עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RonCohen,

לפיירפוקס לוקח איזה דקה וחצי להדלק אם אני מדליק מחכה ואז מכבה אז יקח לו עוד פעם דקה שתיים להדלק איפה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  2. המחשב שלי נדבק בוירוס הזה וכמובן שהאנטי וירוס שהיה (AVIRA) לא פועל עכשיו. איך אני מנקה את זה? הוא גם חוסם לי את מנהל המשימות...

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by ETB,

כאשר אני רוצה לראות סרט מסוג DIVX בתוכנה WMP של WIN XP, מופיע רק הקול ואין תמונה. וגם ותוכנה שאני בטוח שמאפשרת צפיה בDIVX כמו ASUSDVD 2000. יש דרך לאפשר צפיה בסרט, אולי איזה תוכנה שתתקן את זה.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by Sma1,

שלום, במשך שבוע אני מנסה לשחק עם ההגדרות של התוכנה, אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות שלה, ובכל זאת אני עדיין לא מצליח להוריד במהירות של יותר מ 19kbps. אני מחובר לאינטרנט מהיר (750), ועבדתי לפי כל ה"כללים" (סימנתי מספר גדול של הורדות, הגדרתי firewall, חיכיתי מספר שעות וכו') אם למישהו יש הערות או הארות, בבקשה...

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  5. שלום יש לי וודיאוס XP HOME SP2 וכל פעם שאני מנסה להפעיל איזה קובץ של מדייה פלייר כמו MP3 MPG WAV ועוד אז הוא רשום לי כל הזמן את השגיאה הזאת ועם נגיד אתה לוחץ קליק ימיני ובפתיחה באמצעות ואז אתה בוחר ווידאוס מדייה פלייר וזה עובד אבל כשאתה לוחץ רגיל זה רשום כל הזמן את השגיאה הזאת: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by gilp123,

שלום, איך אפשר לתפוח קובץ אחד גדול המרוכב ממספר קבצי RAR. למשך X.rar Y.rar כולם מרכבים קובץ אחד גדול. ידוע לי שאפשר אך איני יודע איך. תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

רצוי חינמית (למרות שבחיפוש קל אפשר למצוא "מחיר טוב"...) מהירה בעיקר.... וכניראה רצוי גם שתדע לעשות עבודה כמו שצריך ולא לתת הודעות שגיאה כל פעם כמו הכלי שבא עם הווינדוס...

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by tenana,

שלום רב, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב.. אני יכול להגיד ממתי היא התחילה, לא יודע כל כך מה הקשר.. ניסיתי להחליף קודקים לניגון סרטים וכו', והיה לי איזשהי בעיה עם הקודקים (לא זוכר כבר פשוט) ואז החלטתי לחזור לקודקים הקודמים שלי.. משום מה, מאז יש לי תקיעות במחשב, כל כמה שניות/דקות, הוא נתקע ל2-3 שניות בערך, וזה לא משנה מה אני עושה. אפילו אם אני לא נמצא בדפדפן לא שומע מוזיקה לא כלום זה קורה.. גם אני אני סוגר את כל התוכנות מלבד תוכנה שאני מנסה דרכה לראות פרק, הפרק נתקע כל כמה דקות.. לא ברור לי ממה זה יכול לקרות.. אבל זה פשוט מחרפן.. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  9. נתקלתי כרגע בשיטוטי באינטרנט בחבילת התוכנות: Winternals Administrators Pak v4.0 Enterprise Edition אני מכיר חלק מהתוכנות בחבילה זו ואני חייב לומר שתוכנות אלה/גרסאות קודמות שלהם בהחלט עזרו לי בשיקום מערכות נפולות שלי ושל אחרים. מומלץ ביותר:

