תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי WIN XP SP2 PRO הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שימוש בקובצי MP3 ולא משנה עם איזה תוכנה. למשל רציתי לחתוך קטע משיר לפלאפון וזה מה שיצא: http://www.upfree.net/5299025 ככה זה נישמע לאחר החיתוך. אם אני מנסה לצרוב שירים מMP3 ל cd audio אני מקבל את השגיאה הבאה NERO 7: יש שירים MP3 מסויימים שכן אפשר להוסיף אותם לרשימת צריבה, וחלק אי אפשר וזה מציג את ההודעה שהעלתי. ניסתי להתקין מלא תוכנות,מקודדים כלום לא עוזר, אפילו עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש ולא עזר! לא יודע מה קרה למחשב... אגב זה רק סקין של וויסטה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים מישהו יודע באיזו תיקיה שומר הפיירפוקס את המועדפים שלו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
התקנתי את הפאץ' הכל עבד ועכשיו פתאום יש הודעה וזה לא רק אצלי, כנראה הם עלו על העניין.. למישהו יש פתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי קבצי VOB רבים. כיצד ניתן להשתמש בקבצים אלו באמצעות ה- windows media player ?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
הוצאתי פלט של וידאו מהפריימייר לפורמט HD264 יצא לי קובץ בגודל 1.5 גי'גה עכשיו אני רוצה לעלות אותו לYOUTUBE אבל יש מגבלה של 1 ג'יגה איך אני מכווץ אותו בלי להוריד מהאיכות ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר שבועות התקנתי FireFox 3, ובכל פעם שאני מפעיל את הדפדפן, לאחר מספר שניות של עבודה רציפה הוא נתקע למשך מספר שניות גדול עוד יותר. הדבר קורה במחזוריות וללא הפסקה, כך שאני מבלה יותר זמן מול מסך קפוא, מאשר מול דפדפן עובד. (יש לציין כי אני יכול להמשיך לעבוד במקביל בתוכנות אחרות. רק ה- Process של ה- FireFox קופא...) ניסיתי לבצע מספר הסרות והתקנות מחודשות, וכן התקנות בשפות שונות (עברית, אנגלית...), אבל בכל המקרים הבעיה חזרה על עצמה. גם גירסא 3.0.1 לא פתרה את הבעיה. מבחינת צריכת זיכרון RAM, אין נתונים חריגים במיוחד (50 MB +-)... מפרט המחשב: CPU: Intel Pentuim 4 3.0 GHz RAM: 512 MB DDR HD: Western Digital SATA 120 GB 7200 RPM אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום,למישהו יש מושג אם קיימת תוכנה שהיא פועלת כמו ממיר דיגיטלי עם לוח שידורים? לדוגמא,יש לי כמה פרקים של סדרה על המחשב ואני רוצה לצפות בהם בשעה מסויימת,לכן אני צריך להציב אותם בתבניות של לוח השידורים בתוכנה.. למישהו יש מושג? תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום,יש לי כמה בעיות בעריכת אודיו בעיה ראשונה היא שיש לי קובץ אודיו עם ווליום נמוך ואז ווליום גבוה,המטרה היא לאזן ביניהם כדי שגם הווליום הנמוך יהיה קצת יותר גבוהה והווליום הגבוה שיירד קצת..יש לי תוכנות אבל אני לא יודע איפה למצוא את האפשרויות בעיה שניה היא קולות של קליקים רעשניים (יש בתוכנות אפשרות למחוק את זה אבל זה לא ממש פותר את הבעיה) בעיה נוספת היא שהקובץ הוא בKBPS נמוך וMONO,רציתי לדעת אם אפשרי לשפר אותו (גם הHz נמוך) ואם פורמט WAV הוא הכי טוב אני אשמח לקבל עזרה והצעות לתוכנות של עריכה תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כל כמה זמן התגובות של הדפדפן נתקעות ויש כאילו דיליי בין הפקודה לביצוע שלה רציתי לדעת אם זה בעייה בתוכנה שקיימת אצל כולם או שזה ספציפית אצלי
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שולחים אלי מייל עם קובץ מצורף עם סיומת msg.* ואני מקבל את ההודעה בלי הקובץ המדובר. לעומת זאת קבלת קבצים מצורפים אחרים (doc.xls.pdf......) אין לי בעיה עם זה. עשיתי בדיקה אצל חבר אחר ובדקתי אם הוא כן יכול לקבל קצבים כאלו (msg.*) ואכן הוא כן קיבל. הסרתי והתקנתי מחדש אאוטלוק וזה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון להציע לי ? ? ? ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
דבר ראשון האם באמת יש הבדל בין 64 ביט ו - 32 ביט במבחן ביצועים? הדבר השני זה האם 64 ביט צורך יותר זיכרון לשם עיבוד מקבילי ? האם התמיכה לאחור פועלת טוב? רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש, עם 4GB זיכרון פיזי, המחשב אמור להיות משומש יותר לעבודה עם VMWARE ופחות משחקים. ככה שאני צריך יותר ביצועים ככה שאני חושב על 64 ביט, המערכת שלי אמורה להחזיק בין בערך 4 מערכות בו זמנית. אם אני מפעיל אותם ב - 64 ביט אני צריך עוד זיכרון ? תודה יבגני
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש את האפשרות יצוא לאוטלוק Outlook's CSV format (for importing into Outlook or other applications). הוא יוצר קובץ לEXEL דבר ראשון הוא בג'יבריש, שנית מה אני עושה איתו וזאת הדרך בכלל ?[br]פורסם בתאריך: 27.07.2008 בשעה 21:29:32 חבר'ה קצת עזרה לא תזיק פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 22:34:32
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת העדכנים האוטומטיים גורמים למעבד לעבוד על 100% וכול פעם שאני מבטל את העדכונים הם חוזרים ואז המחשב נהיה איתי וזה מעצבן *לגבי עדכונים אני משתמש בוינדוז אקספי SP3 ככה שזה מעודכן כמו שצריך גם אחרי שהתקנתי את הוינדוז עשתי עדכונים מצאתי כמה פתרונות בגוגל שיש כמה עדכונים שנסיתי להתקין אותם הם אמרו לי שאין צורך המערכת כבר מעודכנת *מה שכן גם ניתקלתי שאני נכנס לאתר שלכם האקספלורר עובד על 100% בקדתי באתר אחר זה לא היה על 100% נדמה לי שזה האנוירוס אולי גורם לכול הבעיות האלה אני משתמש בנוד 32 גרסה 3 היתי שמח לשמוע אם למשהוא יש רעיונות לפתרון הבעיה בתודה דודו
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בתוכנה RealTemp אני לא מצליח להפעיל אותה אפילו מישהוא יודע למה? הינה יש לי פה תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=mzmdo32gzdmy.bmp תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אהלן לפי EVEREST זהו כרטיס ATI RV370 אבל הבנתי שיש לכל דגם את הסוג הזה, או שהבנתי לא נכון. בכל אופן אין דרייבר כזה באתר של ATI פירקתי את הכרטיס ולא כתוב עליו כלום חוץ מספייר. זקוק לעזרתכם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני רואה את כל הדף וגם את המשבצות הקטנות של הסרטונים בצד אבל את הסרטון לא רואה. התקנתי פלאש מחדש+ אקספלורר מחדש+ מדיה פלאייר. סרטונים באתרים אחרים כמו 'פליקס' אני מצליח לראות. אודה לכם על תשומת הלב.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
ברשותי כונן חיצוני שמתחבר למחשבים שונים, אני מחפש תוכנה שמסוגלת להצפין ולהגן על תקיות באמצעות סיסמא, גם כאשר הוא מתחבר למחשב שבו לא מותקנת התוכנה לצורך העניין ? אודה לתשובתכם המקצועית בנדון, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שנגיד אני מגדיר לה לעשות משהו והיא עושה נגיד שתפתח את הפורום הזה ותיכנס לפורום הזה ותפתח הודעה! או כול פעולה שונה בלחיצה על נגיד t8 סתם לדוגמא. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
במחשב שלי יש דיסק קשיח שהיו בו שתי מחיצות. בכל אחת מהן היה לי מידע רב. זהו דיסק קשיח שני ולא מותקנת עליו מערכת הפעלה, שמותקנת בדיסק הראשון. (יש לי XP SP2) לפני שבוע החליפו לי לוח אם, מעבד, זכרונות וספק. כשהפעלתי את המחשב מחדש, אני לא מצליח לגשת לאחת משתי המחיצות. במחשב שלי המחיצה קיימת, ובמאפיינים היא מופיעה כ-0 בייטס, אבל גם מסומנת כמלאה לגמרי (צבע כחול). המחיצה השניה (התקינה) היא באותו גודל שהיתה. כשאני מנסה לפתוח אותה, אני מקבל הודעה שאין גישה לכונן ושהקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה. למעשה, נעלם לי חצי מהכונן. צריך להדגיש שלא עשיתי שום פעולה של פרמוט. אשמח לכל עזרה שהיא, כי היה לי על המחיצה הרבה מידע חשוב, וחוץ מזה - פתאום יש לי כונן קשיח שגודלו חצי ממה …
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ממ יש לי שירים במחשב שאין להם שמות או חסרים להם פרטים (כמו תמונת העטיפה או שנת יציאה וכו') ורציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית שיכולה לטפל לי בבאלגן שיש לי בסיפריית המוזיקה ולסדר לי הכל? ממ יש מצב ללינק להורדה? אפילו רק השם יעזור.. ועוד משהו אם השתמשתם בתוכנה ספרו לי איך היא הייתה ומה התוכנה המומלצת ביותר (גם לא חינמית)?<
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. שלחתי את המחשב שלי לתיקון ופירמטו לי את המחשב. יש לי במחשב צורב אבל אין לי את התוכנת התקנה שלו, האם ניתן להוריד תוכנה כזו? (אין לי מושג איזה צורבב זה)
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
צריך את הדרייברים למעבד הזה.. אפילו אין תמיכה שם למודם אז אני בכלל לא יכול להתחבר לאינטרנט משם. זאת אומרת אני צריך גם את הקבצים לתמיכה בבקר איטרנט
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחילה להתרחש בעיה מאוד מוזרה - "החומות אש" משום מה התחילו לא לעבוד ולתת לי שגיאות שונות... זה התחיל בקספרסקי , הוותיקה. אני משתמש בתוכנה כבר כמה שנים בלי שום בעיות. אך לפני כמה ימים הפיירוול של התוכנה (זה בעצם 2008 kaspersky Internet security) התבטל אוטומטית , וכשניסיתי להפעילו אתוכנה רשמה שיש איתו בעיה כולשהי והוא אינו ניתן להפעלה, ללא נתינת הסבר... התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, מסיבות שונות, אבל הבעיה נשארה (לא פירמטתי, רק התקנתי על המערכת שהייתה קיימת במחשב) מה יכולה להיות בדיוק הבעיה? אני התקנתי כרגע את BITDEFENDER, וגם שם אותה הבעיה, אז אני מנחש שהבעיה היא איפהו במחשב ולא לאו דווקא בתוכנות, במקרה הזה, אני פשוט לא יכול להפעיל את הפיירוול מלכתחילה, …
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, הכנסתי את תוכן תקיית הVideo-TS של סרט DVD לצריבה וזו ההודעה שקיבלתי: "DVD-Video files reallocation faild" הקבצים עצמם תקינים בוודאות ושמתי לב שעוד אנשים נתקלו בerror אבל פתרון לא ראיתי.. מישהו יודע מה הבעיה? Screenshot http://i38.tinypic.com/aonvqt.jpg תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-