תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט בקובץ mpg, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו במדיה פלייר, וגם בתוכנות נוספות אחרות, הסרט פשוט לא עולה, לפעמים יש הודעת שגיאה, ולפעמים הסרט עובד אבל רק עם סאונד ובלי תמונה. ניסיתי את כל הפרוצדורות של המקודדים, ושל כל התוכנות אבל סרט לא ראיתי עדיין. אם יש לכם פיתרון או עצה, בבקשה תעזרו לי כי זה חשוב לי ביותר. בתודה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
מדוע תוכנות אנטיוירוס (Avira לדוגמא, שאותה התקנתי לאחרונה), נוטות להתייחס לקובץ Autorun.inf כוירוס, כאשר כל פישעו הוא לתת הוראות הפעלה בעת הפעלת מדיה\כונן Flash\דיסק און קי (חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי שזה תפקידו). בכל פעם שאני מחבר את ה-דיסק און קי שלי, Avira מתריע לי אודות הקובץ הזה, כמו כן בגוגל קראתי שעוד מספר אנשים מתייחסים אליו כוירוס. מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, שתוכל להקריא את הטקסט המסומן\מוכנס. התוכנה עבור אדם כבד ראיה, לכן יש עדיפות לתוכנה כמה שיותר פשוטה.
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה שכל ההודעות שנשלחות אלי מ2 כתובות מייל מסוימות יכנסו מייד לדואר זבל, איך אני מגדיר את זה? אני משתמש בGMAIL ומוזילה טאנר בירד אם זה עוזר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , הורדתי את הדיירבר החדש ביותר ל Windows 7 64Bit יש לי את הכרטיס מסך - 4890Vapor-X.... תודה לעוזרים בסוף ההתקנה הוא מראה לי בLOG את השגיאות הבאות - Error messages [table][tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr] [tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr][/table] AMD Drag and Drop Transcoding [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]2.00.0000[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/td] [td]1 Mbytes[/td][/tr][/table]AMD Media Foundation Decoders [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]1.0.60914.1136[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/t…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני משתשמש בוינדוס 7 במדייה פלייר גירסא 12.0.7600.16415 והרמקולים לא עובדים חוץ מהקידמיים כלומר 2.0 ויש לי 5.1 הסאב והאחוריים לא פועלים... במדייה פלייר הקודם הוא ידע להפעיל את כולם מה אנ יכול לעשות... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני מגבה את ההגדרות ב uTorrent, במקרה שאני אמחק אותו או יעשה פירמוט וארצה להתקין מחדש שאני אוכל להחזיר את ההגדרות לקדמותן. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה קניתי מחשב חדש והוא הגיע עם ויסטה אבל כשהתקנתי עליו את המקס 8 אני לא רואה את התצוגה המקדימה באיקונים לתכולת הקובץ (כמו שרואים בקובץ PSD ) וכשהתקנתי על המחשב XP רואים את התצוגה התצוגה חשובה לי כי יש לי המון גופים מוכנים שאני שותל להדמיות אז אני צריך לדעת איך הם נראים מראש מישהו יודע אם יש לכך פתרון? המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי היום התקנתי את בדימון לאחר החלפת דיסק קשיח לSAMSONG HD502HJלאחר שהתוכנה ביקשה איתחול מחשב ,נישמע בהפעלה של המחשב ציפצוף ארוך מהרגיל ולא היתה כל תגובה מהמסך, פשוט המחשב לא המשיך לווינדוס, נאלצתי לחבות את המחשב והדליק שוב , בהדלקה הזו המחשב המשיך רגיל וגם התוכנה פועלת רגיל,זה לא קרה לי לעולם, מדוע זה קרה? קוני
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה חומרה באמת התקינו לי וכמו כן אני רוצה לדעת איזה ביצועים יש למחשב
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת את הכל אבל בכל-זאת אני מחפש תוכנה חינמית ואמינה עם ממשק משתמש נוח לצריבה. בגדול אני מחפש מה שנרו הייתה פעם לפני שהיא התנפחה למימדים לא הגיוניים.
