לכם איך מחקתי: נכנסתי לטאב של ההיסטוריה- בתיבת החיפוש הקלדתי את הכתובת של האתר השגוי (בלי הWWW או הסיומת) ומחקתי מה שנמצא. ניסיתי גם למחוק מההצעות של גוגל בריחוף עם העכבר מעל ההצעה ולחיצת DEL אבל זה כל הזמן חוזר לי. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. התפריט נצבע בשחור טקסט שחור על רקע שחור ולא רואים על מה ללחוץ וזה מעצבן ושאני משחזר מערכת כמה ימים אחורה זה מסתדר ואז לאחר כיבוי והדלקה זה שוב חוזר שאני מסיר את האקספלורר 8 לגרסא 7 זה מסתדר ואז בעדכונים זה מבקש להתקין אקספלורר גרסא 8 וזה שוב חוזר למישהו יש רעיון איך להעיף את זה לגמרי מהחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by fish123,

אני מחפש לא מעט זמן את התוכנה, ומתברר לי שכמעט לא מוכרים את זה בארץ. מישהו יודע איפה אפשרי לרכוש את התוכנה?? (ואל תגידו לי בחו"ל או להוריד)

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by The-Fox,

שלום, התקנתי אופרה גירסה 7.21 וכשאני מנסה לכתוב בעברית (בפורום לפחות) יותר ממלה אחת אז המלה השניה הופכת להיות ראשונה וכן האלה. כלומר אם רציתי לכתוב: "בוקר טוב אנשים" אז היה יוצא לי :" אנשים טוב בוקר" אני לא ממש מצליח לסדר את זה עם הקידוד, אם למישהו יש מושג בנושא, מכיוון ואני די חדש בתוכנה... תודה לכל מי שיענה :-)

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by parker8,

אני משתמש בתוכנה DVD-LAB. אני טוען לתוכנה סרט DVD, מכין לו תפריט, בודק אח"כ במחשב שהוא עובד, עד כאן הכל עובד טוב ויפה. אני צורב ב-NERO בהגדרה DVD-VIDEO (שם בתיקיה VIDEO-TS את הקבצים). אבל כשאני מסיים ומכניס את הדיסק ל-DVD, התפריט מופיע בצורה כזאת מגרבעת, "קופץ" כביכול, והוא מופיע בשחור-לבן בנוסף לכל. אבל, שאני מנסה להגיע לסרט דרך התפריט הסורר, הסרט עובד יפה מאוד ואין את הבעיה של התפריט. איפה הבעיה? למה הסרט עובד והתפריט לא? תודה לעוזרים מראש נ"ב יש לציין שה-DVD מחובר לוידאו כיוון שהטלווזיה ישנה (בת 20 שנה, נקווה שבקרוב נחליף). בנוסף, את קבצי ה-DVD אני יוצר בעזרת התוכנה WINAVI שאיתה אני ממיר מ-AVI ל-DVD (קבצי VOB).

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by mccartney,

היי! הורדתי עם emule קובץ עם סיומת RAR. אחרי שהוא ירד ניסיתי לפתוח אותו, אבל לא הצלחתי. אח"כ שמתי לב שב-COMMENTS לגביו ב-EMULE בלשונית GENERAL רשום ב-TYPE: MPEG Audio (Verified) - Invalid file extension: RAR לכן ניסיתי לשנות לשנות את הסוג של הקובץ ל-MP3 - אבל גם אז הוא לא רץ. למישהו יש מושג מה הטיפס הנכון? או תוכנה שתוכל להגיד לי? תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by בלבולה,

קודם כל רציתי להגיד שקניתי את המשחק האלים cod ורציתי לדעת איך אני מוצא משחקי רשת קלים יותר כי אני בכלל לא מבין איך משחקים במשחקי רשת שם. גם רציתי להגיד שקניתי עכשיו מחשב חדש והווינדווס 7 32 כל הזמן נתקע. בדקתי וירוסים ורוגלות ואין. כאשר אני מתקין AVG אז המחשב בכלל מתחרפן ונתקע וקופא. משום מה אני גם לא מצליח להרוג תוכנות תקועות. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי המון שירים בלפטופ (משתמש בו על המיטה ) אני רוצה לשמוע את השירים דרך המערכת שמחוברת למחשב נייח דרך הרשת. אפשרי?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by הדר,

הי, איך נותנים למסמך word סיסמא - כך שרק מי שיודע את הסיסמא יכול לפתוח את המסמך?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Trol,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי את זה: אני שולח נגיד הודעה ל"יוסי", "רועי" ו"עומרי" רשום שהם הנמענים, אבל בו זמנית זה שולח את ההודעה גם ל"מתן" וליוסי רועי ועומרי לא רשום שמתן קיבל גם את ההודעה. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  18. Started by hofshi,

נמאס לכם מהכותרת הקבועה של Internet Explorer , ואתם רוצים להחליף אותה במשהו יותר מקורי? מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/internet-explorer.html

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by Posford,

בטוח שיש לזה פתרון, זה כלכך מעצבן. נניח והכנתם רשימה של PLAYLIST ב- WINDOWS MEDIA PLAYER, ואז העברתם את התיקיה מיקום במחשב, ה- PLAYLIST בפורמט M3U, ואז כשמעבירים תיקייה ומנסים לנגן, הוא קופץ מאחד לשני ללא ניגון כי שונה המיקום של הקבצים. איך אפשר ששינוי מיקום התיקיה לא ישפיע על ה- PLAYLIST? ב- WINAMP זה לא קורה אפעם. אבל כרגע עובד עם WINDOWS MEDIA PLAYER, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by oded6188,

חלק מהסמלים באייסיקיו 5 שלי פשוט נחתחים ומתערבבים עם עצמם... תראו (מסגרת שחורה): http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=2IVOGEG2NUN583OX4FW9KF13GR

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל אני רוצה להתקין ויסטה 32 ביט על parallels desktop וגם xp יש תוכנה שיכולה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by idofr,

ידידה שלי ממש רוצה דבר כזה אז אם מישו מכיר משו לא יותר מידי מסובך תודה מראש עידו

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by yoav23,

פורום יקר... נתקלתי בבעיה מעצבנת, כאשר אני צופה דרך הטלוויזיה במחשב כמעט ולא ניתן לראות את הכתב ולכן כאשר אני בא לבחור סרט מתוך רשימה שלמה אני לא מצליח לדעת באיזה סרט אני בוחר האם מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לראות את השמות של הסרטים בצורה ברורה בטלוויזיה? משהו כמו מערכת מדיה סנטר אבל שלא תהיה מערכת הפעלה שלמה יואב

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by bennyriz,

לאחרונה נתקלתי בדבר שנקרא Nero ImageDrive אין לי מושג אם זה קיים מאז ותמיד בנרו אבל בגירסה שלי זה קיים (5558) בכל אופן התקנתי את הדבר הזה ונרו התקין לי דרייבר נוסף שמדמה סידירום נוסף במערכת זאת אומרת שלאחר ההתקנה יש לי במערכת סידירום נוסף רק שאני לא יכול לגשת אליו בדיוק כמו כונן סידי ללא דיסק בתוכו. השאלה היא האם מישהו מכיר את הדריבר הזה והאם יש לו שימוש יעיל כולשהו ? חיפשתי בעזרה של נרו ולא מצאתי, האם יש מישהו שיכול להאיר את עיני ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. תודה. (חיפוש לא עזר)

• 3 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.