עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הבקשה בכותרת. איך זה הגיע לתוכנה?!

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי קובץ של סרט DVD מלא על המחשב (DVDR - 4.5 GB). הורדתי תרגום עברי לסרט, ורציתי לדעת איך אני צורב את הסרט עם התרגום? הכוונה היא שתהיה לי אפשרות לבחור תרגום עברי מהתפריט. בעזרת איזו תוכנה עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  3. Started by solo53,

עד עכשיו השתמשתי בטימר שנמצא במערכת ההפעלה Scheduled Tasks טוב השתמשתי עד כה ב WIN2000 ואם תוכנת AUTOIT ועם סקריפט קטן שהיה מזיז את העכבר לנקודה מסוימת במסך מקיש קליק שמאלי ואחר מכן זז הצידה בעיקרון השתמשתי בזה לצורך הקלטה עם תוכנת DR. DIVX אם אני מפעיל את הסקריפט מתוך RUN או הקלקה עליו הוא עובד אבל Scheduled Tasks לא מפעיל אותו כלל הסיומת שלו VBE והדוגמה היא -------------------------------------------------------------------- '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ' ' Example WSH Script (VBScript) ' ' ' ©1999 Jonathan Bennett, jbennett@hidden.demon.co.uk ' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. כולם תמיד מדברים שקספסרקי הכי טוב וגם יש אנשים שחולקים ואומרים פנדה או מקאפי קספסרסקי נחשבת לחברה בעלת המאגר נתונים הגדול ביותר בשוק שקונים את האנטיוירוס קונים אותו לשנה, מי שאכן קונה, מעבר לכך לא יהיה עדכונים אני אישית לא השתמשתי באנטיוירוס וחומת אש שנה וחצי ולא הייתה לי שום בעיה במחשב יש אנטי וירוסים שמוצאים "וירוסים" שאף אנטי וירוס אחר לא מצא, מתי שניסיתי את הקספרסקי זה היה לאחר המקאפי שלא מצא משהו והקספרסקי אף עצר כמה התקפות(יש שם פיירוול פנימי), יש השערות שוירוסים מיוצרים על ידי תוכנות האנטיוירוסים כדי לספק עבודה, וקיים כזה דבר בטבע האדם ראו חברת פולקסווגן , מנוע החיפושית זה מנוע מושלם שלא יכול להרס , עשו אותו בצורה מושלמת אבל זה חיסל להם פרנסה אז שינו את זה, כ…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  5. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  6. שלום, אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לצרוב סרט DIVX לדוגמה ושיהיה בו תפריט שיוצג בדיוידי. עם NERO לפי מה שהבנתי אפשר שיהיה תפריט רק אם צורבים ל VCD. עוד משהו אם אנחנו בנושא הדיוידי : איך אני עושה שהדיוידי יציג לי גם כתוביות ? שמעתי שצריך להפוך את השם של הקובץ של הכתוביות כמו השם של הסרט, לדוגמה : הסרט - Spiderman.avi .. והכתוביות - Spiderman.sub . ככה צריך לעשות ? אני צריך תשובה לשתי הדברים. תודה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  7. תראו תבמונה כל פעם שאני מפעיל תMSN מסנג'ר הוא רוצה תהתקנה של הWINDOWS MESSENGER.. אני מביא לו והוא מתקין אבל זה קופץ מדי פעם מחדש ונמאס לי .איך אני מבטל שלא יקפוץ לא רוצה תווינדוס מסנג'ר הזה בMSN שלי (הסרתי את הווינדוס מסנג'ר מהמחשב וניסיתי להתקין מחדש MSN MESSENGER)..לא עבד :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

כשאני מנסה להפעיל קובץ מסויים שהוא קובץ SVCD, הWINDOWS MEDIA PLAYER נתקע והQUICKTIME נותן את ההודעה הבאה: COULDN'T OPEN THE FILE (filename).MPG BECAUSE A SOFTWARE COMPONENT NEEDED BY THE MOVIE COULD NOT BE FOUND מזה אני מבין שצריך קודאק, אם תוכלו לקשר אותי להורדה אודה לכם.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by Sma1,

שלום, יש לי בעיה, אני מנסה לפצל סרטבפורמט AVI לשני חלקים קטנים יותר בעזרת VIRTUAL DUB, אבל משום מה אני לא מצליח. אשמח לקבל המלצות על תוכנות אחרות...

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  10. Started by someone,

זה לא מתחבר לי משום מה... לעוד מישהו שמשתמש זה קרה גם אתמול והיום?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערכת XP PRO באנגלית מזה כשנתיים וברצוני לעשות סדר וניקיון ב- registry. האם קיימת היום תוכנה חינמית שעושה את העבודה מצויין או שאני חייב לרכוש את REGISTRY MECHANIC (לדוגמא), ע"מ שהעבודה תתבצע כהלכה? תודה

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  12. אני מחפש אנטי וירוס שיעבוד על מחשב בינוני (פנטיום 4 1.4 128 ראם XP) בקיצור כרגע יש את נורטון 2004 וזה פשוט כבד מאוד המליצו לי על האנטיוירוס FPORT אבל שמעתי עליו פעם ראשונה הוא מומלץ? איזה אנטי וירוס אחר מומלץ? אני רוצה שהאנטיוירוס יהיה כמה שפחות כבד, אבל בכל זאת שיציג ביצועים טובים

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

איפה יש אתר\תוכנה שבהם אפשר לתרגם טקסט בעברית לאנגלית?

14. Started by Boomer,

התקנתי את זה כי זה היה חובה בשביל להריץ את ה-Trailer של Halo 2. כשאמי מנסה לנגן דיסק במצב דיגיטלי זה עושה רעשים מעצבנים ביותר וחזקים מאוד. חוץ מזה זה לא משמיע שום קולות מהדיסק עצמו. גם בסרט של Halo 2 יש את אותה בעיה - הסרט בקושי זז ויש את ההפרעות האיומות האלו!!! זה הרפעות כאלו כמו שיש מקרופון ליד רמקול! זה לא קרה לי בשום דבר אחר חוץ מבדיסקים במצב דיגיטלי ומהסרט של HALO 2. מישהו יודע מה זה??? נראה לי שזה מנסה לנגן לי את זה על 5.1 Dolby Digital מה שהכרטיס שלי לא מסוגל לעשות... אז איך אני מבטל את זה??

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by ericp1,

Text Textקיבלתי דואר מאתר חברה, אם כל מיני הצעות לרכישת מוצרים וכו. הבעייה היא שהתמונות לא נפתחות כלל מופיעים לי ריבוים עם איקס אדום במרכזם וזהו. מי יודע מה הבעייה? תודה מראשTextTextText

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  16. יש לי בעיה עם קאזה שתמיד זה נשאר לי הנ"ל על LOW אפילו שאני מביא לכולם להוריד זה אז פעם לא עלה לי מעל ה-20 ועכשיו זה ירד בכלל ל-0 והתוכנה לא מוצאת כלום ! אז שמעתי שיש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה כל הזמן על HIGH אז מישהו מכיר אולי את התוכנה הזאת? *אני בטוח שזה יעזור לעוד הרבה אנשים פה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by AviadF,

כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר, וענו לי עליה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי את אותה הודעה, אז אני באמת מצטער שאני לא כותב הודעה נוספת. הבעיה שלי היא שכשאני רואה סרטים, הקול והסרט לא עובדים במקביל זאת אומרת שקודם שומעים, ואחרי זה רואים את אותה תנועה שמתאימה לקול. בעבר מישהו ענה לי ונתן לי כתובת שמשם הורדתי קובץ שפתר את הבעיה, אבל מאז פירמטתי את המחשב, ואת הקובץ הזה לא גיביתי. אשמח לקבל אותו שוב.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by Black Knight,

כן, כן!! 3DMark05 יצא להורדה בלינקים הבאים. http://www.futuremark.com/download/?3dmark05.shtml לינק מהיר מ-Majorgeeks http://files1.majorgeeks.com/files/73a863f2ad41c7702ef74788571bf68a/benchmark/ 3DMark05_v100_installer.exe מומלץ להשתמש בפלאש גט. עריכה: עוד לינק. http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=4376&file=9&evp=036bc5c6cb937e91965469dc8728ff80 עריכה 2: עוד לינק. http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/software/futuremark/3DMark05_v100_installer.zip אני מפחד להתקין את זה. למה? קודם כל, אין לי את הדרישות המינימליות, ויש לי כרטיס מסך (בחתימה) כל כך טוב שאני לא רוצה לשבור שיאים חדשים. :'( תהנו, והכי חשוב - תביאו תוצאות!!

19. Started by yotamoo,

טוב אז ככה - שני חברים שלי נמחקו לי מהרשימה, ואני לא מצליח למצוא אותם שוב. יש איזושהי דרך לשחזר אותם, או אם למשל יש איזה יוזר שנראה לי שזה חבר שלי אז ישנה דרך לבדוק ם דיברתי איתו כבר כמו ב-massage history? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by beast_master,

אני מחפש אתר הורדה לתוכנת **** בעברית של ***** אם משהוא יוכל לעזור לי אני אהייה אסיר תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  21. Started by ETB,

כאשר אני רוצה לראות סרט מסוג DIVX בתוכנה WMP של WIN XP, מופיע רק הקול ואין תמונה. וגם ותוכנה שאני בטוח שמאפשרת צפיה בDIVX כמו ASUSDVD 2000. יש דרך לאפשר צפיה בסרט, אולי איזה תוכנה שתתקן את זה.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  22. איך לעזעזעל אני מוריד איתה? תודה מ ר א ש

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  23. התקנתי את התוכנה ProShow Gold (קישור לתוכנה : http://www.photodex.com/) . זאת תוכנה ליצירת VCD מתמונות + מצגת תמונות(בקובץ EXE) למחשב על אותו דיסק. התוכנה מצוינת אבל הבעיה שהיא לא תומכת בעברית. א. האם יש אפשרות עם פונט מסוים או בדרך אחרת להוסיף תמיכה לעברית. ב. האם מישהו מכיר תוכנה דומה עם תמיכה בעברית. (חשוב שהתוכנה תיצור VCD מתמונות + מצגת תמונות למחשב על אותו דיסק. תוכנות שיוצרות כל דבר בנפרד אני מכיר) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  24. זה ידוע שאפשר לראות אייפי של מישהו באייסיקיו שהוא ברשימה שלך. למרות שזה לא פונקציה רגילה באייסיקיו, יש כל מיני תוכנות למינהן ופאצ'ים שנותנים את האפשרות לראות את האיי פי של מי שאתה רוצה באייסיקיו רציתי לשאול כיצד אני יכול לבטל את האפשרות שאנשים יוכלו לראות לי את האייפי??

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by HeaT-SinK,

תודה

דיונים חדשים בפורומים