עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by atila3,

שלום רב! אני העברתי סרט וידיאו מהמצלמת וידיאו למחשב בעזרת תוכנת פינאקל במחשב הסרט עובד יפה אך כאשר אני צורב אותו ומשדר אותו בדיוידי התמונה קופצת כאילו נזרקו פריימים בדרך מה אני יכול לעשות אודה לכם על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by idoyi,

אני מנסה לעלות בווינדוס דברים שקשורים לדוס כמו משחקים ישנים או למשל עכשיו אני חייב לעשות עדכון לביוס והדברים לא עולים לי הוא רושם לי : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by rani,

לאחרונה הורדתי את גירסת הטרילר של התוכנה כדי לנסות לראות אם התוכנה מנגנת את התרגום בתלת מימד בגירסת הOVER UNDER כי לא מצאתי עד היום תוכנה מתאימה. לשמחתי היא עושה את העבודה רק שהיא מציגה את האותיות העבריות בג'יבריש או משהו כזה. כך שאני צריך לשנות את סגנון האותיות או משהו כזה לעברית, אך לא מצאתי איפה בתוכנה זה אפשרי.. אשמח אם מישהו יודע איפה זה וישתף איתי. או אשמח אם למישהו יש תוכנה אחרת שיודעת לנגן כתוביות בתלת מימד (OVER UNDER) של עברית בצורה תקינה כן אני מכיר את האפשרות ב FFDSHOW אך למיטב ידעתי היא עובדת רק בתלת מימד SIDE BY SIDE. ואני מכיר את הנגן GOMPLAYER שעושה עבודה מצויינת* בזה אך את השפה העברית (אולי גם אחרות) הוא מציג הפוך, שלחתי מכתב לנציג שלהם שאמר שהם מכירים את…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום . יש לי אנטי וירוס Avast במחשב שהוא כולל כמובן מגן דואר עכשיו כשאני פותח את תוכנת האוטלוק (דואר) יש הודעת שגיאה ואין לי מושג מה ללחוץ.... אני פשוט רוצה שמגן הדואר של avast כן יעבוד.. לפני חודש בערך שפתחתי את האוטלוק הוא רשם שלי שבישביל שאני יוכל להשתמש במגן הדואר של Avast צריך לבטל משהו עם SSL ועכשיו ההודעת שגיאה שונה תמונה:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני מנסה להפוך סרט עם התוכנה cucusoft באמת תוכנה טובה מאוד אבל פתאום היא עושה לי בעיות ומקודדת לי את הסרט בצורה הפוכה מה אני יכול לעשות בשביל להחזיר את זה לקדמותו בבקשה עזרה בתודה מראש אלעד

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה אם האמיול כול פעם שאני מפעיל את האמיול בלילה אז אני קם למחורת והוא עובר לי שרת זה ממש מעצבן שהוא לא נמצא על שרת אחד כי אז כול פעם התוכנה מנסה לחפש יוזרים אחרים ואז המהירות איטית דרך אגב יש לי פייר וואל של Norton Personal Firewall מקווה שתעזרו????

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by ido567,

הIE שלי לא עובד לא אפילו אני לא יכול להיכנס איתו להגדרות של הראוטר וכל פעם שאני מנסה להיכנס זה עושה לי הודעה שאי אפשר להציג את הדף... ובטעות לחצתי על החץ בWMP ונעלם לי הפליי ליסט מישהוא יכול להגיד לי איך להחזיר את זה? יש לי WMP וIE הכי חדשים...

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  8. נכנסתי לכלים- אפשרויות - כללי. סימנתי שם וי בתצוגת אנשי קשר אבל עדיין אני רואה אנשים ירוקים קטנים בכל אנשי הקשר שלי...

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  9. שלום, ובכן, בדיוק כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שלוקחת קובץ AVI וקובץ כתוביות (SRT או SUB) והופכת אותו ל-DVD שניתן לנגן בכל נגן DVD אגב, זאת אינה חייבת להיות תוכנה חינמית, אני פשוט מעוניין בשם של תוכנה שעושה את מה שביקשתי (חיפושים העלו אחרי מספר תוכנות שממירות ל-DVD או משלבות כתוביות לסרט AVI, אבל לא תוכנה שעושה את שניהם בבת אחת) תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  10. שלום רב, אני משתמש בנורטון אנטי וירוס 2011. תוכנה זו כבר מלווה אותי שנים ארוכות, כאשר בכל שנה אני רוכש את הגרסה החדשה. היום התקבלה אצלי התראה, שאינני מצליח להבינה. שוחחתי אם נציגת התמיכה של סימנטק, ולפי דבריה, כנראה מדובר בפרטים על קובץ שהורדתי. ובמידה ואפעיל אותו, הוא יצרוך כמות זיכרון רבה.. אבל המוזר הוא שזה פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה מסוג זה. אשמח אם מישהו יכול להסביר טוב יותר, מה המשמעות של הודעה זו. URL=http://img248.imageshack.us/i/larges.png/] תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לכולם ! אני מנסה להוריד קובץ ואני מגיע לדף כזה (מצורפת תמונה) - אני מבין שאני אמור ללחוץ על אחת מהאופציות שכל אחת מהן היא פרסומת למוצר מסויים. הבעיה שכשאני לוחץ על אחת מהאופציות אני לא מגיע לשום סקר שבעקבותיו אני אמור להגיע למצב שבו אני יכול להוריד את הקובץ המבוקש. האם מישהו נתקל בדף שכזה? ואיך אני עובר את המשוכה הזו ומגיע להורדה של הקובץ? בתודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  12. אני מבצע ניסויי תאימות עם LibreOffice. ובתוכנת ה-Writer אני לא מוצא אופציה המקבילה ל-Wordart של Word באופיס. האם יש אופציה כזו ב-Writer? עוד משהו: LibreOffice לא קורא כהלכה Wordarts בקבצים שנוצרו ע"י אופיס (הוא מציג אותם, רק ללא תבנית המילוי אלא בצבע סטטי).

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by ryu,

יש לו ימבה פרוססים מה העניין? אני מדבר על F-SECURE ANTI VIRUS CLIENT SECURITY V5.52 אם אתם רואים את התמונה חצויה במקום של השמות אז תורידו אותה... (אני מניח שכבר ידעתם את זה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by mastercod,

יש לי OFFICE 2003 אבל אין איות יעני מתי שאני כותב סתם (כמו: גדשגד דשגדשדגש) לא מופיע הקו האדום מתחתיו שזה אומר שזה לא נכון... אתם כבר מבינים אני חושב שצריך להוריד את הדבר הזה שזה מוסיף.... אני ניסיתי לחפש באתר MICROSFT ולא מאצי אולי אתם תוכלו לעזור לי למצוא

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by Triple-z,

שלום, הגדרתי את החשבון שלי ב- IMAP בג'ימייל דרך ה-Thunderbird 2.0.0.6 ומשום מה לא משנה כמה הגדרות אנקודינג אני משנה אני לא מצליח לראות הודאות בעברית ורואה רק סימני שאלה בתוכן ההודעה הנושא עובד בעברית מצויין אבל פשוט לא הולך לי עם התוכן עצמו למישהו יש הגדרות מדוייקות שאותן צריך להגדיר? בדקתם את GMAIL IMAP & Thunderbird ?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by udi,

where can i find kazaa lite to download?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. עקבתי אחרי ההוראות... הגעתי לשלב שמתחתי SPLINE מסביב לחצי פיון, ואז אני אמור להפעיל FILLET על קודקוד מסויים, בכדי לעגל אותו. אני לא מצליח לעשות את זה... בחרתי מהתפריט MODIFY מהרשימה את Fillet/Chamfer - ואח"כ ניסיתי לגרור את הקודקוד - ושום דבר. מה שמשפיע זה הכלי שבחרתי באותו זמן (למשל, להזיז את הקודקוד או לסמן שטח לבחירה). מה פיספסתי?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by llime,

התקנתי VTP גרסה 8 ויש כמה בעיות....קודם כל תפריט ההתחל נעלם כמעט כולו....חוץ מזה החלונות לא שקופים....קראתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316580.0 אבל זה לא ענה על מה שאני שואל... כדאי אולי להתקין windows blinds קודם? יש לי פנטיום 4 2.4 .תודה לעונים עריכה:שכחתי לכתוב שהסרתי את זה כי אי אפשר בלי תפריט התחל....

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

היה לי היום יום חופשי אחד אז החלטתי לנסות ולשדרג דווקא את התוכנה שלי דבר ראשון התקנתי את ה-FireWall של ZoneAlarm. אחלה חוץ מדבר אחד - האייקון שלו ב-TaskBar מעצבן אותי - למה הוא צהוב? יש מה לעשות עם זה? דבר שני התקנתי את FireFox סוף סוף במקום ה-Mozilla שלי ולעומת המוזילה כשאני פותח לשונית חדשה בשועל הוא נשאר לי בחלון הנוכחי ולא עובר ללשונית החדשה - אפשר לשנות את זה? 10X

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  20. אני צריך תוכנה שתאפשר בכל הפעלה מחדש של המחשב, לאתחל את מחיצת C מתוך אימג' שיהיה שמור במחיצה אחרת. ראיתי את זה במכללה שלי שכל הפעלה מחדש של המחשב מאתחלת את כונן C כך ששום שינויים לא נשמרים על הכונן, ניסיתי לחפש בפורומים אבל לא ידעתי אפילו מה אני אמור לחפש

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  21. שלום. אני מעוניין לשים על מספר תיקיות במחשב שלי סיסמא...(משתמש בווינדוס xp). האם זה אפשרי דרך הווינדוס ואיך, או שיש תוכנה מסויימת שעושה זאת. תודה.

22. יש לי את האאוטלוק על המחשב.. אני יכול להתקין עליו את המייל שלי של וואלה, אם כן, איך? תודה

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. נדמה לי שמשהו לא בסדר עם המחשב.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  24. אני מנסה לנגן קבצי AVI בפורמט DivX/XviD במדיה סנטר של ויסטה, ואני מקבל את ההןדעת שגיאה הבאה: מישהו יכול לעזור לי, בבקשה?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  25. התקנתי איסיקיו והוא לא שומר לי הסטוריה... הכפתור מסומן באפור כך שאי אפשר לסמן בו V.... התקנתי מחדש ולא עזר.... מה עוד אפשר לנסות? מצורפת תמונה...

• 4 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.