עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by steve_morse,

שלום רב, אני מחפש תוכנה לעריכה פשוט של גזירה , הדבקה וכו' של קטעי וידיאו ללא שינוי בפורמט הוידיאו אם אפשרי.. יש חיה כזאת? לוינדוס 7 ומעלה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אוקי תקשיבו משגע אותי... לפני זה יש לציין שאני משתמש בwindows vista ultimate האנטי וירוס לא מוכן להפעיל לי סקאנים והוא לא מוכן לעשות לי update אין לי מושג מה לעשות.... זה אנטי וירוס תומך vista Symantec Antivirus V.10.2 Build#276 בבקשה עזרה ואם אתם לא יודעים תנו לי שם של גירסאת אנטי וירוס טובה שאני יכול להשתמש בה על ויסטה תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by AmL1,

אני נכנס לICQ ושעה הוא נמצא על מפעיל ובסוף כותב לי "משהו השתבש" ניסיתי להיכנס עם מספר אחר וזה נכנס בלי בעיה לגבי המסנג'ר...אני מצליח להתחבר אבל אחרי כמה זמן הוא זורק לי כזה "החיבור אבד"... קורה לעוד מישהו?יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by tombraider,

שלום, האם יש תוכנה טובה שיודעת לתקן קיבצי RAR פגומים שנותנים CRC לאחרונה קורה לי שאני מוריד משחק בכמה חלקים וכל פעם שאני עושה פריסה הוא מתריע על קובץ פגום אחר הורדתי כבר כמה פעמים פעמיים כל קובץ ואני מיואש כבר אבל בבדיקה הוא נותן תוצאה שהכל בסדר מה קורה פה ??? גם ב WINRAR וגם ב 7-ZIP האם יש מצב שתוכנת אנטי וירוס אחראית על זה כמו אוירה פרמיום? יום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

שרק משתשמים שהתנסו בשניהיים או מכירים את שניהם איך שהוא יענו.. אני כרגע משתמש ב Grisoft AVG Professional והוא מספק אותי אבל טיפה פחות ממה שאני רוצה וראיתי ביקורות טובות על Kaspersky אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  6. יש לי איזה דיסק, שאחד הקבצים עליו אני לא מצליח להעתיק אותו עד הסוף למחשב, אני זוכר שהייתה תוכנה כזאת שוקראת דיסקים שרוטים משהוא מכיר את השם?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  7. בבקשה שמישהו יחזור אלי ב-ICQ ניסיתי לאחד כוננים עם PartitionMagic7 באמצע נתקע - reset. עכשיו לא רואים את כונן E - 10GB , למרות שהוא קיים - רואים בתוכנה. איך אני מחזיר אותו כך שיוכר שוב? מישהו מבין בתוכנה הזו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Vlad3,

איך אני גורם לו כן לשמור?!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  9. שתצפין קבצים-תיקיות וכ'ו עם סיסמה . אני ראיתי מלא תוכנות freeware וגם shareware . אני רוצה רק שתמליצו לי מניסיונכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by TimoTy,

טוב הורדתי פרומו מ-Game Spot ואני רוצה לנגן אותו מ-QUICK TIME ל- BSPALYER אני עושה לו play with BsPalyer והוא עושה " cannot open file " יש איזושהיא דרך שאני יוכל לנגן אותו בנגן של BsPlayer ????? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  11. ניסיתי להמיר קובץ וורד על ידי תוכנת doPDF v7 והניקוד השתגע, יש לי גם כותרות מספרי עמודים והערות שולים ואני רוצה שהכל יישמר, מה עלי לעשות?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by lidorosh,

חברה אני צריך את התוכנה הזאת בבקשה תנו לי לינק טוב להורדה Native Instruments Traktor DJ Studio v3.0.1.108

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

אהלן, פתחתי לפני כמה ימים תיבה בhotmail העולמי וthunderbird הגדיר לבד את החשבון בלי בעיות. אחרי שניסיתי לשלוח מייל עם קבצים מצורפים קיבלתי הודעה שאני צריך להיכנס ידנית לחשבון בשביל לפתור פאזל ולהוכיח שאני לא ספאמר. ניסיתי להיכנס לחשבון אבל לא זכרתי את הססמה אז עשיתי שחזור והורדתי דרך thunderbird את ההודעה עם הלינק ושיניתי ססמה. מאז אני לא מצליח להתחבר בכלל לתיבה דרך thunderbird, לא לקבל ולא לשלוח. בכניסה דרך הדפדפן הכל עובד כרגיל. הכנסתי את הססמה החדשה לthunderbird עשרות פעמים ושום דבר לא עוזר. אפילו מחקתי את החשבון בתוכנה אבל הוא לא נותן לי ליצור אותו מחדש בטענה שהססמה שגוייה. אפילו ההגדרות הידניות לא עוזרות http://support.mozillamessaging.com/en-US/kb/Thunderbir…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  14. שלום לכולם!!! יש לי מלא דפים בכל מני מקצועות ואני די מסתבך אז שמעתי פעם על תוכנה שמסוגלת להפוך דף טקסט לתבנית שאפשר לעבוד איתו לדוגמא יש לי סיכום כלשהו במחברת אז אני יסרוק אותו ואז אני רוצה לעבוד איתו כאילו למחוק להוסיף ולתקן דברים אז אם תמצאו תוכנה אשמח מאוד ואודה לכם... תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by tsvika,

אני מבקש שתמליצו לי על תוכנה טובה ופשוטה לעריכת קבצי ווידאו אני לא רוצה משהו מקצועי רק משהו שייאפשר לי "לחתוך" חלקים מקבצי ווידאו שונים ולחברם ביחד ניסיתי כבר להשתמש בWindows Movie Maker אבל התוכנה קורסת כל פעם שאני טוען אליה קובץ ששונה מפורמט WMV תודה

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by roi777,

שלום רב! כשאני רוצה להתקין IE 8 (ע"י עדכונים אוטומטים) כתוב שאני צריך קודם להוריד עדכונים עבור IE 8 ואז כשאני מאשר להוריד הוא מתחיל להוריד ואז אחרי שההורדה הסתיימה (אני חושב שהסתיימה כי יש V ליד השלב של ההורדה) הוא עובר בשניה אחת את כל השלבים ביחד (הוא מסמן X ליד השלב של בדיקת תוכנות זדוניות וגם ליד התקנת IE 8 ומסמן V ליד התקנת עדכונים) ואז הוא מסיים התקנה (בצורה מסודרת) והחלון נסגר לבד וכמובן שעדיין לא הותקן IE 8. מה עושים? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  17. הסרתי את השדריברים של הכרטיס מסך מפני שרציתי להתקין גירסה יותר ישנה, ועכשיו לאחר שהסרתי את הדריברים אני לא מצליח להתקין אתהדריברים החדשים. בפועל אני מצליח להתקין אבל אין כל סימן שהם הותקנו: הקצב ריענון ירד, מישחקים לא פועלים הוינדואס לא מזהה את הכרטיס וכו' כשאני מעלה את הוינדואס רשום שחסר קובץ mvnctray.dll, העתקתי אותו לאן שצריך ועדיין הכרטיס לא מזוהה. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את הדריברים החזרה? הכרטיס מסך שלי הוא Gforce 4 Ti, וביטלתי את השיחזור מערכת אז זה לא יעזור :-\. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by iem,

כאשר אני נכנס המחשב שואל אותי אם אני רוצה להיכנס למרות ה- Non Secured Items, ואני מאשר, ולאחר מכן הוא לא נותן לי להיכנס ו- Gmail רושם לי הודעה שזה בגלל שלא מאופשר לי ה- Cookies, אני גולש ב- IE7 הכי חדש מע' ההפעלה Win Xp מעודכנת לחודש אוגוסט... מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by Haflo,

יש למישהו אתר/מסמך/קובץ על פקודות Batch מתקדמות?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by emailaya,

היי בעקבות לא מעט תגובות ובקשות לגבי גירסה 3.5.0, החלטתי לשחרר גירסה 3.5.5 אשר כוללת המון שיפוצים ותוספות מגירסה 3.5.0, לפני שאני ממשיך הלאה לגירסה 3.6.0. רשימת השינויים היא: * צ'יטוט מהיר עכשיו כטולבוקס * מידע רסס מופיע בתוכנה עצמה ולא בדפדפן חיצוני * גישה ישירה לאנשי הקשר דרך כפתור יצירת מכתב חדש * לאיימליה יש רסס משלה * יצוא אנשי קשר * הוספת תמונה לחתימה * לשונית צפיה בתמונות/וידאו גם בזמן יצירת מכתב חדש * סימון מכתב כלא נקרא * חיפוש ברשימת הספאם * גישה מהירה לצבע גופן/רקע האחרון שנבחר * הגדרת תווית למכתבים מסומנים * יבוא ישיר מאאוטלוק אקספרס * יבוא ישיר מספר הכתובות של מערכת ההפעלה * שיפור דרמטי במהירות הסינכון של IMAP * שיפור באינטגרציה עם freepops בעבודה מול דואררשת…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by oded6188,

יש לי הארד-דיסק חיצוני שיש תיקיות שאי אפשר להיכנס אליהם והוא רושם: "folder name" is not accessible Access is denied ניסיתי לעשות scan disk וזה לא עזר, ויש לי דברים נורא חשובים באותם תיקיות פגומות :'( יש איזה תוכנה שיכולה אולי לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  22. הוינדוס מדיה פלייר לא עובד לי לא יודע למה זה רושם שיש שגיאה פנימית בישום........ שאלתי פה כמה פעמים איךמסדרים ו לא ענו לי והיתיאשתי........ מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה אחרת שאני יוכל להישתמש איתה במקום הוינדוס מדיה פלייר...?(שהיא גם תוכל להראות לי דברים באינטרנט כי תוכנות כמו וינאפוכל אלה לא מראה באינטרנט)..........

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  23. אני יודע שיש את התיקיות המשותפות ואת השיתוף המובנה כביכול וכו'. אבל האם יש דרך לשתף קבצים דרך תוכנה או משהו כזה במהירות? האמת שמזמן לא הינו צריכים לשתף שום דבר בערך בין כל המחשבים בבית - אבל עכשיו התעורר צורך ונראה לי שישאר איתנו עוד כמה זמן (הצורך). בזמנו, ממש ממש בזמנו, כשה-ICQ עוד היה נפוץ מאוד פשוט היתי שולח קבצים דרך זה וכנראה בגלל שזה רשת זה היה שולח ממש מהר,כמה MB בשניה ולכן השיתוף המובנה היה מיותר. יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by StorM FighteR,

יש לי את התוכנה פוטושופ 8 בעברית.. אני צריך שמישהו יסביר לי איך אני משתמש בסגנון על תמונה כלשהי..

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  25. שלום התקנתי מחשב (אבל זה קורה גם אצלי בבית) לאנשים מבוגרים ואני רוצה לשנות גודל גופן ולא תמיד זה מצליח, אפילו ב-YNET זה לא משנה באתרים אחרים זה לפעמים כן לפעמים לא מה הסיבה....? תודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.