עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by e-d-a,

שלום יש לי בעיה שאני מנסה להעביר מייל דרך הgmail בכרום עם קבצים, את המייל עצמו הוא מעביר אבל הקובץ לא עובר. מישהו מכיר את הבעיה? ודרך הIE אין בעיה הקובץ עובר עם המייל ללא שום בעיה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  2. יש לי כמה סרטונים שצילמתי בפלאפון אבל הם הפוכים , מישהו מכיר אולי תוכנה טובה וידידודית שמסדרת את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  3. יש תוכנה חינמית שמעבירה פורמטים של סרטים מ dvd--R לavi או מ avi לmpeg

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום לכולם שמעו אני חדש לגמרי בנושא של עיצוב ממוחשב אבל מעוניין ללמוד לבד קיבלתי מהלימודים ממחלקת עיצוב גרפי את ה-photoshop 10.0.1 אין לי מושג מה זה יש לי 2 שאלות: א) האם זו גרסה טובה למתחילים שלא יודעים כלום או שכדאי לבקש גרסה אחרת (יותר ישנה ויותר קלה)? ב) האם מישהו מכיר ספר טוב שאפשר לקנות שמסביר צעד צעד מההתחלה? ג) הגרסה הזו שיש לי 10.0.1 זה cs3? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  5. אם מישהו מכיר כזאת תוכנה שיכולה לעבוד רק עם שלט?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  6. שלום, אני מחפש תוכנה בסגנון netlimiter שתנטר לי תעבורה על כל ההתקנים ברשת. למשל יש לי PS3 שגם הוא מקבל IP ברשת ודרכו אני משחק משחקי רשת אז אני רוצה לראות ולשלוט על התעבורה ברשת בכל ההתקנים ברשת בבית. netlimiter לא עוזרת לי כי היא מנטרת תעבורה למחשב הלוקלי ולא לרשת. תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  7. שלום לכולם אני עושה סדר בכל הדיסקים שלי ואני מחפש תוכנה שתיסרוק את הדיסק ולאחר מכן שתשים את כל מה שהיא מצאה בתוך הפרונט של הדיסק (בעטיפה האחורית של הדיסק) את כל הדברים שהיא מצעה חיייייב דחוף בבבבקשששההה ;D

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by 1900GT,

שלום, יש לי נורטון 2005 ופתאום קפצה לי ההודעה הזאת: http://i12.tinypic.com/2whqk2t.gif מה עושים?

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  9. יש לי תופעה מוזרה עם ABC, הוא פשוט מנצל 100% מיכולות העיבוד של המעבד! זה משגע אותי כי בלי לשים את הTASK הזה על BELOWNORMAL אי אפשר להשתמש במחשב. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  10. אבל אחת שתומכת בעיברית או שיש לה לפחות SKIN בעיברית. תודה

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  11. שלום עשיתי סריקה בדפסת צילום דף ציור. ופתחתי בפוטושופ תמונה שעשיתי סריקה. ורואים בתמונה ציור קווים אפורים חלשים. איך עושים בפוטושופ לכוון בהירות צבע חזק בשחור רק קווים ציורים. אני רוצה שקווים אפורים חלשים שיהיו קווים שחורים. ובלי לשנות כתב ציור את הקווים... בתודה מראש מיכאל

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  12. Started by Xanadu,

hello everybody i have a very annoying problem with hebrew in ie6 that will not allow me to write hebrew using the explorer (that's why i'm writing in english) and everytime i press a button for hebrew i get signs instead of hebrew fonts. when i use kazaa or word i don't have this problem... please let me know if someone knows how to solve this problem (otherwise than formatting the h.d) thanks

13. Started by nehmia,

איך אני יכול לגלות את הססמא של ה אי סי שלי ולא דרך האתץר של אי סי קיו כי שכחתי תאי מייל שרשמתי

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אני לא מדבר על המסכי LCD של מודינג, אלא על מסך לדים של פרסום. כן, כן ! אלה הגדולים שיש על הבניינים. חבר שלי קנה מסך 5X3 מטר שהולך להיתלות בתלפיות, ירושלים. הוא שולט על המסך דרך תודנה שנקראת LEDStudio. בקיצור, התוכנה מעלה קבצי LSD אבל הביאו לו כמה פרסומות בתור קבצי AVI. השאלה שלי היא כזאת - האם יש תוכנה שממירה קבצי AVI לקבצי LSD. אחרי חיפוש בגוגל לא מצאתי מש'ו שקרוב לזה אפילו. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, יש לו מושג למה אני מתכוון שיעזור לי בבקשה. אני מאוד מודה לעוזרים, יום טוב, מתן

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by miz,

שלום, יש לי חלונות 7 פרימיום אני מעונין להצפין תיקייה בצורה כזו שגם התוכן שלה יהיה מוצפן, כלומר אם מישהו יעשה חיפוש אז הוא לא ימצא את התוכן מכירים תוכנה חינמית?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by DOGMA,

שיחקתי קצת עם קובץ הגונפיגורציה של הFireFox ועליתי על משהו: תכנסו לFireFox וכתבו בכתובת about:config לחיצה ימנית ותצרו ערך בוליאני חדש, בערך תרשמו browser.sessionstore.onclose ותגדירו לו ערך true בשורת החיפוש בדף תרשמו browser.startup.page ותשנו את הערך שלו ל3. יש לציין שזה שומר את הטאבים לחלון FF האחרון שיסגר כיוון שFF רץ בProccess יחיד כל החלונות שייכים לאותו session ולכן סגירה של חלון שלם ללא סגירת session שווה ערך לסגירת טאבים פשוט.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by Sma1,

שלום, במשך שבוע אני מנסה לשחק עם ההגדרות של התוכנה, אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות שלה, ובכל זאת אני עדיין לא מצליח להוריד במהירות של יותר מ 19kbps. אני מחובר לאינטרנט מהיר (750), ועבדתי לפי כל ה"כללים" (סימנתי מספר גדול של הורדות, הגדרתי firewall, חיכיתי מספר שעות וכו') אם למישהו יש הערות או הארות, בבקשה...

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by arik_bulldog,

כרגע מחקתי נרו משום ששקל 500 מגה ואני חושב שבשביל צריבה רגילה פעם בחצי שנה אין לי צורך להחזיק בתוכנה כזאת. לפני שאני מתקין נרו ישן כלשהו, יש למישהו המלצה על תוכנת צריבה פשוטה ביותר שמאפשרת צריבה רגילה, צריבה של מוסיקה, וצריבה של DVD? אשמח לשמוע הצעות.

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  19. שלום, יש לי בעייה מוזרה, הגלגלת של העכבר שלי פתאום הפסיקה לעבוד, כשאני מחבר את העכבר למחשב אחר, פתאום היא עובדת.. אבל במחשב שלי הנוכחי, היא לא עובדת, יש איזה אופצייה בwindows שמבטלת את הגלגלת?? - יש לי עכבר מסוג Logitech MX510 ניסיתי לנתק ולחבר אותו שוב, ניסיתי להתקין את הדרייברים של העכבר ועדיין לא עבד.. מישהו יודע פתרון אחר לבעייה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  20. בזמן שאני מנסה להעלות תמונה לפורום הזה או לפורום אחר (קורה לעיתים נורא קרובות בזמן האחרון) פתאום ה-FF שלי פשוט מראה לי כאילו היא מעלה את הקובץ אבל בעצם לא קורה כלום, ומאותו רגעו האינטרנט נלא מגיב. אני לא יכול להכנס לאתרים דרך האקספלורר, לא דרך FF וברגע שאני יוצא מ-FF היא לא נכבת ב-TASK MANAGER שם היא עוד פועלת על 54 אחוז מה-CPU שזה מטורף!!!! אני באמת לא יודע איפה הבעיה. יש לי FF 3.0.1 וזה קרה לי גם בגירסה לפניה (עידכנתי גירסה שלשום) אנטי וירוס יש לי נוד32 ופירוול OUTPOST. אשמח לעזרה. מוזר שזה קורה אך ורק שאני מנסה להעלות קובץ.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by RonTwins,

הנה חתימה חדשה שלי על הזמרת הפופולארית אבריל:

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by Ayash,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש, הלוח הוא של אסוס p7p55d , חיפשתי ולא מצאתי תוכנה שתאפשר לי לשלוט במהירות המאורר של המעבד כל שאר המאוררים מחוברים לספק ככה שהם לא רלוונטים. speedfan לא עובדת לי. ו pc prob גם לא ממש ידידותית. אשמח אם תעזרו לי למצוא תשובה. תודה ! עריכה: מדובר בwin7

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by netanel305,

יש לי בעיה באימיול יש לי מחשב חדש והתקנתי אליו אימיול וזה מיתחבר לי רק צהוב עשיתי בדיקה דרך האתר אני לא זוכר איך קוראים לדבר שהבדיקה באתר כתבה לי אבל הוא אמר שמשהוא לא בסדר אצלי וגם הורדתי אימיולים אחרים והם בכלל לא היתחברו לי . ואצל דודים שלי מיתחבר ירוק בבקשה שמישהוא יעזור לי תודה מראש netanel305

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  24. היי, אני מחפש תוכנה פשוטה וקנה שכל מטרתה הוא ללחוץ על מקש ה ENTER לאחר זמן שאני אגדיר. יש דבר כזה מוכן?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by l0l9l8,

שלום, אז ככה: לחבר שלי יש קובץ עם כל מיני סיסמאות לאתרים וכו' הוא ביקש ממני שאשאל פה, איזו תוכנה הכי טובה להצפין את הקובץ (מבחינת אבטחה ושיהיה קשה לפתוח את הקובץ במידה והוא יגיע לידיים הלא נכונות)? (רצוי חינמית אך לא במידה רבה...). הקובץ הוא קובץ WORD. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.