עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by audigy,

nero מסרב להכיר ב-sessions קודמים שצרבתי ,יש לי צורב yamaha 24x8x8 scsi שמחובר לבקר 2940uw של adaptec מערכת הפעלה xp pro sp1 גירסת ה-nero היא 5.5.10.35 בחרתי ב-wizard ביצירת data cd בחרתי ב-multi session צרבתי 500mb על דיסק בנפח 700mb לאחר סיום הצריבה נזכרתי ששכחתי להוסיף עוד כמה קבצים הפעלתי שוב את ה-wizard ובחרתי continue multi session disc ולהפתעתי קפצה הודעה מרגיזה בנוסח this medium is not recordable מדוע זה קורה ?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by GHOST,

מחפש את התוכנה הטובה ביותר לצפיה בDVD מכונןDVD

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  3. איך אני עושה את זה? אין לי כח להוסיף אחד אחד....

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by d3vil,

הכיצד? תודה...

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  5. כשאני מקבלת הודעה עם ללחוץ על לינק וכשאני לוחצת על הלינק זה לא מעביר אותי ללינק באקספלורר זה פשוט פותח לי הודעת טקסט ואני לא יודעת למה,עד עכשיו כשהייתי לוחצת על הלינק זה היה מעביר אותי ישר להודעה באקספלורר עכשיו זה פותח לי הודעת טקסט..

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  6. אתמול בלילה הורדתי כמה קבצים שחשבתי כקראקים, ביניהם הראשון שהתברר כסוס טרויאני-> opk.exe , ce673e.exe ועוד שהתבררו כזדוניות. את הראשון AVG הסיר, ואת השני ושלישי הסרתי ידנית(ראיתי אותם פועלים במנהל משימות, והמיקום שלהם הוביל אותי לTEMP). אבל עדיין יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתר בגוגל, הוא מוביל אותי לדף לבן עם הכתובת www.co.il , ואז לפרסומת. יש אפשרות לראות את כל הקבצים שהורדתי למחשב אתמול בלילה ולמחוק אותם? או לחילופין, תוכנה שתסרוק טוב את המחשב ותמצא אותם? ניסיתי ADWARE AVG ועוד 3 תוכנות נגד מאלוור. תודה! בעיה נוספת שנגזרת בכל העסק זה שWINDOWS SECURITY CENTER לא נדלק. (אני יכול להדליק אותו, אך הוא נכבה לאחר 5 שניות- עדיין יש מאלוור שפועל לי על המחשב)

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  7. אני מנסה להתקין את Vmware Workstation 7.1.2-301548 בסביבת host של windows 7 Starter. הבעיה: לאחר לחיצה על קובץ ההתקנה המחשב לא מראה סימני הפעלת ההתקנה ולאחר כ-20 שניות לערך, פולט לי הודעה: Error UI Timed out דיברתי עם התמיכה שלהם בארה"ב על העניין והוא אמר שאין לו פתרון עבורי ושאני אפנה לפורום שלהם, חיפשתי וראיתי שפנו בעניין אבל גם הם לא קיבלו תשובה... לא אמרתי נואש וחיפשתי בגוגל וגיליתי כביכול פתרון של להיכנס להגדרות האבטחה של IE8 (מה הקשר בכלל אבל בסדר...) ולאפשר שם איזשהו פרמטר שקשור בסקריפט, reboot ועדיין לא עובד... אני על סף ייאוש כבר וממש לא יודע מה לעשות עם זה.. לעולם לא אוכל להתקין את זה ?! עריכה ===== הסרתי את המק'אפי שהגיע עם הנטבוק (גם ככה דרש אקטיבציה), והבעיה…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  8. שלום, יש תוכנה שיכולה לקרוא את הקוד מתוך המעבד של כרטיס הפיתוח AT89c5131 ולאפשר לשמור לי אותו על המחשב לצורך עריכה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by ex_,

שלום, אני מחפש תוכנה טובה(עדיף קוד פתוח או חינמית) להקלטה וידאו ממצלמת רשת תוכנה שתדע לזהות תזוזה מול המצלמה להקליט וכו' תודה.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. כותרת.. הכתב הישתנה לגדול יותר ולא ברור ואני לא יודע איך מחזירים לכתב הרגיל זה שינה לי בכול אתר/פורום לכתב קצת גדול יותר ולא מובן.. צריך עזרה דחוף!

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום! יש לי כבר כמה זמן סדרה של רקעים למחשב ברזולוצית 1280 על 960 ולי יש מסך 20" רחב (1680 על 1050), התמונות שאני רוצה לשים בתור רקע (המזוכרות מקודם) - נמתחות. מישהו יכול להגיד לי כמה אני צריך לחתוך מגובהן של התמונות בכדי שיתאימו לי לרקע במסך? תודה רבה.

12. שלום לכולם פתחתי תיקיית שיתוף במסנג'ר פעם ראשונה מייד לאחר מכן הופייע לי מסך כחול עם ההודעה הנ"ל כשאני מדליק את המסנג'ר , לאחר בערך 5 דקות אני מקבל שוב את המסך הכחול חיפשתי בגוגל אך לא מצאתי משהו מדויק למה שקרה לי תודה מראש לכל העוזרים תמיר. יש לי ווינדווס XP SP3 אנטי וירוס של AVG

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by alice in chains,

היי אני מחפש תוכנה טובה שממירה פורמט רחב16:9 לפורמט הרגיל 4:3 מכירים ?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  14. שלום לכולם, קניתי מחשב לא מזמן על פי מפרט שנתתם לי, ואני ממש מרוצה, יש לי בעייה קטנה שקשורה להורדות HTTP, כל קובץ שאני מוריד דרך התוכנה שלי Download Accelerator Plus 8.555 , לא ניתן להמשיך את ההורדה אם היא נתקעה, או שמישהו נגע במחשב. ניסיתי את כל מנהלי ההורדה, אני אוהב את DAP אך ניסיתי גם את Getright , FlashGet ועוד.... ובכולם אותה הבעייה לא ניתן להמשיך את ההורדה, נתונים שאני חושב שיעזרו... נתב של Simens SL2-141 Windows Vista 32 bit אינטרנט מגה וחצי אם אתם רוצים עוד פרטים שיעזרו לכם להבין את מקור הבעייה תגידו. תודה לכולם.!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by nimrodim,

I'm looking for a decent, simple dvd authering program which has the following features: 1. Real time preview of the project. 2. Will accept AC3 files. 3. Subtitle support. 4. Import chapters or assign chapters every certain time length automatically. Before anybody jumps and says DVD Maestro - i have been using it for years - but i have lost real time preview - and don't feel like installing my system all over again due to some unkown incompatibility. I have tried DVDLabPro - but it has no real time preview that i know of. I have tried sonic dvd producer 5 - but can't find any way of importing chapters. Any suggestions?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  16. מה שכתוב בכותרת הכי חשוב שלתוכנה תהיה אפשרות לעשות NORMALIZE לספרייה ענקית של קבצים MP3 תודה מראש לכל העונים.....

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by rbu99fm,

אני אמור לכתוב מסמך ב- Word שיהיה בעל סיומת Html? איך אני כותב את המסמך? איך אני מעלה אותו לרשת? ???

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by ar6_n,

תגובות

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  19. שלום, אני מחפש תוכנה שתחסום מס' אתרים מסויימים שאני לא רוצה שכשאר מי שגולש באינטרנט יכנס לאתרים אלו. בתודה מראש!

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by coorva,

שלום יש לי XP PRO SERVICE PACK 2 התקנתי את הפלאש האחרון של מקרומדיה גירסה 8 אך למרות זאת כל פעם שאני פותח את האקספלורר ונכנס לאתר מופיע לי הערה למעלה שאני מתבקש להתקין שוב את ה- ACTIVE X על מנת לראות את האתר כמו שצריך. אני לוחץ מייד על INSTALL ACTIVE X וזה עושה רושם שההתקנה הצליחה והאתר ניראה היטב, אך בפעם הבאה שאני פותח את האקספלורר הבעיה חוזרת על עצמה שוב, ואני שוב מתבקש להתקין את ה- ACTIVE X. אודה למי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  21. האתר http://mygoldstar.ios.st [ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] מחפש עובדים האתר עומד לעבור שידרוג כדאי לעקוב אחרי זה..אז האתר מחפש עובדים צרו קשר..פרטים באתר,תודה

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by lotanam,

שלום לכולם, שמי אמיר, אני מנהל פרויקט בצוות פיתוח מקומי, העובד בימים אלה על פיתוח משחק אקשן רב-משתתפים. המשחק בשלב אבטיפוס, ואנחנו מחפשים כמה ספצים בתלת-ממד, בעלי היכרות וניסיון באנימציית דמויות - עדיפות לעובדים ב-max. לפרטים נוספים על המשחק ותיאום פגישה אתם מוזמנים לפנות אליי במייל lum@vgames.co.il אמיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  23. אהלן כטולם! שמעו יש לי נרו 6.6.0.16 אבל אני לא יכול לצרוב איתו דיסק של שירים על דיסק של דיוידי - אני יגיד לכם מה הבעיה שלי יש כמה דיסקים שנאי אוהב אבל הם קצרים - הם נגמרים תוך חצי שעה אז רציתי לאחד את כולם לדיסק מוזיקה אחד של דיוידי, אבל הנרו לא נותן לי- הוא נותן לי לצרוב דיסקים של מוזיקה של דיוידי רק מפורמטים ספציפיים של מוזיקה כגון MP3 וכו' ולא שירים מדיסקים שבאים בפורמט CDA* עכשיו בקשר להמרה נאי לא בטוח כי אני חושב שהמערכת שלי לא קוראת MP3 יכול להיות?? צריך עזרה!! זה חשוב!= תודה =)

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by shaks,

אני מנסה למדל חרב אור (LIGHTSABER) לשם כך השתמשתי במודיפייר LATHE אחרי שהצבתי חומרים וכל מיני כאלה וקיבל תי את הצורה הכללית באתי לרנדר את החרב מכמה זויות ראיה ומהצד הכל ניראה בסדר אבל כמסתכלים קצת יותר למעלה מתחילים לראות דרך האובייקט להלן כמה תמונות: מהצד ומהקדימה הכל ניראה נורמלי: ומרגע שמעלים קצת את הזווית: עוד זווית שרואים בה דרך החרב: איך אני מסדר את זה? איך אני ממלא את זה כמו נגיד שיש בצילינדר או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  25. האם יש תוכנה לדגום וידאו למחשב באופן שהחומר גלם יחתך בכל עצירת מצלמה? אח"ז אני צריך לערוך בפרימייר

• 2 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים