עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני גורם ל Microsoft Office Outlook להודיע לי שיש לי הודעת אימייל? כלומר שאם לדוגמא אני סתם גולש באינטרנט ומגיע אלי דואר לאימייל הוא ישר יתן לי הודעה שהגיע דואר, ושאני לא יצטרך כול פעם כמו עכשיו לבדוק את הדואר אם קיבלתי או לא(כלומר להפעיל את התוכנה ידני).

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by Screw_Master,

יש לי עונה מסויימת של Prison Break, ואני מנסה למצוא לה תרגום, הבעיה היא שאני לא מוצא אחד בעברית. מה שאני עושה בינתיים זה מוצא באינטרנט תרגומים לגרסה אחרת, וזה שמתאים מבחינת מה שאומרים זה מה שרואים בתרגום על המסך אני לוקח. הבעיה היא שלא תמיד יש שם משהו 100 אחוז מתאים, והפיתרון הוא להקדים או לאחר את התרגומים שאני מוצא בכמה מאיות שניה. איזה תוכנה שאתם מכירים עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  3. Started by asaf172,

שלום יש לי iriver e150 4gb והמחשב (וינ 7) לא מזהה את הנגן. מה עלי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הנגן ואוכל להעביר קבצים מהמחשב לנגן ולהיפך? תודה אסף

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  4. יש לי כמה סרטונים שצילמתי בפלאפון אבל הם הפוכים , מישהו מכיר אולי תוכנה טובה וידידודית שמסדרת את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by ori83,

מישהו מכיר תוכנה לאחד שני חלקי סרטים כולל התרגום שלהם?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by guy94,

יש לי בעייה עם האיי סי קיו... איך שאני מפעיל את האיי סי קיו זה רושם לי בכותרת: (במסך קופץ כזה) Microsoft Visual C++ Runtime Library ובהודעה: Runtime Error! c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מישהו יודע מה זה ? כי ניסיתי להסיר הכל ולהחזיר וזה לא עבד...

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  7. אני מנוי ב012 כך שיש לי חשבון דוא"ל אצלם. שלשום התחלתי לקבל אימיילים עם קובץ כאשר אני מקבל את האמייל נורטו אניטי וירוס מזהה שיש בו וירוס ומתריע. היית בטוח שז רק חד פעמי אבל גם היום קיבלתי שלושה אימיילים רנדומאלים אם אותו וירוס מה לעשות??? נ.ב אם זה לא מתאים לפה אלא לרשתות ואטינטרנט אז תעבירו לא רציתי לעשות דאבל פוסט. תודה מראש L.A

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by TheReaper,

אני מחפש תחלופה למחשבון של ווינדוס... שקודם תתן לכתוב את המשוואה ואז לחשב (כמו מחשבון רגיל...)

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by The-Devil,

מישהו פה שמע אולי על התוכנה Cr@@gel ?? ויודע אולי איפה אפשר להשיג אותה?

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by Goliath,

כל פעם שאני מנסה להיכנס למירק זה רושם לי את הדבר הזה, הסקתי מזה שיש לי טרויאן במחשב ניסיתי כבר את כל התוכנות הקיימות למציאת טרויאנס ומחיקתם, אבל אף אחת מהן לא עוזרת ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. להלן התוכנות: Ad-aware the cleaner norton anti virus fast cleaner ועוד כמה שאני לא זוכר... ניסיתי גם דרך הregedit למחוק את קבצי הregistery של המירק וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון? הייתה לו גם את הבעיה הזו והוא הצליח לתקן אותה? האם אין שום דרך אחרת מלבד פירמוט? שאני לא רוצה לעשות כי יש לי דברים חשובים במחשב. Help! :'(

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by yakir4u,

אני מחפש תוכנה שאני מכניס לה כמה שעות עבדתי והיא נותנת לי כמה כסף מגיע לי למרות שזה קצת חפירה כי משעה שמינית והלאה אני צריך לקבל 125% שעה עשירית ומעלה 150% ואחרי שאני עובר 45 שעות שבועיות זה כבר שעות נוספות בכל מקרה כאילו שמונה שעות מראשון עד חמישי ושישי חמש שעות ואחרי זה שעות נוספות אם קיימת תוכנה שיכולה לעשות את זה זה יהיה מעולה

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by tood24,

חבריה כותרת

13. היי היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב קפצו לי 2 הודעות שגיאה עם כל אחד משמות הקבצים האלה. עכשיו השאלה שלי היא למה ואיך אני מתקן את זה? אחרי שעשיתי "אל תשלח" לשניהם מדי פעם כל האייקונים ושורת ההתחל נעלמת, וזה עושה לי שהוא מגדיר משהו בצד שמאל למעלה ואז זה חוזר. זה ממש מציק. עשיתי סריקה לspyware והורדתי דברים לא נחוצים בmsconfig, ניקיתי אבק וכו', למרות שזה נראה לי לא מה שהייתי צריך לעשות. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  14. אם מישהו מכיר שירשום את השם שלו.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  15. שלום עשיתי סריקה בדפסת צילום דף ציור. ופתחתי בפוטושופ תמונה שעשיתי סריקה. ורואים בתמונה ציור קווים אפורים חלשים. איך עושים בפוטושופ לכוון בהירות צבע חזק בשחור רק קווים ציורים. אני רוצה שקווים אפורים חלשים שיהיו קווים שחורים. ובלי לשנות כתב ציור את הקווים... בתודה מראש מיכאל

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  16. אני עדכנתי לפני חודש בערך את הגרסא של Windows update ל- v5 הניסיונית... כעת אני רוצה לחזור לגרסא המקורית. מה אני צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום התקנתי את התוכנה (azureus) אבל הבעיה היא שהיא לא מוריד לי, הכל על 0! ביטלתי את האנטיווירוס וזה לא עזר. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by darkman,

אז ככה קיבלתי לידי סרטונים מיכוון שהם צולמו במצלמה ביתית הם תופסים נפח רב וגם איכות הקול ועוצמתו לא מי יודע מה אני צריך 1)תוכנה שתשפר לי את איכות הקול(כי בתאכלס אני צריך יותר קול מתמונה) [הגברת הקול וגם אם אפשר תוכנה שמעיפה רעשים] 2)עריכת וידיאו(חיתוך\איחוד\הורדת איכות...) תודה לכל האנשים שיזערו לי בפרויקט "גבאי הסרט"

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  19. השאלה בכותרת. יש עדיפות כלשהיא? ואם כן אז אני לא מעדכן ביוס כי יש בזה סיכון נכון? עריכה: יש לי לוח Gigabyte DS3 965P

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by ETB,

כאשר אני רוצה לראות סרט מסוג DIVX בתוכנה WMP של WIN XP, מופיע רק הקול ואין תמונה. וגם ותוכנה שאני בטוח שמאפשרת צפיה בDIVX כמו ASUSDVD 2000. יש דרך לאפשר צפיה בסרט, אולי איזה תוכנה שתתקן את זה.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by arik_bulldog,

כרגע מחקתי נרו משום ששקל 500 מגה ואני חושב שבשביל צריבה רגילה פעם בחצי שנה אין לי צורך להחזיק בתוכנה כזאת. לפני שאני מתקין נרו ישן כלשהו, יש למישהו המלצה על תוכנת צריבה פשוטה ביותר שמאפשרת צריבה רגילה, צריבה של מוסיקה, וצריבה של DVD? אשמח לשמוע הצעות.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  22. בזמן שאני מנסה להעלות תמונה לפורום הזה או לפורום אחר (קורה לעיתים נורא קרובות בזמן האחרון) פתאום ה-FF שלי פשוט מראה לי כאילו היא מעלה את הקובץ אבל בעצם לא קורה כלום, ומאותו רגעו האינטרנט נלא מגיב. אני לא יכול להכנס לאתרים דרך האקספלורר, לא דרך FF וברגע שאני יוצא מ-FF היא לא נכבת ב-TASK MANAGER שם היא עוד פועלת על 54 אחוז מה-CPU שזה מטורף!!!! אני באמת לא יודע איפה הבעיה. יש לי FF 3.0.1 וזה קרה לי גם בגירסה לפניה (עידכנתי גירסה שלשום) אנטי וירוס יש לי נוד32 ופירוול OUTPOST. אשמח לעזרה. מוזר שזה קורה אך ורק שאני מנסה להעלות קובץ.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  23. ערב טוב יש לי כרום, אקספלורר, ופיירפוקס וכולם אחרי התקנה מחדש הבעיה עם יו טיוב כאשר כל האתרים האחרים עובדים כמו שצריך מנסה לראות וידאו קליפ והוא אומר לי שחסר לי פלאש הורדתי את התוכנה ובאתרים אחרים רואים יפה מאוד באנרים של פלאש יש במחשב AVG FREE ANTI VIRUS והסרתי אותו חשבתי שהוא חוסם אבל עדיין לא מראה קליפים נכנס לאתר אבל לא מראה קליפ ונתקע מחשב ישן אינטל פנטיום 4 עם XP SERVICE PACK 2 אני עכשיו מנסה להתקין את SERVICE PACK 3 אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  24. שלום, לפני כמה זמן התקנתי את ה-Windows ואני מחפש תוכנה טובה לניגון שירים, תכתבו לי איך קוראים לתוכנה ותיתנו לי לינק אם אפשר

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by avip,

שלום לכולם!!! מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? יש לי צורב DVD של PIONEER דגם A-06 תודה אבי

• 6 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.