תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עובד על שני מחשבים (נייד ושולחני) בשניםה אני משתמש ב-OUTLOOK מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת סינכרון בינהם (בשני המחשבים אני עובד על אותם חשבונות EMAIL), ואני רוצה שה-INBOX בשני המחשבים יהיה זהה. אם מישהו מכיר תוכנה ל-OUTLOOK 2003 או אפילו ל-OUTLOOK 2007 תודה
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
פתחתי אתר עם עוד אחד. באתר יש מגוון של דברים מוכנים שמה שאתם צריכים לעשות זה רק לשמור אותם ולכתוב עליהם ( ואז יהיה לכם עיצוב מדליק). שימו לב שמה שנמצא באתר זה רק התחלה וכבר היום יהיו לי לפחות עוד 6 עיצובים ( לפחות!). קיימת אפשרות לפרסם בכסף ( לחודש או שנה) אבל לרגל הפתיחה אנחנו עושים מבצע מיוחד: הראשון שיגיב כאן וישלח בהודעתו באנר של האתר שלו, יזכה!. הבאנר יופיע באתר למשך חודש שלם בחינם! !** תהיו בטוחים שאנחנו נביא לשם לא מעט גולשים.! אני מאוד מקווה שזה המקום לפרסם ואם לא, אז תעבירו ואל תנעלו, כי לא ממש ידעתי איך לתייג את זה :} דבר נוסף!- שימו לב שחייב לתת קרדיט אם אתם משתמשים בעיצובים, אלא אם קיבלתם אישור מצוות האתר . אהה ורק תדעו לכם שיהיו גם עיצובי פלאש שתוכלו לקבל.. נ…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש, הלוח הוא של אסוס p7p55d , חיפשתי ולא מצאתי תוכנה שתאפשר לי לשלוט במהירות המאורר של המעבד כל שאר המאוררים מחוברים לספק ככה שהם לא רלוונטים. speedfan לא עובדת לי. ו pc prob גם לא ממש ידידותית. אשמח אם תעזרו לי למצוא תשובה. תודה ! עריכה: מדובר בwin7
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אני חושב להתחיל לעבוד עם פוטושופ ואני יודע שהתוכנה לא פשוטה בכלל רציתי לדעת אם יש פורום מיוחד לפוטושופ אבל באמת רציני ומקצועי וישראלי (בעברית) תודה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום חברים... אני צריך קצת עזרה ולא הצלחתי לחשוב על מקום טוב יותר להעלות את השאלה שלי... אז ככה: יש לי מחשב יחסית ישן, הוא בן איזה 5 שנים ככה, אני חושב שהמפרט לא רלוונטי. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק 320 ג'יגה של WD, אבל משום מה, למרות שהלוח שלי אמור לזהות SATA ההארד דיסק לא עבד. עשיתי דבר פשוט ושלחתי אותו לאיזה חנות מחשבים שיסדרו את העניין הזה... אין לי מושג מה הם עשו ומה לא, ביקשתי שההארד דיסק החדש יהיה כונן ניפרד במחשב, כך שC = הHD הישן ו-D = החדש. אני רוצה לפרמט את המחשב, וכשאני מתחיל ועולה המסך שבו אני בוחר איזה כונן למחוק והאם למחוק (הכחול הזה ממש בהתחלה) אני רואה שם רק את כונן C... מה שמעלה בי את השאלה מה יקרה אם אני אמחק את C?... האם עלולים להיות בו קבצים שאמורים…
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מישהו שאל אותי לגבי הבעיה הבאה הוא צרב דיסק מוזיקה ובהשמעה מהדיסק הצרוב הוא שומע משפטים שכנראה תוכנת הצריבה הכניסה לשיר לפעמים יש את זה בהתחלה ולפעמים באמצע השיר קורה בכל תוכנת השמעה. מישהו מכיר ?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמחולק לשני כוננים C+D עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לאחד ביניהם לכונן אחד, כי קניתי הארד דיסק חדש, ואני כבר לא צריך את שני הכוננים האלו. אז אם יש דרך תוכנה משהו לעשות זאת בלי פורמט או בלי שיקרה משהו לקבצים.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בוודאי רובכם ראיתם את מתיחה שצוות האתר הכין לכבוד 1 באפריל http://hwzone.co.il/news/1143887154/4367/ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174320.0 אז כך זה נעשה: כך הקופסא נראת ב 3D Studio Max לפני רינדור כמובן: הטקסטורה: ועוד כמה זוויות של התמונה המרונדרת: זהו להפעם, שבוע טוב לכולם.
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
כולם תמיד מדברים שקספסרקי הכי טוב וגם יש אנשים שחולקים ואומרים פנדה או מקאפי קספסרסקי נחשבת לחברה בעלת המאגר נתונים הגדול ביותר בשוק שקונים את האנטיוירוס קונים אותו לשנה, מי שאכן קונה, מעבר לכך לא יהיה עדכונים אני אישית לא השתמשתי באנטיוירוס וחומת אש שנה וחצי ולא הייתה לי שום בעיה במחשב יש אנטי וירוסים שמוצאים "וירוסים" שאף אנטי וירוס אחר לא מצא, מתי שניסיתי את הקספרסקי זה היה לאחר המקאפי שלא מצא משהו והקספרסקי אף עצר כמה התקפות(יש שם פיירוול פנימי), יש השערות שוירוסים מיוצרים על ידי תוכנות האנטיוירוסים כדי לספק עבודה, וקיים כזה דבר בטבע האדם ראו חברת פולקסווגן , מנוע החיפושית זה מנוע מושלם שלא יכול להרס , עשו אותו בצורה מושלמת אבל זה חיסל להם פרנסה אז שינו את זה, כ…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, מה עדיף? מי יותר חזק ומי מספק הגנה אופטימלית? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי אתר, כולל הרבה טקסט, בקובץ PSD - הוא כולו sliced מוכן לייצוא באמצעות Save for web. השאלה שלי היא כזו: האם יש דרך להכניס את הטקסט ל-HTML בצורה אוטומטית? כלומר, אם יש כפתור וכתוב עליו משהו, אני רוצה שזה יולבש על התמונה בתור טקסט ב-HTML (כדי שיהיה אפשר לערוך אח"כ. כרגע היחס של הייצוא לטקסט הוא כמו כל תמונה, פשוט משטח את הכל ביחד. ראיתי שאפשר להוסיף טקסט לסלייס, אבל זה רק אם אני בוחר סלייס בלי תמונה - וגם אז זה ידני. אני אשמח לעזרה, זה יחסוך לי שנתיים עבודה פחות או יותר של להכניס הכל ידני בכל דף....
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
עכשיו נתגעתי בקטע שאני רוצה לעבור מ - SCENE ל- SCENE אחר ונסתיי כבר לנסות לבד וכול הזמן קבלתי הודעת שגיאה
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד פוטושופ בעזרת ספר. עכשיו אני צריך לדעת איזה גירסה של פוטושופ כדאי לי לקנות, את הגירסה הכי חדשה שיצאה ב2005? חשבתי שלא כדאי לי את הגירסה האחרונה בגלל שאולי עוד לא יצאו לה ספרים. או שזה לא משנה שהספרים נכונים לכל הגירסאות? בקשר לספר, מישהו יכול להמליץ לי על ספר שהכי כדאי להתחיל ללמוד אותו? אני לא רוצה ללכת לסטימצקי וסתם לקנות את הספר עם העתיפה הכי יפה.. תנו המלצות לספרים למתחילים בבקשה + גירסה שמתאימה לספר. תודה רבה מראש, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בנסותי לפתוח קובץ - BIN ע"י - DAEMON TOOLS אני מקבל הודעה...Unable to mount image invalid image file משמע, הקובץ פגום או שמה עלי לנסות ליפתוח בתוכנה אחרת?...
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה תוכנת צריבה (ואיזה גירסה שלה), מתאימה בוודאות (רצוי בהסתמך על ניסיון) לעבודה ב-win 95. ניסיתי להתקין את ה-nero 5, אך זה תקע לגמרי את המחשב (וכנ"ל קרה גם עם easy cd-creator ver.4). כמו-כן אבקש לדעת (אם אפשר), מהיכן ניתן להוריד את התוכנה המתאימה.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
היי אני לא בטוח למה הנושא הזה יותר שייך ל WINDOWS או תוכנה אם זה לא שייך לכאן אז תעבירו ניסיתי להתקין את גירסת הניסון של קספרסקי 5.0 לראות איך היא.. אני כרגע משתמש בAVAST גירסת הHOME ורציתי לראות אם הגירסה של קספרסקי תגלה לי וירוסים שהAVAST לא גילה.. בכול אופן אחרי ההתקנה הוא רושם לי שקובץ DLL מסוים חסר העלתי תמונה.. מישהו יודע איך אני יכול להשלים את אותו קובץ DLL ? ובנוסף זה קובץ ששייך לWINDOWS אם לאנטי וירוס קספרסקי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
הורדתי תוכנה בסיומת dmg איך אני מתקין אותה? תודה רבה וחג שמח!!
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן חברה..אני חדש פה :} אחלה פורום ! ישלי בעיה מעצבנת במחשב ואני ישמח אם תעזרו לי (זה גם לחבר שלי ככה) אוקי אז ככה הייתי רגיל לצפות בקטעי וידאו של YNET ו SPORT5 חופשי חודשי בלי בעיה הכל טוב ויפה ביום בהיר אחד ...זה כבר לא פעל בשני האתרים ובעוד כל מיני אתרים שאני כבר לא זוכר אותו דבר לכמה חברים שלי ואין קצה חוט לפיתרון של זה נשמח מאוד לתגובה שתעזור תודה מראש! ושוב פורום לתפארת
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום לכולם שמעו אני חדש לגמרי בנושא של עיצוב ממוחשב אבל מעוניין ללמוד לבד קיבלתי מהלימודים ממחלקת עיצוב גרפי את ה-photoshop 10.0.1 אין לי מושג מה זה יש לי 2 שאלות: א) האם זו גרסה טובה למתחילים שלא יודעים כלום או שכדאי לבקש גרסה אחרת (יותר ישנה ויותר קלה)? ב) האם מישהו מכיר ספר טוב שאפשר לקנות שמסביר צעד צעד מההתחלה? ג) הגרסה הזו שיש לי 10.0.1 זה cs3? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' רחב, וסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני רוצה להיות מסוגל לשבת על המיטה (2-3 מטר מהמסך) ולהיות מסוגל לקרוא את מה שכתוב על המסך (בעיקר בשביל שאני אוכל לראות איזה סרט אני בוחר בנגן הסרטים שלי, אבל גם שאני אהיה מסוגל סתם לגלוש). ניסיתי לשנות לרזולוציה של 800X600, אבל: א. זה עדיין לא מספיק גדול. ב. זה די מכוער. ג. זה הורס את כל הפואנטה של לראות סרטי HD ומסך רחב. יש למישהו הצעות?
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה סדר בכל הדיסקים שלי ואני מחפש תוכנה שתיסרוק את הדיסק ולאחר מכן שתשים את כל מה שהיא מצאה בתוך הפרונט של הדיסק (בעטיפה האחורית של הדיסק) את כל הדברים שהיא מצעה חיייייב דחוף בבבבקשששההה ;D
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אוקיי, אז הורדתי את התוכנה Camstudio- recorder כדי להקליט את המסך שלי כולל סאונד מהמיקרופון. שיניתי את ההגדרות להקלטה מהמיקרופון עשיתי כמה בדיקות קצרות כדי לראות שזה עובד ואז עשיתי את ההקלטה שאני צריך. שעה וחצי. כשלחצתי על Stop, זה הראה לי שגיאה משהו עם "Cannot change file name". עכשיו בתיקיה של ההקלטות, במקום שיהייה שם קובץ אחד של AVI של ההקלטה יש של 6 קבצים: 1 AVI בגודל של 77.7MB, שכשאני לוחץ פליי לא קורה כלום. לקובץ AVI יש שם שמסתיים במספר 34 ויש לו "Temp" בשם. 3 קבצי WAV. קובץ Wav אחד מסתיים גם כן ב34 (יש לו temp בשם גם כן) והוא לא עובד. קובץ Wav אחד שמסתיים ב24 (גם Temp בשם) והוא עובד, הוא משמיע לי את ההקלטה, אבל לא מראה לי את המסך. (שוקל 452) עוד קובץ Wav מסתיים ב24…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום שלום, אני בעליו הגאה של עכבר מבית מקרוסופט אופטי מסוג אינטלימווס - עם 5 כפתורים. העכבר נוח ומדוייק - ומגיע אם 3 שנים אחריות, אבל יותר מכל אני אוהב את האפשרות הכמעט מלאה לקנפוג העכבר במיוחד באפשרות לקנפוג לכל תוכנה בנפרד !! אז ברור שלכששמעתי שיש גרסה חדשה 5.0 הורדתי והתקנתי - רק מחכה שראות מה יש למיקרוסופט לסדר לי הפעם - אך אבויי הפתעה ?! לא רק שכבר אי אפשר לקנפג לפי תוכנה את הכפתורים, גם האפשרות לקנפג קיצור מקלדת הורד מהעכבר, ממש חגיגה !!!! השאלה האם זה מפתיע ? :
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-