עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. טוב אז כפי שהכותרת אומרת... בזמן האחרון, כשאני צורב דיסק במחשב (משתמש בנרו, גרסה אחרונה), אז בזמן הצריבה, הכל נהיה איטי, העכבר קופץ, ה-WinAMP מקרטע כאילו שיש עליו עומס... והתיקיות נפתחות לאט והכל זז לאט כאילו המחשב עמוס... פעם בזמן צריבה יכלתי לעשות הכל... לשמוע שירים, קליפים, סרטים... בלי שום הפרעה... הצורב שלי הוא Yamaha 10*16*40 אני משתמש ב-WinXP Corp SP1 ובגרסה האחרונה של נרו (אני חושב 10.28) אשמח אם תוכלו לעזור לי ולו במציאת קצה חוט לפתרון הבעיה. תודה וסופשבוע שקט, אורן.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  2. שלום לכולם איפה אני יכול להשיג את התוכה aquamark אני פשוט רוצה להריץ איזה באנצמרק כדי לבודק את הכרטיס מסך שלי

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  3. יש איזה מדריך לזה איך להגדיר והכל?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  4. תוכנה שאני אוכל להקליט את הדיסקים של הפטיפון אל תוך הארדיסק ושתיהיה פשוטה ושתוכל לחתוך בין שיר לשיר, כלומר שכששיר נגמר אז שיחתוך ויקרא לזה לדוגמא TRACK1 .

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

יש לי את התמונה הזאת : http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=090CF420108360C7 אני רוצה שלא יהיה את הפסים בכחולים, במקום יהיה שחור. (אם זו עבודה פשוטה אבל לוקחת הרבה זמן, תסבירו לי מה לעשות ואני יעשה (אני מבין קצת בפוטושופ(קצת))) Thank

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by Eitan2,

התקנתי על המחשב שלי ווינדוס 7 היה לי XP. ואין לי קול במחשב יש לי מחשב של ASUS. מפרט: מעבד: Asus P5VD2-VM RAM GB2 Dual Core Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz תודה.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by Sango,

שלום, יש לי שאלה : איך אפשר לשנות את FILE SYSTEM מNTFS ל FAT32 ? זה מאוד חשוב לי... אני מוכן לעשות אפילו פירמוט אם צריך... תודה.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by LinkTree,

שלום שלום, אני בעליו הגאה של עכבר מבית מקרוסופט אופטי מסוג אינטלימווס - עם 5 כפתורים. העכבר נוח ומדוייק - ומגיע אם 3 שנים אחריות, אבל יותר מכל אני אוהב את האפשרות הכמעט מלאה לקנפוג העכבר במיוחד באפשרות לקנפוג לכל תוכנה בנפרד !! אז ברור שלכששמעתי שיש גרסה חדשה 5.0 הורדתי והתקנתי - רק מחכה שראות מה יש למיקרוסופט לסדר לי הפעם - אך אבויי הפתעה ?! לא רק שכבר אי אפשר לקנפג לפי תוכנה את הכפתורים, גם האפשרות לקנפג קיצור מקלדת הורד מהעכבר, ממש חגיגה !!!! השאלה האם זה מפתיע ? :

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by DeeKay,

המפף. בדיוק קלטתי יש פה פורום גרפיקה אז למה לא לנצל את ההזדמנות ;D מה דעתכם על זה? אני יודע שחסר בה משהו, אבל ישבתי עם עוד חבר(מהרשת) ולא מצאתי מה להוסיף. מיותר לציין שכל זה בא משעמום.

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by dante123,

היי לפני כמה ימים גיליתי שהקובץ הזה הופיע לי פתאום (אני סורק ספייוורים ואדוורים בתכיפות ויש לי קספרסקי כך שזה לא טרויאן\וירוס). מישהו יודע למה הוא משמש? תודה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by ilia121,

אוקי השאלה הראשונה קשורה ל-visual c++1.0 אז ככה: אני צריך לעשות כפתור גרפי (כמובן לדוס) מה הוא הקוד בשביל זה? השאלה השניה קשורה ל-Visual Basic אוקי, נגיד ויש לי COM פורט פתוח ואני רוצה שאיך שיכנו נגיד כל כמות מוגדרת מראש של בייטים אני רוצה שהוא יעשה משהו או שאם לא הגיע כלום במהלך זמן נתון הוא גם כן יעשה משהו, אז איך אני עושה זאת? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  12. עשיתי לי אימג בנורטון הפלתי אותו על מחשב אחר כשעיו מה שקורה המחשב עולה מגיע לברוך הבא אני מאשר לו להיכנס למערכת הוא טוען את עצמו ותכף יוצא אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by G-FoRcE,

אפשר למחוק את הת,רד הזה אחרי שיסדות את בעיית ה MYSQL

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  14. פתחתי אתר עם עוד אחד. באתר יש מגוון של דברים מוכנים שמה שאתם צריכים לעשות זה רק לשמור אותם ולכתוב עליהם ( ואז יהיה לכם עיצוב מדליק). שימו לב שמה שנמצא באתר זה רק התחלה וכבר היום יהיו לי לפחות עוד 6 עיצובים ( לפחות!). קיימת אפשרות לפרסם בכסף ( לחודש או שנה) אבל לרגל הפתיחה אנחנו עושים מבצע מיוחד: הראשון שיגיב כאן וישלח בהודעתו באנר של האתר שלו, יזכה!. הבאנר יופיע באתר למשך חודש שלם בחינם! !** תהיו בטוחים שאנחנו נביא לשם לא מעט גולשים.! אני מאוד מקווה שזה המקום לפרסם ואם לא, אז תעבירו ואל תנעלו, כי לא ממש ידעתי איך לתייג את זה :} דבר נוסף!- שימו לב שחייב לתת קרדיט אם אתם משתמשים בעיצובים, אלא אם קיבלתם אישור מצוות האתר . אהה ורק תדעו לכם שיהיו גם עיצובי פלאש שתוכלו לקבל.. נ…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by ido567,

כשאני מייצא את אנשי הקשר שלי מהאטלוק לקובץ במטרה להעביר לgmail הוא ממיר לי את כל מספרי הטלפונים למספרים ולא שומר אותם בצורת מחרוזת ואז בכל מספרי הטלפונים חסר ה - 0 בהתחלה מחר מוחקים לי את המייל של העבודה ואני חייב את זה דחוףף תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  16. אני צריך לעשות לתמונה קווים חיצוניים בשביל שאני יוכל להדביק על המארז אז מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה ? ולהסביר לי.? או שלהביא לי אחד כזה מוכן ?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by rachel r,

המרתי קובץ פרימייר .prproj לסיומת aff כדי שיוכלו לעבוד עליו בגירסה יותר נמוכה ובטעות גם שיניתי לו שם עכשיו הוא לא נפתח לי ניסיתי לשנות את הסיומת ולא עוזר מה אפשר לעשות????

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב יד-שניה די ישן בסכום נמוך, אבל בכל זאת לבדוק אותו לפני הקניה עד כמה שאפשר. אילו בדיקות אפשר לבצע ובאילו תוכנות? (כמו בדיקות להארד דיסק, לזכרון, למעבד...) תודה!!

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by Zadu,

שלום, יש לי תיקייה עם 541 קבצי תמונה בפורמט BMP ואני רוצה להפוך את כולם לJPEG (כמובן לא לעבור אחד אחד כי זה יקח שעות). איזה תוכנה חינמית יכולה לעשות את זה ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  20. שלום רב, אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שבעזרתה אני אוכל לחתוך סרט שיש לי, כי הוא ארוך מידי לדיסק אחד. מישהו יכול בבקשה לתת לי את שמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  21. כאשר אני בוחר תיקיות שרשומות בעיברית ומעביר לצריבה לא ניתן ליקרוא אותם אבל לאחר הצריבה על הדיסק הם קריאים מה עושים ? האים יש להוריד פונטים לNERO ומהיכן ?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by dudu2683,

הי מישהו יודע איך מוסיפים לחתימה באאוטלוק אנימציה? ואם כן באיזה פורמט היא צריכה להיות (סיומת הקובץ) תודה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by idofr,

היייי כולם זוכרים שמישו שם פה ת'ראד על "כמה וויפים שלי בזמן האחרון" ואמרתי שאני לא יודע מזה וויפ זהו לקח לי 3 ימים רק לקשר בין "וויפ" לWIP (חחחח יופי גאון!!!) הקיצר התחלית היום ויש עוד הרבה עבודה אבל בנתיים אני מרוצה כרגיל תגובות יתקבלו ביותר מברכה (תודה לSTRYKER על העזרה (לקחתי ממנו חומר מסויים אבל חוץ מזה הכול שלי)) לילה טוב ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  24. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  25. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שאני יכול לעשות בה ככה: נגיד יש לי סרטון של 10 דקות... אני רוצה לקחת חלק ממנו נגיד חלק מהאמצע ולעשות אותו כקובץ אחד... זאת אומרת... לוקח חלק מהסרט(חותך חלק מהסרט) ועושה אותו קובץ אחד.... אשמח אם תתנו לי המלצה לתוכנה כזאת, אם יש תוכנה חינמית אשמח אם תיתנו לי קישור... משהו קל.. אם לא אז אשמח שתתנו לי שמות, תודה!

• 1 תגובה
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים