עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GAI2003,

שלום חברים. לאחרונה אני מדריך בפרוייקט פר"ח, אני מטפל בילד נפלא בעל פיגור שמאוד אוהב מחשבים. לצערי הילדון מתקשה מאוד עם כל תנועת העכבר והמקלדת, שמעתי שישנה תוכנה שאתה מקליט בה פקודות קול וכאשר הפקודה נקלטת דרך המיקרופון אז היישום נפתח. לדוגמא: מתי שהוא יגיד אינטרנט את האקספלורר יפתח... או איסיקיו ואז זה יפתח... השאלה היא האם קיימת באמת תוכנה כזאת והיכן ניתן למצוא כזאת ? אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על תוכנה עברו שתהיה חינמית כי לא אני ובטח שלא הוריו יכולים לרכוש אחת כזאת. אנא עזרו ל לעזור לילד קצת מוגבל להנות מהחיים כי המחשב זה כל עולמו. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by Snufkin,

תוכנה שתחבר לי בין שני חלקי סרט (שלא בפורמט של AVI). עדיף ץמיכה בכמה שיותר פורמטים ותוכנה פשוטה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by MasterOr,

כרגע מחקתי בטעות איזה 10 גיגה של דברים חשובים מהמחשב שלי ויקח לי שנה להוריד את כל זה בחזרה!!! :'( :'( :'( חייבת להיות דרך להחזיר את זה אני לא מאמין !!! אם מישהו יודע משהו בבקשה אני חייב את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. איך אני יכול לצרוב מדיסק לדיסק כאשר יש לי רק צורב במחשב אני רוצה לצרוב דיסק של תוכנה מסויימת אבל יש לי רק צורב במחשב אין לי סיסי רום אך אני יכול

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני חזרתי מטיול עם המחשב הנייד ואני רוצה לשמור את כל היסטוריית החיפושים שעשיתי בתקופה מסוימת, את המקומות שסימנתי בגוגל earth ואולי גם כל האתרים שהייתי בהם בתאריכים מסוימים. יש דרך אולי לשמור את החיפושים כקובץ טקסט או תמונה? אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להחזיר את כל הדברים האלו. דפדפן internet explorer על ויסטה הום פרימיום. תודה

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  6. אין אפשרות לשנות אפילו איזה משהו שמוספים לתוכנה ? שאפשר לשנות את השמות כי זה מזה מבלבל .

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by limer,

יש לי שני סיפריות של מוסיקה סיפריה אחת בפורמט FLAC וסיפריה שני בפורמט MP3 כל השמות בכל השירים בשני הסיפריות הם בדיוק אותו דבר פרט לסיומת שלהם {FLAC.* ו- MP3.* } מאחר ובסיפריה של FLAC המוסיקה מסודרת על פי שמות הלהקות ובפנים ישנה תת סיפריה של שם הדיסק . ובסיפריה של MP3 יש רק את שם הלהקה ושם זרוקים כל השירים. הייתי מעוניין לדעת האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לעשות השוואה בין תת סיפריה {שם הדיסק בסיפרית FLAC} לבין הסיפריה ב MP3 {שם הלהקה בסיפרית MP3} וכך למצוא בסיפריה MP3 אילו שירים שייכים בדיוק לכל דיסק {על בסיס ההשוואה בסיפריה של FLAC} ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Toxicboy,

שלום .. אני מחפש דריבר ל USB ...של לוח האם הזה : PcPartner AP 133AS13/AP 133AAS3/ AP133ABS3/ AP 133AMS3 תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by Xstyle,

יש לי בעיה כזהות בטעות עשיתי מחיה של תקיה אם קבצים שלי ממש חשובים עבודות וכו' ועשיתי shift+del שזה מוחק ישירות גם מסל המיחזור האם יש דרך לשחזר את זה עכשיו עשיתי שיחזור מערכת הוא שיחזר לי רק תתקיה של זה ולא תקבצים שהיו בפנים מישהו יכול לעזור לי זה ממש ממש חשוב לי אם אפשר לתת לינק לתוכנה והסבר זה ממש יעזור לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by gilp123,

שלום, אני מחפש את התוכנה QI macros. מישהו מכיר ויכול לעזור ???

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by elyaz,

קניתי את Mass Effect דרך החנות של EA במבצע שיש שם (30 ש"ח) המשחק ירד דרך EADM, וכרגע אני לא מצליח להתקין אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: "Program too big to fit in memory" אני על WINDOWS 7 32-bit ניסיתי גם לעשות compatibility לXP ולויסטה- וזה לא מצליח אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by subarel,

האם יש דרך להוריד כל התמונות מאינדקס מסויום, מבוסס HTML בצורה אוטומאטית.. לדוגמה, אני רוצה להוריד את כל התיקיות + הקבצים שבתוכם אליי למחשב מכאן : http://www.economysuperstar.com/milesfox/gallery/ איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by gringo,

בוקר טוב לכם! נתקלתי בבעיה מוזה ב word 2007. לאחר משחקים של אשתי בתוכנה לשם הוספה של נוסחא הגעתנו למצב שבו כל לחיצה על מקש רווח גורמת ל הופעה של נקודה (middle dot). לא מצליחים למצוא כיצד לבטל את המצב. מחקתי את hnormal אבל ללא הואיל. מחפש כוונים לפתרון

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by Spiritus,

שלום! לאחר שקיבלתי את המחשב החדש, התקנתי XP , התקנתי ICQ 2003 ואני לא יכול לקבל קבצים, אבל אני יכול לשלוח. התהליך הוא כזה: שמנסים לשלוח לי אני לוחץ על אישור ואז שום דבר לא נע על הסטוס, לאחר דקה אני מקבל הודעת שגיאה Can't Establish Connection (עזבו אותכם מטעיות כתיב) . מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  15. שלום איזה תוכנת אנטי ספאם טובה וחינמית אתם ממליצים (אני משתמש באוטלוק) תודה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by EyalRDT,

כל פעם שאני מנסה לראות סרט אני מקבל תוצאה אחרת בהתאם לתכנה שאני משתמש בה PowerDVD - יש רק אודיו ואין תמונה Media Player - התוכנה מציעה לי להוריד את רזולוציית המסך (מן הסתם זה לא עובד) Bs Player - טוענת שהקובץ שגוי(אני מדבר על דיסק DVD מקורי) ניסיתי כמובן כמה דיסקים וגם קבצי ISO שיצרתי וטענתי אותם עם Daemon Tools על מנת לאבחן את הבעיה והתוצאה זהה, עשיתי עידכון לכרטיס המסך ולקודקים המותקנים אצלי(Klite Full Codec pack 3.80). אם אני מנסה לראות סרטים בפורמט AVI לדוגמא אז אין שום בעיה(גם פורמטים אחרים לא עושים בעיות) יש רעיונות

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מייצא את קובץ המיילים של האאוטלוק 2003 ואחרי התקנה חוזרת מחזיר את המיילים וכנ"ל לגבי משתמשים כלומר לשמור את הפרופיל ואחרי התקנה חוזרת להחזיר אותם

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

1. DFX wianmp enhancer הפלאג אין שמשפר את השמע של הווינאמפ האם יצא פלאג אין תואם לגרסה 5? 2. אחת מהסיבות שנשארתי ב2.8 ולא עברתי ל 3 הוא שהוא לא קורא עברית ב display של השירים גם ב - 5 לא תיקנו את זה יש פתרון? 3. ולסיכום , יש סיבה בכלל לעבור לגרסה 5?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שלום ניסיתי להתקין WIN XP וחיברתי בטעות את הדיסק הקשיח הלא נכון. המחשב כמובן אתחל מהסידי רום והחל את תהליך ההתקנה, כשהגיעה ההתקנה לשלב בו אני נשאל האם למחוק את הפרטישן או ליצור חדשה שמתי לב לתקלה וביטלתי את ההתקנה. כעת, לאחר התקנה של WIN על הכונן הקשיח הנכון, אני מחבר את הכונן הנוסף והוא מראה לי אותו כבעל MBR בעייתי או פגום. חשוב לציין - הכונן הזה מחובר כSECONDARY MASTER בדרך כלל, ובעת הנסיון המוטעה להתקין עליו מ"ה הוא חובר כפרימרי מאסטר. מה אפשר לעשות, לא בא לי לאבד את כל המידע שהיה עליו, היו עליו המון תמונות שחשובות לי מאוד. האם יש דרך לתקן את הMBR שלו מבלי לפרמט? רון.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by LeftRight,

אני לא מצליח להפעיל את האימיול בלי לכבות את הפיירוול של ESET.. עכשיו הבעיה היא שאם אני משנה בהגדרות איזה משהו שאני יוכל להגדיר פורט מסוים הוא מתחיל לשאול אותי על כל דבר קטן שמתרחש במחשב וזה די מעצבן.. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה המטרידה הזו? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by NaNdoS,

חיפשתי בגוגל אם יש אפשרות כזאת להעביר את הסרגל טאבים ללמטה (bottom) ומצאתי לינק למדריך למסביר איך עושים את זה על ידי עריכה של איזה קובץ הנה המדריך http://kb.mozillazine.org/Move_the_tabbar_(Firefox) בכל מקרה לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד למרות שעשיתי בדיוק מה שכתוב. הגירסה שלי 2.0 יש עוד דרך?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי את סרט מסוים (נסיך מצרים). כשניסיתי לראות אותו במדיה פלייר לא הצלחתי (רק שמעתי סאונד). אבל כשראיתי אותו בתוכנה דיוקס (עם המקודד divx 4) הצלחתי לראות את הסרט. איך אפשר לראות את הסרט במדיה פלייר (יש לי XP) ולא רק בנגן של DIVX???

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by unknown,

אתם יכולים להסביר קצת על התוכנה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי 11 דפים במחשב שאני רוצה להפוך את כולם לדף אחד של PDF איך אני עושה את זה? אני יודע שיש לי אופציה ברגע של הסריקה לבחור PDF אבל אין לי פיזית את הדפים יותר, אלא רק על המחשב.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, לפני כמה ימים פתאום הופיעה לי ההודעה הבאה שלאחריה יש בעיה להפעיל את פיירפוקס ואקספלורר: ניסיתי לחפש ולמחוק את הוירוס הזה עם נוד 32, אד-אוור, מלוורבייטס ועוד כמה תוכניות שאמורות לטפל בוירוס הזה. כמובן שכלום לא עזר. כמו שאמרתי כבר, הוירוס הזה עושה לי בעיות עם פיירפוקס. כשאני בא לגלוש לאתר מסויים הוא נכנס לי להודעה הזו: וכשאני לוחץ לא משנה על איזה מבין שני הלינקים למעטה, הוא סוגר לי את החלון ומקפיץ לי את ההודעה הזו: ככה שבסופו של דבר לא קורה כלום ואני לא יכול להיכנס לפיירפוקס כי הוא כל הזמן סוגר לי אותו. איך לעזאזל נפתרים מהוירוס הזה, Win32.Netsky.Q?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.