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by Tzion,

שלום לכולם אני צריך איזה תוכנה של מיקסים שנראית כמו פלטה (=פומפקטים+מיקסר) מה שחשוב לי זה בעיקר העיצוב- שזה יראה הכי דומה למציאות. מיקסר וקומפקטים, שיראו כמו שהם נראים במציאות. דוגמא לקומפקט זה Pioneer CDJ-100S, אבל זו רק דוגמא ואני לא חייב את הדגם הספציפי הזה, אבל כן חשוב לי שזה יראה כמו קומפקט, ושזה יכלול את מירב האפשרויות שיש בו, כמו: JET, ZIP, WAH, TEMPO וכו'... בנוסף לקומפקטים, אני צריך שיהיה גם מיקסר. אני לא יכול לתת דוגמא כי אני לא זוכר את הדגם שראיתי, אבל היה בו ווליום לכל ערוץ (רצוי שזה יהיה במיקסר ולא בקומפקטים) מסטר ווליום, אקולייזר, לכל ערוץ, שמורכב משלושה עיגולים כאלה שמסתובבים (BASS, MID, TREBLE) אני לא זוכר איזה עוד אפשרויות היו במיקסר שראיתי (שגם הוא…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by MaStRiX,

סתכלו, הורדתי את התוכנה (290 מגה) מכמה מקומות,אני מנסה לפתוח את זה, והמחשב חושב... לשניה ,ולא פותח כלום,אמרתי לי טוב,בוא נסתכל בתהליכים .. קיצר בתהליכים שנפתחים(במנהל המשימות) בתהליכים שנפתחים,שתי תהליכים נפתחים לשניה-שתיים ונסגרים. אין לי מושג מה זה... מה עושים?

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by oded6188,

אם אני עכשיו הופך את המערכת קבצים מ FAT32 ל NTFS זה יכול לפגוע לי בפעולה התקינה של מערכת ההפעלה באיזשהו צורה? תודה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  13. Started by land rover,

יש לי אי סי קיו ושכחתי את הסיסמא שלה, יש לי א תהקבצים החשובים של הדטא יש למישהו הצע מה אני יכול לעשות ?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by bazuka,

פעם ידעתי אבל משום מה זה לא עובד לי...... יש לי הרבה קבצים ב rar ואני רוצה לפתוח אותם לקובץ אחד... ניסיתי לסמן את כולם בתוכנה winrar וללחוץ על extract אבל זה נראה כאילו כל הקבצים נותנים בסוף את אותו הקובץ... ונוצר לי קובץ bin. מה אני עושה איתו? אשמח אם למישהו יש תשובה או עוד שאלות כדי לעזור.... תודה@!@!!!#

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  15. Started by Aviv C,

יש לי עכבר Colors UM-2068 ומערכת הפעלה Windows XP SP2. האם לעכבר הזה יש דרייבר מיוחד או שזה פשוט דרייבר של Microsoft Mouse? הורדתי תוכנה מ- Microsoft בשם Microsoft IntelliPoint האם היא עוזרת בהגדרות של הדרייבר?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  16. אני מצב אולניין רגיל, לא רואה חברים מחוברים. חברים שלי כן מחוברים רגיל אבל לא רואים אותי מסנגר LIVE גירסה אחרון ,WIN 7 BIT 64 אני עשיתי להסיר תוכנה והתקנה מחדש אותו דבר בעיה. הודעה שירות (תמונה) מה בעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  17. Started by Absurd,

מדוע תוכנות אנטיוירוס (Avira לדוגמא, שאותה התקנתי לאחרונה), נוטות להתייחס לקובץ Autorun.inf כוירוס, כאשר כל פישעו הוא לתת הוראות הפעלה בעת הפעלת מדיה\כונן Flash\דיסק און קי (חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי שזה תפקידו). בכל פעם שאני מחבר את ה-דיסק און קי שלי, Avira מתריע לי אודות הקובץ הזה, כמו כן בגוגל קראתי שעוד מספר אנשים מתייחסים אליו כוירוס. מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  18. שלום רב ושבוע טוב... אני מחפש תוכנה שבדומה ליומן של אאוטלוק מאפשרת לי להזין פגישות ומתריעה כמה דקות לפני. ולא רק פגישות, לדוגמא, אני בסבב טלפונים ללקוחות והלקוח אומר לי לחזור אליו עוד שעה!!אני מחפש תוכנה שאני מזין שם את השם וטלפון ותפקידה לתת לי פופאפ . מישהו נתקל בתוכנה דומה? תודה לעוזרים

