תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדיתי לפני מספר ימים את המקודדים החדשים של kaza גרסה 2.73 כשהתקנתי אותם ראיתי שמספר מקודדים לא הותקנו בהצלחה במערכת ועכשיו חלק מהסרטים רואים על הפנים (הכל נורא אבל נורא כהה - בדקתי את הכרטיס מסך , מסך ) ויש גם סרטים שללא קול נסיתי להסיר את המקודדים הישנים והם הוסרו אבל לא לחלוטין הקבצים ffdshow.ax , divxdec.ax , vsfilter.dll , xvid.ax לא נתנים להסרה אי אפשר להסיר אותם ובגלל זה אי אפשר להתקין מחדש את המקודדים דוקטור תציל אותי
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם יש לי אנטי וירוס + פיירול של Norton 360 V5, עכשיו הפיירול של נורטון כמובן כמו שאמרתי בהתחלה חוסם לי את הכרטיס רשת הוירטואלי שלTunngle, למי שלא הבין Tunngle היא תוכנה שיוצרת כרטיס רשת וירטואלי עם איי פי משלו שאפשר לשחק במשחקי מחשב ברשת באמצעות LAN. יש לציין שהפיירול לא חוסם את התוכנה עצמה של Tunngle אלה רק את הכרטיס רשת שהתוכנה יצרה השם של הכרטיס רשת של המשחק TAP-Win32 Adapter V9.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
אני מחפש אנטי וירוס שיעבוד על מחשב בינוני (פנטיום 4 1.4 128 ראם XP) בקיצור כרגע יש את נורטון 2004 וזה פשוט כבד מאוד המליצו לי על האנטיוירוס FPORT אבל שמעתי עליו פעם ראשונה הוא מומלץ? איזה אנטי וירוס אחר מומלץ? אני רוצה שהאנטיוירוס יהיה כמה שפחות כבד, אבל בכל זאת שיציג ביצועים טובים
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי את זה ב-C:\Program Files\Creative מה זה זה לא איזה ווירוס אני מקווה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
הורדתי סוס טרויאני מאיזה אתר ולא פתחתי אותו.יש מצב שהמחשב שלי נדבק בלי שפתחתי את הסוס?
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לראות את הספריה של האייפוד ולהאזין לה בווינדוס מדיה סנטר (ווינדוס ויסטה)? פלאגין כלשהו, תוסף, משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
מאז ששידרגתי לגירסה 3.5, סרגל הצד של המועדפים (Ctrl+B) לא עובד. אני לוחץ על הסימניות ושום דבר לא קורה. מישהו מכיר את הבעיה? נ.ב. הסרגל העליון עובד כרגיל. ותודה לכל המומחים :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שקרתה פעמיים במהלך השבועיים האחרונים... מופיע לשניה מסך כחול והמחשב פשוט עושה ריסט. הלכתי ל Event Viewer ושם רשום שיש תקלה קריטית בשם Event ID 41 Kernel-Power למישהו יש מושג מזה ואיך מסדרים את התקלה? תודה רבה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי נוד32 ועד לפני כמה שעות הכל היה בסדר לפני כמה שעות המחשב התחיל להיות לי איטי (במחשב הזה לא ממש הרגשתי את הבעיה אבל במחשב עם הסלרון 2.8 ממש מרגישים את הכובד ושניהם משתמשים באותו אנטי וירוס) התהליך הוא nod32krn.exe הוא מראה לי שהוא לוקח מ0 עד ל32-35 מה CPU (עולה ויורד) כלומר הוא עושה שם משהו אבל לא יודע מה לא שמתי לו שום סריקה שום דבר בשני המחשבים יש את אותו הדבר רק שאצלי (FX55) מרגישים הרבה פחות אבל עדיין אפשר להרגיש שהמחשב מגיב יותר לאט ממה שהוא הגיב לפני כמה שעות בשני (סלרון D2.8 ) ממש איטי כל קליק לוקח לו איזה כמה שניות להגיב מישהו יודע מה קורה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה לא ממש חדשה שלאחר פירמוט של כונן מסוים היא מתקינה בעצמה את כל התוכנות שהיו מותקנות... אני חושב קוראים לה ghost או משהו כזה... בכל אופן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי עונה מסויימת של Prison Break, ואני מנסה למצוא לה תרגום, הבעיה היא שאני לא מוצא אחד בעברית. מה שאני עושה בינתיים זה מוצא באינטרנט תרגומים לגרסה אחרת, וזה שמתאים מבחינת מה שאומרים זה מה שרואים בתרגום על המסך אני לוקח. הבעיה היא שלא תמיד יש שם משהו 100 אחוז מתאים, והפיתרון הוא להקדים או לאחר את התרגומים שאני מוצא בכמה מאיות שניה. איזה תוכנה שאתם מכירים עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח הודעה לIP מסויים, כמו הפרסומות ששלחו פעם דרך "מסנג'ר סרביס" משהו כזה.. אני יודע שזה קיים.. אבל שכחתי איך.. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת, התוכנה tuneup utilities 10 הייתה מותקנת לי על המחשב עד שיום אחד משהו נדפק בה וכאשר אני פתחתי אותה האייקון שלה היה מופיעה בצד שמאל למטה אבל על החלון עצמו לא נפתח. כאשר ניסיתי לפתוח את החלון הוא נפתח לשנייה ונסגר שוב. שום דבר שקשור לתוכנה לא נפתח, גם ההסרה שלה. ניסיתי לגשת לתיקייה שלה ולמחוק אותה אבל ברגע שפתחתי את התיקייה שלה החלון נסגר לבד. הדרך היחידה שבה הצלחתי למחוק את התוכנה היא במצב בטוח כאשר מחקתי את התיקיה עצמה. הבעיה שנוצרה מכך היא שכאשר אני מקליד tuneup utilities בחיפוש במחשב החלון נסגר לבד. גם כאשר אני מחפש באינטרנט tuneup utilities החלון נסגר לבד. חשבתי שכנראה מדובר בוירוס וכאשר ניסיתי לפתוח את Microsoft Security Client הוא לא נפתח למרות שהאייק…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב word 2010 הרבה זמן ללא בעיות לאחרונה החלה בעיה שאני מעתיק טקסט מהאינטרנט. קודם כל הוא מופיע משמאל לימין ובנוסף הוא מועתק בגודל בגודל 10 אני קודם צריך לשנות אותו לימין ודבר שני להגדיל את הגופן לפני זה הוא הופיע מימין לשמאל ובגודל נורמלי איך להחזיר את המצב לקדמותו תודה
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום!!! קיבלתי מחבר שלי מינידיס של סוני מדגם MZ-N505 TYPE-R עכשיו הבעיה היא שהוא לא מוצא את הדיסק התקנה של הדריבר ושל התוכנות של המינידיסק... אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את התוכנות הדרושות מפני שאני כבר התיאשתי... תודה ענקית!!!!
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הי, יש לי Win2000 SP2. ב Control Panel, ב Administrative Tools יש קיצור דרך ל PWS. ניסיתי להריץ אותו לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה והוא ניתקע. התקנתי את כל הרכיבים של Windows שקשורים לאינטרנט (וכמה שלא קשורים, רק ליתר ביטחון), ונראה שה PWS התחיל לעבוד. עכשיו הוא שוב לא עובד, כלומר - הוא ניתקע כשאני מנסה להשתמש בו. אני מכיר די טוב את ה PSW של 98, ושם לא היו לי בעיות כאלה. מישהו יודע למה זה קורה? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת HP Deskjet D1560 חדשה ואני עובד בווינדוס ויסטה עם הגירסה הכי עדכנית של Firefox משום מה שאני רוצה להדפיס מהדפדפן זה כותב לי שקודם כל אני צריך להתקין מדפסת ושאני נותן לו OK הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת: "Windows can't open Add Printer. The local print spooler service is not running. Please restart the spooler or restart the machine." מיותר לציין שאיתחול לא עוזר ושהמדפסת מותקנת כראוי. חוץ מזה אין לי מושג מה זה ה"ספולר" חוץ מזה שקיימת אופצייה כזאת במדפסת שמוגדרת רשת. אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש סרטים מסוימים שאני רואה בפורמט די וקס ואחרי כמה שניות התוכנה נסגרת מעצמה אין לי וירוסים והורדתי את הגירסה האחרונה של klite codec האחרונה
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
צריך דרייבר למדפסת psc 2410 של hp שיתאים לויסטה 64 ביט..יש כזה? אפשר לינק בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בגלל קצב ההעלאה המגוחך שיש בארץ,לוקח המון זמן לשלוח קובץ וידיאו קצר ,גם אם הוא ברזולוציה ובאיכות נמוכים. ידוע לי שיש פורמטים חדשים ויעילים יותר בכיווץ וידיאו כמו-h.264 וגם vc-1 . קיים גם פורמט ה-flv שרשת YouTube משתמשת בו. אני מעוניין להתחיל לעשות שימוש בפורמטים הללו לשם הקטנת קבצי הוידיאו שברשותי, שאותם צילמתי עם המצלמה הדיגיטלית שלי כך שאני אוכל לשלוח לחברים במייל. קבצי הוידיאו שהמצלמה(Fuji f-30 )יוצרת הם קבצי avi בפורמט MJPEG,כלומר motion jpg : http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/ באיזה פורמט\קודק עלי להשתמש על מנת להקטין עד כמה שאפשר את קבצי הוידיאו. אני מוכן לאבד הרבה מהאיכות הראשונית כל עוד מתקבל קובץ קטן שעדיין נראה סביר. מה הן התוכנות החינמיות שעושות זאת…
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
התקנתי ווינדונס 7 באנגלית ע"ג ויסטה בעברית, מה שאומר שלא נעשה שדרוג אלא הותקן "על" - והקצבים הועברה לתיקיה .old. האם ישנה דרך לגרום לכל המיילים או/ו אנשי הקשר שלי שהיו לי באאוטלוק "להתלבש" על האאוטלוק בווינדוס 7? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
חברה יש לי את התוכנה אוורסט ואאני לא כולכך מבין בא..אז יש לי שאלה.. איך אני יודע של מה בדיוק כול טמפרטורה? כי יש כמה דברים של מעבד כמה דברים של ארד דיסק וזהה..
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל תוכנה על המחשב שלי, שתקליט שיחות סקייפ. אבל אני רוצה שהיא לא תהיה חשופה בשום אופן. איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום חברים ! עד כה השתמשתי במסנג'ר 8.5 ולא מזמן החלטתי לשדרג למסנג'ר החדש ביותר גירסת בטא 9 - WAVE 3 ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר, בעת שאני מפעיל חשבון אחד לא קיימת בעיה אבל ברגע שאני מפעיל את החשבון השני הכל בסדר גם, אבל אחרי מספר שעות או דקות אחד מהם נתקע (היישום נתקע). בשביל להפעיל 2 חשבונות בו זמנית הורדתי את העדכון של A-PATCH לגרסא הזאת. זה ממש חשוב לי להמשיך להשתמש עם הגרסא הזאת וניסיתי למחוק ולהתקין אותו מחדש זה לא עוזר, אם למישהו יש פתרון אני ישמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-