עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מצ"ב ההודעה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  2. אני כרגע במחשב של אבא שלי,אצלו כל החיים זה רק המשחק הזה שש-בש דרך YAHOO עכשיו זמן התגובה הוא מאוד מאוד איטי,זאת תופעה של כמה חודשים,שלחנו מייל ל YAHOO והם טוענים שאצלהם הכל בסדר,למיטב ידיעתי המשחק עובד על JAVA,הסרתי והתקנתי את JAVA מחדש כמה פעמים אך הבעיה עדיין נשארה,מה עוד אפשר לעשות שלא עשיתי כדי להריץ את המשחק? אני חייב להגיד שהמחשב רץ מהר ואין שום בעיה של איטיות במחשב זה רק במשחק של השש-בש חשבתי אולי לשחק בהגדרות של JAVA אבל אין לי כל כך מושג.. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by BandiT,

שלום, יש לי מספר שאלות על רשתות. יש לי כ 30 מחשבים המחוברים לראוטר\מודם של בזק, וכולם מקבלים IP מהראוטר. השאלה היא כזאת, אין לי אנטיוירוס בכל מחשב, יש איזשהו פתרון לזה? אין לי מספיק תקציב לרכוש רשיון לאנטיוירוס לכל מחשב האם ניתן להגן על המחשבים בצורה כלשהי? ישנו גם מחשב "שרת" שגם הוא מקבל IP מהראוטר, תפקידו רק להכיל את כל התיקיות המשותפות ולגבות אותם.

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  4. תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע. תודה.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  5. בעודי יושב ומכין אלבום תמונות דיגיטלי למשפחתי, אני נתקל בבעיה מטרידה. ברוב המקרים מעט טישטוש עם כלים שונים בפוטושופ עזרו, אך פה אינני יודע כיצד להתמודד עם הבעיה. צירפתי את החלק הבעייתי בתמונה. אשמח לעזרה, הכוונה או כל דבר שעולה על הפרק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  6. אפשר לעשות את זה עם הניהול דיסקים של ויסטה? אני רוצה להעביר איזה 20 ג'יגה מכונן מסוים לכונן הראשי של ווינדואס..

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by slowdive,

שוב שלום, האם יש תוכנה יותר מומלצת מEMULE שעובדת על אותה רשת שEMULE עובדת ולא מביאה איתה תוכנות ריגול או חולרות אחרות?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by NIR-T,

היי כולם, אני לא מצליח למצוא בשום מקום איך חוסמים את העלאות באי-מיול..... מישהו פה אויל יודע?? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by duk4u,

שלום לכולם. מחפש מדריך כיצד להתקין כתוביות בסרט ותודה לכל המגיבים...

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by ANTONIO,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 10. במחשב זה אני מוגדר כמנהל והילדה שלי כמשתמש רגיל. לאחר הרבה ניסיונות לא ניתן לשנות את החשבון שלה לילד כדל לפקח ולהגביל אותו. אני מחפש תוכנה אשר תוכל להגביל ( רק אצלה ) את זמני השימוש באינטרנט. מישהו מכיר משהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  11. Started by הדוד משה,

טוב, אז ניסיתי את קלמווין פה ושם והא אחלה אנטי וירוס סך הכל. דבר אחד לא ברור לי- עצם העובדה שהוא בקוד פתוח לא עושה אותו לקל לעקיפה?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by Cactus,

כשאני מתקין את התוכנה כל קבצי EXE במחשב משתנים לקבצי אקרובט ואפשר לפתוח אותם רק עם האקרובט רידר איך אני מתקין את התוכנה ככה שלא ישתנו?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by KingYes,

שלום לכם, יש לי שני תיבות דואר של GMAIL. אני רוצה לדעת כיצד ניתן להעביר עותק של דואר לתיבה השניה מבלי למחוק את המקורית? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  14. Started by MaStRiX,

סתכלו, הורדתי את התוכנה (290 מגה) מכמה מקומות,אני מנסה לפתוח את זה, והמחשב חושב... לשניה ,ולא פותח כלום,אמרתי לי טוב,בוא נסתכל בתהליכים .. קיצר בתהליכים שנפתחים(במנהל המשימות) בתהליכים שנפתחים,שתי תהליכים נפתחים לשניה-שתיים ונסגרים. אין לי מושג מה זה... מה עושים?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by naoriko,

אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן הקספרסקי מנתק לי את האינטרנט לבד......מישהו יכול לעזור לי שזה לא יקרה יותר....?? בהתחלה שאני מתחבר עוברות 2 שניות ואז הוא שואל אותי עם לחסום או להמשיך ואני ממשיך הכל טוב ויפה אבל משום מה כל כמה זמן הוא מתנתק לבד..???????

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  16. פעם היה אתר , האם הוא קיים עדיין תודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  17. Started by shinza,

קראתי מאמרים בנושא הזה אבל עדיין לא הצלחתי ליצור cd שניתן יהיה לאתחל את הpq magic ממנו, חברים אם למישהו יש כזה cd אשמח אם מישהו ישלח לי את הimage שלו.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  18. שלום לכולם הורדתי לאחרונה קובץ מ-kazaa והוא בסיומת של exe כאשר אני לוחץ אליו הוא פותח לי חלון שחור ולאחר שניה בערך הוא נסגר ניסיתי לפתוח את הקובץ בכמה תוכנות קיווץ שיש לי כמו למשל winzip,winrar,winiso והתוכנות הללו לא מגלות את הקובץ כקובץ מקובץ אז חברה מה לעשותתתתת????

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by viox,

רכשתי קומפי "מסע בארץ המספרים" ואנטיוירוס אבירה מודיע שיש וירוס. תמיכה תכנית של קומפי לא מספקת פתרון, "אין לנו וירוסים - הבעיה אצלכם

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by לוח שנה,

שלום לכם, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמכבה את המחשב בשעה שמגדירים לה? תודה.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by dvvon,

שלום לכולם הורדתי סרט של DVD מלא ארבע ומשהו ג'יגה ואני לא לאן אני אמור להכניס אותו לנירו יש מיליון אופציות בתודה דני

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית לשחזור קבצי NTFS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by ejay,

שלום , אני משתמש בפיירפוקס מאז גירסה 0.92 - למי שטרם הוריד, אני ממליץ לבקר בwww.mozilla.org . למרות שאני נהנה מהדפדפן, אני חווה התרסקויות מעצבנות מספר פעמים ביום, ותהיתי אם יש מישהו שנתקל בסימפטומים דומים - כשזה קורה, התוכנה קופאת , ובממשק של חלונות בכל מקום בו אמור להופיע חץ מופיעות ספרות -למשל בפס הגלילה שבצד החלון, או בתיבות קומבו . (ראה תמונה מצורפת) מה שחמור יותר זה שההתרסקות הזאת גוררת איתה את כל מערכת ההפעלה והפתרון היחידי הוא לעשות ריסטרט . המחשב שלי- פנטיום 3 עם 256 מ'ב זכרון, על ווינדוס 98 -מהדורה שנייה . תוכנות אחרות לא עושות בעיות . כאמור, זה קיים כבר במספר גרסאות שונות של התוכנה. תודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  24. הכותרת אומרת את הכל אבל בכל-זאת אני מחפש תוכנה חינמית ואמינה עם ממשק משתמש נוח לצריבה. בגדול אני מחפש מה שנרו הייתה פעם לפני שהיא התנפחה למימדים לא הגיוניים.

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by d_v,

אני רוצה להמיר קובץ מ vob ל mpeg. קראתי שאפשר פשוט לעשות rename ואז המחשב יזהה ויראה אותו, כמו כן מה שמעניין אותי זה הוידאו בלבד, ולא הסאונד. המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.