עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני פותח את הדפדפן הבטא הזה שהורדתי מאתר מייקרוסופט ועל הגרסה של ה64 ביט אי אפשר להתקין פלאש ואי אפשר לראות פרסומות כי זה לא תומך ב64X מה זה הגיוני שהם עוד לא הוציאו תמיכה ל64 ביט ככה האתר הרשמי של פלאש פלייר כותב בכל מקרה גם אי אפשר עכשיו לחזור לאינטרנט אקספלורר 7 בכל מקרה מישהו יודע על זה משהו וגם אולי איך אני חוזר ל7?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by maltstar,

כאשר אני לא מחובר לאינטרנט אני לא חושב ו/או רואה שהתוכנה עובדת. הבעיה מתחילה כאשר אני מתחבר לאינטרנט כל כמה דקות בערך קופצת לי תוכנה שמופיעה לחצי שניה בלבד ב - taskbar ונעלמת. כאשר אני נמצא במשחק בזמן שאני מחובר (כמו שקורה כשמשחקים ב - Multiplayer) המשחק ממוזער ואני חוזר ל Windows. הרצתי את כל התוכנות שאני מכיר להסרת ה - spyware/adware אבל לא נמצאה שום תוכנה וגם לאחר שהסרתי כמה cookies שלא היו במקום הדבר עדיין חוזר. בבדיקה של אנטי וירוס לא נמצא שום דבר. מה יש למחשב שלי?????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש כבר כמה זמן תוכנה שאני יוכל לשים קטע מוזיקה ולהריץ שם תמונות ולבנות מן מצגת כזו של תמונות וכול מיני אפקטים כאלה שהתמונה תתחלף פשוט יש לי תוכנהProShowGold רק מה שאני לא יכול לרשום שם בעברית וזו תוכנה מעולה לעשות את כול הדברים האלה יש למישהו המלצה על תוכנה שתומכת עברית חוץ מwindows maker?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש לי MX1000 עכשיו אני רוצה להשתמש בכפתוריי הקדימה ואחורה להרצה מהירה של דפים בדפדפן אבל משום מה הדפדפן בכלל לא מגיב לפקודות וב IE כן,רציתי לשאול מה צריך לעשות בשביל ש ב FF הכפתורים האלה יפעלו לי. ואני משתמש בגירסה העברית הכי חדשה של FF תודה

5. אני קונה מחשב והתוכנות שאיתם אעבוד הם: pinnacle studio 11 flash freehand ושאר ירקות בגדול עריכת סרטי וידיאו ושות' האם מעבד כגון Q6600 כרטיס מסך OB ו 2 ג'יגה זיכרון יעשו את העבודה יופי או שיש צורך להשקיע בכרטיס מסך מקצועי/חיצוני? ומה הם ההשלכות של הדברים מבחינת זמני רינדור,עומסים וכו'. אני לא מבקש מפרט אלא מחפש דרישות מומלצות לעבודה,באתרי התוכנות ישנם רק דרישות מינימום. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  6. האם יש אפשרות לגרום לאיש קשר אחד לא לראות מתי אתה מחובר או לא? BLOCKING נראה לי שעדיין מאפשר לו לראות מתי אתה אונליין ומתי לא. מישהו יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by faza,

אני מחפש תוכנה אשר תחליף את windows media center רצוי מאד כי היא תתמוך בנגן סרטים + תוספת תירגום בעברית.........רצוי לא חובה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז ככה: 1.כשאני מקבל הודעה ממישהו,והיא כתובה בעברית,אז אני רואה מן אותיות אנגליות עם נקודות באותיות ומעליהן..משהו כזה..(אני בטוח שזה הודעה בעברית שמישהו כתב,פשוט אותו אחד שלח לי את ההודעה ראשון,ובד"כ,,רובנו כותבים בעברית 2.כשאני כותב הודעה בעברית למישהו,אני רואה את ההודעה שאני כותב,שזה בעברית,אבל אותו אחד מקבל את ההודעה שהוא רואה רק סימני שאלה.. 3כשאני מקבל אי מייל ב Outlook express6,שהנושא בעברית,אז אני רואה או סימני שאלה או הכתב האנגלית עם הנקודות המוזר..אחד מהשניים.ואז אני עושה encoding ואז עברית ואז זה מסתדר..אבל כל פעם אני צריך לעשות אתזה? מעצבן!! 4.במסמך טקסט ב ווינדוס אני יכול לכתוב עברית/אנגלית כרצוני.עובדה כאן גם זה עובד.. אבל כשאני כותב בעברית במסמך טקסט,גו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום יש לי כונן בלו-ריי ואני רוצה לצפות בסרטים שאני משכיר מיקרוסופט וטושיבה ועוד כמה חברות תמכו ב- HDDVD וסוני, אסוס, פיוניר, אל.ג'י, סמסונג עוד כמה חברות תמכו ב- BD זאת אומרת שבחלונות של מיקרוסופט אין תמיכה בבלו-ריי אלא רק לתוכנות מורשות על ידי מיקרוסופט כמו PowerDVD ודומות לה. עכשיו הכונן שלאסוס לא היגיע עם תכונות לצפייה בבלו-ריי לפחות לפי דעתי התוכנות הן: ASUS E-Green ו E-Hammer שאין לי מוסג מה הן עושֹות. עכשיו רכשתי כמה פעמים דרך האינטרנט את התוכנה PowerDVD אבל כל פעם שגרסה חדשה יוצאת או שקורה משהו לתוכנה (כמו שעשתי RAID ואז כל הכונן הפך ל- RAW ) אני נאלץ לרכוש שוב את התוכנה וזה כבר נמאס לי כספית. עכשיו ראיתי בפורום אחר את התוכנה MakeMKV עכשיו אני יצרתי קובץ MKV …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by therealgti,

אז ככה אני עובד עם ווינדוס XP ואני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט ומהמחשב כן... ניסיתי להתקין גוגל כרום גם לא משתנה ניסיתי להתקין עוד פעם את הפלאש לא עזר ... מישהו נתקל בבעיה כזאת??

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  11. שמעתי שזה אפשרי אפילו שהכרטיס שלי מנבידיה.... משום מה אצלי זה לא פועל לא נותן לי לעשות בדיקת ארטיפקטים ולא כלום...אני מפספס משהו?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  12. שעה אני מחפש בתוכנה המעצבנת הזאת איך לצרוב image עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by Sargon,

אני לא מצליח להעלות ווידאו לערוץ שלי ביו טיוב. העלתי הרבה סירטונים בעבר והיום אני פשוט לא מצליח. הבעיה היא עוד לפני שאני בכלל בוחר קובץ מהמחשב אלא הדף שאמור לתת לי אפשרויות להעלות את הסרט נתקע על LOADING(של הדף לא של סרט). אחריי כמה זמן נוספת הודעה שהדף נטען יותר מדי זמן ושאני יכול לבחור להעלות בעמצאות תופס פשוט יותר אבל זה גם לא עובד(אומנם התופס נטען). יש אפשרות להעלות ליו טיוב סרט מהGOOGLEּ+ אז העלתי לGOOGLE + וזה אכן עלה והכל אבל הכפתור של הIMPORT בYOUTUBE גם לא עושה כלום. קראתי שאוליי זה בעיה עם הCOOKIES באיזשהוא פוסט מ2010 ומחקתי COOKIES של השעה האחרונה אבל זה לא עזר. אני משתמש בCHROME WINDOWS 7 יש לכם מושג? אוליי זה פשוט יסתדר מעצמו מחר...

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  14. היי, מכיוון שאני חדש בתחום ה-PC, אני לומד כרגע טכנאי PC, אז העזתי לשאול אותכם ת'שאלה: לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש, איזה תוכנות אתם ממליצים לי להשים. (אני מדבר על ווינדוס ללקוח, לא לי פרטית) כמה שפחות, ומס' תוכנות שלדעתכם מאוד חשובות להתקנה! ובבקשה רק תעלו גם סיקורים קצרים הודות התוכנות שאתם ממליצים עליהם. מי שיוכל לעזור תודה רבה, אמיל. *למנהלים: ראיתי כבר את אשכול תוכניות מומלצות, מכיוון שיש שם כל-כך הרבה, רציתי לדעת מס' תוכנות ברמה גבוהה שחשוב להתקין על מחשב ללקוח לאחר התקנת ווינדוס חדש.

15. Started by psychuil,

הנה.הלוג,אני.מקבל.שגיאה.אחרי.הריבוט.הראשון: [04/07/10,12:03:07] Microsoft Silverlight: [2] Error code 1502 for this component means "The event log file is full. " [04/07/10,12:03:08] Microsoft Silverlight: [2] Component Microsoft Silverlight returned an unexpected value. [04/07/10,12:03:08] Microsoft Silverlight: [2] Return from system messaging: The event log file is full. [04/07/10,12:29:40] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight is not installed. ***EndOfSession***[04/11/10,11:50:36] Microsoft Application Error Reporting: [2] Error: Installation failed for component Microsoft Application Error Reporting. MSI returned error code 1603 [04/11/10,11:50:42…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מישהו יכול להמליץ לי איזה תוכנה טובה שמסירה קבצים עקשנים שלא רוצים להימחק? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Rounded000,

איך מורידים דרך גוגל HROME ב FTP תיקיות שלמות ולא קובץ קובץ

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כאמור, תוכנה שיכולה להפוך את ה ID3 TAGS של שירים, ואולי גם אם אפשר את שמות הקובץ. והכי חשוב שלא יהיה איזה EXE ממקור לא יודע.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  19. באיזה אתר שהייתי בו הופיעה הודעה של הFF שצריך להתקין פלאגין כדי שהמידע יוצג בלה בלה... קיצר ראיתי שזה ג'אווה אז התקנתי. אבל לא חשבתי שיהיה לזה תהליך שירוץ ברקע, ותיקית התקנה שגודלה 132MB (אחרי עדכון כלשהו). אני רואה שהפלאגין שהתקנתי מופיע פה. אז... אכן בשביל להציג אפליקציות ג'אווה צריך התקנה שגדולה פי כמה וכמה מהFF עצמו? אי אפשר לבטל את התהליך שרץ ברקע או דברים אחרים?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by evy,

כמעט רוב הקבצים מסוג PDF ועוד סוגים אחרים פשוט לא עולים יפה על אופיס 2003 שמותקן אצלי במחשב. כל קובץ שאני מעלה ,אני רואה כתב חרטומים לא מובן,והתוכנה מפנה אותי לקידוד הקובץ,ושום מקודד לא מוצא את השפה הנכונה של המלל המופיע בקובץ. מה יכולה להיות הבעיה? אולי חסר איזה עדכון לאופיס או משהו?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by IG,

שלום לכולם, אני רוצה לשנות את הסיומת של קובץ FLAC לFLA (כי מסיבה כלשהי זה אמור לפתור את הבעיה שהנגן שלי מסרב לנגן את הקבצים האלה) איך למען אללה, מוחמד וצ'יזס קראייסט אני עושה את זה בWIN 7? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Tomerm,

היי. כנראה לחצתי על משהו לא נכון בעת גלישה באינטרנט... בכל אופן הבעיה היא שעכשיו כאשר אני משוטט באינטרנט ולוחץ קליק ימני של העכבר על התמונה או על כל מקום בדף האטינטרנט, לא מופיעים לי התפריטים הרגילים ואפשרויות הרגילות כמו COPY PASTE וכו, כאילו הקליק הימני לא פעיל בכלל. זה קורה כמובן רק בגלישה באינטרנט ורק ב IE מה עשיתי ? איך פותרים את זה ? אנא הושיעו.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  23. פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי u torrent ,ברגע שאני מגביל את האפולווד המהירות צונחת ל-0 כנראה בגלל שמי שבה את המוד עשה הגבלת בדיוק כמו שיש באימיול. אני לא רוצה להשתמש בנט לימיטר,איזה מודים של ביטורנט יש שהם טובים ואין להם את הדבר המעצבן הזה שיש ב u torrent ?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Get Data Back 3.1 for ntfs בבקשה חשוב לאללה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by benor,

שלום יש לי WIN2000 SP3 והתקנתי את ICQ2002 ושאני מדבר עם אנשים מופיעה לי ההודעה הבאה: אוליי יש לכם רעיון איך לפתור את זה? אתמול זה עבד מצויין רק היום זה התחיל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש זה לא עזר!..

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.