עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TaMiRn2,

רצוי חינמית (למרות שבחיפוש קל אפשר למצוא "מחיר טוב"...) מהירה בעיקר.... וכניראה רצוי גם שתדע לעשות עבודה כמו שצריך ולא לתת הודעות שגיאה כל פעם כמו הכלי שבא עם הווינדוס...

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  2. יש לי HD2600XT עם 256MB מותקן ב VISTA32 CATALYST 9.5 PHOTOSHOP CS4 כולל כל העדכונים Q6600, 4GB כאשר אני מסמן את האפשרות של האצת GPU כל הפיצ'רים של ה האצת GPU עובדים (ZOOM, PAN, סיבוב CANVAS...) אבל יש איטייות בציור עם מברשת, בREDRAW של מסכים (בייחוד של מברשות ו adjustment LAYERS) אם אני מבטל את אפשרות האצת GPU - הכל עובד תקין ומהר (רק כמובן ללא הפיצ'רים של ה GPU) מישהו נתקל בבעייה ומכיר פתרון? נראה לי כמו בעייה של כרטיס או דרייבר ולא של PS לכן בחרתי בפורום הזה (קראתי על מספר בעיות של ATI עם OPELGL) תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  3. היי, מידלתי את הרובוט הזה בסטוידו מקס בעזרת ההדרכה של 3D- PALACE ואני מרוצה מהתוצאות בנתיים... הקטע שהמידול זה רק חצי מהעבודה המטרה שלי היא לעשות סצנה שלמה של עיר הרוסה ופיצוצים אש בלאגנים כמו למשל בתמונות שיש ב SUPREME COMMANDER ... הבנתי שצריך שילוב של עוד תוכנות חוץ מסטודיו מקס כדי ליצור ציורים יותר מורכבים ובאתרים כמו 3D TOTAL המקום היחיד שראיתי שמסבירים איך עושים את הסצנות השלמות האלה מסבירים נורא קצר.. בסגנון תמדלו את הרובוט עכשיו שימו UV MAP בפוטושופ תעשו טקסטורה של ליכלוך ותוסיפו שכבות של אש פיצוצים... נשבע לכם ממש ככה קצר איך אני אמור ללמוד מזה מה עושים. הצלחתי ללמוד למדל את הרובוט כי בוידאו של 3D PALACE מסבירים לך שלב שלב כמו שאתה ילד מפגר והאמת לבן אדם שלא נולד…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  4. השאלה בכותרת, תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכולכם, אני רוצה להשלים חורים בהשכלה שלי וללמוד תכנות אינטילגנציה מלאכותית טיפוסית למשחקים. דברים כדוגמת תיכנות AI לקרבות, ומה שנקרא Daily Routine, כלומר לגרום לעיר או איזור להראות "חי", שהדמויות עושות דברים שהם יעשו בפועלות יומיומיות. בכל מקרה אני מחפש מדריך, או מדריך כתוב איפשהו ברחבי האינטרנט, או מדריך אנושי שיעביר לי שיעורים בפורום. ועדיף שיהיה בC\C++ או בפסואדו-קוד (אלגוריתמים)

6. אני צריך תוכנה (חינמית אם אפשר-אם לא אז לא..) שבעזרתה אני יוכל לערוך את המסמכים הסרוקים . תודה וכבר עשיתי חיפוש זה לא עזר לי ...

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by liorgadidi,

שלום! ביקשו ממני לשלוח תמונות בקובץ של זיפ...(במייל) עשיתי את זה אבל משום מה אמרו לי שזה לא הגיע,הקובץ גדול מדי וצריך לחלק את לכמה זיפים... איך אני עושה את זה? תודה מראש, ליאור.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by moskitos,

האם זה חיוני וכדאי? אנטי וירוס יש לי כבר,הורדתי את הנורטון 2003.

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by Drek Boy,

שלום יש לי בעיה עם פתיחת קבצים עם דמון טולס או עם האלכוהול 120% אני מנסה לפתוח את הקובץ וזה אומר לי cue sheet line 1 - file nor accessable זה מה שרושם לי האלכוהול והדמון רושם error in comman line ואז product not installed! מה לעשות??

