תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
פעם הייתי משתמש ב-BSPLAYER, אבל שמו בו קצת תוכנות ריגול לאחרונה אז וויתרתי עליו. אני משתמש עכשיו ב-WMC והוא עושה בעיות כל הזמן, לרוב קורס. אני לא מכיר נגנים אחרים, אז אם מישהו יכול בבקשה תמליצו על אחד טוב שלא עושה בעיות ותומך ברוב הפורמטים :-).
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום! יש לי כבר כמה זמן סדרה של רקעים למחשב ברזולוצית 1280 על 960 ולי יש מסך 20" רחב (1680 על 1050), התמונות שאני רוצה לשים בתור רקע (המזוכרות מקודם) - נמתחות. מישהו יכול להגיד לי כמה אני צריך לחתוך מגובהן של התמונות בכדי שיתאימו לי לרקע במסך? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
איזה יש שהיא ממש מומלצת? חוץ מ [system mechanic , ace utilities ,evidence eliminator]
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לכתוב בעברית בPHOTOSHOP וב-FREEHAND??? אולי צריך להוסיף פונטים ומאיפה אני אקח אותם?? מראש תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אם תתנו כתובת זה יעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב נייד אסוס ולאחרונה הגאדג'טים לא עובדים- למשל אם אני מעלה את השעון אז הוא נראה בצבע שחור והמחוגים לא זזים. בנוסף כשאני מנסה להעלות את האנטיווירוס, הוא מעלה לי ריבוע לבן, ככה שאני לא יכול לגשת לתוכנה. בקיצור יש למחשב בעיה עם הגדרות של גרפיקה נראה לי. מה עושים??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
תסתכלו מה קרה לי בעקבות בשימוש בספק ג'נרי... ראו הוזהרתם.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כל פעם שאני חוזר מהצבא יש בעיה חדשה במחשב... הפעם הבעיה היא שכל לחיצה על מקשי ה caps וה- num lock נישמע צפצוף מעצבן מתוך המחשב עצמו. בנוסף כפתור ה num lock התהפך, כשהוא לחוץ החיצים עובדים, וכשהוא לא לחוץ המספרים עובדים. התקלה הופיע לפני כשבוע ,אין נקודת שחזור מערכת מתאימה ולא מצאתי שום תוכנה חדשה יוצאת דופן שהיית יכולה לגרום לזה. ודבר נוסף ששמתי לב זה שלפני שהוינדווס עולה אין את הציפצופים. הוידווס שלי הוא xp pro
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי ghost 9.0 ויצרתי גיבוי של כונן C ו D כאשר C זה מערכת הפעלה ו D זה איפה שאני מתקין את כל התוכנות. עכשיו אני מנסה לשחזר את המחשב שלי ויש כמה בעיות : 1. הדיסק של ghost 9.0 לא נראה כאילו הוא בכלל bootable הוא פשוט לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק הזה אבל ששמתי דיסק של ghost 2003 הוא הצליח לעשות boot. 2. הבעיה ש ghost 9.0 יצר לי קובץ גיבוי עם סיומת של SIF שזה symantec image file. הבעיה ש ghost 2003 לא מזהה את הקובץ הזה בתור קובץ של image של ghost. מישהו נתקל בבעיה כזו או משהו קרוב לזה ויודע מה אני לא עושה טוב? ??? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום! ביקשו ממני לשלוח תמונות בקובץ של זיפ...(במייל) עשיתי את זה אבל משום מה אמרו לי שזה לא הגיע,הקובץ גדול מדי וצריך לחלק את לכמה זיפים... איך אני עושה את זה? תודה מראש, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת אבל בחינם ? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6339
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שלום רב, השתמשתי במדריך שלכם ליצירת שיתוף באינטרנט. (ICS). יש לי 2 מחשבים. שניהם בעלי WINXP. המחשב שלי מחובר למודם sb4200 כבלים דרך USB. המחשב השני מחובר לכרטיס רשת אצלי. הרשת עובדת מצויין. גם השיתוף באינטרנט הוא טוב. הבעייה היא כזאת: מאז שחיברתי את הרשת, האינטרנט אקספלורר עובד אצלי לאט (ממש זוחל). (במחשב שמחובר למודם) בעוד שבמחשב השני (זה שמחובר אלי) הכל עובד כרגיל. אם אני גולש בפיירפוקס, אז הכל בסדר. אבל, בכל זאת, אני צריך ומעוניין לגלוש באקספלורר. מחקתי את כל הקבצים, ה-cookies. בדקתי וירוסים, spy-ware. הכל תקין. מישהו יכול לעזור לי ?? (יכול להיות שהבעייה לא קשורה בכלל לרשת)
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שסורקת את הפורטים במחשב ואומרת לי איזה פורטים ]תוחים וסגורים לי וגם שאני יכול דרך התוכנה עצמה לפתוח ולסגור איזה פורטים צריכים להיות פתוחים וסגורים אין לי מושג בזה
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור דברים פשוטים כאלה כמו מנגינות midi שיהיה כמו מקלדת גרפית שאני יכול להקליק עליה כדי להניח את התווים
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי מספר מסגרות לתמונות בבית ואני רוצה לפתח תמונות שיש לי במחשב ככה שיתאימו בדיוק לגודל של המיסגרות. יש תוכנה כלשבי שאני יכול לתת לה אורך ורוחב רצוי של תמונה והיא תשנה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
יש לי את הAcronis הגירסא האחרונה... 1) יש את הגיבוי של ה System state. שזה כעיקרון מגבה את כונן C נכון? עכשיו אני יודע שלWindows 7 יש עוד כונן שהוא יותר של 100 מגה. מה בקשר אליו? 2) עכשיו מה ההבדל בין System State backup ל Disk and partition backup? שם אני יכול בעצם לבחור איזה כונן אני רוצה לגבות. אבל ת'אכלס מה שחשוב לי זה כונן C. ובכונן C מעבר לווינדוס והגדרותיו, מותקנים לי תוכנות ומשחקים כמו נרו דימונד טולז, BS PLAYER וכו'. האם הוא מגבה אותם בsystem backup? ומה בקשר לדרייברים של כרטיס מסך ATI CATALIST ועידכונים של הווינדוס? כעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה גיבוי נקי אחרי פירמוט. יענו להתחיל מחדש. 3) עוד שאלה... נגיד והמחשב שלי עכשיו יש עליו תוכנות ומשחקים והכל. ועכשיו אני …
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
ב-MPC יש כידוע אפשרות לשמור תמונות מהסרט בעזרת כפתור F5... איך עושים שבתמונה יהיה גם כתוב הזמן המדוייק של הסרט ושזה ישמר בקובץ JPG ולא ב-BMP?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
פשוט דברים שאני מצלם מהפלאפון או מקליט נשמר בסיומת הזו ואין לי מושג איך פותחים אותם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
טוב אז אני בן 17, מעצב פה ושם... הכרטיס: http://artista67.deviantart.com/art/symbolic-card-124896889 אין צורך לבאס אותי אני יודע שזה לא מרשים אבל זה מה שקורה כשמשעמם - בגרות בתנ"ך.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי אני מעניין לקנות מחשב גיימינג חדש בתקציב של עד 5,500 בערך ואשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הזה תודה מעבד + מאוורר Intel i7 7700 3.6Ghz + Be quiet! PURE ROCK SLIM לוח אם Gigabyte H270-HD3 DDR4 Kaby Lake זכרון Crucial 16G (2x8G) DDR4 2400Mhz CL17 SSD WD Green 240G Read Up to 540 MB/s | Write Up to 430 MB/s דיסק קשיח Seagate 1T 3.5'' SataIII Barracuda 7200RPM כרטיס מסך GALAX GTX1080 8G D5 1657MHz-1797MHz EX OC RGB + BP מארז Xigmatek FrontLiner White ספק Xigmatek 500W 80…
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
הבעיה היא כזאת, התוכנה tuneup utilities 10 הייתה מותקנת לי על המחשב עד שיום אחד משהו נדפק בה וכאשר אני פתחתי אותה האייקון שלה היה מופיעה בצד שמאל למטה אבל על החלון עצמו לא נפתח. כאשר ניסיתי לפתוח את החלון הוא נפתח לשנייה ונסגר שוב. שום דבר שקשור לתוכנה לא נפתח, גם ההסרה שלה. ניסיתי לגשת לתיקייה שלה ולמחוק אותה אבל ברגע שפתחתי את התיקייה שלה החלון נסגר לבד. הדרך היחידה שבה הצלחתי למחוק את התוכנה היא במצב בטוח כאשר מחקתי את התיקיה עצמה. הבעיה שנוצרה מכך היא שכאשר אני מקליד tuneup utilities בחיפוש במחשב החלון נסגר לבד. גם כאשר אני מחפש באינטרנט tuneup utilities החלון נסגר לבד. חשבתי שכנראה מדובר בוירוס וכאשר ניסיתי לפתוח את Microsoft Security Client הוא לא נפתח למרות שהאייק…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מוריד דברים מהתוכנת שיתוף emule כמו שהרבה םה מורדים ...מהתוכנה הזאת עכשיו הבעיה היא שאני לא רוצה להוריד מהגירסא החדשה היא איטית נוראה אני משתמש עם גירסא 29a עכשיו אחרי 8 7 שעות האימול סוגר את עצמו והwindows מראה את ההודעה הזאת של ה dont send erorr יהני ביצע פעולה לא חוקית למה ה windows מפיל לי את האימול מישהו יודע בבקשה!?
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתקריא לי מילים באנגלית, למשל אם אני רושם לה מילה כמו HELLO או GOOD EVENING שתקריא לי את זה.. אם יש כזאת שמקריאה קטעים זה יותר שימושי אני מקבל הרבה מילים ארוכים באנגלית לאחרונה ואין לי כוח לקרוא את הכול.. מישהו מכיר תוכנה כזאת או תוכנה שעושה משהו דומה שעדיין יכול לעזור לי בנושא הזה? תודה מראש. רועי.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-