תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עכשיו גם כאן אין עברית רק התקנה מחדש פותרת את זה... אבל כל פעם שאני מכבה אותו, הוא איכשהו "מאבד" את היכולת להציג עברית... אני לא מתכוון להתקין מחדש את ICQ כל פעם שאני רוצה להתחבר, אז יש דרך לפתור את זה? ד"א ההודעה הקודמת, שהICQ לא עולה, זה אצל חבר... הוא ביקש שאני ישאל כאן במקומו... אין לו משתמש כאן...
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היום הדלקתי תמחשב ורציתי להיכנס לדפדפן ,פתאום אני רואה זה פעל איטי רצח ואחרי כמה זמן בכלל לא עולה הבעיה רק בדפדפן ולא בICQ ומשחקי רשת . עכשיו יש לי ראוטר ובמחשב השני הדפדפן פועל והכל כרגל . אז אני יודע שזה וירוס או משהו .... יש לי Spy Sweeper וNOD32 וזה לא מוצא שום וירוס איזה תוכנה יכול לעזור? תודה רבה לכל מי שיעזור וירצה לעזור.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לאת הניפלא אני מעוניין לדעת אך מבצעים בדיקת מאמץ למחשב כלל מערכת ההפעלה ואים ייש לזה תוכנה אני אסביר ייש לי מחשב בן 6 ואנירוצה ליבדוק אותו אודה לעוזרים נועם
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הפיירפוקס נתקע לי, ושבאתי להרוג את הפרוסס שמתי לב שיש לידו כוכבית שהוא 32 ביט. לי יש WIN 7 PRO 64bit. עשיתי חיפוש FireFox 64bit ומצאתי כל מיני דברים על כך שהמהנדסים של מוזילה ביטלו את הגירסא הזו, ואז בעצם לא ביטלו אותה ומצאתי גם את העמוד הזה: http://www.firefox64bit.com/ בקיצור - הנושא הוא - האם עדיף להריץ את גירסת 64 ביט או להישאר עם 32? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ביציאת TV-OUT למסך CRT ששם אני מפעיל XBMC. עכשיו, כשXBMC עובד, המסכים של המחשב לא נכנסים לSTANDBY, כי XBMC חוסם את זה (זה די מבאס להכנס לSTANDBY כשאתה באמצע סרט). אני מחפש דרך שהמסך הראשי של המחשב כן ייכנס ל STANDBY, ומסך הCRT שמחובר אליו לא. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי, יש לי את דיסק ההתקנה של Office XP וכמובן גם את הסיסמא.... אבל זה לא מקבל אותה! זה תמיד קיבל בעבר ולא הייתה שום בעיה, לאחרונה הייתי צריכה להתקין ווינדוס מחדש והטכנאי שם לי את office 97. האם אני צריכה קודם כל להסיר את ה-97 לפני שאני מתקינה את החדש או שהוא אוטומטית יעדכן את עצמו (זאת אומרת, ברגע שהוא מתקין)? יכול להיות שזאת הבעיה או שאין קשר בין הדברים ? ולמישהו יש רעיון מה עושים ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאני יכול לאכסן בו את כל העבודות הגראפיקה שלי? (בעיקר חתימות)
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בשועל ואתמול עברתי לOPERA, הדפדפן טוב אבל ישנה בעיה אחת, בשועל ישנה אפשרות חסימת תמונות בכל אתר (שהתמונות מURL מסוים לא יוצגו), בOPERA לא מצאתי? מישהו יודע איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי XP עם 256 DDR התקנתי תוכנה RAMBUSTER שמתאימה ל XP גירסה 1.6 במצב שאין שום תוכנה ברקע : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 178M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 141M כשאני מריץ את תוכנת PHOTO EXPRESS 4 : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 248M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 182M דרך אגב ב RAMBUSTER ה CPU USED תמיד על 0% כאילו שהמעבד אף פעם לא מתאמץ על איזה תוכנה אני יכול יותר לסמוך ? ( או יש המלצה על תוכנה אחרת ? )
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי 512MB של זכרון RAM. עכשיו, אני משתמש בתוכנה שנקראת Free RAM XP Pro שהיא "מנקה" את הזכרון ומפנה מקום. אני לא מבין למה כאשר אני משתמש בה בממוצע מופיע שיש לי 250 זכרון בערך... ואיך שאני מפעיל את האיי סי קיו, מסנג'ר והדפדפן התוכנה מראה שהזכרון צנח ל130 בערך. למה? הרי אני לא מבין יש לי 512, איך שאני מפעיל את המחשב עם פיירוול, אנטיוירוס והFreeRAM יש רק 280-270. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לפנות יותר זכרון ולעבוד יותר בחופשיות? תודה רבה רבה, אופיר נ.ב. אם למישהו יש איזשהי הצעה לתוכנה יותר טובה אני אשמח גם כן.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות שלא תהיה כבדה כמו ACDSEE. תודה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום ! יש לי במחשב כמה תוכנות ריגול שיוצרות לי בעיות מאוד מעצבנות ואני מחפש לינק לתוכנה שתסיר אותם כי הם ממש מעצבנים ! למי שיש לינק לתוכנה טובה שתסיר לי את תוכנות הריגול מהמחשב שיתן לי אותה בבקשה! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם . עזרה דחופה . אני מדליק את המחשב הוא לא עושה לי את הצפצוף שהכל תקין , לאחר מכך הוא טוען את הווינדווס המסך פועל והכל אבל מתי שהוא מסיים לטעון את הווינדווס ואמור להיכנס לבפנים המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול ... איזה חלק נהרס ?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב עם אופן אופיס ואני לא מצליח לפתוח קבצים חדשים של אופיס כמו docx כמו כן גם פורמטים של מצגות חדשות של אופיס.. מכירים תוכנה או תוסף לאופן אופיס שיקלו לי על החיים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של Creative אין לי מושג איזה דגם ואני גם לא יכול לצלם לכם כי צריך דרייבר חחחח הדרייבר שאני מחפש הוא דרייבר עם תוכנות לצלם וכו'. למי שאין דרייבר שיזהה לי את המצלמה במחשב אז לפחות אשמח לתוכנות לצלם איתם תמונות וסרטונים וכו'.. תודה והמשך יום טוב
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה במחשב. האם יש מגבלה לאיזה מערכות? ההארד דיסק מתחקל ל-2? שתי המערכות נפרדות ולא קשורות אחת לשנייה? האחת מאחרת את השנייה? כאשר אני מדליק את המחשב הוא טוען את שניהן? אשמח להבין איך זה עובד, ואם יש מאמרים טובים בנושא מה טוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
חיפשתי בנרות ולא מצאתי קוד מלא וטוב הבעיה היא הנקודה .. כל מספר מיוצג ככה: המספר ועוד ספרה שמציינת מיקום הנקודה. מצאתי יופי של אלגוריתמים לחילוק עצמו בביטים אבל מה לעשות עם הנקודה? אפילול על הדף זה לא יוצא לי טוב אשמח לעזרה או להפניה לקוד :
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להמיר קובץ וידאו מפורמט WMV לפורמט FLV באמצעות תוכנת Sorenson Squeeze גירסה 4.5.304 אולם מתקבלת הודעת שגיאה כלהלן: unable to add the source file. the following file are not supported מה פשר הודעת שגיאה זו ? האם ישנו מדריך בשפה העברית להמרה? תודה מקרב לב אאאא
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה די פשוטה לדעתי אבל אני לא מוצא לה פיתרון אני מקווה שפה ידעו לעזור לי ניסיתי להפעיל סרטים מקורים על המחשב ואני מקבל אותה שגיאה כל הזמן לגבי בעית תצוגה ניסתי לשנות את ההגדרות תצוגה אבל זה לא הצליח זאת השגיאה: (למטה) מה עושים?! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה, כשאני מבצע שיחה עם מישהו בסקייפ, הוא משום מה שומע את כל מה שהולך אצלי במחשב. לדוגמה: שיחקתי עם חבר ג'נרלס וניהלנו שיחה בסקייפ במקביל והוא שמע את כל מה שהלך עם הצבא שלי. או עוד אחת אני מדבר עם מישהו ושומע מוסיקה במקביל והוא שומע את זה. במיקסר של הכרטיס קול, באיזור שידור (RECORD) הכל על מיוט חוץ מהמקרופון. (אגב אין אפשרות אצלי ששניים יהיו פועלים, נגיד מקרופון וליין האוט) משהו מוזר ומציק
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חברים אתמול אחרי שהתקנתי קאונטר סטרייק והפעלתי יותר מאוחר תמחשב מחדש אני שם לב כי הסרגל של האקספלורר השתנה לי (ראו תמונות למטה) למרות שאני משנה אותו ידנית למצב שאני רוצה שהיה עד עכשיו המצב הזה לא נשמר וכל חלון חדש או הפעלת האקספלורר מחדש חוזר למצב המבולגן עידכנתי את הנוד 32 וביצעתי סריקה ,כמו כן התקנתי את AD-AWARE החדש וביצעתי סריקה נמצאו קבצים טרויינים שנראה לי חלקם קשורים לבעיות שנגרמו לי בסרגל כלים הזה סרקתי הכל ומחקתי אך עדיין הבעיה חוזרת לא משנה מה אני עושה תעזרו לי בבקשה מה אני עושה מכאן.... מצב לא תקין: מצב תקין:
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כאשר אני פותח קבצים ב Word מופיעה לי הודעה "לא היתה אפשרות ליצור את קובץ העבודה. בדוק את משתנה הסביבה הזמני ל Word" הבעיה התחילה לאחר שהתקנתי מחדש את המערכת הפעלה על ה SSD ושיניתי את המיקומים של קבצי ה TEMP לכונן המכני, בדקתי ב Environment Variables ב Windows שהקבצים הזמניים מנותבים כראוי לתקייה קיימת וגם בדקתי שאכן יש הרשאות אדמין לאותה תקיה, הגדלתי לעשות ובדקתי בכלל על כל הכונן הזה, הכונן וגם התקיה נמצאת תחת הרשאה של Full Control. כמו כן בדקתי גם ב Registri שהכל בסדר (לפי מדריך בנושא דומה כשחיפשתי על הבעיה הזאת בגוגל), ואכן, הכל תקין גם שם... יש למישהו עוד רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? או אולי יש פה מישהו שאין לו רעיון אלא יודע בוודאות איך פ…
-
- 4 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה עם זה... אין יותר מעצבן מלשלם כסף ואז לגלות ששום תוכנת הורדה לא עובדת... נגיד ב ORBIT, איך אני מקפנג שהוא לא יוריד לי את ה HTML אלא את הקובץ עצמו????
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-