תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חבר'ה, אני זקוק לתוכנה שיודעת לסדר ולנהל את כל המוזיקה על המחשב. כלומר, תוכנה שתזהה את כל האלבומים ותדע לסדר אותם בתיקיות נפרדות בין כל אמן ואמן. האם זה אפשרי בכלל? -תודה!
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
אהלן כולם יש לי צורב DVD ואני רוצה לעשות צריבה לדיסק משחק מדיסק לדיסק איך אני עושה את זה מבלי שיהיה לי עוד כונן..?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
המחשב הנייד החדש שקניתי הגיע עם ווינדוס לייב אסנשיאל. ניסתי להסיר את תוכנה אבל היא נשארת במחשב אפילו לאחר שעשיתי ריסטרט. מה זה יכול ליהיות ? מה צריך לעשות כדי שהיא תוסר ?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין אנטי וירוס, אך הוא מזהה אנטי וירוס שכביכול מותקן לי במחשב למרות שהסרתי אותו!... (panda) (דרך הסרה/התקנה). חיפשתי ב regedit מה שקשור ב panda ומחקתי כל מה שאפשר, עד שנהיה ריסט פתאומי למחשב... בכל מקרה השאלה שלי היא איך להסיר באמת את התוכנה, כדי שבהתקנות למיניהם היא לא תזוהה ותמנע את המשך ההתקנה... (האנטי וירוס שאני מנסה להתקין הוא Kaspersky.Anti-Virus.6.0.2 ) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ של סרט DVD מלא על המחשב (DVDR - 4.5 GB). הורדתי תרגום עברי לסרט, ורציתי לדעת איך אני צורב את הסרט עם התרגום? הכוונה היא שתהיה לי אפשרות לבחור תרגום עברי מהתפריט. בעזרת איזו תוכנה עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה (azureus) אבל הבעיה היא שהיא לא מוריד לי, הכל על 0! ביטלתי את האנטיווירוס וזה לא עזר. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הוספתי RAM של 1G ל512 שהיה לי, ועכשיו המחשב אפילו יותר איטי WTF?!
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני די מתוסכל... הורדתי את הגירסה החינמית האחרונה שלו (כמובן, רק מהסיבה שאמורים להיות לו עידכונים חינמיים) והוא לא יכול להוריד עידכונים!!!! אם מישהו מכיר את הבעיה הזו אצלם אני אשמח אם הוא יודיע לי מה הפיתרון... "...incomplete...the update server could not..." תודה אופק
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש תוכנה שיכולה לקרוא את הקוד מתוך המעבד של כרטיס הפיתוח AT89c5131 ולאפשר לשמור לי אותו על המחשב לצורך עריכה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבלת את ההודעה http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php7veN0Y.JPG האם יש פתרון לכזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שאחרי פירמוט ויש בו כרטיס מצלמות שהוא לא מזוהה במערכת הפעלה,איך אני מזהה את שם הכרטיס ואיזה תוכנה צריכה לבוא איתו? מה שרשום על הכרטיס זה: PLX PCI6140 ועל צ'יפ אחר רשום CONEXANT FUSION 878A אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה כמו שציינתי בכותרת להמיר סרטים - מ- 720P ל-320*240 (רזולוציה בנגן MP4) על איזה תוכנה ממליצים ? * VIRTUAL DUB אני מכיר - יש עוד ?
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ברגע שאני לוחץ על התחברות זה מראה לי כאילו זה מנסה להתחבר ואז זה מראה לי את השגיאה הבאה (*המסנג'ר דרש ממני לעדכן אותו ולאחר העידכון זה קרה ) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, קובץ וידיאו בפורמט avi. במחשב אחד אני צופה בו ללא בעיות באמצעות windows media player. בנייד, מעבד סלרום, אני מקבל הודעה: ERROR DOWNLOADING CODEC ואני יכול ר לשמוע את הקול אך לא לראות את הוידיאו. ב 2 המחשבים אותה גירסת windows ו אופיס. מישהו יכול לזהות את הבעיה ולהדריך אותי איך פותרים אותה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אתמול קניתי מערכת רמקולים למחשב(קריאטיב אינספייר 2.1) ואני צריך טוכנה טובה לשליטה בסאונד בגלל שהתוכנה של ווינדוס (הרמקול הקטן בשורת המשימות) לא מספקת
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שניתן יהיה להגדיר לשמור דף אינטרנט כלשהו עם כל תתי הקישורים שבו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יצרתי קובץ IMAGE בעזרת GHOST למחשב עם WIN98 ולאחר בדיקת אמינות התקבלה הודעה כי הוא פגום (המערכת ביקשה להכניס דיסק A:\GHOSTERR.TXT). האם אפשר לתקן את הקובץ או לפחות לפתוח את הקובץ כדי לשלוף ממנו מידע?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כולם תמיד מדברים שקספסרקי הכי טוב וגם יש אנשים שחולקים ואומרים פנדה או מקאפי קספסרסקי נחשבת לחברה בעלת המאגר נתונים הגדול ביותר בשוק שקונים את האנטיוירוס קונים אותו לשנה, מי שאכן קונה, מעבר לכך לא יהיה עדכונים אני אישית לא השתמשתי באנטיוירוס וחומת אש שנה וחצי ולא הייתה לי שום בעיה במחשב יש אנטי וירוסים שמוצאים "וירוסים" שאף אנטי וירוס אחר לא מצא, מתי שניסיתי את הקספרסקי זה היה לאחר המקאפי שלא מצא משהו והקספרסקי אף עצר כמה התקפות(יש שם פיירוול פנימי), יש השערות שוירוסים מיוצרים על ידי תוכנות האנטיוירוסים כדי לספק עבודה, וקיים כזה דבר בטבע האדם ראו חברת פולקסווגן , מנוע החיפושית זה מנוע מושלם שלא יכול להרס , עשו אותו בצורה מושלמת אבל זה חיסל להם פרנסה אז שינו את זה, כ…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קיי שיש בו מלא תמונות חשובות, אבל הבעיה שיש וירוס בהם יש דרך למחוק את הוירוס מבלי למחוק את התמונות ??
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה אני צריך להתקין קודם.. להכניס את הדיסק שקיבלתי עם הלוח אם או את הדיסק של הwindows ?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור 2 שכבות של תמונה כלומר לקחת סריקה ולהתאים לה לוגו ממקור שני. כמובן שתהיה FREEWARE.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מעצבנת עם התוכנה הזו, בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ (לא משנה איזה) המחשב עושה ריסטרט. ניסיתי למחוק את חבילת הקודק שהייתה לי על המחשב, אבל גם זה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה ויותר חשוב איך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי בעיה בWORD כשאני כותב עבודה של 60 עמודים ואני צריך לשנות משהו בדף השני נגיד אז כל הדפים גולשים למטה וזה מסבך הכל וצריך לתקן וזאת בעיה גדולה , הגלישה הזאת קורה גם כשהדף שהתבצע בו השינוי לא מלא . אני יודע שיש משהו אבל שכחתי .. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לא מעט קורה לי שיש לי מספר טאבים פתוחים ב-FireFox ואם אני צריך לסגור אותו (לצורך איתחול למשל) הכל הולך לאיבוד כי התוכנה לא שומרת טאבים. זו אופציה שהתרגלתי אליה מ-Avant Browser שלא קיימת בגרסה המקורית של FireFox. האם קיים תוסף שכזה גם ל-FireFox?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-