תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כשכתוב שם באחת האפשרויות : קישור לקובץ 1: ed2k:// איך אני אמור להוסיף את הלינק שלי ? מה אני אמור לרשום ?הקובץ הרי נמצא על ההארדיסק שלי...מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני כבר לא יודע איפה לבקש את זה סליחה מראש אם לא המקום המתאים, כבר הרבה זמן שאני מחפש הזמנה לטורנטליץ ואני לא יודע איך משיגים אם מישהו יודע איך אפשר להשיג שיעזור לי במייל tramonett@gmail.com תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מוריד אתר IE7 מקור אחרי התקנתי תוכנה IE7 וריסט..אני פותח את דפדפן נתקע וגם מחשב נתקע...הסרתי IE7 וריסט..שוב התקן IE7 אותו דבר קודם נתקע..מה לעשות..אני מת רואה דפדפן חדש בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
מדי פעם ZoneAlarm מודיע שהאימיול מנסה לשלוח אימייל, והוא שואל אותי אם אני מאשר. אני, כמובן, לא מאשר וגם מסמן שהוא לא יאשר תמיד, אבל כל פעם הוא שואל אותי מחדש. השאלה שלי היא למי אימיול מנסה לשלוח אימייל, מה התוכן של האימייל הזה, והאם לאשר לו או לא. תודה!
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום שלום, הכנתי קרוב ל-200 קבצי rdp כולל סיסמאות. ניסיתי להפעיל אותם על שני מחשבים. על אחד - עובד בסדר גמור. בשני - כאילו הססימה לא קיימת ואני צריך לכתוב אותה כל פעם מחדש.. על שני המחשבים מותקן win xp sp3.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום ;D הורדתי לאחרונה 5 אלבומים של שירים והבעיה שאני לא יכול לפתוח את הקבצים כי הקבצים הם בסוג ape cue log ניסיתי כבר לפתוח את הקבצים בוינראר 3.30 בוינזיפ 7.0 וwiniso 5.3 המלא ולא הצליח לפתוח את הקבצים האלו מה אני עושה איך אני יכול לפתוח את הקבצים האלו אולי יש עוד תוכנה של פתיחה וקיווץ? :'(
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם!!! לאחרונה הורדתי את התוכנה NOD32 וראיתי שאני לא מצליח להבין איך להשתשמש בה .... מישהו יכול להגיד לי איפה יש מדריך בסיסי לתוכנה זו???? אם יש בכלל... תודה רבה לעונים....
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה ומתקבלת הודעה כמו בכותרת: "אין אפשרות להפעיל תוכנית וינדוס של 16 סיביות" ובתוכן ההודעה מופיע "הנתיב... אינו חוקי". מישהו נתקל בדבר כזה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
או קיי אז ככה, זה הציור אבל אני לא ידוע מה לעשות מאחורי המפל.. חשבתי אולי לעשות ניגדיות, קרוב לצופה טבע וצמחייה ובתוך התמונה לעשות מפל ענק ומה שמצוייר מאחורי המפל יהיה תעשייתי וערים מודרניות (לא שיש לי נסיון בציור ערים אבל נגיד).. עכשיו אם יש לכם רעיון שתפו! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט שירים מהרדיו במחשב לקובץ אודיו שאחרי זה אני אוכל לשים בדיסק ולשמוע. כרגע יש לי את תוכנת Audacity שאין לי מושג איך אפשר להקליט את הסאונד שיוצא מהמחשב ישירות דרך התוכנה... אם מישהו מבין למה אני מתכוון ויכול לעזור לי (להמליץ על תוכנה אחרת או להסביר איך מקליטים באמצעות התוכנה הנוכחית) מוזמן אבל אני צריך הסברים איך לבצע את זה :s05:
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי HD2600XT עם 256MB מותקן ב VISTA32 CATALYST 9.5 PHOTOSHOP CS4 כולל כל העדכונים Q6600, 4GB כאשר אני מסמן את האפשרות של האצת GPU כל הפיצ'רים של ה האצת GPU עובדים (ZOOM, PAN, סיבוב CANVAS...) אבל יש איטייות בציור עם מברשת, בREDRAW של מסכים (בייחוד של מברשות ו adjustment LAYERS) אם אני מבטל את אפשרות האצת GPU - הכל עובד תקין ומהר (רק כמובן ללא הפיצ'רים של ה GPU) מישהו נתקל בבעייה ומכיר פתרון? נראה לי כמו בעייה של כרטיס או דרייבר ולא של PS לכן בחרתי בפורום הזה (קראתי על מספר בעיות של ATI עם OPELGL) תודה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת 3D שבה אני אוכל לעשות מעיין סרטוט של חדר כדי להתכנון יהיה יותר פשוט
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
האם יש פאץ' שהופך את האופיס מאנגלית לעיברית כמו שיש לווינדווז? ואם כן איפה אפשר להוריד ?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום יש לי טבלה בACCESS שאני רוצה שתוצג לי בלוח שנה שבOUTLOOK. עכשיו הצלחתי לבצע את זה בעזרת יבוא קבצים שקיים בשבOUTLOOK. הבעיה שלי זה שאם אני מעדכן כACCESS זה לא מתעדכן לי בלוח שנה ואז אני צריך לייבא שוב(שגורם להוספת מופעים גם אם הם קיימים כבר). השאלה שלי יש אפשרות למנוע את זה שפשוט הלוח שנה יבצע סנכרון בין הטבלה שבACCESS לבין מה שקיים כבר? תודה מראש עריכה: מצאתי אך למנוע את זה שהיו לי מופעים חוזרים עכשיו יש אפשרות לעשות שהייבוא יתבצע אוטומטית ולא בצורה ידנית?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את Vmware Workstation 7.1.2-301548 בסביבת host של windows 7 Starter. הבעיה: לאחר לחיצה על קובץ ההתקנה המחשב לא מראה סימני הפעלת ההתקנה ולאחר כ-20 שניות לערך, פולט לי הודעה: Error UI Timed out דיברתי עם התמיכה שלהם בארה"ב על העניין והוא אמר שאין לו פתרון עבורי ושאני אפנה לפורום שלהם, חיפשתי וראיתי שפנו בעניין אבל גם הם לא קיבלו תשובה... לא אמרתי נואש וחיפשתי בגוגל וגיליתי כביכול פתרון של להיכנס להגדרות האבטחה של IE8 (מה הקשר בכלל אבל בסדר...) ולאפשר שם איזשהו פרמטר שקשור בסקריפט, reboot ועדיין לא עובד... אני על סף ייאוש כבר וממש לא יודע מה לעשות עם זה.. לעולם לא אוכל להתקין את זה ?! עריכה ===== הסרתי את המק'אפי שהגיע עם הנטבוק (גם ככה דרש אקטיבציה), והבעיה…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור 2 שכבות של תמונה כלומר לקחת סריקה ולהתאים לה לוגו ממקור שני. כמובן שתהיה FREEWARE.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היייי כולם זוכרים שמישו שם פה ת'ראד על "כמה וויפים שלי בזמן האחרון" ואמרתי שאני לא יודע מזה וויפ זהו לקח לי 3 ימים רק לקשר בין "וויפ" לWIP (חחחח יופי גאון!!!) הקיצר התחלית היום ויש עוד הרבה עבודה אבל בנתיים אני מרוצה כרגיל תגובות יתקבלו ביותר מברכה (תודה לSTRYKER על העזרה (לקחתי ממנו חומר מסויים אבל חוץ מזה הכול שלי)) לילה טוב ושבוע טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט Avi ואני רוצה להעביר אותו לווידאו אין לי Tv-Out על כרטיס המסך אך יש לי כרטיס טלוויזיה האם ניתן להעביר את הסרט לווידאו ואיך מחברים את החוטים. יש לי תוכנה AbodePremier או EditStudio בשניהם לא הצלחתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הוא עובד ממש כמו צב, בקושי מוריד וזה כבר משגע...לפניו היה לי 4.2 והוא היה רץ. שכחתי להוסיף שהוא גם כל פעם מראה לי את המשפט הזה ביומן נכשל בפתיחת פורט 6672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול הפיירוואל הפנימי שלי בכלל לא עובד...
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה לאחד שני חלקי סרטים כולל התרגום שלהם?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חשוב שלתוכנה תהיה תמיכה בעיברית (יציג טקסט בעיברית) אפשרות לחלק לקטגוריות, צריבה, וכו... תודה
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם באיזה תוכנה אתם משתמשים ולמה ? יש כלכך הרבה ואני לא יודע במה לבחור הייתי משתמש עד עכשיו בNORTON אבל גירסה 2005 שלו ממש מעצבנת אותי מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שמסוגלת לסרוק כתובות דואר אוטומטית, ולשלוח mail ?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב DATA לתקליטור DVD-RW כ-MULTISESSION וכל עוד התקליטור נקרא בכונן הצורב אין בעיה לקרוא את כל מה שנצרב בשלבים השונים. הבעיה היא שאופציית ה-Finalize DVD שבנרו 6.6 (לא הדמו) לא מאופשרת משום מה (באפור) כמו גם ה-Write Method. מישהו יכול לומר מדוע ומה ניתן לעשות? ד"א, אני מניח שגם אם אוכל לעשות Finalize ל-DVD-RW עדיין אוכל למחוק את כל מה שעליו בדומה ל-CD-RW, נכון? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-