עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yes,

נכון יש מלא סרטונים כאלה באינטרנט בד"כ מצחיקים או נגיד כמו שיש פה בגלריות באתר. אז נראה לי מאז ומתמיד במחשב שלי הם פשוט לא עובדים. לא משנה כמה עדכנתי את הווינדוס ואת המדיה פלייר. אני מוסיף כאן גם תמונה למי שעדיין לא ממש הבין לאיזה סרטונים אני מדבר. ניסיתי כבר הכל. וידאתי : כלים--->אפשרויות אינטרנט-->מתקדם--->מולטימדיה--->אפשר קטעי וידיאו באינטרנט הורדתי מיליון ואחת קודקים. לא עוזר. מצפה לתשובות. בתודה מראש, גל.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by FARKASH7,

כשאני צופה באחד מהסרטים שיש לי על המחשב יש תקיעות כול שנייה איך אני פותר את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by jj516,

יש לי בעיה לצפות ב Streaming Videos. אבל לא בכולם, בכאלה של Windows Media Player, וגם זה רק באותם אתרים אשר לא נותנים את התמיכה לראות את הסרטים בנגן המדייה אלה רק דרך האתר שלהם, (גם לא דרך המדיה הפרטית של ה EXPLORER ). העניין הוא שכשהסרט נטען הוא מראה מסך שחור בניגון שלו, וזהוא. וכשאני מנסה לעשות MINIMIZE או להפעיל משהוא אחר, או אפילו לסגור את ה explorer כול המחשב נתקע לתקופה ארוכה, ולוקח הרבה כאב!!! לכבות את ה explorer התקוע. למה זה קורה לי? ומה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! אתמול ניסיתי לצרוב קובץ בגודל של 700 מגה ואולי טיפה יותר מה שבדרך כלל אין לנירו בעיה לצרוב... אך משום מה הוא נתן לי הודעת שגיאה שבדיסק אין מספיק מקום לצרוב את אותו קובץ. מאז ניסיתי עוד קבצים בעלי גודל דומה וגם אותם לא הצלחתי לצרוב וגם החלפתי דיסקים. אני משתמש בנירו 60015 בWINXP בצורב פלקסטור pxw2410a אני מבקש עזרה דחוף כי אני חייב לצרוב היום. בתודה מראש פני הארדווי

5. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי סרט בXVID ואני רוצה לראו תבDVD אז ניסיתי לצרוב VCD אז הנרו קודד אותו אבל זה היה 783 מגה ויש לי דיסקים של 780 איזה בעסה ביזבזתי שעה מהחיים שלי מה לעשות בנידון?

• 7 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by snop,

שלום יש לי שאלה.. אני צורב כמעט כל שבוע סרט/סדרה.. אני משתמש בנירו 7 פרימיום. אני לפעמים בוחר בצריבת SVCD ואז זה מקודד את הסדרה לבד וצורב... ולפעמים אני מקודד בעזרת תוכנה ל-SVCD ואז פשוט צורב כ-DATA CD. בשתי האפשרויות האלה הצריבה יוצאת על הפנים.. האודיו לא תואם לוידאו.. מה עושים ? אני צורב על מהירות הכי נמוכה כל פעם וכל פעם זה על הפנים... במחשב זה תואם ורואים מצויין מה הבעיה...?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by vAי,

אני מנסה לצרוב קובץ NRG (קובץ של נרו) אבל כשאני פותח את הקובץ (בנרו כמובן) זה מביא לי את ההודעה הבאהhttp://planet.nana.co.il/d32_d32/gta.GIF וכשניסיתי לעשות אישור ולצרוב בכל זאת אז זה אמר שזה צורב אבל בסוף זה מראה לי דיסק ריק אם מישהו יכול לעזור עז בבקשה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by TuviaDaCat,

אני משתמש בתוכנה בשם dr.divx ויש לי בעיה איתה, ומשום מה זה לא עובד על קבצים שהורדתי מהמצלמה(קובץ מדיה גולמי)

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by intel suck,

אני לא יכול לעדכן את הקספרסקי הוא מודיע לי NETWORK IS DOWN ואני גם לא יכול לסגור אותו תודה

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Kukishin,

יש לי את הגירסא 1.97 איני מצליח לפתוח קובצי XOR, יש לי קודקים די חדשים וגדולים.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by shimon23,

פעם כשהייתי מוסיף כמה שירים בבת אחת (בגירסא 2.62), כולם היו נפתחים עם תוית ה id 3 ישר בלי שזה יקח זמן, אבל עכשיו עם גירסא חדשה יותר(2.77) לכל שיר לוקח זמן עד שמוצמדת לו התוית ואם אני מוסיף מאות שירים זה לוקח מלא זמן ואני צריך לרדת עם הגלגלת עד שיעברו כל השירים, יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? או מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את גירסא 2.62?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by urich,

יש לי בעיות בשדרוג לdivx חדש מ5.01 מה לעשות

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. Started by exXxTreAm,

ניסיתי לשחזר ת'סיסמא של הסטים וזה רשם לי ככה Your password has been sent to the address registered in your account profile. If you do not receive it shortly, please contact us directly for assistance in accessing your account. כתוב שזה שהססמא שלי נשלחה למייל שלי.....הבעייה היא שבמייל אין כלום! לא נשלח אליו כלום! יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? אחרת אני לא יכול לשחזר את הסיסמא

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by The Ball,

כשאני נכנס לאתר של חברת פלאפון והולך לשמוע איזה צלילים חדשים יש אני לוחץ על הכפתור שישמיע לי את הצלצול ואני לא שומע כלום... והרמקולים כן עובדים... זה פותח לי חלון כזה קטן ומראה שהוא צריך לנגן את הצלצול אבל אני לא שומע כלום.. http://imd.gonext.co.il/gonext/zazabox/pc/pre_cate_frm.php?mall=2 זה האתר ממנו אני מנסה לשמוע את הצלילים... מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by AK,

יש לי כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV והתוכנה לצפייה שלו לא עובדת ממש טוב. יש לי גם את התוכנה Fly Video 98,וכול פעם שאני מתקין אותה היא אומרת שיש לי בעייה עם הדרייבר והיא לא עובדת. ה windows מוצא את הדריבר רק כשאני עושה Uninstall לתוכנת ה FLY Video 98 שדרכה אני רוצה להסתכל את הטלויזיה. אז יוצא שיש לי את הדרייבר מותקן ואין לי את התוכנה מותקנת כי עשיתי לה Uninstall,ואם אני יתקין את התוכנה מחדש היא תבטל לי את הדרייבר עד שאני יעשה לה Uninstall מחדש. איך זה אפשרי? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by TMRider,

מישהו בבקשה! אני חייב עזרה דחוף! ביום שני 10.3.08 בערב הפסיקו לעבוד לי כל התוכנות הגנה על המחשב. ESET NOD32 Antivirus (הגרסה המלאה) - קופצת ההודעה "Error communication with kernel" CCleaner (הגרסה האחרונה) - לא עולה בכלל Ad-Aware 2007 (העדכון האחרון מיום שני 10.3) מאז זה רק לא מעדכן Spybot - Search & Destroy (הגרסה האחרונה) - קופצת ההודעה "C:\Program Files\ Spybot - Search &Destroy\SpybotSD.exe אינו חוקי ביישום Win32". אלה העיקריות. אני חייב עזרה דחוף! היה איזה וירוס מיוחד באותו היום? ??? זה מחשב חדש ויש לי כמויות של עבודה עליו. תודה מראש לכל העוזרים! TMRider

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by abarbotel,

היי. בתכנת אנלייט יש אופציה להוסיף דריברים להתקנה התכנה מאפשרת למזג קובץ בסיומת inf יש לי דריבר של כרטיס מסך גי פורס של נבידה ואני רוצה למזג שזה יהיה בהתקנה אבל ההתקנה של הכרטיס מסך הזה זה בסיומת exe איך אני ממזג דריברים כאלה או דריברים שהם לא רק קובץ בודד inf אלא שצריך לעשות להם setup

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by Spirit Crusher,

קיבלתי מספר אימיילים בג'ימייל שהעברית מופיעה לי כג'יבריש למשל : "îçëéí ìúùåáä îîê òì äöòú îçéø ùåøù îåèé" מה לעשות? איך אני ממיר את זה לעברית? תודה... עריכה : מה זה? כל המספרים האלה?! שמתי טקסט ג'יבריש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by mikibo,

