עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by someone,

הקובץ wmiprvse.exe נתקל בשגיאה ועליו להסגר (סוג ההודעות שיש אפשרות לשלוח דוח שגיאות לMICROSOFT) מזה אומר?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by redead,

אני רואה שבהרבה דירוגים הוא מופיע ראשון..

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by YT,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להקלטת המשחקים שלי במחשב. ניסיתי את הגירסא החינמית של Fraps והיא עובד לי מצויין על המחשב. האם אתם מכירים תוכנות נוספות וטובות שיודעות להקליט מסך מלא באיכות טובה (1080p עם FPS גבוה)? האם יש תוכנות טובות וללא הגבלות בחינם? תודה, יאיר.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, לפני שתתנפלו עליי,אני חיפשתי כבר בכמה עמודים,ובחיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלתי,למרות שאני יודע שכבר שאלו זאת בעבר. אוקיי,אז... אני משחק ב-Counter-Strike, ואני רוצה לבנות סירטון (הגיעה הזמן)!!! עכשיו,עם איזו תוכנה אני מסריט סירטון ממשחק - סירטון בעל איכות טובה! (כמובן שאם זה שוקל הרבה אז דרך להפחית את המשקל). בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by LazyBoy,

אני כותב את כל האימיילים שלי בדואר רשת בלי להשתמש בתוכנות דואר שונות. קורה לי הרבה כשאני מקליד מהר שפתאום FF חוזר עמוד אחד אחורה ואני מאבד את כל הכתיבה. אני משוכנע שזה נגרם מאיזה צירוף מקשים, אבל אני לא יודע איזה צירוף ואיך מבטלים את הקיצור מקשים הזה? (אני רוצה לבטל לגמרי את האפשרות לעבור בין דפים עם המקלדת) אגב, זה לא קורה מלחיצה על ALT + חץ שמאלה. תודה, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  6. בגלל קצב ההעלאה המגוחך שיש בארץ,לוקח המון זמן לשלוח קובץ וידיאו קצר ,גם אם הוא ברזולוציה ובאיכות נמוכים. ידוע לי שיש פורמטים חדשים ויעילים יותר בכיווץ וידיאו כמו-h.264 וגם vc-1 . קיים גם פורמט ה-flv שרשת YouTube משתמשת בו. אני מעוניין להתחיל לעשות שימוש בפורמטים הללו לשם הקטנת קבצי הוידיאו שברשותי, שאותם צילמתי עם המצלמה הדיגיטלית שלי כך שאני אוכל לשלוח לחברים במייל. קבצי הוידיאו שהמצלמה(Fuji f-30 )יוצרת הם קבצי avi בפורמט MJPEG,כלומר motion jpg : http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/ באיזה פורמט\קודק עלי להשתמש על מנת להקטין עד כמה שאפשר את קבצי הוידיאו. אני מוכן לאבד הרבה מהאיכות הראשונית כל עוד מתקבל קובץ קטן שעדיין נראה סביר. מה הן התוכנות החינמיות שעושות זאת…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by meni99,

שלום יש ל מחשב נייד ומשום מה באמצע הגלישה הוא התחיל לי את המחשב מחדש ואיך שאני בא להיכנס לווינדוס הוא לא נותן לי (גם במצב בטוח אני לא מצליח להכנס)אני חושב שיש מסך כחול לחצי שניה ואז הוא מתחיל מחדש ניסיתי את hirens לא מצאתי וירוס או משו דומה חשבתי להעתיק מחדש את הקבצים של האיתחול(איך אני עושה את זה?) למישו יש עוד רעיונות? תודה

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  8. יש לי אפשרות לשדר את מה שמצלמת המצלמת רשת שלי לפלאפון . עכשיו נגיד ואני רוצה לשדר המקום את צילומי ה-web-cam סרט וידאו (נגיד בקובץ avi/mpg) אז אני צריך תוכנה שתעשה התקן וירטואלי של מצלמת רשת כדי שהתוכנה שמשדרת לפלאפון תחשוב שהיא זיהתה מצלמת רשת ושהתונה תשדר את הקובץ וידאו.ואל תתנו לי בבקשה פיתרונות כמו לצלם את המסך... ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  9. התקנתי ווינדונס 7 באנגלית ע"ג ויסטה בעברית, מה שאומר שלא נעשה שדרוג אלא הותקן "על" - והקצבים הועברה לתיקיה .old. האם ישנה דרך לגרום לכל המיילים או/ו אנשי הקשר שלי שהיו לי באאוטלוק "להתלבש" על האאוטלוק בווינדוס 7? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  10. המחשב עושה לי הרבה Errors וכדומה האם יש תוכנות מומלצות לבדיקת המחשב ותפקודו ? תודה !

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  11. בזמן האחרון אני רואה הרבה מאמארים על כך שיש אפשרות לעדכן את ה-BIOS ולשנות כל מיני אופציות וכך לשפר את הביצועים של המחשב ואף לייצב יותר את המערכת... רציתי לדעת איך עושים את זה והאם זה שווה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by ofergpr,

שלום, אני פתאום התחלתי לקבל הודעת שגיאה חוזרת : יש לכם מושג מה גורם לזה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה לעונים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  13. יש חשבון פרימיום חדש בראפידשר אני צריך בבקשה המלצה לתוכנת הורדת מומלצת לנהל את כל ההורדת.. על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by Iv0ry,

יש לי גרף המבוסס על נתונים ואני רוצה להזיז את הקו האפור למעלה/למטהניסיתי לבחור אותו בעכבר או במקלדת עם החצים למטה/למעלה וזה לא עזר.help!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by digitalseeker,

אני ממש אוהב CHROME - באמת גוגל אין עליהם ! בכל אופן אצלי הגדרתי שדף הבית זה ה"8 טאבים" ההכי פופולריים - אחלה דבר העניין הוא ברזולוציה 1920*1200 זה קצת משאיר מלא מקום שימושי וריק השאלה יש אפשרות להוסיף עוד טאבים במסך הראשי ?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  16. Started by Shmoolik,

this is from another forum i posted :

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  17. החלטתי לעשות גיבוי מחיצה עם נורטון גוסט, כדרכי מדי פעם, והתברר לי שדיסקט האתחול שהייתי משתמש בו לכניסה לדוס נעלם לו. היתה עליו תוכנת אתחול שאיני זוכר את שמה שנתנה לי מעין ממשק גרפי עם אפשרויות שונות לטיפול במערכת. היא גם אפשרה לי גישה למחיצות NTFS מה שחיוני לי לצורך הגבוי שכן את המחיצה המגובה אני רוצה לשמור כקובץ GHOST במחיצת NTFS. למישהו יש או מכיר את התוכנה המדוברת? אני זקוק רק לשם ואמצא אותה שוב. ד"א, זו לא היתה תוכנה שהיתה חלק מאפליקציה גדולה יותר, כפי שאני זוכר, אלא תוכנה עצמאית שמריצים והיא התקינה את הקבצים הנחוצים על הפלופי. כל גודלה, אני מניח, כמגה וחצי. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  18. אני משתמש ב Aurora בגירסתו האחרונה, ויש לי הרבה מועדפים (סימניות) וזה מציק כל פעם ללחוץ על החץ הקטן ולחפש סימניה רצויה. איך אני מרחיב את הסרגל הזה לשתי שורות או יותר? ניסיתי "התאמה אישית". לא הצלחתי להוסיף שורה. תודה. ;D

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  19. Started by roeesnir,

לוח - Asus P5GD2-X מערכת הפעלה - Win 7 H P 32bit ניסיתי את הדרייבר של XP מהאתר של Asus. לא עזר. ובאתר של C-Media אני לא מוצא את הדרייבר הזה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  20. תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע. תודה.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by Black Knight,

כן, כן!! 3DMark05 יצא להורדה בלינקים הבאים. http://www.futuremark.com/download/?3dmark05.shtml לינק מהיר מ-Majorgeeks http://files1.majorgeeks.com/files/73a863f2ad41c7702ef74788571bf68a/benchmark/ 3DMark05_v100_installer.exe מומלץ להשתמש בפלאש גט. עריכה: עוד לינק. http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=4376&file=9&evp=036bc5c6cb937e91965469dc8728ff80 עריכה 2: עוד לינק. http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/software/futuremark/3DMark05_v100_installer.zip אני מפחד להתקין את זה. למה? קודם כל, אין לי את הדרישות המינימליות, ויש לי כרטיס מסך (בחתימה) כל כך טוב שאני לא רוצה לשבור שיאים חדשים. :'( תהנו, והכי חשוב - תביאו תוצאות!!

22. חבר'ה רציתי לדעת אם שייך לגבות את כל רשימת האתרים שגלשתי ומופיעים בהיסטוריה ואם כן כיצד ניתן לעשות זאת?? אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7 תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  23. Started by Elad87,

טמפ ממוצעת של המערכת כולה ומו כן אני מענין לדעת לבדוק טמפ בחלקים מסוימים כמו מעבד כרטיס מסך וכו'

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by e-r-a-n,

לא יודע אם זה הכי קשור לפה.. אבל נדמה לי שזה המקום לת'ארד.. בכלמקרה.. זה עלול להיות טיפה קשור למירק, אבל לא בטוח. היה לי פה כמה בעיות לא מזמן, סרקתי לוירוסים, ונמצאו 8 וירוסים שונים, בניהם משהו שנקרא IRC BOUNCH או משהו בסגנון, הוא לא יכל למחוק אז האנטיוירוס שם אותם בהסגר. במירק יש את האיידנט נכון? אז נגיד וכתבתי באיידנט ERAN אז שאני מתחבר לשרת כלשהו (לא משנה איזה) כתוב בכלל zK0rK0rv, מה שמעלה קצת חשד.. ושאני נכנס לאיזה ערוץ מסוים במירק (לא אנקוט בשמות) אז נפתח לאחר דקה כמעט חלון דוס מהמיקום: C:\winnt\system32\ddeshare.exe וכתוב בתוכו: syn v1.2 [03 Jun 2002] By Kalibre (metinsdr@hotmail.com) ואז ישר הכרטיס רשת כאילו עשו לו DISABLE\ENABE, מתכבה ונדלק מח…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים