עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by itaic,

שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר לבנות את ה"מפה" של המסכים שאותם אתכנת - ואם אפשר שהתוכנה תהיה ידידותית וקלה(כלומר רק איך המסך ייראה) האם יש כזו? תודה

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אני מעונין להכניס את התמונה הבאה לסוג של קולאג' שאני מכין. התמונה צולמה (לא על ידי) דרך זכוכית מלוכלכת מאוד של חלון אחורי באוטו ולכן הרכבים בה נראים מאוד עמומים ומטושטשים. ביצאתי מעט חידודים וליטושים מסויימים אך עדיין יחסית לשאר הפריטים שנגזרו מתמונות איכותיות הם נראים בעיתיים. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על דרכים לשפץ את התמונה *** יש לציין שבסופו של דבר כל החלק השל קבוצת הרכבים יודפס כחלק של 8X8 סנטימטר ככה שהגרעיניות לא כ"כ משמעותית תודה מקור שיפוץ וגזירה ראשוניים

3. Started by viper_sb,

יש לי בארגון הרבה תכנות שאליהם מותקנים אקסל 2003 והתקנו בהם compatibility pack בתכנה אחת ברגע שהוא מנסה לפתוח קבצי אקסל של 2007 ב2003 האקסל נסגר לא טוב ומודיע על הודעת שגיאה מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  4. בעיה חמורה services.exe כל הזמן על 100% במנהל המסימות.. P D 2.8 1 GB RAM DDR1 250HD למה הוא כל כך איטי יש סיבה מסוימת??

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by nivsi2,

שלום, יש לי מחשב נוסף ישן יחסית, שהתקנתי עליו בזמנו את האנטיוירוס 9 Avg. כמו שזה נראה, התוכנה כבדה על המחשב והיא גורמת לאיטיות רבה. ניסיתי להסיר את התוכנה ע"י Uninstall גם דרך הסרת התוכניות של הווינדוס, וגם דרך ה-Uninstall של התוכנה עצמה. הפעולה מתבצעת, אולם בסוף הוא רושם שיש לו 2 שגיאות, כאשר בפועל ההסרה לא מתבצעת והתוכנה ממשיכה לפעול. כיצד ניתן לפתור זאת? (לא מתחשק לי לפרמט שוב את המחשב...) ד.א, איזה תוכנה מומלצת במקום, כזו שלא תכביד על המחשב? תודה

6. Started by silky,

כל פעם שאני פותח מספר כתבות כטאבים חדשים אני מקבל את אותו הפופאפ. הבלוקר המובנה לא חוסם אותו. מצ"ב תמונה. איך מעלימים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by Griffin,

ערב טוב אני משתמש חדש יחסית בכרום של גוגל והיום תפסה אותי כתבה מעניינת בכלכליסט. בכתבה מציין בכיר בפרוייקט האינטרנט אקספלורר במייקרוסופט כי כל אות שאנו מקלידים בדפדפן,בין אם זה בשורת הכתובות לבין אם זה בשורת החיפוש נשלחת לגוגל גם אם לא ביצענו אנטר (לאישור החיפוש כביכול). החלטתי לבדוק את העניין בעצמי והורדתי את הFiddler ומסתמן שהאשמותיו של בכיר במייקרוסופט נכונות. בכתבה נאמר שניתן לבטל את האפשרות הזאת בכרום אך לא פורסם איך,גם בגוגל לא מצאתי תשובה. אז השאלה שלי - איך ניתן לכבות את זה? עריכה: מצאתי פתרון. אני רוצה רק לציין שזה מבטל שליחת מידע אוטומטית רק בכתיבה בשורת הכתובות ולא במנוע החיפוש.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by dash1,

Have a new computer with XP. got from a friend an old pinnacle BlueBox to connect to VCR and convert from analog to digital to my new I7 in order to save to my computer my old family tapes. The computer found and set the driver but the luck stoped here. The picture did not come up on my Adobe premire nor on my Megix 15. My vcr is mono so I tried to connect to the box with RCA jack for video and one for audio.but could not capture. Help please

9. ...

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  10. Started by g_s,

אני לא מצליח לצרוב את הסוג קובץ הזה ככה שאני יוכל לראות אותו משהו יכול לעזור לי בקשה! מדובר בהופעה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  11. יש לי לפעמים שעה פנוייה לקרוא על חומר שאני אוהב בעבודה ואז נגיד פתחתי משהו כמו 5-10 לשוניות עם אתרים שונים על אותו נושא. אני רוצה לשמור אותם איכשהו ולשלוח באימייל, כדי שבבית אני אוכל לפתוח אותם בקלות בFF במחשב בבית ולכתוב עליהם חדשה. כן, אני יכול פשוט להעתיק איזה 10 לינקים למייל ואז לפתוח אותם אחד אחד, אבל חשבתי אולי אפשר לשמור משהו כפונקציה של הדפדפן.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by shaifbisss,

שמתי לב שבזמן האחרון קופצות לי מלא פרסומות מהאתר הזה ad.yieldmanager חשבתי שזה יעבור ושזה סתם איזה פרסומת שקופצת מפעם לפעם אבל זה לא ככה זה מתחיל להציק ואני לא מבין מה קורה מישהו יכול לעזור לי תודה לכולם ________________ שי בן יהודה

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by רזי ברד,

יש לי בעיה מתי שאני מנסה להיכנס באקספלורר לפייסבוק ומתחבר לאתר עם השם משתמש שלי אז האקספלורר מתרסק משום מה ואז מנסה לחזור ולהתחבר אוטומטית ושוב נכשל וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב ורציתי לדעת אם מישהו יודע למה זה קורה או אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת? נ.ב זה קורה רק באקספלורר לא בדפדפנים אחרים כמו קרום ופיירפוקס

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  14. שלום לכולם אני מנסה כבר כמה ימים לחפש מידע על הבעיה אך לא מצליח ... הנה תמונה שממחישה את הבעיה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by Artista,

אחרי הרבה זמן.. לוגו לפורטל ספורט (טאצ'דאון): http://artista67.deviantart.com/art/touchdown-130950079 עיצוב אתר אחסון: http://artista67.deviantart.com/art/SprintServ-131220137

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  16. יש לי כפתור שנימצא בתוך (Portfol mc (MOVIE CLIP אני רוצה שבעת לחיצה עליו הוא יקח אותי לטיים ליין של Right Square mc לפריים שניקרא back מה הקוד שאני אמור לרשום בכפתור הזה? MC=MOVIE CLIP סדר האנרכיה של MOVIE CLIPים: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  17. כבר הופיעה פה שאלה כזאת אבל לא ענו עליה.... בתוכנה AVISubtitler גרסה 0.25 כשאני בוחרת סרט וקובץ כתוביות ורוצה לצרף מופיעה לי ההודעה NO VIDEO STREAM IN INPUT AVI איך אפשר לפתור את הבעיה בתוכנה הזאת? כי אני לא רוצה להוריד תוכנות אחרות.... TNX...

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  18. Started by oded6188,

יש לי הארד-דיסק חיצוני שיש תיקיות שאי אפשר להיכנס אליהם והוא רושם: "folder name" is not accessible Access is denied ניסיתי לעשות scan disk וזה לא עזר, ויש לי דברים נורא חשובים באותם תיקיות פגומות :'( יש איזה תוכנה שיכולה אולי לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by roey1,

שלום, אני מעוניין בתוכנה חינמית אם יש אשר תעזור לי בארגון וסידור העסק מבחינה של מלאי, פגישות וכו' . אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by tzahi16,

שלום חברים. האם ישנה דרך Command line או משהו מתוחכם בסגנון שיאפשר לי לבצע התקנה של תוספות באופן אוטומטי ב-FireFox. ואם אתה שואלים את עצמך למה אני רוצה את זה, אז אני עובד על Package להפצה של Firefox דרך SCCM, מצאתי גם דרך לקנפג את Firefox דרך GPO אבל זה מצריך שאני יתקין את התוסף הזה: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gpo-for-firefox/ אז הורדתי את קובץ ה-XPI למחשב איך אני עכשיו יכול לכניס אותו ל-Firefox בצורה אוטומטית? תודה.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  21. Started by galg,

שלום לכולם, גרסת Hiren's שניסיתי: (ניסיתי גם את 15.1 וגם את 9.5) הבעיה: אף תוכנה בHiren's BootCD לא פועלת (חוץ מmemtest) בDos mode תחת השגיאה הבאה: !! Problem with Drivers.7z !! זהו מחשב חדש, עוד לא הותקנה עליו אפילו מערכת הפעלה. פרטים שעשויים לעזור: Core i7 3770k לוח: MSI Z77A-g43 ממה שמצאתי בגוגל ייתכן שמקור הבעיה נמצאת באחת ההגדרות בביוס, למשל לבחור כאן: http://reboot.pro/16216/ ישנה בעיה דומה עם core i5 ולבסוף הפתרון לבעיה אצלו היה: I find what the problem is i have the z68 Pro3 asrock MBO and i5 2500k. And the 2500K have HD3000 and use a memory. First options what was i disable is C1E and IGD. And than has been Work. After that it was very easy to find the problem אצ…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  22. שלום אני משתמש בלוח גרפית עם עט אלחוטי wacom. אני אוהב לצייר בתוכנה פוטושופ. אני לא כל כך יכול להבין איך מתחילים לצייר נכון בתוכנה פוטושופ. אני מבין קצת בפוטושופ. העניין הוא איך בוחרים קו ישר שמציירים או איך להוסיף שכבה ציור וכל מיני סוגים. מישהו יודע איפה יש אתר מדריכים בנושא ציור גרפיקה וגם אולי אם יש האתר שרואים מדריך וידאו? בתודה מראש מיקי חג שמח

23. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי את ה KASPERSKY האחרון ואני שם לב שמידי פעם הוא מריץ סריקה לקבצים... סתם ככה, הוא לא מבצע סריקה שנקבעה מראש או משהו וכשאני לוחץ על כפתור ה STOP (הריבוע) אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתור תמונה ואז הקספרסקי מפסיק להגן... מה הסריקה הזאת שהוא עושה בצורה אקראית כל פעם? כי זה דיי מעצבן, לדוגמא בזמן שאני צופה בסרט הסרט מקרטע ד"א, בהודעה שאני מקבל למה הכוונה ב there are 1 open connection? על איזה סוג connection מדובר? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by SmurFin,

מחפש תוכנה שתוכל לעבוד עם GMAIL ןYAHOO לא צריך שתראה לי ת'מייל , רק שתתן לי התראה שיש מייל וזהו משהו בסגנון הINCREDIMAIL

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by המפרט,

שלום. המחשב שלי נדבק ב Spyware כלשהו, שלמרות שנראה לי שהצלחתי להסיר אותו (בעזרת AVG מעודכן) הוא השאיר נזק רב, בעיקר ל Registry של הווינדוז. המחשב התקין לי באופן אוטומאטי תוכנה בשם Registry cleaner 3.11 ועוד תוכנה בשם antiVerminser ששתיהן, כצפוי, לא יעשו את העבודה אם אני לא אשלם להם כמה דולרים. יש לי חשש שהSpyware לא הוסר לחלוטין, למרות שהאנטי וירוס לא מוצא כלום... כי כל פעם תוכנה נוספת במחשב מתחילה לעשות בעיות. אני משתמש בWIN XP PRO. שאלותיי הן : 1. האם יש סיכוי שהספייוור עדיין יושב לו איפשהוא בהארד דיסק? אם כן על איזו תכנה אתם ממליצים בשביל להעיף אותו? 2. האם למישהו יש את התוכנות שציינתי למעלה פרוצות? בתודה מראש, אריאל

• 9 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים