תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לשיחזור מידע על HD שקרס לחלוטין.
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש פלאג-אין מסויים שיגרום לרצף בין השירים. כלומר, שיישלב את סוף השיר המתנגן באותו הרגע עם תחילת השיר הבא ברשימה. יש את האפשרות הזאת בווינאמפ 3 אך אני משתמש בווינאמפ 2.9 כי הוא הרבה יותר קליל ונוח לעבודה. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה כשאני מתכתב עם אנשים באייסיקיו כל הזמן מופיע לי מן חלון כזה מעצבן שמפריע באמצע הכתיבה. זה לא היה תמיד ככה זה סתם פתאום הופיע לי ואין לי מושג מה לעשות כדי שזה לא יחזור! מה אני יכול לעשות כדי שהבעייה תיפתר? תודה מראש, דודי.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי כולם, אני לא מצליח למצוא בשום מקום איך חוסמים את העלאות באי-מיול..... מישהו פה אויל יודע?? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעתיק Audio CD עם NERO , אני מקבל את ההודעה Analyzing CD ואז NERO לא מגיבה עד שמבצעים boot. הצריבה היא עם: OS WIN 2000 , CDR LG X24 , NERO 5.5.8.2 מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
כל מה שאני רוצה הוא לפרמט את המחשב מבלי לגרום נזק..יש הרבה זבל מה שאני צריך זה את השיטה מה להשאיר הsystem ומה למחוק תודה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מהירות ההורדה היא מאוד נמוכה משהו כמו 2KB מה לעשות? אני בטוח שזה לא מהשרתים עצמם כי שמעתי שיש אנשים שמורדים ב 10 או 20 לפחות
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי לאחרונה קובץ מ-kazaa והוא בסיומת של exe כאשר אני לוחץ אליו הוא פותח לי חלון שחור ולאחר שניה בערך הוא נסגר ניסיתי לפתוח את הקובץ בכמה תוכנות קיווץ שיש לי כמו למשל winzip,winrar,winiso והתוכנות הללו לא מגלות את הקובץ כקובץ מקובץ אז חברה מה לעשותתתתת????
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שוקלת 20 מגה מלמדת איך להכיר תמחשב לתקן אותו וכו..ממש מומלץ רק בעיה אחת אין לי לאן לעלות ושזה לא יפול אולי המנהלים או מישהו תביאו לי מקום לעלות בשביל האתר זה!! קוראים לתוכנה קורס טכנאי מחשבים וזה בעברית!
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני עדכנתי לפני חודש בערך את הגרסא של Windows update ל- v5 הניסיונית... כעת אני רוצה לחזור לגרסא המקורית. מה אני צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הבנתי שהאנטי וירוס הכי טוב זה הקספרסקי... אבל מה הוא הפיירוול הכי טוב? היה לי נורטון בהתחלה (גם פיירוול, וגם אנטי וירוס) והם נחמדים. אבל בגלל שהקספרסקי יותר טוב אני הורדתי אותו והוא עובד והכל מצויין. עכשיו הדבר הבא זה הפיירוול. מה אתם ממליצים? גם מבחינת הגנה, וגם מבחינת משקל (שלא יהיה כמו הנורטון) תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, משהו השתבש לי והכתוביות והסרט לא תואמים,איך ניתן לכוון זאת? כאשר אני לוחצת על הלשונית:נגן>כתוביות>אפשרויות>DEFAULT STYLE ,מה צריך להיות האיחור והBUFFER? תודה!
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום יש לי טבלה בACCESS שאני רוצה שתוצג לי בלוח שנה שבOUTLOOK. עכשיו הצלחתי לבצע את זה בעזרת יבוא קבצים שקיים בשבOUTLOOK. הבעיה שלי זה שאם אני מעדכן כACCESS זה לא מתעדכן לי בלוח שנה ואז אני צריך לייבא שוב(שגורם להוספת מופעים גם אם הם קיימים כבר). השאלה שלי יש אפשרות למנוע את זה שפשוט הלוח שנה יבצע סנכרון בין הטבלה שבACCESS לבין מה שקיים כבר? תודה מראש עריכה: מצאתי אך למנוע את זה שהיו לי מופעים חוזרים עכשיו יש אפשרות לעשות שהייבוא יתבצע אוטומטית ולא בצורה ידנית?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אוקיי, אז הורדתי את התוכנה Camstudio- recorder כדי להקליט את המסך שלי כולל סאונד מהמיקרופון. שיניתי את ההגדרות להקלטה מהמיקרופון עשיתי כמה בדיקות קצרות כדי לראות שזה עובד ואז עשיתי את ההקלטה שאני צריך. שעה וחצי. כשלחצתי על Stop, זה הראה לי שגיאה משהו עם "Cannot change file name". עכשיו בתיקיה של ההקלטות, במקום שיהייה שם קובץ אחד של AVI של ההקלטה יש של 6 קבצים: 1 AVI בגודל של 77.7MB, שכשאני לוחץ פליי לא קורה כלום. לקובץ AVI יש שם שמסתיים במספר 34 ויש לו "Temp" בשם. 3 קבצי WAV. קובץ Wav אחד מסתיים גם כן ב34 (יש לו temp בשם גם כן) והוא לא עובד. קובץ Wav אחד שמסתיים ב24 (גם Temp בשם) והוא עובד, הוא משמיע לי את ההקלטה, אבל לא מראה לי את המסך. (שוקל 452) עוד קובץ Wav מסתיים ב24…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני כבר לא יודע איפה לבקש את זה סליחה מראש אם לא המקום המתאים, כבר הרבה זמן שאני מחפש הזמנה לטורנטליץ ואני לא יודע איך משיגים אם מישהו יודע איך אפשר להשיג שיעזור לי במייל tramonett@gmail.com תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב.. אני יכול להגיד ממתי היא התחילה, לא יודע כל כך מה הקשר.. ניסיתי להחליף קודקים לניגון סרטים וכו', והיה לי איזשהי בעיה עם הקודקים (לא זוכר כבר פשוט) ואז החלטתי לחזור לקודקים הקודמים שלי.. משום מה, מאז יש לי תקיעות במחשב, כל כמה שניות/דקות, הוא נתקע ל2-3 שניות בערך, וזה לא משנה מה אני עושה. אפילו אם אני לא נמצא בדפדפן לא שומע מוזיקה לא כלום זה קורה.. גם אני אני סוגר את כל התוכנות מלבד תוכנה שאני מנסה דרכה לראות פרק, הפרק נתקע כל כמה דקות.. לא ברור לי ממה זה יכול לקרות.. אבל זה פשוט מחרפן.. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום הנכון אבל לא ידעתי עם כדאי לרשום פה או בפורום קונסוליות אוקי ,בניתי מחשב סלוני מחלקים שהיו לי והתקנתי XP מדיה סנטר אני עובד איתו עם השלט שמשמש גם כעכבר (ממש נוח ) וגם חשבתי לעשות ממנו מכונת קונסוליות קטנה בנתיים הצלחתי להפעיל טקן 3 שלPS1 ועובד יפה ורציתי לדעת עם איזה עוד קונסוליות אני יכול לעלות במחשב (ואם אופשר אולי את השמות של האמולטור למה יש מלא אמולטורים לכל קונסוליה ואי אפשר לדעת מה טוב ומה לא מסובך ) וגם הכי חשוב עם המחשב יכול להפעיל את הקונסוליה הכי מגניבה שהיא PS2 פרטי המחשב: מעבד:intel pentium 4 2.8gh socket478 לוח:intel desktop board d865perl כרטיס מסך:gigabyte radeon 9250 128mb ספק:coolermaster 430W זיכרון:1Gb DDR ותודה העזרה …
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה דעתכם על הגרסא החדשה של הדפדפן? שווה להוריד ולהשתמש?
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני פתאום התחלתי לקבל הודעת שגיאה חוזרת : יש לכם מושג מה גורם לזה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה לעונים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם יש תכנון להוציא גירסת 64 ביט למערכת אופיס החדשה? (בשביל VISTA)
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) שעושה מעברים בין תמונות כמו בקליפ הישן של מייקל ג'קסון (black or white) תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חברה יש לי את התוכנה אוורסט ואאני לא כולכך מבין בא..אז יש לי שאלה.. איך אני יודע של מה בדיוק כול טמפרטורה? כי יש כמה דברים של מעבד כמה דברים של ארד דיסק וזהה..
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה דגם SiS 315 integrated. ניסיתי להתקין אותו דרך קובץ הSETUP והוא תמיד רושם לי "the program cannot find a suitable driver". ניסיתי להוריד את אותו דרייבר ממספר מקומות שונים, ובכל זאת אין שינוי. ניסיתי גם דרך הוספת חומרה, וגם שם זה לא עבד. הצעות, מישהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
http://duggmirror.com/microsoft/Internet_Explorer_8_Alpha_screenshots/ לפי מה שנירא MS לא רוצה לוותר לFF/OPERA בעיקרון לפי דעתי MS מתקדמים עם הIE שלהם יותר מהר ממוזילה, על ידי הוספות אפשרויות חדשות ועוד, אבל עדיין, FF 1.0 לדעתי קפץ בהרבה יותר מהר מIE, ומוזילה מוסיפים פיצ'רים חדשים לאט יחסית, אך עדיין הם עוקפים את MS מבחינת הדפדפן עצמו. נירא שיהיה מעניין FireFox 3.0 VS. Internet Explorer 8 VS. Opera 9.50 תמונות מגרסאת האלפא של IE8
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מתאריך (כותרת) האנטי וירוס לא מתעדכן... כל הנסיונות לבדוק הרשאות בפיירוול וכו' נמצאו כמותרות, לא נעשה שינוי זה או אחר באף הגדרה, העדכונים של התוכנה בעבר היו יומיומים ומשום מה כעת (מיום תחילת השנה הנוכחית) ,הוא לא מתעדכן כלל ! נתתי לו אופציה לבחור server אוטומטית, ולמרות זאת הוא מראה לי כאילו העדכון האחרון הוא העדכני אבל בפועל הוא לא מעדכן... מה עושים ?
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-