עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. פעם הייתי משתמש ב-BSPLAYER, אבל שמו בו קצת תוכנות ריגול לאחרונה אז וויתרתי עליו. אני משתמש עכשיו ב-WMC והוא עושה בעיות כל הזמן, לרוב קורס. אני לא מכיר נגנים אחרים, אז אם מישהו יכול בבקשה תמליצו על אחד טוב שלא עושה בעיות ותומך ברוב הפורמטים :-).

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by nadav1379,

מחפש תוכנה שתוכל לחבר לי 2 קבצים של תרגום נגיד יש לי CD1 וCD2 אז שתחבר לי אותם לקובץ אחד כי הסרט לא מחולק השמח לתגובות אם בכלל יש כזאת תוכנה

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by PingLOst,

איזה יש שהיא ממש מומלצת? חוץ מ [system mechanic , ace utilities ,evidence eliminator]

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by ilia121,

אוקי השאלה הראשונה קשורה ל-visual c++1.0 אז ככה: אני צריך לעשות כפתור גרפי (כמובן לדוס) מה הוא הקוד בשביל זה? השאלה השניה קשורה ל-Visual Basic אוקי, נגיד ויש לי COM פורט פתוח ואני רוצה שאיך שיכנו נגיד כל כמות מוגדרת מראש של בייטים אני רוצה שהוא יעשה משהו או שאם לא הגיע כלום במהלך זמן נתון הוא גם כן יעשה משהו, אז איך אני עושה זאת? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  5. למי שמעוניין לשדרג לפיירפוקס 3 אך לא עושה זאת ביגלל שהוא יודע/מפחד שההרחבות שלו לא יעבדו בפיירפוקס החדש, הנה דרך לגרום להרחבות לעבוד, גם אם המפתח שלהם עדיין לא התאים אותם לפיירפוקס 3. שלב 1: אחרי שמתקינים פיירפוקס 3, הוא יגיד שהרחבות האלה והאלה לא מתאימות לפיירפוקס 3 וישאל אם לחפש להם אפדייטים אם תגידו שכן הוא יחפש ויכול להיות שהוא ימצא עדכון שכבר מתאים את ההרחבות שלך לפיירפוקס 3 ואז אתה פטור מלהמשיך לשאר השלבים, ותתחדש על הדפדפן החדש אם הוא לא ימצא או שתבחר אל תחפש עדכונים פיירפוקס יעלה כרגיל, רק ההרחבות הלא תואמות יהיו במצב כבוי. שלב 2: התקן את ההרחבה Nightly Tester Tools 1.3 מכאן https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543. ותעשו ריסטרט לדפדפן. שלב 3: …

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by hag911,

יש למישהו תוכנה איך לחבר תרגום וסרט?! תודה..

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by slrr,

אם יש לי פלאש פלייר על המחשב הוא כל כמה זמן עושה הכל פתאום בהילוך איטי ואז נתקע ואז משתחרר... מחקתי ועכשיו זה לא עושה.... מה עושים אני רוצה פלאש פלייר...????

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by Intelee1,

מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לכתוב בעברית בPHOTOSHOP וב-FREEHAND??? אולי צריך להוסיף פונטים ומאיפה אני אקח אותם?? מראש תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  9. שלום, יש לי בעייה מוזרה, הגלגלת של העכבר שלי פתאום הפסיקה לעבוד, כשאני מחבר את העכבר למחשב אחר, פתאום היא עובדת.. אבל במחשב שלי הנוכחי, היא לא עובדת, יש איזה אופצייה בwindows שמבטלת את הגלגלת?? - יש לי עכבר מסוג Logitech MX510 ניסיתי לנתק ולחבר אותו שוב, ניסיתי להתקין את הדרייברים של העכבר ועדיין לא עבד.. מישהו יודע פתרון אחר לבעייה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by Green,

שלום אני חושב להתחיל לעבוד עם פוטושופ ואני יודע שהתוכנה לא פשוטה בכלל רציתי לדעת אם יש פורום מיוחד לפוטושופ אבל באמת רציני ומקצועי וישראלי (בעברית) תודה

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by Athlon-WINGS,

הורדתי משחק JAVA ישן. ברצוני לפתוח אותו במחשב, והוא בא בקבצים של .class איך פותחים אותם?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

בוודאי רובכם ראיתם את מתיחה שצוות האתר הכין לכבוד 1 באפריל http://hwzone.co.il/news/1143887154/4367/ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174320.0 אז כך זה נעשה: כך הקופסא נראת ב 3D Studio Max לפני רינדור כמובן: הטקסטורה: ועוד כמה זוויות של התמונה המרונדרת: זהו להפעם, שבוע טוב לכולם.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  13. ברשותי כמה תכונות אשר אינן תומכות בשפה העברית, לא ניתן לכתוב או לקרוא את העברית ובמקום עברית היא מציגה ג'יבריש. אני מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות להוסיף תמיכה בעברית, ע"י עריכה של קבצי ההפעלה של התוכנה או דרך כל אפשרית אחרת. I HAVE SPOKEN

