תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מדריך איך לעשות תרגום לסרטים ולצרוב אותם ל DVD אבל חשוב שזה לא יהיה עם התוכנה : TMPGEnc Plus כי התוכנה עושה לי בעיה אז למי שיש אז בבקשה להביא לי לינק
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי סרט של DVD מלא ארבע ומשהו ג'יגה ואני לא לאן אני אמור להכניס אותו לנירו יש מיליון אופציות בתודה דני
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שאני מנסה להפעיל כל קובץ סרטים התוכנה של צפיית הסרטים נתקעת..100% מהמעבד בשימוש ואני לא יכול לראות תסרטים. זה היה קורה פעם אחרי כמה ימים אבל בזמן האחרון זה קורה אחרי כמה שעות/דקות... עכשיו ניסתי הצלחתי לראות 5 דקות ואז המסך נהיה שחור ושוב זה נתקע והתוכנה לקחה 100% מהמעבד. לא משנה איזה תוכנה.. אמרו לי שזאת בעיית מקודדים הסרתי התקנתי מחדש ועשיתי הכל. לא עזר אז פירמטתי לפני שעה.. עכשיו התקנתי מקקודים אני מפעיל ועדיין לא פועל אני כבר אובד עצות תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתתקן grammer לא נכון באנגלית + שתהיה גם spell checker. עדיף תוכנה חינמית אבל אם אין אז שעולה כסף. תודה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
תראו תבמונה כל פעם שאני מפעיל תMSN מסנג'ר הוא רוצה תהתקנה של הWINDOWS MESSENGER.. אני מביא לו והוא מתקין אבל זה קופץ מדי פעם מחדש ונמאס לי .איך אני מבטל שלא יקפוץ לא רוצה תווינדוס מסנג'ר הזה בMSN שלי (הסרתי את הווינדוס מסנג'ר מהמחשב וניסיתי להתקין מחדש MSN MESSENGER)..לא עבד :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
-
הכותרת אומרת את הכל אבל בכל-זאת אני מחפש תוכנה חינמית ואמינה עם ממשק משתמש נוח לצריבה. בגדול אני מחפש מה שנרו הייתה פעם לפני שהיא התנפחה למימדים לא הגיוניים.
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 800 - מודם CREATIVE BLASTER, כרטיס קול SBLIVE 5.1 במודם אין אפשרות לחבר אותו לכרטיס קול (TAD IN). שאלתי היא האם אפשר לדבר ולשמוע ולהקליט שיחות טלפון באמצעות המחשב שלי ? האם זה דורש תוכנה מיוחדת (אם כן איזה?) או דריבר, או חומרה מיוחדת. אני זוכר שבמחשב הישן שלי Packard Bell pentium 75, הכרטיס קול והמודם היו על אותו כרטיס וזה עבד.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ מהאתר של אדובי ואני מקבל הודעה על encountered errors מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כבר תקופה די ארוכה שאני לא מצליח להפעיל שום ג'אווהסקריפט לא באקספלורר ולא במוזילה.... למישהו זה קרה? למישהו יש עצה מה אפשר לעשות? אתרים שלים לא מאפשרים לי ללחוץ על לינקים וזה מעצבן....
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי תיקיה עם כמה קבצי ZIP ולא בא לי לפתוח אותם אחד אחד בימי הדוס והנורטון קומנדר היה את ה "pkunzip" או משהו בסגנון שהיה עושה את זה בפשטות משהו בסגנון של לסמן את כל הקבצים ולכתוב "pkunzip *.zip" וכאלה דברים... מכוון שאני בXP ולא בדוס יותר.. אני מחפש דרך לעשות את זה בצורה יותר נוחה וחכמה (עם הכלי לפתיחת ZIP של הוינדוס לא נראה לי שאפשר..) טנקיו.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש כזה דבר כי מתי שאני משחק משחק מולטיפלייר ובמחשב השני מישהו גולש אז הפינג קופץ לשמיים אני מחפש תוכנה שברגע שאני לוחץ על כפתור או רושם משהו אז היא מחלקת את המהירות בין שתי המחשבים וברגע שאני לוחץ שוב אז המהירות לא מתחלקת האם יש כזה דבר לינק \ שם מאוד יעזרו !
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להקלטת המשחקים שלי במחשב. ניסיתי את הגירסא החינמית של Fraps והיא עובד לי מצויין על המחשב. האם אתם מכירים תוכנות נוספות וטובות שיודעות להקליט מסך מלא באיכות טובה (1080p עם FPS גבוה)? האם יש תוכנות טובות וללא הגבלות בחינם? תודה, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שתתנפלו עליי,אני חיפשתי כבר בכמה עמודים,ובחיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלתי,למרות שאני יודע שכבר שאלו זאת בעבר. אוקיי,אז... אני משחק ב-Counter-Strike, ואני רוצה לבנות סירטון (הגיעה הזמן)!!! עכשיו,עם איזו תוכנה אני מסריט סירטון ממשחק - סירטון בעל איכות טובה! (כמובן שאם זה שוקל הרבה אז דרך להפחית את המשקל). בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז ככה.. נגיד אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש שלי אז בדרך כלל זה היה נכנס ואחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אז עדיין אני מחובר עם המשתמש כי הוא מזהה אותי לפי המחשב... אבל פתאום מאתמול-שלשום אם אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש אחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אני שוב צריך להזין שם משתמש.. איך אני אומר לו שישמור ויזכור..? אני לא יודע למה זה השתנה פתאום. תודה רבה על העזרה, שי.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הפיירואל ממשיך לשאול אותי עם להסכים או לא להסכים להריץ כל מני דברים שמתסיימים ... בה exe ועוד מופיע לי הודעה שיש לי ספייאור מסוכן על המחשב ועם אני רוצה לגשת לפה ולפה אז לחצתי כן ואז זה ניסה להוריד לי עוד משהו exe אז מהר ביטלתיאת זה וזה לא הוריד לא יודע יש מלא דברים שלא קשורים ועובדים על המחשב exe exe exe כל מני תוכניות שאני בטוח שלא אומרים להיות מה אני אומר לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני ממש אוהב CHROME - באמת גוגל אין עליהם ! בכל אופן אצלי הגדרתי שדף הבית זה ה"8 טאבים" ההכי פופולריים - אחלה דבר העניין הוא ברזולוציה 1920*1200 זה קצת משאיר מלא מקום שימושי וריק השאלה יש אפשרות להוסיף עוד טאבים במסך הראשי ?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
בעיה עם התוכנה הנפלאה הז, כאשר אני מבצע אתחול למחשב התוכנה מתחילה להוריד את הבצים מהתחלה ולא מאיפה שהפסיקה
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מחפש נואשות תוכנה טובה לכיוון מיתרי הגיטרה...
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש תוכנה שיכולה לקרוא את הקוד מתוך המעבד של כרטיס הפיתוח AT89c5131 ולאפשר לשמור לי אותו על המחשב לצורך עריכה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ברשותי WINDOWS 7 ובעייתי היא כדלקמן:בהדלקת המחשב לאחר כמה שעות מנוחה אין תקשורת אינטרנט.יש לציין כי אני עובד עם ראוטר סימנס והתמיכה של בזק טוענת שהראוטר תקין.כדי ליצור קשר ,אני מבצע את הפעולות הבאות:פותח את מרכז הרשת והשיתוף (באייקון הרשת בתחתית המסך) ,מקיש על LOCAL AREA CONNECTION ,מקיש על "הפוך ללא זמין",התחבר לרשת,פתור בעיות,נסה לבצע תיקונים כמנהל מערכת.לאחר כל אלה נוצר קשר ואני עובד כרגיל עד הפעם הבאה כאשר אני סוגר את המחשב וכו'.האם ניתן לעשות משהו? תודה חיים
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבלת את ההודעה http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php7veN0Y.JPG האם יש פתרון לכזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כולם תמיד מדברים שקספסרקי הכי טוב וגם יש אנשים שחולקים ואומרים פנדה או מקאפי קספסרסקי נחשבת לחברה בעלת המאגר נתונים הגדול ביותר בשוק שקונים את האנטיוירוס קונים אותו לשנה, מי שאכן קונה, מעבר לכך לא יהיה עדכונים אני אישית לא השתמשתי באנטיוירוס וחומת אש שנה וחצי ולא הייתה לי שום בעיה במחשב יש אנטי וירוסים שמוצאים "וירוסים" שאף אנטי וירוס אחר לא מצא, מתי שניסיתי את הקספרסקי זה היה לאחר המקאפי שלא מצא משהו והקספרסקי אף עצר כמה התקפות(יש שם פיירוול פנימי), יש השערות שוירוסים מיוצרים על ידי תוכנות האנטיוירוסים כדי לספק עבודה, וקיים כזה דבר בטבע האדם ראו חברת פולקסווגן , מנוע החיפושית זה מנוע מושלם שלא יכול להרס , עשו אותו בצורה מושלמת אבל זה חיסל להם פרנסה אז שינו את זה, כ…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש תוכנות מקסימות כמו של MOZY אבל הן מגבות רק לשירותים המקוונים של החברה, ויש לי שרת FTP שאני יכול להעמיס עליו בלי בעיה. רציתי לדעת אם יש תוכנת גיבוי פשוטה ואלגנטית שמסוגלת לטפל במשימה. בזמנו עבדתי עם Genie Backup Manager, אבל לא עדכנו אותה הרבה זמן והיא קצת מקרטעת על חלונות 7.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-