עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rk666,

לכל האנשים שמתמשים במוזילה ואוהבים להיות מעודכנים

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by guitarsuite,

אני עובד איתה ,היא ממוצאת ומוצאת, אבל נראה כאילו היא באמת עושה משהו, עוד שאלה ,לאחר הסריקה מגיע השלב של repair ו backup ,רצוי לעשות backup קודם ואז repair או שלא צריך לגבות? בקיצור, היא טובה לניקוי רגיסטרי? תודה.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  3. אני משתמש בVIDEORA, תוכנה חבל"ז וחינמית ומצמידה כתוביות לבד. אבל יש בעיה בזנכרון של הסאונד, יש בתוכנה אופציה לתיקון הסכנרון, אבל זה עובד רק על SAMPLE של סרט (וידיאו באורך דקה אחת) ולא מעבר לזה. מעבר לזה התוכנה מתרסקת. אם זה יעזור אני יכול להביא את מה שכתוב בקונסול. או אם יש המלצה על תוכנות אחרות טובות, בכיף! ;D

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by zinzana men,

שלום יש לי בעייה מסויימת אני קיבלתי כמה מיילים מאנשים שאני הייתי צריך תכתובת שלהם ובלי כוונה מישהו שגם שותף איתי במייל מחק לי אותם איך אני יכול לשחזר את מה שנמחק אני אודע לכם מעוד עם תצליחו לעזור לי

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by אבי11,

שלום נתקלתי מספר פעמים בקובצי RAR שסגורים עם סיסמא. כמובן שזה מתברר רק לאחר ההורדה ואין אפשרות לפתוח אותם. האם ישנה דרך/תוכנה שיכולה למצוא/לחלץ את הסיסמא כדי שניתן יהיה לפתוח את הקבצים? תודה.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by enzo,

איכשהו השתנה ללא התערבותי.ניסיתי לשנות אותו חזרה למקורי אך ללא הצלחה.כיצד פותרים את הבעיה? :s05:

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by kojack,

1. לא ניתן לצפות ב YOUTUBE : בעת הכניסה לאתר אני מקבל הודעה לקונית שעלי להתקין את ADOBE FLASH PLAYER החדש - עשיתי זאת ולא עזר. 2. פיספסוס תווים בעת הקלדה ב IE8 : בעת הקלדת בחלון כלשהו - YAHOO MAIL, HOTMAIL או כל חלון אחר, חלק מהאותיות לא מופיעות כאילו יש תקיעה כלשהי. בעת עבודה על WORD או כל תוכנה מקומית אין בעיה כזאת. 3. ICQ 6.5 : נתמך ב WIN 7 או שלא ? התקנתי, אבל לא ניתן לנהל שיחות או לשלוח SMS . 4. בבילון 7 : הותקן, עובד OFFLINE מצוין. אבל נראה שלא אוהב את ה IE8 . אשמח לשמוע פתרונות אם יש למישהו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by ben060,

אהלן חברה יש לי שאלה עבורכם איך אני עושה שהוינדווס יהיה מקורי כי עכשיו אני לא מצליח להתקין עדכונים בגלל שהוא אומר שוינדווס מזויף יש דרך כלשהיא לפץור את הבעיה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by doker,

קניתי מדפסת C7283 המדפסת התחברה לרשת בVISTA אני איתרתי אותה בתור מדפסת רשת והיא עובדת טוב, אבל בXP אני לא מוצא את המדפסת. עשיתי הוסף מדפסת ואז בחרתי מדפסת רשת ואז אין לי שם כלום. מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by coldfire92,

כפי שכבר אמרתי המועדפים מכרום נעלמו. לא קרה שום דבר מיוחד לפני לא קרס כלום ולא מחקתי כלום.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by Dr Hardware,

או כל מה שצריך.. דפדפן מומלץ, תמיכה בעברית, הגדרות שצריך לסמן, חוסם פופ אפים, וכל פלאג שימושי ומגניב אחר. תודה

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by miz,

שלום, יש לי חלונות 7 פרימיום אני מעונין להצפין תיקייה בצורה כזו שגם התוכן שלה יהיה מוצפן, כלומר אם מישהו יעשה חיפוש אז הוא לא ימצא את התוכן מכירים תוכנה חינמית?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by hararim,

רציתי לדעת איך אני מצרף שיר שיהיה חלק מהמצגת , כלומר שהקובץ של השיר יהיה חלק מהמצגת

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by RonCohen,

לפיירפוקס לוקח איזה דקה וחצי להדלק אם אני מדליק מחכה ואז מכבה אז יקח לו עוד פעם דקה שתיים להדלק איפה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Windos XP המחשב לי החליט שנשבר לו מזה שאני לא משתמש בתוכנות נגד spyware כמו spybot / ADaware ו SPYDAWN מאז מופיע לי איקון מהבהב סימן שאלה/אין כניסה וכל איזה 10 דקות נפתחת לי הודעה שאומרת לי שיכול להיות שהמחשב שלי נגוע ובלה בלה בלה בלה... שאני לוחץ על האייקון או על ההודעה נפתח לי אתר של התוכנה SPYDAWN http://spydawn.com/?aff=321 וכנראה שזה בשיתוף עם מיקרוסופט... לא רוצה להוריד את התוכנה הזאת ונאמס לי מהאייקון המטומטם הזה שמהבהב... יש לכם מושג איך אני נפתר מזה?? אגב ניסיתי כבר: - לשלוח לחברה הזאת מכתב אבל האימייל שלהם לא אמיתי... - להפתר מזה במנהל משימות של ווינדוס וזה לא מופיע שם... - חיפשתי משהו בהגדרות אבטחה של הווינודס ולא מצאתי גם שם כלום....

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by someone,

סתם תוכנה פשוטה כזאת מאוד קטנה שמאפשרת לפתוח כמה ICQ בו זמנית.. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by etzarfat1981,

שלום, אני עובד על שני מחשבים (נייד ושולחני) בשניםה אני משתמש ב-OUTLOOK מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת סינכרון בינהם (בשני המחשבים אני עובד על אותם חשבונות EMAIL), ואני רוצה שה-INBOX בשני המחשבים יהיה זהה. אם מישהו מכיר תוכנה ל-OUTLOOK 2003 או אפילו ל-OUTLOOK 2007 תודה

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  18. Started by bariko,

שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים, בשניהם מערכת ויסטה. לפני מספר שבועות רכשתי רישיון עבור התוכנה YOUR INSTALLER 2008 קיבלתי קוד חוקי, התקנתי במחשב שבסלון, ועד כאן הכול בסדר. אלא מה, מכיוון שגם במחשב השני התחיל להיות אצלי "סלט" ,החלטתי להתקין את התוכנה גם שם. שלחתי מייל ליצרנית כדי לשאול אם הדבר אפשרי, והם ענו לי בשלילה, אבל תמורת תוספת 20 דולר, אוכל לקבל קוד עבור מחשב נוסף. עניתי להם שזה מקובל עליי, אבל לא קיבלתי מהם כל תגובה. חזרתי על ההודעה שלי 3 פעמים, ושוב ללא כל תגובה. לפתע גילתי אצלי בתיקיית הדואר ספאם, מייל נוסף מהחברה שכולל שני קודים, שונים לגמרי מהקוד שקיבלתי בהודעה המקורית. ניסיתי להתקין את התוכנה כדי לבדוק האם אחד מהקודים האלה יתפקד כהלכה, אבל משום מה התוכנה כל הז…

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  19. שלום אני משתמש ב-Microsoft Virtual PC 2007 SP1, והורדתי Virtual Machine מוכן, של Windows XP SP3, מהעמוד הבא באתר של מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=21EABB90-958F-4B64-B5F1-73D0A413C8EF&displaylang=en (ה-VM האחרון ברשימה שם) (עדכון, ה-URL החדש לכך הוא: http://modern.IE) אני עכשיו מריץ את ה-VM הזה, ומנסה לחבר אותו לאינטרנט, ואני לא מצליח. התקנתי כמובן את ה-"Virtual Machine Additions" על ה-VM הזה, וזה לא מתחבר לאינטרנט. הלכתי ל-Network Connections, וניסיתי לעשות Repair על החיבור. התוצאה שקיבלתי היא: למישהו יש רעיון איך אני יכול להשיג אינטרנט בתוך ה-Virtual Machine? תודה card

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by AKA Psyco,

האם קיים וירוס שיגרום לתוכנת האניט-וירוס להיסגר כל פעם שפותחים אותה(זה מה שקורה לי) ומה אני יכול לעשות בנידון אני הודה אם תענו לי מהר(זה המחשב של אחותי ועוד שבוע וחצי היא טסה לחו"ל)

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by dandy,

שלום באתרים מסוימים הנגן שנפתח בנפרד או עולה באתר עצמו לסרטי WMV לא מתחיל. הוא כתוב "מאתר מדיה" "מתחבר למידה" ואז עובר למצב "מוכן" והקליפ לא עולה לא משנה כמה פעמים אני עושה REFRESH או מתחיל מחדש . בפרטי שגיאה כתוב לי "ל- Windows Media Player אין אפשרות לגשת לקובץ. ייתכן שהקובץ בשימוש, שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות ה- Proxy שלך שגויות." באתר עזרה של WINDOWS כתוב שזו שגיאה C00D11D2 וניסיתי את כל האפשרויות שם זה בעיה עם מקודדים? עם הפלייר? למרות שיש אתרים שזה כן עולה וזה רק ל WMV? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  22. היי, אני מחפש תוכנה פשוטה וקנה שכל מטרתה הוא ללחוץ על מקש ה ENTER לאחר זמן שאני אגדיר. יש דבר כזה מוכן?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by tenana,

שלום רב, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב.. אני יכול להגיד ממתי היא התחילה, לא יודע כל כך מה הקשר.. ניסיתי להחליף קודקים לניגון סרטים וכו', והיה לי איזשהי בעיה עם הקודקים (לא זוכר כבר פשוט) ואז החלטתי לחזור לקודקים הקודמים שלי.. משום מה, מאז יש לי תקיעות במחשב, כל כמה שניות/דקות, הוא נתקע ל2-3 שניות בערך, וזה לא משנה מה אני עושה. אפילו אם אני לא נמצא בדפדפן לא שומע מוזיקה לא כלום זה קורה.. גם אני אני סוגר את כל התוכנות מלבד תוכנה שאני מנסה דרכה לראות פרק, הפרק נתקע כל כמה דקות.. לא ברור לי ממה זה יכול לקרות.. אבל זה פשוט מחרפן.. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by Artista,

היי לא שיתפתי הרבה זמן עבודות שלי וגם לא ממש יצא לי לעצב בכלל. בכל אופן אילוסטרציה של חברה קרובה : http://artista67.deviantart.com/#/d4nnwce עבודה גרפית קטנה (אולי כשיהיה יותר זמן אני אשפר אותה ואיסף לה אלמנטים נוספים): http://artista67.deviantart.com/#/d4nvo6m

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  25. Started by demultiplexer,

איך אני רואה סרט DIVX או XVID בDVD ? גם בכזה שקורא DIVX וגם בכזה שלא ? מה עושים עם התרגומים ? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.