עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by joni69,

כשאני שומר סירטונים אנימציה איך אני עושה לו שהרינדור יופיע גם בקליפ נגיד אני מרנדר\עושה תקסטורה ב VRAY איך האפקט יכול להופיע בקליפ ?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  2. יש לי תוכנה (וזה לא חייב להיות דווקא לא חוקי) שמותקנת במחשב אך אני כדי שהיא תפעל אני צריך לצרוב אותה על דיסק ולהכניס את הדיסק כול פעם שאני ארצה להפעיל אותה (לא CRACK)... איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by Banana-Man,

הורדתי שני משחקים ג'י טי איי סאן אנדראס וג'י טי איי 3 אני מנסה להפעיל אותם הוא מביא לי הודעה האם אני רוצה לשלוח דו"ח שגיאות. פעם הייתי משחק במשחקים האלה במחשב הזה לפני מלא זמן אבל לפני שנה+ איך אני מתפטר מזה? יש לי מחשב באמת ישן אבל המשחקים האלה היו מותקנים לי פעם במחשב ועכשיו הורדתי אותם שוב. Geforce 2 mx 440 intel p4 1.8 256 ddr זה המפרט פחות או יותר. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by 7omaHawk,

אני מחפש תוכנה שתוכל להמיר מ-avi ל-VCD מישהו יכול לעזור לי ? :s05:

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by bilbo,

אני מעוניין להפוך את ה DVD שלי ל ZONE FREE. אמרו לי שיש תוכנה שמבצעת את זה בלי ליצרוב FRIMWARE חדש וכך לבטל את האחריות על הכונן. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by Athlon_XP,

הי חבר'ה. פעם היה לי WIN98SE. עכשיו, ב-ICQ היה לי פונט שנקרא 'GUTTEM YED BRUSH' או משהו כזה ועכשיו שיש לי XP PRO אין לי את הפונט הזה. יש לי את ICQ PRO 2003A, למה אין לי את הפונט הנ'ל? ואיך אפשר שיהיה לי אותו?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  7. היי, אני מחפש לקנות את המקלדת לעורכי וידיאו באוויד (avid) ששמה bella 3.0 אך לצערי אני לא מוצא אותה בשום מקום בארץ לקנייה יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג אותה? (בארץ) תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by haime23,

ברשותי WINDOWS 7 ובעייתי היא כדלקמן:בהדלקת המחשב לאחר כמה שעות מנוחה אין תקשורת אינטרנט.יש לציין כי אני עובד עם ראוטר סימנס והתמיכה של בזק טוענת שהראוטר תקין.כדי ליצור קשר ,אני מבצע את הפעולות הבאות:פותח את מרכז הרשת והשיתוף (באייקון הרשת בתחתית המסך) ,מקיש על LOCAL AREA CONNECTION ,מקיש על "הפוך ללא זמין",התחבר לרשת,פתור בעיות,נסה לבצע תיקונים כמנהל מערכת.לאחר כל אלה נוצר קשר ואני עובד כרגיל עד הפעם הבאה כאשר אני סוגר את המחשב וכו'.האם ניתן לעשות משהו? תודה חיים

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  9. כשהתקנתי את חלונות 7 בהתחלה קול נשמע מקרטע לזמן קצר ואז הפסיק לקרטע, אך המקרפון לא עובד (ב-XP עובד טוב מאוד). התכוונתי להוריד את דרייבר עבור חלונות 7 וגיליתי שאתר אינטל טוענת שחלק מלוחות האם מפסיקה לייצר דרייברים עבור חלונות 7 ואני אחד ממוצרים. הורדתי דרייבר של ויסטה, קול לא עובד, אך המקרפון אכן עובד. מה אפשר לעשות על מנת שקול ומקרפון יעבדו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  10. Started by rooten,

יש לי נוד32 אבל גירסא יחסית ישנה שלו, השאלה שלי אם כדאי לי לעדכן אותו לגירסא חדשה או שזה לא משנה בגלל שמילא הוא מתעדכן מהאינטרנט על כל הוירוסים החדשים?

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by yotam360,

איזה תוכנה יש להסרטת המסך (כלומר שמסריט את כל מה שקורה במסך)?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by lior322,

מישהו מכיר תוכנה כזאת שמשנה wmv לavi או לmpeg תודה למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  13. מחפש תוכנת עריכה למחשב עם פילטרים אוטומטיים בדומה לאפליקציית enlight. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  14. אני חושב שהבנתם את השאלה שלי מהכותרת 8)

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by naoriko,

יש לי סרטים ותרגום בנפרד אני רוצה לחבר בנייהם שיהיו מחוברים לתמיד אבל אין לי תוכנה אני צריך שמות של תוכנות שמחברות תרגום לסרט תודה לכל מי שמגיב

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  16. שלום לכולם קודם יש לי אנטי וירוס + פיירול של Norton 360 V5, עכשיו הפיירול של נורטון כמובן כמו שאמרתי בהתחלה חוסם לי את הכרטיס רשת הוירטואלי שלTunngle, למי שלא הבין Tunngle היא תוכנה שיוצרת כרטיס רשת וירטואלי עם איי פי משלו שאפשר לשחק במשחקי מחשב ברשת באמצעות LAN. יש לציין שהפיירול לא חוסם את התוכנה עצמה של Tunngle אלה רק את הכרטיס רשת שהתוכנה יצרה השם של הכרטיס רשת של המשחק TAP-Win32 Adapter V9.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  17. כמו שהכותרת אומרת תביאו לינקיםן לעבודות שלכם או תעלו אותם לפה תעשו סטיקי של עבודות תלת מיימד.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by naoriko,

אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן הקספרסקי מנתק לי את האינטרנט לבד......מישהו יכול לעזור לי שזה לא יקרה יותר....?? בהתחלה שאני מתחבר עוברות 2 שניות ואז הוא שואל אותי עם לחסום או להמשיך ואני ממשיך הכל טוב ויפה אבל משום מה כל כמה זמן הוא מתנתק לבד..???????

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה אני מצלם די הרבה בחשיפה ארוכה, עם חצובה. נוצרת לי בעיה לפעמים שהלחיצה על הכפתור במצלמה יוצרת רעידה קטנה בתחילת הצילום ולכן כל מקורות האור בתמונה מקבלים מעין צ'ופצ'יק כזה, בהתאם לתזוזת המצלמה. אני יודע שאם אשתמש ב- Self Timer הבעיה תיפתר, אבל לא תמיד זה מתאים למה שאני רוצה לצלם. מה הדרך הטובה ביותר לערוך תמונות שיצאו כך? האם יש כלי בפוטושופ שיודע להתמודד עם זה בצורה מתוחכמת? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  20. ערב טוב לכל הנמצאים אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני אמא לילדים והתחברתי לאינטרנט לפני שבוע. לצערי שמתי לב שילדיי גולשים באתרים לא פונוגרפיים. רציתי לדעת האם יש לכם תוכנה חינמית מומלצת על מנת למנוע כניסה לאתרים אלו. ידוע שבוינדוס XP יש גירסאות אבטחה,אבל כאשר הפעלתי את זה ראיתי שהוא חוסם לי גם אתרים רגילים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ערב טוב תהילה

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  21. שלום לכולם.. אני מצטער שהבקשה שלי ברמה מאוד נמוכה יחסית לשאר פה שזה פוטושופ וכאלה אבל אני לא מבין בזה למרות שהייתי רוצה להתחיל להבין קצת פוטושופ. אני מעוניין לחתוך תמונה ממש לשני חלקים בצורה אסתטית (קו ישר כאילו..) ואם אפשרי לעשות את זה בצייר זה יהיה הכי טוב בשבילי תודה רבה על כל תגובה..

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by jackhammer,

יש לי נוד32 ועד לפני כמה שעות הכל היה בסדר לפני כמה שעות המחשב התחיל להיות לי איטי (במחשב הזה לא ממש הרגשתי את הבעיה אבל במחשב עם הסלרון 2.8 ממש מרגישים את הכובד ושניהם משתמשים באותו אנטי וירוס) התהליך הוא nod32krn.exe הוא מראה לי שהוא לוקח מ0 עד ל32-35 מה CPU (עולה ויורד) כלומר הוא עושה שם משהו אבל לא יודע מה לא שמתי לו שום סריקה שום דבר בשני המחשבים יש את אותו הדבר רק שאצלי (FX55) מרגישים הרבה פחות אבל עדיין אפשר להרגיש שהמחשב מגיב יותר לאט ממה שהוא הגיב לפני כמה שעות בשני (סלרון D2.8 ) ממש איטי כל קליק לוקח לו איזה כמה שניות להגיב מישהו יודע מה קורה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  23. שלום, הגיע לידי דיסק עם סרט בפורמט Mpg שצולם בארץ ולכן, מן הסתם, קודד ע"י מישהו ישראלי... בכל אופן, כשהכנסתי את הסרט למחשב, ה-Media Player ניסה להתחבר לאינטרנט כדי להוריד מקודד ולאחר שלא הצליח, השמיע לי רק את הסאונד ללא כל תמונה. כאן אציין שבמחשבי מותקנים המקודדים: XViD האחרון, DivX האחרון, ffdshow, VobSub, Mpeg4, SMR ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע... בכל אופן, כשראיתי שיש בעיה, ניסיתי את Gspot, שזו תוכנה שמזהה באיזה מקודד הסרט משתמש, אך היא לא הצליחה לזהות... ולאחר מכן ניסיתי את abcAVI Tag שגם היא אמורה לזהות את המקודד בו משתמש הסרט, אך כיוון שהסרט בפורמט MPG היא לא איפשרה לי לזהות... רציתי לדעת איזה מקודד אני צריך להתקין ע"מ לראות תמונה... תודה.

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  24. שוקלת 20 מגה מלמדת איך להכיר תמחשב לתקן אותו וכו..ממש מומלץ רק בעיה אחת אין לי לאן לעלות ושזה לא יפול אולי המנהלים או מישהו תביאו לי מקום לעלות בשביל האתר זה!! קוראים לתוכנה קורס טכנאי מחשבים וזה בעברית!

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by J0n1,

שלום. אני אוהב את הItunes, אבל הוא לא תומך בMKV או בDTS והוא טוחן לי זיכרון. אני מחפש תוכנה טובה שמציגה את השירים בפשטות, עם עיצוב נקי, אפשרות להקטנה כמו שעושים באייטונס (CTRL M) ושימצא תמונות של אלבומים גם כמו האייטונס. אבל שיתמוך גם בפורמטים שביקשתי. ניסיתי את Winamp ולא אהבתי. הבנתי שיש את media monkey ואת footbar2000

• 5 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים