תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, למדתי ליצור כותרות משנה לסרטון וידאו ב "פרמייר פרו". יש לי צורך בכותרת משנה ארוכה שאי אפשר להכניס לפריים אלא אם כן מקטינים לאותיות מקרוסקופיות. האם אפשר לפצל כותרת כזו ל 2 שורות? תודה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שמעו אני פיתאום רואה נNOD שעלה לי מסך של ווירוס http://img175.imageshack.us/my.php?image=223d2bt3.png בחיית איך מוחקים תווירוס הזה מי האפשרויות כי אין לי מוסג בתוכנה וגם התוכנה ניראה לי בשפה אחרת ..
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח לראות שום סרט במחשב..רק לשמוע . התקנתי מחדש דריבר שאולי יעזור לי וזה לא צלח.. התקנתי מקודדים בלי סוף ושום דבר לא עוזר.. אני אתן לכם פירוט לכרטיס מסך ולעוד דריבר של התצוגה.. intel 8294G Express chipset family ו.. NVIDIA Geforce 6200 LE כשאני בדקתי במאפיני ה- intel 8294G Express chipset family אז זה אומר לי כך : Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) אם צריך לדעת,אז הלוח אם שלי הוא DELL.. תנסו לעזור אני כבר מיואש..
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני צריך להרצות ביום שני עם מצגת, אבל אני לא יכול לעשות את זה בלי רקע טוב, אז בבקשה אם מישהו רוצה קצת פירסום \ אני כבר אדבר על משהו אחר אנא צרו איתי קשר, וזה די דחוף מסנג'ר - roman_15@walla.co.il ICQ - 742874 תודה ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מצלמה דיגיטלית Fujifilm S5600 ואני רוצה לצלם סרטון ולהעלות אותו ל- youtube. אתמול צילמתי סרטון והוא תפס לי המון (סביבות ה- 100 מגה לפחות מדקה), וברצוני לשאול אתכם: האם יש איזושהי דרך לכווץ את הסרטון ככה שיגיע לגדלים נורמליים (כך שאוכל להעלות סרטון של 10 דקות למשל) וכך שהוא יתאים לאתר youtube? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש למישהו מושג בעניין ? THX The Doorman
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי את מורטל קומבט טרילוג'י אני מוריד מוריד מוריד... ולא מצליח לפתוח רשום שסוג הקובץ הוא Application אז מה זה בכלל? אפשר לפתוח את זה? אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא נורא..(מקסימום תעבירו...) תודה מראש זלינקו!
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
הבנתי שהאנטי וירוס הכי טוב זה הקספרסקי... אבל מה הוא הפיירוול הכי טוב? היה לי נורטון בהתחלה (גם פיירוול, וגם אנטי וירוס) והם נחמדים. אבל בגלל שהקספרסקי יותר טוב אני הורדתי אותו והוא עובד והכל מצויין. עכשיו הדבר הבא זה הפיירוול. מה אתם ממליצים? גם מבחינת הגנה, וגם מבחינת משקל (שלא יהיה כמו הנורטון) תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי סרט שהוא בשני חלקי AVI. אני צריך תוכנה שתחבר לי אותם לקובץ אחד. תודה.
-
-
האם קיים וירוס שיגרום לתוכנת האניט-וירוס להיסגר כל פעם שפותחים אותה(זה מה שקורה לי) ומה אני יכול לעשות בנידון אני הודה אם תענו לי מהר(זה המחשב של אחותי ועוד שבוע וחצי היא טסה לחו"ל)
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי XP ואני נוהג לתחזקו באופן שוטף וגבוה, לרבות מחיקת קבצים זמניים על בסיס יומי. עד לא מזמן גלשתי באינטרנט באמצעות IE6, אשר איפשר לי, בין השאר, גישה עקיפית לתיקיית Content IE5 הנמצאת במשתמש שלי ב: C:\Documents and Settings\MY USER\Local Settings\Temporary Internet Files בתיקייה זו מצויים אלפי קבצי אינטרנט, בדומה לתוכן המצוי ב:Temporary Internet Files, אך נוסף לו וחבוי! הבעיה היא שלא רק שיש שם חומר שלעיתים אני מחפש, גם התיקייה הזו יכולה להגיע למשקל של כמה ג'יגות, ואין לי כל דרך לפקח/להגביל אותה. יתרה מזאת, היא גם נסתרת באופן ש"חשיפת תיקיות נסתרות" גם לא חושפת אותה. ***לצורך העניין, בזמן שהשתמשתי בIE6, הגעתי אליה באמצעות שמירת קובץ מצורף, אשר הגיע אליי בדוא"ל (GMAIL), ומ…
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמפצלת קיבצי ISO גדולים [3-5 GIGA] לקבצים שאפשר ליצרוב על דיסק רגיל [700MB]. עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי משהו שימושי.
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כשאני מתקין את התוכנה כל קבצי EXE במחשב משתנים לקבצי אקרובט ואפשר לפתוח אותם רק עם האקרובט רידר איך אני מתקין את התוכנה ככה שלא ישתנו?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הכוונה שלי בקבצים "בלתי נראים" היא שגם אם אני עושה "הצג קבצים מוסתרים" עדיין לא רואים אותם,ואני ארחיב את ההסבר שלי. שאני משתמש בקבצי mp3 אני מגלה פתאום שאם מסתכלים על התקייה המסוימת רואים תמונה "תצוגה מקדימה " בעצם של התקייה. לדוג' : עכשיו שאני נכנס לאותה תקייה ומנסה לאתר את התמונה הזאת כדי למחוק אותה לגמרי מהמחשב ,כלומר לא רק שלא יראו אותה בתצוגה מקדימה אלא בכלל למחוק אותה ,אני פשוט לא מוצא אותה למרות שאני מכוון את ההגדרות להצג קבצים מוסתרים . אבל במקרה גיליתי שכשאני נכנס לnero אני רואה משם את הקבצים האלה ויכול להסיר אותם,אבל אז זה לדפדף תקייה תקייה ולהתחיל לחפש כאלה ולהסיר אותם אין לי כוח. אז ניסיתי להיות יותר יצירתי,הפעלתי search עם השם שתמיד נוצר לתמונות האלה (…
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, בכל פעם שאני פותח קובץ עם BSPlayer, הוא משתלט על כל קבצי השמע/ווידיאו במחשב ועלי להגדיר מחדש באיזו תוכנה לפתוח כל סוג. איך אני עוקף אותו?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
איך אני יוצר קוו שיעבור לאורך הקטעים המסומנים באדום ויחלק אותם? יש כלי שעושה את זה בצורה מהירה נכון? ואיפה אני יכל למצא מדריכים טובים לדברים בסיסים כאלה במקס, מצאתי המון מדריכים לאיך למדל, אבל הם לא מלמדים על הכילים של התוכנה כמו שאני צריך. (3dSMAX 8 )
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היום בבוקר ניכנסתי לemule וצץ לי האתר הזה לא ידעתי מה לעשות ואני לא מבין ב low id וכל זה אני אפילו לא יודע מה זה אתם יכולים להסביר לי מה לעשות בבבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה יש לי משתמש פרימיום ואני לא משתמש בו . בגלל שתמיד יש המון לינקים ואין לי כוח להתחיל להוריד אחד אחד . אז אמרו לי שיש תוכנה שמורידה את כולם מישהו יכול להגיד לי את שם התוכנה ? וגם איך אני יכול לחפש באתר שלהם דברים ?. מנהלים אם זה לא חוקי אני מצטער ותנהלו את התארד .
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מכין "תמונה מנגנת" ועכשיו כשאני עושה import לשיר שאני רוצה הוא נותן לי שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה.. וכל שאר השירים באנגלית הוא כן מצליח, דבר הזוי חח, איך הוא מזהה בדיוק שהשיר בעברית מקווה שתוכלו לעזור תודה *Macromedia Flash 8pro
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש פתרון לסינכרון מיידי של יומן פגישות בין מכשיר פלאפון Nokia N97 לבין המחשב במשרד. הסנכרון אמור להתבצע מכל מקום בארץ בחיבור הטלפון לאינטרנט WiFi. סנכרון בין המחשב לטלפון כאשר אני ליד המחשב לא מספיק טוב, המזכירה שיושבת על המחשב עלולה לקבוע פגישה בשעה דומה לפגישות שקבעתי. הרבה תודה.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה קטנה במחשב. Windows XP SP2 Herbew אחרי שה-Windows עולה ואני מתחבר לאינטרנט , ה-Taskbar פשוט קופא ולא מגיב ללחיצות של העכב והמקלדת , אני יכול לגשת רק לאייקונים שנמצאים על השולחן עבודה ולפעמים גם זה לא. אחרי כמה דקות , המחשב פשוט "משתחרר" ואפשר לעבוד כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה!! מעבד:423 Pentium 4 1.5Ghz לוח: ASUS P4T ASUS V7100 Geforce 2 64 MX-400 2x128mb RDRAM
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה דגם SiS 315 integrated. ניסיתי להתקין אותו דרך קובץ הSETUP והוא תמיד רושם לי "the program cannot find a suitable driver". ניסיתי להוריד את אותו דרייבר ממספר מקומות שונים, ובכל זאת אין שינוי. ניסיתי גם דרך הוספת חומרה, וגם שם זה לא עבד. הצעות, מישהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
אני אשמח לדעת אם יש איזשהי תוכנה שלא תופסת יותר מדי משאבים שיודעת לנהל לוח שנה, ספר טלפונים ולעשות בעצם את מה שעושה ה outlook. את outlook עצמו אני לא סובל עקב היותו תוכנה מאוד כבדה שצריך להשאיר פתוחה כל הזמן על מנת לקבל את התזכורות שלה, אז הייתי שמח לדעת אם יש תוכנה קצת יותר קלה שעושה את העבודה הזו.
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-