עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by razabc,

שלום, לא מזמן התחלתי להשתמש ב- VMWare Workstation 8 ע"מ להפעיל יישומים (תוכנות בעיקר וגם משחקים) על Windows XP. ההוסט שלי הוא Windows 7 Home Premium 64 bit, והתקנתי בתוכו, בעזרת התוכנה, Windows XP Pro שבא מעודכן ל- SP3. הבעיה היא שמשום מה הגסט (Guest) צורך המון זיכרון, ועובד לאט (אולי בגלל שצורך המון זיכרון). הקצתי לגסט 512 מ"ב RAM. אפילו בפעולה פשוטה יחסית, כמו התקנת עדכונים של Windows Update רמת צריכת הזיכרון נעה בין 70-100%. התקנתי את VMWare Tools, וזה לא פותר את הבעיה. לא נראה לי שהמחשב שלי חלש כדי להפעיל את שתי המערכות ביחד. המפרט (נייד): Toshiba Satellite A500-1DN Intel Core2Duo T6600 4GB RAM DDR2 HD 320 GB, 5400 RPM nVidia GeForce G230M אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by מסבחה,

יש לי מסנג'ר לייב 8.5 מותקן על חלונות XP, עם מלא מלא אייקונים (Emoticons) ואני רוצה לגבות את כולם ולפרמט. הבנתי שהמידע אמור להיות כאן: C:\Documents and Settings\<windows accountname>\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\<your_msn_id_number>\ בתוך תיקיה בשם CustomEmoticons אבל יש שם רק חצי מהאייקונים... חיפוש בגוגל העלה כל מיני תוכנות שונות ומשונות ואני לא יודע מה לבחור. מישהו עשה את זה ויכול לעזור? אם אני שומר את כל התיקיה ההיא זה יעזור? אשמח לכל עזרה או רמז!

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  3. Started by yarl,

מחפש תוכנה קלה ופשוטה למיקסוסים ועריכת מוזיקה עם אפשרות להקלטה מבחוץ וכל מיני אפשרויות תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב עם XP HOME שהשפה שלו ברוסית ואני רוצה להשאר עם שפה רוסית אבל רק להוסיף את הכתיבה בעברית. לא יכול לפרמט יש לי שם תוכנות עם רשיון חוקי שאבדו לי הרשיונות שלהם. בכל מקרה, השגתי דיסק מקורי של XP HOME בעברית ואני נכנס ללוח בקרה לשפות ושם וי על להוסיף שפות מימין לשמאל והוא נכנס לתוכן הדיסק אבל לא מוצא מאיפה לחלץ את השפות יש תיקיית LANG אבל היא ריקה והוא לא נותן לי לבחור כלום מתוך תוכן הדיסק וכמובן גם לא מוסיף את העברית לרשימה. ניסיתי עם צורב חיצוני אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by satlan1,

היי, אני מנסה לשמור במחשב סרט מתוך הוידאו שלי (עם כאבל שמתחבר מהוידאו לUSB), בעזרת התוכנה הזאת Ulead VideoStudio SE DVD. קיצר, זה שומר והכל. הבעיה שקטע וידאו של 20 דקות שוקל משהו כמו 15 ג'יגה. זה נשמר בפורמט AVI. יש לי שם אפשרות לשנות את הפורמאט ל: DV, MPEG , VCD , WMV, DVD , SVCD. במה לבחור כדי שזה ישקול כמו סרט נורמאלי? חוץ מזה יש שם אפשרות גם לשנות את הFRAME RATE. כרגע זה על 25.000. הCOMPRESSION שם על YUY2 , והרזולוציה 640X480. חח לא מבין מזה אומר כל ההגדרות האלה, אבל מה אני אמור לשנות? תודה!! :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  6. מדוע דפדפן IE8 כל כך איטי ומעמיס על המערכת אצלי? סה"כ פתחתי 3 לשוניות של פייסבוק, ותראו את גודל הזיכרון הפנימי שהוא תפס: http:// לעיתים קורה שהוא נתקע, וצורך כך: כרגע אני עם פיירפוקס, 20 לשוניות והוא סוכר. אז איך זה שאצלי הIE כל כך מעמיס ואיטי ?? מעבד P4 3.0GHZ@1.5GHZ וזיכרון 1GB.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  7. היי מאז שGAMER. co .il (תמחקו רווחים) שינו עיצוב של האתר הוא כל הזמן מרסק לי את הFIREFOX 3.01 שלי יש למישהו פתרון ??

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by tomerco,

שלום קיבלתי אתמול לוח אם + מעבד k8ns - 939 + amd 64 3000 כשאני נכנס לתוכנות כמו EVEREST ו AIDA 32 הוא רושם לי בלוח אם unknown מה לעשות? היתקנתי דרייברים והכל ואפילו הורדתי את כל הדרייברים הכי חדשים מהאתר של GIGABYTE מה כדאי לי לעשות? וד"א את הצ'יפסט הוא מזהה הוא רושם לי N-FORCE 3 ULTRA

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

חשבתי שזאת בעיה בקישוריות לרשת - אבל ההורדה מגיעה בסופו של דבר למהירות טובה... חשבתי שזאת בעיה בטראקר - אבל אצל אחרים זה מגיע למהירות גבוהה מהר מאוד. אז מה יכולה להיות הבעיה? למה רק אצלי התאוצה כל כך איטית? ולכל המתחכמים, מדובר על טורנטים חוקיים, אני כל היום יושב ומוריד אובונטו ואופן-אופיס. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by snoopi,

יש לי בעיה שכשאני מוריד בתוכנה U torrent אני לא יכול לגלוש באינטרנט . אצלי במחשב זה ממש לא נותן לי ולשאר המחשבים בבית זה רק מאט את הגלישה (וזה הגיוני כי אני מנצל את כל רוחב הפס) איך אני פותר את זה ? אני צריך להגביל את מהירות ההורדה או גם את מספר החיבורים ? ואם כן כמה מומלץ? יש לי 10 Mbit . תודה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  11. Started by ben672,

היי לאחרונה ניתקלתי בכמה מחשבים שה-MP אצלהם לא עובד יש תמונה מצורפת. האם מישהו נתקל במשהו דומה? ניסתי להסיר ולאחר מכן להתקין לא עובד,ניסיתי עוד כמה דרכים ועדיין לא מצאתי פיתרון אני צריך את עזרתכם תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  12. Started by eran131,

שלום לכולם , הורדתי את הדיירבר החדש ביותר ל Windows 7 64Bit יש לי את הכרטיס מסך - 4890Vapor-X.... תודה לעוזרים בסוף ההתקנה הוא מראה לי בLOG את השגיאות הבאות - Error messages [table][tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr] [tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr][/table] AMD Drag and Drop Transcoding [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]2.00.0000[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/td] [td]1 Mbytes[/td][/tr][/table]AMD Media Foundation Decoders [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]1.0.60914.1136[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/t…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  13. האם קיימת תוכנה שמסוגלת לסרוק כתובות דואר אוטומטית, ולשלוח mail ?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by Sma1,

שלום, יש לי בעיה, אני מנסה לפצל סרטבפורמט AVI לשני חלקים קטנים יותר בעזרת VIRTUAL DUB, אבל משום מה אני לא מצליח. אשמח לקבל המלצות על תוכנות אחרות...

