תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
או קיי אז ככה, זה הציור אבל אני לא ידוע מה לעשות מאחורי המפל.. חשבתי אולי לעשות ניגדיות, קרוב לצופה טבע וצמחייה ובתוך התמונה לעשות מפל ענק ומה שמצוייר מאחורי המפל יהיה תעשייתי וערים מודרניות (לא שיש לי נסיון בציור ערים אבל נגיד).. עכשיו אם יש לכם רעיון שתפו! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים (מאוד יפים) עם Opera 9 החלטתי לחזור קצת ל Firefox לגירסה 2 RC1 יש דיון דיי גדול לגבי כל התוספים המומלצים אבל אף אחד לא מדבר על התוספים שהורסים לך את דפדפן הפאר שלקח לך כל כך הרבה זמן לבנות! הרי למצוא מי מהתוספים גורם לבעיות זאת בעיה לא קטנה.. אני ניתקלתי בכמה וכמה כאלה, הראשון שעולה לי לראש הוא MediaPlayerConnectivity אמנם התוסף טוב בפני עצמו ועושה את העבודה אבל ממה שחוויתי הוא האט לי את המהירות בצורה ניכרת בישומים הפשוטים בתוך הדפדפן, לדוגמא קליק ימיני בתוך עמוד לקח לי 2.5 שניות כשהתוסף הזה היה מותקן. *חשוב לציין שמדובר בגירסה 2 של Firefox ולא כל התוספים מותאמים למרות שגם ב 1.5 אני זוכר את ההרחבה הזאת כארורה. אני אשמח לשמוע על עוד תוספים שהאכילו אותכם מר…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש כבר שבוע דרייבר לכרטיס קול: c-media AC97 Audio Device חיפשתי בכול האתרים של הדרייברים מצאתי כמה אבל כולם לא עובדים.. מישהו יוכל לתת לי אחד שפועל?. תודה לעוזרים.. :]
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
סופש טוב, התקנתי את התכונה אני יודע שהיא די גרועה ופרימיטיבית אבל בכל זאת זה מה שיש כרגע. בעיה אחת שאולי אפשר לפתור - התוכנה מסתנכרנת מה GMAIL שלי. למרות זאת, היא לא מורידה את התמונות יחד עם המלל ככה יוצא שאני רואה את המייל אבל בלי הפלאש והתמונות שאיתו וזה די מעצבן. יש דרך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בס"ד אשמח אם תוכלו לעזור לי במשהו קטן. אני רוצה להוציא את המילים מתוך שיר כלשהו כך שלא תהיה בו המוסיקה/מנגינה. שמעתי על תוכנות שעושות את זה אבל אני לא מתמצא בתחום. אלה שני קבצי האודיו שאני צריך שיסננו מהם את המוסיקה ברקע: http://rapidshare.de/files/17689748/audio1.mp3.html http://rapidshare.de/files/17689875/audio2.mp3.html העניין חשוב מאוד כך שכל עזרה תתקבל בברכה ערב טוב
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
איזה מהם יותר מהיר יותר איכותי עם יותר פ'צרים?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
-
זקוק לחתימה על פי חוקי האתר מהמשחק NEED FOR SPEED PRO STREET. מודה לכם על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
-
במילים פשוטות שיהיה כמו שהוא אבל בפחות זמן. בעבר הרחוק עשיתי את זה אבל לא שמרתי את ההוראות. דוגמא אם זה לא ברור: למשל יש לי שיר של 5 דקות ואני רוצה שיהיה 4:30 דקות.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, לידידה שלי יש A64 חדש, והיא עובדת בעיקר בעריכת תמונות ענק. עלתה השאלה לאיזה תוכנות יש גרסאות 64BIT... לפוטושופ למשל, יש גרסת 64 ביט? לתוכנות עריכת סרטים?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
שלום רב אני מחפש תוכנה להמרה של הפורמט WAV לפורמט MP3 . יש המון תוכנות שעושות את זה, העניין הוא שאני מחפש תוכנה שתוכל להמיר קבצים רבים בפקודה אחת - פשוט יש לי הרבה קבצים קטנים להמרה. בתודה רבה
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
הורדתי קובץ של 6 GB בBITCOMET כשהוא הגיע ל2.3 GB הפסקתי את ההורדה, צרבתי את הקובץ לDVD ומחקתי אותו מהמחשב (כי היתי צריך את השטח דחוף), אבל שמרתי את הטורנט. עכשיו החזרתי את הקובץ לתיקייה של ההורדה מהדיסק שצרבתי, ניסיתי להמשיך את ההורדה,אבל עכשיו התוכנה אומרת שירדו רק 16%...שזה לא הגיוני כי שמרתי מעל 2GB. ניסיתי למחוק ולהוריד מחדש את הטורנט, וזה לא עזר. ביצעתי ב"דיקה ידנית" לקובץ כמה פעמים וזה לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יצרתי פזאל בפוטושופ עם ה PULG IN (יש כל מיני תוכנות) ובתוכנות שיש לי אני יכול רק לעשות את התמונה פאזל. רציתי לדעת איך אני מגורם לחלקים של הפזאל לא להיות צומדים (שאני אוכל להזיז חלקים למקומות שונים בתמונה) מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך...
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לפני חודש אידחתי תמחיצות שלי(היו לי 2 ,C וD ( עכשיו שאני מתקין java קופצת לי ההודעה באה - http://imageshack.us/photo/my-images/823/55363449.png/ איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לשיחזור מידע על HD שקרס לחלוטין.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
עוד כמה ימים נגמרת התקופה החינמית של האנטי וירוס נורטון מה שהבנתי שאפשר לרכוש את התוכנה לא רק עם אנטי וירוס אלה עםInternet Security האם זה נחוץ? או שמספיק רק אנטי וירוס?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם NOD32 - הוא פשוט חוסם לי את האינטרנט יש לי שני מחשבים בבית שבהם מותקן ה nod 32 smart security ורק במחשב אחד הוא חוסם את האינטרנט ובמחשב השני הכל תקין, הבעיה היא בטוח ה nod32 מכיוון שכשאני מוחק אותו האינטרנט פועל בסדר גמור איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש עריכה : זה בסדר מצאתי את התשובה פשוט צריך להגדיר שם את הfirewall על automatic filtering mode והכל עובד בסדר צירפתי תמונה למי שלא הבין ורוצה לעשות את זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לפרטים נוספים - http://www.spreadfirefox.com/shiretokoshock-campaign כנראה שגרסת RC3 תהפוך לגרסת השחרור הרשמית של FF 3.5
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה סדר בכל הדיסקים שלי ואני מחפש תוכנה שתיסרוק את הדיסק ולאחר מכן שתשים את כל מה שהיא מצאה בתוך הפרונט של הדיסק (בעטיפה האחורית של הדיסק) את כל הדברים שהיא מצעה חיייייב דחוף בבבבקשששההה ;D
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
פעם ריאשונה אחרי המון זמן שניתקלתי בקובץ ש VLC לא יכול לנגן , אפשר בבקשה המלצה לחבילת CODEC טובה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי שכול אחד יכול לעלות לכאן דברים שהוא עשה ולא צריך יותר ואנשים יכולים ללמוד מזה משהו,אני אתחיל,אני מעלה עיצוב שפעם התחיל את דרכו מקשקושים של שעמום ואיך שהוא הגיע לזה,לא משהו כי אני חלוד אבל בכול זאת נחמד. מקווה שתמשיכו גם,בהמשך אני אעלה כמה עיצובים נוספים שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אם יש לי פלאש פלייר על המחשב הוא כל כמה זמן עושה הכל פתאום בהילוך איטי ואז נתקע ואז משתחרר... מחקתי ועכשיו זה לא עושה.... מה עושים אני רוצה פלאש פלייר...????
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-