עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by free fraek,

ועוד איזה 100 מגה בRAM.. זה קרה פתאום ולא שיניתי כלום לפני זה.... יש למישהו הסבר? (גם פתרון יעזור )

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  2. היי היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב קפצו לי 2 הודעות שגיאה עם כל אחד משמות הקבצים האלה. עכשיו השאלה שלי היא למה ואיך אני מתקן את זה? אחרי שעשיתי "אל תשלח" לשניהם מדי פעם כל האייקונים ושורת ההתחל נעלמת, וזה עושה לי שהוא מגדיר משהו בצד שמאל למעלה ואז זה חוזר. זה ממש מציק. עשיתי סריקה לspyware והורדתי דברים לא נחוצים בmsconfig, ניקיתי אבק וכו', למרות שזה נראה לי לא מה שהייתי צריך לעשות. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . מצאתי אצלי בבית דיסק ישן שיש עליו את הסרט bad boys הראשון . עכשיו לפי מצב הדיסק הבנתי שיש לי את הסרט ממיזמן אבל לא הבנתי למה לא ראיתי אותו . עכשיו כשהפעלתי אותו וראיתי אין כתוביות הבנתי למה לא ראיתי אותו כי לא ידעתי טוב אנגלית . עכשיו אני בערך יודע אנגלית אבל יש קטעים שהם מדברים מהר או שחלש וקשה להבין את מה שהם אומרים . הסרט בשני חלקים , ניסיתי להוריד תרגום ב2 חלקים ושמתי את התרגום באותה התקייה ושיניתי את השם של התרגום לשם של הסרט Bad Boys_By_issac_part 1 ובסוף הוספתי SUB התרגום עבד אבל שכעשיתי את אותו הדבר בחלק השני התרגום לא מתחיל לעבוד בזמן אלה רק אחרי 5 דקות בערך . מישהו יודע אין אני יכול לשים תירגום נומאלי ? כי זה די מבאס ראיתי רק את החלק הראשון . ת…

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  4. שלום, אני מחפש תוכנה לצילום המסך, פשוטה וקלה, שתפעל ברקע מבלי שישימו לב אלייה, וכאשר אני ילחץ print screen במקלדת , כמה פעמים שאני ארצה , אחד אחרי השני כל כמה שניות -הוא יזכור את כל הצילומים בממורי, ולא רק את האחרון שלחצתי, וידביק את כולם בצייר או משהו בסגנון[u/] האם יש דבר כזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by shimon23,

כשאני מפעיל באקסל את אשף הפונקציות, ורושם לו שאלה, תמיד הוא רושם לי "רענן את השאלה שלך" ללא קשר לשאלה. איך ניתן לתקן את זה? כי למצוא מחט בערימת שחט זה ממש בקטנה לעומת למצוא שם פוקנציות נסתרות ללא הכלי הזה...

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. כמו שבכותרת. אני באמצע משחק ופתאום המחשב יוצא לשולחן עבודה בלי לגעת בשומדבר. מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by GWeizman,

נראה לי יותר תוכנתי מאשר חומרתי. יש דרך להתאים אתרים למסך רחב? (צד משתמש, כמובן) תוסף לפיירפוקס, משהו במסך עצמו, כל דבר. נורא מפריע לי שהכל באמצע ככה. (מסך חדש, ד"א). תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Shay17,

יש תוכנה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מחפש את התוכנות הכי טובות לתחזוקה הבסיסית של המחשב (אנטי-וירוס, אנטי-ספיירוור, אנטי-כל-דבר-רע, מחיקת קבצים זמניים, דפרגמנטציה, דברים אחרים שאני לא מכיר..). ומכיוון שאין תוכנה אחת שעושה את כל אלה בצורה הכי טובה, אני גם צריך איזה scheduler שבלחיצה אחת יפעיל לי את כל התוכנות (אחת אחרי השניה). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום הורדתי אלבום תמונות וזה הוריד לי אותו בWINRAR אבל כאני רוצה לחלץ זה רושם לי להביא סיסמא . הבעיה היא שאני לא זוכר מאיפה הורדתי את זה כי הורדתי את זה לפני הפירמוט שעשיתי למחשב . עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזשהי דרך לחלץ את זה ? תודה מראש. עריכה:לא חשוב הצלחתי למצוא את הסיסמא . אפשר לנעול .

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  11. אז ככה : כפי שכמה ממכם בטח יודעים כאשר מותקן ווינדוס עם לוח למשל שיש לו צ'יפסט של SIS ומרכיבים לוח חדש עם צ'יפסט של INTEL למשל יהיה מסך כחול בווינדוס מן הסתם אם לפני זה מחברים את הדיסק למחשב עם לוח SIS ןמאפסים את הדרייברים של הIDE ניתן להעלות את הווינדוס עם הלוח החדש השאלה שלי היא כזאת: יש תוכנה שניתן לשים על דיסק BOOT של DOS שמאפסת את הדרייברים האלה מבלי שאני יחבר את ההרדיסק ללוח SIS?? תודה רבה מראש...

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  12. Started by Ben N,

כמו בכותרת. אני אסביר בדיוק מה אני רוצה שלא תתנו לי תוכנות סתם.. קרה לכם פעם שנגיד צילמתם סרטון בפלאפון, וראיתם אותו יופי בפלאפון, אבל כשהעברתם אותו למחשב פתאום גיליתם שרואים אותו על הצד?... מעצבן נכון?... אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את זה לנורמל כדי שאני לא אהיה צריך לראות את זה עם הראש נטוי 90 מעלות... חח. תודה!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by sgsg,

יש לי אופיס 2007 ומדי פעם כשאני מקליד מסמך בעברית ורוצה להוסיף באמצע השורה מילה באנגלית, ה WORD לא מוכן לשנות את השפה. האינדיקטור של ווינדוס מראה EN אבל ההקלדה עדיין בעברית. אני נאלץ להעביר את כל המסמך שמאלה (שינוי כיוון הטקסט), להוסיף את המילה ולהחזיר ימינה. CAPS LOCK / SHIFT - עובדים כרגיל. נתקלתי בבעיה על 3 מחשבים שונים, למישהו יש אולי פתרון או רעיון ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה, אני משנה הגדרות כמו SKIN וכו סוגר וזה לא נשמר עזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Snir999,

חבר'ס , ניסיתי כבר 700 דיסקים של 4.7GB ושל 700MB הרגילים. ניסיתי כמה תוכנות צריבה בינהם הנירו 6 , 7. גם כן סתם לבדוק ניסיתי עם המדיה פלייר והוינדוס עצמו. ניסיתי לצרוב כל מיני סוגים של קבצים ( סרטים , משחקים , תוכנות , מוזיקה וכל מיני ). בקיצור ניסיתי הרבה אופציות ולא הצלחתי. הבעיה התחילה לא מזמן , למה הצורב היה מהיא וצורב מהר ועובד חלק ! אין לי מושג מה קרה לו פתאום ואני מאוד מקווה שהוא תקין אך אני בספק. מה שכן הוא קורא דיסקים , אבל בצריבות הוא לא קורא אותם משום מה. וכן צרבתי עם הדיסקים האלה כבר בעבר והצורב היה צורב בעבר (עד לא מזמן). אשמח לקבל פה קצת עזרה ! טנקיו (:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by joni,

מחפש תוכנה לתיקון MBR דרך cdboot ???

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  17. ישנה תוכנה לבדיקת תקינות לוח אם כמו התוכנות שבודקות את הזיכרונות וההארדיסקים לדוגמאת סנדרה או משהו..?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לאת הניפלא אני מעוניין לדעת אך מבצעים בדיקת מאמץ למחשב כלל מערכת ההפעלה ואים ייש לזה תוכנה אני אסביר ייש לי מחשב בן 6 ואנירוצה ליבדוק אותו אודה לעוזרים נועם

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. עשיתי עדכונים של הווינדוז וכל זה ונרא הלי הכל מסודר פה, לא מבין אבל למה אנלא מליח להתקין את המסנג'ר.. עזרה בבקשה =[[

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  20. צריך תוכנה טובה לבדיקה של תקינות ספק כח

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by giladbe,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם INTEL DG35EC התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN XP התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם אבל כרטיס הקול לא זוהה הורדתי דרייברים מעודכנים מINTEL ועדיין זה לא עזר התוכנה Unknown Device מראה שחסר Chip: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller לא מצאתי פתרון לבעיה זו האם יש למישהו רעיון ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  22. שלום לכולם! כשאני נכנס לאתר www.Deviantart.com או Winmatrix.com הדפדפן פשוט נסגר! ניסיתי התקנה מחדש, ניסיתי לשנות הגדרות פה ושם, ניסיתי לבטל חלק מהתוספים, כל פעם אחד אחר, או כמה ביחד. אבל, הבעיה עדיין נמשכת. אני אובד עצות! אז מה עושים? תודה לכולם! אלעדיקו.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by freee,

שלום, התחלתי להתקין(שדרוג)של התוכנה Windows XP Pro SP3 ,אחרי הכנסת מפתח הקוד של המוצר ולאחר שתי דקות זה הוצג לי: http://img504.imageshack.us/my.php?image=windowszk6.jpg מה אני יכול לעשות? תודה לעזורים.

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  24. שלום, נכנס לי וירוס שאני לא יודע את שמו אבל אני יתאר מה הוא עושה: אי אפשר לעדכן תוכנות כמו אנטי וירוס(יש לי קספרסקי) ואי אפשר לעדכן את ספיוור דוקטור, אי אפשר גם לעדכן את הווינדוס.. אי אפשר לעשות שחזור מערכת, המחשב עובד יותר לאט וגם האינטרנט. בעיקרון הצלחתי לחסום אותו חלקת דרך הMSCONFIG כדי שלא יעלה בהפעלה של המחשב, כשאני לא חוסם אותו הוא "מוחק" פריטים מההתחל ומשולחן עבודה ניסיתי גם בSAFEMODE להסיר אותו אבל לא היתה הצלחה כמו כן נוסף לי איקון בלוח הבקרה שמו של האיקון הוא 2008 VISTA ANTIVIRUS. כאשר אינני חוסם אותו בשורת המשימות ליד השעון הוא רושם VIRUS ALERT,וגם כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי הוא רושם לי במקום היוזר VIRUS ALERT או משו כזה יש לי הרגשה שזה WORM או משו כזה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מישהו מכיר תוכנה חינמית (עדיפות לקוד פתוח) שממירה קבצי PPT לDVD? תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים