תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להביא לי אתר או קובץ טקסט עם הסברים על לינוקס . שיהיה בו איך מפעילים אותו מה היתרונות ,חסרונות וכו.................... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום. מכיוון שאני לא ממש אוהב את ויסטה ויש לי 4 גיגה זיכרון הפיתרון היה מערכת שרת 2003.אבל פה יש בעיה קטנה שתוכנות AV חינמיות לא ממש הולכות יד ביד עם מערכות שרת ועם מנסים זה מפנה אותי למחלקה העסקית של החברה {ככה AVG כתבו לי בהתקנה..]. מה עושים? יש מערכת לשרת חינמית וטובה כי כרגע יש לי דמו של AVAST גרסה 4.8 server edition והיא מעולה אבל היא תפוג בעוד 30 יום. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב הגעתי הבייתה מהקור שבחוץ וכדי להעביר ת'זמן התחלתי לבנות סצנה ללוח שח הבסיסי שיש במדריכים של התוכנה אמ....זה לא הכי מושקע אבל יצא יפה דווקא צריך לשפר קצת את החומרים כי ממש לא היה לי כוח להשקיע בהם אז זה החומרים הראשונים שמצאתי בסיפריות שלי כמו תמיד תגובות יתקבלו בברכה! תהנו!!
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חברים אני מחפש מדריך צריבה לנרו 6 על כל פרקיו מי יכול לסייע יבורך :s05:
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בעיה במירק כשאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו [לא משנה איזה זה בכולם אותו דבר] זה כותב לי: «10:57:15» * Connecting to 72.20.48.95 (6667) - «10:57:36» * Unable to connect to server (Connection timed out) אין לי פירוול או אינטרנט סקיוריטי או משהו דומה ניסיתי להתקין מחדש את המירק ואפילו ניסיתי כמה סקריפטים שונים עשיתי ריסטרט וניתקתי את המודם ואפילו ניסיתי סיסטם ריסטור עשיתי סריקת וירוסים וספיוורים והכל אין לי מושג מה לעשות עזרה
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ה-MUSIC MATCH יותר יפה ונחמד לדעתי אבל כל הקטע שהם רוצים שתשדרג לPLUS די מעצבן. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לתכנן שולחן מחשב לחדר שלי וחשבתי שזו הזדמנות טובה לעבוד עם תוכנת CAD. איזו תוכנה אתם ממליצים לי עליה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל אבל בכל-זאת אני מחפש תוכנה חינמית ואמינה עם ממשק משתמש נוח לצריבה. בגדול אני מחפש מה שנרו הייתה פעם לפני שהיא התנפחה למימדים לא הגיוניים.
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני משתמש בנטסטיק של חברה סולולרית ויש לי 10GB לחודש. אני מחפש תוכנה שמודדת כמות מידע שנשלח והתקבל כדי שאני אדע בכמה מתוך ה10G השתמשתי וכמה נשאר לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר קובץ מ vob ל mpeg. קראתי שאפשר פשוט לעשות rename ואז המחשב יזהה ויראה אותו, כמו כן מה שמעניין אותי זה הוידאו בלבד, ולא הסאונד. המון תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 800 - מודם CREATIVE BLASTER, כרטיס קול SBLIVE 5.1 במודם אין אפשרות לחבר אותו לכרטיס קול (TAD IN). שאלתי היא האם אפשר לדבר ולשמוע ולהקליט שיחות טלפון באמצעות המחשב שלי ? האם זה דורש תוכנה מיוחדת (אם כן איזה?) או דריבר, או חומרה מיוחדת. אני זוכר שבמחשב הישן שלי Packard Bell pentium 75, הכרטיס קול והמודם היו על אותו כרטיס וזה עבד.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי לאחרונה נכנס לי משהו למחשב שבכל ריסטארט הוא משנה את עמוד הבית שלי לאתר SUPER SEARCH - למרות חיפושים בSPYBOT ובאיזור הRun ברגי'סטרי - אני לא מצליח להפטר ממנה ... למישהו יש פתרון ?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
לא מצליח לכתוב את הנוסחה או בדרך הזו לעשות דרך המחשבון מדעי את הפעולה הבאה (106*314.15)/1 ולבסוף תלחץ ENG [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מישהו מכיר? היא לא עובדת כראוי. בעקרון למי שלא מכיר אותה, אני מחפש תוכנה שתעבוד כראוי בויסטה למטרת המרה מקבצי MPG לקבצי AVI עם מקודד XVID. עדיף משהו מקצועי.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי בריפט או משהו שנותן לך לעשות דף html אשר מוגן בסיסמה? סתם מענין אותי, יש לי רעיון... בתודה מראש, יואב
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם , נוצרה לי בעיה קטנה במחשב הנייד (עוד אחת אחרי שפתרתי את הבעיה של ה-device manager) הדגם של הנייד IBM R50e. מותקן Win XP Pro SP2 הכרטיס רשת לא מופיע לי ב-Network Connections. ה-ICON של ה-Local Area Network לא שם ! איך אני מחזיר אותו חזרה ??? (ד"א , חיפשתי הרבה בגוגל .. לא מצאתי כלום.. ) תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את כל השירים שיש לי ב PLAYLIST ישר לדיסק בעזרת התוכנה ויהיה פורמט MP3 ולא WAV, אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לדעת אם אני פותח mp3 בעזרת התוכנה המקצועית לdbpowerAmp ל- WAV, ואז צורב ב-NERO ל- audio cd האם יהיה הבדל באיכות של השיר או שניתן לוותר על התוכנה dbpoweramp ולתת ל- NERO לעשות את העבודה ופתיחת הקבצים ?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה קטנה עם ה Labels בג'ימייל שלי. לדוגמא מיילים שאני מקבל כידוע מהפורום מגיעים אצלי לתיקייה של Notifications ואני רוצה שיגיעו לתיקייה של Forums. ושיניתי את זה פעם אחת ועשיתי Apply ועדיין זה לא עזר. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התגלתה אצלי בעייה בסוגים מסויימים של קבצי וידאו, שכשאני מנסה לנגן אותם יש סאונד אבל לא רואים כלום רואים פשוט מסך שחור, וזה פתאום קרה בלי שום שינוי שעשיתי ולא התקנתי שום תוכנה חדשה או מקודד חדש... למישהו יש מושג איך פותרים את הבעייה? בתודה, דודי הסטלן.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם Win XP SP1 ואני משתמש באחת הנגזרות של IE6. התקנתי את הגרסה האחרונה של Java Runtime Enviroment, אבל עדיין באתרים רבים מאוד כמו למשל www.doom3.com או אפילו ב-ynet לעתים קרובות popupsמופעלי ג'אווה מסרבים להופיע. פרמטתי את המחשב לפני שבוע, אבל הבעיה הייתה גם לפני כן, רק שעכשיו היא חמורה יותר. מה אני יכול לעשות? (החלונות לא חסומים ב-internet options).
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
Firefox 3.1 Beta 1 - יצא! בנתיים אין הרבה שינויים, לפי מבט ראשון שמים לב ששינו בהגדרות שהTAB BAR תמיד יופיע והסיפו כפתור new tab בקצה. ניתן גם לשנות את גודל תיבת החיפוש ישר על ידי משיכה, ללא שום תוספים. מנוע חדש גיקו חדש, 1.9.1 במקום 1.9 בגרסא 3, שאמור לשפר את ניצול הזיכרון והביצועיים. רשימה עם Features שנוספו/יוספו/בוטלו. https://wiki.mozilla.org/Firefox3.1/Features הורדה: לWindows: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.1b1-candidates/build1/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.1%20Beta%201.exe לMac OS X: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.1b1-candidates/build1/mac/en-US/Firefox%203.1%20Beta%201.dmg לLinux: http://ftp.moz…
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
בעיה עם התוכנה הנפלאה הז, כאשר אני מבצע אתחול למחשב התוכנה מתחילה להוריד את הבצים מהתחלה ולא מאיפה שהפסיקה
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הוצגה הגרסא החדשה של מייקרוסופט אופיס. תראו לבד: http://www.microsoft.com/office/preview/en http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4256420,00.html\ האופיס החדש תוכנן להתאים לעבודה נוחה ע"ג טאבלטים וסמארטפונים. אפשר להוריד מהאתר את גרסאת ההתנסות. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-