עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shibie,

היי חברה, מישהו מכיר תוכנה או דרך כלשהי שאני יוכל לשלוט במהירות המאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  2. היי, קניתי לאחרונה מתאם מ - PCMCIA ל - 4 יציאות USB של Dynamode, וקיבלתי איתו דיסק של דרייברים. התקנתי את הדרייברים שיש בדיסק, אבל המתאם לא מזהה שום דבר (המחשב מזהה שחיברתי את המתאם, אבל הוא אומר שזה Unknown Device). אולי מישהו ניתקל בבעיה הזו ופתר אותה? הלינק למוצר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1544&catcode=148&AdCat=&parentid= תודה!

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  3. אני מעונין לאפשר למשתמש בעל חשבון משתמש מוגבל להריץ תכנית עם זכויות מנהל באופן קבוע ושקוף למשתמש הנ"ל בווינדווס XP PRO כיצד אני עושה זאת? בנוסף אשמח לקישור למאמר על ניהול משתמשים וקבוצות במערכת הפעלה זו.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות. משהו בסיסי ביותר ולא מסורבל ומסובך כמו פוטושופ. יותר בסגנון עורך התמונות של office 2007. רצוי שתהיה ידידותית ככל הניתן וחינמית. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני רוצה לעשות עריכה לסרט כדי שאוכל לראות אותו ב-DVD אבל הסרט שלי הוא DCN FILE. איך אני מעביר אותו ל-AVI?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , נוצרה לי בעיה קטנה במחשב הנייד (עוד אחת אחרי שפתרתי את הבעיה של ה-device manager) הדגם של הנייד IBM R50e. מותקן Win XP Pro SP2 הכרטיס רשת לא מופיע לי ב-Network Connections. ה-ICON של ה-Local Area Network לא שם ! איך אני מחזיר אותו חזרה ??? (ד"א , חיפשתי הרבה בגוגל .. לא מצאתי כלום.. ) תודה !!!

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  7. סוג העכבר wireless intelmouse explorer אני עובד היום עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 64 ביט והצלחתי למצא עד עכשיו דרייבר שמתאים רק ל XP.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by Lirans,

שלום נכנסתי היום לhwzone ופתאום אני שם לב שסוג הפונט באתר השתנה (בכל אתר אחר הכל כרגיל) לכן התקנתי firefox ונכנסתי לhwzone ושם רואים כרגיל כמו שתמיד הייתי רואה בie. לכן צירפתי תמונה להשוואה. ההבדל הוא רק בחלק הימני איפה שכתובים שמות הפורומים וההסברים. ניסיתי לשנות הגדרות בנושא הפונטים בie אבל הפונט נשאר בדיוק אותו דבר. מכוון אצלי פונט arial בie אבל הפונט נראה שונה. עריכה: במקרה שמתי לב כעת לנושא אחר שמדבר בדיוק על אותה בעיה ונובע מהמשחק audiosurf שבדיוק התקנתי ולאחר מכן הבעיה החלה. לכן ניתן לנעול את הנושא. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  9. הוספתי RAM של 1G ל512 שהיה לי, ועכשיו המחשב אפילו יותר איטי WTF?!

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by Zeev86,

אם אני מתקין virtual machine, האם מערכת הפעלה וירטואלית תקבל IP משלה?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by NuKe007,

כמו בכותרת, איך פותחים קבצי APE?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  12. Started by GiDo,

לאחד מחבריי נמחק בטעות האאוטלוק אקספרס 6. הוא משתמש בווינדוס XP. ניסיתי לעזור לו באמצעות אופציה הוספה\הסרה של תוכניות והתקנת מרכיבים חדשים - בדיוק מה שהיינו עושים בגירסאות קודמות של ווינדוס. אבל כלום לא עוזר. אפילו נסיון להתקין מחדש את האקספלורר עם האאוטלוק נענה בשלילה ע"י המחשב שמודיע כי יש עדין עבודות שיגור דוא"ל הממתינות לתורן. ANYBODY?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  13. בכל אתר שצריך ACTIVEX שזה כמעט 100% מהאתרים האקספלורר רושם לי: your security settings do not allow websites to use ActiveX controls installed on your computer... ז"א אין לי אפילו את האופציה להתקין ACTIVEX שאני מזכיר שזה בין השאר פלאש וג'אוה. שיחקתי עם כל הגדרות האבטחה של אקספלורר ולא מצאתי פיתרון... אם מישהו פה יעיר את עיניי אני באמת אשמח! תודה מראש : )

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by TheSoupNatzi,

טוב אז ככה, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא מקפיץ לי הודעה ארור קטנה ורושם בה "unknown cpuid data!!" ולפנות לאיזה אימייל.... אחרי ההודעה הזאת, התוכנה עולה אבל עם פרטים לא נכונים נגיד הוא רשם לי שהמכפלה שלי היא 16 וה FSB הוא 156 אבל בעצם המכפלה שלי היא 18 וה FSB הוא 140... המ..למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/#/d2r04a9

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  16. Started by yoav9,

אני וחברי יצרנו סרט (המון המון המון השקעה, 7 שעות צילום ו9 שעות עריכה...) יצא בסוף 13 דקות בעיקרו זהו סרט מחווה למטריקס שעשינו לכבוד מסיבת הסיום במועדון הקראטה שלנו : כן... בקיצור יש רק בעיה אחת, החרא הזה שוקל 114 מגה... שזה סבבה על דיסק אבל אין לי שום דרך להעלות כזה קובץ גדול לאינטרנט על כן אני שואל, האם כדי לי לקמפל את הקובץ ולקודד אותו לצורה אחרת, במידה וכן, איך אני עושה זאת ובאיזה כלים? בתודה מראש יואב נ.ב. שם הסרט: KARATERIX RELOADED

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  17. ככה לפחות זה נראה לי. אני עובד עם FF 3.03 על WinXP-S2 ומחשב חזק. מאז ששידרגתי לגירסה 3 אני נתקל בתופעה שבהפעלה ראשונה של הדפדפן (15 טאבים פתוחים) לוקח לפעמים 15 דקות עד שהדפדפן "מתחמם" ובזמן הזה אם אני מנסה לפתוח URL חדש או לרפרש טאב קיים הוא כותב בשורת הסטטוס looking up _www.stam.co.il יש לציין שבאותו זמן ב IE פתיחת URL חדש היא מיידית. אני שובר ת'ראש הרבה זמן בבעיה הזאת ??? ניסיתי התקנה חדשה ופרופיל חדש (ללא תוספים) וגם ניטרלתי את כל תוכנות ההגנה אבל ללא הועיל אשמח לרעיונות תודה

18. שבוע טוב אני כבר תקופה ארוכה על כמות מקום קטנה בדיסק הקשיח בכונן C ואין לי ממש מה למחוק מהכונן הזה הוא ברובו התקנה של הווינדוס אני לא מכיר שיטה לשנות את גודל המחיצות בלי לפרמט וכרגע אני תקוע עם כמות זעומה של מקום בכונן C עכשיו הבעיה שהאייפון רוצה להתעדכן וכל פעם שהוא עושה את זה הוא נתקע כי כבר אין מקום.. הסרתי את הITUNES והתקנתי אותו על כונן אחר ועדיין הוא בוחר להוריד מ C .. מה אפשר לעשות כדי לא להתקע באמצע העדכון ככה?! הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by nivsi2,

שלום, יש לי מחשב נוסף ישן יחסית, שהתקנתי עליו בזמנו את האנטיוירוס 9 Avg. כמו שזה נראה, התוכנה כבדה על המחשב והיא גורמת לאיטיות רבה. ניסיתי להסיר את התוכנה ע"י Uninstall גם דרך הסרת התוכניות של הווינדוס, וגם דרך ה-Uninstall של התוכנה עצמה. הפעולה מתבצעת, אולם בסוף הוא רושם שיש לו 2 שגיאות, כאשר בפועל ההסרה לא מתבצעת והתוכנה ממשיכה לפעול. כיצד ניתן לפתור זאת? (לא מתחשק לי לפרמט שוב את המחשב...) ד.א, איזה תוכנה מומלצת במקום, כזו שלא תכביד על המחשב? תודה

20. חבר שלח לי לינק כזה: http://myscreensavers.inf/lindsay.scr (שיניתי את הסיומת של הכתובת כדי שלא תכנסו בטעות) בקיצור, זה עשה לי סיים משימה לאיזה קובץ ואפילו לא שאל אותי עם להפסיק את המשימה. ביטל את המשימה ומאז (לפני שעה הכל התחיל) המחשב נכבה לי אחרי 2 שניות שהוא מראה את השולחן עבודה. איך אני מוחק את הוירוס? מישהו יכול להביא לי פתרון לבעיה? הסיומת בכתובת היא .info למי שרוצה לבדוק את סוג הוירוס. תודה רבה וענקית למי שיעזור.

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by g_s,

אני לא מצליח לצרוב את הסוג קובץ הזה ככה שאני יוכל לראות אותו משהו יכול לעזור לי בקשה! מדובר בהופעה

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  22. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  23. התקנתי תוכנה והיא קודדה אותו מחדש, פשוט ממש רוצה ל"חצות" אותו ל 2 בלי קידודים וכל השטיות

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by huber,

שלום. אני משתמש ביאהו מסנג'ר וברצוני לשמור שיחות ווידאו שאני מנהל למחשב - איך מבצעים זאת?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by coorva,

שלום יש לי XP PRO SERVICE PACK 2 התקנתי את הפלאש האחרון של מקרומדיה גירסה 8 אך למרות זאת כל פעם שאני פותח את האקספלורר ונכנס לאתר מופיע לי הערה למעלה שאני מתבקש להתקין שוב את ה- ACTIVE X על מנת לראות את האתר כמו שצריך. אני לוחץ מייד על INSTALL ACTIVE X וזה עושה רושם שההתקנה הצליחה והאתר ניראה היטב, אך בפעם הבאה שאני פותח את האקספלורר הבעיה חוזרת על עצמה שוב, ואני שוב מתבקש להתקין את ה- ACTIVE X. אודה למי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.