עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pakariel,

הי, אני משתמש באנטי וירוס החינמי של AVG גרסה 2012 לאחרונה כאשר ביצעתי עדכון של התוכנה קיבלתי הודעה על זה שצריך לאתחל את המחשב, ולא משנה כמה פעמים אתחלתי אותו הוא עדיין אומר לי שיש לאתחל את המחשב כדי שהעדכון יכנס לתוקף. באיזה שהוא שלב ניסיתי להסיר את האנטי וירוס ואז קיבלתי הודעה על בעיה בדרייבר כלשהו * צירפתי תמונה של ההודעה לא ברורה לי הבעיה ואני גם לא יודע איך לפתור אותה יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by Artista,

היי לא שיתפתי הרבה זמן עבודות שלי וגם לא ממש יצא לי לעצב בכלל. בכל אופן אילוסטרציה של חברה קרובה : http://artista67.deviantart.com/#/d4nnwce עבודה גרפית קטנה (אולי כשיהיה יותר זמן אני אשפר אותה ואיסף לה אלמנטים נוספים): http://artista67.deviantart.com/#/d4nvo6m

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  3. Started by DarkeyE,

יש לי אוזניות 5HV2 עם כרטיס קול חיצוני שבא איתם של C-Media , עכשיו אני יושב עם חברים בוונטרילו וזה ואני רוצה להשמיע שירים , פעם הייתה לי אפשרות של stereo mix שהייתי משמיע להם את מה שאני שומע , אפשר לעשות את זה? עכשיו אין לי את זה משום מה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by imac,

אם היא הייתה זאת הייתה התוכנה המועדפת עליי

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  5. שלום ! אני בעצם מחפש איזה תוכנה שמבצעת בדיקת דיוק של העכבר + שיפור הדיוק, אם אין את שתיהן אז העדיפות לבדיקת הדיוק, יש חייה כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  6. תוכנה קלה שניתן לעבוד בה בקלות לערוך קבוצות ללא בעיות תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  7. היי. הכוונה היא שכשאני רואה סרט על הטלויזיה דרך המחשב והסרט מקודד על מסך רחב אז רואים את הסרט רק על שליש מהמסך טלויזיה ... השאלה שלי היא האם יש איזו תוכנה שתוכל להראות את הסרט על מסך מלא... המפרט שלי המפרט מחשב ... תודה .

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by RT-PRO,

אני מחפש Fire wall טוב שלא עושה בעיות במחשב יש המלצות ?

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by liav12,

הוא עובד ממש כמו צב, בקושי מוריד וזה כבר משגע...לפניו היה לי 4.2 והוא היה רץ. שכחתי להוסיף שהוא גם כל פעם מראה לי את המשפט הזה ביומן נכשל בפתיחת פורט 6672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול הפיירוואל הפנימי שלי בכלל לא עובד...

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by viox,

רכשתי קומפי "מסע בארץ המספרים" ואנטיוירוס אבירה מודיע שיש וירוס. תמיכה תכנית של קומפי לא מספקת פתרון, "אין לנו וירוסים - הבעיה אצלכם

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by Screw_Master,

יש לי עונה מסויימת של Prison Break, ואני מנסה למצוא לה תרגום, הבעיה היא שאני לא מוצא אחד בעברית. מה שאני עושה בינתיים זה מוצא באינטרנט תרגומים לגרסה אחרת, וזה שמתאים מבחינת מה שאומרים זה מה שרואים בתרגום על המסך אני לוקח. הבעיה היא שלא תמיד יש שם משהו 100 אחוז מתאים, והפיתרון הוא להקדים או לאחר את התרגומים שאני מוצא בכמה מאיות שניה. איזה תוכנה שאתם מכירים עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  12. Started by e-d-a,

שלום יש לי בעיה שאני מנסה להעביר מייל דרך הgmail בכרום עם קבצים, את המייל עצמו הוא מעביר אבל הקובץ לא עובר. מישהו מכיר את הבעיה? ודרך הIE אין בעיה הקובץ עובר עם המייל ללא שום בעיה.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by alonpartuk,

אני מנסה להכנס למנהל המשימות(CTRL+ALT+DELETER) והמשחב רושם לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" מבחינת וירוסים וכל מיני סוסים טוריינים למינהם המחשב שלי נקי לגמרי עכשיו נכנסתי למחשב במצב בטוח ולאדמינסטור ובדקתי והיוזר שלי הוא מנהל המחשב וגם המצב בטוח הוא כן נכנס לי למנהל המשימות מה עושים??

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  14. ניתן לשנות את המייל של המסנג'ר, בלי שתימחק רשימת האנשים ובלי שהם ייצטרכו לאשר מחדש? -תודה.

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

איפה יש אתר\תוכנה שבהם אפשר לתרגם טקסט בעברית לאנגלית?

16. Started by slrr,

ברשותי http://www.anko-tech.com/products/kmc-4400r.htm ואני רוצה לדעת אם צריך דרייבר או תוכנה כדי שכל זה יעבוד...

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by guy94,

יש לי בעייה עם האיי סי קיו... איך שאני מפעיל את האיי סי קיו זה רושם לי בכותרת: (במסך קופץ כזה) Microsoft Visual C++ Runtime Library ובהודעה: Runtime Error! c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מישהו יודע מה זה ? כי ניסיתי להסיר הכל ולהחזיר וזה לא עבד...

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by Nosh,

http://duggmirror.com/microsoft/Internet_Explorer_8_Alpha_screenshots/ לפי מה שנירא MS לא רוצה לוותר לFF/OPERA בעיקרון לפי דעתי MS מתקדמים עם הIE שלהם יותר מהר ממוזילה, על ידי הוספות אפשרויות חדשות ועוד, אבל עדיין, FF 1.0 לדעתי קפץ בהרבה יותר מהר מIE, ומוזילה מוסיפים פיצ'רים חדשים לאט יחסית, אך עדיין הם עוקפים את MS מבחינת הדפדפן עצמו. נירא שיהיה מעניין FireFox 3.0 VS. Internet Explorer 8 VS. Opera 9.50 תמונות מגרסאת האלפא של IE8

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  19. אני מעוניין לצרוב מוזיקה בדיסק רגיל, אבל שעדיין יהיה לי אפשרות בעתיד להוציא ממנו שירים או להוסיף שירים לדיסק.. יש אופציה כזאת בnero?

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by zinzana men,

שלום יש לי בעייה מסויימת אני קיבלתי כמה מיילים מאנשים שאני הייתי צריך תכתובת שלהם ובלי כוונה מישהו שגם שותף איתי במייל מחק לי אותם איך אני יכול לשחזר את מה שנמחק אני אודע לכם מעוד עם תצליחו לעזור לי

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום לכולם שמעו אני חדש לגמרי בנושא של עיצוב ממוחשב אבל מעוניין ללמוד לבד קיבלתי מהלימודים ממחלקת עיצוב גרפי את ה-photoshop 10.0.1 אין לי מושג מה זה יש לי 2 שאלות: א) האם זו גרסה טובה למתחילים שלא יודעים כלום או שכדאי לבקש גרסה אחרת (יותר ישנה ויותר קלה)? ב) האם מישהו מכיר ספר טוב שאפשר לקנות שמסביר צעד צעד מההתחלה? ג) הגרסה הזו שיש לי 10.0.1 זה cs3? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by אבי11,

שלום נתקלתי מספר פעמים בקובצי RAR שסגורים עם סיסמא. כמובן שזה מתברר רק לאחר ההורדה ואין אפשרות לפתוח אותם. האם ישנה דרך/תוכנה שיכולה למצוא/לחלץ את הסיסמא כדי שניתן יהיה לפתוח את הקבצים? תודה.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by meowmix,

שלום, אני עובד עם מטלב R2007A תחת וויסטה וכעבור כמה דקות עבד התוכנה קופאת. כל פעם במקרה אחר, לא שמתי לב למשהו ספציפי שתוקע אותה. בנוסף לכך, אני עובד עם אותה התקנה על XP ושם הכל עובד חלק. אשמח לשמוע את דעתכם...

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by Tzion,

זה כנראה התחיל באי מייל. אנשים מוזרים שיש להם שמות דומים מאוד לאלה שיש לי ברשימת אי מייל שלי (שינוי של אות אחד בשם) שלחו לי אי מיילים מוזרים באנגלית... עד שקלטתי שאלה לא האנשים ברשימה שלי כבר נהיה מאוחר אני חושב.... היום קיבלתי אי מייל מדוד שלי שאמר לי לא לשלוח אי מייל לאף אחד כי יש לי וירוס מסוג W32 אני כמעט בטוח שזה בגלל האנשים האלה באי מייל, האמנם? ומישהו יכול לתת לי פרטים על הוירוס הזה, מה הוא עושה? מה המקסימום נזק שלו, איך מורידים אותו והאם פירמוט יעזור (מקווה שיש דרכים פחות נזקיים להסיר אותו :-[?) תודה

25. Started by dotans,

כאשר אני מנסה להעתיק Audio CD עם NERO , אני מקבל את ההודעה Analyzing CD ואז NERO לא מגיבה עד שמבצעים boot. הצריבה היא עם: OS WIN 2000 , CDR LG X24 , NERO 5.5.8.2 מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים