תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
משהו פה קרא את הת'רד שלי על הבעיות עם המסנג'ר? הקיצר, מסתבר שזה לא רק במסנג'ר אלא בעוד תוכנות דומת כגון יאהו מסנג'ר. למי שעוד לא בעניינים, אז הבעיה שלי היא כזאת: התוכנות הללו דורשות איזשהו ID\פספורט מסויים שאליו אתה צריך להרשם באתר כדי לקבל ת שירותיו. הבעיה היא, שאצלי - למרות שיש לי כבר את הפספורט\ID הזה - אז התוכנה מסרבת להתחבר. גם לאחר שאני לוחץ על הכפתור של קבלת ID חדש, אז האשף לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בדקתי את הגדרות האינטרנט - והם בסדר בדקתי פיירוול - והוא כבוי אני כבר נואש ואני לא יודע מה יכול לגרום לזה. ה-ICQ לדוגמא פועל מצויין! עוד דבר שגיליתי, הוא שלאחרונה אני לא יכול להכנס לחשבון שלי בהוטמייל או לפתוח חדש (גם ב-com. וגם ב-co.il.). זה מפנה אותי לדף הלבן המעצבן …
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בעיה אחת זה שהתוכנה TUNATIC לא מצליחה להתחבר לשרת. אני מקבל הודעה server unreachable הבעיה השניה, שהיא בעצם בכמה תוכנות, התוכנות לא מצליחות "לשמוע" צלילים מהמחשב. תיסתכלו בתמונה, זאת הבעיה. יש מוזיקה ברקע, אבל TUNATIC לא מצליח לזהות צליל אפילו שמוגדר לו מSTERIO MIX (וגם לא באחרים) זה קורה בתוכנות הקלטה אחרות. לדוגמה ניסיתי להקליט סרטון מהאינטרנט עם CAMTASIA STUDIO עם צליל, אבל גם הוא לא זיהה צליל...[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 13:11:53 מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מאז לפני שבוע בערך יש לי בעיה עם גוגל כרום אם אני מחפש בגוגל שאני מגיע לדף תוצאות ומנסה לפתוח תוצאה מסוימת הוא נתקע (פותח דף שהכתובת שלו היא google.com/blabla וכו' ואפילו לא מגיע לשלב של הקישור לדף עצמו) מישהו נתקבל בתופעה? יש לציין שב FIREFOX זה לא קורה ד"א זה קורה גם ב chrome beta תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הי. התקנתי כרטיס טלויזיה מסוג fly tv 30 של פאנאסוניק. הכל עבד תקין עד שהורדתי עדכון לוידאו מאתר מייקרוסופט: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=14caaf6d-198c-4197-82ad-28251f9c50a5 מאז כל פעם שמפעילים את התוכנה המחשב נכבה. הסרתי תוכנה ואפילו הוצאתי את הכרטיס, הכנסתי לסלוט אחר התקנתי שוב, עבד 6 פעמים ושוב קורס. אין הסרה לזה וגם לא בוצע system restore. עכשיו אין טלוויזיה. p4 512 mb ram xp pro sp2 תודה א
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס עריכת וידאו מסוג: Pinnacle DC10plus לפני שנה בערך.... ויש איתו מלא בעיות (מהיום הראשון שבו הכרטיס נקנה) בעיקר בחלונות XP קורס כל הזמן נותן שגיאות ויש שגיאות בתוכנה הוא משתמש בתוכנה Studio 8 (של Pinnacle) מחקתי והתקנתי מחדש את חלונות מלא פעמים ואת התוכנה הורדתי לו את העדכונים הכי עדכניים לתוכנה והדרייבר הכי עדכני ואין בקושי תמיכה באתר שלהם וקשה למצוא את העדכונים והדרייברים אבל בכל זאת מצאתי אותם והתקנתי את כל העדכונים והדרייברים הכי חדשים ועדיין יש בעיות עם התוכנה ואני כבר לא יודע מה לעשות. בעיות כמו: התוכנה קורסת לעיתים כשפותחים אותה, מנסים להוסיף קול והתוכנה קורסת או שמגיבה בצורה בלתי צפוייה (ז"א עושה שגיאות ולא עושה מה שמבקשים ממנה!) לעיתים לוקח מלא זמ…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס קול מגדם Audio Kontrol 1 של חברת Native Instrument. לאחרונה קניתי מחשב חדש (מדגם Inspiron 17R Special Edition מחברת DELL עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 ) לאחר שהמחשב הקודם שלי התקלקל (שאיתו עבדתי רבות עם הכרטיס קול). עכשיו, כשאני מנסה לשמוע דרך הכרטיס קול במחשב החדש אני לא מצליח לשמוע מוסיקה באופן "חלק" כשברקע יש הרבה "קראחצ'ים" ו"פיצפוצים". חשוב לציין, שנסיתי את כל הדרייברים שנמצאים להורדה באתר של נייטיב אינסטרומנט, נסיתי כבל USB אחר, ובערך את כל הפיתרונות לבעיות שרשמו נייטיב אינסטרומנט במדריך לכרטיס קול ואפילו פניתי אליהם במייל, אך ללא שום הצלחה. אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בזמן האחרון משום מה בניגון 1080P DTS יש לי בעיות ואיטיות כרגע אני משתמש בBSPLAYER ו VLC . דרייברים של וידאו נוכחיים אני לא כל כך זוכר מה יש לי. אשמח להמלצה בנושא לדרייברים בעיקר ואם יש נגן יותר טוב בשוק היום תודה
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
טוב אז הבעיה היא ככה: ביום שבת הסרתי את הדרייבר, שקיבלתי כשהתנקתי אינטרנט כבלים לפני כשבוע, של המודם כבלים שלי (Motorola SurfBoard USB) והתקנתי מחדש את הדרייברים החדשים ביותר, מהאתר של מוטורולה. אני רק מציין את זה כי אולי יש לזה השפעה בהמשך, אני לא חושב אבל אולי כן. אחר כך, התקנתי Zone Alarm Pro 3 וגם Winamp 3 (כמובן שלפני שניהם, הסרתי את הגירסאות הקודמות, שבשני המקרים היו 2 נקודה 6 או 7 אני חושב). אחרי זה, התחילה לי הבעיה הבאה: יש לי Windows XP Pro, ואני פשוט לא יכול לעשות 'ניתוק' למשתמש שבו אני נמצא (ולא משנה איזה משתמש זה, זה בכולם אותה בעיה), ולכן גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב בצורה נורמלית. כל פעם שאני מנסה לצאת ממשתמש כלשהו, המחשב נתקע איפשהו באמצע של תהל…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי Nero 8.3.13.0 המחשב הנייד (טושיבה) התחיל לעשות בעיות כגון: איטויות, תקיעות, בעיות כיבוי ולאחר צריבה אחת הוא לא עלה. איך אני יודע שזה הנרו? כי אחרי שהסרתי, המחשב הפסיק לעשות בעיות... יודעים על הבעייה? או יש גרסה אחרת (לא חובה של נרו) שאפשר להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
טוב , אז יש לי ADSL 0.5. ואני מנסה להוריד מקאזה קבצים אבל המהירות שם פשוט נוראית! אני יודע שהמהירות קשורה ליכולת של המשתמש שממנו אני מוריד אבל למשל ניסיתי להוריד ממשו שה band שלו 1024 ואולי הורדתי ממנו מקסימום 2 קיי. ממשתמש בודד אני בדרך כלל לא עובר את ה 0.7 קיי : מה שמוזר זה שקודם היה לי ISDN 64 דרך ברק והורדתי באותה מהירות כמו עכשיו , חשבתי שזה בגלל החיבור שלי , עכשיו אני כבר לא בטוח....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בקבצים עם סיומות: *.cer,*.pvt,*.pfx פעם ראשונה שאני נתקלת בסיומות כאלו מישהו מכיר - יודע על מה מדובר. אני יודעת רק שמדבור עם קבצי מפתחות בתחום האבטחה (RSA) , אבל לא ידוע לי הייעוד של כ"א מהם
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק במשחקים באתר- www.miv.co.il לדוגמה (וגם בוואלה משחקים) והדף משחק עולה אבל המשחק עצמו לא... (רושם למטה בטעינה = DONE) הורדתי את Microwave flash וגם את ה- Reader flash... מישהו נתקע בזה ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש לרוב עם התוכנה הזן ןהיא מאוד טובה אבל יש לי בעיה רצינית איתה כרגע כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והעלתי את התוכנה , בחלק שלוחצים PUBLIC כדי להעלות את רשימת השרתים אני לא מקבל כלום כל שינוי גם ממצב ACTIVE למצב PASSIVE לא משנה הרבה , הוא פשוט מקבל RECIVING ואז כלום צריך עזרה נ.ב גם בלי FIREWALL יש בעיה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כמעט כל הטקטסים שהוצגו בפיירפוקס הוצגו בנטיה אלכסונית כזאת. סבבה, אחרי ריסט הבעיה השתנתה - כל הכתב פתאום הופיע מודגש, ובאקספלורר לעומת זאת, הכתב עדיין היה נטוי! מה לעזאזל?! איך פותרים?!
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות פינג והוא צריך עזרה לפי דבריו... אז ככה אני משחק בBF2, ויש לי בעיות עם הפינג. כל פעם כשאני נכנס לשרת אז יש לי "בעיות בחיבור" וזה מגיע לפינגים של 1000. אז הרצתי את הדיקה "ping -t השרת שאני משחק בו" וגם לwalla.co..il ועוד כמה אתרים בהתחלה עשיתי 2 ביחד וכן היה קריסות שהפינג הגיע ל1000 וגם ביחיד הפינג הגיע ל1000 ויש לי רשת עם ראוטר והרצתי את הבדיקה הזאת גם במחשב של אבא שלי ושם זה יציב. עשיתי סריקת ספייוור אנטי וירוס מצאתי כמה סוסים טרויאנים (אחרי שהתקנתי את הקספרסקי היה לי מקודם AVG והוא חרא.) נמחקו ועדיין יש לי את הבעיה ניסיתי להחליף חיבור בראוטר לא עבד, מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בע''ה, בוקר טוב לכולם, לאחרונה בזמן שימוש בדפדפן IE גרסה 8 החלו להופיע בעיות בזמן גלישה באתרים כגון YNET ויד 2 (שגיאת Operation abort) וכן תקלות בזמן חיפוש תמונות ועליית אתרים כגון גוגל (שגיאות שבהן נפתח רק החלק העליון של האתרים כאשר בסרגל התחתון של הדפדפן מופיעים שגיאה עם משולש צהוב ) add-ons למיניהם עובדים וכמו כן מותקן על המחשב JAVA וFLASH PLAYER (מעודכנים תמיד) אשמח לעזרה חג פורים שמח וסוף שבוע שקט ינון
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצפות ב CastUp בצורה נורמלית, תמיד יש בעיות... שלחתי כבר מספר מיילים לתמיכה שלהם... ובינתיים לא פתרו לי את הבעיה מדובר במחשב עם IE7 ומדיה פלייר 9, כמובן שיש לי גם את הקודקים של K-lite. כשאני מנסה להעביר ל Full Screen אז האקספלורר מתרסק לפעמים (אחרי מאמץ רב), אני מצליח להיכנס לפול סקרין... אבל אם אני יצא ויכנס אליו שוב, אז התמונה תעלם, ואני אשאר רק עם סאונד לפעמים, בלי קשר ל full screen, אין תמונה או סאונד. בעיה נורא מוזרה ניסיתי לאפס את ההגדרות של המדיה פלייר, אבל זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
nero מסרב להכיר ב-sessions קודמים שצרבתי ,יש לי צורב yamaha 24x8x8 scsi שמחובר לבקר 2940uw של adaptec מערכת הפעלה xp pro sp1 גירסת ה-nero היא 5.5.10.35 בחרתי ב-wizard ביצירת data cd בחרתי ב-multi session צרבתי 500mb על דיסק בנפח 700mb לאחר סיום הצריבה נזכרתי ששכחתי להוסיף עוד כמה קבצים הפעלתי שוב את ה-wizard ובחרתי continue multi session disc ולהפתעתי קפצה הודעה מרגיזה בנוסח this medium is not recordable מדוע זה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את נרו 5.5 מקורי (קיבלתי עם הצורב) עכשיו לבעיה ;D: כבר כמה ימים אני מנסה לצרוב קובץ מוזיקה אך ללא הצלחה בכל פעם אני מקבל הודעה שהוא רוצה שאני אשמור את זה כקובץ image במקום לצרוב כדיסק מוזיקה וגם כאשר אני אומר אוקי אז נעשה image ואז נצרוב אין לי את האפשרות לצריבת דיסק מקובץ image... חשוב לציין שכבר צרבתי דיסקים עם נרו פעם פשוט זה היה עם דמואים שלהם ועכשיו שיש לי את הדיסק המקורי אז מחקתי את הדמו שהיה לי והתקנתי את הדיסק... הצעות לפתרון הבעיה המטרידה יתקבלו בברכה... ;D
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעתיק Audio CD עם NERO , אני מקבל את ההודעה Analyzing CD ואז NERO לא מגיבה עד שמבצעים boot. הצריבה היא עם: OS WIN 2000 , CDR LG X24 , NERO 5.5.8.2 מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה Xvid4PSP ואיתה גם הייתי צריך להתקין את חבילת הקודקים של K LITE. היום אחותי נגעה לי במחשב ושיחקה לי בהגדרות של זה ווידאו מופיע בשחור לבן, ניסיתי מחיקה והתקנה מחדש אך ללא הועיל אם למישהו קרתה הבעיה או שיודע כיצד לסדר אותה אודה מאוד אם יוכל לעזור לי. מחכה לתגובות :s05:
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הורדתי שתי סרטים מהרשת אחד מקודד בDIVX ואחד מקודד בXVID ובשניהם התמונה נראת אך הקול לא פועל. יש לי את הcodec האחרונים של שניהם ה5.0.2 והXviD-08082002-1. למישהו יש במקרה רעיון איך להפעיל את הקול בשני הסרטים? (בכל שאר הסרטים שיש לי הקול פועל מצויין). נ.ב - אני כמובן מדבר על סרטים חופשיים ברשת ללא זכויות יוצרים(Home Made).
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הויסטה משגעת אותי, בשביל כל דבר הכי קטן, התקנה, פתיחת קובץ או סתם משהו, היא מבקשת אישור. הדבר נמאס. משיטוט שלי בתפריטים והגדרות, לא הגעתי למקום שמבטלים את המכה הזאת. למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כל פעם שאני בא לשלוח מייל עולה לי החלון הבא (בתמונה המצורפת) בדר"כ אני לוחץ על הכפתור האמצעי והיום גיליתי שזה מגיע בצורת סימני שאלה. גם אם אני צריך ללחוץ באופן קבוע על הלחצן השמאלי זה לא ממש מנחם כי אין לי כוח לזה. אין אפשרות לסדר את העניין אוטומטית ככה שזה לא יגיע בצורת סימני שאלה מוזרים? נ.ב. חדש בתוכנה,אז להסביר לאט ובזהירות. עריכה: שכחתי להעלות את המונה בכלל..הועלתה עכשיו.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-