תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי סרטון מהאינטרנט של 3 דקות ויש בו תמונות ובאמצע קטעי קריאה, ובמהלכו מתנגנת מוזיקה. עכשיו אני רוצה להאריך את הזמן שבו מופיע כל קטע קריאה ושהמוזיקה תמשיך להתנגן ולא תעצר, איך עושים את זה?? תודה *חשוב לציין שיש לי את הסרטון כקובץ אחד של מוזיקה ותמונה ביחד
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי שירות של שיחה מזוהה.. האם יש כזו תוכנה?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שמדמה לחיצה על המקלדת??? אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות לחיצת כפתור באופן מחזורי שאני אכתוב לה.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? קאזה לייט? אימיול? ביטורנט? סולסיק? DC++???
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה : איך אפשר לשנות את FILE SYSTEM מNTFS ל FAT32 ? זה מאוד חשוב לי... אני מוכן לעשות אפילו פירמוט אם צריך... תודה.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
איפה אני יכול לימצוא את התוכנה הזאת אבל את הגירסה המלאה \ תודה בבקשה תענו לי
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אבל אחת שתומכת בעיברית או שיש לה לפחות SKIN בעיברית. תודה
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בניתי פרגולה בSKETCHUP ומצאתי תוסף מעולה (לפי עבודות של אחרים) לרינדור הנקרא SU PODIUM. מה לא מובן, זה החוסר אופציות הטוטאלי לכיוונים ומיקום האור והתוצאה יוצאת לא משהו וגם חסרים פרטים. יש משהו שאני מפספס או שזה תוסף בעייתי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היום, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להתקין פיירפוקס. הבעיה שלי היא, שהממשק בעברית. אני הייתי רוצה להפוך את הממשק לאנגלית. כמו כן, אני צריך המלצות לסקינים, או לפחות אתרים שיש בהם מבחר גדול של סקינים לפיירפוקס. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע SSD NVME של חצי טרה, ודיסק קשיח רגיל בגודל 2TB. בגלל מחסור במקום על ה-SSD, ובגלל שיותר אמין לשמור מידע לאורך זמן על HDD, את כל התמונות שלי אני מעבד ושומר שם. ברשותי מצלמה שמוציאה בקלות תמונות של 40MB-50MB, ולכן אני רוצה לעבוד עליהן על SSD, אבל מקביל לשמור עותק על HDD מענייני גיבוי. לשם כך מאמין שאקנה עוד SSD של 1TB. אני צריך שיהיה סיכרון אוטומטי שיצור העתק של תיקיות ספציפיות ו/או קבצים עם פורמטים ספציפים, ולא יבזבז מקום בגלל שיכפול משחקים על שני דיסקים למשל. האם יש דרך לעשות את זה דרך RAID (שעם זה אף פעם לא יצא לי להתנסות), או תוכנה מסויימת שיודעת לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ביצעתי אימג' לכונן C ואח"כ הגדלתי את כונן C על חשבון כונן D. כאשר באתי לבצע שיחזור של כונן C לא הצלחתי לבצע זאת. האם שינוי גודל המחיצה (הגדלתה ולא הקטנתה) לא מאפשר לבצע את שיחזור המחיצה באמצעות קובץ האימג' שבוצע על המחיצה לפני שינוי גודלה?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
;D תוכנה שעובדת בדוס וניתן לבדוק בעזרתה תקינות זכרון / לוח אם / חומרה אחרת עם מישהו מכיר תוכנה כזו איפה ניתן לשיג אותה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם למה שאני מנסה לכפות מצב hdtv על המסך המשני שלי אני מקבל את הסרט כשהוא בצבע ירוק???
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים... אני צריך קצת עזרה ולא הצלחתי לחשוב על מקום טוב יותר להעלות את השאלה שלי... אז ככה: יש לי מחשב יחסית ישן, הוא בן איזה 5 שנים ככה, אני חושב שהמפרט לא רלוונטי. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק 320 ג'יגה של WD, אבל משום מה, למרות שהלוח שלי אמור לזהות SATA ההארד דיסק לא עבד. עשיתי דבר פשוט ושלחתי אותו לאיזה חנות מחשבים שיסדרו את העניין הזה... אין לי מושג מה הם עשו ומה לא, ביקשתי שההארד דיסק החדש יהיה כונן ניפרד במחשב, כך שC = הHD הישן ו-D = החדש. אני רוצה לפרמט את המחשב, וכשאני מתחיל ועולה המסך שבו אני בוחר איזה כונן למחוק והאם למחוק (הכחול הזה ממש בהתחלה) אני רואה שם רק את כונן C... מה שמעלה בי את השאלה מה יקרה אם אני אמחק את C?... האם עלולים להיות בו קבצים שאמורים…
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
סופש טוב, התקנתי את התכונה אני יודע שהיא די גרועה ופרימיטיבית אבל בכל זאת זה מה שיש כרגע. בעיה אחת שאולי אפשר לפתור - התוכנה מסתנכרנת מה GMAIL שלי. למרות זאת, היא לא מורידה את התמונות יחד עם המלל ככה יוצא שאני רואה את המייל אבל בלי הפלאש והתמונות שאיתו וזה די מעצבן. יש דרך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן קובץ TAR הוא קובץ וידאו וכשאני מפעיל אותו אני רואה את הוידאו רץ אבל אין SOUND. אני רואה בהתחלה connect to download codec ואח"כ failed (למרות שאני מחובר לאינטרנט כל הזמן). הורדתי והתקנתי את ה-DIVX הכי חדש (5.0.2) ועדיין אין סאונד... למישהו יש רעיון ? תודה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היייי כולם זוכרים שמישו שם פה ת'ראד על "כמה וויפים שלי בזמן האחרון" ואמרתי שאני לא יודע מזה וויפ זהו לקח לי 3 ימים רק לקשר בין "וויפ" לWIP (חחחח יופי גאון!!!) הקיצר התחלית היום ויש עוד הרבה עבודה אבל בנתיים אני מרוצה כרגיל תגובות יתקבלו ביותר מברכה (תודה לSTRYKER על העזרה (לקחתי ממנו חומר מסויים אבל חוץ מזה הכול שלי)) לילה טוב ושבוע טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי הלך לעולמו, ואני צריך להציל ממנו קבצי ישומים של מיקרוסופט. מישהו יודע היכן ממוקמים הקבצים הבאים: קבצי דואר ומידע של OUTLOOK; קבצי "מועדפים" של IE (ובאותה הזדמנות, קבצי "מועדפים" של מוזילה וגוגל-כרום); קבצי כתובות ותכתובות של MSN (אלה חשובים לי במיוחד). האם בויסטה היו מקומות מיוחדים להם?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם).
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור דברים פשוטים כאלה כמו מנגינות midi שיהיה כמו מקלדת גרפית שאני יכול להקליק עליה כדי להניח את התווים
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
פשוט דברים שאני מצלם מהפלאפון או מקליט נשמר בסיומת הזו ואין לי מושג איך פותחים אותם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי סרט ב DVD מקורי, אני רוצה "לקרוע" אותו ל AVI שאני אוכל לראות אותו על ה ARCHOS. אני לא מצליח למצוא משהו נורמלי פשוט חינמי, אתם יכולים לעזור לי? אני מעדיף תוכנה שמסוגלת לעשות הכל אוטומטי, או כמה שיותר אוטומטי. יש על הדיסק כמה קבצים של VOB ו IFO, ניסיתי כמה תוכנות מעפנות שאני לא זוכר את שמן והם לא מזהות את כל הפרקים על הדיסק. יש תוכנה שתהפוך ישר את כל הקבצים ותאחד אותם לקובץ AVI אחד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי החלפתי לא מזמן דרייברים לכרטיס קול שלי לדרייברים של RealTek (מקודם היה Nvidia, הם פשוט עשו בעיות). היום נכנסתי לקיובייס, לוחץ על Play, ולא שומע כלום! הכל בלוח בקרה כבר מוגדר נכון. הנה תמונה של רשימת האפשרויות שלי בכרטיסי קול: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase.jpg לכולם יש את ה Multimedia ואת ה Full Duplex, ה Juli@ זה סתם כ. קול שזמנית לא בשימוש לי. אתם רואים, אין RealTek! מה עושים? אני משתמש בדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה DIAMOND TOOLS כבר מלא זמן, באתרים חוקיים ולא חוקיים (אז לא לירמוז על קזה וכאלו) אולי אפשר לקבל את אתר הבית של התוכנה או לינק להורדת הSHARWARE? בתודה naorai
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני חדשה פה. עכשיו, כמו שהבנתם מהכותרת, קצב ההורדה בביטורנט איטי מאוד אצלי. בד"כ כמה מאות בייטים לשניה (ופעם בכמה זמן הוא עולה לקילובייט שלם! אבל רק אם מתחשק לו) ורק שתדעו שאני לא המבינה הכי גדולה במחשבים, אז אם אפשר להסביר מה הבעיה במושגים פשוטים זה יעזור. או קיי, אז ככה, חקרתי קצת בעזרת נפלאות האינטרנט, והצלחתי להגיע להישג מסויים, הבנתי שיש לי SP2, ושהfirewall מפריעה לביטטורנט, אז השתמשתי באתר הזה: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2977858,00.html עשיתי כל מה שביקשו ממני שם, אבל עדיין הביטטורנט זז בקצב זחילה... (אה, ואם זה משנה, זה של azureus) בכל מקרה, זו הבעיה, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו למשך שארית חיי ואזכר בגדולתו בכל הורד…
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-