עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי החלפתי לא מזמן דרייברים לכרטיס קול שלי לדרייברים של RealTek (מקודם היה Nvidia, הם פשוט עשו בעיות). היום נכנסתי לקיובייס, לוחץ על Play, ולא שומע כלום! הכל בלוח בקרה כבר מוגדר נכון. הנה תמונה של רשימת האפשרויות שלי בכרטיסי קול: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase.jpg לכולם יש את ה Multimedia ואת ה Full Duplex, ה Juli@ זה סתם כ. קול שזמנית לא בשימוש לי. אתם רואים, אין RealTek! מה עושים? אני משתמש בדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס. תודה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  2. התקנתי קודקים החבילה של KLITE וזה עדיין שחור לבן גם עם תוכנות אחרות זה שחור לבן שאני מנסה לנגן קובץ WMV

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  3. היי. הכוונה היא שכשאני רואה סרט על הטלויזיה דרך המחשב והסרט מקודד על מסך רחב אז רואים את הסרט רק על שליש מהמסך טלויזיה ... השאלה שלי היא האם יש איזו תוכנה שתוכל להראות את הסרט על מסך מלא... המפרט שלי המפרט מחשב ... תודה .

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by urich,

הבעייה היא רק איזה חודש לפני כן לא הייתה לי שום בעייה- הבעייה היא כזאת יש הרבה קבצים שאני מנסה להוריד ובסוף הם נתקעים על 99+- אחוזים. כאשר הזמינות שלהם היא הרבה מעל 1 (למשל 70 ומשהו) ופשוט התוכנה מורידה את אותם חלקים (packets ) שוב ושוב. עכשיו הקצים לא מזויפים למשל וידאו שהורדתי נתקע על 97.8 אבל בvlc ראיתי שזה באמת הוידאו שרציתי (מההתחלה לסוף כאשר כמה זשניות חסרות בגלל הקטעים באמצע שלא ירדו). נסיתי להחליף תוכנה (מutorrent 1.6 לאזורוס) ולא עזר. הבעייה היא רק על חלק ממהורדות ולא עשיתי שינוי לאחרונה. לא יודע עם זה קשור אבל אני משתמש בראוטר- מוגדר פיקס. מה לעשות.

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by אבי11,

שלום נתקלתי מספר פעמים בקובצי RAR שסגורים עם סיסמא. כמובן שזה מתברר רק לאחר ההורדה ואין אפשרות לפתוח אותם. האם ישנה דרך/תוכנה שיכולה למצוא/לחלץ את הסיסמא כדי שניתן יהיה לפתוח את הקבצים? תודה.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  6. שלום, כיצד אוכל לדעת מה הגודל המקסימלי שניתן להדפיס/לפתח בו את התמונה מבלי שתאבד מאיכותה? קובץ תמונה שנתוניה הם: רזולוציה 4368X1065 ו-300DPI. תודה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  7. Started by Raz20,

כאשר אני מנסה לבצע "כיבוי" המחשב פשוט מדליק א תעצמו מחדש כמו Restart , מה אשפר לעשות כדי שהמכשב יתכבה כשאני מבצע "כיבוי ? *חוץ מהבעיה הזו המחשב עובד מצויין .

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by doker,

אני מחפש תוכנת 3D שבה אני אוכל לעשות מעיין סרטוט של חדר כדי להתכנון יהיה יותר פשוט

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  9. Started by iliyari,

שלום יש לי מודם (רגיל) במחשב שאלה: האם אני יכול לחבר אליו קו טלםון ולהתקין איזושהי תוכנה ואז לדבר מהמחש ולא מהטלופן? 1 הכוונה היא לא ל VOIP אלה שיחה רגילה (בתשלום כמו שיחה בטלפון רגיל) 2 אם יש תוכנה כזאת תגידו לי איך היא נקראת לפחות...

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  10. השאלה בכותרת כמובן שרצוי שהיא תוכל לעשות את זה רק בחלקים שאני בוחר

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by Xanadu,

hello everybody i have a very annoying problem with hebrew in ie6 that will not allow me to write hebrew using the explorer (that's why i'm writing in english) and everytime i press a button for hebrew i get signs instead of hebrew fonts. when i use kazaa or word i don't have this problem... please let me know if someone knows how to solve this problem (otherwise than formatting the h.d) thanks

12. ?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by LinkTree,

שלום שלום התקנתי PHOTOSHOP CS אבל בטעות התקנתי באטלקית (זו גרסה בינלאומית) עכשיו אני לא מצליח לשנות שפה - הסרתי והתקנתי שוב כשאני בוחר אנגלית והוא שוב התקין באיטלקית. הסרתי שוב ואפילו מחקתי את כל ה ADOBE שמצאתי ב REGISTRY ושוב אותו סיפור ... התקנתי במחשב אחר ושם זה התקין באנגלית - ניסיתי לחפש שם איך לשנות שפה - אבל לא מצאתי שום אופציה כזו... עכשיו נשאר לי רק לפרמט ... PLEASE עזרה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by idan1836,

אני רוצה להדפיס תמונות לפי גודל מסויים ואני צריך תוכנה מיוחדת לזה, לדוגמה אני לא רוצה שהתמונה תצא בגודל של דף A4, אלא בגודל של 25X10 שזה יותר קטן. מישהו מכיר תוכנה כזו?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by zolder,

מישהו יכול בבקשה לתת לי את רשימת כל המקודדים שכדאי שיהיו במחשב עלמנת שאוכל לראות סרטים בכל הפורמטים בהם הם מופיעים?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by eyal,

נורטון 2000 עובד עםXP :AR15: דחוף!!!

17. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום יש לי בעיה. והיא ככה: אני מתקין WINXP למישהו שם אנטי וירוס, עושה עידקונים, אחרי יומיים הוא לא יכול לפתח אקספלורר ומחשב שלי. כאילו הכובץ EXPLORER.EXE נדפק. אני מתקין גיקסאות של אקספלורר חדשות, שום דבר לא עוזר. רק פירמוט. גם ככה אחרי יומיים ה בעיה חוזרת. מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות ללא לפרמט. נסיתי לשחזר REGYSTER ולא עוזר תודה

18. אם מישהו מכיר כזאת תוכנה שיכולה לעבוד רק עם שלט?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  19. Started by eranbm,

שלום לכם לפני כמה ימים שידרגתי ל 100 מגה בהוט ובגלל שישנה בעיה ב WIFI בהעברת מידע ב 100 מגה (זה מגיע ל 30 מגה) לקחתי את HOTBOX של הוט והעברתי אותו ליד המחשב כדי שיגיע עם כבל לרשת ישירות למחשב שאני אקבל את ה 100 מגה וזה אכן עובד. באותו יום שידרגתי כמו 50 אחוז מהעולם ל WINDOWS 8 והתקנתי את תוכנת ההורדה הפופלרית IDM. עכשיו אני כמוריד סרטים משחקים מתקדם באיכויות גבוהות BLUERAY ומעלה.. ומשחקים של 15 ג'גה + מתחיל להוריד עם תוכנת ה IDM אבל כשאר הוא מגיע לרגעי סיום ההורדה ב 99 אחוז אני מקבל ניתוק מה IDM והוא רושם לי שהזמן עבר ומתחיל לי את הקובץ מההתחלה או מ 30 אחוז וחוזר חלילה כשאר הוא מסיים את ההורדה שוב. העניין הוא שזה קורה לי רק מקבצים מעל ג'גה, וניסיתי לעשות כמעט הכול…

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by amisha,

היי , אני צריך למלא מסמך PDF שקיבלתי מחברה מסויימת . איך ניתן לעשות זאת ? תודה !

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by matan333,

שלום, יש לי כרטיס קול (Creative SB Live! Value (CT4830, התקנתי לפני כמה ימים win 7 ומאז יש הסאונד לא עובד. חיפשתי דרייברים לכרטיס קול שמתאימים לwin 7. יש דרייברים שיוכלו לפתור לי את הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by ido567,

כשאני מייצא את אנשי הקשר שלי מהאטלוק לקובץ במטרה להעביר לgmail הוא ממיר לי את כל מספרי הטלפונים למספרים ולא שומר אותם בצורת מחרוזת ואז בכל מספרי הטלפונים חסר ה - 0 בהתחלה מחר מוחקים לי את המייל של העבודה ואני חייב את זה דחוףף תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by efee123,

אם קניתי עותק ואני רוצה להתקין אותו על מחשב נוסף זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by cateye,

שלום לכולם האשכול הזה חשוב לכל המשתמשים בזמן האחרון אני מתחיל לחשוש לגבי גניבת המשתמשים והסיסמאות (פריצה) שלי. אני שם לב ללינקים שאני נכנס אליהם, אבל אני יודע שאני יכול להקשות יותר אם אני אעשה סיסמה חזקה יותר הבעיה היא שאני לא אזכור את כולם כמובן ולכן חשבתי על תוכנת ניהול סיסמאות. נכון שיש את התוכנת המובנית של הדפדפן אבל אני לא בטוח מה עדיף יותר. אחרי שבדקתי קצת מצאתי את התוכנות הבאות: lastpass KeePass Roboform אבל כפי שהבנתי הן שומרות את המידע באינטרנט (באתר כלשהו) אז אני בעצם שם את כל הבייצים בסל אחד ואני לא יודע כמה זה חכם. אתם מכירים תוכנה מספיק אמינה ששומרת את הסיסמאות על המחשב וניתן לגבותה? או שמישהו משתמש באחת התוכנות ויכול להמליץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  25. שלום , 1) בחלק מהמקומות באאוטק לוק אני לא מצליח לרשום באנגלית קטנה , עלומר השפה תקועה על עברית גם כשאני מנסה להפוך אותה. זה קרה לי במקומות הבאים: בשורה של כתיבת האימייל. בכל הטופס של הוספת איש קשר חדש. אני כן מצליח להפוך את השפה בתוכן ההודעה... מישהו נתקל בדבר כזה? 2) גם בIE וגם בכרום אני לא מצליח להתחבר לחשבון ג'ימייל שלי , אני מקבל הודעת שגיאה מגוגל שהקוקיז שלי מכובה ואני צריך להפעיל אותו. הקוקיז דלוק. ניקיתי אותו , ניקיתי היסטוריה ומחקתי קבצי TEMP , ועדיין לא עובד. בFF אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה. אשמח לקבל עזרה , זה עבודה יום יומית שלי ואני תקוע עם זה =\

• 0 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים