תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מפעיל סרט שהוא ב AVI במדיה פלייר אז יש רק סאונד ואין תמונה ולפעמים אני מפעיל סרטים וכתוב במדיה פלייר שזה צריך אישור משרת קודק או משהו כזה ואי אפשר לראות את הסרט. מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי אנשים האם מישהו מכיר שיטה \ תוכנה ייעודית להזזת מיקום הטאבים באקספלורר 7 מלמעלה למטה? הייתי רגיל עד היום שהטאבים נמצאים למטה וקשה לי מאוד להתרגל לשינוי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את היציבות של הספק שלי. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ניסתי למחוק תוכנה דרך הוספה או הסרה וקבלתי שגיאה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כל הזמן התרגומים שההיתיי פותח היו על הפס השחור שיש למטה, וזה היה יותר נוח.. התקנתי מחדש את התוכנה לגירסה 2.56- וזה נמצא על הסרט עצמו. תוך כדי שהוא רץ. אי אפשר לצלם כי הוא לא מראה את הפסים השחורים שיש למעלה ולמטה. ("שוליים" טבעיות שנמצאים בכל סרט וסדרה) נכנסתי לאופשינס ושם לכתוביות, וסימנתי בV "התעלם מהגדרות רוחב שוליים לתצוגה ראשית" זה לא עזר. איך אני מוריד אותם לשם בחזרה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שעושה מסכים כחולים ... השמח עם מישהו יצליח לנתח את הקבצים ולהגיד לי ממה נובעת הבעיה ... הנ"ל בנתיים מחקתי את האנטיוירוס והמחשב עובד אבל אני לא בטוח שכאן הוא הפיתרון לבעיה תודה רבה לעוזרים והמשך ערב טוב ... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לקחת עלבום מוזיקה שלם ולקבץ אותו לקובץ אחד כמו שבהמון אלבומים עושים. וכך אני אוכל לשמוע את כל המוזיקה מבלי לפתוח כל פעם קובץ אחר. למישהו יש רעיונות?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל מצגת של Windows Movie Maker שנשמרה בווינדוס ויסטה על Windows Movie Maker בווינדוס XP?? זה ההודעת שגיאה כשאני מנסה להפעיל:
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יצא ICQ 6, ההתנקנה שלו לוקחות שעות, חשבתי אולי האיסיקיו הזה יעמיס בצורה דרסטית על המחשב, האם עדיף להשאר עם 5.1? או לעבור לחדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי בעיה שיניתי לרזולוציה , גדולה יותר מהמסך עכשיו הוא אומר לי NOT SUPORTIV בקיצור איך משנים רזולוציה אם אין לי מסך? ניסיתי SAFE MODE וזה פועל , אבל כשאני משנה רזולוציה זה חוזר בריסט
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ומאז אני לא מצליחה להתקין את אופיס הוא רושם error השתמשתי ב ccleaner ומחקתי את הסיפריה ששם הוא שם את המיקרוסופט אופיס כלום לא עוזר בגלל ההפסקת חשמל יש את הבעייה. הרצתי את התוכנה WISE REG CLEAN לא עזר. המחשב חושב שעדיין יש לי OFFICE זו ההודעת שגיאה,ראו בתמונות: תמונה ראשונה כשאני מנסה להתקין את חלונות מחדש, תמונה שניה כשאני מנסה להתחל למשל את WORD: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחבר ווינקים או WINKS למסנגר ואין לי מושג היכן עלי לשים את הקבצים הסיומת שלהם זה mco למישהו יש מושג היכן אני שם את זה?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, כאשר אני רוצה לגלוש בדפדפן מוזילה, מופיעה לי הודעת הזהרה:This Document c'not be displayet while offline אבל אני כן מחובר לאינטרנט, ואני יכול לגלוש כרגיל באקספלורר. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם התרד הזה מתאים לפורום תוכנה, אם לא אז תעבירו לפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי לכל העוזרים ראיתי פתאום שהתמונה ששמתי פה באתר בפרופיל שלי לא עובדת (X אדום) ואחרי חיפוש קטן שמתי לב שה-KASPERSKY חוסם לי את האתר שבו שמורה לי התמונה http://img99.imageshack.us/ ואז בגלל זה אני לא מצליחה להיכנס לאתר כמו שצריך וגם להשתמש בלינקים משם. ניסיתי להוסיף את האתר לTRUSTED SITES ב-IE7 אבל זה לא עזר... שניסיתי לבטל לרגע את האבטחה של הKASPERSKY על האינטרנט - פתאום האתר עלה נורמלי וגם התמונה שלי בפרופיל באתר הזה. מצורפת תמונה של האתר בגלל החסימה והודעה למטה של ה-KASPERSKY איפה אני יכולה לבטל את זה? תודה רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איזו תוכנה יכולה לסרוק תמונות? יש לי כאן סורק מחבר ולא הגיעה איתה שום תוכנה. אם אפשר אז תוכנה שמאפשרת סריקת כמה דפים בבת אחת(יש אפשרות כזאת פיזית בסורק הזה).
-
- 4 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
זה היה לפני 15 שנה בערך, משהו פושטי שעשינו איתו טראקים על ידי מקטעים שבוחרים. אם יש למישהו משהו דומה גם טוב. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה מוזרה שאני מפעיל תוכנות לפעמים .. חשוב לומר שזה לא עם כל התוכנות, רק כמה ספציפיות אני מקבל את הארור הבא Uploaded with ImageShack.us עכשיו אם אני לוחץ CONTINUE התוכנה כאילו עולה, אבל היא לא עובדת חיפשתי פתרונות בגוגל, לא הצלחתי למצוא משהו שאשכרה עובד .. בוצע פרמוט לאחרונה למחשב .. יכול להיות שיש קשר ?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי תיקיה עם תמונות, כאשר הקבצים הם 1 , 2 , 3 וכו'... עד 89 רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שיכולה להוסיף ל-9 הקבצים הראשונים 0 נוסף כך שפורמט השמות יהיה שווה. בנוסף, אם יש תיקיה שיש בה 4230 קבצים, שתוסיף 3 אפסים ל-9 הקבצים הראשונים, 2 אפסים לכל הקבצים עד 100 ועוד 0 אחד ממאה ועד אלף. כך שהפורמט, כאמור, יהיה שווה. אם אני לא מובן אנא אימרו ואוסיף תמונה. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חברה לאחרונה היטיוב לא עובד לי במסך מלא עם האפשרות של מאיץ גרפי ב flash player אבל התופעה מוזרה מאוד דרך יוטיוב רואים במסך מלא שחור ואם סתם דוגמא אני מעלה אותו לפייסבוק ורואה אותו שם עם האפשרות של מאיץ גרפי רואים במסך מלא מה יכולה להיות הבעיה .. ניסיתי הכל לעדכן לגירסה חדשה יותר של ה flash player,דרייברים, ניגון בדפדפנים שונים,שחזור המחשב עם img וזהו מפה אני לא יודע מה לעשות, ככה זה נראה. Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שמעלים את הנגן עם FF רואים Adblock, אבל ראיתי בנגני FLASH אחרים שאין את ה adblock מתחת.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ב WORD , במקום לשנות כל פעם מחדש יש איזה שהיא דרך לשנות את ברירת המחדל ?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
דרושות מורות לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת מה הדרך הטובה והאיכותית ביותר, אם אני רוצה לצרוב דיסק שלם של מוזיקה? האם ע"י cdcopy ב- nero (שעושה אימג' להרדדיסק ואז צורב) או שיש דרך יותר טובה ואיכותית ע"י תוכנות אחרות שאתם מכירים? תודה, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעיה של סאונד עם שתי התוכנות. כאשר ה-BSplayer מנגן ווידאו הסאונד ב-Winamp משתתק (הקובץ ממשיך להתנגן אבל לא שומעים כלום). כאשר אני עושה Stop לווידאו, הסאונד בווינאמפ עדיין לא חוזר, אלא רק אחרי הפעלה מחדש של התוכנה. אני מאמין שזו בעיה של המקודדים אבל אני לא מצאתי שום דבר שיסדר את הבעיה. מישהו חווה את משהו דומה ויכול לעזור לי לקנפג את המקודדים? הבעיה במקודדים שם הנגן ווידאו או בהגדרות של הווינאפ? BSplayer משתמש כרגע ב-FFD input = AVC1 (libavcodec h264) output = YUY2 אם צריכים עוד מידע בכדי להבין את הבעיה, בבקשה - בקשו ממני להוסיף אותו. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך להתקין את : Microsoft .NET Framework Version 2.0 אלא מה, לפי מה שכתוב באתר של מייקרוסופט זה לא מתאים לויסטה: Supported Operating Systems: Windows 2000 Service Pack 3; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows Server 2003; Windows XP Service Pack 2 לכן השאלה, האם משתמשי ויסטה יכולים להתקין בכל זאת את הגרסה הזו, או שיש צורך בגרסה אחרת? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-