תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, כשאני פותח טאב חדש הוא מציג לי את את כל הדפים האחרונים שהייתי בהם. אני לא רוצה את זה. אני רוצה שיפתח לי את דף הבית שלי (גוגל). איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, ופתחתי לתומי את המיקסר בשביל להגביר את אחת התוכנות, ולהפתעתי ברשימה התוכנות שם אני רואה משהו בשם mad* home cinema control, לא התקנתי את זה ואני לא יודע מה זה. גם בחיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא משהו. יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה שהגיע למחשב שלי פתאום? תודה ושבוע טוב!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכוון שעם לדוגמא יש לי מסמך מוקלד בדף רגיל ואני סורק אותו, האם יש תוכנה שתקרא את הטקס ותהפוך אותו לקובץ של WORD או TXT או כול דבר שניתן לערוך את המילים ולשמור אותם?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי סרט של 10GB שאני מעוניין לפצל ל - 3 חלקים שלא יעלו על 4GB כל אחד (הגבלה של כונן קשיח חיצוני), איזו תוכנה תעשה את העבודה ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך את זה לעבודה ולא להתקין שם את זה... ;D ניסיתי בגוגול לא עלה לי משהו טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר במשך כשנה מדי פעם קפץ לי help and support של כל מיני דברים (chrome, firefox, windows, word וכו'), וקפץ מלא פעמים. מוטב לציין כי הייתי איזה חצי שנה שהייתי ללא אנטיוירוס ואני עושה הורדות שירים סרטים וכו'. לאחר שהתייאשתי לחלוטין-פירמטתי. למרבה ההפתעה-הבעיה פשוט לא נפתרה! אחי התקין את אותה מערכת ההפעלה מאותו דיסק ספציפי (family package) ,ולו אין את הבעיה הזאת. מצד אחד, אם זה היה באג במערכת ההפעלה (שהיא, אגב WIN 7 64 BIT) גם לאחי היה את זה, ומצד שני אם זה היה וירוס קטלני אז הוא היה נמחק בפירמוט. ד"א לפני הפירמוט שכל המחשב שלי כבר היה גוסס מרוב וירוסים, ESET הצביע על שגיאה בתקשור שלו עם kernel, לפי מה ששמעתי הליבה של מערכת ההפעלה או משהו בסגנון. בקיצור, מה יכולה להיות …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתקייה Local Settings (תקייה מוסתרת) שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\***\Local Settings זאת תקייה שתופסת הרבה מקום (37 GB) אבל בעצם אין בה כלום, כאילו משהו שמור לאיזו תוכנה במחשב. רציתי לדעת למה קשורה התקייה הזאת ואיך אפשר להקטין אותה משום שהיא תופסת לי את כל הכונן C שעליו גם מותקן הווינדוס. תודה בכל מקרה גבי
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם ניתן באמצעות Norton Partition Magic 8 למחוק Primary Partition C מבלי למחוק את Logical Partition D, וליצור במקום המחיצה שנמחקה מחיצת C חדשה בפורמט שונה מבלי לפגוע ב-Data שבמחיצה D? במידה והדבר אפשרי, אז האם הפעולה מתבצעת באופן מיידי ובטוח ב-100%, או שזו פעולה שלוקחת זמן ויש בה סיכון מסויים?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי HP M2727nf עם מזין מסמכים אוטו'. משום מה, מישהו ב-HP החליט שהפונקציה של סריקת דף אוטומטית משני צדדיו שימושית רק במידה ורוצים רק לצלם אותו, ולא לסרוק אותו למחשב. מחפש תוכנה שמאפשרת סריקת דפים זוגיים ואי-זוגיים לחוד, ולבסוף מאחדת אותם למסמך אחד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1st of all sry for my bad english' im in safe mode... problem: last week, iconnected the computer to a FHD 1080P television. now i connected my computer to my normal monitor, and the res' is still 1080P which my monitor does not suppurt. how can i change the resolution without unplugging the computer and taking it to the TV? plz answer quickly ...
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בבקשה עזרה > כבר משתגע מיזה יש לי אופיס 2003 פרופשיונאל - התקנה מלאה סה"כ רוצה להחליף את מימשק המשתמש מאנגלית לעברית - וזה לא קורה 1. ניסיתי באפשרות הפשוטה כביכול - דרך הכלים של אופיס (דרך תפריט התחל) מצאתי שם בתיקיית TOOLS את שינוי שפה ....ובדקתי שזה הכל בעברית >>>>> אבל אין לשונית של שינוי ממשק משתמש!!! וצריכה להיות כזו לפי מה שראייתי באינטנרט <<< הלשונית הראשונה לא מופיעה לי http://www.econ.kuleuven.be/dinb/archive/20050617/change_office_language.html מה עושים ??? ? ניסיתי גם להוריד את חבילת MUI וזה אומר לי שהגירסה לי לא מתאימה??? כבר מיואש ?!?!?!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מוריד הרבה מאוד סרטים מקאזה באיכות טובה מאוד בdivx והשאלה שלי אם יש אפשרות לשנות פורמט (ולשמור על אותה איכות ) כדי שאני יוכל לצפות בהם ב dvd הביתי שלי כמובן שיש לי צורב
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1) אם צרבתי לCD קובץ MPEG 1 האם זה מספיק על מנת שיקרא כ VCD ע"י מכשיר DVD? 2) אם אצרוב קובץ MPEG 2 ל CD האם יקרא ע"י נגן DVD (סלוני, לא במחשב) באיכות DVD?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איך אפשר לקבץ סרטים בקלות ובלי הרבה בעיות למה לפי מה שהבנתי זה לא כל כך פשוט. יש לי הרבה סרטי DVD וכל מיני קבצים שאני מקליט מהטלוויזיה ומהווידאו שהם ממש אבל ממש גדולים ואני רוצה לקבץ אותם ככה שלא יירד הרבה מהאיכות השאלה היא יותר מאיפה להוריד נ.ב יש אולי מדריכים שאפשר להוריד מהאתר שיכולים לעזור לי בנושא הזה? תודה בכל מקרה!!! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, ברגע שהתוכנה מצליחה להתחבר והופכת ל-online אני שומע צליל שגיאה (למרות שאין הודעה) והתוכנה נסגרת. מישהיו יודע אם זה קשור במקרה למערכת ההפעלה? אני ממש צריך עזרה, אז בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר, ועדיין משום-מה, בכל רזולוציה אפשרית קצב הרענון היחיד שאני יכול לבחור הוא 60Hz. איך אפשר לשנות את זה?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לאחר הפעלת קובץ חשוד, המחשב עשה ריסט פיסי בעצמו, מאז שהוא נדלק כל הבעיות החלו. עשיתי פורמט בדיוק יומיים לפני והתקנתי את כל התוכנות מחדש ובגלל זה אני מתעקש לתקן את הבעיה הזאת במקום לעשות שוב פורמט. ה"וירוס" הזה לא נותן לי להפעיל את האנטיוירוס שלי (NOD) וגם לא את הפיירוול (ZONEALARM) וגם לא את SPYBOT. כשאני מנסה להפעיל הוא כותב: not a valid win32 application ניסיתי להתקין מחדש את התוכנות שכתבתי למעלה וגם ADAWARE והוא גם לא נתן לי מהסיבה שהוא לא מצליח להפעיל את ה SERVICE שלהם האינטרנט שלי עובד לסירוגין או פתאום מפסיק לעבוד, אני בטוח שהוירוס הזה מתעסק עם ה SERVICES אבל אני לא מצליח לפתור את הבעיה. אגב תוכנות רגילות שלא קשורות לאבטחה אין שום בעיה להתקין תוכנות פחות מוכרות כמו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פשוט פיירואל טוב כל הזמן מישהו פורץ לי למחשב ומפרמט לי אותו מחדש ואני חייב פיירוואל תותח בבקשה עזרה אתם חושבים שזה יעזור לי אם אני יתקין פיירוואל או שעדיין ימשיכו ליפרוץ לי בקלות ??
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יצרתי גיבוי של המחשב , זה יצר לי 2 פיילים ... אחד שהוא התמונה של הכונן עם סיומת : v2i והשני , עם השם של המחשב עם סיומת sv2i עכשיו השאלה היא איך אני צורב את זה כך שזה יהיה BOOTABLE? או במילים אחרות : מה לעזאזל אני עושה עם הקבצים האלה? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך את הדרייבר של המובנה של G620. אשמח לתשובות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על מה אני צריך ללחוץ? ואיפה התמונה נשמרת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטח הרבה מכירים שמבטלים הדפסה או שנדפקה ההדפסה מסיבות כאלו ואחרות,רוצים להדפיס משהו אחר ווינדוס לא נותן כי הוא "באמצע הדפסה" וכשנכנסים לתפריט ההדפסה ולוחצים בטל הוא לא מבטל את ההדפסה ורק כותב שהוא מוחק או משהו כזה,אפילו כיבוי המחשב והוצאת הכבלים של המדפסת לא עוזר,מישהו מכיר דרך שדרכה יהיה אפשר לבטל את ההדפסה בלי לשבור את הראש?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאוכל להכניס לתוכה את כל השיר(לא את המילים) והיא על פי המוזיקה תגיד לי מידע על השיר: אמן,אלבום וכו'
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-