עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ori83,

מישהו מכיר תוכנה לאחד שני חלקי סרטים כולל התרגום שלהם?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by zinzana men,

שלום יש לי בעייה מסויימת אני קיבלתי כמה מיילים מאנשים שאני הייתי צריך תכתובת שלהם ובלי כוונה מישהו שגם שותף איתי במייל מחק לי אותם איך אני יכול לשחזר את מה שנמחק אני אודע לכם מעוד עם תצליחו לעזור לי

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by The-Devil,

מישהו פה שמע אולי על התוכנה Cr@@gel ?? ויודע אולי איפה אפשר להשיג אותה?

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  4. הורדתי סרט DVIX ושמתי לב שהקול ממהר מדי בכמה שניות ואם מישהו מכם מכיר תוכנה טובה לתקן את זה שיגיד לי את שמה גם אם זה קובץ MPEG

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  5. היי היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב קפצו לי 2 הודעות שגיאה עם כל אחד משמות הקבצים האלה. עכשיו השאלה שלי היא למה ואיך אני מתקן את זה? אחרי שעשיתי "אל תשלח" לשניהם מדי פעם כל האייקונים ושורת ההתחל נעלמת, וזה עושה לי שהוא מגדיר משהו בצד שמאל למעלה ואז זה חוזר. זה ממש מציק. עשיתי סריקה לspyware והורדתי דברים לא נחוצים בmsconfig, ניקיתי אבק וכו', למרות שזה נראה לי לא מה שהייתי צריך לעשות. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by roeesnir,

דגם הכרטיס - LR138. צ'יפ של סמסונג saa7130hl אני מחפש כבר שלושה ימים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  7. שלום, אני רוצה בבקשה המלצה ואם אפשר קישור לתוכנה שחוסמת פרסומות (בעיקר פלאש), פרסומות בתכלס לא מפריע לי, אבל המחשב שלי במאמץ שיש פרסומות פלאש וזה סתם מעיק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by eladbu,

מישהו יודע מהם החידושים העיקריים ב messenger 8 חוץ מהעיצוב הנחמד?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  9. כנראה שייך ל Nero, כי הוא הופיע אחרי שהתקנתי. ניסיתי לסגור את כל המשימות שקשורות ל Nero וזה לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  10. Started by Toxin II,

אהלן, אני בא מתוך הנחה שהדיון הבא הוא חוקי [השימוש בקליאנט הוא למטרות חוקיות בלבד] בכל מקרה, עד היום השתמש בABC, אבל נמאס לי ממנו... רציתי לדעת איזה קליאנטים אתם ממליצים? בתודה מראש...

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תקשיבו נגיד אני מוריד משהו כבד (400-800 מגה) המהירות מתחילה ליקפוץ. ל 140 (למרות שיש לי ADSL 0.5) והמגה ביית עולה ב 20 מגה (אני לא מיתמגד לזה) אבל אחרי שזה יורד (5-10 שניות) המהירות יורדת ל 0.10 וחוזרת ל 4 וככה ממשיכה איך אני עוצר את זה???

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  12. יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by coldfire92,

כפי שכבר אמרתי המועדפים מכרום נעלמו. לא קרה שום דבר מיוחד לפני לא קרס כלום ולא מחקתי כלום.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by Stone Eagle,

איך מעיפים את ה "Awards" של Morpheus? הסרתי את המורפיאוס, אבל אני כל הזמן מקבל את ההודעה המעצבנת שלו כשאני גולש. יש לי Win2000 SP2.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שיודעת לשכפל כרטיס זיכרון אחד לאחד, משהו בסגנון clone cd רק לכרטיס זיכרון. תודה מראש, גיל.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  16. המחשב שלי נדבק בוירוס הזה וכמובן שהאנטי וירוס שהיה (AVIRA) לא פועל עכשיו. איך אני מנקה את זה? הוא גם חוסם לי את מנהל המשימות...

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  17. ערב טוב יש לי כרום, אקספלורר, ופיירפוקס וכולם אחרי התקנה מחדש הבעיה עם יו טיוב כאשר כל האתרים האחרים עובדים כמו שצריך מנסה לראות וידאו קליפ והוא אומר לי שחסר לי פלאש הורדתי את התוכנה ובאתרים אחרים רואים יפה מאוד באנרים של פלאש יש במחשב AVG FREE ANTI VIRUS והסרתי אותו חשבתי שהוא חוסם אבל עדיין לא מראה קליפים נכנס לאתר אבל לא מראה קליפ ונתקע מחשב ישן אינטל פנטיום 4 עם XP SERVICE PACK 2 אני עכשיו מנסה להתקין את SERVICE PACK 3 אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  18. תאכלס מה הכי פחות ... כי האקספלורר תופס לי 30K~

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  19. אני מחפש תוכנה שתשמור את כל הנתוני גלישה של העלה והורדה בזמן שאני גולש מהלפטופ שלי,אני משתמש במחשב נייד של פאלפון lg והתוכנה שהם נתנו לי לא כזאת שימושית. תודה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  20. שלום, יש לי בעיה... יש לי מחשב HP MINI 110 בהתחלה היה אפשר לראות סרטים או סרטונים בHD וBluRay עד לא מזמן לא היה לי שום בעיה לראות אבל עכשיו כבר חודשיים שלוש כל פעם שאני צופה באיכות גבוהה כזו אז הסרט לא בא באותו זמן של הקול והתמונה כל הזמן קטועה ובהילוך איטי. אשמח אם תעזרו לי! הודיה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by Surever,

1. ארועים בדומה להוספת חגים ל Outlook, ניתן ליצור קובץ טקסט בסיומת hol בפורמט מסויים, ובו להוסיף ארועים כאוות נפשכם ולייבא אותם ליומן ב Outlook, הבעיה היא שעבור כל ארוע צריך לציין תאריך מלא, כולל שנה, האם ניתן ליצור ארועים מחזוריים (כגון יום הולדת) כך שיופיעו ביומן בצורה מחזורית בכל שנה, מבלי לשכפל את שורת ה Event בקובץ עבור כל שנה? 2. ברירת מחדל ברירת המחדל ל Encoding של Notepad בלי לעבור ל ++Notepad ובלי כל מיני התחכמויות שמצאתי בגוגל שלא בדיוק עובדות, האם יש דרך כך ש UTF-8 יהיה ברירת המחדל במקום ANSI? 3. PST יש לי מאות ואלפי מיילים בקובץ PST, אני רוצה להעביר את כולם ל Gmail, האם יש דרך קצרה ואלגנטית יותר מאשר מעבר אחד אחד ולשלוח לעצמי? 4. GMAIL אאוטלוק 2010 במחשב בבית …

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by X_Dror,

בזמן האחרון אני מרבל מלא ספאם באימייל וזה כבר הרבה מעל מה שהיה בעבר. אז אולי יש לכם המלצה לאיזו תוכנה טובה שחוסמת ספאם? תודה!

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by bazuka,

פעם ידעתי אבל משום מה זה לא עובד לי...... יש לי הרבה קבצים ב rar ואני רוצה לפתוח אותם לקובץ אחד... ניסיתי לסמן את כולם בתוכנה winrar וללחוץ על extract אבל זה נראה כאילו כל הקבצים נותנים בסוף את אותו הקובץ... ונוצר לי קובץ bin. מה אני עושה איתו? אשמח אם למישהו יש תשובה או עוד שאלות כדי לעזור.... תודה@!@!!!#

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  24. Started by moria1235,

שלום, משהו השתבש לי והכתוביות והסרט לא תואמים,איך ניתן לכוון זאת? כאשר אני לוחצת על הלשונית:נגן>כתוביות>אפשרויות>DEFAULT STYLE ,מה צריך להיות האיחור והBUFFER? תודה!

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by RT-PRO,

אני מחפש Fire wall טוב שלא עושה בעיות במחשב יש המלצות ?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.