תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי משחק JAVA ישן. ברצוני לפתוח אותו במחשב, והוא בא בקבצים של .class איך פותחים אותם?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מנהל הורדות לראפידשר, השתמשתי הרבה זמן ב JDOWNLOADER ועכשיו משום מה הוא הפסיק לעבוד, אשמח לקבל המלצות לתוכנות בסגנון שאפשר להדביק אליהן לינקים מראפיד. תודה יום טוב
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
תגידו מה ATI צוחקים עלינו נכתב שבדרייבר החדש CCC 5.3 יש תוכנה חדשה בשם אובר דרייבר ושניתן להגיע אליה דרך VIEW וואלה הפכתי את CC ותא מצאתי כלום ??? זה רק לי או..................
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, מה עדיף? מי יותר חזק ומי מספק הגנה אופטימלית? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מחפש תוכונות לעבודה עם סרטים גם קידוד גם עריכה המלצות ותוסופת התקבלו בברכה עבודה עם כל סוגי הקבצים.. גם תוכנות כמו Windows Movie Maker שאפשר לעשות מעברי וידאו אפקטים ... וירטואל דאב אני מכיר וגם TMPGEnc
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
זקוק לחתימה על פי חוקי האתר מהמשחק NEED FOR SPEED PRO STREET. מודה לכם על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי תוכנת Photoshop CS ME, נאמר לי שניתן להגדיר את שפת הממשק לעברית. איך משנים זאת? ניסיתי ולא הצלחתי, כרגע זה באנגלית. ניסיתי להיכנס לאפשרויות אבל שם אי אפשר לבחור שפה אחרת חוץ מאנגלית, אומנם יש את הקובץ "עברית" בתקית הפוטושופ. איך מטעינים אותו? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי עכבר Colors UM-2068 ומערכת הפעלה Windows XP SP2. האם לעכבר הזה יש דרייבר מיוחד או שזה פשוט דרייבר של Microsoft Mouse? הורדתי תוכנה מ- Microsoft בשם Microsoft IntelliPoint האם היא עוזרת בהגדרות של הדרייבר?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
פשוט דברים שאני מצלם מהפלאפון או מקליט נשמר בסיומת הזו ואין לי מושג איך פותחים אותם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום. כל מי שאני מכיר משתמש ב SKYPE. אבל אני מחפש תוכנה יותר איכותית שאני יכול לבחור את האיכות של הווידאו בשיחה. או לפחות שאני יכול לעשות שיחה באיכות יותר גבוהה מ SKYPE
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר ברשת למחשב אחר אשר מחובר לאינטרנט דרך מודם USB הבעיה היא שעכשיו הmIRC לא נותן לי להתחבר לשרתים אשר דורשים IdentD מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסית את מה שמציעים ב-tweakxp.com רק שזה לא כל כך עזר. אגב שני המחשבים עובדים עם XP pro עריכת המודר: הכותרת שונתה. בפעם הבאה תן כותרת עניינית לת'רד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
התקנתי מודם PCI ישן שיש לי על מחשב עם ויסטה. המחשב לשימוש משרדי - מעבד ATOM - לוח אם עם PCI אחד. המודם מותקן על PORT 4. מסוג AZTECH MDP3900V-U (DELL VOice data mode הורדתי לו את הדרייבר לויסטה והוא הותקן בסדר. גם התוכנה של הפקס מזהה אותו. הבעייה מתחילה כאשר אני עושה reset למחשב המודם מקבל סימן קריאה צהוב ב device manager בהודעה יש: "This device cannot start. (Code 10) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available." לא מצט פיתרון לבעייה דרך הויסטה. אני עושה לו דרך ה device manager - disable + enable וזה פותר את הבעייה. הצרה היא שאני צריך לעשות זאת כל פעם שאני עושה reset למחשב. למישהו יש מודג איך ניתן לפת…
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם NOD32 - הוא פשוט חוסם לי את האינטרנט יש לי שני מחשבים בבית שבהם מותקן ה nod 32 smart security ורק במחשב אחד הוא חוסם את האינטרנט ובמחשב השני הכל תקין, הבעיה היא בטוח ה nod32 מכיוון שכשאני מוחק אותו האינטרנט פועל בסדר גמור איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש עריכה : זה בסדר מצאתי את התשובה פשוט צריך להגדיר שם את הfirewall על automatic filtering mode והכל עובד בסדר צירפתי תמונה למי שלא הבין ורוצה לעשות את זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי סרט ב DVD מקורי, אני רוצה "לקרוע" אותו ל AVI שאני אוכל לראות אותו על ה ARCHOS. אני לא מצליח למצוא משהו נורמלי פשוט חינמי, אתם יכולים לעזור לי? אני מעדיף תוכנה שמסוגלת לעשות הכל אוטומטי, או כמה שיותר אוטומטי. יש על הדיסק כמה קבצים של VOB ו IFO, ניסיתי כמה תוכנות מעפנות שאני לא זוכר את שמן והם לא מזהות את כל הפרקים על הדיסק. יש תוכנה שתהפוך ישר את כל הקבצים ותאחד אותם לקובץ AVI אחד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי שירות של שיחה מזוהה.. האם יש כזו תוכנה?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי החלפתי לא מזמן דרייברים לכרטיס קול שלי לדרייברים של RealTek (מקודם היה Nvidia, הם פשוט עשו בעיות). היום נכנסתי לקיובייס, לוחץ על Play, ולא שומע כלום! הכל בלוח בקרה כבר מוגדר נכון. הנה תמונה של רשימת האפשרויות שלי בכרטיסי קול: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase.jpg לכולם יש את ה Multimedia ואת ה Full Duplex, ה Juli@ זה סתם כ. קול שזמנית לא בשימוש לי. אתם רואים, אין RealTek! מה עושים? אני משתמש בדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
יש לי סרט בקובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו כך שאני אוכל לראות אותו ב DVD . השאלה היא אם צריך להפוך את הקובץ לפורמט SVCD או VCD או שאפשר לשנות בתוכנת נרו 6 שברשותי????? ואם יש צורף להפוך פורמט אפשר מדריך??? תודה רבכה..
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני חדשה פה. עכשיו, כמו שהבנתם מהכותרת, קצב ההורדה בביטורנט איטי מאוד אצלי. בד"כ כמה מאות בייטים לשניה (ופעם בכמה זמן הוא עולה לקילובייט שלם! אבל רק אם מתחשק לו) ורק שתדעו שאני לא המבינה הכי גדולה במחשבים, אז אם אפשר להסביר מה הבעיה במושגים פשוטים זה יעזור. או קיי, אז ככה, חקרתי קצת בעזרת נפלאות האינטרנט, והצלחתי להגיע להישג מסויים, הבנתי שיש לי SP2, ושהfirewall מפריעה לביטטורנט, אז השתמשתי באתר הזה: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2977858,00.html עשיתי כל מה שביקשו ממני שם, אבל עדיין הביטטורנט זז בקצב זחילה... (אה, ואם זה משנה, זה של azureus) בכל מקרה, זו הבעיה, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו למשך שארית חיי ואזכר בגדולתו בכל הורד…
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור קובץ PST ביצוא ואח"כ לייבא אותו למחשב החדש אבל הוא לא הצליח לפתוח את הקובץ? יש שיטה יותר פשוטה פשוט על ידי העתקה מהתיקייה במחשב אחד והעברה לשני?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני עובד עם מסך רחב 32 אינץ' ויש משחקים שלא נפתחים לי ברזולוציה המתאימה למסך שלי 1366X768... האם יש תוכנה שיכולה לכפות על המשחק להפתח ברזולוציה שאני בוחר? אני מכיר את הטריק של לנסות להוסיף לשורת הפקודה: =resy= -resx- אבל זה לא ממש עובד.... תודה!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ניסיתי בוינדוס מדיה פלייר אבל הוא רושם שהוא צריך להוריד מקודד ואז שהוא מנסה להתחבר הוא רושם שגיאה בהורדת מקודד השאלה שלי מאיפה אני יכול להוריד את זה והכוונה היא לא למקודד דיויקס כי יש לי את האחרון 5.02 אם אני לא טועה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כשאני מסתכלת בפריטים שנשלחו התיקיה מופיעה כריקה לפני כמה ימים זה קרה גם כן ופתאום זה חזר לעצמו יש למישהו מושג מדוע זה קורה? ובכלל היכן נמצאים הפריטים האלה על המחשב, כלומר באיזו תיקיה מאוחסנים כל פריטי ה-OUTLOOK
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי חוברת גדולה מאוד (כמה מאות אלפי שורות עם עשרות עמודות) אשר פרוסים על כמה גליונות עכשיו הבעיה שלי זה שזה היה יבוא מקובץ CSV (בגלל המספר האסטרונומי של השורות) בכל אופן הבעיה כזאת - כל תא שהיה רשום בעברית התכולה שלו הפוכה למשל - שלום =םולש אני צריך דרך מהירה (מאקרו אולי ?) כדי להפוך את התאים ניסיתי מאקרו שמאצתי בגוגל אבל זה פועל רק תא תא וזה לא פרקטי אם יש פה מישהו שיודע לעשות מאקרויים באקסל אז ממש יעזור לי כל דבר שאתם יכולים - טווח , עמודות , הכל מה שאתם יכולים (ברור שטווח זה הכי טוב)
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן אני צריך משהו פשוט... קיצור דרך שיושב על השולחן עבודה ובלחיצה כפולה עליו המחשב מתכבה WINXP תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי שני צורבים ואני רוצה תוכנה שאני יוכל לצרוב שני דיסקים במכה אחת. תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-