עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מנסה להתקין את התוכנה EASY TUNE 5 שזאת תוכנה לבקרה על לוחות אם של גיגהבייט כל נסיון התקנה שלי מלווה בהערה שעלי להסיר את ET4 שהוסר כבר מהמחשב כולל גיגהבייט יוטיליטי מנגר מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בוקר טוב אני מחפש תוכנה לגיבוי וארגון תמונות כמו גוגל פוטו או כמו הפיצ'ר שיש לסלוגי מומנטס עכשיו אני יסביר קצת אחרת יש לי כונן שמחובר לרואטר בבית ויש לי תקיה במחשב שבעצם אני מגבה לשם הכל אני מחפש תוכנה שבעצם תגבה תמונות בצורה חכמה מהמחשב ואפילו מהנייד שלי אם אופציה במידה. ויש ליצור גישה למשתמשים נוספים האם קיים דבר כזה

3. Started by shtrodel,

בכותרת. למספרה גדולה ורצינית, צריך תוכנה לתסרוקות נשים\גברים. ומה צריך חוץ (ממחשב כמובן) איך בעצם זה עובד מצלמים תמונה או שזה ע"י מצלמת רשת ב-"LIVE"? אם מישהו מכיר.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by rino,

הורדתי קובץ עם סיומת DAA . מישהו יודע מה הסיומת הזו ועם איזו תוכנה פותחים אותה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. Started by 3pac,

אני צריך עזרה. יש לי קובץ rar של 6gb ודיסקים של 4.7 gb , ואני צריך איזה תוכנה שתפצל (או דרך הrar ) לי את זה לככה שאני יוכל לצרוב ב2 דיסקים . משהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  6. וגם לצ'יפ וגם ל usb 2.0 המידע מצ"ב [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי מחשב שמחבר למסך ולטלוויזיה (המסך בDVI והטלוויזיה בVGA). אני רוצה להקרין על הטלוויזיה כל מיני דברים (מצגות, סרטונים מסוימים וכל מיני מידע לאנשים). המחשב צריך להישאר בשימוש הרגיל שלו אבל אני לא רוצה שיראו את זה בטלוויזיה. יש תוכנה שמאפשרת הצגה על מסך חיצוני רק חלון ספציפי? חשוב לציין שאני לא רוצה לעבוד עם מצב של extended desktop. אני רוצה שהתצוגה "כאילו" תשוכפל לטלוויזיה אבל רק מה שנמצא באותו חלון ספציפי. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. התוכנה הזאת פשוט מתדרדרת אצלי במחשב מיום ליום. למישהו יש המלצה לקליינט אחר? תודה

9. אהלן. יש לי בבית רשת ביתית של כ-3 מחשבים שמחוברים לראוטר. לפני כמה ימים התקנתי בשלושתם את התוכנה Norton Internet Security. אני לא מצליח לראות את המחשבים האחרים ברשת כל עוד שהתוכנה היא על מצב Enable, ברגע שאני מעביר אותה ל-Disable אז הכל מסתתדר. מכיוון שאנחנו מדפיסים כולם על אותה מדפסת שמחוברת לאחד המחשבים זה מסבך מאוד את כל עיניין ההדפסה והעברת הקבצים ברשת. האם יש דרך לעשות הרשאה למחשבים מסויימים ברשת בתוכנה עצמה? האם יש איזשהו פתרון אחר שעולה בדעתכם? אשמח לכל תגובות בתודה מראש ניר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי דיסק און קי בוטאייבל שעבד לי היום בכ30 מחשבים בלי שום בעיה...כולל התקנת וונדוס 7 \ לינוקס או סתם לינוקס לייב לבדיקת בעיות או שינוי מחיצות. בשבוע האחרון על שני מחשבים הוא פשוט עשה רסטארט מיד אחרי שהוא ניגש לדיסק און קי [לפני מסך הGRUB] ברציפות. זה קרה על שני מחשבים ישנים אבל הוא עובד עדיין על כל שאר המחשבים שניסיתי. יש איזו הגדרה במחשבים ישנים שתגביל הפעלה מדיסק און קי? אפשרתי את כל מה שקשור בביוס. [ד"א אם זה לא קשור לפורום תוכנה מצטער...לא ידעתי לאן לשייך את זה]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  11. יש לי כמה סרטונים שצילמתי בפלאפון אבל הם הפוכים , מישהו מכיר אולי תוכנה טובה וידידודית שמסדרת את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by eriK,

ערב טוב, אני מנסה להגדיר את המייל של העבודה בoutlook בבית ומשום מה זה לא מסתדר לי, אני מקבל שגיאת התחברות לשרת כל הזמן אני רושם ב-server את כתובת השרת וב-name את השם משתמש שלי המייל מסונכרן אצלי עם האייפון והכל בסדר, יש לי את הפרטים של השרת והדומיין וכמובן השם משתמש והסיסמא. לא עשיתי משהו מיוחד באייפון על מנת שזה יעבוד, פשוט הגדרתי חשבון exchange עם הפרטים שזה דורש. ניסיתי תוכנות אחרות כמו thunderbird ועדיין לא מצליח אני עושה משהו לא נכון? אשמח לעזרה ממביני עניין

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Iko89,

הכותרת מסכמת הכל מה לעזזל ?! איך נפטרים מכל הג'אנק הסיני הזה ? מצאתי איזה מדריך ברשת אבל הוא כנראה כבר לא עוזר.. אני רוצה את 3.3 הישן והטוב

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. אני צריך תוכנה שתהיה בשולחן העבודה, ותציג את הטמפ' שיש בחוץ. לפעמים שיש דיונים כמו: SHOW US YOUR DESKTOP אני רואה כאלה תוכנות אז שמישהו יביא לי לינק ךתוכנה כזאת בבקשה... נ.ב. - עשיתי חיפוש ב DOWNLOAD.COM ורשמתי WHEATER וזה מצא לי כמה רשימה של תוכנות, ואני לא יודע איזה טובה, אז בבקשה תתנו לי לינק לתוכנה טובה.

15. שלום לכולם, הגעתי לכאן לאחר שלא מצאתי את התשובה באתרים אחרים, מקווה שכאן תימצא התשובה. העניין הוא כזה- לפני שנה וחצי התקינו לי cs4 על המחשב הביתי, כעת יש לי אפשרות לשדרג בחינם לcs5.5 עם דיסק התקנה מהעבודה (אני עובדת במלכ"ר), כמובן שיש לי בבית 64 bit, הבעיה היא שהבנתי שבאפטר אפקטס, תוכנה שבה אני משתמשת הרבה (חוץ ממנה גם פוטושופ ופרימייר) לא ניתן לפתוח קובץ שנוצר בcs5.5 במחשב אחר עם cs4 השאלה שלי היא האם ניתן פשוט להתקין בנוסף לcs4 את 5.5 או שזה מתכון לצרות? נ.ב. גם ככה ההתקנה של cs4 אצלי בעייתית, העכבר מופיע תמיד כריבוע שחור גדול עם שלושה חיצים, לא ניתן לשנות אטריביוטים שונים בקבצים לאחר שיצרתי אותם (אורך קומפוזיציה, שם וכד') נאמר לי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך (radeo…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני שלוש ימים רציתי להיתחבר ל FTP של אתרי,שם הוא מאוכסן,פתאום הופיע לי ההודעה הבאה: WinSock 2.0 Connecting to ftp.members.lycos.co.uk Connected to ftp.members.lycos.co.uk Port 21 220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready USER simon110583 331 Password required for simon110583. PASS (hidden) 230 Welcome to Tripod UK. SYST 215 UNIX Type: L8 REST 100 350 Restarting at 100. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer REST 0 350 Restarting at 0. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer PWD 257 "/" is current directory. TYPE A 200 Type set to A PORT 192,168,0,64,4,196 200 PORT command successful LIST 425 Unable to build data connection: Connection refused 421 No Transfer …

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  17. אהלן, אנשים .. נקתלתי בבעייה קטנה ואני אשמח לעזרה. יש לי Xp ואצלי מוגדר שאחרי כל 3 ד' של אי שימוש במחשב המסך נכנס למצב Standby, נכבה כזה. התקנתי תכנה לא מזמן שאני צריך שתפעל באופן קבוע ברקע ותמיד כשהיא פועל המסך לא נכנס ל Standby בכלל. רק אחרי שאני סוגר אותה אז הוא נכנס למצב הזה. למישהו יש פתרון לבעייה שכזו ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. אני חושב שזה קרה בגלל משהו שהורדתי.....ניסיתי לסרוק עם אנטיוירוס וזה לא עזר.....האקספלורר פשוט לא נפתח ומראה לי חלון עם שגיאת מערכת ואחריו עוד חלון שאומר שאקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר...וככה קורה גם עם ה-itunes...בכוננים יש בעיה שונה: הכונן C לא נפתח ומראה את החלון הבא: http://img152.imageshack.us/img152/7263/85972819dk0.png נרא לי שבהודעת ארור אז השם שם זה השם של התיקיה עם הוירוס ככל הנראה.. אני זוכר נראלי שאפשר להיכנס לזה דרך הCMD אבל לא זוכר איך.. הכונן F פשוט לא נפתח....וגיליתי שהדרך היחידה להיכנס לכוננים היא לרשום את שם הכונן בכתובת בחלון הלבן ולעשות "עבור אל".... כרגע אני שולח את ההודעה הזאת דרך ספארי (שאלוהים יודע איך הצלחתי להוריד אותו...) מה אני אמור לעשות?…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by oorlevi,

אני צריך המלצה לאנטי וירוס טוב שלא לוקח הרבה משאבים היה לי את nod32 הייתי מרוצה ממנו משהו והוא גם לא חינמי. עכשיו יש לי את הקספרסקי הגרסה האחרונה היה לי קוד לעדכונים אבל עכשיו אני כבר לא מקבל עידכונים אז אני רוצה משהו חלופי טוב קל שבכלל אני לא ירגיש אותו ושיעלה מהר עם מערכת ההפעלה כי הקודמים גם קספרסקי וגם נוד32 לא עלו כול כך מהר והייתי צריך לחכות דקה או שתיים עד שזה יעלה אחרי שהמערכת הפעלה עלתה. את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד. תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 12:58:47 מה אתם אומרים על AVG Anti-Virus Professional Single Edition 7.1.407 ??...הוא טוב הוא לא לוקח הרבה משאבים והוא חינמי בכלל? מחכה לתגובות! תודה!

• 14 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by RGod,

ב XP הייתי משתמש ב ZONEALARM ,בויסטה הגרסה שהשמשתי לא נתמכת ואני לא רוצה להתקין גרסה אחרת . יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. Started by יורם,

יש לי את הנוד 32 איך אני עושה שאני מדליק את המחשב שהוא יעלה לבד בלי שאני יפעיל אותו אני רוצה שהוא יופע ליד השעון מה שאני עושה עכשיו זה אני לוחץ עליו ואז ניהיה הסמל ליד השעון...

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. ראיתי שיש פיצ'ר כזה בפלאפונים של סוני מתישהו.. זה מריץ ניתוח על השירים שיש לך ובוחר את השיר הבא שיהיה בערך באותו הסגנון. מישהו מכיר נגן כזה למחשב ?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. בטעות הפעלתי את התוכנה על ויסטה רק אחרי זה הסתבר לי שזה לא טועם לויסטה בכל מקרה יש לי דיסק קשיח במחשב עם 300ג' עכשיו פיצלתי אותו אחד 30 ג' שזה הוינדוס וכל השאר כונן אחר הכונן השני שהוא לא הונדוס פשוט נעלם לי עכשיו נסיתי לשחזר אותו עם הדיסק שלי של הויסטה זה לא הצליח הוא עושה לי ארור חיפשתי קצת בגווגל מצאתי את התוכנה r-studio עגכשיו דרך התוכנה עצמה אני רואה את הכונן עם כל הקבצים שלי שם אני פשוט לא יודע איך לשחזר אותו למחשב אשמח לעזרה:>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Aviv C,

לא מזמן הורדתי Internet Explorer 7 ויש לי שתי בעיות עיקריות איתו: 1. אני רוצה להוריד את שורת הכתובת מתחת לתפריט הרגיל. איך אני עושה את זה? 2. אני לא מצליח להחליף בין השפות באמצעות shift + alt. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by בזיק,

אם אני לוחץ על החץ שליד שורת הכתובות מופיעות כתובות שהייתי בהן בעבר אם אני רושם כתובת חלקית אז הfirefox מציע להשלים מתוך רשימה של כתובות שהייתי בהן איפה הכתובות האלו שמורות? האם אפשרות הclear private data לא אמורה לנקות כתובות אלו? בנוסף יש לי גם תוכנת ccleaner אני מפעיל אותה לניקוי כללי של temp, registry וגם של כל האפשרויות של הfirefox. לא עוזר. חוץ מזה לפי מה הfirefox מחליט מה לשמור. כי נראה לי שהוא שומר אתרים שהייתי בהם לפני המון זמן אבל לא שומר סתם אתרים שהייתי בהם לא מזמן. ההתנהגות הזו לא טובה לפרנויה שלי.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.