עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 1900GT,

שלום, יש לי נורטון 2005 ופתאום קפצה לי ההודעה הזאת: http://i12.tinypic.com/2whqk2t.gif מה עושים?

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by ofer40,

היי בזמן שאני מוריד קבצים המחשב נתקע לי בלי התראה מוקדמת ואני צריך לעשות ריסט. באתר של UTORRENT לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת. מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? היום כבר הייתי צריך לעשות פעמיים ריסט. זה ממש ממש מעצבן תודה

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by J0n1,

אני מחפש פיצ'ר פנימי או תוכנה לXP שתציג את הslide show בviewer הפנימי שלה כמו בויסטה, כלומר שתמתח את התמונה על כל המסך, ואם לדוגמא יש לי תיקיה אחת ובתוכה כמה תיקיות עם תמונות, אז היא תעשה שאפל בין כולן. ושכל זה יקרה בלחיצת כפתור אחת כמו בויסטה... יש משהו כזה לXP? תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  4. אז כבר יש לי נסיון עם מייקרוסופט, באמת שאף פעם לא איכזבו אותי WMP11 BETA סבבה.... MSIE 7 גם סבבה... VISTA איך שיצאה עבדה לי סבבה. בקיצר לא התאכזבתי ממייקרוסופט! אחלה חברה. אבל עכשיו!?!?!? התקנתי לתומי את גירסאת הבטא של אינטרנט אקפלורר 8 ולהפתעתי גיליתי שזה שיבש לי את המחשב, קיבינימאט זה דפק לי תוינדוס, הוא לא כתמול שילשום. והוא עושה "נתקל בשגיאה ועליו להיסגר" ונסגר בקיצר תוכנה דפוקההההה אל תורידו תבטא חכו לגירסא הרשמית לאלו ממכם שמשתמשים בו בכלל.... אני עד היום פעם פייר פוקס פעם אקפלורר עכשיו אני עם האקספלורר הזה כל כך גרוע! אני כבר ממשיך עם פיר פוקס 2 נקודה משו לא זוכר! לא להוריד אינטרנט אקספלורר 8 בדיחה עלובה, זה אפילו לא אלפה גועל נפש של תוכנה. הרסה לי תמחשב לעזאזל

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  5. החבילה כוללת: Office Home and Student 2007, Windows Live OneCare, Office Live Workspaces, Windows Live Mail, Live Messenger and Live Photo. כל זה ב69.90$ לשנה (לומרות שחלק מפה זה חינמי) זה די משתלם, אפילו אם הולכים להתמש רק באופיס שבגרסא המלאה עולה 149$. כך נגיד שאם תקנה לשנתיים אופיס 2007 זה יעלה לך פחות מהגרסא המלאה, וזה עוד גמיש הרבה יותר שנגיד תוכל לשדרג ישר לגרסא הבאה של אופיס למשל לעומת זאת מי שקנה אופיס 2007 מלאה יצטרך לשלם על שדרוג. זה יתחיל להימכר רק בUS ב15 ביולי. http://www.pcworld.com/businesscenter/article/147836/microsoft_to_sell_office_value_pack_for_70_per_year.html

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by lexxx,

שלום לכולם יש לי וירוס\מזיק כלשהו על המחשב שהשם שלו הוא: PCTattletale הוא נמצא אצלי בנתיב c:\windows\system32\winload עשיתי סריקה במצב בטוח באמצעות kaspersky וavg anti spyware והם לא מצאו את הוירוס.. רק xoftspy מוצא את הוירוס..... וכאשר ניסיתי להסיר אותו גם במצב בטוח וגם במצב רגיל אבל הוא אומר שכדי להסיר אותו צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואז הוא אומר שהוא לא הצליח להסיר אותו.... איך לעזאזל אני מעיף אותו?!?! נ.ב יש לי windows vista home preimuim תודה __________________

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  7. בשעות האחרונות אני מצליח לקבל לוח שידורים רק של ערוצי YES, בערוצים 10\22 אני מקבל הודעה של no data available למרות שעשיתי גם עדכון ידני של ה EPG והוא הסתיים בהצלחה, ובאתר yestvguide.tv2day.co.il כן מופיעות התוכניות בערוצים האלו. אתמול (ונדמה לי שגם היום בבוקר) הכל עבד בסדר. אשמח לשמוע איך המצב אצלכם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  8. Started by guy94,

כשאני מגיע ל CD Label Creator ומנסה להדפיס שם את רשימת השירים שעל הדיסק (עם רקעים שונים) זה לא מדפיס לי כלום, אלא דף ריק לבן יוצא עם מסגרת ... יש לי מדפסת HP 940C וווינדוס XP אם מישהו יודע איך מתקנים את זה תודיעו לי...

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע מתי הולך לצאת סרביס פק 3 לווינדואס 2000 ???

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by Stone Eagle,

הי, יש לי Win2000 SP2. ב Control Panel, ב Administrative Tools יש קיצור דרך ל PWS. ניסיתי להריץ אותו לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה והוא ניתקע. התקנתי את כל הרכיבים של Windows שקשורים לאינטרנט (וכמה שלא קשורים, רק ליתר ביטחון), ונראה שה PWS התחיל לעבוד. עכשיו הוא שוב לא עובד, כלומר - הוא ניתקע כשאני מנסה להשתמש בו. אני מכיר די טוב את ה PSW של 98, ושם לא היו לי בעיות כאלה. מישהו יודע למה זה קורה? דניאל.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by Obg1,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 800 - מודם CREATIVE BLASTER, כרטיס קול SBLIVE 5.1 במודם אין אפשרות לחבר אותו לכרטיס קול (TAD IN). שאלתי היא האם אפשר לדבר ולשמוע ולהקליט שיחות טלפון באמצעות המחשב שלי ? האם זה דורש תוכנה מיוחדת (אם כן איזה?) או דריבר, או חומרה מיוחדת. אני זוכר שבמחשב הישן שלי Packard Bell pentium 75, הכרטיס קול והמודם היו על אותו כרטיס וזה עבד.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by AKA Psyco,

האם קיים וירוס שיגרום לתוכנת האניט-וירוס להיסגר כל פעם שפותחים אותה(זה מה שקורה לי) ומה אני יכול לעשות בנידון אני הודה אם תענו לי מהר(זה המחשב של אחותי ועוד שבוע וחצי היא טסה לחו"ל)

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by Thant,

המחשב שלי מחובר ברשת למחשב אחר אשר מחובר לאינטרנט דרך מודם USB הבעיה היא שעכשיו הmIRC לא נותן לי להתחבר לשרתים אשר דורשים IdentD מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסית את מה שמציעים ב-tweakxp.com רק שזה לא כל כך עזר. אגב שני המחשבים עובדים עם XP pro עריכת המודר: הכותרת שונתה. בפעם הבאה תן כותרת עניינית לת'רד. תודה.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by gshhar,

שמתי גם לב שרוב הסרטים מקודדים ב-XVID,מה ההבדלים בניהם ?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by Dr Hardware,

או כל מה שצריך.. דפדפן מומלץ, תמיכה בעברית, הגדרות שצריך לסמן, חוסם פופ אפים, וכל פלאג שימושי ומגניב אחר. תודה

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  16. אני מחפש כזה דבר כי מתי שאני משחק משחק מולטיפלייר ובמחשב השני מישהו גולש אז הפינג קופץ לשמיים אני מחפש תוכנה שברגע שאני לוחץ על כפתור או רושם משהו אז היא מחלקת את המהירות בין שתי המחשבים וברגע שאני לוחץ שוב אז המהירות לא מתחלקת האם יש כזה דבר לינק \ שם מאוד יעזרו !

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by yarl,

מחפש תוכנה קלה ופשוטה למיקסוסים ועריכת מוזיקה עם אפשרות להקלטה מבחוץ וכל מיני אפשרויות תודה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  18. תראו נמחקה לי הרשימת אייסיקיו מהמחשב אז התקנתי את האייסיקיו מחדש ועכשיו זה עידכן את הרשימה מהדטהבייס של האייסיקיו אבל כל השמות מופיעים בתור סימני שאלה (כל השמות בעברית...) מה לעשות?? יש פיתרון או שצריך לכתוב הכל מחדש??

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  19. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  20. אני צריך תוכנה שבודקת בעיות בהארד דיסק ומתקנת אותם קיימת כזאת תוכנה ?

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by ma4351,

צריך דרייבר למדפסת psc 2410 של hp שיתאים לויסטה 64 ביט..יש כזה? אפשר לינק בבקשה..

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by EagleXDR,

האם יש דרך כלשהי לראות את הספריה של האייפוד ולהאזין לה בווינדוס מדיה סנטר (ווינדוס ויסטה)? פלאגין כלשהו, תוסף, משהו? תודה.

23. Started by eran131,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש כזה דבר- דרייבר לעכברים... אם כן, אז הדגם שלי הוא של לוג'יטק- Logitech : CORDLESS LASER VX REVOLUTION תמונה- תודה לעוזרים, ערן

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  24. Started by kira,

כמו שרשום בכותרת בעייה בעולם הפלש כיום חייל אשר עובד ב FLASH (יותר תיכנות מאשר עיצוב ) ורציתי קצת לעבוד מהבית אך הבעייה יותר גדולה ממה שחשבתי אין לי ידע בעיצוב ובגרפיקה (הנדסאי תוכנה) והדבר הכי מציק שרוציםזה תיק עבודות וכל העבודות שלי מסווגות ואי אפשר להוציא אותם מחוץ לצבא וזהוא "המעגל" כמו כן חיפשתי חברות / אנשים רציניים /עסקים אשר מעוניינים בעבודות בתחום הפלאש ללא הצלחה (כן כן אפילו בחינם או סכום סמלי ) וללא הצלחה האם שוק הפלאש באמת כל כך סגור כלפי מתכנתים ללא ידע בעיצוב או שכיום אותו תחום הולך ונעלם ?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by roeesnir,

דגם הכרטיס - LR138. צ'יפ של סמסונג saa7130hl אני מחפש כבר שלושה ימים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים