תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה השם מאיפה אפשר להוריד realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter תווווווווווווווווודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
המחשב עובד מהר וטוב אני משחק במשחקים והם עובדים מצויין אבל כשאני מתחבר לאיטרנט עם הנתב ומפעיל אחר כך או את האמיול או את היוטרנט אז אחרי כמה זמן שאני קם מהמחשב הוא נתקע ואין אפשרות לעשות כלום רק ריסט RESET המחשב שלי חדש לפני חודש קניתי מIVORY והמפרט: 2.88 GHZ 2.88 GHZ PENTIOM ® D 2 GIGA RAM GEFORCE 9400 ופירמטתי כבר פעם שניה =\ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה באמצע סרט או משחק הסרט נכבה לי וישלי הודעה מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שיחזור בהצלחה הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך עם Driver Sweeper 3.2.0 והתקנתי עוד פעם גירסה 285.62 וזה עדיין קורה לי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב"ה קניתי מחשב חזק ע"מ שאוכל לערוך בו וידאו (החומרה: מעבד עם ליבה כפולה של אינטל, 2 דיסקים קשיחים עם זכרון של 180 ג"ב ו 250 ג"ב, 2 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך: radeon x130/x1550) עכשיו, התקנתי עליו Avid ומשום מה כל פעם שאני מנגן play באחד מ 2 המוניטורים הפנימיים של התוכנה, הוא מנגן רק את הסאונד והוידאו נשאר בפרייז. חשוב לציין שהבעיה היא רק ב Avid ואין שום בעיה לראות סרטונים בפורמטים שונים במחשב, כמו כן כשניסיתי ליצא פרויקט שעבדתי עליו במחשב אחר, דרך ה Avid במחשב שלי, הוא יצא אותו בלי שום בעיה והיה ניתן לצפות בו לאחר מכן. מה כבר ניסיתי לעשות? אז ככה: התקנתי מחדש את הקודקים וזה לא עזר... התקנתי גרסא מתקדמת של הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר... לקחתי גרסא אחרת של התוכנה שהותקנה ב…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה בסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, המחשב מתקשה בהפעלת תוכנות וזורק החוצה , נאמר לי שהבעיה היא בזכרון ,החלפתי אך זה לא עזר. במנהל ההתץקנים מופיע הסימן אזהרה הצהוב וכך רשום:"התקני זיכרון מסוג flash-pcmcia ובשורה מתחתיה רשום: m-systems diskoxichtp 2000 מה הבעיה ומה הפתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שמתי לב לזה כבר הרבה זמן.... אני מדפדף בתיקיות בייחוד של המוזיקה ויש חלק של קבצים שהם בכחול... לא כולם! מה זה הדבר הזה.. אני זוכר את זה גם במחשב הקודם שלי... אפשר הסבר.. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הגעתי פתאום למצב פה פתאום יש לי מקומות באתרים שונים שמופיעים בחום ולא כחול ראו קובץ מצורף יש למישהו מושג למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי חבריה ובוקר טוב\ לפתע פתאום ללא כל סיבה ,אני בקושי שומע את הקולות במחשב ממש חלשלוש הקול. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס קול מובנה. עדכנתי את הדרייבר מחדש . אך זה עדיין כמעט בלתי נשמע במנהל ההתקנים הכל בסדר. אודה על פתרון תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עושה העתק בגוגל וכשאני עושה הדבק על אתר אחר הוא לא מדביק לי במחשב עצמו אין את הבעיה הזאת אני משתמש בie8 וגוגל כרום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קורה לי כבר פעם שלישית,שהiTunes מפסיק סתם ככה פתאום לנגן רצועה באמצע,וכך גם כשאני בוחר ברצועה אחרת/שונה. אני מתכוון,שהמדיד של התקדמות ניגון הרצועה למעלה ,נתקע ונעצר.! רק כשסוגרים ופותחים את הiTunes מחדש,אפשר לשוב ולשמוע מוסיקה באמצעותו. (הפעם זה קרה לי,כאשר באמצע האזנה לרצועה,הוספתי קובץ של שיר מהכונן הקשיח,לספריית הiTunes) - האם זה יכול להיות קשור לחומרה? - אני משתמש בדרייבר הקול HD (הAudio),של כרטיס המסך שלי,ולא של לוח האם - זה משנה משהו? **מישהו עוד נתקל בבעיה זו?! ** ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש,לא עזר?! *גירסאת הiTunes המותקנת:היא האחרונה והעדכנית ל-64BIT (גירסא:10.6.3 ל64BIT). האם יכול להיות,שמדובר בגירסאת התוכנה,אשר לא תקינה ויש בה באגים - וכל מה…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מקווה שתוכלו לפתור. אצלי יש שני מסכים עד היום אני תמיד לוחץ על מאפיינים בשולחן עבודה והגדרות תצוגה וכך מחליף ביניהם. עכשיו זה תהליך טיפה מעצבן ואני צריך שיטה גם שאני יוכל להחליף בין המסכים רק ע"י קיצור במקלדת או הפעלת קובץ BATCH שיעשה זאת או תוכנה שתעשה זאת או כל פתרון אחר שתמצאו העיקר שניתן לבצע אותו בפשטות ע"י קיצור כלשהו על המקלדת. תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני מנסה הרבה זמן איך לסדר לדוד שלי תמחשב ולא מצליח עם התוכנה רדמין כמובן להיכנס לו למחשב אז איך מישתמשים בה? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי ObjectDock Plus וAd-Aware וכשאני מנסה לפתוח תיקיה מתוך הObjectDock, כמו My Picture או התיקיה שלי במקום שתפתח התיקיה הAd-Aware נפתח וסורק את התיקיה. יש למישהו רעיון מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שהבעיה קיימת, אך רק עכשיו יש בי רצון לפתור אותה.. יש לי XP PRO outlook epxress 6 אני בבזק ביןלאומי etrc@bezeqint.net בבקשה עזרה! תודה
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כבר כמה שבועות, היה לי אקספלורר 6 (מ"ע XP) פתאום יום אחד הוא מסרב להסגר, כלומר לוחץ על ה X הוא נעלם מן העיניים אבל ממשיך לעבוד ברקע, ומעמיס את המחשב כך שאני נאלץ להכנס למנהל הישומים ולנתק אותו ידנית... מאז הוא ממשיך עם הבעיה שלו... (לא יכול לוותר על האקספלורר כי האישה גולשת בו והוא לא ממש מעוניינת לגלוש בדפדפן אחר, ניסית האמינו לי). אני אישית כבר המון שנים בפיירפוקס. בקיצור נסיתי גם שידרוג לאקספלורר 8 אבל לצערי התקלה נשארה הוא פשוט לא מתנתק, ושוב אני נאלץ לנתק ידנית ממנהל הישומים. מה שמעניין הוא שכאשר האקספלורר עובד רגיל הוא צורך בסביבות 100,000 KB כאשר אני לוחץ על הX לניתוק הוא נעלם מן העין אבל בפועל הוא מתחיל לצרוך יותר ויותר עולה לערכים של מעל 200…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תמחשב והמחשב נכנס למערכת הפעלה אז הוא מתחיל לעלות את כל התוכנית אז נפתח לי חלון שהוא מתכונן להתקנה ואני לא יודע של מה זה וזה מפריע למחשב לעלות!! משהו יודע למה זה??? או איך מעיפים את ההתקנה הזאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום רב!!! המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים. הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!! המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד... אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף? כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין היום נרו ולא הצלחתי זה רושם לי שגיאה. מישהו יודע למה זה רושם את השגיאה? ואיך אני יכול לסדר את זה? אני חושב שאני יודע מה הבעיה . לפני שבועיים בערך ניסיתי להתקין SP3 והייתה לי הפסקת חשמל באמצע של ההתקנה אז אולי זה דפק משהו? אם הבעיה בגלל שלא התקנתי עד הסוף SP3 איך אני יכול להתקין מחדש SP2 בלי פורמט? זה די דחוף כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב אבל אני צריך לצרוב תמונות וסרטים ולפני הפורמט . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב פירמוט מהיר, אני יודע שיש תוכנות כלשהן שיכולות להחזיר את הקבצים. נסיתי מלא תוכנות, חלק מהתוכנות אכן מצאו את מה שרציתי(אני צריך לשחזר את התמונות וחלק מקבצי WORD) אך בסוף בשביל לשמור אותם למחשב הן דורשות כסף ואני לא מוצא סריאלים חוקים בשבילם. אם תצליחו למצוא תוכנה שתוכל לתת לי ולא לדרוש כסף אודה מאוד! זה ממש חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב די ישן בבית שעבר פרמוט אתמול. אחרי הפרמוט, למרות שהתקנתי את כל הדרייברים שהיו לי לכרטיס קול אני שומעת את הסאונד ב-WIN ובמשחקים כאילו הוא ב-SLOW MOTION. הבעיה לא מופיעה כשאני שומעת מוסיקה או רואה סרט בWINDOWS MEDIA PLAYER או WINAMP אלא רק הסאונד של הוינדוס עצמו (בהפעלה, כיבוי, ודעות שגיאה) ובמשחקים (מוזיקת רקע ודיבור בד"כ) נשמעת ככה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? *ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הכל וזה לא עוזר*
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
Ermm... ציטוט מהחדשות שלכם : התקנתי ושום דבר לא השתנה במאפיינים של nVidia :-/ ובהתקנה הוא שאל אותי לגבי האם אני רוצה להתקין את ה Via PCI IDE Driver ואת ה-Via INF. ???
-
לאחרונה רציתי לוודא את הדרייבירים שלי עקב התרעות חוזרות לעידכונים מוזרים מכל מיני בדיקות של המחשב. ניסיתי הרבה דרכים שונות לעדכן את הדרייברים הללו אבל ללא הצלחה. בתמונה המצורפת יש את הרשימה דרך האתר driveragent.com של מה שהם טוענים שלא תקין או מעודכן (אגב אתרים אחרים הראו תוצאות דומות) כמו כן יש לי בעיה כאשר בדקתי את driver manager ראיתי שיש סימן קריאה צהוב על PnP Bios Extension אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני משתמש בתוסף AIO SIDE-BAR ושם מוגדר שחלון ההרחבות יפתח בסרגל הצד ולא בחלון נוסף(עד כאן הכל טוב ויפה), כאשר אני מתקין תוסף חדש אז הSIDE BAR נשאר פתוח בעת איתחול הדפדפן וכאשר הוא עולה מחדש אז מופיע לי חלון נוסף של ההרחבות בנוסף לסרגל הצד. לפי מיטב זכרוני זה לא קרה בגרסאות הקודמת (סדרה 2).
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עד לפני שבוע המשחק הירוס 5 עבד מעולה. פתאום נכנסתי למשחק -אני לא מצליח לדלג על הסרטונים בהתחלה, לא יכול לסובב את נקודות המבט בטירות ובחוץ ובקרב התקנתי את המשחק כמה פעמים והבעה חוזרת- אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-