עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by g1000000009,

תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  2. הבנתי שיש תכנות שמסירות לחלוטין את הדרייברים... תודה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. Started by llime,

שלום חברים. בעיה ששמתי לב אליה בימים האחרונים והיום במיוחד. הווליום של המערכת עולה ויורד בלי שתהיה לי שליטה על כך. מדובר ב volume control של הוינדוס,ממש רואים את הסליידר שלו עולה ויורד כאילו מישהו אחר משתמש במחשב חוץ ממני באותו זמן! זה קורה באמצע צפיה בסרטים,או כשאני פותח או סוגר דפדפן,או אפילו כרגע כשאני מקליד כאן. אין לי מושג מה זה.המחשב פורמט לפני חודש בערך.אין לו כל רכיבי חומרה חדשים... אני הולך לנסות להשתמש ב combofix בפעם הראשונה.נקווה שיעבור בשלום.אם לא אני כנראה אפרמט שוב... אם יש למישהו עוד הצעות אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by ofir38,

אני צריך תוכנה שנועלת את המחשב ברגע שאני מפעיל אותה ורק עם סיסמא אני יוכל לפתוח את המחשב. בזמן שהמחשב עובד למשל באינטרנט והאימיול עובד אני רוצה לנעול אותו עם סיסמא ושאף אחד מהבית שלי לא ייגע בו.. מישהו יוכל לתת לי קישור לתוכנה כזאת? זה דחוף מאוד. תודה רבה לעזורים

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. יש לי אנימצית גיף של עצם זז מימין לשמאל, אני רוצה להוסיף פריימים בסוף, כך שהאחרי שהעצם מגיע לצד שמאל נכתבת מילה מימינו. הבעיה שכל פעם שאני מוסיפה מילה בפריים חדש המילה נכנסת לכל שאר הפריימים הקיימים. מישהו יכול להזכיר לי איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. יש לי Firefox בגרסה העברית. חיפשתי פעם ב google.com במקום google.co.il . מאותו רגע כל פעם שאני מחפש בגוגל דרך תיבת החיפוש של הדפדפן הוא מחפש ב google.com .

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  7. שלום אני מחפש תוכנה להפיכת קבצי פונטים fon לקבצי ttf קבצי הfon הם פונטים ישנים וttf הם פונטים סטנדרטים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב ישן ונעלמו לנו הדיסקים... אני צריך דרייבר של הכרטיס מסך וכרטיס קול השם שלו זה sis 330 mirage integrated mirage sis741 את השם של הכרטיס מסך לקחתי מהאוורסט...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rjjb7,

בחלק מהאתרים שאליהם אני מנסה להכנס, אני נתקל בהגבלה הזו (ראה קישור) מצד פיירופקס (למרות שהאקספלורר נכנס אליהם ללא כל בעייה): מהי הבעייה וכיצד ניתן להתגבר עליה? נ.ב. ניסיתי את האפשרות להוסיף חריגה וכשאני לוחץ על "קבל אישור" הוא לא נותן אותו.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  10. שלום רב, לאחרונה תקף את מחשבי Spyware מוזר ביותר. הוא רץ בזיכרון בתור 2 קבצים שמתחילים במספר אותיות לועזיות כשבסיומן 32.exe אני סוגר אותם מהזיכרון והם עולים מיד שוב. אז אני סוגר אותם ומוחק מהר מהמחשב. מוחק מה-Startup , שלא יעלה בפעם הבאה עם המחשב. ואז באמת הם לא עולים יותר, אבל איך שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר (iexplore.exe) הם חוזרים! ניסיתי הכל, את כל תוכנות ה-Anti Spyware (לפחות 7 תוכנות ניסיתי) והן עוזרות, מסירות הכל. אבל איך שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר הקבצים חוזרים. גם לוקח לאקספלורר מעט זמן להיפתח. מה שהקבצים האלו גורמים זה לכך שיקפצו לי חלונות פרסומת כשאני גולש באינטרנט. אז מה שאני עושה כרגע זה עובד עם FireFox, דפדפן מצויין, רק שהוא לא מעלה את כ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sapartil,

ב WORD 2003 איך מגדילים את הכתב יותר מדרגה 72 ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני עושה עבודה בכימיה ומקליד אותה ב-WORD, כשחלק די גדול ממנה דורש כתיב מתמטי (מעין חזקה בצד ימין ושמאל וכו'). איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by snoopi,

יש לי בעיה שכשאני מוריד בתוכנה U torrent אני לא יכול לגלוש באינטרנט . אצלי במחשב זה ממש לא נותן לי ולשאר המחשבים בבית זה רק מאט את הגלישה (וזה הגיוני כי אני מנצל את כל רוחב הפס) איך אני פותר את זה ? אני צריך להגביל את מהירות ההורדה או גם את מספר החיבורים ? ואם כן כמה מומלץ? יש לי 10 Mbit . תודה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  14. בבקשה אם תוכלו תת לי לינק ל : עידכון firmware לצורב DVDRW מדגם nec 3550 . ( נ.ב : אם זה לא המקום לבקש,נא להפנותי למקום הנכון תודה . )

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  15. איך משחזרים דואר שנמחק במחיצה "הודעות שנמחקו"? באווטלוק אקספרס 6? באופן דיי דחוף, תודה!

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  16. לא מצליח לפתוח מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by vk,

אני צריך תוכנה לזיהוי captcha ושגם תכתוב אותו אוטומטית אם יש דבר כזה בכלל.. אפשר גם שילוב של שתי תוכנות או משו..

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  18. אני מפקסס עכשיו משהו למישהו בפעם הראשונה עם FLASHFXP ופרטי השליחה לא מופיעים בשום מקום. רואים רק מה הזמן שעבר. האם יש אפשרות לדעת את כל שאר הפרטים כמו מהירות ומה כבר עלה? יש תוכנית שעושה זאת? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. למה הוא כ"כ 'כבד'? והאם שווה להתקינו? תודה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. אז ככה יש לי בעייה במערכת של האוטו פעם הייתי יכול לצרוב שירים והיה מופיע לי אוטומט השמות של השירים במערכת ועכשיו משום מה השמות כבר לא מופיעים הוא מציק לי את זה כ NO TITLE אולי זה משהו פה לפני ההוספת שירים? תמיד הייתי משנה פה בהגדרות: את השמות והיה מופיע כרגע שאני משנה וצורב לא מופיע כלום במערכת מה עושים? צריך לשנות משהו בהגדרות? יש לי את הגירסה 7 נרו פרמיום אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי גיא

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by sahargt,

יש לי בעייה אני מנסה להפעיל קבצי MP3 וזה לא עובד זה מה שרשום בבעיה C00D11C7: Cannot play, burn, or synchronize the file Windows Media Player cannot play, burn, or synchronize the file because a required codec is not installed on your computer. You might encounter this error message for one of the following reasons:

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by omri_ro,

מישהו אולי יכול להסביר לי מה ההבדל בין ALBUM GAIN לבין CONSTANT GAIN קראתי בHELP וחיפשתי באינטרנט ולא ממש הבנתי את ההבדל תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. התקנתי תוכנה שנקראת Milkshape 3D גירסה 1.6.6a, התוכנה היא TRAIL VERSION ל30 יום, לאחרונה יצאה גירסה חדשה יותר 1.7b וכשאני מתקין אותה הTRAIL מהגירסה הקודמת קופץ לגירסה החדשה ולמרות שעוד לא השתמשתי בה אפילו יום כבר עבר כל ה TRAIL. מה שאני רוצה זה להעיף כל זכר מ Milkshape מהמחשב, כמובן שUNISTALL פשוט לא עזר, השאלה היא איפה לחפש בREGISTRY ואיפה עוד ?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. אני לא מעונין שזה יקרה חיפשתי בהגדרות שלו ולא מצאתי כיצד אפשר למנוע פתיחה של כל קישור בחלונית חדשה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  25. Started by MATTAN,

היי מה קורה אני מחפש מדריכים טובים ועם אפשר בעברית לתוכנה Macromedia Dreamweaver MX 2004 בשביל שאני אוכל לבנות אתרים ואם אפשר מדריך מפורט על איך לבנות אתר בתוכנה שלב אחר שלב תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.