עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oronluko,

אז ככה יש לי בעיה שמציקה לי בגוגל טולק. אז ככה הבעיה היא כשאני נפתחת שיחה(כשאני לוחץ על איש קשר או שהוא שולח הודעה) אז עולה השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא" הוא ממשיך כרגיל ואם לוחצים "כן" הוא נתקע וקורס. כמוכן כשאני שולח או מקבל קובץ אז עולה השגיאה הבאה: גם כאן אם אני לוחץ "לא" הוא ממשיך כרגיל ואם לוחצים "כן" הוא נתקע וקורס. אני אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון. תודה. נ.ב. אני עובד עם windows vista 64bit.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  2. Started by dudidu08,

הורדתי סרט עם תרגום מובנה והכתוביות ממש ממש קטנות רציתי לדעת האם אפשר איכשהו להגדיל אותם ואם כן איך?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  3. זה פנטיום 4 וזיכרון ג'יגה, אבל אני בקושי מפעילה 2 חלונות של אקספלורר!

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  4. שלום , קיבלתי עם המחשב שלי אך ורק דרייברים לויסטה , עכשיו אני צריך להוריד דרייברים של אודיו : HD Audio Codec Driver ועכשיו החברה שלי היא : Realtek , אני מנסה דרך האתר לא זז לי בכלל . ואיך אני יודע במדויק איזה גירסה אני צריך / יש אחד לכולם ?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by a_halachmi,

אני מחפש תוכנה שאיתה אפשר לעשות הנפשות לסרטונים. אם תוכלו לכתוב תוכנות כאלה אז אני אשמח מאוד

6. Started by -sHUz-,

כול פעם שאני מפעיל משחק אוו משהוא, ובכלל במחשב יש לי שימוש די קבוע של 100%. שאני מפעיל משחקים וכאלו הוא על 100 !! זה משגע אותי. חשבתי שזה בעיה עם המערכת הפעלה אבל בסוף זה לא היה וניסיתי גם דיסק מקורי. בקיצור, כנראה שזה משהוא בחומרה אבל מה יכול ליהיות ?? כול המחשב הוא חדש !! . עזרה,?

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by ferrari,

אני משתמש בNETLIMITER כבר מספר שנים, התרגלתי לתוכנה ואני מאוד מרוצה ממנה, אבל, וזה אבל גדול מאוד. - עד היום השתמשתי בגרסה 1.30 של התוכנה, והכל היה בסדר, עד שהחלפתי את תוכנה האבטחה שלי ל ZONE ALARM SECURTY SUITE וחלק מאפשרויות התוכנה (ZONE ALARM) מבוטלות אצלי בגלל העובדה שאני משתמש ב NETLIMITER 1.30, ויש בין שתי התוכנות האלו איזו התנגשות. החלטתי לשדרג את הNETLIMITER לגרסה חדשה , בכדי למנוע את ההתנגשות הזו, ושידרגתי לגרסה החדשה ביותר של NETLIMITER, בעקבות כך, כל האפשרויות ב ZONE ALARM פועלות, אך מדי כמה שעות אני מקבל BSOD, כלומר המחשב נתקע ומופיע המסך הכחול והנורא מכל. בעקבות שיטוטים רבים בגוגל הבנתי שזה (המסך הכחול) קשור לכל גרסאותיו של NETLIMITER חוץ מ 1.3 שבה השתמשתי…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  8. נגיד מישהו פתח תמונה בצייר קישקש ושמר וזה היה בטעות ואם יש סיכוי שהמידע הקודם נשמר ויש איזה דרך פשוט לעשות הסרה לlayer של הקישקוש? אני לא מבין בזה כל כך אז אל תקטלו אותי בבקשה תודה

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  9. פרוייקט מעניין, לקחו את ה GIMP (תוכנת העריכת תמונות החינמית הכי טובה שיש), והפכו אותה שתתפקד יותר כמו PHOTOSHOP. יש גרסאות לכל מערכת ההפעלה, כולל WINDOWS, LINUX, MACOS X. http://blog.yumdap.net/archives/20-GIMPshop-for-Windows.html

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  10. http://mp3music.co.il/software/105.html תוכנות עריכה והקלטה: http://mp3music.co.il/software/Software_section.aspx?id=%F2%F8%E9%EB%E4%20%E5%E4%F7%EC%E8%E4 תוכנות אחרות כמו חיפוש ושיתוף, וצריבה ניתן למצוא באתר אני לא רוצה לפרסם פה....

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by RonTwins,

הנה חתימה חדשה שלי על הזמרת הפופולארית אבריל:

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  12. אבל קבצי ה-TEMP שלהם נשארים. מה עושים? ולמה זה נגרם? (איתחול המחשב לא עזר)

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

חיפשתי בכמה אתרים Driverים לזה אבל לא מצאתי לwindows xp משהו יכול לעזור לי? תודה.

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  14. מדובר בקבצי אקסל שלא עולים בפתיחה ישירה של הקובץ. כאשר מבצעים פתח, היישום (אקסל) עולה אבל הקובץ לא. לעומת זאת, אם פותחים את הקובץ דרך היישום הוא עולה כראוי. בנסיונות השונים לעלות על מהות הבעיה עלתה הודעת תקלה (שנעלמה מיד) על כך שהיישום לא מזהה את הכתובת לקובץ. מדובר באופיס XP וחלונות XP העסק עבד כראוי עד להופעת התקלה. נסיונות שחזור או התקנה מחדש של היישום לא הסירו את הבעיה. מדובר בכל קובץ אקסל , מכל ספריה שהיא. יתכן ומדובר בשינוי כלשהו ברגיסטרי אבל השאלה היכן (אם זאת אכן הבעיה) כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by StorM FighteR,

אני מחפש מדריך לפוטו שופ 8 בעברית שיסביר לי קצת על התוכנה ואיך להשתמש בה.. תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by bizs,

שלום. קניתי טלוויזיה חדשה שיש בה כניסות אודיו וידאו (בקודמת היה רק כניסה של אנטנה) והייתי רוצה לצפות בכל מיני סרטים שהורדתי בטלוויזיה . יש לי במחשב כונן דיוידי ויציאה לחיבור לטלויזיה אבל אני לא מוצא אף תוכנה שיש לה אפשרות כזאת חוץ מתוכנה אחת שיש לי שמריצה רק קיבצי דיוידי. רוב הקבצים שיש לי הם קבצי avi ן mpeg האם יש תוכנה שמריצה תקבצים האלה ויש בה אופציה לצפייה בטלוייזיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by url,

אהלן כשאני מקמפל יחידת ספריה בפסקל לא נוצר לי קובץ עם סיומת tpu שכמובן צריך אותו כדי להשתמש ביחידת הספריה בתוכנית הראשית מישהו יודע איך אני פותר את זה?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by stio,

שלום רב, ברשותי תוכנת Photoshop CS ME, נאמר לי שניתן להגדיר את שפת הממשק לעברית. איך משנים זאת? ניסיתי ולא הצלחתי, כרגע זה באנגלית. ניסיתי להיכנס לאפשרויות אבל שם אי אפשר לבחור שפה אחרת חוץ מאנגלית, אומנם יש את הקובץ "עברית" בתקית הפוטושופ. איך מטעינים אותו? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  19. לא ידעתי איפה לבקש ופה יענו לי הכי מהר.. בבקשה למי שמכיר תתוכנה הזאת של ה ICQ שיכולים לראות מי מסתכל לכם ב AWAY.. לא זוכר איך קוראים לה אני צריך תגירסא הכי חדשה.. תודה רבה מראש ולילה טוב.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  20. איך אני מפעיל את התוכנה?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  21. היי, לידידה שלי יש A64 חדש, והיא עובדת בעיקר בעריכת תמונות ענק. עלתה השאלה לאיזה תוכנות יש גרסאות 64BIT... לפוטושופ למשל, יש גרסת 64 ביט? לתוכנות עריכת סרטים?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by lenso,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה קלה וטובה לבניית אתר, פעם השתמשתי ב FRONTPAGE של אופיס והוא היה אחלה, אבל בגירסה החדשה של אופיס , אין FRONTPAGE2007 , יש לו תחליף אולי? כי אני לא מכיר את כל הדברים החדשים שיש באופיס כמו פבלישר.. תודה,

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  23. ערב טוב לכל הנמצאים אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני אמא לילדים והתחברתי לאינטרנט לפני שבוע. לצערי שמתי לב שילדיי גולשים באתרים לא פונוגרפיים. רציתי לדעת האם יש לכם תוכנה חינמית מומלצת על מנת למנוע כניסה לאתרים אלו. ידוע שבוינדוס XP יש גירסאות אבטחה,אבל כאשר הפעלתי את זה ראיתי שהוא חוסם לי גם אתרים רגילים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ערב טוב תהילה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  24. שלום לכולם קיבלתי היום מחשב חדש,עם כ.מסך GEFORCE 8800 רציתי לשאול איזה חבילת מקודדים את ממליצים להוריד?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  25. אני משתמש ב- BITCOMET ורציתי להבין משהו בנושא הביטורנט (הרבה זמן משתמש אבל אף פעם לא התעמקתי בזה). אם יש לי טראקר מאתר מסוים אני יכול להוסיף לתוכנה קישור לטראקר אחר לאותה הורדה אבל מאתר אחר, כדי שיהיו לי יותר משתמשים להתחבר אליהם? או שזה לא עובד כך והתוכנה כבר מוצאת את כל מי שאני יכול להוריד ממנו את הקובץ?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים