עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by leoleo,

במחשב שלי מותכנת תוכנת antivir חינמית. לאחרונה צץ וירוס/הודעה מציקה שמקפיצה את החלון לעתים קרובות. אשמח לקבל הצעתכם כיצד להפטר מהוירוס הזה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  2. היי אני גולש עם פיירפוקס ו No squint ובזמן האחרון חלק מהאתרים נראים מאוד מוזר...הטקסט בהם פשוט ענקי אם אני מנסה להקטין את הזום ב No squint אז חלק מהטקסט (בד"כ על לחצנים וכד') נהיה מאוד קטן כמה דוגמאות :

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. איך אוכל להצמיד את התמונה התחתונה ברשימה לכלל השירים ככה שכשאפתח אותם אראה את התמונה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  4. אני בעל אנטנה ומתאם USB של Aver TV ולא לגמרי מרוצה מהתוכנה השבאה עם הגרטיס או מטופציית הצפיה המובנת בחלונות. מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  5. הכי פשוטה ויעילה שיכולה להיות.... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. איך מעבירים פנקס כתובות מuotlook express ל uotlook ? תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by androidon,

שלום לכולם, פתחתי פורט ליוטורנט דרך הראוטר של הפייבר בוקס (וחשוב לציין שהייתה תקופה שהכל עבד טוב). כיום, ע"פ הבדיקה של יוטורנט הפורט פתוח, אך ע"פ בדיקה און ליין באתרים שונים הפורט איננו פתוח. כמובן שאני חווה בעיות בהורדות שגרמו לי לבדוק את העניין. אשמח אם למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות. בנוסף אציין שהייתה לנו בעיה בחיבור מדפסת אלחוטית לרשת של הפייבר בוקס וככל הנראה שינו משהו בשיטת ההצפנה (או משהו כזה. פשוט לא אני טיפלתי בזה). יכול להיות שזה קשור? (אני לא בטוח אם הבעיה בפורטים התחילה אחרי השינוי או שהייתה קיימת לפניו) תודה.

• 10 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. Started by zvkel,

מחפש תוכנה שתמיר קבצי avi ל wmv או ל divx כדי להקטין את הגודל שלהם תודה מראש עדיפות לתשובת במייל zvi@nayer.co.il

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  9. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת אני זקוק לתוכנה כדי ליצור שירים משהו בסגנון e-jay רק שאני יוכל לשמור את השירים שיצרתי ל קובץ מוזיקה wmv.mp3... משהו שיהיה אפשר לשמוע אחר כך בלי להפעיל את התוכנה.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by Shbd,

יש לי בעיה עם שתי תוכנות שאני לא מצליח לסדר... WinDVR מקליטה לי באיכות מצוינת ולא מכבידה בכלל על המחשב אבל האיכות סאונד יוצאת לי בין הגרועות למרות ששיחקתי בהגדרות של איכות הסאונד וסוג הקידוד. ובתוכנה POWER DIRECTOR שקיבלתי עם הכרטיס יש אלף אפשרויות לקידוד סאונד וגם ששמתי באותו סוג קידוד כמו ב- WinDVR ושמעו פי אלף יותר טוב לאחר ההקלטה. אבל הבעיה בתוכנה שהיא כבדה וגם נתקעת לאחר מספר שניות של הקלטה (ישנם מין תקיעות בזמן ההקלטה מה שדופק אותה) לכן אני צריך תוכנה אחרת שתפיק לי את המיטב מהוידאו ומהאודיו. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום. השמע בנגן זה הוא חלש גם כשאני מגביר את הווליום . אבל למשל רעשי הקרע שמסביב אם זה שיר או מרדפי מכוניות ויריות נשמעים הייטב. רק הדיאלוגים חלושים. האם זה בעיית קודקים בנגן? מה הפיתרון.. תודה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by stoneskin,

שלום לכולם! ביומיים האחרונים אני תוך כדי גלישה מקבל את ההודעה הבאה: avant.exe-Apllication error The exeception illegal instruction An attempt was made to execute an illegal instruction (0xc000001d) occured in the application at location 0x771bea0. הדפדפן פשוט מת בלי סיבה...לא התקנתי שום תוכנית חדשה וכבר בדקתי ספייוורס וכאלה...למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה??? נ.ב-אם כבר אז אני אזכיר עוד בעיה-כשאני מריץ קטעי וידאו (באינטרנט בלבד-לא סרטים רגילים) כמו נגיד קטעים של ארץ נהדרת אז רואים את הסרט כמו בראייה טרמית-משהו כמו הטורף..לא צוחק-אבל שומעים בסדר.יש לי את ה-ace mege codec pack .למישהו יש רעיון?? תודה לכל מי שהתעניין וקרא-וקצת יותר תודה למי שיעזור! ;D

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by הדוד משה,

אני מחפש קומפיילר טוב ללאטך, רצוי אחד עדכני, עם קהילת מפתחים יציבה. כמו כן, אם ישנו גם קומפיילר שהוא מולטיפלטפורם, זה עוד יותר טוב. תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by OdedErell,

שלום לכולם, העליתי לערוץ CG-Lion את חלקו הראשון של השיעור השלישי למתחילים. השיעור עוסק בדיגום מבוסס עקומות וצורות. השיעור בונה על ידע השיעורים הקודמים בקורס, אורך השיעור כשעתיים וחצי והוא מכיל 19 סרטונים. מפאת היקפו הגדול של השיעור, הפרויקט המעשי יופיע בסדרה נפרדת שתעלה בהמשך. קישור לערוץ: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/p תהנו, יהיו עוד הרבה שיעורים בהמשך : )

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by e-d-a,

שלום יש לי בעיה שאני מנסה להעביר מייל דרך הgmail בכרום עם קבצים, את המייל עצמו הוא מעביר אבל הקובץ לא עובר. מישהו מכיר את הבעיה? ודרך הIE אין בעיה הקובץ עובר עם המייל ללא שום בעיה.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  16. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה שתוריד את רעשי הרקע מההקלטות שלי (wav). נחמד עם תוסיפו גם קישור. תודה מראש. ברק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכם אנשים טובים. יש לי בקשה, קצת מוזרה. בעצם למה מוזרה, שילמתי על זה, אני רוצה לראות מה זה שווה. יש לי מחשב נייד חדש, והזמנתי איתו סוללה של 12 תאים. אני רוצה לראות כמה זמן הוא מחזיק מעמד בווינדווס, בלי שימוש, אבל לא כשהוא במצב סטנדביי, וכשהרשת האלחוטית פועלת. עכשיו, ברור שאני יכול לבדוק באיזה שעה הדלקתי אותו ומתי הוא נכבה, אבל אני לא מתכוון לשבת לידו ולחכות שהוא יתכבה, זה כמה שעות טובות. מה שאני רוצה לעשות, זה להשאיר אותו דולק, עד שהסוללה תתרוקן לגמרי, והוא יתכבה, אבל כשאני אכנס לווינדווס, אני אוכל לראות בעזרת תוכנה מסויימת כמה זמן הוא היה דלוק, או בטח יותר פשוט, באיזו שעה הוא נכבה. יש מצב לעשות את זה אולי דרך ה EVENT LOGGIN בווינדווס XP? בבקשה תעזרו לי, אני במצב נוא…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Starsky,

שלום, מאז שהתקנתי את התוכנה הזאת של מיקרוסופט, כל פעם שאני מפעיל את המחשב שזה מגיע לחלון Welcome אני צריך ללחוץ על השם משתמש שלי כדי להכנס למחשב. וגם אם אני לא נוגע במחשב שהוא דלוק למשך זמן מסויים אז זה יוצא לי למצב דומה של Welcome וכדי לחזור אני צריך ללחוץ שוב על שם המשתמש שלי. איך אני מבטל את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 104952,

שלום לכולם... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להכנת עתיפות לדיסקים ( חינמית ) ? חשוב שתיהיה הכי נוחה לשימוש שיש ולא כבדה , ושיהיה אפשר להכניס תמונות חיצוניות לעטיפה. תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. מה השתנה? לא יודע. תהנו: http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=164373339

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by Danny_Malis,

יש לי בעייה עם התוכנה הנ"ל, היא תוקעת לי את המחשב ולא רוצה לעבוד. האם יש פתרון ? (המפרט בחתימה).

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם יש דרך שאפשר לחתוך תמונה באופן מדויק (אני מתכוון לחיתוך אוטומטי ) ואם כן איך עושים את זה בתודה מראש רזיאל

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by A2K,

כאשר אני מנסה להיכנס לMSN שלי הוא נותן לי את מספר הארור הבא: 80072efd כשאני אני עושה אתר בעיה הוא רושם לי שהבעיה נמצאת ביציאות עיקריות. ניסיתי לעשות לו תקן אבל זה לא עובד והארור נשאר על אותו דבר, המסן מאושר אצלי בAVG והפיירוול של וינדוס לא עובד. אני עובד עם וינדוס XP פתרונות שניסיתי: להוציא את המודם ולהחזיר. לעשות את הRun לקבצים dll וreg להוריד את הסימון מהLAN Proxy בתוך ה IE

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.