תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי טבלה בACCESS שאני רוצה שתוצג לי בלוח שנה שבOUTLOOK. עכשיו הצלחתי לבצע את זה בעזרת יבוא קבצים שקיים בשבOUTLOOK. הבעיה שלי זה שאם אני מעדכן כACCESS זה לא מתעדכן לי בלוח שנה ואז אני צריך לייבא שוב(שגורם להוספת מופעים גם אם הם קיימים כבר). השאלה שלי יש אפשרות למנוע את זה שפשוט הלוח שנה יבצע סנכרון בין הטבלה שבACCESS לבין מה שקיים כבר? תודה מראש עריכה: מצאתי אך למנוע את זה שהיו לי מופעים חוזרים עכשיו יש אפשרות לעשות שהייבוא יתבצע אוטומטית ולא בצורה ידנית?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קראתי מאמרים בנושא הזה אבל עדיין לא הצלחתי ליצור cd שניתן יהיה לאתחל את הpq magic ממנו, חברים אם למישהו יש כזה cd אשמח אם מישהו ישלח לי את הimage שלו.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי לאחרונה קובץ מ-kazaa והוא בסיומת של exe כאשר אני לוחץ אליו הוא פותח לי חלון שחור ולאחר שניה בערך הוא נסגר ניסיתי לפתוח את הקובץ בכמה תוכנות קיווץ שיש לי כמו למשל winzip,winrar,winiso והתוכנות הללו לא מגלות את הקובץ כקובץ מקובץ אז חברה מה לעשותתתתת????
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של ASUS ואני רוצה לעשות RGB SYNC לקירור מעבד שלי אבל כשניסיתי להכנס לAURA RGB SYNC זה לא מצא לי את הקירור איך פוטרים את זה? זה בעייה בתוכנה או שאני צריך לבדוק אם חיברתי כבל שעושה את זה? מפרט של המחשב מצורף הקירור למעבד שלי הוא: coolermaster 212 hyper led rgb turbo https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לאחרונה שיחקתי קצת עם ההגדרות של פרוקסי בדפדפן. עכשיו ביטלתי אותו ככה שלא מוגדר שום שרת פרוקסי יותר. אין שום בעיה עם הדפדפן חוץ מבאתר של וואלה שאותו הוא מסרב להעלות. אני מקבל את הדף הבא Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@walla.net.il and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.37 Server at www.walla.co…
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
בעזרת איזה תוכמה אני יכול לצרוב קובץ וידאו של 7 ג'יגה בפורמט WMV?? יש לי דיסקים של 8.5 ג'יגה ויש לי צורב שתומך בטכנולוגיית הצריבה הזאת אבל אין לי מושג באיזה תוכנה להשתמש...ניסיתי בכל דרך אפשרית עם NERO וזה לא צרב כי הקובץ גדול מדי כאילו (ד.א אני צריך שהסרט יעבוד על xbox360) תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מי מכיר תוכנה ל video wall מחשב שתומך ב 9 מסכים אשמח לשמוע המלצות -הפניות
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי תקלה ב IE 8 כאשר אני מנסה להוריד קבצי אופיס או PDF למחשב אני מקבל שגיאה unable to download unable to open this site. the requested site is either unavailable or cannot be found please try again later ניסיתי לאפס את הדפדפן זה לא עזר, מchrom הקובץ יורד בלי בעיה תודה מראש לעוזרים אליאור
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בפוטושופ CS2 פתחתי דף A4, הוספתי תוך הדף A4 שנקרא view --> show --> grid אני רוצה להשאיר רק את ריבועים הגדולים ולהוריד קווים ריבועים קטנים וגם ההפך. איך עושים שלא יהיה לי ריבועים קטנים או ריבועים גדולים? בתודה מראש מיקי
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הורדתי את הקאזה החדשה ביותר מהאתר הישראלי - קאזה 3.0 יש לי אינטרנט של בזק (ללא חסימה של תוכנות שיתוף) וווינדוס XP
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש עוד כמה רעיונות בדרך, אם יהיה זמן... זה נעשה בעיקר בגלל הטקסט(התפוז המכאני) נראה לי מתאים לכל הרעיון [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מחפש תחלופה למחשבון של ווינדוס... שקודם תתן לכתוב את המשוואה ואז לחשב (כמו מחשבון רגיל...)
