עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שהופכת תמונות לקובץ ווידאו ( ל DVD ) ותאפשר לי להוסיף גם מוסיקה כתוביות וכדומה רצוי שתהייה חינמית....

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  2. Started by avi.hagit,

יש במחשב בערך 10 סרטים ברגע שאני נכנס לתיקיה שלהם וינדוס נותן לי שגיאה ומפיל לי את האקספולר כרגע אני לי שום מקודד במחשב מה שמוזר זה שאני מוחק את הפינקל סטודיו 9 זה לא קורה לי יש למישהוא מוסג מה אני אמור לעשות ? יש את הדוח שגיעות אבל בצייר הוא נותן לי את הקובץ יותר מידיי גדול כך שאני לא יכול לעלות אותו אשמח ללמוד אם יש דרך אחרת לשלוח לכם קובץ מצורף התקנתי את המקודד הזהhttp://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=1226&s=95 אבל עדין אם אני מתקין את סדודיו 9 של פינקל הוא מפיל לי את האקספוללר ועושה דוח שגיאות יש למישהו רעיון מה יכול להיות חייב לציין שלפני הפרמוט שעשיתי זה עבד יחד

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by mic,

ה-MUSIC MATCH יותר יפה ונחמד לדעתי אבל כל הקטע שהם רוצים שתשדרג לPLUS די מעצבן. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by NiMo1771,

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 19:14:24, on 29/08/2011 Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505) MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16421) Boot mode: Safe mode Running processes: C:\Program Files (x86)\HiJackThis\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896[/url] R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = [url]http://www.google.co.il/[/url] R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157[/url] R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explore…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by iib,

שלום. אני מעוניין לתכנן שולחן מחשב לחדר שלי וחשבתי שזו הזדמנות טובה לעבוד עם תוכנת CAD. איזו תוכנה אתם ממליצים לי עליה? תודה.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by magnom,

לא מצליח לכתוב את הנוסחה או בדרך הזו לעשות דרך המחשבון מדעי את הפעולה הבאה (106*314.15)/1 ולבסוף תלחץ ENG [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by FuzzyNapkin,

כמובן שלא שמעתם את השם הזה מזמן...ICQ. אני מחפש תוכנה שיכולה להעביר את קבצי ההיסטוריה (bdf) - של תוכנת icq 2003b לקובץ html \text \ xml או כל פורמט אחר שניתן לקרוא. למה? כי מעולם לא כתבתי יומן וממש מעניין אותי מה קבור שם בקבצי ההיסטוריה. אחרי חיפושים אינסופיים...די נואשתי. התוכנה הטובה ביותר לכך היא ללא ספק Belkasoft ICQ Analyzer. תוכנה קטנה וישנה מאוד שעושה את העבודה מעולה, אך מוציאה רק עשר הודעות לאיש קשר בגרסת הדמו. כדי לשדרג לגרסה המלאה צריך סריאל שעולה לא פחות מחמישים דולר. גם אימיילים לחברה לא עזרו לי להשיג הנחה. אודה לכם אם תוכלו לעזור....האם אתם מכירים תוכנה אחרת?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  8. Started by Internal,

כמו ששאלתי בכותרץ כרגע אני משתמש בתוכנה nero micro תוכנה יחסית קלה וקטנה איך עדיין הורגת לי את המחשב בזמן צריבה ולא מגיעה למהירויות נורמליות יש משו יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by Ronll,

מישהו מכיר איזה תוכנה טובה להורדות , שירים מישחקים , וגם שירים בעיברית!

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  10. היי, אחרי שבטעות אישרתי כניסה של וירוס פירמטתי את המחשב ... התקנתי WINDOWS XP ואת הדרייברים של הכרטיס מסך ATI 2600 PRO את הדרביירים של הלוח ASUS P5KVM וכן אנטיוריוס - NOD . אחרי כל שWINDOWS עולה אני מקבל הודעת שגיאה של קובץ MOM.EXE 1.האם מישהו מכיר מה אפשר לעשות עם זה? 2.התקנתי וינדוס שאמורה היתה להיות עדכנית אבל אחרי ההתקנה הייתי צריך להוריד בערך 80 UPDATE ,האם קיים סיכוי שמדובר בגירסא ישנה? 3.נסיונות התקנה במסך ה LCD בסלון לא עלו יפה ,משום מה אחרי עליית ה BIOS פשוט המסך מהבהב .... האם מישהו מכיר את התופעה? 4.האם כדאי כבר להתקין שוב מחדש?אם כן בבקשה תעזרו בבחירת מערכת הפעלה ל HTPC

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  11. אני ממש לא מבין מה קורה... יש לי מוד של 0.30a (לא המקורי) והתחלתי להוריד קובץ גדול. ה-HD התחיל לטחון, ולמרות שהאימיול מדווח על קצב הורדה של 1KB, הוא רץ כמו מטורף, ותוך 10 דקות הוריד 500MB!!! כמובן שזה ממש לא הגיוני, מה גם שיש לי חיבור 750K ולא מטוס סילון... זה קרה לי לפני יומיים, שמצמצתי ופתאום נוספו לי איזה 20 מגה אבל חשבתי שטעיתי. ועכשיו תפסתי אותו על חם. מה קורה כאן?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  12. עד היום נהגתי לעבוד עם SyncToy של Microsoft. תוכנה חינמית פשוטה. הממשק מאוד התאים לי. רק דבר אחד מפריע לי שם - התוכנה "שותלת" בתיקיות היעד קבצים, שככל הנראה עוזרים לנהל את הסנכרון. במילים אחרות, הקבצים מכילים מידע הקשור בסנכרון. מה הבעיה שלי עם זה? שאם תיקיה מסוימת תימחק (ולא משנה מאיזו סיבה), המידע על הסנכרון יאבד, ולכן אצטרך ליצור "מנהל" סנכרון חדש לאותה תיקיה. ראוי לציין שמדובר במספר רב של תיקיות, ולכן מדובר במספר רב של קבצי סנכרון. בקיצור עבודה קשה אם רוצים לבנות הכל מחדש. אני צריך תוכנת סנכרון שמסוגלת לשמור את המידע בקבצים, כך שמיקומם יהיה ידוע מראש ובתיקיה אחת, וכך שיהיה ניתן לגבות אותם (ולכן לשחזר את המידע על הסנכרון). האם יש תוכנה חינמית כזאת? אשמח לשמוע.

13. Started by godisme171,

נכון אז היה פה קישור שאיך אפשר לבטל את הפרסומות של הKAZAA או משהו כזה ואיך שהאיכות של השיר תעלה מי יודע את הקישור?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by Bashash,

רציתי לדעת את אני מכניס תמונות ומראה אותן ברצף על קובץ GIF... בבקשה להסביר לאט... אני לא יודע הרבה בפוטושופ... עריכה: לא משנה כבר... הסתדרתי. אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by dante123,

היי לפני כמה ימים גיליתי שהקובץ הזה הופיע לי פתאום (אני סורק ספייוורים ואדוורים בתכיפות ויש לי קספרסקי כך שזה לא טרויאן\וירוס). מישהו יודע למה הוא משמש? תודה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  16. אז אחרי שפיירפוקס התחיל לאכזב אותי מבחינת ביצועים (קריסות בלתי נסבלות וקפיאות) החלטתי לנסות את אופרה. עד כה אני חייב לציין די מוצלח. רציתי לשתף אתכם בסדרת פוסטים בבלוג מסויים שמספרים על כמה מהפונקציות של הדפדפן, http://www.ghacks.net/tag/discovering-opera/

17. יש לי תוכנה (וזה לא חייב להיות דווקא לא חוקי) שמותקנת במחשב אך אני כדי שהיא תפעל אני צריך לצרוב אותה על דיסק ולהכניס את הדיסק כול פעם שאני ארצה להפעיל אותה (לא CRACK)... איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by coorva,

שלום רב אני מעוניין לדעת אם אני פותח mp3 בעזרת התוכנה המקצועית לdbpowerAmp ל- WAV, ואז צורב ב-NERO ל- audio cd האם יהיה הבדל באיכות של השיר או שניתן לוותר על התוכנה dbpoweramp ולתת ל- NERO לעשות את העבודה ופתיחת הקבצים ?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  19. שלום לכולכם יש לי בעיה בIE אני לא יכול לראות צ'טים וכאלה אני חושב שזה משהו בJAVA. אין לי מושג איפה אני מוריד תיקון . בקיצור מה אני עושה? נ.ב הורדתי את הגרסה הכי חדשה של האקספלורר ולא עזר... וחיפשתי דברים באפשרויות אינטרנט ולא מצאתי רעיון? מישהו? תודה.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  20. הפיירואל ממשיך לשאול אותי עם להסכים או לא להסכים להריץ כל מני דברים שמתסיימים ... בה exe ועוד מופיע לי הודעה שיש לי ספייאור מסוכן על המחשב ועם אני רוצה לגשת לפה ולפה אז לחצתי כן ואז זה ניסה להוריד לי עוד משהו exe אז מהר ביטלתיאת זה וזה לא הוריד לא יודע יש מלא דברים שלא קשורים ועובדים על המחשב exe exe exe כל מני תוכניות שאני בטוח שלא אומרים להיות מה אני אומר לעשות ?

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  21. השאלה בכותרת. יש עדיפות כלשהיא? ואם כן אז אני לא מעדכן ביוס כי יש בזה סיכון נכון? עריכה: יש לי לוח Gigabyte DS3 965P

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by sherlock1212,

איך אני יכול להגדיל חפצים וכאלה דברים(דרך נקודות שבקצות של החפץ)(איך עושים אותם?) אוף אני לא ממש יודע איך להסביר,בכל מקרה אם משהו הבין שינסה לעזור

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by Or ei,

כשאני מתחיל להתקין את התוכנה ישר אחרי שמופיע ונסגר החלון שהוא אומר בו שהוא בודק את המערכת הכול נתקע.... מישהו יודע עולי איך לסדר את זה? ניסית מהדיסק שקיבלתי וגם את הגרסאה החדשה מהאינטרנט...

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by dudidu08,

חברה שמעתי מהרבה שהתוכנה הזאת ממש מומלצת להורדת קבצים מראפידשר החלטתי להוריד אותה עכשיו השינוי היחידי שעשיתי הוא הוספתי את חשבון הפרימיום שלי בראפיד שר ובהגדרות בלשונית DOWNLOAD CONTROL המקסימום הורדת סימולציות היא על 1 וגם מספר ההורדות הוא על 1 זאת מאחר כי ראיתי שכשאני מוסיף לו קבצים להורדה הוא מוריד לי 2 ביחד יעני בנאגלות של 2 קבצים כל פעם-מה שאני לא רוצה אני רוצה רק קובץ כל פעם עכשיו הבעיה היא שהוספתי לו נגיד סרט של 8 חלקים זה אומר לי לחכות דקה לTICKET (שלא הבנתי למה אני צריך לחכות יש לי פרימיום) ואחרי שהוא מסיים להוריד את החלק הראשון ועובד לשני השני נצבע באדום והוא לא מוריד לי אותו מעין תקלה מישהו יודע מה? ולמה אני מחכה לפני שהוא מוריד? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.