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום, יש לי מחשב נייד עם מע' הפעלה XP (בעברית) ואקספלורר 6. בכניסה לאתרים ספציפיים כמו YNET, ONE, NANA10 הוא פשוט קורס - הוא מודיע שקרתה תקלה ושואל האם לשלוח דוח שגיאות. ב-WALLA לא ניתן להיכנס לתיבת הדואר האלקטרוני - כאשר מכניסים את שם המשתמש והסיסמא, הוא פשוט עושה REFRESH לדף... התקלה החלה לפני כמה שבועות, לא בוצע שינוי מיוחד במחשב שיכול להסביר את המקור לתקלה. הרצתי בדיקות לרוגלות, איך זה לא עזר. מצ"ב צילום מסך של התקלה. אשמח לשמוע הצעות לפתרון התקלה.... תודה! עריכה: ניסיתי להחליף את הקובץ msvcrt.dll אך זה לא פתר את התקלה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by urich,

הבעייה היא רק איזה חודש לפני כן לא הייתה לי שום בעייה- הבעייה היא כזאת יש הרבה קבצים שאני מנסה להוריד ובסוף הם נתקעים על 99+- אחוזים. כאשר הזמינות שלהם היא הרבה מעל 1 (למשל 70 ומשהו) ופשוט התוכנה מורידה את אותם חלקים (packets ) שוב ושוב. עכשיו הקצים לא מזויפים למשל וידאו שהורדתי נתקע על 97.8 אבל בvlc ראיתי שזה באמת הוידאו שרציתי (מההתחלה לסוף כאשר כמה זשניות חסרות בגלל הקטעים באמצע שלא ירדו). נסיתי להחליף תוכנה (מutorrent 1.6 לאזורוס) ולא עזר. הבעייה היא רק על חלק ממהורדות ולא עשיתי שינוי לאחרונה. לא יודע עם זה קשור אבל אני משתמש בראוטר- מוגדר פיקס. מה לעשות.

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  16. מחפש תוכונות לעבודה עם סרטים גם קידוד גם עריכה המלצות ותוסופת התקבלו בברכה עבודה עם כל סוגי הקבצים.. גם תוכנות כמו Windows Movie Maker שאפשר לעשות מעברי וידאו אפקטים ... וירטואל דאב אני מכיר וגם TMPGEnc

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  17. יש לי שני הארדיסקים במחשב: אחד 500gb למערכת הפעלה ותכנות, והשני 1tb לdata. מה שאני צריך זה תכנת גיבוי שיכולה לגבות את הכונן 500gb, ולשחזר אותו בקלות ובמהירות מקסימלית במקרה של נפילה. מאוד חשובה לי יעילות, מהירות שחזור, יציבות, תאימות לWin7. ורצוי שהתכנה תהיה קלה ידידותית וחינמית (אם אני לא מבקש יותר מידי.)

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  18. מחפש המלצה לתוכנה שסופרת את מספר המילים באתר. עדיף פרייוור. תודה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by nim901,

אז אני אסביר, היום פתאום אני לא מצליח להעתיק דברים, לא מצליח ללחוץ על לינקים ולא מצליח לראות את הבאנרים באתר, משהו ממש ממש מוזר קורה פה Scan saved at 20:21:52, on 30/01/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\AVP6\avp.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Babylon\Babylon.exe …

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שסורקת את הפורטים במחשב ואומרת לי איזה פורטים ]תוחים וסגורים לי וגם שאני יכול דרך התוכנה עצמה לפתוח ולסגור איזה פורטים צריכים להיות פתוחים וסגורים אין לי מושג בזה

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by smulikon,

יש לי מספר מסגרות לתמונות בבית ואני רוצה לפתח תמונות שיש לי במחשב ככה שיתאימו בדיוק לגודל של המיסגרות. יש תוכנה כלשבי שאני יכול לתת לה אורך ורוחב רצוי של תמונה והיא תשנה את זה ?

22. Started by amir.o,

לחבר שלי יש בעיה בוורד אין לו אפשרות לשנות את הגופנים בוורד,יש לו שם רשימה של איזה 4 דברים לא ברורים שלא קשורים לגופנים אבל אם הוא פותח קובץ עם גופנים אחרים המחשב מראה לו את זה לפי הגופן הנכון. הוא ניסה להתקין מחדש את האופיס - לא עזר , למישהו יש פיתרון ? יש לו ווינדוס xp בעברית

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  24. התקנתי מודם PCI ישן שיש לי על מחשב עם ויסטה. המחשב לשימוש משרדי - מעבד ATOM - לוח אם עם PCI אחד. המודם מותקן על PORT 4. מסוג AZTECH MDP3900V-U (DELL VOice data mode הורדתי לו את הדרייבר לויסטה והוא הותקן בסדר. גם התוכנה של הפקס מזהה אותו. הבעייה מתחילה כאשר אני עושה reset למחשב המודם מקבל סימן קריאה צהוב ב device manager בהודעה יש: "This device cannot start. (Code 10) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available." לא מצט פיתרון לבעייה דרך הויסטה. אני עושה לו דרך ה device manager - disable + enable וזה פותר את הבעייה. הצרה היא שאני צריך לעשות זאת כל פעם שאני עושה reset למחשב. למישהו יש מודג איך ניתן לפת…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  25. לפרטים נוספים - http://www.spreadfirefox.com/shiretokoshock-campaign כנראה שגרסת RC3 תהפוך לגרסת השחרור הרשמית של FF 3.5

• 9 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.