תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כשאני מחבר את המדפסת דרך -USB למחשב זה רושם לי runtime error 21 at 00405dcd. אחרי שהתקנתי אותה אז זה קרה ,אז ניסיתי להסיר את ההתקנה וכאשר ניסיתי להתקין מהתחלה זה התחיל משלב השני, כלומר בפעם הראשונה בהתחלה זה שאל אותי איזו שפה ועכשיו זה ישר רושם לי בעיברית אז אולי זה לא הוסר עד הסוף וביגלל זה התקלה נימשכת. עיזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אחלה פורום אני מחפש קודקים כדי להריץ סרטי HD במחשב .. דרך אגב הסרטים עובדים לי קצת לאט ונתקעים.. המחשב שלי חדש ככה שלא צריכה להיות בעיה עם חוזק.. האם הקודק יפתור את זה? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, אני מקווה שאין פה איסור לדבר על תוכנות שיתוף, אני בכל מיקרה חדש ואני לא בקיא עם החוקים אז בבקשה אל תשימו לי באן מנהלים (-: השאלה שלי היא כזו - יש לי ראוטר והבנתי מחבר שזה פוגם בשיתוף הקבצים באימיול ושהתוכנה לא תפעל כראוי ותמצא את כל הקבצים שבשרת - מה שרואים באימיול ויזואלית ככיסוי שחור על העיניים של החמור. חבר שלי אמר שיש הגדרות שמסדרות את העניין ושאני צריך לשאול אנשים עם יותר היכרות עם התופעה. יש פה כאלה? אני אשמח לעזרתכם, תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב ניד מהדגם הזה toshiba a105-s2236 עכשיו אני מוצא drivers רק לVISTA יש אליו drivers לXP??? כי הוא רוצה להתקין XP עליו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
התחלתי להתקין אנטי ווירוס (נורטון 2008) ובאמצע נכבה לי המחשב ואחרי זה שרציתי להתקין שוב הוא לא מתקין :s05:
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
אממ חברה יש לי מחשב שהרכבתי Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM Graphic Cards ATI SAPPHIRE HD 2600XT Processors INTEL E7200 2.53GGHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX עכשיו יש לי מין בעיה מוזרה קודם כל במנהל התקנים יש לי צהוב ליד ה intel Management Engine Interface ורשום לי שהוא לא עובד כראוי המחשב הוא חדש לגמרי רק שתידעו בכל מקרה חיברתי עכבר USB חוטי למחשב והוא מזהה את העכבר העכבר זז איך שהוא מסיים להתקין את העכבר זהו מפסיק לזוז העכבר זה תקלה מאוד מוזרה ובמחשב אחר העכבר עובד רגיל ובסדר גמור אני כמעט 100 אחוז בטוח שזה בגלל ה intel Management Engine Interface למישהו יש מושג למה איך וכמה ? תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה בקובץ שלא נמחק- יש קובץ שאני לא מצליחה למחוק. הקובץ נשלח בICQ 6, ואחרי שראיתי רציתי למחוק, אני שומרת על שולחן עבודה, ומוחקת אחרי זה... כשאני רוצה למחוק, זה מראה הודעת שגיאה "אין אפשרות למחוק את קובץ: אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כראוי". יש לי גם ICQ 5.1, ושם לא היתה בעיה כזו עם קבצים שקיבלתי, זה בגלל הגרסה אולי? תודה לעוזרים. יום טוב
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי בעייה במידה פליר מתי שאני מפעיל שירים ושאני שומע אותו ואחרי שהוא נגמר אז המידה פליר אמור לעבור לשיר הבא שמתכת השיר ששמתי אז זה לא עושה לי ככה זה מקפיץ לי לשיר אחר למה זז ככה.?? תודה.!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתקרא קבצי PDF ותנגן אותם. תודה .
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הי בגרסה הקודמת של firefox היה מותקן Tab mix plus שנתן לי לפתוח את הדפדפן בדיוק באותה צורה שסגרתי לגרסה החדשה התוסף לא מותאם וכל פעם שאני יוצא מהדפדפן ונכנס אני חוזר לדף הבית עשיתי באפשרויות "הצג את החלונות והלשוניות שלי מהפעם האחרונה" ועדיין אותה תוצאה תודה רק לציין שאת הגרסה החדשה התקנתי על הישנה
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש תוכנה שמורידה את כל התוכן של כתובת מסויימת כאילו יש באתר נגיד נכנסים לשאלה מסויימת ויש עוד כמה דברים בפנים אז אני רוצה להוריד הכל, כי במחשב הנייד אין אינטרנט שאני יכול להיכנס לשם תודה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
היי, הבקשה בכותרת. מחפש תוכנה ידידותית למשתמש. תודה!
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, האם מישהו יודע מה צריך לשנות\להגדיר על מנת שבמקרה של סגירה לא רצויה של הדפדפן ניתן יהיה לבחור בהפעלתו שחזור המצב האחרון? (כמו ב-FF הקודם?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בעיה שממש מתסכלת אותי, יש לי את הגירסה האחרונה של קופרניק ויש בה אופציה להתקנה של סרגל בפיירפוקס ( כדי לחפש קבצים במחשב ). הסרגל עבד מעולה בפיירפוקס 2 אבל לאחר השידרוג לפיירפוקס 3 הסרגל נעלם ולא ניתן לעשות בו שימוש. למישהו יש פיתרון, מלבד חזרה לפיירפוקס 2 ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רציתי לשמור תמונה בגודל 4000 פיקסל על 7000 פיקסל ברזולוציה 200פיקסל/אינצ' וזה אומר לי not enough scratch memory available אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד לי זה נראה לא הגיוני וכנראה צריך לשנות משהו בהגדרות של הפוטושופ תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אחראי פירמוט ושינוי כתובת IP איך הם ידעו שנגמר לי התוקף של התוכנה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל סרט מסוים יש לי מסך כחול וכתוב שם קובץ בשם nv4_dusp.dll ניסיתי להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך (אני לא יודע אם זה קשור) ושום דבר לא השתנה כשאני משאיר את המחשב להורדות בלילה בשלב מסוים האינטרנט מפסיק לעבוד אז אני מבטל את הLocal Area Connection ושאני מנסה להפעיל מחדש יש לי מסך כחול ורשום שם קובץ בשם e1e5132.sys תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך עזרה לגבי ההגדרות שיעזרו לי לעצב את הפיירפורס שיציג את דפי האינטרנט כמו באקספלורר 7 . כרגע אני רואה את הטקסט בגוף כתבה בYNET לדוגמא, כדק,קטן יותר,ובהיר מדי,אני פשוט לא מוצא את ההגדרות המתאימות או הגופן המתאים כדי לכוון אותו שייראה כמו באקספלורר,ובטח שזה גם פוגע לי בראייה..... תודה.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי, תגידו למה לא מופיע לי עדכון מפיירפוקס שיצא גרסה 3? אם אני מוריד את הגרסה השלישית אז המועדפים נמחקים? הגרסה הקודמת נמחקת? מה ההבדלים בין שני הגרסאות? תודה, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי את המוצא הזה http://lamir.co.il/product.asp?product=12835 ואני לא מוצא לו דרייבר...הוא לא עובד וכותב שאי אפשר לעדכן את הדרייבר.. לפי מה שהבנתי הוא נקרא awe32 אבל אולי זה איזה משהו כללי זה מה שהוא רשם שהוא חיפש תודה
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים אני מחפש דרך לשמור פרקים של סדרות כמו פרוייקט Y וכאלה אצלי במחשב מאתר וואלה עם איזה תוכנה אני עושה את זה אם זה בכלל אפשרי? ד"א אני משתמש בפיירפוקס אז אם יש תוסף כלשהו אז סבבה (ניסיתי VIDEO DOWNLOAD HELPER לפיירפוקס ולא עזר לי) בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל מצגת של Windows Movie Maker שנשמרה בווינדוס ויסטה על Windows Movie Maker בווינדוס XP?? זה ההודעת שגיאה כשאני מנסה להפעיל:
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עשיתי דף רגיל שבכל עמודה יש נתון אחר, ופרטים לגבי הנתון, משהו ממש פשוט בלי אף נוסחה, לדוגמא: תל אביב ירושלים 544 12 423 65 וכך הלאה. יש אפשרות שהוא לא יתן לי לכתוב את אותו נתון פעמיים? לדוגמא אם כתבתי מתחת לתל אביב את המספר 123, אז שלא יתן לי לכתוב שוב (בת"א) ויש אפשרות שהוא יסדר לי אוטומטית כל פעם שאני מכניס נתון מA לZ? תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היה לי פיירפוקס 2, עכשיו יצא חדש אז הורדתי את גירסא 3 ומשומה אחרי שהסרתי והתקנתי זה נראה אותו דפדפן. ולפ האתר ושותתות בפורום אנשים אומרים שהו השתנה מבחינה גרפית. באודות זה מראה על הגירסא ה-3. מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-