שלום רב! פירמתטי את המחשב לפני מספר ימים והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. הכול עובד ואין בעיות,אולם כאשר ניסתי לעשות CTRL+ALT+DEL יצאה הודעת שגיא שאין לי הרשאה וצריך לפנות לadmini אני משתמש יחיד ולכ אני מנהל המחשב. אני משער שינה בעיה עם ההגדרות והמקום היחידי שנראה חי זה BIOS כיוון שהמערכת חדשה. תודה מראש ,מיקי.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by omri_ro,

מישהו נתקל בזה? לפעמים הוא פשוט מפסיק להגיב לסיבוב הגלגלת כלפי מעלה/מטה ואחרי RESTART (של הFF) הכל חוזר לקדמותו. מותקן לי FF 3.6.2 וברשותי עכבר MX1000 עם תוכנת SETPOINT 4.8.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  21. Started by LRa,

בוקר טוב, כבר הרבה זמן שאני מתשתמש בפיירפוקס. בחודשים האחרונים יש לי המון בעיות גלישה בכל מיני אתרים. שתי הבעיות המרכזיות הן שיש אתרים שכאשר הם נטענים, הם תוקעים את פיירפוקס לשניה-שתיים. בעייה נוספת היא בד"כ(או תמיד) באתרים שיש להם embedded video, ואז כאשר אני גולל את המסך, זה איטי להחריד ואפילו נתקע לכמה שניות מידי פעם. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by Lenya,

שלום רב! היום נתקלתי בבעייה כזות : ישנם משחקים שאני מעלה והמסך נירא פשוט גרוע כאילו (כרטיס מסך לא יושב טוב במקום, הכוונה פסים כאלה וצבעים נרעים כמו צבעי VGA ) וישמנם משחקים שאני ראוה רגיל וטוב . המשחקים שנראים היום גרוע הם עבדו בזמנו רגיל. משהו שאולי יש קשר לפני יומיים עשיתי UPDATE לדרייברים של כרטיס מסך. תודה !

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by GWeizman,

אוקי, יש לי 2 בעיות, אחת שאני לא לגמרי בטוח אם היא קשורה לפה או לתמיכה טכנית, אז בבקשה תפנו אותי לאן שצריך. 1. יש לי מחשב חדש, התקנתי את הדרייברים של העכבר [G5], הגדרתי שהכפתור בצד (זה שבדרך כלל הולך דף אחורה) יפעל כלחצן אמצעי (ככה הגדרתי אותו מאז שיש לי אותו.). עכשיו, זה פועל יופי, הבעיה היא שחוץ מלחצן אמצעי, הוא עדיין עושה את הפעולות שהוא עשה קודם (AKA, לעבור דף אחורה). הדרייבר מעודכן, וזה אף פעם לא קרה קודם. מה עושים? 2. אני לא בטוח שזה קשור לפה, אבל יש לי הארד-דיסק 320GB של סמסונג, והוא מזהה שיש בו רק 130 ג'יגה במקום ה320 (בביוס לא כתוב כלום, בהתקנה של ווינדוס זיהה 130 ג'יגה לא משנה כמה ניסיונות לתקן נעשו, ועכשיו בPartitionMagic גם מראה 130 ג'יגה). התקנתי את הדרייברים…

24. מעניין אותי לדעתם אם פרצות האבטחה הקיימות בIE מאפשרות לאנשים לנצל גם מחשבים המוגנים בFIREWALL/ANTIV אני חושב שלא אבל עדיין לא סגור על זה... לא אהבתי את המוזילה/פיירפוקס רק האקספלורר נוח

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by Azmodan,

לחבר שלי יש בעייה לבצע בדיקת הגהה למסמך שכתב ב-word. הוחזרה לו שגיאה שהמחשב מחפש את הקבצים mssp3hp.dll או mssp232.dll (אני חושב שאילו שמות הקבצים). לא היה לטענתו מספר שגיאה. חיפשתי בגוגל ולא קיבלתי תשובה עיניינית. האם מישהו מכיר את השגיאה הנ"ל? דרך אגב, נזכרתי שבזמנו התקנו רק דיסק אחד מתוך השתיים שהיו לנו בחבילת האופיס (השני אם אני לא טועה היה חבילת שפות). האם יש לכך קשר לבעיה?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.