תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
פעם היה רשום את זה איפה שהוא אבל אני לא זוכר איפה *בזמן האחרון אני מקבל מלא גאנק זה מתחיל לעצבן בטירוף
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי התקנתי adobe reader9 על XP וכאשר אני מפעיל מסמך מסויים לא כבד ולא כולל גרפיקה והמחשב קופא אבל העכבר זז כלום לא מגיב ניסיתי להתקין גרסאות שונות של ADOBE אחרי מחיקה מלאה בדיוק אותו דבר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה ולעדכן כרטיס מסך אותו דבר אם למישהו יש פתרון אני ישמח לשמוע (לא פתרון של להשתמש בתוכנה אחרת) וניסיתי גם למחוק את כל תיקיית TEMP ולא עזר מקווה לתשובה בהקדם תודה TITANOS
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כשאני מוריד עם הJdownloader קבצים גדולים אז בערך שזה מגיע לאחרי 2-3 ג'יגה הורדה הוא רושם eror ורושם את ההודעה: "אין מספיק מקום אחסון כדי לבצע פקודה I O ". יש למישהו מושג מה הבעיה? זה לא היה עושה לי את זה פעם, ויש במחשב בסביבות 300 ג'יגה פנויים. יש לי אנטי וירוס של ESET SMART SECURITY אולי זה קשור למשהו באנטי וירוס? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום נתקלתי מספר פעמים בקובצי RAR שסגורים עם סיסמא. כמובן שזה מתברר רק לאחר ההורדה ואין אפשרות לפתוח אותם. האם ישנה דרך/תוכנה שיכולה למצוא/לחלץ את הסיסמא כדי שניתן יהיה לפתוח את הקבצים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מופיע במנהל המשימות 7 פעמים מה הסיבה ? הרצתי סריקות וירוסים ולא נמצא כלום כשאני מנסה להריץ את הפקודה TASKLIST\SVC בכדי לדעת מה עומד מאחורי כל SVCHOST אני מקבל הודעה שלא מכיר את הפקודה WIN\XP SP2 המחשב אודה על עזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ערב טוב. היום אני ניגש למחשב, פותח שיר והפלא ופלא, אין סאונד... חשבתי בעיה זמנית \ מישהו יצא מהדרייבר או משהו קטן. עשיתי ריסט ולא עזר. לאחר מכן התקנתי דרייבר מחדש ולא עזר. הורדתי דרייבר חדש ועדכנתי וגם לא עזר. הרמקולים מחוברים ותקינים ונבדקו כמה פעמים. במנהל ההתקנים הכרטיס קול שהוא OB דר"א כן מופיע והדרייבר עולה בסטארט אפ (חששתי שאולי ביטלתי אותו ב MSCONFIG אבל לא...) אני מתחיל לחשוב שניסיתי הכל ואין לי מושג ממה זה נובע. משהו שאני לא בטוח שהיה כל הזמן זו שגיאה שמופיעה לי בעת הפעלת המחשב (אני לא יודע אם זה קשור או אם זה קורה מאז שאין לי סאונד אבל זה שווה בדיקה.) התמונה בהגדלה למי שלא רואה מה כתוב http://yfrog.com/7b12693582j
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר? אם לא...האם הגיוני שבמידה ולוקחים את כל הדרייברים והדי.אל.אלים של ויסטה ושופכים לתיקיות של הERD התוכנה תתמוך בויסטה?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
פעם ריאשונה אחרי המון זמן שניתקלתי בקובץ ש VLC לא יכול לנגן , אפשר בבקשה המלצה לחבילת CODEC טובה
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אפשר לעשות הנפשות לסרטונים. אם תוכלו לכתוב תוכנות כאלה אז אני אשמח מאוד
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היום, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להתקין פיירפוקס. הבעיה שלי היא, שהממשק בעברית. אני הייתי רוצה להפוך את הממשק לאנגלית. כמו כן, אני צריך המלצות לסקינים, או לפחות אתרים שיש בהם מבחר גדול של סקינים לפיירפוקס. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, כאשר אני נכנס לספריות(יתכן ואלו ספריות מסויימות אך אינני בטוח), לעתים האייקונים שבשולחן העבודה לעתים פשוט מתרפרשים ולוקח להם כמה שניות טובות עד שהם שוב עם האייקון שלהם. אמנם זה שולי אבל די מציק. פתרון למישהו?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם. במזל טוב הזמנתי את ה-LG 4163b. אני לא ממש מחבב את נרו 6, ורציתי לדעת האם גרסה 5 תדע לנצל את הצורב, או שבכל זאת עלי לשדרג ל-6... ואם כן, לאיזו גרסה בדיוק?
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי שידורי רדיו מהאינטרנט. אני יודע שיש המון אתרים/תוכנות שניתן לשמוע דרכם רדיו, אבל אני לא יודע באיזה תוכנה אפשר להשתמש ע"מ להקליט את השידורים. אם זה משנה אני צריך להקליט מגלגל"צ.. אם מישהו מכיר דרך לעשות את זה אני אשמח מאוד!
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום יש לי וודיאוס XP HOME SP2 וכל פעם שאני מנסה להפעיל איזה קובץ של מדייה פלייר כמו MP3 MPG WAV ועוד אז הוא רשום לי כל הזמן את השגיאה הזאת ועם נגיד אתה לוחץ קליק ימיני ובפתיחה באמצעות ואז אתה בוחר ווידאוס מדייה פלייר וזה עובד אבל כשאתה לוחץ רגיל זה רשום כל הזמן את השגיאה הזאת: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כשהוא מתחבר הוא עושה לי את ה"אל תשלח", וכשאני סוגר את זה הוא מתנתק לי מהמסנג'ר. עוד דבר ששמתי לב אליו זה שאין לי מנהל משימות יותר זה רושם לי מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מערכת הקבצים שלך ואני שואל אתכם, אנשים טובים, what the deuce?/ [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, מידלתי את הרובוט הזה בסטוידו מקס בעזרת ההדרכה של 3D- PALACE ואני מרוצה מהתוצאות בנתיים... הקטע שהמידול זה רק חצי מהעבודה המטרה שלי היא לעשות סצנה שלמה של עיר הרוסה ופיצוצים אש בלאגנים כמו למשל בתמונות שיש ב SUPREME COMMANDER ... הבנתי שצריך שילוב של עוד תוכנות חוץ מסטודיו מקס כדי ליצור ציורים יותר מורכבים ובאתרים כמו 3D TOTAL המקום היחיד שראיתי שמסבירים איך עושים את הסצנות השלמות האלה מסבירים נורא קצר.. בסגנון תמדלו את הרובוט עכשיו שימו UV MAP בפוטושופ תעשו טקסטורה של ליכלוך ותוסיפו שכבות של אש פיצוצים... נשבע לכם ממש ככה קצר איך אני אמור ללמוד מזה מה עושים. הצלחתי ללמוד למדל את הרובוט כי בוידאו של 3D PALACE מסבירים לך שלב שלב כמו שאתה ילד מפגר והאמת לבן אדם שלא נולד…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש דריבר אחד שמתאים לכל המדפסות של hp ?(רק דריבר בלי תוכנות)
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי 4 וירוסים במחשב עכשיו הורדתי את התוכנה Prevx CSI והרצתי סריקה וזה מצא לי את הוירוסים אחר זה רושם לי שאני צריך לשים Licenes Key ואין לי מישו מוכן לתת פה? זה מקרה דחוף!!! המחשב שלי לא עובד כמו שצריך
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
http://mp3music.co.il/software/105.html תוכנות עריכה והקלטה: http://mp3music.co.il/software/Software_section.aspx?id=%F2%F8%E9%EB%E4%20%E5%E4%F7%EC%E8%E4 תוכנות אחרות כמו חיפוש ושיתוף, וצריבה ניתן למצוא באתר אני לא רוצה לפרסם פה....
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתעזור לי בתהליך הבא: באתר מסויים (אני גולש עם השועל) אני מקבל רשימת חפצים ואחרי שאני בוחר אותם אני עובר למסך אחר ומשם מתחיל תמיד סדר פעולות קבוע (רושם את השם, טלפון, בוחר תמיד שתי תיבות סימון, לוחץ על כפתור "הבא", ממלא שוב פרטים וכו'). בסה"כ מדובר במשהו שכנראה קורה בהרבה אתרים שבהם יש פעולות שחוזרות על עצמן. אני מחפש דרך להקליט את כל סדר הפעולות הקבוע שלי כך שאחרי שאבחר פריטים באופן עצמאי, אני יכול ללחוץ על כפתור וכל שאר הפעולות ירוצו חופשי. מכירים תוכנה כזו להקלטת מאקרו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי בזמן שאני מוריד קבצים המחשב נתקע לי בלי התראה מוקדמת ואני צריך לעשות ריסט. באתר של UTORRENT לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת. מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? היום כבר הייתי צריך לעשות פעמיים ריסט. זה ממש ממש מעצבן תודה
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני שוקל לפתוח חשבון פרימיום בראפידשר וקראתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300980.10 המתאר הורדות סימולטניות מראפידשר (לא אחת אחת). אה מה,משהו לא ברור לי. התקנתי גרסת נסיון של IDM ,חיפשתי בגוגל את העונה הראשונה של "אבודים" ,(סדרה שלא ראיתי אף פעם לצערי),והעתקתי רק שורה אחת ל-IDM . (ראו תמונה "lost links"). הורדתי ,ומה שקיבלתי זה רק כתובת אינטרנט! (ראו תמונה "lost2"). אז נכון שאפשר ללחוץ על הקישור החדש ורק אז להוריד ,אבל איך זה יעבוד אם רוצים להוריד כמה ביחד?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-