תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני אוהב את MV2player אני משתמש בה כרגע, אבל אני מחפש תוכנה שיודעת למתוח את הסרט על כל המסך כמו שב VLC אתה יכול לקבוע (16:10)ASPECT RATIO, ב MV2 אני צריך את הקטע של האפשריות סינכרון כתוביות שיש שמה עם ctrl + אחד החיצים, ניתן בקלות לסנכרן תרגומים. תודה
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
סוג העכבר wireless intelmouse explorer אני עובד היום עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 64 ביט והצלחתי למצא עד עכשיו דרייבר שמתאים רק ל XP.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ערב טוב אני משתמש חדש יחסית בכרום של גוגל והיום תפסה אותי כתבה מעניינת בכלכליסט. בכתבה מציין בכיר בפרוייקט האינטרנט אקספלורר במייקרוסופט כי כל אות שאנו מקלידים בדפדפן,בין אם זה בשורת הכתובות לבין אם זה בשורת החיפוש נשלחת לגוגל גם אם לא ביצענו אנטר (לאישור החיפוש כביכול). החלטתי לבדוק את העניין בעצמי והורדתי את הFiddler ומסתמן שהאשמותיו של בכיר במייקרוסופט נכונות. בכתבה נאמר שניתן לבטל את האפשרות הזאת בכרום אך לא פורסם איך,גם בגוגל לא מצאתי תשובה. אז השאלה שלי - איך ניתן לכבות את זה? עריכה: מצאתי פתרון. אני רוצה רק לציין שזה מבטל שליחת מידע אוטומטית רק בכתיבה בשורת הכתובות ולא במנוע החיפוש.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
נניח שבמסמך וורד (2010) מופיעה המילה "הונולולו" 100 פעמים. איך אני מוחק בבת אחת את כל המופעים של המילה במקום בצורה ידנית 100 פעמים? תודה...! הבעיה נפתרה....לכל המתעניינים CTRL+F עם חיפוש המילה, בלחצן הקטן של "אפשרויות נוספות" ליד תיבת החיפוש, ישנה אפשרות "החלפה" ופשוט החלפתי את כל המופעים ב"רווח" בודד = מה שעושה את העבודה...
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את ה DVD שלי ל ZONE FREE. אמרו לי שיש תוכנה שמבצעת את זה בלי ליצרוב FRIMWARE חדש וכך לבטל את האחריות על הכונן. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ה-Spybot Search & Destroy (גירסה חדשה ומעודכנת) מצא לי SPY (או משהו אחר לא טוב) ואומר שהוא לא יכול להסיר כרגע אלא רק עם איתחול המערכת ושאל האם להפעילו מייד באיתחול. לחצתי "כן". איתחלתי, שוב מצא את אותו SPY אך שוב הביא הודעה שיכול למחוק רק לאחר איתחול. ושוב ושוב... למה הוא לא מסיר אותו??
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
סימנתי שיפתח לי את הבוקמרקס בטאב חדש אבל הוא עדיין פותח אותם בטאב הנוכחי(לחיצה על הכפתור האמצעי בעכבר פותחת אותם בטאב חדש) אני רוצה ההפך. האם צריך לסמן עוד משהו איפשהו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
לפני קצת פחות מחודש, בתחילת אפריל, העליתי מספר רב של סרטונים בו זמנית (קרוב ל-20) ליוטיוב, באמצעות פיירפוקס 4. בזמן ההעלה, תוכנת פיירפוקס "התנפחה" בהדרגה מבחינת זיכרון ובהמשך גם מבחינת צריכת משאבי מעבד (אם אני זוכר היטב, קרוב ל-100% בשני הליבות של המעבד [Pentium Dual-Core E5400]), עד שהזיכרון שבמחשב שלי (2GB) נסתם, ופירפוקס קרס (כבר בהעלת הסרטון השני עד הרביעי, תלוי בגודל הסרטונים), דבר שאילץ אותי לחזור מספר פעמים על ההעלאה עם הסרטונים שנותרו לי להעלות. מבירור עם ספקית האינטרנט שלי, אמרו לי בתמיכה שאין לזה קשר למהירות התשתית שלי (2.5MBit/s). מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
איזה פורמט של תמונה (תמונה רגילה..לא אנימציות) הוא הכי איכותי?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי המלצת היום לתוכנה נחמדה (אחרי Meedio Essentials ל-HTPC) היא תוכנת MoodLogic. התוכנה משתמשת במאגר נתונים ענק שהיא הקימה ע"י בחירות המשתמשים ויוצרת רשימות שירים לפי "מצב הרוח" שלכם. מה זה אומר? זה אומר שאתם יכולים לסמן שיר מסויים שיש לכם, ללחוץ על Create instant mix, ולקבל רשימה של שירים "דומים", שנוצרת בצורה איכותית (אני הייתי מופתע מאוד מהתוצאות) ע"י הצבעות המשתמשים, זיהוי ה tempo של השיר, וכו'. תוכנה נחמדה, שווה לבדוק..
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, איך אני גורם לfoobar שלי להיראות כמו בתמונה הבאה?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לדעת אם שייך לגבות את כל רשימת האתרים שגלשתי ומופיעים בהיסטוריה ואם כן כיצד ניתן לעשות זאת?? אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7 תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
איך לעזעזעל אני מוריד איתה? תודה מ ר א ש
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
המחשב שלי מאוד מאוד חלש: P3 800 Mhz SD-RAM 128 MB ויש לי שתי תוכנות של Symantec: Norton System works 2002 Norton internet security 2003 קראתי על כך שהתוכנות של Symantec מאוד כבדות ואני פוחד שזה יכביד מאוד על המחשב שלי. איזו גירסא להתקין? האם יש אנטי וירוס חינמי?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת גרפיקה תלת מימדית שאפשר לבנות איתה שכונות חנויות וכל הדברים האלו [אם יש אולי בעברית]תביאו לי שם של תוכנה ואני כבר אלך לקנות אני רק רוצה המלצה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם XP HOME שהשפה שלו ברוסית ואני רוצה להשאר עם שפה רוסית אבל רק להוסיף את הכתיבה בעברית. לא יכול לפרמט יש לי שם תוכנות עם רשיון חוקי שאבדו לי הרשיונות שלהם. בכל מקרה, השגתי דיסק מקורי של XP HOME בעברית ואני נכנס ללוח בקרה לשפות ושם וי על להוסיף שפות מימין לשמאל והוא נכנס לתוכן הדיסק אבל לא מוצא מאיפה לחלץ את השפות יש תיקיית LANG אבל היא ריקה והוא לא נותן לי לבחור כלום מתוך תוכן הדיסק וכמובן גם לא מוסיף את העברית לרשימה. ניסיתי עם צורב חיצוני אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשמור במחשב סרט מתוך הוידאו שלי (עם כאבל שמתחבר מהוידאו לUSB), בעזרת התוכנה הזאת Ulead VideoStudio SE DVD. קיצר, זה שומר והכל. הבעיה שקטע וידאו של 20 דקות שוקל משהו כמו 15 ג'יגה. זה נשמר בפורמט AVI. יש לי שם אפשרות לשנות את הפורמאט ל: DV, MPEG , VCD , WMV, DVD , SVCD. במה לבחור כדי שזה ישקול כמו סרט נורמאלי? חוץ מזה יש שם אפשרות גם לשנות את הFRAME RATE. כרגע זה על 25.000. הCOMPRESSION שם על YUY2 , והרזולוציה 640X480. חח לא מבין מזה אומר כל ההגדרות האלה, אבל מה אני אמור לשנות? תודה!! :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול אם למישהו מכם יש מושג איך אני מסוגל להפעיל את תוכנת IGO (תוכנת ניווט). הבעיה היא כמובן שהתוכנה בנוייה באופן עקרוני לעבוד על מחשב כף יד והיא לא מסוגלת לעבוד על מחשב רגיל. עשיתי חיפושים על כל מיני אמולטורים אבל לא מצאתי שום דבר. תודה לכם מראש.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי יש תוכנה שמאיצה את האינטרנט והאימיול? כי זה די איטי....
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש Q6600 לא שזה נראה לי משנה את העניין אבל הנה הבעייה..... עד לא מזמן הייתי נכנס לפייסבוק ורואה אנשים מחוברים בצ'אט המובנה הזה שהם עשו ויכול להתכתב איתם תוך כדי.... לאחר שקניתי את המחשב החדש אגב מותקן עליו ויסטנ ועל הקודם היה מותקן XP אני לא מצליח להתכתב בצ'א שם או שהצלחתי כבר עם המחשב החדש ואני לא זוכר.... סביר להניח שיש איזו שהיא חסימה מסויימת וזה לא בהגדרות האתר... בוודאות אלא בהגדרות הדפדפן אני משתמש ב Avant Browser 11.7 build 18 למרות שניסיתי גם באקספלורר שמגיע עם הוויסטה וגם שם הוא לא שולח את ההודעות שאני כותב הצ'אט פועל והכל אבל ההודעה מסומנת נשלחת ובםועל לא נשלחת.... כנראה יש איזה חסימה שוויסטה מפעיל על דברים כאלה ואם לא הווינדוס אז הדפדפ…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק 2 חשבונות דואר בוואלה ו2 חשבונות של GMAIL במקביל באיזה תוכנה ניתן להשתמש ? קובי
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי בעיה בnero אני לא מסוגל לצרוב בצורת copy dvd (יש לי גירסה 7) הבעיה היא שמתי שאני מכניס את הנתונים ואז לוחץ על copy ואז זה מיד רושם לי error ורושם שיש לי intrnal falire ואז התוכנה מפסיקה להגיב והדרך היחידה לצאת ממנה זה לעשות לה סיים משימה. ניסיתי את כול הדברים מחקתי את הנירו התקנתי חדש יותר מחקתי שוב התקנתי את הישן יותר זה לא פועל בשום דרך! אז למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? או איזה שהיא הצעה חילופית לצריבה כי רק האפשרות הזאת לא פועלת וכול שאר הסוגי צריבות פועלות בסדר אז אולי יש תוכנה נורמלית בחינם שאני יכול לצרוב איתה בקלות ובנוחות בצורת copy disk (למרות שאני מעדיף שיהיה לזה פיתרון כי אני אוהב את נירו).
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני נוהג להגביר ולהנמיך את הווליום דרך הבורר המקלדת שלי (X6) עכשיו יש איזה קטע מסויים שאני נגיד רואה סירטון ביוטיוב (אבל לא במסך מלא) אז אני לא יכול להגביר ולהנמיך את הווליום של המחשב אני צריך או למזער את החלון של הדפדפן (פיירפוקס) או ללחוץ אם העכבר על הצד של האתר (כי אם אני מבין נכון שאתה רואה סירטון ככה אז הכפתורי מולטימדיה מנסים לשנות בממשק של הפלאש את הווליום אבל זה לא עושה כלום (כניראה זה לא תומך) איך אני יכול לסדר את זה ? אני בעיקרון רק צריך שהמקלדת תישלוט על הווליום העיקרי של המחשב ולא משהו אחר הפיירפוקס מעודכן וגם הפלאש יש למישהו רעיון? זה ממש מעצבן תודה.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מנסה להתקים את התוכנה כדי לקרוא מסמכי PDF הורדתי אותה מהאתר המקורי של החברה נראה שהוא מתקין ומסיים את ההתקנה אבל התוכנה בפועל לא מותקנת אין לה זכר במחשב וקבצים שלה לא פועלים כמובן! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רן
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-