תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת יש לי את 2 התוכנות שמופיעות למעלה השאלה האם הם גם מספיקות בשביל לסדר,לנקות ולתקן בעיות רגיסטרי או שיש צורך בעוד תוכנה נפרדת במידה וכן אשמח לקבל המלצות בעדיפות שיהיהו חינמיות.
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אוקיי מדובר בהתקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ... אוקיי ההתקן הוא חיצוני כמעין קופסה אפורה הוא של חברת SENAO פרטים מזהים אחרים מאחור FCC ID: NI3-2511UB זה ממש דחוף עיזרו לי למצוא את הדרייבר המקולל הזה! תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
רצוי תוכנות חינם , אבל לא חייב . אני צריך אדיטור על קבצי AVI בעיקר כדי להוריד קטעים לא רצוים וממיר AVI ל MPEG איכותי ככל האפשר מה ההבדל בין הפורמטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
איך מוחקים לצמיתות את כל היסטורית החיפוש באימיול? ניסיתי ctrl+a ולא עזר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מאיפה אני מסיג פוטושופ ? אין לי ואני רוצה ? יש למישו להגיד לי ?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי קובץ ASX שזה פלייליסט לWMP, עכשיו הקובץ שם נמצא ברשת.. אני מעוניין את אותו סרטון להוריד למחשב. ה"לינק" בקובץ מתחיל ב mms:// לא אומר לי הרבה... ידוע לכם כיצד אני יכול להוריד את הקובץ? הלינק הוא; mms://a1.m.akastream.net/7/1/5290/3b858b51/crleu.mtv.s8.com/191/paneuro/1.wmv (שם הקובץ אינו אמיתי, לא ממש משנה,אבל ככה הלינק והקובץ רק על שם אחר)
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כפי שהבנתם, ה-CD שלי עושה רעש כשהוא קורא מדיסק... אני משתמש בו בד"כ ע"מ לצפות בסרטים במחשב ומפריע לי מאוד רעשי הרקע שהוא עושה. רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שאוכל להגדיר למשל שהכונן יקרא למשל רק במהירות של x4 וכך אוכל לצפות בסרט ללא בעיות והרעשים יפחתו.
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני משתמש בנטסטיק של חברה סולולרית ויש לי 10GB לחודש. אני מחפש תוכנה שמודדת כמות מידע שנשלח והתקבל כדי שאני אדע בכמה מתוך ה10G השתמשתי וכמה נשאר לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' רחב, וסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני רוצה להיות מסוגל לשבת על המיטה (2-3 מטר מהמסך) ולהיות מסוגל לקרוא את מה שכתוב על המסך (בעיקר בשביל שאני אוכל לראות איזה סרט אני בוחר בנגן הסרטים שלי, אבל גם שאני אהיה מסוגל סתם לגלוש). ניסיתי לשנות לרזולוציה של 800X600, אבל: א. זה עדיין לא מספיק גדול. ב. זה די מכוער. ג. זה הורס את כל הפואנטה של לראות סרטי HD ומסך רחב. יש למישהו הצעות?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Tom Clancys Rainbow Six 3 Raven Shield והוא מכווץ באיזשהוא פורמט שלא WinRAR,ACE,ZIP לא יודעים לפתוח......יש למישהו מושג איזו תוכנה צריך?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש איזה כמה דברים שלא הבנתי בו , כמו איך אני מעביר את המועדפים מהאיקספלור לfirefox ? ויש איזה כמה אתרים שלא רואים את התמונה כמו שצריך , יש איזה פאץ ? והכתב לא נראה טוב אפשר לשנות אותו ?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שמעו אני פיתאום רואה נNOD שעלה לי מסך של ווירוס http://img175.imageshack.us/my.php?image=223d2bt3.png בחיית איך מוחקים תווירוס הזה מי האפשרויות כי אין לי מוסג בתוכנה וגם התוכנה ניראה לי בשפה אחרת ..
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני עדכנתי לפני חודש בערך את הגרסא של Windows update ל- v5 הניסיונית... כעת אני רוצה לחזור לגרסא המקורית. מה אני צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי לידי סרטונים מיכוון שהם צולמו במצלמה ביתית הם תופסים נפח רב וגם איכות הקול ועוצמתו לא מי יודע מה אני צריך 1)תוכנה שתשפר לי את איכות הקול(כי בתאכלס אני צריך יותר קול מתמונה) [הגברת הקול וגם אם אפשר תוכנה שמעיפה רעשים] 2)עריכת וידיאו(חיתוך\איחוד\הורדת איכות...) תודה לכל האנשים שיזערו לי בפרויקט "גבאי הסרט"
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את NERO 7 ורציתי לדעת בקצרה מה היא טובה יותר מקודמיה והאם גיבוי סרטים בדולבי דיגיטל נשמר שלא כמו הקודמים שמעברים לאיכות דחגחטל בלבד או פרו לוגיק
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
נתקלתי במספר אנשים שנתקלו בתופעה הזאת, יש לי את הגרסה האחרונה המעודכנת של הכרום, מזה זמן שהפעלת סרטונים על מסך מלא מקרטעים. מלבד התופעה הזאת גם CHECKBOX נעלמו וצריך לנחש איפה לסמן בתיבת הסימון.... הייתי עובר בשמחה לFF אבל הוא איטי להחריד לעומת הכרום. ניסיתי לשנות הגדרות שפה לאנגלית, עדיין אותה בעיה. מישהו נתקל בבעיה ויודע אם יש לה פיתרון ? (לא כולם חווים אותה)
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אם אני רוצה למחוק את אקספלורר 7 ולחזור ל6 איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
שלום רב, לאחר המלצות רבות ששמעתי (כולל בפורום אמצעי אחסון) החלטתי להוריד גרסת ניסיון של התוכנה PerfectDisk 10 pro במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, ולכאורה היה נראה שהתהליך אכן מתחדש כפי שנראה כ…
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הורדתי קובץ גדול שאי אפשר לצרוב בדיסק אחד עשיתי אובר ברן בנירו אבל אי אפשר לקרא את הדיסק לכן רציתי תוכנה שמפצלת את הקובץ ל2 או לערוך ולחתוך קטעים צריך להוריד רק 3 מגה גם עזרה בנירו תתקבל בברכה הדיסק נצרב אבל אי אפשר לקראו אותו
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? יש לי צורב DVD של PIONEER דגם A-06 תודה אבי
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/34458303/wrar370he.exe.html קרדית לא שלי
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נתקלתי כרגע בשיטוטי באינטרנט בחבילת התוכנות: Winternals Administrators Pak v4.0 Enterprise Edition אני מכיר חלק מהתוכנות בחבילה זו ואני חייב לומר שתוכנות אלה/גרסאות קודמות שלהם בהחלט עזרו לי בשיקום מערכות נפולות שלי ושל אחרים. מומלץ ביותר:
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.zonelabs.com/store/content/home.jsp גרסא חינמית: http://download.zonelabs.com/bin/free/1012_zl/zlsSetup_60_631_002.exe מישהו ניסה ? יש רשמים ? פחות עמוס מ 5 מבחינת משאבים ? עושה בעיות עם P2P וכו'?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-