תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
המפף. בדיוק קלטתי יש פה פורום גרפיקה אז למה לא לנצל את ההזדמנות ;D מה דעתכם על זה? אני יודע שחסר בה משהו, אבל ישבתי עם עוד חבר(מהרשת) ולא מצאתי מה להוסיף. מיותר לציין שכל זה בא משעמום.
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אילו סרטי אנימציה עשו בעזרת מאיה ואיזה בעזרת 3ds max ??
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
אם יש תיכתובת ארוכה אבל אני רוצה להדפיס רק מייל ספציפי. כיצד? פתרון כושל: אם אני מסמן את הטקסט שאני מעוניין להדפסה, ומנסה לבחור באפשרויות הדפסה "הדפס בחירה": אז גיליתי שאין את האופציה הזו באוטלוק כמו שיש אאותה באקסל או וורד
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אפשר לעשות הנפשות לסרטונים. אם תוכלו לכתוב תוכנות כאלה אז אני אשמח מאוד
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קובץ עם הודעת השגיאה מצורף מישהו יודע מה זה? ועוד שאלה שאני אשאל כדי לא לפתוח עוד thead העפתי את ה za מהמחשב שלי , אחד הדברים היותר יעילים שהוא עשה היה לחסום פופ אפים וג'אווה מעצבנת , יש לזה תחליף טוב?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום, לאתרים הבאים יש עיצוב דומה עד כדי זהה. מה שגורם לי להאמין שהם משתמשים במערכת או תבנית ספציפית כלשהי. מישהו מכיר? banggood.com gearbest.com geekbuying.com everbuying.net ניסיתי לחפש באינטרנט ללא תשובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי גרף המבוסס על נתונים ואני רוצה להזיז את הקו האפור למעלה/למטהניסיתי לבחור אותו בעכבר או במקלדת עם החצים למטה/למעלה וזה לא עזר.help!
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה פשוטה, שתאפשר לי לחתוך ולהדביק אחד לשני קבצים MP4. תודה!
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אולי זה נשמע קצת מפגר אבל עד היום אני עובד רק עם אימיול שנותן לי עבודה ממש טובה אבל הייתי רוצה להכיר בעוד תוכנות !... כמו שאני רואה יש הרבה כאן שממליצים על זה ,אז התקנתי אבל אני לא רואה שם מקום לחיפוש או משהו בסיגנון של אימיול !... א. אז איך בדיוק אני מוצא קבצים ומוריד אותם :\? בנוסףב. איך אני יודע שזה לא זיוף גם פה יש תגובות על הקובץ כמו באימיול או שזה עובד אחרת ?!.... תודה על העזרה ...
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב, ואיך שה-WIN עולה, המחשב מתחבר מפעיל את החייגן ומנסה להתחבר. אם אני עושה DISCONNECT אז אחרי 2 דקות הוא מנסה שוב, ומוציא אותי מכל תוכנית שאני נמצא בה. יש לי XP , ועל המחשב יש אנטיווירוס של NORTON. מישהו יודע למה?
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מחפש נואשות תוכנה טובה לכיוון מיתרי הגיטרה...
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לאחר שאתמול פירמטתי את המחשב והתחלתי להתקין את הכל כרגיל כשהגעתי לשלב התקנת הדרייברים של הכרטיס קול (realtek high definition audio driver) הוא התחיל לתת לי הודעת שגיאה ! ניסיתי למחוק את מה שהתקין ולהתקין מחדש, ניסיתי להוריד גירסא יותר חדשה של דרייברים אך לא הועיל הדבר ! האם למישהו יש הצעה לפתרון ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
סימנתי שיפתח לי את הבוקמרקס בטאב חדש אבל הוא עדיין פותח אותם בטאב הנוכחי(לחיצה על הכפתור האמצעי בעכבר פותחת אותם בטאב חדש) אני רוצה ההפך. האם צריך לסמן עוד משהו איפשהו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום , 1) בחלק מהמקומות באאוטק לוק אני לא מצליח לרשום באנגלית קטנה , עלומר השפה תקועה על עברית גם כשאני מנסה להפוך אותה. זה קרה לי במקומות הבאים: בשורה של כתיבת האימייל. בכל הטופס של הוספת איש קשר חדש. אני כן מצליח להפוך את השפה בתוכן ההודעה... מישהו נתקל בדבר כזה? 2) גם בIE וגם בכרום אני לא מצליח להתחבר לחשבון ג'ימייל שלי , אני מקבל הודעת שגיאה מגוגל שהקוקיז שלי מכובה ואני צריך להפעיל אותו. הקוקיז דלוק. ניקיתי אותו , ניקיתי היסטוריה ומחקתי קבצי TEMP , ועדיין לא עובד. בFF אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה. אשמח לקבל עזרה , זה עבודה יום יומית שלי ואני תקוע עם זה =\
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי שידורי רדיו מהאינטרנט. אני יודע שיש המון אתרים/תוכנות שניתן לשמוע דרכם רדיו, אבל אני לא יודע באיזה תוכנה אפשר להשתמש ע"מ להקליט את השידורים. אם זה משנה אני צריך להקליט מגלגל"צ.. אם מישהו מכיר דרך לעשות את זה אני אשמח מאוד!
