עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shay17,

או שצריך קודק אחר ?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  2. אחרי איתחול מחשב נעלמה לי רשימת אנשי הקשר בSKYPE וגם ההיסטוריה ריקה. כשאני מנסה להוסיף איש קשר מחדש מופיעה העודעה שהוא כבר קיים. גירסה 4.0.0.215.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  3. אני עובד עם חבילת המקודדים LioNetwork.Codec.Pack.V2. חבילת מקודדים זו מתמודדת יפה עם קבצי flv וכאשר אני מוריד קובץ flv הוא נראה כך: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=617427845.JPG כאשר אני מקליק על הקובץ הזה מדיה פלייר פותח ומנגן את הקובץ. הבעיה שלי עם חבילת מקודדים זו שהיא לא תומכת ב-264H ולכן הסרתי אותה והתקנתי את CCCP שמומלצת בסטיקי. בשלב זה קובץ ה- flv שינה צורה לצורת מדיה פלייר: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=703391355.JPG וכאשר אני מקליק עליו המדיה פלייר לא נפתח אוטומטית כמו עם החבילת מקודדים הקודמת ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=878050034.JPG כמובן שאם אני מורה לו להיפתח עם מדיה פלייר הקובץ מתנגן. מה שלא מובן לי זה: 1) למה כאשר שי…

4. Started by fedora,

שלום. שידרגתי לvmware workstation12 ומאז אני לא מצליח להגדיר תקשורת לאף מכונה במצב Bridge כמובן שבדקתי ש2 האופציות connected / connect at startup מסומנות בהגדרות "חומרה" של הVM ניסיתי בnetwork editor בתוך הworkstation להגדיר תקשורת bridge ישירות לכרטיס רשת הפיזי ולא במצב automatic ניסיתי להגדיר כתובת איי.פי סטאטית בVM סגרתי את הFW של הVM הכל נכשל המכונה כן מקבלת כתובת מDHCP אבל חוץ מפינג לdefault gateway, אין תקשורת\פינג לאף כתובת (גם לא ל8.8.8.8) כשאני מגדיר את התקשורת במצב share host IP הכל עובד תקין! בדקתי את הVM גם בVIRTUAL BOX וזה עובד תקין אז כנראה שאין בעיה בVM עצמו. חפרתי על זה בגוגל ולא מצאתי פיתרון שלא כבר ניסיתי. מישהו מכיר פיתרון נוסף לתקלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. לגבי הכתבה בראשי: http://hwzone.co.il/news/1237648025/74086 אני לא יודע מה יתכם אבל נראה לי שהבדיקה הנ"ל קצת מוטה ולא משקפת את חווית הגלישה של המשתמש. מה אתם חושבים ומה הנתונים שאתם קיבלתם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by blackcoma,

זה התחיל אתמול וקורה בשני המחשבים שלי. יש לי Trillian Pro 3.1 ובכל הפעלה הוא אומר לי "Trillian has encountered an error and must close" האם זה קורה גם לכם ? האם זה עוד פלאגין מקולקל ? ( אין לי פלאגינים נוספים מעבר לסטנדרטיים )

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  7. שלום, מותק אצלי אופיס 2003 הגירסה העברית דיינו Microsoft Office 2003 pro Hebrew כמובן שהתפריטים בעברית,ולא מצאתי דרך להפוך אותם לאנגלית. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Big_Guy7,

אני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ואין לי מושג למה, אבל כשהפייפוקס פתוח, הרבה פעמים קורה שהוא נתקע, אני בודק במנהל המשימות ואני רואה שהפיירפוקס לוקח מה CPU 90-100% יכול להיות שזה בגלל שהמחשב ישן? (זה לא המחשב שלי..) מפרט: פנטיום 4 1.5GHZ 512RAM 40HD עובד על XP תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by Danits1,

יש לי מדפסת LEXMARK X 1290 ואני בעל מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE כל אתר שאני נכנס אליו, האנטי וירוס מזהיר אותי בנוגע להורדת קובץ מאותו מקור. הבקשה היא: האם ניתן למצוא דרייבר ממקור אמין?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by et_gershon,

לאחרונה התחילה בעייה שאני פותח את המסן קופצת לי הבעייה הזאת: ואי אפשר לפתוח את המסן, זה התחיל לאחר שיחזור מערכת. יש אפשרות לפתוח רק את המסן של ווינדוס, למישהו ש מושג מה לעשות? איתי

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  11. השתמשתי בתוכנה avi recomp כדי לשים כתוביות על סרט והכתוביות שבמקורן בעברית נקראות בויאטנמית או משהו כזה וגם בסרט זה לא נראה כעברית על כסתם ג'יבריש... אם אני פותח את זה בוורד ומקודד את זה לעברית זה נורמלי... אפשר עזרה בבקשה~!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by wild_3d_raptor,

אז ככה - אני עובד עם win xp ועם outlook express אני רוצה לפרמט את המחשב אבל רוצה שכל המייליים שכרגע שומרים בזיכרון יופיעו גם לאחר הפירמוט מה אני אמור לעשות ? איך מבצעים ???? תודה רבה לכל העוזרים ....

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by tini,

..

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  14. Started by yotaman,

לאחרונה אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בתוכנות אקראיות. בעיקר במסנג'ר ובתוכנה Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter. מישהו יודע מה הבעיה? [צירפתי פרינט סקרין של ההודעה] [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  15. שלום, יש לי מספר תהליכים שמופיעים במנהל משימות תחת המשתמש SYSTEM. שאין לי צורך שהם ירוצו ברקע ואני לא מצליח למצוא אותם. כמו: GoogleUpdate.exe iPodService.exe AppleMobileDviceService.exe PnkBstrA.exe PnkBstrB.exe אין אני יכול להספיק אותם באופן תמידי.. כך שלא יעלו גם בהפעלה הבאה?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  16. שלום.. קבלתי קובץ מסוג mdb ורציתי לדעת עם איזה תוכנה אפשר להפעיל את הקובץ, ואיזה סוג קובץ זה בכלל?? תודה

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. המטרה היא להמיר קבצי MP3 בעלי Kbps גבוהה לנמוך בכדי להפחית מנפח הקובץ ועל מנת שיכנסו לנגן MP3 כמות גדולה יותר של שירים. לכן אני זקוק לתוכנה שתוכל להמיר כמות קצבים ל Kbps הרצוי. תודה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by ShayGTi,

כשאני פותח כתוביות ואז מנסה להוסיף סרט כדי שאוכל לעבוד על הכתוביות בזמן אמת מתקבלת ההודעה הבאה: זה התחיל סתם ככה בלי שעשיתי משהו מיוחד :\

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  19. שלום אני צריך תוכנה שברגע שאני מדליק את המחשב היא תחייג לי לאינטרנט עם החייגן שלי לבד ברגע שיוזר מתחבר לווינדוס מישהו מכיר תוכנה כזאת... ??

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by lazy-bones,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה לקלוט INPUT ולהקליט אותו למחשב???

21. Started by SmurFin,

התקנתי על מחשב XP PRO 64 המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 הלוח אם הוא GIGABYTE NF-CK804 NFORCE 4 ניסיתי להוריד מפה , כנראה שלא קלעתי על המתאים HELP ME נ.ב אני מקבל מן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ שהוא לא מוצא את הנתיב שלו , אני גם לא יכול להגדיר למחשב ההוא IP כנראה בגלל הדרייברים ולעדכן באינטרנט :\

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by shaibend,

שלום לכולם, אחותי חזרה מטיול במזרח עם דיסק און קי מלא בשלל וירוסים מכל חור אפשרי. היא לא דאגה לבצע סריקה של הדיסק ועכשיו הויסטה לא פועל - אני רואה מסך שחור ומצליח להפעיל תוכנות רק באמצעות שורת הפקודות.. אשמח לשמוע הצעות שיעיפו את הדבר הזה מהמחשב שלי.תודה נ.ב. הרצתי סריקה עם AVG ולא מגלה שום וירוס. המעבד על 50% קבוע[br]פורסם בתאריך: 31.05.2008 בשעה 10:06:08 מישהו??

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by TeaTime,

תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. שלום רב, אני מחפש תוכנה של סורק תדרים שסורקת תדרים של ביפרים ובאמצעות תוכנה זו אפשר לפענח את ההודעות שמועברות בתדר, כלומר בתדר עובר מסר מסוים והתוכנה מפענחת את ההודעה. איך הפיענוח מתבצע: את הסורק מצמידים למיקרופון במחשב משמיעים את ההודעה לתוכנה בעזרת המיקרופון והתוכנה מפענחת את המסר וכותבת על מסך התוכנה. תוכנה זו הוצגה גם היום בערוץ 10. תודה לכל העוזרים.....

25. Started by NM,

אני רוצה להזמין טבלט(לוח גרפי) מחו"ל ואני מעוניין לדעת אם לוקחים מיסים מאיזה מחיר מסוים ובעצם כמה לוקחים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.