עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AviadF,

כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר, וענו לי עליה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי את אותה הודעה, אז אני באמת מצטער שאני לא כותב הודעה נוספת. הבעיה שלי היא שכשאני רואה סרטים, הקול והסרט לא עובדים במקביל זאת אומרת שקודם שומעים, ואחרי זה רואים את אותה תנועה שמתאימה לקול. בעבר מישהו ענה לי ונתן לי כתובת שמשם הורדתי קובץ שפתר את הבעיה, אבל מאז פירמטתי את המחשב, ואת הקובץ הזה לא גיביתי. אשמח לקבל אותו שוב.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by talelch,

שלום היה לי לוח שמת עם ציפסט ישן על מערכת הפעלה SP2 לאחר שהחלפתי לוח חדש בעל ציפסט חדש(P41 הוינדוס עלה כרגיל ובמסך הפתיחה הוא התחיל לזהות את הרכיבים אחד אחד. לאחר שהוא סיים התקנתי את כל הדריבריים מהדיסק העשיתי איתחול לאחר שהמחשב עלה הוא התחיל לזהות את הרכיבים אחד אחד כאילו לא התקנתי כלום במחשב שאלתי.איך זה יכול להיות שלאחר שהתקנתי את כל הדריבריים בהפעלת המחשב מחדש הוא מזהה שוב את כל החומרה מחדש נ.ב טכנית אני יודע שלא ניתן להעלות את הוינדוס הישן על הלוח החדש אם יש למשהו רעיונות אשמח.כי אני לא מעוניין לפרמט את המחשב

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by Shmoolik,

this is from another forum i posted :

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  4. החלטתי לעשות גיבוי מחיצה עם נורטון גוסט, כדרכי מדי פעם, והתברר לי שדיסקט האתחול שהייתי משתמש בו לכניסה לדוס נעלם לו. היתה עליו תוכנת אתחול שאיני זוכר את שמה שנתנה לי מעין ממשק גרפי עם אפשרויות שונות לטיפול במערכת. היא גם אפשרה לי גישה למחיצות NTFS מה שחיוני לי לצורך הגבוי שכן את המחיצה המגובה אני רוצה לשמור כקובץ GHOST במחיצת NTFS. למישהו יש או מכיר את התוכנה המדוברת? אני זקוק רק לשם ואמצא אותה שוב. ד"א, זו לא היתה תוכנה שהיתה חלק מאפליקציה גדולה יותר, כפי שאני זוכר, אלא תוכנה עצמאית שמריצים והיא התקינה את הקבצים הנחוצים על הפלופי. כל גודלה, אני מניח, כמגה וחצי. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by viper_sb,

יש לי בארגון הרבה תכנות שאליהם מותקנים אקסל 2003 והתקנו בהם compatibility pack בתכנה אחת ברגע שהוא מנסה לפתוח קבצי אקסל של 2007 ב2003 האקסל נסגר לא טוב ומודיע על הודעת שגיאה מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by gogober,

שלום משהו מכיר את התוכנה peer2mail צריך הסבר, הגדרות וכו' בעברית

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  7. כדוגמת תוכנת where is it כלומר אני מעוניין, לקטלג את כל הקבצים שיש לי על דיסקים (שירים, משחקים, תוכנות וכו') בכל אופן, יש לי תוכנה - Where Is It V.3.26 אבל היא מאפשרת ליצור קטלוג של רק עד 2 גי'גה.. (זה גירסת הדגמה כאמור, הגירסה המלאה, אם למישהו יש שווה ביותר) מישהו מכיר תוכנה דומה ? או גירסה קודמת של התוכנה הזו (3.24) ?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by רן.ט,

מישהו יכול להגיד לי איך צורבים או משתמשים בקובץ tar?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  9. מחפש תוכנת עריכה למחשב עם פילטרים אוטומטיים בדומה לאפליקציית enlight. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by pokibatz1212,

היי הפוטושופ מבקש ממני לעשות את הדבר הבא Turn off Enable OpenGL Drawing כיצד אני עושה זאת בויסטה 64 ביט? תודה רבה איתי.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by galg,

שלום לכולם, גרסת Hiren's שניסיתי: (ניסיתי גם את 15.1 וגם את 9.5) הבעיה: אף תוכנה בHiren's BootCD לא פועלת (חוץ מmemtest) בDos mode תחת השגיאה הבאה: !! Problem with Drivers.7z !! זהו מחשב חדש, עוד לא הותקנה עליו אפילו מערכת הפעלה. פרטים שעשויים לעזור: Core i7 3770k לוח: MSI Z77A-g43 ממה שמצאתי בגוגל ייתכן שמקור הבעיה נמצאת באחת ההגדרות בביוס, למשל לבחור כאן: http://reboot.pro/16216/ ישנה בעיה דומה עם core i5 ולבסוף הפתרון לבעיה אצלו היה: I find what the problem is i have the z68 Pro3 asrock MBO and i5 2500k. And the 2500K have HD3000 and use a memory. First options what was i disable is C1E and IGD. And than has been Work. After that it was very easy to find the problem אצ…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  12. איך אני עושה את זה? אין לי כח להוסיף אחד אחד....

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by slrr,

בעיקר דרייבר קול ושל הוואיפיי hp g7000 נסתי את האתר הרשמי

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  14. מהו האנטיוירוס הכי טוב לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by Bebush,

הבעיה התחילה אתמול שלא משנה איפה בדף אני לוחץ על העכבר ואז יש את הסימן המהבב של הכתיבה, זה מחרפן כי למשל בפייסבוק אני לוחץ סתם כזה בצד של הפרופיל שלי ויש לי את הסימן המהבב הזה בגודל ענק (לכתוב אני לא יכול אבל הוא פשוט מהבב) גם על כל אתר לא משנה איזה על כל טקסט שיש אני סתם לוחץ בין כמה אותיות ויש את הסימן הזה.. מישהו מכיר\יודע איך מטפלים בזה?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  16. שלום, קורה שאני לפעמים מקבל הודעות מאותו יוזר, הודעות מוזרות של פעם שהוא שולח לי אותם זה מראה שהוא לא מחובר. אלה הן ההודעות: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  17. שלום, יש תוכנה בשם EVEREST שבא ניתן לראות את המפרט הטכני של המחשב, אני יודע שיש ב WIN אפשרות דומה ע"י פקודה שכותבים ב RUN. רק אני לא זוכר את שם הפקודה, זאת מילה אחת משהו עם X משהו.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  18. אחרי הרבה שנים עם FF, החלטתי לעבור לכרום. בעזרת תוספים שונים שיניתי את התנהגותו כך שתהיה נוחה כמו שהתרגלתי ב-FF. הדבר היחיד שלא מצאתי לו פתרון, זה פתיחת קבצים. מחיפוש בגוגל אני רואה שעוד אנשים לא מצאו לזה פתרון, אבל אני מסרב להאמין שבאחד מהדפדפנים המובילים ביותר חסר פיצ'ר כל כך בסיסי. אשמח לשמוע על פתרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by arieldel,

התקנתי וווינדוס חדש וכל החומרות התקנתי חוץ מהתקן קול יש לי מחשב של ibm מישהו יכול להשיג לי תהתקנה זה די דחוף חברה תודה

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

ואם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  21. הכוונה רק לדף התרגום ולא צריך לראות את הסרט ( כי יש את התרגום באנגלית )

22. Started by miki891,

אני מנסה לעלות בדוס.ורואים טבלה רשימה הרבה ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון. אני מחפש אופציה שניקרא ProduKey 1.50 בקטגוריה passwords tools. הרשימה לא מדוייקת.לא מצאתי תוכנה שניקרא ProduKey 1.50. איך אני מוצא אותו ברשימה? בתודה מראש מיכאל

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by eran131,

שלום לכולם , הורדתי את הדיירבר החדש ביותר ל Windows 7 64Bit יש לי את הכרטיס מסך - 4890Vapor-X.... תודה לעוזרים בסוף ההתקנה הוא מראה לי בLOG את השגיאות הבאות - Error messages [table][tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr] [tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr][/table] AMD Drag and Drop Transcoding [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]2.00.0000[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/td] [td]1 Mbytes[/td][/tr][/table]AMD Media Foundation Decoders [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]1.0.60914.1136[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/t…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by avivlevy,

טוב רציתי לעשות בדיקת מהירות בין כמה דפדפנים כגון: nternet Explorer פיירפוקס Flock Opera אוונט איך אני יכל לעשות את זה ?? למישהו יש רעיון?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by big_fishy,

לדוגמא אם יש לי שלום אז שהתוכנה תוכל להפוך את זה ל-םולש ולהפך... יש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.