תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי סרט על המחשב ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק די וי די ושהוא יעבוד בDVD לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט? (עכשיו הוא AVI) ועם איזה תוכנה כדי לי לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת עיצוב תמונה כמה שיותר פשוטה בשביל ילדה בת 14 ללא ידע רב במחשבים... כמובן שפוטושופ תוכנה מסובכת מידי אז לא להציע... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
התופעה הזאת החלה עם גרסה 11, ועודנה קיימת עם גרסה 12 החדשה (בגרסה 10, עוד ניתן היה לאחות במצב לא מקוון, FAT32). למה זה קורה? בכלל, למה PerfectDisk מתייחסת לאיחוי תיקיות במערכות FAT32 כאיחוי בזמן אתחול (איחוי קבצי מערכת, איחוי לא מקוון)(PerfectDisk מאחה תיקיות וקבצים יחדיו במצב מקוון רק ב-NTFS) ומאחה רק את הקבצים באיחוי מקוון? עד חלונות 98 כולל, תיקיות היו מאוחות יחד עם הקבצים במערכת FAT32 ע"י מאחה הדיסק. האם מדובר בחסרונה של התוכנה, וכי קיימות תוכנות איחוי אחרות אשר כן מאחות תיקיות וקבצים יחדיו באופן מקוון גם ב-FAT32?
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי חוברת גדולה מאוד (כמה מאות אלפי שורות עם עשרות עמודות) אשר פרוסים על כמה גליונות עכשיו הבעיה שלי זה שזה היה יבוא מקובץ CSV (בגלל המספר האסטרונומי של השורות) בכל אופן הבעיה כזאת - כל תא שהיה רשום בעברית התכולה שלו הפוכה למשל - שלום =םולש אני צריך דרך מהירה (מאקרו אולי ?) כדי להפוך את התאים ניסיתי מאקרו שמאצתי בגוגל אבל זה פועל רק תא תא וזה לא פרקטי אם יש פה מישהו שיודע לעשות מאקרויים באקסל אז ממש יעזור לי כל דבר שאתם יכולים - טווח , עמודות , הכל מה שאתם יכולים (ברור שטווח זה הכי טוב)
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי הרגשה שהמחשב נגוע באיזה סוס טרויאני או רוגלה מכיוון שה-CPU משתולל גם כשום דבר לא רץ ברקע. יש לי אנטי וירוס AVG 8.5 וניסיתי את SPYWARE DOCTOR 6 וגם את SPYBOT אך לא עזר. חלק מהתוכנות מצאו רוגלות כאלה ואחרות אבל המחשב עדיין משתולל. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בd.i.k.o על מנת לקודד קבצים לDVD שלי. אני ממיר את הקבצים ובוחר בתוכנה ביחד עם הסרט גם כתוביות אבל הכתוביות יוצאות ככתוביות בחירה ולא כתוביות מודבקות שזה מה שאני צריך מכיוון שתוכנת הDVD AUTHRING שלי לא תומכת בכתוביות. יש לציין שאני לא יכול להשתמש בDVD שלי בDVD שDIKO יוצר ולכן אני נאצץ להשתמש בDVD AUTHOR חיצוני (של TMPGENC). אני מקודד דרך CCE. יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם היא MPC. עם איזה תוכנה אפשר להפעיל אותם? או אולי להמיר אותם לאמפי3?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לצרוב סרט DIVX לדוגמה ושיהיה בו תפריט שיוצג בדיוידי. עם NERO לפי מה שהבנתי אפשר שיהיה תפריט רק אם צורבים ל VCD. עוד משהו אם אנחנו בנושא הדיוידי : איך אני עושה שהדיוידי יציג לי גם כתוביות ? שמעתי שצריך להפוך את השם של הקובץ של הכתוביות כמו השם של הסרט, לדוגמה : הסרט - Spiderman.avi .. והכתוביות - Spiderman.sub . ככה צריך לעשות ? אני צריך תשובה לשתי הדברים. תודה
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אני לא מדבר על המסכי LCD של מודינג, אלא על מסך לדים של פרסום. כן, כן ! אלה הגדולים שיש על הבניינים. חבר שלי קנה מסך 5X3 מטר שהולך להיתלות בתלפיות, ירושלים. הוא שולט על המסך דרך תודנה שנקראת LEDStudio. בקיצור, התוכנה מעלה קבצי LSD אבל הביאו לו כמה פרסומות בתור קבצי AVI. השאלה שלי היא כזאת - האם יש תוכנה שממירה קבצי AVI לקבצי LSD. אחרי חיפוש בגוגל לא מצאתי מש'ו שקרוב לזה אפילו. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, יש לו מושג למה אני מתכוון שיעזור לי בבקשה. אני מאוד מודה לעוזרים, יום טוב, מתן
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לפתח רעיון לפרוייקט/סטארט-אפ מגניב וחדשני. אני מחפש גריפקאי מוכשר ורציני עם ידע נרחב בפלאש ועם עדיפות גדולה לידע בתיכנות ב- Action Script, גרפיקאי יצירתי עם רעיונות חדשים שמבין עניין. *אשמח לקבל תיק עבודות. * אני אתן יותר פרטים בשיחה פרטית עם הבן אדם. * בנושא שכר/כסף - החלוקה היא באחוזים (אז למי שזה לא מתאים מלכתחילה שלא אצור קשר) תודה רבה חברים *ניתן ליצור קשר גם במייל: chen.rvn@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
;D תוכנה שעובדת בדוס וניתן לבדוק בעזרתה תקינות זכרון / לוח אם / חומרה אחרת עם מישהו מכיר תוכנה כזו איפה ניתן לשיג אותה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום חברים... אני צריך קצת עזרה ולא הצלחתי לחשוב על מקום טוב יותר להעלות את השאלה שלי... אז ככה: יש לי מחשב יחסית ישן, הוא בן איזה 5 שנים ככה, אני חושב שהמפרט לא רלוונטי. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק 320 ג'יגה של WD, אבל משום מה, למרות שהלוח שלי אמור לזהות SATA ההארד דיסק לא עבד. עשיתי דבר פשוט ושלחתי אותו לאיזה חנות מחשבים שיסדרו את העניין הזה... אין לי מושג מה הם עשו ומה לא, ביקשתי שההארד דיסק החדש יהיה כונן ניפרד במחשב, כך שC = הHD הישן ו-D = החדש. אני רוצה לפרמט את המחשב, וכשאני מתחיל ועולה המסך שבו אני בוחר איזה כונן למחוק והאם למחוק (הכחול הזה ממש בהתחלה) אני רואה שם רק את כונן C... מה שמעלה בי את השאלה מה יקרה אם אני אמחק את C?... האם עלולים להיות בו קבצים שאמורים…
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן ווידאו טוב... משהו בסגנון של ה BS Player הייתי שמח להשתמש ב BS player אבל יש לי בעיה איתו ולא ענו לי באשכול שפתחתי... אז אם אפשר לקבל ממכם המלצה לנגן בסגנון שלו, שיש אפשרות להוריד גרסא חינמית שלו אני אשמח
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן ואני משתמש בקספרסקי אבל המחשב שלי די איטי איתו ביחד, למישהו יש המלצות על אנטי וירוס קצת יותר קליל?
