עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by slrr,

דף הבית נפתח לי עם איווט (אייגוגל).. טבים נפתחים לאו וגם הדפדפן יחסית ל-7

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. Started by slrr,

היה לי IE7 עכשיו יש לי IE8 והוא פשוט יותר איטי איך זה יכול להיות??

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by reyrey_200,

שלום הנוקיה פיסי סוויט שלי עושה בעיות,שאני בא להתקין,משחק או תוכנה על הN73 שלי, אז אני לוחץ על הקובץ,הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין אז אני אומר כן,ואז מופיע המסך של "אם ברצונך לבטל התקנה זאת לחץ כאן" ואני לא לוחץ וזה יוצא לי אחרי 2 שניות שאני רואה תמסך,ויוצא סתם,אני לא מבין למה,את ההתקנה בכלל אני לא רואה על הפלאפון. דרך אגב עשיתי UNINSTALL והתקנתי מחדש ולא עזר.[אפילו כיביתי תפלא והדלקתי מחדש]

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by ModChiP,

יש לי את התוכנה על המחשב אני מבקש ממנו שיעשה לי אבחון לדיסק(של המערכת)- הוא ממליץ לי על boot time Defrag אני מאפשר את זה ואז הוא מאתחל וכשהוא עולה הוא מראה לי את החלון הזה http://img836.imageshack.us/img836/6724/dsc00301h.jpg ואז מאתחל שוב ומראה את החלון הזה- http://img638.imageshack.us/img638/7137/dsc00300xx.jpg אשמח לעזרה ואני ממש עובד עצות יש לציין שהתוכנה עובדת טוב והצלחתי לעשות איחוי לכונן המישני בהצלחה מרובה מצאתי משהו באתר הבית של התוכנה -http://www.raxco.com/support/kb/823/ אני לא יודע עם זה נכון אבל עבדתי לפיו ולא הצלחתי לפתור את הבעיה תודה רבה למי שיצליח לעזור!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by yadin,

שלום הורדתי תדרייבר realtek high definition audio driver הכל עובד הנגן הכל שומעים מוזיקה אבל יוטיוב ובאינטרנט אני לא שומע מוזיקה ועוד משהו גם במחשב נכון בהדלקה אין צצלילים וכל זה של המחשב רק המוזיקה וסירטונים פועלים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by ofir5300,

התוכנה Xfire עושה לי בעיות כל כמה זמן היא מתנתקת ואז מתחברת מחדש מה עושים?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by House M.D.,

יש לי בעיה מוזרה. סירטונים מהאתר youtube עובדים בIE אבל בפיירפוקס לא. הנגן עצמו מופיע אבל באמצע יש מסך שחור והודעת שגיאה: An error occurred, please try again later. ואני רואה אותו סירטון ב IE והכול עובד נפלא. ניסיתי להסיר את נגן הפלאש ולהתקין אותו מחדש, לא עזר. ניסיתי גם את הבטא של פלאש 10.1, גם לא עזר. עידכנתי את פיירפוקס, מחקתי אותו והתקנתי שוב, כלום לא עוזר. ומה שהכי מוזר: הסירטונים מיוטיוב לא עובדים רק כשאני נכנס לדף של הסירטון באתר youtube עצמו. אם לדוגמא מישהו ישים נגן של youtube ישירות בדף של פורום או אתר זה יעבוד טוב! עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. באתרים כמו ספורט 5 yes walla nana אי אפשר והתקין פלאש והכל וזה לא נותן מה לעשות אם פה לא מתאים תעבירו לאן שמתאים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי! תודה לכל מי שיעזורר לי... אני כבר שבוע לא מצליח להכנס לאייסי, לפעמים הוא נכנס והוא מראה לי שאף אחד לא מוחבר ואחרי שנייה יוצא, לפעמים הוא מתחבר ואני שולח הודעות והוא כותב לי "שליחת ההודעה נכשלה" אותו דבר במסן, משחקי אונליין לא מתחברים לי. בבקשה אל תגידו לי "בדוק פייר וול" תגידו לי מה זה ואיך אני מסדר את זה בדיוק! תודה ענקיתתתתתתתתתת לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by tomer92,

שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שהוא ati כתוב לי את ההודעה הזאת: error installing ikernel.exe מה זה?! תודה לכל העוזרים וד''א אם צריך יש לי windows xp proffesional בבקשה זה דחוף אני לא יכול לשחק בכלום

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by asi_oz9,

אוקי שלום קוראים לי אסי אתמול התקנתי את המשחק Call of Duty 2 שזה משחק ישן ואין סיבה שלא יעלה במחשב שאני פותח תמישחק מופיע לי הדבר הבא ... ואני מאשר וזה ואז מופיע לי הדבר הבא והורדתי את הדבר הזה שכתוב שם ולא עוזר יש כול מיני שגיאות אני מבקש אם מישהו יוכל לתת לי עזרה כי פניתי לכול מיני אנשים ולא עזר =\ ואני ממש רוצה לשחק בזה ואם צריך מיפרט של המחשב תודה רבה אסי :nixweiss: :nixweiss:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mcmcc,

כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי השגיאה הבאה: חשוב לציין כי התוכנה פעלה לי מקודם טוב ולא נראה לי שעשיתי משהו שיכל לדפוק אותה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  13. שלום כאשר אני גורר את החלון הוא כאילו הוא זז מאוד מאוד לאט זה נראה כאילו הוא זז בגלים כזה מאוד קשה לי להסביר כי לא ראיתי את התופעה הזאת בשום מקוחם וגם לא מצאתי בגוגל אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by yossik17,

שלום, לצערי הרב קניתי מארז הגה, דוושות גז ברקס, בלם יד ומעביר הילוכים למחשב של חברת MULLER. זוהי חברה ג'נרית ופשוטה, המוצר ידוע רק בישראל מכיוון שחברת dr-byte משווקים אותם. דבר ראשון קניתי את המוצר במחיר מאוד מוגזם מכיוון שלא עשיתי השוואת מחירים, 170 שקל הוא עלה לי בKSP שבכל חנות הוא עולה כ100 שקל. חרא מחיר וחרא שירות. הבעיה העיקרית שהדרייבר שבא עם המוצר לא עובד בכלל, אני לא מצליח להפעיל את ההתקנה בכל דרך אפשרית. אז בהגדרות של וינדוס 7 אני לא מצליח להגדיר את הדוושות גז כדוושות גז. זאת אומרת שוינדוס 7 מגדיר אותם ככפתור גז ולא כדוושה שניתן לשלוט עליה. פניתי לKSP אבל הם מתעלמים מהאימייל. באינטרנט אני לא מוצא דרייברים למוצר, אני מחפש מין דרייבר אוניבסלי שיתן לי להגדיר את זה כ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכולם הבנתי שזו בעיה ידועה והקבצים עדיין בתיקיית הTEMP של EMULE האם מישהו נתקל גם בבעיה או יודע איך לשחזר את ההורדות

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by gaziter,

אני לוחץ על SLEEP או על HIBERNATE וזה סתם נועל את המחשב מה לעשות???[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 16:53:06 הקפצה[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 17:19:33מישהו???מצטער על ההקפצות פשוט זה נורא דחוף...

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. יש לי בעיה עם המסנג'ר שהוא לא מיתחבר ולפי מה שרשום זה בגלל החומת אש כנראה שאפילו לא מופעלת אצלי... מספר שגיאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=yhliyw5wdmtm.jpg יש לי ויסטה את החומת אש שלה ביטלתי, בנוסף יש לי גם חומת אש של NOD32 שבעיקרון כל דבר שהNOD מקפיץ לי(הודעות של לאשר פתיחת פורטים או לא) אני תמיד עושה לאשר...זה אומר שעל הפורטים שהמסנג'ר רוצה פתוחים,פעם אחת גם ניסיתי לבטל את שתי החומות אש וזה גם לא עזר פתחתי פורטים בראוטר בתקווה שאולי זה יעזור וזה לא עזר(אני יודע לפתוח פורטים זאת לא הבעיה) כמה תמונות שתבינו: http://www.siz.co.il/my.php?file=m2zjy2tkemyz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=cxtdzjncvh4z.jpg אני כבר ממש לא יודע מה עוד אפשר לעשות...למישהו יש פיתרון? תוד…

18. אני צריך עזרה, vCleaner לא עובד, ה- safe mode לא עובד ( משהו מוזר =\ ) המחשב עובד בצורה איטית מאוד ועד שנכנסתי לפה לקח לי 10 דקות אני חייב שתעזרו לי איך אני מוחק את הוירוס! למה הסייף מוד לא עובד (יש לי שם כזה שורה שכתוב SPDT Press Enter) משהו כזה. תודה למי שיעזור, זה מאוד דחוף לי

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  19. לאחרונה נסיתי להסיר את התוכנה הזו מהמחשב שלי על ידי CCLEANER וזו ההודעה שמופיעה לי (התמונה למעלה ) מה אומרת ההודעה הזו? והאם יש אפשרות למחוק את התוכנה תודה וחג שמח !

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by eran131,

שלום לכם כשאני רוצה להפעיל כל קובץ התקנה(.exe) זה רושם לי את ה Error הבא- בבקשה תעזרו לי ערן

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by tomer92,

בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך כתוב: ati readon setup has fail to lauch installation engine RPC server is unavailable.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. ראיתי שיש בפורום איזה אשכול שאומר איך פותרים את זה אבל זה לא מצליח לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335972.0;wap2 פשוט אין פקודה כזאת COPY... בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  23. Started by ofste,

נראה לי שמדובר ברוטקיט שמשגע לי את השכל בזמן האחרון, התסמינים הם: א- מחשב לא עולה בכל אפשרויות safe mode ועושה ריסטרט אחרי מסך כחול של מילי-שניה. (ב- תוכנת ERD commander לא מזהה את מערכת ההפעלה) ג- היו יומיים שהאינטרנט לא עבד (אלחוטית) ד- קובץ hosts שב:system32\drivers\etc, הוא מוזר, שוקל 4 ומשהו מגה, ומשתנה, וכשמוחקים אותו הוא חוזר. ה- התוכנות הבאות סרקו את המחשב ולא מצאו כלום: קספרסקי, נוד, אדאוור, סופראנטיספיוור. ו- התוכנות הבאות נסגרות תוך כ-3 שניות: הייג'קדיס, מאלוורבייטס, אנלוקר, קילבוקס, קומבופיקס, אנהאקדיס. (ועוד מספר סריקות אונליין שלא מצליחות לסרוק) למישהו יש רעיון חוץ מלפתוח את המחשב ולעשות סריקה חיצונית להארדיסק? תודה, אופק.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by maimon_y,

הנוד 32 סמארט 6 חוסם לי את האפשרות להתיר יסומיים דרך חומת אש והוינדואז אומר לי שאני יכול לשנות את ההגדרות רק דרך האנטי וירוס. ניסתי לשנות את ההגדרות בzone and rule setup אני מצליח להתיר רק את ה internet in/out איך אני יכול להתיר שיסומיים יעברו את חומת האש או לבטל שאת השליטה של האנטי וירוס בחומת אש? WIN 7 64BIT

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by ezana9,

אני לא יודע למה אבל החלון דוס מופיע כל כמה זמן מישהו יודע איך אני מעלים אותו ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.