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת HP Deskjet D1560 חדשה ואני עובד בווינדוס ויסטה עם הגירסה הכי עדכנית של Firefox משום מה שאני רוצה להדפיס מהדפדפן זה כותב לי שקודם כל אני צריך להתקין מדפסת ושאני נותן לו OK הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת: "Windows can't open Add Printer. The local print spooler service is not running. Please restart the spooler or restart the machine." מיותר לציין שאיתחול לא עוזר ושהמדפסת מותקנת כראוי. חוץ מזה אין לי מושג מה זה ה"ספולר" חוץ מזה שקיימת אופצייה כזאת במדפסת שמוגדרת רשת. אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
זה כנראה התחיל באי מייל. אנשים מוזרים שיש להם שמות דומים מאוד לאלה שיש לי ברשימת אי מייל שלי (שינוי של אות אחד בשם) שלחו לי אי מיילים מוזרים באנגלית... עד שקלטתי שאלה לא האנשים ברשימה שלי כבר נהיה מאוחר אני חושב.... היום קיבלתי אי מייל מדוד שלי שאמר לי לא לשלוח אי מייל לאף אחד כי יש לי וירוס מסוג W32 אני כמעט בטוח שזה בגלל האנשים האלה באי מייל, האמנם? ומישהו יכול לתת לי פרטים על הוירוס הזה, מה הוא עושה? מה המקסימום נזק שלו, איך מורידים אותו והאם פירמוט יעזור (מקווה שיש דרכים פחות נזקיים להסיר אותו :-[?) תודה
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה תוכנה טובה להורדות , שירים מישחקים , וגם שירים בעיברית!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, אחרי שבטעות אישרתי כניסה של וירוס פירמטתי את המחשב ... התקנתי WINDOWS XP ואת הדרייברים של הכרטיס מסך ATI 2600 PRO את הדרביירים של הלוח ASUS P5KVM וכן אנטיוריוס - NOD . אחרי כל שWINDOWS עולה אני מקבל הודעת שגיאה של קובץ MOM.EXE 1.האם מישהו מכיר מה אפשר לעשות עם זה? 2.התקנתי וינדוס שאמורה היתה להיות עדכנית אבל אחרי ההתקנה הייתי צריך להוריד בערך 80 UPDATE ,האם קיים סיכוי שמדובר בגירסא ישנה? 3.נסיונות התקנה במסך ה LCD בסלון לא עלו יפה ,משום מה אחרי עליית ה BIOS פשוט המסך מהבהב .... האם מישהו מכיר את התופעה? 4.האם כדאי כבר להתקין שוב מחדש?אם כן בבקשה תעזרו בבחירת מערכת הפעלה ל HTPC
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי שני צורבים ואני רוצה תוכנה שאני יוכל לצרוב שני דיסקים במכה אחת. תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, יש לי חלונות 7 פרימיום אני מעונין להצפין תיקייה בצורה כזו שגם התוכן שלה יהיה מוצפן, כלומר אם מישהו יעשה חיפוש אז הוא לא ימצא את התוכן מכירים תוכנה חינמית?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המחשב שלי נדבק בוירוס הזה וכמובן שהאנטי וירוס שהיה (AVIRA) לא פועל עכשיו. איך אני מנקה את זה? הוא גם חוסם לי את מנהל המשימות...
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני ממש אוהב CHROME - באמת גוגל אין עליהם ! בכל אופן אצלי הגדרתי שדף הבית זה ה"8 טאבים" ההכי פופולריים - אחלה דבר העניין הוא ברזולוציה 1920*1200 זה קצת משאיר מלא מקום שימושי וריק השאלה יש אפשרות להוסיף עוד טאבים במסך הראשי ?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לצפות בסרט שהוא באינטרנט במקום שיהיה על הדף את המסך של מדייה פלייר 10 יש משהו אחר תראו : מה עושים? איך אני מגדיר שרק מדיה פלייר 10 בלבד ינגן סרטים על הדפדפן? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש כאשר ההתקנה של הWINDOWS בוצעה במעבדה אבל שחכתי לבקש חלוקה למחיצות של הHD. מה האפשרויות העומדות בפני כדי לחלק למחיצות? והאם כדאי בכלל לחלק למחיצות או להשאיר את הכונן כמו שהוא. (500 GB)\ תודה
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. סרטים מסוימים מקרטעים למרות שהם לא אמורים, ואני רוצה לבדוק את זה.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
במשחק הזכרון הצפצוף אמור לחזור על עצמו כל פעם מחדש אחרי שהמשתמש הצליח לזכור את הצפצופים http://www.siz.co.il/my.php?i=zmoldlaztfyw.swf אני צריך פקודה מסוימת שתפעיל לי כל פעם את המצגת פלאש מחדש והכוונה היא לא ל- GO TO AND PLAY אלא פקודה שתדלג על פריים מסוים בשביל שהסרט ימשיך לנגן ולא יחזור כל פעם להתחלה אם המשתמש הצליח לזכור אני חושב שזו פקודת תנאי.. אם משתמש הצליח לזכור צפצופים אז חזור מההתחלה על השלב אך דלג על פריים על מנת לעבור לשלב הבא מקווה שהבנתם
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-