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, מידלתי את הרובוט הזה בסטוידו מקס בעזרת ההדרכה של 3D- PALACE ואני מרוצה מהתוצאות בנתיים... הקטע שהמידול זה רק חצי מהעבודה המטרה שלי היא לעשות סצנה שלמה של עיר הרוסה ופיצוצים אש בלאגנים כמו למשל בתמונות שיש ב SUPREME COMMANDER ... הבנתי שצריך שילוב של עוד תוכנות חוץ מסטודיו מקס כדי ליצור ציורים יותר מורכבים ובאתרים כמו 3D TOTAL המקום היחיד שראיתי שמסבירים איך עושים את הסצנות השלמות האלה מסבירים נורא קצר.. בסגנון תמדלו את הרובוט עכשיו שימו UV MAP בפוטושופ תעשו טקסטורה של ליכלוך ותוסיפו שכבות של אש פיצוצים... נשבע לכם ממש ככה קצר איך אני אמור ללמוד מזה מה עושים. הצלחתי ללמוד למדל את הרובוט כי בוידאו של 3D PALACE מסבירים לך שלב שלב כמו שאתה ילד מפגר והאמת לבן אדם שלא נולד…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. ארועים בדומה להוספת חגים ל Outlook, ניתן ליצור קובץ טקסט בסיומת hol בפורמט מסויים, ובו להוסיף ארועים כאוות נפשכם ולייבא אותם ליומן ב Outlook, הבעיה היא שעבור כל ארוע צריך לציין תאריך מלא, כולל שנה, האם ניתן ליצור ארועים מחזוריים (כגון יום הולדת) כך שיופיעו ביומן בצורה מחזורית בכל שנה, מבלי לשכפל את שורת ה Event בקובץ עבור כל שנה? 2. ברירת מחדל ברירת המחדל ל Encoding של Notepad בלי לעבור ל ++Notepad ובלי כל מיני התחכמויות שמצאתי בגוגל שלא בדיוק עובדות, האם יש דרך כך ש UTF-8 יהיה ברירת המחדל במקום ANSI? 3. PST יש לי מאות ואלפי מיילים בקובץ PST, אני רוצה להעביר את כולם ל Gmail, האם יש דרך קצרה ואלגנטית יותר מאשר מעבר אחד אחד ולשלוח לעצמי? 4. GMAIL אאוטלוק 2010 במחשב בבית …
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד מאוד חלש: P3 800 Mhz SD-RAM 128 MB ויש לי שתי תוכנות של Symantec: Norton System works 2002 Norton internet security 2003 קראתי על כך שהתוכנות של Symantec מאוד כבדות ואני פוחד שזה יכביד מאוד על המחשב שלי. איזו גירסא להתקין? האם יש אנטי וירוס חינמי?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי תוכנת Photoshop CS ME, נאמר לי שניתן להגדיר את שפת הממשק לעברית. איך משנים זאת? ניסיתי ולא הצלחתי, כרגע זה באנגלית. ניסיתי להיכנס לאפשרויות אבל שם אי אפשר לבחור שפה אחרת חוץ מאנגלית, אומנם יש את הקובץ "עברית" בתקית הפוטושופ. איך מטעינים אותו? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם).
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חיפשתי בכמה אתרים Driverים לזה אבל לא מצאתי לwindows xp משהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני שוקל לפתוח חשבון פרימיום בראפידשר וקראתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300980.10 המתאר הורדות סימולטניות מראפידשר (לא אחת אחת). אה מה,משהו לא ברור לי. התקנתי גרסת נסיון של IDM ,חיפשתי בגוגל את העונה הראשונה של "אבודים" ,(סדרה שלא ראיתי אף פעם לצערי),והעתקתי רק שורה אחת ל-IDM . (ראו תמונה "lost links"). הורדתי ,ומה שקיבלתי זה רק כתובת אינטרנט! (ראו תמונה "lost2"). אז נכון שאפשר ללחוץ על הקישור החדש ורק אז להוריד ,אבל איך זה יעבוד אם רוצים להוריד כמה ביחד?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום, משהו השתבש לי והכתוביות והסרט לא תואמים,איך ניתן לכוון זאת? כאשר אני לוחצת על הלשונית:נגן>כתוביות>אפשרויות>DEFAULT STYLE ,מה צריך להיות האיחור והBUFFER? תודה!
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-