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by ofer_mat,

משהו מכיר תוכנה שעושה הדמיה טובה של DOS ב XP ( בהרצת משחקים) שתפטור בעית שגיה של : ntvdm encounter illegal instruction

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  11. אני צריך תוכנה לדפדפן Internet Explorer שתחסום אתרים עם תוכן פורנוגרפי ו אפילו חיפושים לאתרים פורנוגרפיים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  12. הבקשה בכותרת. איך זה הגיע לתוכנה?!

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by idan1836,

מישהו יודע איך יוצרים סקינים ומעצבים אותם איך שבא לך לתוכנת ה WINAMP ? מאיפה אפשר להוריד תוכנה/מדריך לזה ?

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by ben007,

שלומות, אני מחפש כבר הרבה זמן (ללא הצלחה מרובה ) סקין לווינאמפ, עם דגש על נוחות. לא מעניין אותי אם הוא בצורת חללית, שני רמקולים בצד וביצת קינדר חייכנית שקופצת כל פעם שיש בס חזק. גם לא כלכך משנה אם הוא סקין מודרני/קלאסי, העיקר שיהיה נח ומהיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  15. M-Audio Revolution 5.1 שמעו יש לי תכרטיס קול הזה עכשיו קניתי אותו חודש לפני שיצא הווינדוס 7 ועכשיו הוא לא תומך בווינדוס 7 קניתי תכרטיס קול במיוחד בשביל המחשב החדש שבוא יותקן ווינדוס 7 קניתי מי אתר פנדה תכרטיס קול קיצר מבאס אותי שאין תימכה ורשום באתר ששזה בפיתוח זה בפיתוח כבר איזה 3 חודש איין פה עוד משהו עם אותה בעיה כמו שלי ? שמעתי משהו שאפשר להתקין תכרטיס קול ידני בלי דריבר ניראה לי קיים דבר כזה ונסיתי להתקין דריבר וויסטה קיצר מה אפשר לעשות במחשב היא אפשר להגיד לחברה שיחלפו לי לכרטיס קול אחר פיצוי משהו

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  16. אני מעוניין לצרוב מוזיקה בדיסק רגיל, אבל שעדיין יהיה לי אפשרות בעתיד להוציא ממנו שירים או להוסיף שירים לדיסק.. יש אופציה כזאת בnero?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by guy94,

כשאני מגיע ל CD Label Creator ומנסה להדפיס שם את רשימת השירים שעל הדיסק (עם רקעים שונים) זה לא מדפיס לי כלום, אלא דף ריק לבן יוצא עם מסגרת ... יש לי מדפסת HP 940C וווינדוס XP אם מישהו יודע איך מתקנים את זה תודיעו לי...

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  18. Started by cateye,

שלום לכולם האשכול הזה חשוב לכל המשתמשים בזמן האחרון אני מתחיל לחשוש לגבי גניבת המשתמשים והסיסמאות (פריצה) שלי. אני שם לב ללינקים שאני נכנס אליהם, אבל אני יודע שאני יכול להקשות יותר אם אני אעשה סיסמה חזקה יותר הבעיה היא שאני לא אזכור את כולם כמובן ולכן חשבתי על תוכנת ניהול סיסמאות. נכון שיש את התוכנת המובנית של הדפדפן אבל אני לא בטוח מה עדיף יותר. אחרי שבדקתי קצת מצאתי את התוכנות הבאות: lastpass KeePass Roboform אבל כפי שהבנתי הן שומרות את המידע באינטרנט (באתר כלשהו) אז אני בעצם שם את כל הבייצים בסל אחד ואני לא יודע כמה זה חכם. אתם מכירים תוכנה מספיק אמינה ששומרת את הסיסמאות על המחשב וניתן לגבותה? או שמישהו משתמש באחת התוכנות ויכול להמליץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  19. שלום , קיבלתי עם המחשב שלי אך ורק דרייברים לויסטה , עכשיו אני צריך להוריד דרייברים של אודיו : HD Audio Codec Driver ועכשיו החברה שלי היא : Realtek , אני מנסה דרך האתר לא זז לי בכלל . ואיך אני יודע במדויק איזה גירסה אני צריך / יש אחד לכולם ?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by naoriko,

הפעלתי את הסבבה דיסי אני מתחבר למלא שרתים וזה אוטומטית מתנתק מאחד אחד ובסוף אי אפשר להתחבר לכלום איך משתמשים בתוכנה הזוו?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  21. ^^^ אני מחפש תוכנה שתאפשר גישה מרחוק דרך ה- wifi שני המכשירים מחוברים אל אותו הרשת כמובן. מדובר על windows 8 ואנדרויד 4 תודה.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by FuzzyNapkin,

כמובן שלא שמעתם את השם הזה מזמן...ICQ. אני מחפש תוכנה שיכולה להעביר את קבצי ההיסטוריה (bdf) - של תוכנת icq 2003b לקובץ html \text \ xml או כל פורמט אחר שניתן לקרוא. למה? כי מעולם לא כתבתי יומן וממש מעניין אותי מה קבור שם בקבצי ההיסטוריה. אחרי חיפושים אינסופיים...די נואשתי. התוכנה הטובה ביותר לכך היא ללא ספק Belkasoft ICQ Analyzer. תוכנה קטנה וישנה מאוד שעושה את העבודה מעולה, אך מוציאה רק עשר הודעות לאיש קשר בגרסת הדמו. כדי לשדרג לגרסה המלאה צריך סריאל שעולה לא פחות מחמישים דולר. גם אימיילים לחברה לא עזרו לי להשיג הנחה. אודה לכם אם תוכלו לעזור....האם אתם מכירים תוכנה אחרת?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  23. Started by xTz,

האם יש כזה דבר? אם לא...האם הגיוני שבמידה ולוקחים את כל הדרייברים והדי.אל.אלים של ויסטה ושופכים לתיקיות של הERD התוכנה תתמוך בויסטה?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by ferrari,

אני משתמש בNETLIMITER כבר מספר שנים, התרגלתי לתוכנה ואני מאוד מרוצה ממנה, אבל, וזה אבל גדול מאוד. - עד היום השתמשתי בגרסה 1.30 של התוכנה, והכל היה בסדר, עד שהחלפתי את תוכנה האבטחה שלי ל ZONE ALARM SECURTY SUITE וחלק מאפשרויות התוכנה (ZONE ALARM) מבוטלות אצלי בגלל העובדה שאני משתמש ב NETLIMITER 1.30, ויש בין שתי התוכנות האלו איזו התנגשות. החלטתי לשדרג את הNETLIMITER לגרסה חדשה , בכדי למנוע את ההתנגשות הזו, ושידרגתי לגרסה החדשה ביותר של NETLIMITER, בעקבות כך, כל האפשרויות ב ZONE ALARM פועלות, אך מדי כמה שעות אני מקבל BSOD, כלומר המחשב נתקע ומופיע המסך הכחול והנורא מכל. בעקבות שיטוטים רבים בגוגל הבנתי שזה (המסך הכחול) קשור לכל גרסאותיו של NETLIMITER חוץ מ 1.3 שבה השתמשתי…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by oronluko,

אז ככה יש לי בעיה שמציקה לי בגוגל טולק. אז ככה הבעיה היא כשאני נפתחת שיחה(כשאני לוחץ על איש קשר או שהוא שולח הודעה) אז עולה השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא" הוא ממשיך כרגיל ואם לוחצים "כן" הוא נתקע וקורס. כמוכן כשאני שולח או מקבל קובץ אז עולה השגיאה הבאה: גם כאן אם אני לוחץ "לא" הוא ממשיך כרגיל ואם לוחצים "כן" הוא נתקע וקורס. אני אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון. תודה. נ.ב. אני עובד עם windows vista 64bit.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.