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  15. היי לכולם. ממש חייב עזרה. בימים האחרונים אני מקבל הודעת שגיאת script ב internt explorer כשאני פותח את ה flashget וכן בכל לחיצה בתוכנה (צירפתי תמונה) . כך שהשימוש בה נהפך לבלתי אפשרי ממש. כל הלשוניות הקשורות לעניין ה script וכד' בinternt explorer כמו שהן אמורות להיות (Disable script debugging, Disable Scipt debugging) התקנתי את התוכנה שוב שוב וכן ניסיתי גרסות שונות של explorer אך הבעיה לא נעלמת... ממש זקוק לעזרה. לא יודע מה לעשות. כמו כן, לעת עתה אשמח להמלצה כעל תוכנה לניהול הורדות מהראפידשר שניתן לקבוע תזמון להורדה ( לא jdownloder) שוב תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  16. תראו תבמונה כל פעם שאני מפעיל תMSN מסנג'ר הוא רוצה תהתקנה של הWINDOWS MESSENGER.. אני מביא לו והוא מתקין אבל זה קופץ מדי פעם מחדש ונמאס לי .איך אני מבטל שלא יקפוץ לא רוצה תווינדוס מסנג'ר הזה בMSN שלי (הסרתי את הווינדוס מסנג'ר מהמחשב וניסיתי להתקין מחדש MSN MESSENGER)..לא עבד :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  17. ישנם מספר אתרים בהם אני לא מצליח לפתוח ולצפות בסרטונים. האתרים: "שעת רצון", "מכון מאיר" ועוד אחד של משרד החינוך. עזרה ממשהו???? תודה.

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  18. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית לשחזור קבצי NTFS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  19. התקנתי אתמול אקספולרר 7 לאחר ההתקנה הוא ביצע אתחול אבל לאחר שהמחשב עלה הוא נתקע רק עם הטפט שלי בלי שום כפתור לחיצה על קונטרול אלט דיליט הביא את שורת הפרוססים שלי SYSTEM IDLE PROCESS תופש משהו כמו 98 אחוז שולחן העבודה לא עולה לי ואין לי דרך להעיף את האקספורר אולי הוא התחיל את הבלאגן מערכת הפעלה XP SP2 זהו אין לי דרך להכנס להוספה הסרה למרות שאני יכול להריץ משימה מתוך הטסט מנג'ר תנו לי כיוון בבקשה לא בא לי להתחיל מהתחלה תודה :s05:

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by nim901,

יש לי קבצי ASF של מדיה זורם (הורדתי מ blink182.com) ואני לא מצליח לראות אותם, איך אפשר לראות אותם? :s05:

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by blinki,

מישו יכול למצוא לי ת'תוכנה הזו על HTTP ?? אני מדגיש ת'תוכנה המלאה, לא הטריאל.... ENHACED זוהי תוכנה שעושה אפקטי הנפשה לXP AND 2000

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן........................... שמעתי שיש EMULE חדש שבמקום EDONKEY עכשיו זה COW וזה מוריד הרבה יותר מהר...... איפה אפשר למצוא את ההתקנה של זה? אם בכלל כדאי להתקין את זה...

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  23. אז ככה.. נגיד אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש שלי אז בדרך כלל זה היה נכנס ואחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אז עדיין אני מחובר עם המשתמש כי הוא מזהה אותי לפי המחשב... אבל פתאום מאתמול-שלשום אם אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש אחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אני שוב צריך להזין שם משתמש.. איך אני אומר לו שישמור ויזכור..? אני לא יודע למה זה השתנה פתאום. תודה רבה על העזרה, שי.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות. משהו בסיסי ביותר ולא מסורבל ומסובך כמו פוטושופ. יותר בסגנון עורך התמונות של office 2007. רצוי שתהיה ידידותית ככל הניתן וחינמית. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  25. הפיירואל ממשיך לשאול אותי עם להסכים או לא להסכים להריץ כל מני דברים שמתסיימים ... בה exe ועוד מופיע לי הודעה שיש לי ספייאור מסוכן על המחשב ועם אני רוצה לגשת לפה ולפה אז לחצתי כן ואז זה ניסה להוריד לי עוד משהו exe אז מהר ביטלתיאת זה וזה לא הוריד לא יודע יש מלא דברים שלא קשורים ועובדים על המחשב exe exe exe כל מני תוכניות שאני בטוח שלא אומרים להיות מה אני אומר לעשות ?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים