תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איזה פורמט של תמונה (תמונה רגילה..לא אנימציות) הוא הכי איכותי?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לדעת אם שייך לגבות את כל רשימת האתרים שגלשתי ומופיעים בהיסטוריה ואם כן כיצד ניתן לעשות זאת?? אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7 תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי מסנג'ר לייב 8.5 מותקן על חלונות XP, עם מלא מלא אייקונים (Emoticons) ואני רוצה לגבות את כולם ולפרמט. הבנתי שהמידע אמור להיות כאן: C:\Documents and Settings\<windows accountname>\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\<your_msn_id_number>\ בתוך תיקיה בשם CustomEmoticons אבל יש שם רק חצי מהאייקונים... חיפוש בגוגל העלה כל מיני תוכנות שונות ומשונות ואני לא יודע מה לבחור. מישהו עשה את זה ויכול לעזור? אם אני שומר את כל התיקיה ההיא זה יעזור? אשמח לכל עזרה או רמז!
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
היה פה אחד שכתב את התוכנה המושקעת HWzone Monitor כנראה yousux האתר התחדש והעם דורש עידכון לתוכנה HWzone Monitor המצויינת שלך! ונראה לי שככול שיהיו יותר תגובות לנושא כך הבחור יעדכן יותר מהר...
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את המחשב ואין לי את דיסק ההתקנה של כרטיס הטלויזיה שמותקן במחשב. מצאתי באינטרנט תוכנה שנקראת DriverMax. תוכנה זו מייצאת את כל הדרייברים ונותנת אפשרות לייבא אותם חזרה. לפני שפירמטתי את המחשב עשיתי ניסיון כדי לראות שהתוכנה עובדת.ייצאתי את הדרייבר של כרטיס הטלויזיה. הסרתי את התוכנה של כרטיס הטלויזיה ולאחר מכן ייבאתי חזרה את הדרייבר ששמרתי אולם לא ראיתי לאחר מכן את האייקון של כרטיס הטלויזיה על שולחן העבודה וגם לא מצאתי אותו לאחר שהלכתי להתחל--->תוכניות. השאלות שלי הם: האם דרייבר וקובץ התקנה הם לא אותו דבר? כלומר ברגע שאני מקבל עם חומרה מסויימת את הדיסק האם זה קןבץ התקנה או דרייבר? או שניהם יחד? אם אלו שני דברים שונים האם אפשר לקבל הסבר מה ההבדל בין קובץ התק…
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שבת שלום לכם חבר'ה. נמחקה לי בצורה ממש משונה! תקייה שלמה של תמונות וסרטונים, סה''כ בערך 40 ג'גה! ניסיתי לשחזר עם תוכנות שונות, אך ממש ללא הצלחה. יש עוד אפשרויות? -תודה.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי בעיה בWORD כשאני כותב עבודה של 60 עמודים ואני צריך לשנות משהו בדף השני נגיד אז כל הדפים גולשים למטה וזה מסבך הכל וצריך לתקן וזאת בעיה גדולה , הגלישה הזאת קורה גם כשהדף שהתבצע בו השינוי לא מלא . אני יודע שיש משהו אבל שכחתי .. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מבקש עזרה בזיהוי מודם פקס ודרייבר מתאים פרטים בפנים תודה יש לי ויסטה 64 ביט התקנתי מודם פקס ותוכנה לא מוצאת דרייבר לזה אני מקבל הודעה שצריך להתקין את הדרייבר של pci simple communications controller איפה אני יכול להשיג את הדרייברים האלה או לחילופין אך אני יכול לאתר את דגם המודם פקס שלי זה מה שרשום על הצ'פסט של המודם Ambient md5628d-l-b w145qd01-1202aa 0145a TAIWAN-W אני יודע שיש אתרים שיכולים לזהות את החומרה לפי מה שכתוב על הצ'פסט המפרט שלי מעבד אינטל = Core i7 920, s1366, 8MB 1 לוח אם = ASUS Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58 זכרונות= Corsair Dominator Triple 3x2GB DDR III 1600Mhz כרטיס מסך = ASUS HD 4890 Top 1GB GDDR5 דיסקים קשיחים = Seagate 1TB 72…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום קטע הזוי במיוחד קורה במחשב שלי לאחרונה אני לא מצליח לגלוש לאתר one לא באקספלורר 8 לא בפלשפיק הפיירפוקס לא נפתח לי בכלל (יכול להיות בגלל שהוא קרס מהאתר הזה) אז ככה.. אני נכנס לאתר מספיק לראות בקושי כותרת ראשית ואז האקספלורר קורס הפלשפיק מודיע לי שהוא הולך לקרוס ונותן לי עוד 2 שניות באתר בערך והפיירפוקס ..כנ"ל אשמח לקבל מידע על התופעה המוזרה הזו ומה אפשר לעשות.. במיוחד לדעת איך להחזיר לחיים את הפיירפוקס. תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה קצת חמורה: לפעמים כשאני מפעיל את המחשב אז העכבר מקרטע על המסך כשאני מזיז,וכשאני מפעיל שיר אז אני שומע אותו בתקיעות כאלה...(מה שנקרא "לאגים") מישהו יודע מה הפתרון לבעיה? נ.ב אני ממש מצתער אם לא ניסחתי את עצמי נכון מקוה שתבינו אותי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כל דבר, אם אני עכשיו בדפדפן ושומע מוזיקה בסטרימינג וכו, שהתוכנה תעשה לזה הקלטה כאילו זה מיקרופון. אגב, ניסיתי קומבינה ממש מפגרת של ג'ימפור היציאה בכרטיס קול לכניסה בכרטיס קול, בעיקרון זה עבד אבל מכוון שזה אונבורד מעאפן זה גם הקליט רעשי רקע שממש לא מתאימים לי... תודה רבה (:
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. כשאני כותב כתובת (או מילה מסוימת) בלי סיומת או www, אני מופנה משום מה למנוע החיפוש נטקס/netex. רציתי לדעת איך אפשר לשנות את זה לגוגל או כל מנוע חיפוש אחר, אבל בלי למשל להתקין את סרגל כלים של מנוע חיפוש מסויים (את של גוגל למשל). 2. מכירים את הסמל הקטן הזה, חץ לבן קטן שמוטבע משמאל לאייקונים בדסקטופ, ואומר שהאייקון הוא קיצור דרך. אז החצים הקטנים האלה נעלמו לי, יש אפשרות להחזיר אותם? אפשרות איפשהו ב-windows? * אני מודע לאפשרות של שינוי המסל דרך מאפיינים, שאין בה שום דרך לשנות את החצון הקטן. ** אני לא מתכוון להחזיר את הסמלים האלה בכלל, כי זה לא אסתטי, אבל אני מעוניין לדעת אם קיימת האפשרות. תודה, ויום נעים.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
נניח שבמסמך וורד (2010) מופיעה המילה "הונולולו" 100 פעמים. איך אני מוחק בבת אחת את כל המופעים של המילה במקום בצורה ידנית 100 פעמים? תודה...! הבעיה נפתרה....לכל המתעניינים CTRL+F עם חיפוש המילה, בלחצן הקטן של "אפשרויות נוספות" ליד תיבת החיפוש, ישנה אפשרות "החלפה" ופשוט החלפתי את כל המופעים ב"רווח" בודד = מה שעושה את העבודה...
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם יש לי אנטי וירוס + פיירול של Norton 360 V5, עכשיו הפיירול של נורטון כמובן כמו שאמרתי בהתחלה חוסם לי את הכרטיס רשת הוירטואלי שלTunngle, למי שלא הבין Tunngle היא תוכנה שיוצרת כרטיס רשת וירטואלי עם איי פי משלו שאפשר לשחק במשחקי מחשב ברשת באמצעות LAN. יש לציין שהפיירול לא חוסם את התוכנה עצמה של Tunngle אלה רק את הכרטיס רשת שהתוכנה יצרה השם של הכרטיס רשת של המשחק TAP-Win32 Adapter V9.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק 2 חשבונות דואר בוואלה ו2 חשבונות של GMAIL במקביל באיזה תוכנה ניתן להשתמש ? קובי
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מוריד בתוכנה U torrent אני לא יכול לגלוש באינטרנט . אצלי במחשב זה ממש לא נותן לי ולשאר המחשבים בבית זה רק מאט את הגלישה (וזה הגיוני כי אני מנצל את כל רוחב הפס) איך אני פותר את זה ? אני צריך להגביל את מהירות ההורדה או גם את מספר החיבורים ? ואם כן כמה מומלץ? יש לי 10 Mbit . תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אני מנסה להתקים את התוכנה כדי לקרוא מסמכי PDF הורדתי אותה מהאתר המקורי של החברה נראה שהוא מתקין ומסיים את ההתקנה אבל התוכנה בפועל לא מותקנת אין לה זכר במחשב וקבצים שלה לא פועלים כמובן! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רן
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור 2 שכבות של תמונה כלומר לקחת סריקה ולהתאים לה לוגו ממקור שני. כמובן שתהיה FREEWARE.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבלת את ההודעה http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php7veN0Y.JPG האם יש פתרון לכזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני פותח קובץ אופיס - וורד\אקסל\פאואר פוינט, הוא נפתח באקספלורר עצמו ותוקע לי את המחשב - אם מחכים שהוא יסתדר אחרי זמן של כדקה באקספלורר עדיין מופיע הTOOLBAR של תוכנת ה-OFFICE שנפתחה. העליתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת, התוכנה tuneup utilities 10 הייתה מותקנת לי על המחשב עד שיום אחד משהו נדפק בה וכאשר אני פתחתי אותה האייקון שלה היה מופיעה בצד שמאל למטה אבל על החלון עצמו לא נפתח. כאשר ניסיתי לפתוח את החלון הוא נפתח לשנייה ונסגר שוב. שום דבר שקשור לתוכנה לא נפתח, גם ההסרה שלה. ניסיתי לגשת לתיקייה שלה ולמחוק אותה אבל ברגע שפתחתי את התיקייה שלה החלון נסגר לבד. הדרך היחידה שבה הצלחתי למחוק את התוכנה היא במצב בטוח כאשר מחקתי את התיקיה עצמה. הבעיה שנוצרה מכך היא שכאשר אני מקליד tuneup utilities בחיפוש במחשב החלון נסגר לבד. גם כאשר אני מחפש באינטרנט tuneup utilities החלון נסגר לבד. חשבתי שכנראה מדובר בוירוס וכאשר ניסיתי לפתוח את Microsoft Security Client הוא לא נפתח למרות שהאייק…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי,ניסיתי להפעיל שיר בפורמט wma,נתקלתי בשגיאה כזוהתמונה למטה). כשאני מקיש על עזרה ,נפתח לי דף (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=120764&mpver=12.0.7601.17514&id=C00D11D6&contextid=230&originalid=C00D278F) שמוביל מיד ל:http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/IDFallback חיפשתי בגוגל והיה מדריך שהורה למחוק את ה-K-Lite_Codec_Pack ולהתקינו מחדש. עשיתי,לא עזר. wmp מנגן flac wmv איך אני מסדר זאת? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני מנסה לעלות בדוס.ורואים טבלה רשימה הרבה ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון. אני מחפש אופציה שניקרא ProduKey 1.50 בקטגוריה passwords tools. הרשימה לא מדוייקת.לא מצאתי תוכנה שניקרא ProduKey 1.50. איך אני מוצא אותו ברשימה? בתודה מראש מיכאל
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להקלטת המשחקים שלי במחשב. ניסיתי את הגירסא החינמית של Fraps והיא עובד לי מצויין על המחשב. האם אתם מכירים תוכנות נוספות וטובות שיודעות להקליט מסך מלא באיכות טובה (1080p עם FPS גבוה)? האם יש תוכנות טובות וללא הגבלות בחינם? תודה, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-