עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אקספלורר, מוזילה פירפוקס או תוכנות אחרות? פרטו: יתרונות חיסרונות.. כאלה (לא שמתי סקר כי אני לא מכיר בגרוש תוכנות אינרנט...)

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  2. יש לי קבצים ומסמכים שהייתי רוצה להצפין או להחביא בדרך כלשהו שרק אני יוכל לראות אותם, יש דרך מסויימת לעשות זאת? :AR15: :AR15: :jump:

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש winpeאו משהו דומה על דיסק עם boot כאשר הוינדוס לא עולה אני מחפש משהו פשוט שצריך להוריד לצרוב אותו כ-image לשנות בביוס והדיסק עולה הורדתי כמה ותמיד כשאני בוחר וינדוס מהרשימה הוא נותן לי הודעת שגיאה מחפש משהו תקין הפעם כי אני צריך את זה דחוף

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by ETB,

כאשר אני רוצה לראות סרט מסוג DIVX בתוכנה WMP של WIN XP, מופיע רק הקול ואין תמונה. וגם ותוכנה שאני בטוח שמאפשרת צפיה בDIVX כמו ASUSDVD 2000. יש דרך לאפשר צפיה בסרט, אולי איזה תוכנה שתתקן את זה.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  5. חזרתי לעבוד עם פאוור פוינט אחרי כמה שנים שלא עבדתי איתה, ונתקלתי בבעיה כשיש לעמוד רקע, וגם לתמונה, הרקע של התמונה עולה על זה של המצגת - וזה לא נראה אחיד. בעבר אני זוכר שמצאתי דרך לבטל את הרקע של התמונה ולהפוך אותו לשקוף. איך עושים את זה? התמונות שאני משתמש בהם לא קשורות לקליפ-ארט של האופיס

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  6. כל פעם שאני חוזר מהצבא יש בעיה חדשה במחשב... הפעם הבעיה היא שכל לחיצה על מקשי ה caps וה- num lock נישמע צפצוף מעצבן מתוך המחשב עצמו. בנוסף כפתור ה num lock התהפך, כשהוא לחוץ החיצים עובדים, וכשהוא לא לחוץ המספרים עובדים. התקלה הופיע לפני כשבוע ,אין נקודת שחזור מערכת מתאימה ולא מצאתי שום תוכנה חדשה יוצאת דופן שהיית יכולה לגרום לזה. ודבר נוסף ששמתי לב זה שלפני שהוינדווס עולה אין את הציפצופים. הוידווס שלי הוא xp pro

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by Gohan,

אוקי , יש לי רשת אלחוטית מחשב עם כרטיס טלוויזיה וlaptop. אני רוצה שהlaptop יקבל שידור טלוויזיה דרך הרשת איך? תודה.

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by Green,

שלום יש לי בערך 50GB של שירים כולם מסודרים בספריות לפי:אומן-אלבום-שיר אבל שאני מכניס את הכל לאיטונז (IPOD מה אפשר לעשות) לא הכל יוצא מסודר וזה כי לא לכל השירים רשום בתוכם את האומן והדיסק אז שני שאלות: 1.איך אני מסדר באיטונז את השירים שלי כמו הספריות שלי ולא סתם הכל ברשימה אחת ארוכה 2.יש אולי תוכנה שיכולה לסדר את כל המוסיקה במחשב ולסדר את השמות של השירים ואת המידע שיש בתוך הקובץ? מה שבקיצור אני מנסה לשאול זה איך אני מסדר 6000 שירים כי ידנית אחד אחד זה לא אפשרי מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.. תודה

9. יש לי מחשב די ישן ואני משתמש בקספרסקי אבל המחשב שלי די איטי איתו ביחד, למישהו יש המלצות על אנטי וירוס קצת יותר קליל?

10. Started by nore0,

iTunes גירסה 7.0.2.16 לא יודע מה קרה פעם הייתי מעביר בלי שום בעיה היום התקנתי וההודעות האלה עלו לי http://img245.imageshack.us/img245/4467/srefdtdb6.jpg http://img135.imageshack.us/img135/1535/ipodws8.jpg

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב יד-שניה די ישן בסכום נמוך, אבל בכל זאת לבדוק אותו לפני הקניה עד כמה שאפשר. אילו בדיקות אפשר לבצע ובאילו תוכנות? (כמו בדיקות להארד דיסק, לזכרון, למעבד...) תודה!!

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

מהירות ההורדה היא מאוד נמוכה משהו כמו 2KB מה לעשות? אני בטוח שזה לא מהשרתים עצמם כי שמעתי שיש אנשים שמורדים ב 10 או 20 לפחות

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by Drogba,

יש לי בעיות במחשב , נגיד שאני פותח את "My Computer" או "My Documents" אז הוא לא מגיב לפקודות , רק לפעמים הוא נפתח אחרי חצי דקה בערך... הוא הרבה פעמים נתקע וצריך לעשות ריסטרט , והאינטרנט זז כמו צב ( למרות שיש לי 1.5Mbps ) והמדיה פלייר לא נפתח, ועוד שלל בעיות כאלה . והמחשב חדש , קיבלתי אותו לפני חודש . עכשיו בSymantec Antivirus הוא אומר לי שיש לי ICQ Trojan , ואין לי מושג איך להוריד אותו בבקשה עזרה!

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by naoriko,

אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן הקספרסקי מנתק לי את האינטרנט לבד......מישהו יכול לעזור לי שזה לא יקרה יותר....?? בהתחלה שאני מתחבר עוברות 2 שניות ואז הוא שואל אותי עם לחסום או להמשיך ואני ממשיך הכל טוב ויפה אבל משום מה כל כמה זמן הוא מתנתק לבד..???????

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by Gohan,

איך אני יכול להגיד לתוכנה/משחק לעבוד על מעבד מסוים ? אם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by aloneg,

יש לי בעיה להתקין את NERO 8 מכיוון שמשהו בהתקנה של NERO 7 נדפק ולכן אני לא יכול להסיר אותו. עד שאני לא מסיר אותו אין אפשרות להתקין את 8. מישהו מבין?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by dudu2683,

הי מישהו יודע איך מוסיפים לחתימה באאוטלוק אנימציה? ואם כן באיזה פורמט היא צריכה להיות (סיומת הקובץ) תודה

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by G1,

ברשימת שירים שאמורים להיות רשומים בעברית ה-winamp 3 מראה ג'יבריש. איך מסדרים את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  19. שלום חברים. בעיה מוזרה ללא ספק. קשה לתאר בכמה מילים בודדות, החלטתי לכתוב כנושאים. מהרגע שאיתרתי ועד נסיון פיתרון התקלה. נראה שלא ניתן יהיה לפתור את התקלה, מישום שאת כל הפיתרונות האפשריים כבר ניסיתי. הבעיה: נניח ויש עמוד ובו תמונת GIF או JPG וכד', היא מעטה את העמוד, ז"א, גלילת העמוד רצה לאורך כל המסך באופן מהיר, וכמופיע תמונה בעמוד, העמוד זז בצורה איטית וכבדה יותר. דוגמא: http://spikal.net/test/ - בדוגמא כאן, ניתן לראות אנמציה פשוטה, שמוצגת כפי שהיא אצל כולם, אך אצלי, לעומתכם, מוצגת בצורה איטית מאוד וכבדה. מע.ה: לינוקס/חלונות, כ.מסך: Geforce 6600GT עם טמפ' של 45 בערך בשעת מנוחה. מעבד AMD 3000 ווינצ'סטר. טמפרטורה נעה בן 35 ל38, במצבים קרטיים יותר, גולשת למקסימום 40+. זיכרונ…

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by HwareNewb,

שלום, יש לי את המשחק BF2 כבר שנתיים, ועד כה הוא עבד ללא בעיות. לאחרונה רכשתי מסך חדש (Flatron L1760TR) ולאחר שחיברתי אותו ניסיתי להיכנס למשחק. לאחר שלחצתי על האייקון של המשחק המסך נעשה שחור לכמה שניות, ולאחר מכן המחשב החזיר אותי לדסקטופ. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, אך ללא הועיל. עד כמה שזה לא נשמע הגיוני שמסך גורם לבעיית תכנה, אין לי הסבר אחר לבעייה. כל שאר המשחקים במחשב שלי פועלים בסדר גמור, וכאמור זו הפעם הראשונה שבה יש לי בעיות עם BF2. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by eranRohatyn,

אין לי איך להתחבר עם אפשר כתובת של שרת תודה

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  22. רכשתי כונן חדש ורציתי לדעת בעזרת איזה תוכנה אפשר לבדוק אותו ולראות שלא מכרו לי הרדיסק עם סקטורים פגומים אשמח ללינק או המלצה לתוכנה מסוימת

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  23. יש לי ויסטה HOME BASIC חוקי שקיבלתי מותקן על הלפטופ עם IE 7 מובנה. משום מה, באתרים בהם יש ריבוי בחירות בתפריט שנפתח -ולדוגמא הכי מדוייקת, נא הכנסו לאתר בתי המשפט, אליו אני חייב להכנס באופן קבוע: http://info1.court.gov.il/public כשאני פותח את אחד מהתפריטים, אוטומטית קופץ לי חלון הודעה על בעיה באקספלורר, הוא "מחפש" פתרון, ואז מודיע לי שהוא מתחיל את IE מחדש, וסוגר לי את כל החלונות הפתוחים של האינטרנט. מה זה ואיך אני פותר את הבעיה הנוראית הזו? תודה

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  24. בבקשההההההה

• 4 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים