תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא ידעתי לאיזה קטגוריה זה משתייך, אבל אני משער שזה קשור לאחד מהחלקים שהפורום הזה עוסק לכן להחלטתי להשים את הדיון הזה פה. במחשב שלי התחיל לעבוד בצורה מאוד איטית, במיוחד במשחקים כבדים או הכי פשוטים, אותו דבר. פשוטים אני מתכוון כמו Soldat למי שמכיר. זה כמו להפעיל ווינאמפ, ועוד 10 תוכנות פועלות ביחד, ולהפעיל משחק כבד, ככה זה נראה שאני משחק במשחק כלשהו. פירמטתי את המחשב אתמול, ועדיין הבעיה לא נפתרה, בגלל זה אני משער שזאת הבעיה בחומרה של המחשב, אבל אין לי מושג מהי. (עשיתי בדיקת וירוסים, ואין לי וירוסים) יש לי פנטיום 4 1.7 gForce 4 440mx 62mb 256X2 אחד DDR ואחד SDRAM אבל אני יחליף את הSDRAM לDDR
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי שני צורבים ואני רוצה תוכנה שאני יוכל לצרוב שני דיסקים במכה אחת. תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אבל קבצי ה-TEMP שלהם נשארים. מה עושים? ולמה זה נגרם? (איתחול המחשב לא עזר)
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לבצע "כיבוי" המחשב פשוט מדליק א תעצמו מחדש כמו Restart , מה אשפר לעשות כדי שהמכשב יתכבה כשאני מבצע "כיבוי ? *חוץ מהבעיה הזו המחשב עובד מצויין .
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום מחשב חדש,עם כ.מסך GEFORCE 8800 רציתי לשאול איזה חבילת מקודדים את ממליצים להוריד?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני עדכנתי לפני חודש בערך את הגרסא של Windows update ל- v5 הניסיונית... כעת אני רוצה לחזור לגרסא המקורית. מה אני צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה (azureus) אבל הבעיה היא שהיא לא מוריד לי, הכל על 0! ביטלתי את האנטיווירוס וזה לא עזר. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, לאתרים הבאים יש עיצוב דומה עד כדי זהה. מה שגורם לי להאמין שהם משתמשים במערכת או תבנית ספציפית כלשהי. מישהו מכיר? banggood.com gearbest.com geekbuying.com everbuying.net ניסיתי לחפש באינטרנט ללא תשובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מצרף שיר שיהיה חלק מהמצגת , כלומר שהקובץ של השיר יהיה חלק מהמצגת
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
על אילו תוכנות הגנה תוכלו להמליץ למחשבים ישנים(פנטיום 2) כדי שישארו מוגנים כמובן שמדובר בווינדוס 98 ... לגבי פירוול חשבתי על sygate תמיד משתמש בו לגבי אנטי ווירוס אין לי מושג נראה לי שנוד לוקח פחות משאבים מקספרסקי אבל עדיין בספק שמחשב ישן יוכל לסחוב אותו ביחד אם פיירוול ואולי גם antispyware השאלה בעצם איך אפשר להגן על מחשבים ישנים שלא מסוגלים להריץ את כל התוכנות ומה הכי כדי להתקין אליהם?
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כרגע מחקתי נרו משום ששקל 500 מגה ואני חושב שבשביל צריבה רגילה פעם בחצי שנה אין לי צורך להחזיק בתוכנה כזאת. לפני שאני מתקין נרו ישן כלשהו, יש למישהו המלצה על תוכנת צריבה פשוטה ביותר שמאפשרת צריבה רגילה, צריבה של מוסיקה, וצריבה של DVD? אשמח לשמוע הצעות.
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לאחר רכישת מחשב חדש רציתי להתקין ת כל הדריברים אך ללא הצלחה. נתחיל מזה שהכונן DVD שלי לא קרא את הדיסק של הלוח אם אם והייתי צריך להעתיק אותו למחשב אחר ולהעביר אותו עם DOK. את הדיסק של הכרטיס מסך דווקא הוא כן קרא טוב. בעת נסיון להתקין את הדריברים של האינטרנט יש לי כל הזמן שגיאה כמו שבתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
יש לי בארגון הרבה תכנות שאליהם מותקנים אקסל 2003 והתקנו בהם compatibility pack בתכנה אחת ברגע שהוא מנסה לפתוח קבצי אקסל של 2007 ב2003 האקסל נסגר לא טוב ומודיע על הודעת שגיאה מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
שלום! ברצוני לשאול את מירב האנשים אשר מחבורים לאינטרנט ב"טכנולוגיית הפס הרחב" בחיבור מסוג 750/96, משתמשים בתכנת השיתוף eMule ובתכנת FireWall כזו או אחרת: מה-הוא קצב ההורדה הממוצע שלכם? ובהתאם - באיזו תכנת FireWall אתם משתמשים? הסיבה לסקר שברצוני להריץ הוא מכיוון שפעם הייתי מקבל קצב גבוה יותר עם תכנת FireWall אחרת וכו', ולכן רציתי לדעת מה קורה אצל שאר האנשים. בתודה לכל העונה!
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים, בשניהם מערכת ויסטה. לפני מספר שבועות רכשתי רישיון עבור התוכנה YOUR INSTALLER 2008 קיבלתי קוד חוקי, התקנתי במחשב שבסלון, ועד כאן הכול בסדר. אלא מה, מכיוון שגם במחשב השני התחיל להיות אצלי "סלט" ,החלטתי להתקין את התוכנה גם שם. שלחתי מייל ליצרנית כדי לשאול אם הדבר אפשרי, והם ענו לי בשלילה, אבל תמורת תוספת 20 דולר, אוכל לקבל קוד עבור מחשב נוסף. עניתי להם שזה מקובל עליי, אבל לא קיבלתי מהם כל תגובה. חזרתי על ההודעה שלי 3 פעמים, ושוב ללא כל תגובה. לפתע גילתי אצלי בתיקיית הדואר ספאם, מייל נוסף מהחברה שכולל שני קודים, שונים לגמרי מהקוד שקיבלתי בהודעה המקורית. ניסיתי להתקין את התוכנה כדי לבדוק האם אחד מהקודים האלה יתפקד כהלכה, אבל משום מה התוכנה כל הז…
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בוקר טוב, בשנה האחרונה אני מקבל דואר זבל בכמויות עצומות מצאתי תוכנה מצויינת, SPAMFIGHTER, אבל הגירסא החינמית מוסיפה חתימה מעצבנת לכל מייל שנשלח. מישהו מכיר חלופה לתוכנה זו? תודה
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם קיים וירוס שיגרום לתוכנת האניט-וירוס להיסגר כל פעם שפותחים אותה(זה מה שקורה לי) ומה אני יכול לעשות בנידון אני הודה אם תענו לי מהר(זה המחשב של אחותי ועוד שבוע וחצי היא טסה לחו"ל)
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום באתרים מסוימים הנגן שנפתח בנפרד או עולה באתר עצמו לסרטי WMV לא מתחיל. הוא כתוב "מאתר מדיה" "מתחבר למידה" ואז עובר למצב "מוכן" והקליפ לא עולה לא משנה כמה פעמים אני עושה REFRESH או מתחיל מחדש . בפרטי שגיאה כתוב לי "ל- Windows Media Player אין אפשרות לגשת לקובץ. ייתכן שהקובץ בשימוש, שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות ה- Proxy שלך שגויות." באתר עזרה של WINDOWS כתוב שזו שגיאה C00D11D2 וניסיתי את כל האפשרויות שם זה בעיה עם מקודדים? עם הפלייר? למרות שיש אתרים שזה כן עולה וזה רק ל WMV? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לכבוד הדיסק החדש שהתקנתי במחשב, החלטתי להתקין מחדש את XP (אקטיבציה טלפונית היא כזו כאב ראש!) ובאותה הזדמנות החלפתי את הפיירוול מהקריו 21.5 העתיק (משנת 2001) לקומודו פיירוול 3. כשהגיע הזמן להתקין אנטי וירוס, ניסיתי להתקין את KAV 2009, אבלך הוא לא מוכן לרוץ עם קומודו בטענה של אי תאימות. לא נורא, נשארו לי רק עוד שלושה שבועות עד שרישיון הקספרסקי שלי יפוג (איזה מזל שעוד לא הזמנתי חדש), אבל בינתיים אני בלי אנטי וירוס. יש המלצות? בבקשה רק ממי שיש לו ניסיון עם קומודו ויודע שהשניים יכולים לעבוד אחד עם השני בלי בעיות.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, אחד המחשבים ברשת שלי הודבק כנראה ב- Backdoor Trojan שזוהה ע"י הנורטון אנטי וירוס. לא הייתי שם בעצמי, אך לפי מה שאני מבין מי שהשתמש במחשב באותו זמן פשוט לחץ "OK" על הודעות האנטי-וירוס עד שהן נעלמו. בכל אופן מה שקרה מאז הוא שלא ניתן להפעיל כמעט שום תכנה: המחשב לא מצליח למצוא את קבצי ה- EXE, למרות שהם קיימים. גם כשאני מנסה "דבל-קליק" על הקובץ עצמו, הוא עדיין כותב שהוא לא מצליח למצוא אותו... יש למישהו רעיון לפני התקנה מחדש של ה-windows (גירסת XP PRO) או פירמוט של המחשב? תודה מראש! נ.ב. מצאתי בפורומים השונים התייחסויות ל-Backdoor, אך לא לבעייה הספציפית הזו.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה להכין סירטון ב-movie maker עם סירטונים שצילמתי ב-FRAPS, אבל רוב הזמן, כשאני שם חלק מהסרט שצילמתי בציר הזמן או לוח התיכנון, הוא מיד נתקע ואני צריך לצאת עכשיו אני בקושי יכול לערוך סרט. בנוסף, גם עכשיו הכנתי סירטון והייתי קרוב לסיים אותו ועכשיו כשאני פותח אותו, כל פעם שאני לוחץ על חלק ממנו בציר הזמן (כי הוא נמצא בחלקים) פתאום זה יוצא מהתוכנה, ניסיתי אפילו להכין את זה בתור סרט ואת הסרט לערוך מחדש, אבל גם ממנו זה יוצא. מישהו יכול לעזור לי, אני עובד על זה כבר יומיים ואין לי כוח לעשות את זה שוב
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
-איך אני מיבא את כל ה favorites שלי מדפדפן של אקספולר ל -firefox , איני מוצא את התיקיה של bookmark ? (ברשותי מערכת הפעלה של ויסטה) -איזה plug צריך להתקין על מנת שתהיי לי אפשרות לפתוח כמה חלונות במקביל (נראה לי קוראים לזה tabs)?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שני תיבות דואר של GMAIL. אני רוצה לדעת כיצד ניתן להעביר עותק של דואר לתיבה השניה מבלי למחוק את המקורית? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
מהירות ההורדה היא מאוד נמוכה משהו כמו 2KB מה לעשות? אני בטוח שזה לא מהשרתים עצמם כי שמעתי שיש אנשים שמורדים ב 10 או 20 לפחות
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-