תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לחברה שלי הרגל מעצבן ביותר - לכבות לי את המחשב כשאני לא יושב לידו אנחנו גרים יחד כמעט שנה וכל השיחות והמריבות בעניין (והיו הרבה...) לא הועילו. אם תשאלו אותי זאת בעייה פסיכולוגית אצלה שנובעת מחינוך לקוי לקמצנות, אבל את זה נשאיר לפורום פסיכולוגיה ויחסים בהזדמנות אחרת. אני פונה אליכם בבקשת עזרה נואשת :'( חייב למצוא דרך כלשהי כדי למנוע ממנה מלבצע את המעשה הנורא. כל תוכנה ו/או הגנת סיסמה ו/או נעילה ו/או רוטווילר גרמני מורעב יתקבלו בברכה המחשב עובד על WIN XP SP3 תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה לעשות RIP לDVD מקורי שברשותי. חשוב שיתמוך בהמרה ישירה לקובץ avi למשל. תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
^ http://qttabbar.wikidot.com/download אשמח אם מישהו יעזור.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
התקנתי סוף סוף FIREFOX אבל בעברית, והבנתי שזה לא נוח לי אחרי שהתקנתי כל מיני ADD ONS, יש אפשרות לשנות את התפריטים לאנגלית, או שצריך להתקין מחדש? ואם מתקינים מחדש, מה קורה לADD ONS?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה נעשה במחשב, לוג פעולות, אני זוכר שקיים מסמך שעושה את זה אבל השאלה איפה הוא נמצא..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החבילה כוללת: Office Home and Student 2007, Windows Live OneCare, Office Live Workspaces, Windows Live Mail, Live Messenger and Live Photo. כל זה ב69.90$ לשנה (לומרות שחלק מפה זה חינמי) זה די משתלם, אפילו אם הולכים להתמש רק באופיס שבגרסא המלאה עולה 149$. כך נגיד שאם תקנה לשנתיים אופיס 2007 זה יעלה לך פחות מהגרסא המלאה, וזה עוד גמיש הרבה יותר שנגיד תוכל לשדרג ישר לגרסא הבאה של אופיס למשל לעומת זאת מי שקנה אופיס 2007 מלאה יצטרך לשלם על שדרוג. זה יתחיל להימכר רק בUS ב15 ביולי. http://www.pcworld.com/businesscenter/article/147836/microsoft_to_sell_office_value_pack_for_70_per_year.html
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתנצל את כוח העיבוד ווידיאו שבכרטיס איזה תוכנות תומכות בתקנים האלו? והאם בחבילת הקודדים K-LITE יש את התמיכה?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה, כשאני מקבל קישורים במייל או במסנג'ר הם לא נפתחים לי ישירות בדפדפן כמו בעבר ואני צריך לעשות להם העתק-הדבק. למרות ש-IE6 מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי. יש לזה פתרון? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מנסה לערוך קבצי Bluray עם sony Vegas Pro 8 והתוכנה פשוט נסגרת בבחירת הקבצים (M2TS ) אולי חסר לי איזה תוסף או משהו ? כי עם קבצים אחרים אין שום בעיה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD במחשב ואני מעוניין לצרוב לי סרט בפורמט AVI ולראות אותו בנגן DVD שלי בסלון. בנוסף לצריבה אני רוצה לשים לו תרגום(יש לי קובץ תרגום crt). איך אני שם את התרגום?, שהסרט ינגן אותו בנגן DVD שלי עם תרגום. תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לא הצלחתי לחשוב על דרך יותר טובה לתאר את זה בכותרת, ובכל מקרה הנה תמונה: ורק כדי לסבר את אוזניכם, התקנתי את הגירסה האחרונה של K-Lite ואת האחרונה של DivX. קבצי וידאו במחשב אני רואה ללא בעיה, וגם ב-youtube אין שום בעיה, זה רק הסירטונים האלה שמופיעים תמיד במסגרת כזאת של טלויזיה בכל מיני אתרים של קשת/רשת/וכו'. רעיונת מישהו? תודה מראש, תומר
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי דיסק המחולק לשלושה partitions באופן הבא: C,D,E אני רוצה לאחד את שלושת לדיסק אחד שלם, איך עושים את זה ? האם אני חייב להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או שאפשר לעשות את זה דרך ה - Disk Manager שיש בחלונות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לתוכנה חינמית להקלטה מ LINE IN ניסיתי את Audacity וכל מיני תוכנות מסובכות עם כל מיני מיקסרים ופרוייקטים.... אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להקליט מ LINE IN , פשוט תקליט , ושלח ל WAVE\MP3 ...... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד די הרבה עם אינטרנט אקספלורר 7 בכל מיני שפות וגירסאות, ואני פוגש המון פעמים בעיות של חוסר זיכרון ברגע שפותחים יותר מדאי חלונות או טאבים של IE (בדר"כ באזור ה 10) אבל הפעם זה מוגזם. כפי שאתם רואים בתמונה המעבד כמעט לא בשימוש ויש לי 3GB ראם. ולמטה יש גם סמל של TuneUp Memory Optimizer למטה בצד שמאל שמראה שרוב הזיכרון פנוי, ובכל זאת ישנה ההודעת שגיאה שאתם רואים. מה דעתכם? מישהו פגש ג"כ בעיות זיכרון עם IE7? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה (או חבילת מפות) שמכילה את מפות וכבישי ארץ ישראל (לפחות) כך שאוכל לשים אותה על הלפטופ שלי, ולבצע חיפושים (של כתובות או מסלולים) במצב OFFLINE (כלומר כשאני לא מחובר לאינטרנט)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אז ככה היום בשעה טובה התחדשתי לי בגירסא של קספרסקי 8/2009 שהגיע בדואר.. בכל מקרה, אני עושה סריקה וכאלה... הוא מוצא דברים, אבל אין לי שום מושג איך אני מעיף אותם. מצורפת תמונה. בתודה מראש, דור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בעיה מוזרה. אני לא מצליח להקליק על "באנרים". שאני נכנס לאתר המכללה שבה אני לומד. כאשר אני רוצה לקליק על התפריט שום דבר לא קורה (גם FOX 3 וגם IE 7). (הכוונה לתפריט היכן שרשום מידע למעומדים, יחידות אקדמיות וכו'...). מה עושים http://colman.ac.il מצורפת גם תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש פקודה בשפה הזו שמעתיקה תיקיות והיא Set FSO =CreateObject("scripting.FileSystemObject") FSO.CopyFolder "\\Pta-srv\sjvwebsite\*", "c:\Backup\" ,True (זה הפוך פה) הבעיה שלי היא שאני מעביר תיקיה אני עושה את זה ברשת (שזה לא בעיה) הדבר שמפריע לי זה שבמחשב שאני שולח אליו את התיקיה הכל עובר בסדר אבל הסקריפט שלי עושה את כל זה באופן אוטומטי לכל המחשבים ולא תמיד יש למחשבים את את אותה תיקיה שבחרתי שאליה יועבר התיקיה המקורית והוא נותן לי שגיאה שהוא לא מכיר את ה PATH מישהו יכול לעזור לי מה עלי לעשות בכדי שהוא פשוט יצור את התיקיה במידע ואין שם את התיקיות?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני לא אוהב את איסי 6 הוא לא נוח לי בכלל, עכשיו חייב להשתמש ב6 כי ב5.1 זה לא נותן להתחבר בטענה שיש גירסא חדשה יותר. יש אולי איזה פאץ' או שיטה כדי שזה לא יקרה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הגדרות לתוכנה VUZE היא הפסיקה להוריד פתאום ואני צריך הגדרות חדשות
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברה Mozilla Firefox 3.0 may be new but it might not be secure. Just five hours after Mozilla's release of the updated Web browser Tuesday, researchers at TippingPoint detected a critical security vulnerability in Firefox 3.0, allowing remote attackers to take control of a user's PC. למאמר השלם : http://www.crn.com/security/208700510
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגזרו מזה מה שאתם מבינים אני כבר התייאשתי, אני לא מצליח לגרום לזה לפעול. ניסיתי את אייסי 5 אבל הוא ישן וטוען שיש גרסה חדשה ושחייב לשדרג. זה במחשב של אחותי והיא משגעת אותי כל היום, אשמח לפיתרון ! תודה רבה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
הורדתי סרט בפורמט DVDR קיבלתי אותו כIMG ופתחתי אותו בדיימון טולס והוא עובד כמו שצריך אבל איך אני שם לו כתוביות?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-