תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם יש מנהל הורדות עבור האתרים hotfix , file sonic כמו שיש תוכנה: downloade -- > עבור ripdshare , megaupload שמורידה אוטומטי את התכנים ללא צרוך להכניס קוד זיהוי בכל קישור תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כיצד אפשר ליצור חבילה של תוספי פיירפוקס מאלו הקיימים אצלי
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ב 3DSM רציתי לדעת מה אתם אומרים עליה ישבתי על זה הרבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים כולם לראוטר היום הוספתי עוד מחשב נייד שלישי עכשו המחשב מזהה תראוטור ומתחבר אליו תוכנות כגון אי סי קיו עולות רגיל אבל שאני רוצה להיכנס לאינטרנט אקספלורר זה לא נותן זה רושם לי כזה על הדף internrt explorer cannot display the webpage זה אינטרנט אקספלורר 7 ניסיתי למחוק אותו להתקין מחדש שום דבר לא עוזר האינטרנט מחובר תוכנות עובדות אבל לא מעלה אתרים משהו יכול לעזור תודה עשיתי איזה בדיקה שהיה כתוב לי על הדף של האינטרנט ובסוף זה מה שהיה כתוב לי משהו יכול לעזור windows cannot connect to internet using http,https or ftp. this is probably caused by firewall settings on computer check the firewall for the HTTP port (80) ,HTTPS port (44…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום התקנתי WINFAX אבל הפסקתי את ההתקנה כי היא ניתקעה וכשהסקתי אותה מהוספה\הסרה הוא אומר שהוא לא מצליח להסיר אותה וגם מחק את האייקון שלה משם כשאני מנסה להתקין אותה מחדש הוא אומר שיש לי אותה כבר מותקנת ולכן לא ממשיך בהתקנה מה אני צריך לעשות ???
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהלן כשאני מקמפל יחידת ספריה בפסקל לא נוצר לי קובץ עם סיומת tpu שכמובן צריך אותו כדי להשתמש ביחידת הספריה בתוכנית הראשית מישהו יודע איך אני פותר את זה?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש אתרים בהם ניתן לראות את הסרט או הסרטון רק דרך הדפדפן. השאלה שלי היא, האם יש איזושהי תוכנה שמסוגלת איכשהו לעלות על הלינק לסירטון ולתת אופציה להוריד אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כרגע אני מצליח להתחבר למסנג'ר במצב "לא מחובר" אבל כאשר אני מנסה לעבור למצב מחובר המסנג'ר נתקע ועולה ל 99 % CPU ברשימת תהליכים. מישהו נתקל בזה? הגירסא היא האחרונה 8.1
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
המחשב הנייד הוא של אחי בעצם, הוא של HP דגם nc6120 שמעתי שבמחשבים ניידים מסוימים יש מקום מוקצה מההארדיסק של 500 מגה או משהו כזה רק לדרייברים של המחשב נייד עצמו... איך אני יכול לדעת אם זה קיים במחשב הזה? אם לא קיים איך אני יכול להשיג את הדיסק חזרה?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי עברתי עכשיו לווינדוז 7 ושמתי לב עכשיו שאין ב-7 ווינדוז מייל...... יש לי כמה קבצי מייל שאני צריך שגיביתי בינתיים, התקנתי את כל ה-office וכנראה שאני אעבור ל-office outlook בכל מקרה השאלה כזו: ניסיתי לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק של האופיס אבל אני לא מצליח, התוכנה לא מזהה את הקבצים. שמתי לב שהקבצים של האאוטלוק מסתיימים ב htm בעוד המיילים של הווינדוז מייל מויסטה מסתיימים ב eml. ניסיתי לשנות את הסיומת ולפתוח...... זיהה את זה באופן חלקי ביותר אבל את הרוב אי אפשר לקרוא (ג'יבריש). כשאני מנסה לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק אני מקבל הודעת שגיאה. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
יש אפשרות כזו? כי איכשהו זה השתנה לי, והכתב נראה מגעיל ודוחה.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לצרוב סרט DIVX לדוגמה ושיהיה בו תפריט שיוצג בדיוידי. עם NERO לפי מה שהבנתי אפשר שיהיה תפריט רק אם צורבים ל VCD. עוד משהו אם אנחנו בנושא הדיוידי : איך אני עושה שהדיוידי יציג לי גם כתוביות ? שמעתי שצריך להפוך את השם של הקובץ של הכתוביות כמו השם של הסרט, לדוגמה : הסרט - Spiderman.avi .. והכתוביות - Spiderman.sub . ככה צריך לעשות ? אני צריך תשובה לשתי הדברים. תודה
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
צרבתי דיסק ....ונישאר עליו מקום רציתי לדעת אם אני יכול להורסיף עליו עוד כמה קבצים??....ואיך עושים את זה.....?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסמך PDF שמאפשר העתקה, אני רוצה להעתיק טקסט בעברית לקובץ DOC, רק מה, אני מקבל גי'בריש... המסמך הוא: http://www.2shared.com/document/FbBOVxP7/059c_KS2_Vayeshev1__1_.html הטקסט שאני רוצה להעתיק הוא כל הטקסט הקטן, בלי הכותרות ושאר הדברים. אני בטוח שזה קשור לפונט שחסר לי,רק לא יודע איזה...אשמח לעזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב התקנתי את הפיירוול של סייגט לאחר המלצות פה בפורום (ב-1000 הת'ראדים להמצלה על פיירוול) אבל משום מה הוא חסם לי את הפורטים של ההתקשרות לאינטרנט ואת הדפדפן (לא יכולתי לגלוש) גם שאישרתי את הדפדפן דרכו, גם שכיוונתי אותו לא לחסום שום דבר, ואפילו שכיביתי אותו! לא יכולתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש...רק הסרה שלו מהמחשב לחלוטין פתרה את הבעיה. מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל להשתמש בו והוא לא יחסום לי את כל האינטרנט? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם יש תוכנה לאיחוי שתעשה לבד לופים, שהיא מסיימת למשל עם C שתעשה עוד כמה פעמים. אני רוצה להשאיר לילה אחד שיעשה כמה לופים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של אנטי רוגלות והיא לא מצליחה להתעדכן לי...המחשב כותב לי את הסיבות הבאות::: Please check your Internet connection. Updating the Spyware Terminator requires an Internet connection. Please check your firewall settings, so that it does not block the update process of Spyware Terminator. Please check your proxy settings. For example: if you do not use Internet Explorer browser and your proxy is set to invalid server, the Spyware Terminator update will not work. Please check your system32 (hosts) settings. One of the following items may be modified: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\lmhosts.sam When you try to go to www.spywarete…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה... אני שם בפלייליסט שלי כמה שירים (50) ונכון שכל פעם שהשיר מסתיים הווינאמפ מעביר לשיר שאחריו אוטומטית אז מה שאני רוצה זה להגדיר לווינאמפ זמן בין כל שיר שהוא מעביר....לדוגמא:מסתיים שיר מסויים הווינאמפ מחכה נגיד 6 שניות שזה כאילו הזמן שהגדרתי לו... יש אפשרות כזו? תודה רבה לעזורים זה דחוף לי מאוד...
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
התקנתי קלון סידי ובאמצע ההתקנה החלטתי לבטל את ההתקנה עכשיו תמיד שאני פותח את המחשב מופיע חלון ההתקנה שבוא שואלים אותי אם אני רוצה לחפש התקן לכונן הוורטואלי איך אני נפתר מיזה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קיבלתי כמה משחקים (מקוריים, כן) עם הכרטיס מסך שלי אין לי כח להכניס כל הזמן את הדיסק ולהריץ את המשחק ממנו ואני גם רוצה ביצועים טובים יותר ומעדיף להריץ אותו מהכונן הקשיח עם איזו תוכנה הכי טוב ליצור תמונה של המשחק ולהפעיל את המשחק עם DAEMON TOOL? ובמקרה של אובדן דיסק עם איזה תוכנה אני יצליח לצרוב את התמונה שעשיתי? (נרו, CLONE CD וכו'?) והאם זה משנה עם איזו תוכנה אני צורב את התמונה של המשחק... כי אני יודע שיש הגנות וחלק מהתוכנות לא מצליחות להתגבר עליהם אז האם יש הבדל למרות שזה לא העתקנה מדיסק לדיסק ישירות אלא מתמונה לדיסק (יש לי צורב פלקסטור X48) תודה מראש! יניב
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את זה אבל הנחתי שכן מכיוון שמדובר בשאלת creative. אני מחפש תוכנה (עדיפות לחינמית) שבה אוכל לקבל אפקט של "אלוהים מדבר" (קול חזק ונמוך עם הד או משהו כזה). מישהו יכול להמליץ? תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת CPU-Z(מצורפת תמונה). חסרים לי כמה נתונים אחרי שאני לוחץ אישור. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-