תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום סוף סוף החלטתי להיפטר מה-XP שיש ולהוסיף את המקום לכונן של הוויסטה שלי, עכשיו אני צריך כמה דברים ממש קטנים מה-XP אז אני מתקין עכשיו אותו בVirtual PC של Microsoft. עכשיו השאלה שלי, האם הווינדוס הווירטואלי שהוא מקבל ווירוס, האם הוא מדביק רק את המחשב הווירטואלי, או שהוא יכול לפגוע גם במחשב המארח...? ובקשר לדרייברים עדיין לא הגעתי לקטע , מתקינים כרגיל, או שיש דרך אחרת?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה כשאני ממפה כונן כל שהוא עם daemontools אז אני לא מצליח להקליט ממנו תמיד אישהו קובץ כאילו זו מדיה פגומה הוא מודיע אל הודעת שגיא: Data error(cyclic redundancy check). וזה מונע ממני לעשות התקנות של תוכנות משחקים וכו'. מה ניתן לעשות. בבקשה תעזרו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שהנושא שייך לכאן, אם לא אני מצטער. בכל מקרה, לפני איזה יום הייתי במחשב שלי בOUTLOOK EXPRESS וזה שאל אותי שאלה משהו כמו: "Do you want to archive your old emails?" -- או משהו כזה. בטעות לחצתי YES ונעלמו לי אימיילים חשובים מלפני כשנה. איך אני יכול להחזיר אותם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לאחרונה הצטברו אצלי שלל בעיות מוזרות בוינדוס. אני מאוד עסוק ואין לי זמן להתחיל להתקין כל תוכנה ותוכנה ולהגדיר כמו שאני רגיל. חשבתי אם יתכן וישנה תוכנה לווינדוס שמאפשרת גיבוי מלא של אפליקציות ומסמכים, תיקיות מסוימות וכד' כדי שאוכל להתקין ווינדוס מחדש ובלא מאמץ ניכר לחזור להרגיש "כמו בבית" משהו בסגנון Titanium backup לאנדרואיד, למי שמכיר. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה רבה :-*
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהופכת תמונות לקובץ ווידאו ( ל DVD ) ותאפשר לי להוסיף גם מוסיקה כתוביות וכדומה רצוי שתהייה חינמית....
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אהלן יש לי איזה שהיא בעיה בוורד - אולי מישהו מכם נתקל בזה. זו בעיה שבאה והולכת - היא לא קבועה. אני שומר קבצים, מקבל איזושהיא הערה על tamples שאני לא מצליח להבין. ואחרי שאני סוגר- את הוורד- הקבצים פשוט לא נשמרים או שלחלופין - הם נשמרים על 0 bytes (ריקים). למישהו יש קצה חוט??? תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
בתוכנה CDRWIN ובגירסאות האחרונות של התוכנה NERO ניתן לצרוב דיסקים של מוזיקה ע"י הקובץ CUE. הקובץ הזה מצביע על קובץ MP3 או WAVE ובתוך הקובץ יש את הפרטים של הדיסק כמו חלוקת השירים שמות השירים וכו'. אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור את הקובץ CUE הזה. יש תוכנה שנקראת "CDRCue Cuesheet Editor" ובעזרתה ניתן ליצור קובץ כזה באופן ידני או לשנות קבצים כשאלה שכבר קיימים. אבל אני מחפש תוכנה שפשוט תיקח דיסק ותעשה לו ריפ לקובץ CUE. מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי חברה, מישהו מכיר תוכנה או דרך כלשהי שאני יוכל לשלוט במהירות המאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לום לכולם, יש לי norton personal fire wall 2K3 וקאזה. אי אפשר להפעיל את קאזה ביחד עם הפיירוול, בגלל משהו ששיך לפורט, מה הפורט של קאזה (לייט)? ואיך אפשר להפעיל את קאזה עם הפיירוול. יאיר
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כאילו פאק, מתי במקום לרדוף אחרי הגירסה הבאה, יתחילו המפתחים לטפל בבעיה הרצינית באמת של הדפדפן הזה, שאחרי כמה שעות של גלישה עם 3 טאבים פתוחים ובלי שום addons הוא מטפס מ40 מגה ל350. על כל מיליוני התלונות של המשתמשים הם עונים בכך שאין שום בעיה בדפדפן, אלה רק התוספות שגורמות לבעיה, טענה שהיא כמובן לא נכונה. אני אשכרה פותח את הtask manager ורואה איך הזיכרון שהוא תופס מטפס לעלה לאט לאט, מגה אחרי מגה, עד שכל חווית השימוש במחשב ובאינטרנט הופכת לבלתי נסבלת ויש צורך לסגור אותו. אני כבר שוקל ברצינות לעבור לגוגל
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בבקשה תכתבו לי את מה שאתם מכירים כי מה שאני מצאתי זה לא משהו
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי במחשב הנייד גרסת נסיון של אופיס 2010 כדי שיהייה עם מה לעבוד עד שיגיע לי האופיס שהזמנתי (אופיס 2010 פרופשיונל פלוס לעובדי מערכת החינוך). כשהגיע האופיס ניסיתי לעשות אקטיבציה עם הקוד, מה שלא הלך אז במקום הורדתי אופיס דומה למה שהגיע על הדיסק (למחשב הנייד אין כונן דיסקים) והתקנתי. מאז כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וורד האופיס קורס (Word has stopped working) מיד. ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מ-0, למחוק קבצי רג'יסטרי ולעשות Repair להתקנה. שם דבר לא עבד.. למישהו יש רעיון מה יפתור את הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה לשכפל דיסק sata לדיסק sata אחר , כמובן את מערכת ההפעלה ושאר המחיצות הקיימות . ניסתי בעזרת גוסט 2003 וכאשר עלה המסך של הדוס הוא ניתקע ולא הסכים להעתיק . בעזרת איזה גוסט ממולץ לבצע את העתקה ? ויש לכם מושג למה הוא ניתקע ? לפעמים גם כאשר אני מנסה לבצע בעזרתו גיבוי הוא ניתקע . כמובן התוכנה חוקית , אולי להשתמש בגוסט יותר ישן שמתאים לדוס ? עוד שאלה קטנה , האם מותר לשכפל דיסק sata ל ide ? רעיונות בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. אתם בטוח יודעים שאם אני מקליד google.com בשורת הכתובת אז הדפדפן יעביר אותי אוטומטית לגוגל ישראל. לכן אני מקליד google.com/ncr אבל אני רוצה שכשאני מקליד מילות חיפוש בשורת הכתובת אז שזה יעשה חיפוש ב-google.com ולא גוגל ישראל. ואת זה אני לא מצליח לעשות. חוץ מזה יש דרך לגרום לגוגל לא להעביר אותי לגוגל ישראל בלי להקליד גם את /ncr? (אני לא רוצה לבטל את האפשרות של הדפדפן להעברות אוטומטיות- רק את האתר של גוגל) אם אפשר להדריך גם לFF וגם לכרום. תודה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
סוג העכבר wireless intelmouse explorer אני עובד היום עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 64 ביט והצלחתי למצא עד עכשיו דרייבר שמתאים רק ל XP.
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי, AVG FREE התחיל לזהות את כל הקבצים במחשב כוירוסים ומקפיץ הודעות כל פעם. כמובן שהקבצים הללו לא וירוסים מדובר בכמעט כל קובץ במחשב שבטוח מגיע ממקור מהימן (תוכנות Office, Winrar מקוריים וכו') קיצר, מישהו שמע על זה? האם זה וירוס ששיגע לי את ה-AVG?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
גיבוי מועדפים בפיירפוקס לפניי פירמוט..? אז איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
כמה קיבלתם? אני יתחיל קיבלתי 1160 המחשב שלי דיי עייף.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי לפעמים שעה פנוייה לקרוא על חומר שאני אוהב בעבודה ואז נגיד פתחתי משהו כמו 5-10 לשוניות עם אתרים שונים על אותו נושא. אני רוצה לשמור אותם איכשהו ולשלוח באימייל, כדי שבבית אני אוכל לפתוח אותם בקלות בFF במחשב בבית ולכתוב עליהם חדשה. כן, אני יכול פשוט להעתיק איזה 10 לינקים למייל ואז לפתוח אותם אחד אחד, אבל חשבתי אולי אפשר לשמור משהו כפונקציה של הדפדפן.
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אם אני מתקין virtual machine, האם מערכת הפעלה וירטואלית תקבל IP משלה?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה ? http://neowin.net/comments.php?category=software&id=31453 (לפחות משהו אחד הם כן יודעים לעשות)
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לאחד מחבריי נמחק בטעות האאוטלוק אקספרס 6. הוא משתמש בווינדוס XP. ניסיתי לעזור לו באמצעות אופציה הוספה\הסרה של תוכניות והתקנת מרכיבים חדשים - בדיוק מה שהיינו עושים בגירסאות קודמות של ווינדוס. אבל כלום לא עוזר. אפילו נסיון להתקין מחדש את האקספלורר עם האאוטלוק נענה בשלילה ע"י המחשב שמודיע כי יש עדין עבודות שיגור דוא"ל הממתינות לתורן. ANYBODY?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל את האנטי וירוס שמותקן במחשבי (nav 2002) או כל אחד מנספחיה (LiveUpdate, FireWall...), התוכנה עולה ל-5 שניות ואז נעלמת. תופעה מוזרה שנמשכה בכך שלא הצלחתי להסיר את התוכנה. התקנתי nav 2003, הפעלתי את התוכנה ו...אותו דבר, עולה ל-5 שניות ונעלמת. מוזר. הורדתי אנטיוירוס panda שכולם משבחים אותו ו...אותו דבר. מוזר מאוד. כנ"ל בתוכנה נוספת שהורדתי שאת שמה אינני זוכר (משהו כמו afg). חשוב לציין: - תוך התקנת האנטי וירוסים השונים מתבצעת סריקת וירוסים במערכת שלא מעלה דבר. - שאר התוכנות במחשב מופעלות ללא קושי ואין תופעות אחרות. האם אתם חושבים שחטפתי וירוס שמתנכל לאנטי וירוסים? האם אתם חושבים שסריקת און-ליין בעזרת HouseCall יכולה לעזור? לפרמט? תודה על העז…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה שתראה לי קבצי תמונות מה CACHE כרגע יש לי מספר פתרונות עובדים אבל הם פשוט מסורבלים ועל פניו אני לא רואה את הבעיתיות הגדולה לספק פתרון יעיל ויפה כרגע יש לי תוסף בפיירפוקס שמראה את כל ה CACHE אבל אתה צריך ללחוץ לינק לינק ידנית ואז מופיע לך תמונת פריביו ואז אתה יכול להעתיק את הלינק ולפתוח בדפדפן ולגשת לתוכן המקורי אפילו אם הוא כבר נמחק בעזרת מניפולציה של הכתובת קיים אתר אחד שבפועל לא מוחק את התוכן שהעלו אליו אלא רק מוחק את היצוג שלו אבל במידה ויש לך את הכתובת של ה CACHE ואז אתה פותח אותה בדפדפן ומשנה כמה מילים בכתובת אז יש לך גישה לחומר המקורי שהועלה אני לא רואה בעיה ליצור תוכנה עם אינטרפייס יותר ידידותי שתקרא את כל ה CACHE ופשוט תבנה גלרייה גדולה ולחיצה שאני לא…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-