עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי Kaspersky לפני כמה ימים ועכשיו אני מנסה להיכנס לכמה אתרים, והKaspersky חוסם לי אותם. אני מקבל הודעה כזו: Kaspersky Internet Security 7.0 The requested URL http://www.torrentleech.org/ is forbidden איך אני עושה שKaspersky יכיר את האתר כאתר בטוח?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  2. ב WORD , במקום לשנות כל פעם מחדש יש איזה שהיא דרך לשנות את ברירת המחדל ?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  3. שלום, יש לי בעייה מוזרה, הגלגלת של העכבר שלי פתאום הפסיקה לעבוד, כשאני מחבר את העכבר למחשב אחר, פתאום היא עובדת.. אבל במחשב שלי הנוכחי, היא לא עובדת, יש איזה אופצייה בwindows שמבטלת את הגלגלת?? - יש לי עכבר מסוג Logitech MX510 ניסיתי לנתק ולחבר אותו שוב, ניסיתי להתקין את הדרייברים של העכבר ועדיין לא עבד.. מישהו יודע פתרון אחר לבעייה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by sarkise,

אהלן, אתמול נודע למוחי כי גופי משועמם, ומוחי החליט להוריד בעזרת גופי פוטושופ, לאחר כ-5-6 שנים שלא עיצבתי כלום. אתמול יצרתי לוגו פשוט בשביל מספר חברים שאני מכיר (כ-20 וקצת יותר נכון) בעלי סובארו מכל הדגמים, והלוגו הועלה. עשיתי אותו בשיא הפשטות, ברקע לבן כדי שלא יהיה עמוס ולעניין, והוא בצורת הגריל החדש של סובארו (כרגע אני עובד על הגריל כדי שיראה יותר אמיתי בעל גוון כרום, אתמול פשוט לא היה לי זמן לזה.. הלכתי לעבוד מוקדם. הרקע לבן כי כעקרון הוא מיועד לדפים לבנים ולא אפורים כחולים כמו פה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by ארקדי גאיידמק,

באתר של איסיקיו ממש מגניב בסגנון של המסנג'ר..

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by er0101,

מכירים תוכנה שלא מצריכה client/media player במחשב הצופה? אחת שיכולה לשדר מכרטיס TV.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by la_pumik,

אני מחפשת תוכנה אשר תגביר את הקול ז"א ישנם סרטים או קבצי קול אשר הקלטו בסואנד נמוך וגם כאשר אני מגביר במקסימום של הוינדוס אזי הקול עדיין נמוך (אני משתמש במחשב נישא ולכן אין לי אופציה להגברה בעזרת חשמל) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  8. אני רוצה ליצור שדה באקסל שהוא יהיה שער הדולר היציג, וכל פעם שאעשה "עידכון שדות" אז שדה זה יעודכן מהאינטרנט לגבי שער הדולר. איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by JHONLEV,

התקנתי תתוכנה היום והיא פשוט לא זזה! מורידה במקס על 8 ! יש לי אחד וחצי אינטרנט יש לי מודים ואין לי פייראול אפילו ביטלתי את של הWINDOWS לקבוץ יש הרבה זורעים ומקורות ! כמה זמן צריך להשאיר דולק את התוכנה עד שתבצור מהירות ? יש אולי מדריך איך להגדיר נכון תתוכנה?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  10. יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by אריאל58,

מופיע במנהל המשימות 7 פעמים מה הסיבה ? הרצתי סריקות וירוסים ולא נמצא כלום כשאני מנסה להריץ את הפקודה TASKLIST\SVC בכדי לדעת מה עומד מאחורי כל SVCHOST אני מקבל הודעה שלא מכיר את הפקודה WIN\XP SP2 המחשב אודה על עזרה תודה מראש

12. שלום לכולם, אחותי השתמשה בלפטופ שלה בחיבור האינטרנט בטכניון,ולפי מה שהבנתי כנראה המחשב נדבק בוירוס. על המחשב מותקן האנטיוירוס AVG בגרסא החינמית. כעת כאשר המחשב עולה מתקבלת ההודעה: data execution prevention - microsoft windows to help protect your computer,windows has closed this program. name:windows explorer publisher: microsoft corporation data execution prevention helps protect againt damage from viruses and other security threats. כמובן שבלי האקספלורר קשה לעבוד על המחשב. ניתן להריץ דברים דרך הtask manager. יש עצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  13. מה קורה? אחותי הורידה משהו מהמייל ונכנס לי וירוס למחשב.. הנה הפירוט שהקספרסקי נתן לי: http://www.viruslist.com/en/search?VN=Virus.VBS.Attas.a&referer=kav C:\setup.dll.vbs אני לא מצליח להיכנס למחיצות שלי (C,D,E).. כל פעם שאני מנסה קופצת לי הודעה: אם אני רושם \:C אז אני מצליח להיכנס לתיקיה.. הבעיה היא רק דרך הכניסה מהמחשב שלי. ניסיתי גם לעשות repair אבל זה לא עזר.. והקספרסקי לא מצליח למחוק את הוירוס. אשמח לעזרה.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי מותקן במחשב מקסטון,ואינטרנט אקספלורר הגירסה האחרונה .. עכשיו כשאני גולש רגיל באתרים,ואני רוצה לעשות כפתור ימני על לינק או משהו בתוך הסייר לא נפתח לי החלון הרגיל אם האופציות משהו חוסם אותו.. זה קורה גם באספלורר ככה רגיל שהסמן לא נמצא בתוך האקספלוור או על המקסטון אני יכול כמובן לעשות כפתור ימני אם העכבר מישהו יודע אך לפתור את הבעיה? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  15. אני מצב אולניין רגיל, לא רואה חברים מחוברים. חברים שלי כן מחוברים רגיל אבל לא רואים אותי מסנגר LIVE גירסה אחרון ,WIN 7 BIT 64 אני עשיתי להסיר תוכנה והתקנה מחדש אותו דבר בעיה. הודעה שירות (תמונה) מה בעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  16. Started by zinzana men,

שלום יש לי בעייה מסויימת אני קיבלתי כמה מיילים מאנשים שאני הייתי צריך תכתובת שלהם ובלי כוונה מישהו שגם שותף איתי במייל מחק לי אותם איך אני יכול לשחזר את מה שנמחק אני אודע לכם מעוד עם תצליחו לעזור לי

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  17. אני צריך תוכנה לדפדפן Internet Explorer שתחסום אתרים עם תוכן פורנוגרפי ו אפילו חיפושים לאתרים פורנוגרפיים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by The-Devil,

מישהו פה שמע אולי על התוכנה Cr@@gel ?? ויודע אולי איפה אפשר להשיג אותה?

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by darkman,

אז ככה קיבלתי לידי סרטונים מיכוון שהם צולמו במצלמה ביתית הם תופסים נפח רב וגם איכות הקול ועוצמתו לא מי יודע מה אני צריך 1)תוכנה שתשפר לי את איכות הקול(כי בתאכלס אני צריך יותר קול מתמונה) [הגברת הקול וגם אם אפשר תוכנה שמעיפה רעשים] 2)עריכת וידיאו(חיתוך\איחוד\הורדת איכות...) תודה לכל האנשים שיזערו לי בפרויקט "גבאי הסרט"

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by X_Dror,

בזמן האחרון אני מרבל מלא ספאם באימייל וזה כבר הרבה מעל מה שהיה בעבר. אז אולי יש לכם המלצה לאיזו תוכנה טובה שחוסמת ספאם? תודה!

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by nehmia,

איך אני יכול לגלות את הססמא של ה אי סי שלי ולא דרך האתץר של אי סי קיו כי שכחתי תאי מייל שרשמתי

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  22. שלום, יש לי בעבודה תוכנה שעובדת בדוס(דוס דרך ה-WIN 98), וקניתי מדפסת, מכונת צילום של HP, שלא עובדת עם דוס. דרך חיבור USB, היא מדפיסה טוב רק את מה שנשלח דרך ה-WIN יש אפשרות לעשות\לקנות משהו שיגרום לזה לעבוד. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  23. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית לשחזור קבצי NTFS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by NIRAN,

iam in the USA and iam using a computer without hebrew installed. i went to the control panel to Regional and Language Options and tried to install the right to left languages but i dont have a windows CD so maybe some one can get me those files so ill have hebrew installed? THX

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by Ronll,

מישהו מכיר איזה תוכנה טובה להורדות , שירים מישחקים , וגם שירים בעיברית!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים