עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SpiritKnight,

היי, לפני מספר ימים פיירפוקס הפסיק לעלות לי. אני רואה שנפתח פרוסס אבל הוא נסגר כעבור 1-2 שניות. ניסיתי התקנה מחדש של מספר גרסאות, מחיקה של כל התיקיות והקבצים הקשורים לתוכנה מהמחשב- ולא עזר. מה אפשר לעשות? לעיתים אני מקבל הודעה 'The program is not properly configured and should be reinstalled' תודה

2. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אני לא מדבר על המסכי LCD של מודינג, אלא על מסך לדים של פרסום. כן, כן ! אלה הגדולים שיש על הבניינים. חבר שלי קנה מסך 5X3 מטר שהולך להיתלות בתלפיות, ירושלים. הוא שולט על המסך דרך תודנה שנקראת LEDStudio. בקיצור, התוכנה מעלה קבצי LSD אבל הביאו לו כמה פרסומות בתור קבצי AVI. השאלה שלי היא כזאת - האם יש תוכנה שממירה קבצי AVI לקבצי LSD. אחרי חיפוש בגוגל לא מצאתי מש'ו שקרוב לזה אפילו. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, יש לו מושג למה אני מתכוון שיעזור לי בבקשה. אני מאוד מודה לעוזרים, יום טוב, מתן

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by nick988,

על אילו תוכנות הגנה תוכלו להמליץ למחשבים ישנים(פנטיום 2) כדי שישארו מוגנים כמובן שמדובר בווינדוס 98 ... לגבי פירוול חשבתי על sygate תמיד משתמש בו לגבי אנטי ווירוס אין לי מושג נראה לי שנוד לוקח פחות משאבים מקספרסקי אבל עדיין בספק שמחשב ישן יוכל לסחוב אותו ביחד אם פיירוול ואולי גם antispyware השאלה בעצם איך אפשר להגן על מחשבים ישנים שלא מסוגלים להריץ את כל התוכנות ומה הכי כדי להתקין אליהם?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  4. מה שחשוב הוא שהסורק יסרוק!! תודה רבה

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  5. אם תתנו כתובת זה יעזור תודה

6. תסתכלו בתמונה מתוך משחק ותראו שיש שם כאילו ה FRAPS עובד אבל לא מצאתי זכר אליו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  7. ערב טוב יש לי כרום, אקספלורר, ופיירפוקס וכולם אחרי התקנה מחדש הבעיה עם יו טיוב כאשר כל האתרים האחרים עובדים כמו שצריך מנסה לראות וידאו קליפ והוא אומר לי שחסר לי פלאש הורדתי את התוכנה ובאתרים אחרים רואים יפה מאוד באנרים של פלאש יש במחשב AVG FREE ANTI VIRUS והסרתי אותו חשבתי שהוא חוסם אבל עדיין לא מראה קליפים נכנס לאתר אבל לא מראה קליפ ונתקע מחשב ישן אינטל פנטיום 4 עם XP SERVICE PACK 2 אני עכשיו מנסה להתקין את SERVICE PACK 3 אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  8. כאשר מוחקים קובץ והוא נמצא בסל המחזור, הוא עדיין תופס בהרדיסק את אותו המקום שתפס בתיקיה המקורית שלו, וכדי שהמחיקה שלו תפנה מקום מן ההרדיסק יש צורך למחוק אותו לחלוטין מסל המחזור. השאלה שלי היא; האם קיימת תוכנה עם סל מחזור מיוחד שניתן להעביר לתוכו קבצים באופן כזה שהם כן יפנו מקום מן ההרדיסק? ואמנם לא ניתן יהיה להשתמש בהם באותו סל מחזור מיוחד, אבל ניתן יהיה להעביר אותם בחזרה למחשב מתי שרק רוצים ואז ניתן יהיה להשתמש בהם, ובהתאם, הם יחזרו לתפוס שוב מקום בהרדיסק. נגמר לי המקום בהרדיסק ותוכנה כזאת תוכל להועיל לי מאוד. כמובן שזה עדיף על פני קניית הרדיסק נוסף.. המחשבה על כך שאולי יש תוכנה כזאת עלתה לי לראש בעקבות תוכנות שחזור שמסוגלות לשחזר קבצים שנמחקו לחלוטין מסל המחזור.. והר…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  9. היי יש לי כרטיס מסך שמשולב עם כרטיס טלוויזיה (אני רואה את המחשב ב-LCD-טלוויזיה ואני רואה מהממיר של Yes במחשב). שאלתי היא כזו : לפעמים בצ'אטים אני נכנס ואז שאני עושה שיחות וידאו אנשים רואים את מה שאני רואה ב-Yes.. איך אני יכול בעצם לעשות שיחת וידאו במסנג'ר ושיראו מה שיש ב-Yes? כי במסנג'ר זה לא קוראה אוטומטית כמו בצ'אטים. חשוב לציין - אין לי מצלמה בכלל. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by NIR-T,

היי כולם, אני לא מצליח למצוא בשום מקום איך חוסמים את העלאות באי-מיול..... מישהו פה אויל יודע?? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  11. יש תוכנות מקסימות כמו של MOZY אבל הן מגבות רק לשירותים המקוונים של החברה, ויש לי שרת FTP שאני יכול להעמיס עליו בלי בעיה. רציתי לדעת אם יש תוכנת גיבוי פשוטה ואלגנטית שמסוגלת לטפל במשימה. בזמנו עבדתי עם Genie Backup Manager, אבל לא עדכנו אותה הרבה זמן והיא קצת מקרטעת על חלונות 7.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  12. שלום לכולם,אני מחפש כבר שבוע דרייבר לכרטיס קול: c-media AC97 Audio Device חיפשתי בכול האתרים של הדרייברים מצאתי כמה אבל כולם לא עובדים.. מישהו יוכל לתת לי אחד שפועל?. תודה לעוזרים.. :]

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by tal_p,

אם יש אתרים , כמו למשל WALLA, שאני רוצה שאי אפשר יהיה לגשת אליהם, יש אפשרות לחסום אותם דרך ה IE?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  14. כמו שהכותרת אומרת תביאו לינקיםן לעבודות שלכם או תעלו אותם לפה תעשו סטיקי של עבודות תלת מיימד.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  15. שלום לכולם, אני עובד כרגע עם ויסטה 64 אני עובד המון עם קבצי IMAGE למיניהם- ISO NRG וכ' עד עכשיו הייתי עובד עם XP ועם CLONE ,הCLONE VIRTUAL DRIVE לא תומכת ב 64 ביט . ה DEOMON TOOL מזופתת ,משום מה היא לא יודעת לפתוח כאלה קבצים בדאבל קליק וכדי לפתוח קובץ צריך להגיע עד אליו מהתוכנה . כמו כן לפי מה שהבנתי גם ה ALCOHOL 120% גם לא יודעת לפתוח קבצים כאלה ישירותץ העניין הוא בבחינתי בהול ואם אני לא אמצא פתרון אאלץ לחזור אחורה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  16. היי אנשים במערכת המבוססת על XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) נתקלתי בבעיית זיהוי על שני כרטיסי PCI הדבר קרה קרה לאחר פירמוט מחדש של המחשב, חלוקה למחיצות והתקנת XP HOME עליו (שהיה מותקן קודם) כן הותקנו 4 ארבעת הדרייברים (סאונד, גראפי ציפסט ו LAN ) 1. בתחילה ישר לאחר הפרמוט, הופיעה הודעה שאין לו מספיק משאבי מערכת כדי לאפשר עבודה עם ה- FIREWIRE ראיתי בפורום שיעצו שלאדם עם בעיה זהה לשנות את הקדימויות של כרטיסי ה- PCI בביוס. הספקתי ארק להיכנס לביוס ולהביט בלא לשנות דבר. לאחר מכן כאשר נכנסתי חזרה ל WINDOWS נראה היה שהכרטיס כלל לאינו מופיע במנהל ההתקנים ולא ידעתי מה לעשות כדי לגרום לו שוב להיות מזו…

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

אני לא מבין בתחום אז לא לתפוס אותי בשגיאות. יש לי חבר שטוען שאחד מבני המשפחה שלו אנימטור, עושה אנימציות ב MAYA, 3d max- וכו', והוא בכלל לא יודע לצייר באמיתי אלה רק בתוכנות האלה. האם זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  18. היי יש לי לוח אם של ASUS ואני רוצה לעשות RGB SYNC לקירור מעבד שלי אבל כשניסיתי להכנס לAURA RGB SYNC זה לא מצא לי את הקירור איך פוטרים את זה? זה בעייה בתוכנה או שאני צריך לבדוק אם חיברתי כבל שעושה את זה? מפרט של המחשב מצורף הקירור למעבד שלי הוא: coolermaster 212 hyper led rgb turbo https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by moria1235,

שלום, משהו השתבש לי והכתוביות והסרט לא תואמים,איך ניתן לכוון זאת? כאשר אני לוחצת על הלשונית:נגן>כתוביות>אפשרויות>DEFAULT STYLE ,מה צריך להיות האיחור והBUFFER? תודה!

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by eladbu,

טוב אז לא כולם יודעים מה זה ווידגטים בטח רק מעטים ומעטים מתוך המעטים הם בעלי osx אז אומרים שווידגטים הם הדבר הבא במחשב האישי שלנו ווידגטים אילו תוכנות קטנות שמתיישבות על הדסקטופ ועושות כל מיני דברים שהיינו רוצים לבקש מהם. והמבחר עצצצצצצום, ממש,אבל ממש עצום מכדורים שמופיעים על השולחן העבודה עם כמות הזכרון שיש לנו חום המעבד וכו עם החלפת צבעים ועד שעון חייזרי בינארי מומלץ בחום הנה אתר לדוגמה: http://www.widgetgallery.com/index.php?show=25

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by frh,

איך אפשר לפתור את הבעייה הנ"ל ברגע שאני מוריד קובץ אקרובאט הוא פותח לי את התוכנה ולא רואים שום דבר במסך

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  22. טוב אז כפי שהכותרת אומרת... בזמן האחרון, כשאני צורב דיסק במחשב (משתמש בנרו, גרסה אחרונה), אז בזמן הצריבה, הכל נהיה איטי, העכבר קופץ, ה-WinAMP מקרטע כאילו שיש עליו עומס... והתיקיות נפתחות לאט והכל זז לאט כאילו המחשב עמוס... פעם בזמן צריבה יכלתי לעשות הכל... לשמוע שירים, קליפים, סרטים... בלי שום הפרעה... הצורב שלי הוא Yamaha 10*16*40 אני משתמש ב-WinXP Corp SP1 ובגרסה האחרונה של נרו (אני חושב 10.28) אשמח אם תוכלו לעזור לי ולו במציאת קצה חוט לפתרון הבעיה. תודה וסופשבוע שקט, אורן.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by White Shepherd,

שלום, הורדתי קרייסיס וורהד מכווץ ומפוצל ל-6 חלקים בקבצים בפורמט mdf.001, mdf.002 וכו'. כשאני פותח בווינראר את הקובץ הראשון ומחלץ אותו לתוך תיקייה, חלק מהקבצים המחולצים (הגדולים שביניהם) מופיעים בגודל 0kb. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by ben007,

שלומות, אני מחפש כבר הרבה זמן (ללא הצלחה מרובה ) סקין לווינאמפ, עם דגש על נוחות. לא מעניין אותי אם הוא בצורת חללית, שני רמקולים בצד וביצת קינדר חייכנית שקופצת כל פעם שיש בס חזק. גם לא כלכך משנה אם הוא סקין מודרני/קלאסי, העיקר שיהיה נח ומהיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by UponTheRose,

שלום, האם אפשרי לקבל טלפונים מאנשים ולענות להם בטקסט בלבד במידה ואין מיקרופון למחשב? כלומר לעשות איתם צ'אט שהם מדברים ואני כותב תודה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים