תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה ידוע שאפשר לראות אייפי של מישהו באייסיקיו שהוא ברשימה שלך. למרות שזה לא פונקציה רגילה באייסיקיו, יש כל מיני תוכנות למינהן ופאצ'ים שנותנים את האפשרות לראות את האיי פי של מי שאתה רוצה באייסיקיו רציתי לשאול כיצד אני יכול לבטל את האפשרות שאנשים יוכלו לראות לי את האייפי??
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני צריך להוציא קבצים שנמצאים בתוך קובץ EXE. ניסיתי לשנות את השם לזיפ או לראר, ולפתוח עם התוכנות, אבל לא עובד. מישהו יודע איך אפשר להוציא את הקבצים משם?
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות סרט מסוג DIVX בתוכנה WMP של WIN XP, מופיע רק הקול ואין תמונה. וגם ותוכנה שאני בטוח שמאפשרת צפיה בDIVX כמו ASUSDVD 2000. יש דרך לאפשר צפיה בסרט, אולי איזה תוכנה שתתקן את זה.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איך לעזעזעל אני מוריד איתה? תודה מ ר א ש
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
הקובץ wmiprvse.exe נתקל בשגיאה ועליו להסגר (סוג ההודעות שיש אפשרות לשלוח דוח שגיאות לMICROSOFT) מזה אומר?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק לשני קבצי AVI כל אחד 700MB. אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD. 1. אני חייב להמיר את הקבצים ל-MPEG? אם כן כיצד עושים את זה והאם זה יפגע באיכות\נפח? 2. הסרט לא עבד בהתחלה עם אף תוכנה עד שהורדתי Divx ועכשיו הוא פועל אבל בלי sound הוא רושם לי בהפעלה: this file contain unknown data file. the audio data is not recognized by divx the audio data in the file is 8192 and you may install new audio codec for listen to the audio (סיכמתי מה שהוא רשם) זהו...תודה.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
כבר תקופה די ארוכה שאני לא מצליח להפעיל שום ג'אווהסקריפט לא באקספלורר ולא במוזילה.... למישהו זה קרה? למישהו יש עצה מה אפשר לעשות? אתרים שלים לא מאפשרים לי ללחוץ על לינקים וזה מעצבן....
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש איזה כמה דברים שלא הבנתי בו , כמו איך אני מעביר את המועדפים מהאיקספלור לfirefox ? ויש איזה כמה אתרים שלא רואים את התמונה כמו שצריך , יש איזה פאץ ? והכתב לא נראה טוב אפשר לשנות אותו ?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול אם למישהו מכם יש מושג איך אני מסוגל להפעיל את תוכנת IGO (תוכנת ניווט). הבעיה היא כמובן שהתוכנה בנוייה באופן עקרוני לעבוד על מחשב כף יד והיא לא מסוגלת לעבוד על מחשב רגיל. עשיתי חיפושים על כל מיני אמולטורים אבל לא מצאתי שום דבר. תודה לכם מראש.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
איזה פורמט של תמונה (תמונה רגילה..לא אנימציות) הוא הכי איכותי?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טוב רציתי לעשות בדיקת מהירות בין כמה דפדפנים כגון: nternet Explorer פיירפוקס Flock Opera אוונט איך אני יכל לעשות את זה ?? למישהו יש רעיון?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם האינטרנט אקספלורר לא נפתח לי מה לעשות ? בתודה דני
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בd.i.k.o על מנת לקודד קבצים לDVD שלי. אני ממיר את הקבצים ובוחר בתוכנה ביחד עם הסרט גם כתוביות אבל הכתוביות יוצאות ככתוביות בחירה ולא כתוביות מודבקות שזה מה שאני צריך מכיוון שתוכנת הDVD AUTHRING שלי לא תומכת בכתוביות. יש לציין שאני לא יכול להשתמש בDVD שלי בDVD שDIKO יוצר ולכן אני נאצץ להשתמש בDVD AUTHOR חיצוני (של TMPGENC). אני מקודד דרך CCE. יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני צריך מישהו שמבין באויד ומוכן להדריך אותי טלפונית מחר בבוקר בערך בי10 ל2 ככה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
יש לי ויידאו קליפ ואני רוצה להעתיק רק את השיר, את הפס קול. יש איזושהי תוכנה שאפשר "לקרוע" אותו ופשוט לשמור כקובץ mp3, wma וכד'? תודה
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיל חפצים וכאלה דברים(דרך נקודות שבקצות של החפץ)(איך עושים אותם?) אוף אני לא ממש יודע איך להסביר,בכל מקרה אם משהו הבין שינסה לעזור
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אוקיי, אני התחלתי לעבוד עם התוכנות הנ"ל. Traktor DJ - עם התוכנה הזאת הבנתי שאפשר להוציא את מוזיקת הרקע משיר, אפשר לדעת איך אני עושה זאת בדיוק? CuBase - איתה אני צריך הסבר כללי שיסביר לי קצת את הבסיס על התוכנה. בעיקר את הדברים הבסיסיים שאני צריך לדעת בה. FruityLoops - הבנתי שבתוכנה הזאת אני יכול להוציא את הסמפלים(יש לה מאגר סמפלים), איך אני עושה זאת+ הייתי מעוניין בהסבר כללי עליה. אם למישהו יש סבלנות לעזור לי, אפילו בקצת, אני אשמח. ואם מישהו מכיר מדריכים טובים שמפרטים את הבסיס על כל תוכנה, גם זה יהיה נחמד מאוד. *הדבר שהכי חשוב לי לדעת - איך אני מוציא את מוזיקת הרקע מהשירים בתוכנה טרקטור די ג'יי? תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה ? http://neowin.net/comments.php?category=software&id=31453 (לפחות משהו אחד הם כן יודעים לעשות)
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לדעת אם שייך לגבות את כל רשימת האתרים שגלשתי ומופיעים בהיסטוריה ואם כן כיצד ניתן לעשות זאת?? אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7 תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
מבקש עזרה בזיהוי מודם פקס ודרייבר מתאים פרטים בפנים תודה יש לי ויסטה 64 ביט התקנתי מודם פקס ותוכנה לא מוצאת דרייבר לזה אני מקבל הודעה שצריך להתקין את הדרייבר של pci simple communications controller איפה אני יכול להשיג את הדרייברים האלה או לחילופין אך אני יכול לאתר את דגם המודם פקס שלי זה מה שרשום על הצ'פסט של המודם Ambient md5628d-l-b w145qd01-1202aa 0145a TAIWAN-W אני יודע שיש אתרים שיכולים לזהות את החומרה לפי מה שכתוב על הצ'פסט המפרט שלי מעבד אינטל = Core i7 920, s1366, 8MB 1 לוח אם = ASUS Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58 זכרונות= Corsair Dominator Triple 3x2GB DDR III 1600Mhz כרטיס מסך = ASUS HD 4890 Top 1GB GDDR5 דיסקים קשיחים = Seagate 1TB 72…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום קטע הזוי במיוחד קורה במחשב שלי לאחרונה אני לא מצליח לגלוש לאתר one לא באקספלורר 8 לא בפלשפיק הפיירפוקס לא נפתח לי בכלל (יכול להיות בגלל שהוא קרס מהאתר הזה) אז ככה.. אני נכנס לאתר מספיק לראות בקושי כותרת ראשית ואז האקספלורר קורס הפלשפיק מודיע לי שהוא הולך לקרוס ונותן לי עוד 2 שניות באתר בערך והפיירפוקס ..כנ"ל אשמח לקבל מידע על התופעה המוזרה הזו ומה אפשר לעשות.. במיוחד לדעת איך להחזיר לחיים את הפיירפוקס. תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה קצת חמורה: לפעמים כשאני מפעיל את המחשב אז העכבר מקרטע על המסך כשאני מזיז,וכשאני מפעיל שיר אז אני שומע אותו בתקיעות כאלה...(מה שנקרא "לאגים") מישהו יודע מה הפתרון לבעיה? נ.ב אני ממש מצתער אם לא ניסחתי את עצמי נכון מקוה שתבינו אותי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היה פה אחד שכתב את התוכנה המושקעת HWzone Monitor כנראה yousux האתר התחדש והעם דורש עידכון לתוכנה HWzone Monitor המצויינת שלך! ונראה לי שככול שיהיו יותר תגובות לנושא כך הבחור יעדכן יותר מהר...
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-