עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בזמן האחרון אני רואה הרבה מאמארים על כך שיש אפשרות לעדכן את ה-BIOS ולשנות כל מיני אופציות וכך לשפר את הביצועים של המחשב ואף לייצב יותר את המערכת... רציתי לדעת איך עושים את זה והאם זה שווה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי קובץ של סרט DVD מלא על המחשב (DVDR - 4.5 GB). הורדתי תרגום עברי לסרט, ורציתי לדעת איך אני צורב את הסרט עם התרגום? הכוונה היא שתהיה לי אפשרות לבחור תרגום עברי מהתפריט. בעזרת איזו תוכנה עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  3. Started by Jenia24,

אהלן, יש לי בעיה קטנה עם ה Labels בג'ימייל שלי. לדוגמא מיילים שאני מקבל כידוע מהפורום מגיעים אצלי לתיקייה של Notifications ואני רוצה שיגיעו לתיקייה של Forums. ושיניתי את זה פעם אחת ועשיתי Apply ועדיין זה לא עזר. מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  4. יש חשבון פרימיום חדש בראפידשר אני צריך בבקשה המלצה לתוכנת הורדת מומלצת לנהל את כל ההורדת.. על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by 3d7,

מדי פעם ZoneAlarm מודיע שהאימיול מנסה לשלוח אימייל, והוא שואל אותי אם אני מאשר. אני, כמובן, לא מאשר וגם מסמן שהוא לא יאשר תמיד, אבל כל פעם הוא שואל אותי מחדש. השאלה שלי היא למי אימיול מנסה לשלוח אימייל, מה התוכן של האימייל הזה, והאם לאשר לו או לא. תודה!

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by Imtheman,

קיימת תוכנה שאינה קשורה ל WINDOWS ומסוגלת להפעיל סרטים ?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by Nosh,

Firefox 3.1 Beta 1 - יצא! בנתיים אין הרבה שינויים, לפי מבט ראשון שמים לב ששינו בהגדרות שהTAB BAR תמיד יופיע והסיפו כפתור new tab בקצה. ניתן גם לשנות את גודל תיבת החיפוש ישר על ידי משיכה, ללא שום תוספים. מנוע חדש גיקו חדש, 1.9.1 במקום 1.9 בגרסא 3, שאמור לשפר את ניצול הזיכרון והביצועיים. רשימה עם Features שנוספו/יוספו/בוטלו. https://wiki.mozilla.org/Firefox3.1/Features הורדה: לWindows: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.1b1-candidates/build1/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.1%20Beta%201.exe לMac OS X: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.1b1-candidates/build1/mac/en-US/Firefox%203.1%20Beta%201.dmg לLinux: http://ftp.moz…

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  8. ה-Spybot Search & Destroy (גירסה חדשה ומעודכנת) מצא לי SPY (או משהו אחר לא טוב) ואומר שהוא לא יכול להסיר כרגע אלא רק עם איתחול המערכת ושאל האם להפעילו מייד באיתחול. לחצתי "כן". איתחלתי, שוב מצא את אותו SPY אך שוב הביא הודעה שיכול למחוק רק לאחר איתחול. ושוב ושוב... למה הוא לא מסיר אותו??

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  9. כדוגמת תוכנת where is it כלומר אני מעוניין, לקטלג את כל הקבצים שיש לי על דיסקים (שירים, משחקים, תוכנות וכו') בכל אופן, יש לי תוכנה - Where Is It V.3.26 אבל היא מאפשרת ליצור קטלוג של רק עד 2 גי'גה.. (זה גירסת הדגמה כאמור, הגירסה המלאה, אם למישהו יש שווה ביותר) מישהו מכיר תוכנה דומה ? או גירסה קודמת של התוכנה הזו (3.24) ?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by HaVoC_850,

שלום כולם. יש לי בעיה של סאונד עם שתי התוכנות. כאשר ה-BSplayer מנגן ווידאו הסאונד ב-Winamp משתתק (הקובץ ממשיך להתנגן אבל לא שומעים כלום). כאשר אני עושה Stop לווידאו, הסאונד בווינאמפ עדיין לא חוזר, אלא רק אחרי הפעלה מחדש של התוכנה. אני מאמין שזו בעיה של המקודדים אבל אני לא מצאתי שום דבר שיסדר את הבעיה. מישהו חווה את משהו דומה ויכול לעזור לי לקנפג את המקודדים? הבעיה במקודדים שם הנגן ווידאו או בהגדרות של הווינאפ? BSplayer משתמש כרגע ב-FFD input = AVC1 (libavcodec h264) output = YUY2 אם צריכים עוד מידע בכדי להבין את הבעיה, בבקשה - בקשו ממני להוסיף אותו. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  11. חבר שלי חטף וירוס רציני כנראה מפייס-בוק. כפי שאתם בטח מכירים הוא מטיס מלא תוכניות "אנטי ספיי" שלמעשה הם ספיי בעצמם. הבעיה שהמחשה נתקע לפני שאני מצליח לסיים להתקין את האנטי וירוס, ואני כמובן לא מצליח להתקין את האנטי וירוס דרך SAFEMODE שם המחשב רץ חלק ללא תקיעות. כעת הצלחתי בצורה משונה ביותר להתקין NOD32 החדש ביותר בגרסאת הטרייל. הוא למעשה לא סיים את ההתקנה המלאה אך באיזושהיא צורה מוזרה, האנטי וירוס הצליח לרוץ. הייתי מעדיף עם מישהו יודע על אנטי וירוס שיכול לרוץ בסייף מוד דרך דיסק ללא התקנה או אנטי ספייור שיכול לרוץ באותו צורה. אם הוא יוכל להדריך אותי בצריבת הדיסק הודה לו מאוד.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  12. שניתן יהיה להגדיר לשמור דף אינטרנט כלשהו עם כל תתי הקישורים שבו. תודה.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  13. אני חושב שהבנתם את השאלה שלי מהכותרת 8)

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by or_cohen,

אני צריך שמישהו יעשה לי מודעה למספרה חדשה נתחיל בקטן ממש ואני יוסיף טיפה פה ופה ויהיה קטלני אני חייב בקטנה עזרה שמעו: שמישהו יכין כזה דף צבעוני(גודל של מודעה דף שלם כמו וורד{WORD}) שיהיה רשום ככה: NeW HeaD אהד כאילו ראש או איך שלא רושמים שיעשה כזה שהאות הראשונה והאחרונה אותו גדולה השער קטן ויהיה מספרים כזה אפקט חותך שיער (אם ראש יפה כזה (אנימציה) חותך) בהמשך אני יביא תפרטים הבאים כגון טל' וכול המחירים וחרטא אני רק צריך תבסיס ולאט לאט נוסיף פה ושם עד שנסיים ! אני מאוד יודה ויעזור במה שצריך ויביא למי שעוזר מה שרוצה! ומהמודעה הגדולה נקח בסיס(טל' כותרת קצת מחירים תמונה) ונעשה פלייר קטן (חצי מהמודעה בגודל) תודה!!!

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by NeverMore,

האקדח והפרצוף נעשו עם חיקוי יפני לוואקום, לא הדיוק המירבי אבל לעבודות מהסוג הזה זה סוחב כל השאר זה מברשות / פן טול http://zautner.deviantart.com/art/The-End-68481549

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  16. אני יודע שיש אפשרות וחבר שלי שאל אותי איך אני עושה את זה... יש לי סרט AVI אבל זה לא עובד אצלו בDVD (מכשיר לא כונן, והוא קורא צרובים :-X) יכול להיות שזה פשוט בעיה בקודק של הסרט שהDVD שלו לא תומך... אז איך אני הופך AVI לSVD (או איך שקוראים לקיצור הזה) ואחר כך צורבים רגיל? (לצרוב מעותק שקניתי מותר נכון? ) תודה!

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  17. אני מחפש אנטי וירוס שיעבוד על מחשב בינוני (פנטיום 4 1.4 128 ראם XP) בקיצור כרגע יש את נורטון 2004 וזה פשוט כבד מאוד המליצו לי על האנטיוירוס FPORT אבל שמעתי עליו פעם ראשונה הוא מומלץ? איזה אנטי וירוס אחר מומלץ? אני רוצה שהאנטיוירוס יהיה כמה שפחות כבד, אבל בכל זאת שיציג ביצועים טובים

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by aloneg,

יש לי בעיה להתקין את NERO 8 מכיוון שמשהו בהתקנה של NERO 7 נדפק ולכן אני לא יכול להסיר אותו. עד שאני לא מסיר אותו אין אפשרות להתקין את 8. מישהו מבין?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by pappapisshu,

שלום. השתמשתי בתוכנה COMBOFIX כי היו לי מלא וירוסים. לאחר סיום הפעולה, הוירוסים נמחקו אבל גם ה LOCAL AREA CONNECTION וכנראה גם הקול. אני מנסה להתקין מחדש את הדריבר של כרטיס הרשת, אבל לאחר ההתקנה הוא לא מופיע. מה אני עושה??

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by Aviv C,

יש לי Excel 2007 בעברית. רציתי לדעת איך אני מעביר את הגרף שיהיה משמאל לימין? שיהיה ככה: | | | | -----------------

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  21. הורדתי סוס טרויאני מאיזה אתר ולא פתחתי אותו.יש מצב שהמחשב שלי נדבק בלי שפתחתי את הסוס?

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by gchw,

מאז ששידרגתי לגירסה 3.5, סרגל הצד של המועדפים (Ctrl+B) לא עובד. אני לוחץ על הסימניות ושום דבר לא קורה. מישהו מכיר את הבעיה? נ.ב. הסרגל העליון עובד כרגיל. ותודה לכל המומחים :yelclap:

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  23. Started by Alex89,

אני מחפש אתרים שיש בהם תמונות יפות שאפשר להשתמש בהן לחתימות אבל בעיקר לרקע בשולחן עבודה היה את האתר דונקי למי שמכיר (אם זה לא חוקי לציין אותו סליחה) בכל מקרה אני לא יודע מה קורה איתו ולמה הוא ניסגר אם מישהו מכיר את עם מאגר תמונות יפות ומאגר גדול (כמו של דונקי) מוזמן להביא לי קישור אליו

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  24. אני רוצה לסרוק עמודים של ספר בעברית ושתהיה לי האפשרות לערוך את התוכן של העמודים בוורד או כל תוכנה אחרת, אתם מכירים תוכנה שעושה זאת ביעילות?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by roeesnir,

שלום. יש כמה דברים שאני לא מצליח לעשות, ואשמח לקבל עזרה. 1. איך עושים Template באאוטלוק? (ז"א שכשכותבים מייל חדש, כבר יהיה מוגדר שגודל הפונט (למשל) על 20)? 2. יש לי כמה קבוצות של אנשי קשר? אני רוצה שכשלוחצים על הנמען בהודעת דואר חדשה, אגיע ישירות לקבוצה הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.