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כפי שהבנתם, ה-CD שלי עושה רעש כשהוא קורא מדיסק... אני משתמש בו בד"כ ע"מ לצפות בסרטים במחשב ומפריע לי מאוד רעשי הרקע שהוא עושה. רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שאוכל להגדיר למשל שהכונן יקרא למשל רק במהירות של x4 וכך אוכל לצפות בסרט ללא בעיות והרעשים יפחתו.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' רחב, וסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני רוצה להיות מסוגל לשבת על המיטה (2-3 מטר מהמסך) ולהיות מסוגל לקרוא את מה שכתוב על המסך (בעיקר בשביל שאני אוכל לראות איזה סרט אני בוחר בנגן הסרטים שלי, אבל גם שאני אהיה מסוגל סתם לגלוש). ניסיתי לשנות לרזולוציה של 800X600, אבל: א. זה עדיין לא מספיק גדול. ב. זה די מכוער. ג. זה הורס את כל הפואנטה של לראות סרטי HD ומסך רחב. יש למישהו הצעות?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
דגם הכרטיס - LR138. צ'יפ של סמסונג saa7130hl אני מחפש כבר שלושה ימים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איכשהו השתנה ללא התערבותי.ניסיתי לשנות אותו חזרה למקורי אך ללא הצלחה.כיצד פותרים את הבעיה? :s05:
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אוקיי, אז הורדתי את התוכנה Camstudio- recorder כדי להקליט את המסך שלי כולל סאונד מהמיקרופון. שיניתי את ההגדרות להקלטה מהמיקרופון עשיתי כמה בדיקות קצרות כדי לראות שזה עובד ואז עשיתי את ההקלטה שאני צריך. שעה וחצי. כשלחצתי על Stop, זה הראה לי שגיאה משהו עם "Cannot change file name". עכשיו בתיקיה של ההקלטות, במקום שיהייה שם קובץ אחד של AVI של ההקלטה יש של 6 קבצים: 1 AVI בגודל של 77.7MB, שכשאני לוחץ פליי לא קורה כלום. לקובץ AVI יש שם שמסתיים במספר 34 ויש לו "Temp" בשם. 3 קבצי WAV. קובץ Wav אחד מסתיים גם כן ב34 (יש לו temp בשם גם כן) והוא לא עובד. קובץ Wav אחד שמסתיים ב24 (גם Temp בשם) והוא עובד, הוא משמיע לי את ההקלטה, אבל לא מראה לי את המסך. (שוקל 452) עוד קובץ Wav מסתיים ב24…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי מוזיקה, המליצו לי התוכנה MP3Knife אבל אני צריך תוכנה שתוכל לחתוך לי מהשיר את השנייה ה- 0:19 עד ה0:39 והשיר ישאר כמו שהוא רק בלי השניות האלה. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי! התקנתי את הAVG החינמי והוא התחיל להציף אותי בהודועת וירוסים אז התחלתי לאט למחו שניים שלוש ואז ראיתי שזה לא נגמר ולחצתי כל הזמן על DELETE. הרצתי בדיקה וזה המיששך ככה וגם הכנסתי כמה לVAULT. אח"F גיליתי שהוא עלה על קבצי EXE ושמחקתי אותם. זה כולל את האינטט אקספלורר ואת כל המשחקים ועכישו אני לא יכול להיכנס לאינטנרט ולשחק בכלום(אני נכנס לאינטט דרך MY COMPUTER עכשיו) עשיתי SYSTEM RESTORE כדי שזה יחזיר את זה אסבל זה רק מחזיר קבצי מערכת זה לא החזיר לי את האינטנט ואת המשחקים. יש אפשרות להחזיר את הכל כי עכשיו מחשב לא שווה כלום הוא רק קופסא באמצע החדר.... יש אפשרות להחזיר את השינויים ושהמחשב יפעל בצורה נורמלית? נ.ב. שאני אורמ שזה מחק את האינטרנט נכתב ע"י ShAqE בתאריך 2005-04-23 …
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, אני בא מתוך הנחה שהדיון הבא הוא חוקי [השימוש בקליאנט הוא למטרות חוקיות בלבד] בכל מקרה, עד היום השתמש בABC, אבל נמאס לי ממנו... רציתי לדעת איזה קליאנטים אתם ממליצים? בתודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
נכון אז היה פה קישור שאיך אפשר לבטל את הפרסומות של הKAZAA או משהו כזה ואיך שהאיכות של השיר תעלה מי יודע את הקישור?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
זה פנטיום 4 וזיכרון ג'יגה, אבל אני בקושי מפעילה 2 חלונות של אקספלורר!
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר שירשום את השם שלו.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-