תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה אני נקתל בהרבה בעיות בכרום החדש (גירסא 6.0.472.62), נגן ה shockwave נסגר כל הזמן, הכרום נתקע וכד'. האם עוד מישהו נתקל בכך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!# הייתי פותח תתרד בפורום וינדוס אבל המחשב עושה לי גם DONT SEND לכל תוכנה שמנסה לפתוח תקובץ....
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
התקנתי מחדש עשיתי restore כלום לא עזר אני מכניס כמה שירים ואז פתאום חוטף את כל ההודעות האלה http://img485.imageshack.us/img485/3089/i987uyfm5rh1.jpg http://img485.imageshack.us/img485/2273/srequ0.jpg http://img245.imageshack.us/img245/1074/uy87lq8pv7.jpg האם יש תוכנה אחרת להעברת שירים ל-Ipod ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הוינדוס XP PRO "נפל לי" , החזרתי אותו לאויר ע"י החזרת ה DLL שנעלמו, תראו את פירוט ב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157323.0 בדקתי וירוסים - אין , התחלתי לחפש תוכנה של אנטיוירוס בסוף לא הורדתי כלום -> ואז אחרי restart נעלמה התקנה של הכרטיס רשת התקנתי מחדש, ואז נעלם התוכן של encoding ב IE ולא יוכלתי לגלוש. adware , spybot ו nav (נורטון אנטי וירוס) לא מצאו כלום. עשיתי התקנת repair לוינדוס ... ואז ה- nis (נורטון סיקויוריטי) עשה קצת בעיות... בנוסף עף לי האופיס 2003, כנראה שאני גם צריך להתקין מחדש את SP2 (זה בטח בגלל ה-repair) (אגב sypbot לא מתעדכן לי אני עובד על זה כרגע) בקיצור אני צריך שתעזרו לי עם הלוג של HijackThis כי זה הדבר האחרון שלא בדקתי (אגב הלוג הוא…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע שעבר כתבתי בפורום חלונות על בעיה קשה שהייתה לי במחשב שככל הנראה נבעה ממבול וירוסים שעברו דרך DISC ON KEY נגוע. בכל מקרה כעת סידרתי את המחשב לאחר ימים רבים של עבודה, ניקיתי את רוב הוירוס (פרטים בהמשך), והתקנתי את החלונות מחדש (מבלי לפרמט), למעשה חבילת העדכון SP3 שהייתה על המחשב בשעת התקלה הוסרה על ידי ההתקנה החדשה של הוינדוס. כאשר אני מנסה להתקין מחדש את ה-SP 2 ואת ה-SP3 אני מקבל שגיאה בשלב ההתקנה שבה הוא מנסה לגשת לקבצי הרגיסטרי, הטענה שאני מקבל היא ACCESS IS DENIED. לפי הוראות באתר של מיקרוסופט, דאגתי לעשות ריסט להרשאות של הרג'יסטרי אבל מאז לא ניסיתי להתקין מחדש את ה-SP. בכל מקרה כעת אני כותב לכם ממצב בטוח שבו המחשב מתפקד באופן סביר, לעיתים קופצים אתרי סק…
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי אנשים, אינני מצליח להריץ סרט באיכות DVD באמצעות wmp. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בסיום הפרמוט שערכתי למחשב הפעלתי מוזיקה . שמתי לב למין האטה מסויימת בקול מדי פעם. די מהרה שמתי לב שההאטה מתרחשת כאשר אני נכנס לתיקיות או כשאני מבצע רענון בשולחן העבודה. התופעה לא הייתה קיימת לפני הפרמוט, והיא מופיעה כשהשירים מושמעים גם בווינאמפ וגם במדיה פלייר. לאחרונה הוספתי כרטיס הרחבה למערכת. האם יש סיכוי שהוא הגורם לבעיות? מקווה שאכן אמצא כאן פתרון , חגי.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אני לא יודע למה אבל היוטורנט מוריד על מקס 6 ק"ב והסבבה DC מוריד על 12K מה הבעיה באינטרנט ובתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הלו"ז שלי משותף על כמה מחשבים, ועל האייפון והטאבלט. באחד המחשבים יש לי בעיה, כל הזמן קופצת לי שגיאה שלא ניתן לסנכרן ביניהם. בפועל זה אכן עובד, אך ההודעה לא מפסיקה לקפוץ. את האאוטלוק שדרגתי מ2K7, ל2010. והבעיה מופיעה כעת כשגיאה 2006 או משהו כזה. הצעות לפיתרון הבעיה המרגיזה יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנת סנכרון העדכנית מאתר היצרן 141e או משהו כזה... חיברתי את הכבל USB. ב-DEVICE MANAGER הוא מופיע דקה בצהוב, על מסך הפאלם רשום "יוצר קשר" ואחרי דקה ב-DEVICE MANAGER הוא נעלם ורשום על מסך הפאלם "יצירת התקשורת נכשלה בדוק הגדרות". יצרתי פרופיל חדש, יצרתי את הפרופיל גם בתוכנת סנכרון, ניסיתי כל מיני שטויות, אני מרגיש שפספסתי משהו קטן שתוקע אותי. חוברות ההפעלה מממממש לא עוזרות אין שם שום מידע רציני. אשמח לקצת עזרה (:
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מוזילה העברית הפוכה! לא משנה כמה אני משחק איתה, משנה CODING, פונטים ועוד, שום דבר לא פותר את זה. המוזילה היא המוזילה החדשה 1.6 בעיה נוספת עם המוזילה, היא שאני לא מצליח לפתוח קבוצה של bookmarks, כמו שאפשר בגרסאות הקודמות ובפיירבירד. עוד בעיה קטנה, הפעם עם הפיירבירד , באופן פתאומי משהו, פתאום יש לי בעיה, הוא כותב לי את השגיאה שבתמונה למטה למישהו יש פתרונות? RK
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי אני משתמש בגרסא החינאמית של AVIRA ANTIVIR ויש לי בעיות עידכונים, הוא פשוט לא מצליח להתעדכן. מה ניתן לעשות עם זה? כרגע אני לא מצליח להוציא את ה REPORT כי מסיבה מסויימת הוא לא נותן לי...
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התקתנתי את התוכנה שעבדה בסדר אבל לאחר שהסרתי אותה עדיין קיים כונן וירטואלי של דיוידי. עשיתי לו הסרה אך לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא מזוהה שוב מה עושים.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיות עם התוסף לפיירפוקס של נגן המדיה VLC בעת נגינת קובצי וידאו שהועלו ישירות לאתרים באופן מקוון, ואינם סרטונים מוטמעים או סרטוני הזרמה. הסירטונים עצמם מתנגנים, אך אין אפשרות לגלול את הסירטונים קדימה או אחורה, כיוון שפס הנגינה ריק, ואיננו מכיל סמן. בנוסף, כאשר ניגון הסירטון מסתיים, המסך של הנגן מדביק אליו כל חלק של חלון שמסתיר אותו. בנוסף, התוסף לפעמים קורס או מפסיק להגיב. אם מדובר בבאג בתוסף של VLC, האם יש אלטרנטיבות אחרות לצפות באופן מקוון בקבצי וידאו שהועלו לאתרים ישירות? (אני מבין שהתוסף של מדייה פלייר לא מעודכן ולא נתמך יותר) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם Word 2003. כל מסמך וורד באינטרנט שאני מנסה לפתוח אני מקבל הודעה שאומרת לי "המרת קובץ" ואז אני צריך לבחור את הקידוד של הקובץ. בכל מקרה מתקבל קובץ בג'יבריש. מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
בדפדפן FIREFOX איני מצליח לפתוח תגובות קוראים למשל, ומבזקי חדשות לא זזים חלק, נראה שחסר משהו. אם אפשר עזרה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי משהו מוזר עובר על הפיירפוקס שלי בזמן האחרון לפני כמה שבועות שמתי לב שאני למשל גולש ב-hwzone המעבד על 100% ושאני סוגר את טאב(ןנישאר עם טאב אחר)אז המעבד יורד ל-0% וכאילו זה לא מוזר ניסיתי ליפתוח באותו שניה את האתר hwzone באקספלורר והמעבד היה על 0%+ עוד מיקרה: הגלישה פיתאום איטית , ואם זה לא מספיק היום התחילה בעיה חדשה שפיירפוקסז פשוט לא מעלה אתרים(newegg,זאפ......)ואפילו גוגל לא עלה לי כמה פעמים ובכל אותם פעמים פתחתי אקספלורר ופשו גלשתי לאום אתרים בלי בעיה ופי כמה יותר מהר מפיירפוקס *אני גולש על 012 והיתה להם בעיה בימים האחרונים אם לא שמעתם-http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307730,00.html *הפיירוול שלי-kerioPF 4.3.268.0 *אני מישתמש בגירסה האחרונה של פיירפוקס-1.5.…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1.איך אני מגדיר בADBLOCK שרק ב YOUTUBE ו YNET ינוטרל ADBLOCK?2. 2.אלה נתוני הקריסה של הדפדפן :4b87b2ac-8f75-456d-8078-6087f8dc7440 bp-e86afd00-2a86-4a31-bec8-4e1cc2111002 תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות חיפוש בשורת פקודה של הדפדפן אני מקבל את ההודעה הבאה: (חיפשתי 30 Rock) קובץ לא נמצא Firefox לא מצא את הקובץ ב־jar:file:///C:/Program Files (x86)/Mozilla Firefox/omni.jar!/chrome/he/locale/browser-region/region.properties30+Rock. מישהו יודע איך גורמים לדפדפן לחפש באמת ולא בדיסק הקשיח שלי או מה שהוא עושה? תודה מראש. בדוק ששם הקובץ אוית נכון, שנעשה שימוש נכון באותיות רישיות ושאין שגיאות הקלדה אחרות. בדוק אם הקובץ הועבר, שינה שם או נמחק.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
1. לאחרונה נראה לי שנדפק לי משהו בפרופיל של פיירפוקס, חלק פעמים שאני מעלה את הדפדפן אני מקבל דפדפן ריק, בלי המועדפים ובלי כלום והוא גם לא מגיב, אני סוגר אותו ומפעיל שוב ואז הוא עובד בסדר, אני מניח שזה בפרופיל אבל לא בא לי לאבד את כל הקוקיז והסיסמאות וכו, אם יש למישהו עצה לתיקון הפרופיל או משהו אני ישמח לשמוע. הנה תמונה של הבעיה: 2. יש לי הרבה פעמים לאחרונה בעיות להתחבר לפורום מהפיירפוקס, אולי בגלל שאני מתחבר מעוד מחשב בלי לעשות יציאה מהפורום? הנה מה שאני מקבל שאני מנסה להתחבר: (באקספלורר זה כן מתחבר) 3. עוד בעיה מעצבנת זה שהרבה פעמים אני לוחץ על לינק או כפתור של מועדף וזה פשוט לא מגיב לי, לפעמים יוצא לי ללחוץ איזה פעמיים-שלוש עד שזה נכנס.. כל הבעיות קרו אחרי העדכון ה…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בפיירפוקס כמה בעיות: 1. מציג טקסטים קטנים. לדוגמא שאני גולש בפורום הטקסטים ממש קטנים, וכשאני מגדיל זה חוזר להיות קטן בחזרה. 2. כשאני נכנס לג'ימייל, אני מופנה לגרסא הקלה של הג'מייל, ואני לא יכול לחזור לגרסא הסטנדרטית. 3. כשאני מוריד משהו מנהל ההורדות של פיירפוקס לא נפתח לי אוטומטית (זה בעקבות פלאג הורדות שהתקנתי והסרתי) יש דרך לתקן את הבעיות האלה, או לפחות לאפס את ההגדרות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אנשים שלום, כשאני מנסה לפתוח חלק מקבצי וורד או pdf הם מסרבים להפתח (למרות שהם בוודאות תקינים): שגיאת האקרובט: There Was an error opening this document. The file is damaged and could not pe repaired ניסיתי להסיר את כל התוכנה, ולהתקיןם את הגרסה החדשה, וזה לא עזר שגיאת וורד: קריאה מקובץ זה לא הצליחה. שחזר את חיבור הרשת או החלף את התקליטון ונסה שוב. כמובן שניסיתי לפתוח ע"י "פתח ותקן" וזה לא עזר. עשיתי סריקות לוירוסים עם קספרסקי והרצתי spybot,adaware והכל תקין. ייתכן שזה שאריות של פגיעה ממזמן של איזשהי תולעת?! בבקשה הצילו את המחשב שלי מפירמוט! תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המורה שלי שלח לי מאמרים הקבצים אמרוים להיות בקבצי TXT עכשיו הם נשלחו לי כקובץ pdf כמובן שהקובץ עצמו לא נפתח לי! שיניתי אותו לקובץ txt וזה גם לא נפתח לי זה רושם לי שגיעה וסוגר לי אותו איך אני פותח את זה?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מספר משחקים שמיועדים גם למשחקי אינטרנט( כמו מרוץ מכוניות לדג'). יחד עם זאת אני אף פעם לא מצליח להתחבר למשחק באינטרנט, כנ"ל לפעמים סירטונים מסוימים אני לא מצליח לצפות ( שניכנסתי דרך הדפדפן). יש לי את כל המקודדים האפשריים. מה יכולה להיות הבעיה. מחשב חדש יחסית מדיה פלייר 10
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את הדפדפן החדש של גוגל בעיקרון אני די מרוצה.... (הרבה יותר מהיר ויעיל מIE7) רק יש בעיה אחת מאוד מעצבנת: כשאני מנסה לראות וידאו CastUp, אני חייב להיות ב FULL SCREEN אם אני לא אהיה ב FULLSCREEN אז אני אשמע סאונד אבל לא אראה שום תמונה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-