עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lipa,

והמקבל יוכל לקרוא אותו בעברית? תורה

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

כבר תקופה מסויימת (אולי אפילו מעל חצי שנה) יש תסמינים קלים לוירוס, ולא היה לי אנטי וירוס. לפעמים היה קופץ windows help and support ולא היה מפסיק לקפוץ עד שהייתי מקליד משהו ב feedback ועושה OK, לפעמים קפץ מלא google chrome support ולפעמים mozilla help and support, וכשאני אומר "מלא" אני מתכוון כמה מאות טאבים. ניקיתי את המחשב מאיזה 9 וירוסים/רוגלות לפני כחודש בעזרת תוכנה חינמית, והיום התקנתי את האנטי וירוס (ESET חבילת אבטחה). סיימתי לסרוק את המחשב (כולו) ומצאתי 0 סיכונים. כעבור זמן מה הייתה מעין "התקפה משולבת": גם מאות טאבים בכרום, גם windows help and support, גם ESET support (זה היה חדש לי) ואני מניח שאם מוזילה היה פתוח אז גם שם. תסתכלו גם על מה שפתוח ב taskbar, לא בדיוק …

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  3. אני רוצה להפוך בעזרת פוטושופ כל צבע מסויים בתמונה מסויימת לצבע אחר, כלומר, היה לי מסמך שקיבלתי במילואים האחרונים שלי שאני צריך לפקסס, עכשיו, המסמך הודפס במדפסת סיכות מעפנה שכמעט נגמר לה הדיו, אז הכתוב הודפס בהיר מאוד, כשניסיתי לפקסס אותו הדף יצא חלק, אז לקחתי את המסמך וסרקתי אותו והגברתי בעזרת פוטושפ את הניגודיות והבהירות למצב כזה שניתן לקרוא טוב את מה שכתוב, אבל, שאר הדף שאמור להיות לבן הפך באופן טיבעי לאפור (גון אחיד של אפור), עכשיו אני מעוניין להגדיר לפוטושופ שכל פעם שהוא נתקל בגוון האפור המסויים הזה בתמונה הוא יהפוך אותו ללבן, וככה ישאר לי אותיות כהות ויפות שיעברו בפקס על רקע לבן חלק. מישהו יודע איך מבצעים את זה בפוטושופ? תודה!!

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by Shmoolik,

this is from another forum i posted :

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  5. אני משתמש ב Aurora בגירסתו האחרונה, ויש לי הרבה מועדפים (סימניות) וזה מציק כל פעם ללחוץ על החץ הקטן ולחפש סימניה רצויה. איך אני מרחיב את הסרגל הזה לשתי שורות או יותר? ניסיתי "התאמה אישית". לא הצלחתי להוסיף שורה. תודה. ;D

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  6. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי ספר שאני עובד עליו כבר חודשים באינדיזיין גירסת CS4 ME בכל פעם שאני רוצה לעשות לקובץ יצוא ל PDF מה שקורה זה שכל המספרים במסמך נעלמים כולל מספרי העמודים שמוגדרים מדף האב. הבנתי מהמורה שלי שזאת בעיה מוכרת ושיש לסמן את כל הדפים ולעשות APPLY MASTER TO PAGES כדי לשחרר את המספרים מדך האב למסמך אבל זה לא עוזר בבקשה עם מישהו יכול לעזור אני חייב להדפיס את הספר ממש בקרוב. תודה מראש טל.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by Sting,

קראתי ב gamer על התוכנה הזאת והרבה אנשים אמרו שהיא באמת עובדת ושהמחשב עובד להם הרבה יותר מהר אז רציתי לשאול אתכם האם אתם מכירים את התוכנה הזאת והאם אתם יודעים איך היא עובדת ? האם היא יכולה לפגוע המחשב ? וכו' http://www.speederxp.com/en/index.html

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by haime23,

ברשותי WINDOWS 7 ובעייתי היא כדלקמן:בהדלקת המחשב לאחר כמה שעות מנוחה אין תקשורת אינטרנט.יש לציין כי אני עובד עם ראוטר סימנס והתמיכה של בזק טוענת שהראוטר תקין.כדי ליצור קשר ,אני מבצע את הפעולות הבאות:פותח את מרכז הרשת והשיתוף (באייקון הרשת בתחתית המסך) ,מקיש על LOCAL AREA CONNECTION ,מקיש על "הפוך ללא זמין",התחבר לרשת,פתור בעיות,נסה לבצע תיקונים כמנהל מערכת.לאחר כל אלה נוצר קשר ואני עובד כרגיל עד הפעם הבאה כאשר אני סוגר את המחשב וכו'.האם ניתן לעשות משהו? תודה חיים

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by IME3,

הייתה לי פעם תוכנה ממש טובה אבל אני לא זוכר מה השם ולא מצליח לאתר כרגע הייתי יכול בתוכנה הזאת להכניס טווחים של קבצים ללחוץ פליי וללכת לעשות משהו אחר בזמן שהתוכנה הייתה מורידה את כל מה שסידרתי לה צריך בעקרון תוכנה שיודעת לעבוד עם טווחים למשל בקבצי תמונה [001-300].jpg ויודעת לשמור אוטומטי את הקבצים לתקייה ולעבור הלאה ללינק טווח הבא הייתה לי תוכנה מעולה פעם שעשתה בדיוק את זה הייתי שם 100 לינקים הייתה סורקת הכל ומורידה מישהו מצוי ?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  10. אני צריך אימיול שמוריד ממש מהר בסביבת ה150 200.. כי היה לי אחד כזה ונמחק לי ואני לא זוכר מה היה לי ..

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  11. לעיתים ישנם שירים שצרבתי על תקליטורים או העברתי לנגן ה MP3 והם פשוט נשמעים חלש יותר משירים אחרים,לא יודע למה אבל תמיד יש צורך להגביר את הווליום ברכב למרות שאיכות השיר הינה באותה איכות של שיר אחר שמתנגן טוב ( 192kbs ). רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שיכולה לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by yirmi_opp,

זקוק לתוכנה כזאת דחוף!! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  13. Started by icebreak,

http://www.zonelabs.com/store/content/home.jsp גרסא חינמית: http://download.zonelabs.com/bin/free/1012_zl/zlsSetup_60_631_002.exe מישהו ניסה ? יש רשמים ? פחות עמוס מ 5 מבחינת משאבים ? עושה בעיות עם P2P וכו'?

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by yarl,

מחפש תוכנה קלה ופשוטה למיקסוסים ועריכת מוזיקה עם אפשרות להקלטה מבחוץ וכל מיני אפשרויות תודה

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  15. שלום רציתי לדעת האם ניתן להריץ קבצי ISO מ dos דרך emulator כמו daemon tools תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  16. שלום כאשר אני מבטל את הפיירוואל אין שום בעיה כאשר אני מפעיל את הפיירוואל אני לא מצליח להכנס לאתרי FTP ניסיתי כבר לשנות הגדרות של הפיירוואל אך ללא הצלחה (אגב גם עם תוכנת FXP אני לא מצליח בגלל הפיירוואל) בבקשה שמשהו יפרט לי איך עושים בתודה מראש

17. Started by tomerco,

שלום קיבלתי אתמול לוח אם + מעבד k8ns - 939 + amd 64 3000 כשאני נכנס לתוכנות כמו EVEREST ו AIDA 32 הוא רושם לי בלוח אם unknown מה לעשות? היתקנתי דרייברים והכל ואפילו הורדתי את כל הדרייברים הכי חדשים מהאתר של GIGABYTE מה כדאי לי לעשות? וד"א את הצ'יפסט הוא מזהה הוא רושם לי N-FORCE 3 ULTRA

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by המפרט,

שלום. המחשב שלי נדבק ב Spyware כלשהו, שלמרות שנראה לי שהצלחתי להסיר אותו (בעזרת AVG מעודכן) הוא השאיר נזק רב, בעיקר ל Registry של הווינדוז. המחשב התקין לי באופן אוטומאטי תוכנה בשם Registry cleaner 3.11 ועוד תוכנה בשם antiVerminser ששתיהן, כצפוי, לא יעשו את העבודה אם אני לא אשלם להם כמה דולרים. יש לי חשש שהSpyware לא הוסר לחלוטין, למרות שהאנטי וירוס לא מוצא כלום... כי כל פעם תוכנה נוספת במחשב מתחילה לעשות בעיות. אני משתמש בWIN XP PRO. שאלותיי הן : 1. האם יש סיכוי שהספייוור עדיין יושב לו איפשהוא בהארד דיסק? אם כן על איזו תכנה אתם ממליצים בשביל להעיף אותו? 2. האם למישהו יש את התוכנות שציינתי למעלה פרוצות? בתודה מראש, אריאל

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by GrayFox,

מה מהצב אנשים רציתי את עצהתכם בקשר ל2 תוכנות EMULE BITTORRENT אני רוצה להשתמש ב2 התוכנות הללו אבל אני לא יודע אילו להוריד שהם הכי טובים ואפקטיביים מאחר ויש המון גרסאות אז אם תוכלו לעזור לי אני מודה לכם מאוד

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by zzroni,

שלום לכם. האם יש דרך אולי בעזרת תוכנה מסוימת להעתיק דיסק (משחק) לכונן הקשיח, וכך שלא אצטרך כל פעם שארצה לשחק במשחק , להכניס את הדיסק לכונן הדיסקים ? אני מתכוון לדיסקים המוגנים ולא לסתם משחקים פשוטים. ואולי מישהו בעל ידע טכני יוכל להסביר איך המחשב יודע שהדיסק המקורי לא נימצא בכונן ?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by zinzana men,

שלום יש לי בעייה מסויימת אני קיבלתי כמה מיילים מאנשים שאני הייתי צריך תכתובת שלהם ובלי כוונה מישהו שגם שותף איתי במייל מחק לי אותם איך אני יכול לשחזר את מה שנמחק אני אודע לכם מעוד עם תצליחו לעזור לי

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by KoDkOd,

שלום,עם איזה תוכנה אני מריץ בדיקת מערכת בעומס למחשב חדש בדיקה כללית כזאת לזיכרון מעבד והארדיסק ? תודה מראש ויום טוב!

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by GHOST,

מחפש את התוכנה הטובה ביותר לצפיה בDVD מכונןDVD

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  24. יש לי בעיה בהתחברות לsteam הכול היה טוב ויפה עד שהדלקתי את המחשב ואני לא מצליח להתחבר ניסיתי להתחבר כלום לא עובד! בבקשה תעזרו לי למצוא פיתרון לבעיה אני מתחנן! זה מה שזה מראה לי! בבקשה אני צריך עזרה מכולם או תגידו לי איזה חנויות או אנשי מקצוע יכולים לעזור לי בזה אני מתחרפן! מי שיכול לעזור לי אני אשלח תמונה של מה שזה מראה לי כי זה לא נותן לי להצמיד לפה מוזר..

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  25. שלום לכולם, אני משתמש לפעמים בFIREFOX, אך יש לי בעיה אחת: אני משתמש בFLASHGET, אך כאשר אני לוחץ על הקובץ בעזרת הלחצן הימיני של העכבר, אין לי אפשרות של "DOWNLOAD WITH FLASHGET" מישהו יודע איך אני יכול לגרום שתופיע השורה הזו ? או דרך אחרת שאני יוכל להוריד דרך FASHGET ? (להעתיק את הכתובת של הקובץ לFLASHGET לא נחשב ) תודה.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים