עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש המלצה לתוכנה שסופרת את מספר המילים באתר. עדיף פרייוור. תודה.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  2. מAVI,RM,MOV,ASF,WMV

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by smulikon,

יש לי מספר מסגרות לתמונות בבית ואני רוצה לפתח תמונות שיש לי במחשב ככה שיתאימו בדיוק לגודל של המיסגרות. יש תוכנה כלשבי שאני יכול לתת לה אורך ורוחב רצוי של תמונה והיא תשנה את זה ?

4. Started by SEFi,

מה התוכנה הטובה ביותר לצריבת מוזיקה

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by gkman,

שלום לכולם אני מריץ על המחשב ווינדוס XP עם SP3 כשאני משתמש בmovie maker ( גרסה 2.1) אני יכול ליבא קבצים לתוכנה אבל כשאני מנגן את הקבצים מתוך הstoryboard אני לא יכול לראות כלום. יש אודיו אבל לא וידיאו או תמונות. לעומת זאת כשאני מנגן את הקובץ מתוך החומרים ( החלון שבאמצע התוכנה) הכל עובד מצויון. חוץ מזה אני גם לא יכול לשמור שום דבר שיש בו וידיאו או תמונות. שוב- רק אודיו. מה נסגר עם התוכנה? חשבתי בהתחלה שזה הcodec או משהו אבל חבר שלי משתמש בדיוק באותו חבילת codec (שהיא דרך אגב CCCP ) והכל עובד לו מצוין. למישהו יש פתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by Alfies,

אני עורך סרט וידאו, העברתי את הוידאו ממצלמה אנלוגית דרך כרטיס טלויזיה pinnacle pctv stereo , בפורמט MPEG-2 (איכות DVD). הקטע שהעברתי 45 דקות לקח לי 2 ג'יגהביט, שאלה ראשונה: איך אני יכול לדחוס את זה לפורמט אחר, כך שהגודל שלו לא יהיה יותר מ700 מגה? שאלה מניה: אני עורך את השרט בתוכנה PINACCLE STUDIO10 והיא מאוד מאוד כבדה, עושה גם עמון בעיות, נישיתי STUDIO8 לא מקבל את הפורמט MPEG2, עושה אמון בעיות, אבל התוכנה מאוד מתאימה לי, איך אני מסתדר איתה? ואיך אני יכוך להפעיל את כל האופציות בתוכנה? תודה!

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  7. איך אני גורם ל Microsoft Office Outlook להודיע לי שיש לי הודעת אימייל? כלומר שאם לדוגמא אני סתם גולש באינטרנט ומגיע אלי דואר לאימייל הוא ישר יתן לי הודעה שהגיע דואר, ושאני לא יצטרך כול פעם כמו עכשיו לבדוק את הדואר אם קיבלתי או לא(כלומר להפעיל את התוכנה ידני).

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by 6kwar,

בצד שמאל יש תוכנה שמראה את הטמפטורה רציתי דעת איזה תוכנה זו

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  9. שלום אני עורך סרטים במחשב שצולמו במצלמת וידאו דיגיטלית, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה מקצועית שתאפשר לי בקטע מסויים מהסרט שאני עורך, להגביר את הסאונד של האנשים שמדברים ולהנמיך את רעשי הרקע אשר מפריעים לשמוע את הדיבור. בשביל דבר כזה דרושה תוכנה מקצועית ביותר, ולכן אני מנסה את מזלי כאן איתכם בשאלה אם מישהו מכיר במקרה תוכנה המסוגלת לעשות את זה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  10. איך שאני מפעיל את הוינדווס אז קופץ לי חלון שאני צריך לסגור את כל החלונות ולשמור הכל כי אחרי 50 שניות המחשב יפעיל את עצמו מחדש , וזה לא נעלם זה קורה כל פעם שאני מפעיל אותו . אני זוכר שפעם היה איזה משהו שצריך לכתוב ב- "התחל" ---> "הפעלה" כדי שזה יפסיק , מישהו יודע ?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  11. שלום רב, יש לי סרטון של 10 דקות, אני מעוניין לחתוך את הסרטון באמצע פעמיים, כדי לקבל קובץ של 5 דקות. איך חותכים סרטון בתוכנה הנ"ל ואח"כ שומרים אותו? או לחלופין, מחפש המלצה לתוכנת עריכת וידאו טובה ששומרת את הקבצים אח"כ ב- HD. הבעיה עם מובי מארקר שהיא לא שומרת את הקבצים ברזולוציה המקורית אלא פחות מזה, ולא באיכות HD. אני עובד על חלונות XP. תודה מראש, גיא. מצ"ב צילום מסך.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by warezon,

יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וברצוני להפעיל עליה virtual pc. ממה שנתקלתי באינטרנט יש את הxpmode שמאפשר מערכת אקס פי ןירטואלית. רציתי לדעת איך אני מתקין שאר מערכות הפעלה כמו סרבר לדוגמא...??? ממה שהספקתי לראות אין פה תוכנה בפני עצמה של וירטואל פיסי כמו שהיה לי עד עכשיו בויסטה אלא זה משו מובנה עם ה"אקספי מוד",בנוסף ברגע שניסיתי להוריד בנפרד Vpc ממיקרוסופט הייתה בעיה של תאימות.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  13. אני עובד עם דיסק חיצוני Seagate ST310005BWD1E2-RK Black armor 1TB USB/eSATA מחובד לנייד של dell בחיבור eSATA. היום כנראה מחקתי בטעות תיקיית סרטים עם מעל ל 800M של סרטים - רובם ב-HD בעלי נפח של מעל 4G (חלקם מגיע ל-15G) רוב הסרטים הם בקובץ MKV או AVI - אין לי סרטים ב-bluray-rip. ניסיתי לשחזר את הקבצים על תוכנות בסיסיות כמו Recuva, אבל היא לא מזהה קבצים גדולים מ 4G, כך שאת רוב הסרטים לא הצלחתי לשחזר. האם יש פתרון??? ???

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by ymss69,

אני מנסה להוריד מאתרי הורדה... ואפשר להוריד כל פעם קובץ אחד... עכשיו הם מזהים לפי IP... איך אני משנה אותו עלמנת שאני יוכל להוריד שוב?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  15. Started by eyal,

נורטון 2000 עובד עםXP :AR15: דחוף!!!

16. Started by PingLOst,

איזה יש שהיא ממש מומלצת? חוץ מ [system mechanic , ace utilities ,evidence eliminator]

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by Impreza,

כבר כמה שנים שאני מתעסק עם כרטיסי AverMedia ולא הייתה לי בעיה כזו מעולם אני משתמש בכרטיס AverMedia Ezmaker 7 שמותאם לעבודה עם ווינדוס 7. הוא עבד טוב כמה חודשים ואז לא היה בשימוש. כשאני מנסה להמיר משהו למחשב, לא משנה מאיפה. מהממיר או ממכשיר וידאו אנלוגי אני רואה את התמונה כמו בקובץ שצירפתי. מין פסים כאלה. ניסיתי להסיר, לעדכן דרייברים, להחליף כבלים אך שום דבר לא עוזר. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by Vega,

שלום, אני רוצה להתקין ווינדווס 98 על מחשב שקיבלתי, ואין לי מאיפה להשיג fdisk, מכיוון שהboot disk של windows xp לא כולל את התוכנה (למיטב ידיעתי). אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר שממנו אוכל להוריד את התוכנה, או אם תשלחו לי במייל (oavinoam@hotmail.com) אגב, יש לי PM7 אבל אני צריך את אף-דיסק ספציפית --Vega

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by amisha,

היי , אני צריך למלא מסמך PDF שקיבלתי מחברה מסויימת . איך ניתן לעשות זאת ? תודה !

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  20. לאחר רכישת מחשב חדש רציתי להתקין ת כל הדריברים אך ללא הצלחה. נתחיל מזה שהכונן DVD שלי לא קרא את הדיסק של הלוח אם אם והייתי צריך להעתיק אותו למחשב אחר ולהעביר אותו עם DOK. את הדיסק של הכרטיס מסך דווקא הוא כן קרא טוב. בעת נסיון להתקין את הדריברים של האינטרנט יש לי כל הזמן שגיאה כמו שבתמונה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  21. Started by owen10,

שלום לכולם! אני מעוניין ללמוד בגרפיקה ועיצוב אתרים, אתם יכולים להביא לי המלצות לקורסים איפה וכמה עולה? תודה!

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, מאתמול אני פתאום לא מצליח לראות מפה בגוגל מפס - נכנס לאתר ולא רואים שום דבר (רק במוד EARTH). ניסתי להיכנס ב 3 דפדפנים שונים ב 3 מחשבים שונים (בבית, מחוברים ברשת, בכל מחשב 3 דפדפנים שונים) - אותן תוצאות. אני גם לא יכול לראות את המפה באתרים כמו TRIPADVISOR - הגריד ריק או שאני מקבל במקום הריבועים "Sorry, we don't have imagery here". מה ניתן לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by emailaya,

אני מפתח תוכנת הימאליה - תוכנת דואר אלקטרוני בעברית מלאה. בקרוב אני רוצה להוציא גירסה חדשה מלאה בתוספות. אשמח לדעת האם יש פה מישהו/י שמוכנים לעבוד איתה ולדווח לי על בעיות או על רעיונות נוספים לתוכנה התוכנה כבר עובדת ופועלת אצל בטא טסטרים קיימים והיא עובדת כמו שצריך (לא לפחד מהעובדה שהיא בטא ) תודה מראש עמוס info@emailaya.co.il

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by piro,

יש לי סרטים בפורמט avi על המחשב ואני רוצה צרוב אותם כך שאוכל לראות אותם ב DVD - לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותם ואיך אני עושה את זה? תודה piro

• 1 תגובה
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים