תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני מתחיל להתקין את התוכנה ישר אחרי שמופיע ונסגר החלון שהוא אומר בו שהוא בודק את המערכת הכול נתקע.... מישהו יודע עולי איך לסדר את זה? ניסית מהדיסק שקיבלתי וגם את הגרסאה החדשה מהאינטרנט...
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בעיה במירק כשאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו [לא משנה איזה זה בכולם אותו דבר] זה כותב לי: «10:57:15» * Connecting to 72.20.48.95 (6667) - «10:57:36» * Unable to connect to server (Connection timed out) אין לי פירוול או אינטרנט סקיוריטי או משהו דומה ניסיתי להתקין מחדש את המירק ואפילו ניסיתי כמה סקריפטים שונים עשיתי ריסטרט וניתקתי את המודם ואפילו ניסיתי סיסטם ריסטור עשיתי סריקת וירוסים וספיוורים והכל אין לי מושג מה לעשות עזרה
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות את המקלדת לעורכי וידיאו באוויד (avid) ששמה bella 3.0 אך לצערי אני לא מוצא אותה בשום מקום בארץ לקנייה יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג אותה? (בארץ) תודה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום חברים ! עד כה השתמשתי במסנג'ר 8.5 ולא מזמן החלטתי לשדרג למסנג'ר החדש ביותר גירסת בטא 9 - WAVE 3 ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר, בעת שאני מפעיל חשבון אחד לא קיימת בעיה אבל ברגע שאני מפעיל את החשבון השני הכל בסדר גם, אבל אחרי מספר שעות או דקות אחד מהם נתקע (היישום נתקע). בשביל להפעיל 2 חשבונות בו זמנית הורדתי את העדכון של A-PATCH לגרסא הזאת. זה ממש חשוב לי להמשיך להשתמש עם הגרסא הזאת וניסיתי למחוק ולהתקין אותו מחדש זה לא עוזר, אם למישהו יש פתרון אני ישמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש כזה דבר- דרייבר לעכברים... אם כן, אז הדגם שלי הוא של לוג'יטק- Logitech : CORDLESS LASER VX REVOLUTION תמונה- תודה לעוזרים, ערן
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
המחשב שלי נדבק בוירוס הזה וכמובן שהאנטי וירוס שהיה (AVIRA) לא פועל עכשיו. איך אני מנקה את זה? הוא גם חוסם לי את מנהל המשימות...
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת בעייה בעולם הפלש כיום חייל אשר עובד ב FLASH (יותר תיכנות מאשר עיצוב ) ורציתי קצת לעבוד מהבית אך הבעייה יותר גדולה ממה שחשבתי אין לי ידע בעיצוב ובגרפיקה (הנדסאי תוכנה) והדבר הכי מציק שרוציםזה תיק עבודות וכל העבודות שלי מסווגות ואי אפשר להוציא אותם מחוץ לצבא וזהוא "המעגל" כמו כן חיפשתי חברות / אנשים רציניים /עסקים אשר מעוניינים בעבודות בתחום הפלאש ללא הצלחה (כן כן אפילו בחינם או סכום סמלי ) וללא הצלחה האם שוק הפלאש באמת כל כך סגור כלפי מתכנתים ללא ידע בעיצוב או שכיום אותו תחום הולך ונעלם ?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. מכיוון שאני לא ממש אוהב את ויסטה ויש לי 4 גיגה זיכרון הפיתרון היה מערכת שרת 2003.אבל פה יש בעיה קטנה שתוכנות AV חינמיות לא ממש הולכות יד ביד עם מערכות שרת ועם מנסים זה מפנה אותי למחלקה העסקית של החברה {ככה AVG כתבו לי בהתקנה..]. מה עושים? יש מערכת לשרת חינמית וטובה כי כרגע יש לי דמו של AVAST גרסה 4.8 server edition והיא מעולה אבל היא תפוג בעוד 30 יום. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי בעיה מרגיזה בפיירפוקס אם אני כותב לדוג' WALLA בשורת הכתובות(בלי WWW וco.il) אז הוא כותב לי את ההודעה הבאה(מצורפת תמונה) בעצם במקום לחפש בגוגל,(או בכל מנוע חיפוש שמוגדר כברירת מחדל) או פשוט אומר שהקובץ חסר. ניסיתי להתקין מחדש, את הFF ולנסות את ה3.5 אבל עדיין לא עוזר. אשמח לעזרה! אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ברשותי WINDOWS 7 ובעייתי היא כדלקמן:בהדלקת המחשב לאחר כמה שעות מנוחה אין תקשורת אינטרנט.יש לציין כי אני עובד עם ראוטר סימנס והתמיכה של בזק טוענת שהראוטר תקין.כדי ליצור קשר ,אני מבצע את הפעולות הבאות:פותח את מרכז הרשת והשיתוף (באייקון הרשת בתחתית המסך) ,מקיש על LOCAL AREA CONNECTION ,מקיש על "הפוך ללא זמין",התחבר לרשת,פתור בעיות,נסה לבצע תיקונים כמנהל מערכת.לאחר כל אלה נוצר קשר ואני עובד כרגיל עד הפעם הבאה כאשר אני סוגר את המחשב וכו'.האם ניתן לעשות משהו? תודה חיים
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שניתן יהיה להגדיר לשמור דף אינטרנט כלשהו עם כל תתי הקישורים שבו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
דגם הכרטיס - LR138. צ'יפ של סמסונג saa7130hl אני מחפש כבר שלושה ימים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל אבל בכל-זאת אני מחפש תוכנה חינמית ואמינה עם ממשק משתמש נוח לצריבה. בגדול אני מחפש מה שנרו הייתה פעם לפני שהיא התנפחה למימדים לא הגיוניים.
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
צריך דרייבר למדפסת psc 2410 של hp שיתאים לויסטה 64 ביט..יש כזה? אפשר לינק בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי כונן אחד (c:) של כ 80 ג'יגה אני רוצה לפצל את הכונן לשני כוננים c: ו d: איך אני עושה את זה??? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת תביאו לינקיםן לעבודות שלכם או תעלו אותם לפה תעשו סטיקי של עבודות תלת מיימד.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני משתמש בקליינט הרשמי של הביטורנט במערכת הפעלה Windows 2000 Professional במחשב עם מעבד פנטיום 2 305MHz עם 512MB זיכרון. BitTorrent מוגבל משום מה למקסימום שלוש הורדות במקביל. :-\ הבעיה היא שכאשר אני מוריד טורנטים מסויימים (מאוד איטיים - 2-10KB/s) אני לא יכול להוריד טורנטים נוספים במקביל. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: בהתאם למה שכתוב ב-FAQ, סימנתי ב-Settings את האפשרות "Potential Windows TCP stack fix", ובשורת פקודה של הקיצור דרך של ה-BitTorrent כתבתי: "C:\Program Files\BitTorrent\btdownloadgui.exe" --max_allow_in 18. ניסיתי גם להוריד את 18 לערכים יותר נמוכים, אבל שום דבר לא עזר. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? :s05:
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
עד היום נהגתי לעבוד עם SyncToy של Microsoft. תוכנה חינמית פשוטה. הממשק מאוד התאים לי. רק דבר אחד מפריע לי שם - התוכנה "שותלת" בתיקיות היעד קבצים, שככל הנראה עוזרים לנהל את הסנכרון. במילים אחרות, הקבצים מכילים מידע הקשור בסנכרון. מה הבעיה שלי עם זה? שאם תיקיה מסוימת תימחק (ולא משנה מאיזו סיבה), המידע על הסנכרון יאבד, ולכן אצטרך ליצור "מנהל" סנכרון חדש לאותה תיקיה. ראוי לציין שמדובר במספר רב של תיקיות, ולכן מדובר במספר רב של קבצי סנכרון. בקיצור עבודה קשה אם רוצים לבנות הכל מחדש. אני צריך תוכנת סנכרון שמסוגלת לשמור את המידע בקבצים, כך שמיקומם יהיה ידוע מראש ובתיקיה אחת, וכך שיהיה ניתן לגבות אותם (ולכן לשחזר את המידע על הסנכרון). האם יש תוכנה חינמית כזאת? אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
האם אפשר להגביל את השימוש במחשב אליו אני מתחבר? (לנטרל מקלדת+עכבר למשל)
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
^^^ אני מחפש תוכנה שתאפשר גישה מרחוק דרך ה- wifi שני המכשירים מחוברים אל אותו הרשת כמובן. מדובר על windows 8 ואנדרויד 4 תודה.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, מאתמול אני פתאום לא מצליח לראות מפה בגוגל מפס - נכנס לאתר ולא רואים שום דבר (רק במוד EARTH). ניסתי להיכנס ב 3 דפדפנים שונים ב 3 מחשבים שונים (בבית, מחוברים ברשת, בכל מחשב 3 דפדפנים שונים) - אותן תוצאות. אני גם לא יכול לראות את המפה באתרים כמו TRIPADVISOR - הגריד ריק או שאני מקבל במקום הריבועים "Sorry, we don't have imagery here". מה ניתן לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איך אני מוסיף את החגים לאוטלוק כי אני רוצה אח"כ לסנכרן עם הנוקיה ניסיתי דרך ההגדרות אבל משום מה זה לא פועל... (2003)
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני חודש אידחתי תמחיצות שלי(היו לי 2 ,C וD ( עכשיו שאני מתקין java קופצת לי ההודעה באה - http://imageshack.us/photo/my-images/823/55363449.png/ איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מדובר בלוח-אם של ASUS שיש לו rev. 1 וrev. 2 (המחשב בן 3 שנים) אז אני רוצה לדעת איזה rev קיים במחשב בשביל לעדכן ביוס. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום, פרמטתי מחשב בבית שהיה מותקן עליו XP ו- OFFICE 2003 והתקנתי עליו עכשיו WINDOWS 7 וגם OFFICE 2010. כאשר עשיתי גיבוי לכל ההודעות ב-OUTLOOK הישן עשיתי טעות ועשיתי "ייצוא" של כל ההודעות למה שהוא נותן במקור , קבצי BAK ולא לקובץ PST. עכשיו ב- OUTLOOK 2010 אני לא מצליח לשחזר אותם אל תוך התוכנה כלומר, לעשות "ייבוא". ממה שראיתי יש אפשרות לעשות לקבצי PST ולי אין את זה. אנשים אני חייב עזרה בנושא זה ממש חשוב לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-