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר תוכנות מותקנות במחיצה הראשית לכונן אחר, בעיקר את Program Files. כמובן המלצות מניסיון מוכח.. תודה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה כמו שציינתי בכותרת להמיר סרטים - מ- 720P ל-320*240 (רזולוציה בנגן MP4) על איזה תוכנה ממליצים ? * VIRTUAL DUB אני מכיר - יש עוד ?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לכבוד הדיסק החדש שהתקנתי במחשב, החלטתי להתקין מחדש את XP (אקטיבציה טלפונית היא כזו כאב ראש!) ובאותה הזדמנות החלפתי את הפיירוול מהקריו 21.5 העתיק (משנת 2001) לקומודו פיירוול 3. כשהגיע הזמן להתקין אנטי וירוס, ניסיתי להתקין את KAV 2009, אבלך הוא לא מוכן לרוץ עם קומודו בטענה של אי תאימות. לא נורא, נשארו לי רק עוד שלושה שבועות עד שרישיון הקספרסקי שלי יפוג (איזה מזל שעוד לא הזמנתי חדש), אבל בינתיים אני בלי אנטי וירוס. יש המלצות? בבקשה רק ממי שיש לו ניסיון עם קומודו ויודע שהשניים יכולים לעבוד אחד עם השני בלי בעיות.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אתמול קניתי מערכת רמקולים למחשב(קריאטיב אינספייר 2.1) ואני צריך טוכנה טובה לשליטה בסאונד בגלל שהתוכנה של ווינדוס (הרמקול הקטן בשורת המשימות) לא מספקת
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אני צריך לעשות לתמונה קווים חיצוניים בשביל שאני יוכל להדביק על המארז אז מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה ? ולהסביר לי.? או שלהביא לי אחד כזה מוכן ?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מחפש live cd שיהיה מהיר אבל שיכיל את כל התוכנות החשובות ל"טיפול" בתקלות-שיהיה אורסט,אנטי ווירוס,אני ספייוור,תוכנה לניהול מחיצות וכ"ו-ושיהיה מהיר. אני יכול לשים את זה גם על DOK וגם על USB. משהו מכיר live cd טוב כזה? משהו יודע אולי איך אפשר להכין live cd בעצמך? יכול להיות שימושי בטרוף תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הי, אני משתמש באנטי וירוס החינמי של AVG גרסה 2012 לאחרונה כאשר ביצעתי עדכון של התוכנה קיבלתי הודעה על זה שצריך לאתחל את המחשב, ולא משנה כמה פעמים אתחלתי אותו הוא עדיין אומר לי שיש לאתחל את המחשב כדי שהעדכון יכנס לתוקף. באיזה שהוא שלב ניסיתי להסיר את האנטי וירוס ואז קיבלתי הודעה על בעיה בדרייבר כלשהו * צירפתי תמונה של ההודעה לא ברורה לי הבעיה ואני גם לא יודע איך לפתור אותה יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם משהוא יודע כיצד ממירים DVD ל- MPEG כדי שיוכל לעבוד על במחשב מבלי הסרט המקורי אני יודע שזה אפשרי אבל אנני יודע את השלבים של ההמרה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-