19. Started by oOo0oOo,

אותה בעיה מתרחשת גם ב Windows 7 וגם ב Windows Vista, חלונות לא מצליח לזהות ולהתקין בהצלחה דרייבר ל High Definition Audio Device במחשב הנייד LG LW20 Express ולכן אין לא בכלל סאונד במחשב. חיפשתי גם באתר של LG, משום מה לא מצאתי בכלל דרייברים לויסטה, מוזר. מישהו יודע היכן ניתן למצוא דרייבר לסאונד, כדי שאוכל לשמוע משהו... ?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערכת XP PRO באנגלית מזה כשנתיים וברצוני לעשות סדר וניקיון ב- registry. האם קיימת היום תוכנה חינמית שעושה את העבודה מצויין או שאני חייב לרכוש את REGISTRY MECHANIC (לדוגמא), ע"מ שהעבודה תתבצע כהלכה? תודה

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by idan1836,

מישהו יודע איך יוצרים סקינים ומעצבים אותם איך שבא לך לתוכנת ה WINAMP ? מאיפה אפשר להוריד תוכנה/מדריך לזה ?

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by guitarsuite,

אני עובד איתה ,היא ממוצאת ומוצאת, אבל נראה כאילו היא באמת עושה משהו, עוד שאלה ,לאחר הסריקה מגיע השלב של repair ו backup ,רצוי לעשות backup קודם ואז repair או שלא צריך לגבות? בקיצור, היא טובה לניקוי רגיסטרי? תודה.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  23. Started by MW,

שאני מנסה להפעיל כל קובץ סרטים התוכנה של צפיית הסרטים נתקעת..100% מהמעבד בשימוש ואני לא יכול לראות תסרטים. זה היה קורה פעם אחרי כמה ימים אבל בזמן האחרון זה קורה אחרי כמה שעות/דקות... עכשיו ניסתי הצלחתי לראות 5 דקות ואז המסך נהיה שחור ושוב זה נתקע והתוכנה לקחה 100% מהמעבד. לא משנה איזה תוכנה.. אמרו לי שזאת בעיית מקודדים הסרתי התקנתי מחדש ועשיתי הכל. לא עזר אז פירמטתי לפני שעה.. עכשיו התקנתי מקקודים אני מפעיל ועדיין לא פועל אני כבר אובד עצות תודה רבה לכל מי שעוזר

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  24. אני משתמש בVIDEORA, תוכנה חבל"ז וחינמית ומצמידה כתוביות לבד. אבל יש בעיה בזנכרון של הסאונד, יש בתוכנה אופציה לתיקון הסכנרון, אבל זה עובד רק על SAMPLE של סרט (וידיאו באורך דקה אחת) ולא מעבר לזה. מעבר לזה התוכנה מתרסקת. אם זה יעזור אני יכול להביא את מה שכתוב בקונסול. או אם יש המלצה על תוכנות אחרות טובות, בכיף! ;D

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by אנדי,

שלום חברים, הסיפור הוא כזה - סרטוני וידאו שאני צופה בהם באתרים מבוססי מערכות פלאש, אינם מוזרמים בצורה חלקה ורציפה, וכל 5 עד 10 שניות יש עצירה לטעינה של ה - buffer. מדובר בתפועה מתסכלת ומעצבנת במיוחד. שינוי הגדרות הטעינה של נגן הפלאש (ממצב ברירת המחדל - 100KB ל'בלתי מוגבל') לא סייעו בפתרון הבעייה. התופעה חוזרת על עצמה באתרים שונים. קצת מידע טכני: מעבד - intel core 2 duo (בסיסי) מערכת הפעלה - win XP pro sp3 זכרון RAM - 2GB רוחב פס - 2.5Mb/s גרסת נגן פלאש - 9 גרסת דפדן - IE7 המפרט הזה אמור בעקרון לאפשר זרימה חלקה ונקייה של וידאו, אבל זה לא מה שקורה בפועל. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה וחג שמח

• 12 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים